Diskuze k článku

Jde o každého, bez vyjímky

Příspěvků 28

15.2.2023 2:15

Zase nějaká revoluce?

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 37.?.?.?

Lidé si uvědomují nutnost sdílení a tak sdílejí moudra odposlouchaná ze sdělovacích prostředků, které jsou v moci naší neviditelné vrchnosti. Ovčané si sdělovali, jak je výhodné si dát tečku za kovidismu, nedávno pak, jestli zvolí na Hrad tu pěknou profesorku nebo krásného pana generála.
Problém tu je. S chápáním francouzké revoluce, Marxe, Lenina, Bronštajna, Hitlera, Gorbačova, Havla nebo agenta Aspen institutu a NATO Pávka. Ten vypustil, že svoboda je omezená. Hlavně podle pravidel, věčně se měnících, jeho pasáků. O těch, nebo spíš o jejich zastřešujících organizacích, byl nedávný článek. FED, BlackRock, Vanguard a podobných lupičských norách. Tihle šmejdi nebudou mít nikdy dost. Další podstatnou věcí je si uvědomit, že mají širokou základnu kolaborantů. Vrhají do mozků ovčanů jednu perverzní zprávu za druhou. Dneska oslavují nějakého buzeranta, pardon hrdého homosexuála, kterému údajně gratulují tisíce významných osobností.

Mocnáři soustavně útočí proti přirozenosti. Zaměření se na rozšíření pochopení téhle stránky zhouby je snad výhodnější než snít o bájné demokracii nebo svobodě. Nebo snad čekat až cosi pochopí poslední pecivál.

402502

15.2.2023 8:13

RE: Zase nějaká revoluce?

na-tom-nezalezi 85.?.?.?

Reakce na 402502

Já to chápu odlišně - nejde o revoluci ve známém slova smyslu, jde spíše o individuální pochopení vztahu moje a cizí osobní svoboda - něco jako "když už taháme za jeden provaz, bylo by asi žádoucí se dohodnout, kterým směrem ten provaz společně potáhneme.
A ve vašem komentáři je navíc i nepochopení podstaty textu - neexistuje nic jako "my" a "oni". Váš komentář, bohužel, vychází právě z této mylné premisy.Nezajistí - i s kartou mu nefunguje připojení. Zkua mi - prosím - zavolat. Díky, Jirka

402510

15.2.2023 13:54

RE: Zase nějaká revoluce?

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 37.?.?.?

Reakce na 402510

>principem sdílené svobody – de facto „otočení“ onoho Leninova „nejslabšího článku řetězu“, přesně ve smyslu, že celá společnost MUSÍ „počkat“ na skutečné pochopení následujícího „kroku“ (směru) i u toho „nejpomalejšího“ člena a a navíc i aktivně tomuto vycházet vstříc, má šanci změnit statut „manipulovatelného davu“ na perspektivní společnost pro budoucnost.

Marx i Lenin byli agenti banksterů, vrchních lupičů.
U současných voleb prezidenta kolonie ČR dostali agenti Aspen institutu přes 90%, protože paraziti ovládají sdělovací prostředky a propagandu o svobodném světě a sjednocování jediných povolených názorů.
Zeleným terorem a sny o transhumanismu oni předvádí, že jejich silnějším chtíčem než hospodářská expanze je růst zotročování.
Propaganda o svobodě je v podstatě podvodem.

Možná cesta je nepatrné přenastavování myšlení nás, otroků, k přirozenosti. Což není čip do mozku, změna pohlaví nebo požírání GMO červů.

402524

15.2.2023 7:15

Leitmotiv, pardon leitmotif, stadne opisuji.

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 77.?.?.?

Vubec se to netyka kazdeho. Kdo si zjisti stavy metavedomi pred narozenim a po smrti, zodpovedne uvazuje a jedna. Netyka se take vubec vyvolencu z Jesivy. Muze to udelat i tetka od skopku. Jenom uvazovat od pupku nahoru a nikoliv od pupku dolu, kde vevodi centrum problemu, zvireci ego. Toto ukotveni ke zdrojove Sile vytvari naprostou ochranu.

402507

15.2.2023 11:28

Učení Edwarda Bernayse v praxi

J_Pitralon 77.?.?.?

Revoluce a ukončení Matrixu, pokud proběhne, to bude řízeno chazary - nakonec zaručeně skončíme v tom samým Matrixu...

Matrix je systém https://www.youtube.com/watch?v=BWdhhV6EgkA
9/11 Truth March in Brussel https://www.youtube.com/watch?v=KaixrURYk7s

402521

15.2.2023 14:08

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

čtenář... 86.?.?.?

Reakce na 402521

Revoluce a ukončení Matrixu, pokud proběhne, to bude řízeno chazary - nakonec zaručeně skončíme v tom samým Matrixu...

chtěl jsem se rozsáhle ohradit proti imanentní hlouposti textu článku, ale vaše citovaná věta to shrnula jednoduše za mne, jdu tedy raději dodělat kvantový klonovač bankovek, abych se mohl sjednotit na nejvyšší úrovni

p.s.: autor klidně může čekat do konce dne Brahmy na to, až bambiliontý potomek současného debila xy pochopí jeho vznešené moudro o tom, že fekálie těch s velkým klackem se týkají i těch hlupaňů dole v kanalizaci... [chechtot]

p.s.2: základem není, aby poloopice něco chápaly, základem je nikým nepřekročitelný rámec pravidel , např. 100% zdanění fyzické osoby nad 10 násobek mediánu, ukončení tzv. soukromého finančního trhu a bankovního sektoru , zrušení zástupného vlastnictví typu akciovek , a ponechání pouze individuálního soukromého vlastnictví nebo družstevního, kde si poloopice mohou poměřovat délku svého penisu , ovšem zeptejte se jich, jestli to chtějí - odpoví že nikoli, protože poloopice je šťastná v bunkru, když chodník ulice je tak nebezpečný...
a pokud někdo najde způsob, jak přemoci biologický imperativ ( což se asi nyní stalo stvořením mutantů s věčnou rýmou ) tak běží na patentový ouřad, takže co ? takže zrušit taky [překvapení]

402525

15.2.2023 17:06

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

rosco 89.?.?.?

Reakce na 402525

" základem není, aby poloopice něco chápaly, základem je nikým nepřekročitelný rámec pravidel , např. 100% zdanění fyzické osoby nad 10 násobek mediánu, ukončení tzv. soukromého finančního trhu a bankovního sektoru , zrušení zástupného vlastnictví typu akciovek "

tak pri tomhle vypotku by si Marx nadsenim cvrnkl do trenek, ocividne jste se do te kategorie uz zaradil a s tim nechapanim zacal, podle toho to dopadlo kdyz sevci reditelovali fabrikam. Jak videt, nekteri tvrdolini stale jeste nechapou, ze penize maji nohy, ackoli uz polovina tech vzdelanejsich z toho CR Kocourkova vzala roha a poradneho doktora aby tam pohledal. Vase predstavy jak ekonomiku lze komandovat a ridit jako trikolku ( jak si to predstavoval i Klema) jsou skutecne na urovni opic (ne polo).

402532

15.2.2023 22:44

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

čtenář... 86.?.?.?

Reakce na 402532

chápu, že nepozornost čtení textu má za následek vaše rozčilení, že vám navrhuji sebrat židli pod zadkem, to je jasné, jednou k tomu dojdete sám, třeba vteřinu před smrtí padne otázka: " co jsem v životě vlastně udělal ?" možná budete spokojen s odpovědí " zaúčtoval jsem 458 milionů dluhopisů a směnek " , možná nikoli, možná zasazení jednoho záhonu mrkve má v kosmu větší váhu, možná nikoli, každopádně vám musím poradit, abyste četl pozorněji, nikde nenavrhuji zánik kapitalismu, pouze navrhuji zánik jeho parazita tedy finanční mafie.
Jsem překvapen, že zrovna vy, který nepřetržitě prorokuje atomový výbuch globálních financí, tedy jejich zánik v této zločinecké podobě, jste představou řízeného zrušení bez výbuchu tak zděšený, možná jste mnohočetná bytost s různým názorem na stejnou věc. Jelikož mám na rozdíl od vás státnici z marxismu-leninismu a vědeckého komunismu, vím co je to za svinstvo na úrovni tvrdých drog pro mocichtivý dobytek. Takže s tím na mne nechoďte, jen mne fascinuje jak se připojujete k tomu košer narativu "od škarpy ke škarpě a nikdy středem" tedy si máme vybrat mezi řáděním košer vyvolenců v rudých nebo černých košilích, na to já celkem kálím, pokud chcete docílit společnosti oproštěné od vlčí morálky rozhodně ovčí morálka není tím záchranným cílem. Je to až legrační, jak se staletími táhne ten příběh pro goje "všechno nebo nic" ze kterého oni mají nic a vypravěč všechno. Ale koule má už malý povrch pro trvalou expanzi zlodějny a tak zloději narazili sami na sebe a museli uspořádat kongres , něco jako vestfálský mír s plánem genocidy posluchačstva. Pokud posluchačstvo nepřijme cestu středem a nechá si opět nakukat "všechno nám a nic vám" je s ním ámen, což neznamená že se bunkrovníci pak neservou o zbytky s ještě větší vervou - protože nic jiného nesvedou. Kam na ně s mrkví.
Kolik plastových kachniček se vejde do vany i s jejím uživatelem a vodou ?
Žádná, jednoduše protože kachnička musí být ze dřeva.

402541

16.2.2023 7:06

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

rosco 89.?.?.?

Reakce na 402541

nepozornost se nachazi na vasi strane, pokud jste si nevsiml, reagoval jsem explicit na posledni odstavec. Tvrdite ze nenavrhujete zanik kapitalismu ale ve sve zoufale ekonomicke nedovzdelanosti nechapate ze za prve uz pres 100 let nikde zadny kapitalismus neexistuje a za druhe ani nechapete ze navrhujete zavest prvky marxisticke politiky, totiz komando ekonomii na povel nejakeho aparatcika ctenare, ktery urci komu ma stat a kolik ukrast a zadupe do zeme veskerou podnikatelskou iniciativu. Ocividne nechapete ze nebyt akcioveho rizikoveho kapitalu by patrne nikdy nedoslo k zavedeni lokomotivy a zeleznice a milionu jinych projektu ktere by jinak nikdo nefinancoval protoze jednotlivec na velke projekty nedisponuje potrebnymi financemi, a jak stat hospodari jsme si uz dostatecne overili. Dale nechapete, ze pri zavedeni tech stupidnich navrhu by si prave ta mafie parazitu blahem zacla chrochtat, protoze zvysovani dani je jejich nejoblibenejsi sport a jelikoz uz stat prevzali do sveho de facto vlastnictvi uvitali by dokonce i vyvlastneni veskereho privatniho majetku, obrezanec Schwab o tom slinta nepretzite "nebudete nic vlastnit a budete stastni" ne nahodou jsou vsichni neocons byvali zidobolsevici. Odskace to bez vyjimky ten nejchudsi bouchac ktery sice nebude dani postizen ale poleti oblouckem na chodnik, protoze jeho zamestnavatel vezme nohy a firmu na ramena a pujde jinam do ciziny. Pokud ovsem nesnite jako obrezanec Schwab o svetovlade, kde soudruh ctenar bude celosvetove urcovat co kdo smi vydelat. Ostatne neni to tak dlouho co mafie odhlasovala ze minimalni dan pro koncerny musi byt minimalne 15%, takze nosite drivi do lesa.
Ocividne se na vas ten "vedecky" komunismus poradne podepsal, s vasimi vedomostmi ekonomie byste mohl tak akorat zahradkarum radit jak casto maji okopavat brambory.
Krome toho byla v USA dan z prijmu zavedena teprve k financovani valky 1861 a pred tim hospodarstvi prosperovalo bezvadne bez ni a prazitu bylo minimalne, protoze pouze zlato a stribro byly penize a paraziti si je nemohli vytisknout, jinymi slovy, vase "genialni" navrhy zpusobi pouze jedno, dalsi rozmnozeni byrokratickych parazitu kteri vybrane dane pouziji na dalsi zajisteni svych koryt.

402548

16.2.2023 10:40

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

čtenář... 86.?.?.?

Reakce na 402548

díky za potvrzení "všechno nebo nic" , úplně v pohodě dožijte ve své skleněné věži z papírových draků, nebojte se o vrchnost, jim se nic nestane, mají to díky vám pevně v rukou, hezký den a šetřete na lokomotivu [mrknutí jedním okem]

402556

16.2.2023 12:00

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

rosco 89.?.?.?

Reakce na 402556

klasika, ne ze by vam sem upadl nejaky proti argument k tomu co pisi.
Ted uz fusujete i do stavebnictvi a stavite sklenene veze z papiru, je videt ze ten "vedecky" komunismus z vas udelal primo Zweisteina, to je zrale na Nobelovku. Abyste nakonec pri svem "vedeckem" badani nevymyslel, ze voda tece sama do kopce.

"mají to díky vám pevně v rukou"
prestante ten sajrajt konecne kourit, uz melete uplne z cesty,
pokud to maji pevne v rukou, (coz je take pitomost protoze jsou strachy podelani ze se jim to zhrouti,)
tak jedine diky 95% vam podobnych ekonomickych analfabetu kteri za prve nechapou jak ta financni pyramida funguje a za druhe veri ze prohnily zkorumpovany stat jim muze zajistit blahobyt a jeste k tomu eliminovat a potrestat parazity z kterych sam sestava, to proste nevymyslis. To je jako kdyz se kozel sam vyzene ze zelinarske zahrady.

402565

16.2.2023 13:45

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

čtenář... 86.?.?.?

Reakce na 402565

milý kafemlejnku, vaše tirády už zde znám nazpaměť, bohužel ani jednou náznak nějakého konkrétního řešení , takže jsem si vás přiřadil ke Q a čekejte spokojeně na tu vaši apokalypsu , jistě se dočkáte a budete za odborníka - " já jsem vám to furt říkal " , komu čest tomu čest

402570

16.2.2023 16:50

RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi

rosco 89.?.?.?

Reakce na 402570

jak videt pamet uz vam trochu pajda, naznaky reseni uz jsem zde drive, uvadel, nekteri sklerotici uz to zrejme zapomeli.
Rozhodne jsem uvedl, ze krome zavedeni kryte meny je bezpodminecne nutne zrusit centralni banky a zakazat jejich manipulaci urokovych sazeb a peneznich objemu,samozrejme to nesmi byt ten udajny zlaty standard jako od 1913, to byl podvod. Take konzumni kredity a kreditni karty je treba zrusit, konzumni kredity spolu s manipulaci uroku jsou totalni ekonomicky jed (ty ale zavedenim kryte meny zmizi automaticky).Krome toho je treba zakazat burzovni transkce mimo regulovane burzy (OTC; telefon handl) aby to bylo transparentni, proste zavest zakladni zakonne mantinely a zrusit dotace kdejakeho parazita. Musim vas zklamat, apokalypsa bude spise vase nez moje, ja na ni rozhodne vydelam a uz se na ni tesim.
Jeste mensi rekapitulaci abyste pochopil, ze vase tvrzeni ze paraziti to maji pevne v ruce, je pitomost.
V 80 letech v USA nasledkem bezbreheho padelani explodovala inflace tolik, ze Kosher Nostra byla nucena zvysit urokove sazby na zhruba 15%, vzhledem k tomu ze aby tato financni pyramida nezkolabovala, nestaci konstantni kazdorocni rust celkovych dluhu a k udrzeni padelatelskeho Titanicu je treba rok od roku vice dluhu, tak financni pyramidy funguji. Nasledkem takto vysokych uroku se zasoba jeste vetsich idiotu, kteri se chteli nebo byli schopni se jeste vice zadluzovat, zacala tencit, chudaci paraziti lichvari se cim dal vice museli spokojovat se stale mensim urokem a nasledkem dalsich kolapsu 2000 a 2007 to doslo tak daleko, ze nektere staty jako Nemecko, Svycarsko a dalsi, mohly emitovat statni dluhopisy s negativnim urokem, to znamena, ze chudak zid nejen ze nedostal zadny urok ale jeste musel dluznikum urok platit aby se laskave zadluzili ))))),pokud verite ze to delal dobrovolne, nechte se vysetrit, delal to proto ze jeho Titanic se zacal hroutit a vzhledem k tomu ze to stale jeste nestacilo a 2019 byl bankovni system uz jednou nohou v bankrotu, spadla z nebe covid "pandemie" a biliony novych, pro Titanic na par mesicu !! blahodarnych statnich dluhopisu vypotili politicti tajtrlici jako na zavolanou. Podobne to pripravuji s klima sektou, k tomu je treba vedet, ze kazda dalsi "zachrana" Titanicu bude znamenat krach ze stale vysiho patra a pokud se te apokalypsy dockate, zavazte si pred tim nohavice.Je totiz naprosto nevyhnutelne ze zasoba kraliku ktere tahali z klobouku se vypari a ani padelani digitalne je nezachrani.

402574

15.2.2023 12:53

demagogie v ciste podobe

rosco 89.?.?.?

"Problém tohoto vidění světa je v tom, že takto vedená společnost je odvislá od nekonečné expanze, která je nutnou součástí uplatňování této formy „práva na svobodu“. "

Dalsi naivka ktera nechape, proc se ten zarny socialismus odporoucel do kytek a omila stale stejne nesmysly a sni o prevychovani spolecnosti dle svych ruzovych predstav. Totalni nepochopeni podstaty lidske povahy, zadny novy system techhle infantilnich fantastu se konat nebude. Take zadna nekonecna expanze se nikde nekonala a konat nebude, soucasny podvodny system zalozeny na emisi monetarnich padelku a korporatnim fasismu chcipne v neposledni rade prave kvuli tem pitomostem ktere byly prevzaty z ideologie natvrtdlych neomarxistu, komado ekonomie nikdy nefungovala a fungovat nebude, jeji nejnovejsi verze v podobe klima saskarny poleti nevyhnutelne do kanalu.
Blaboly o neustalem rustu papouskuji v naproste vetsine ekonomicti analfabeti nebo korupcnici, napr. v USA a vetsine zapadnich statu se uz minilane 30 let zadny ekonomicky rust nekonal, vse Potemkinska vesnice na podklade statistickych a bilancnich svindlu.
Clovek je jednoduse agresivni zvire a zadna darovana svoboda nikdy neexistovala, pouze, pokud vubec, takova kterou si nekdo vybojoval. Predstava ze natvrdle konzumistanem ozrale stado nekdy dojde k tomuto ruzovemu videni sveta o kterem autor(ka) sni je infantilni, zadne kolektivni mysleni se nekona a konat nebude, lumici vzdycky bezi smerem ktery jim nekdo vsugeroval. Probuzeni Woke blbecku je nalezite usmerneno ale Zapadu vladnouci byvali zidobolsevici a jejich pohrobci si zcela zbytecne delaji nadeje ze budoucnost maji pod kontrolou. Bez fungujici ekonomicke a energeticke (tu si prave diky rudo-zelenym vypatlancum klima sekty dobrovolne likviduji) baze nemuze zadny system fungovat a ta je, prozaicky receno, na dlouhe roky v prdeli.

402522

15.2.2023 19:09

RE: demagogie v ciste podobe

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 178.?.?.?

Reakce na 402522

Okolo 2100 budú stačiť " 4 větrníky, 1 tanker ropy, 1 tanker LNG, 2 banky, 1 vláda " .......

402536

15.2.2023 13:19

Stačí

b.wolf 90.?.?.?

si přečíst nadpis... když autor chce něco vyjádřit, nejdříve se má naučit česky...

402523

15.2.2023 16:18

Pravdy staré 2000 let.

abc 188.?.?.?

1. list Tesalonickým
4. kapitola
Napomenutí k věrnému životu
1Konečně vás, bratří, prosíme a napomínáme v Pánu Ježíši, abyste vždy více prospívali v tom, co jste od nás přijali a co už také činíte: žijte tak, abyste se líbili Bohu. 2Vždyť víte, které příkazy jsme vám dali od Pána Ježíše. 3Neboť toto je vůle Boží, vaše posvěcení, abyste se zdržovali necudnosti 4a každý z vás aby uměl žít se svou vlastní ženou svatě a s úctou, 5ne ve vášnivé chtivosti jako pohané, kteří neznají Boha. 6Ať nikdo v této věci nevybočuje z mezí a neklame svého bratra, protože Pán ztrestá takové jednání, jak jsme vám už dříve řekli a dosvědčili. 7Vždyť Bůh nás nepovolal k nečistotě, nýbrž k posvěcení. 8Kdo tím pohrdá, nepohrdá člověkem, nýbrž Bohem, jenž vám dává svého svätého ducha.

402531

15.2.2023 21:27

RE: Pravdy staré 2000 let.

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 86.?.?.?

Reakce na 402531

Ano ano. Dobrých příkladů jak žít je tam dost, jenom je nedodržuje ani většina jejich vykladačů a podle skutků, poznáte je. Podle mě, nejhorší vlastností člověka je parazitizmus a jeho potírání musí být promítnuto do všeho lidského konání, aby byl omezován na co nejnižší míru. Považuji se za věřícího, ale nemohu se vypořádat s kázáním o odpuštění i tomu kdo úmyslně škodí. Byl jsem pracovně dvakrát v Číně a myslím si, že přes mnoho problematických záležitostí, odlišnou mentalitu a názory na společnost, jsou podle mých zkušeností, v potírání parazitizmu nejdál. Jestli je to jenom moje iluze, nevím, vyžádalo by si to mnohem delší čas pobytu a znalost jazyka.

402538

16.2.2023 5:07

RE: Pravdy staré 2000 let.

Kacíř 85.?.?.?

Reakce na 402538

Ale to odpuštění je důležité pro Vás! Pokud neodpustíte, pak si v sobě nesete semínko pomsty, tedy semeno, které Vám jednou přinese jen soužení...

Cesty páně jsou prý nevyzpytatelné.

402545

16.2.2023 9:50

RE: Pravdy staré 2000 let.

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 86.?.?.?

Reakce na 402545

To je zase jenom podvod, protože to automaticky neznamená pomstím se. Jen tomu člověku už nikdy nebudu důvěřovat. Podle Vás, můžu provádět různá svinstva, vyzpovídám se, dostanu rozřešení a bude mi odpuštěno, půjdu do ráje. Takto může být odpuštěno i hromadnému vrahu před koncem života, to je cesta do pekel. Podle mě platí: Co seješ, to budeš sklízet. Babička říkávala: Závist a nenávist, to v mysli nenos, protože to bude ničit i tebe.

402553

16.2.2023 16:13

RE: Pravdy staré 2000 let.

SI451 85.?.?.?

Reakce na 402553

Zkuste si vzpomenout kdo a pro koho dal tyhle moudra o odpuštění sviním na papír, a váš dojem už nebude dojem ale kauzální výsledek myšlení, gojové milují malý dvůr a velký bič - a to opouštění je pak totál orgasmus smyslu jejich existence a ty příběhy u piva jsou nepřekonatelné až do příští zabíjačky - ať žijí nové jitrnice a jelita

jak říká klasika: pomsta chutná nejlépe servírovaná za studena

402573

16.2.2023 19:26

RE: Pravdy staré 2000 let.

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 86.?.?.?

Reakce na 402573

Tak to necítím a proto to neseji. Asi jsem divný, ale za celý dlouhý život jsem se nikdy nikomu nechtěl pomstít, nepocítil závist, nebo nenávist. Oto se postará příroda sama, jenom to někdy trvá hodně dlouho ale mám jistotu, že to bude spravedlivé.

402578

16.2.2023 18:48

RE: Pravdy staré 2000 let.

Kacíř 85.?.?.?

Reakce na 402553

Psal jste, že se považujete za věřícího! Cožpak Kristus pán na kříži, umučený a bolestmi soužený, nezvolal "Otče! Odpusť jim, neboť nevědí co činí"?

On sám věděl, že se TO musí stát, že je to jeho karma!! Jak jinak by to mohl vědět dopředu. Takže se na své vrahy ani nemohl zlobit.

Víte, je světská spravedlnost a karmická spravedlnost! Nikdo trestu neunikne.

Pokud neodpustíte, pak si v sobě ponesete pocit křivdy a ten se změní v touhu odplatit, potrestat, pomstít.

Už jen ten pocit ukřivděnosti je těžký hřích. Takže nehřešte...

A vězte, že lidé opravdu mohou provádět různà svinstva! Taky proč by nemohli, když mají svobodnou vůli!

Jiná otázka by byla, proč se ten který člověk, stane obětí různého svinstva! No ale tady jsme zase u zákona karmy, který je v Bibli vyjádřen "Oko za oko, zub za zub"!

Ví nějaký člověk, jaké neplechy činil v minulých životech? Co si zaslouží a nezaslouží?

Cesty Páně jsou nevyzpytatelné...

402575

17.2.2023 22:11

RE: Pravdy staré 2000 let.

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 86.?.?.?

Reakce na 402575

To je ten problém se mnou, nepociťuji ani křivdu, člověk byl nadán rozumem a proto bezbřehá svoboda neni možná a nevěřím v další jiný život. Každý žije tak dlouho, jak dlouho na něj někdo vzpomíná. Slovní útoky některých přispěvovatelů, jsou pro mě nepochopitelné, učíme se do smrti. S tímto postižením jsem prožil úžasný dlouhý život.

402634

16.2.2023 19:16

RE: Pravdy staré 2000 let.

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 46.?.?.?

Reakce na 402553

"Takto může být odpuštěno i hromadnému vrahu před koncem života"..

Presne tak, nechcem Vás denervovať ešte viac, o iných ani nehovoriac, ale kebyže sa napr. taký Billy, alebo Georgi na konci života vyspovedajú, t. j. oľutujú po tom teda akoby si živo uvedomili, čo napáchali, tak im bude odpustené. t. j. normálka sa z toho očistia a po čase fičia do "neba". Človeka ide z toho niekedy poraziť, viem.
Toto ale treba chápať tak, že ak dôjde napríklad v takýchto prípadoch k uvedomeniu, že produkovali celý život desné zlo, uvedomia si zároveň stratu svojho života, ktorý má hodnotu, keď činíte dobro. UŽ toto je trest samo osebe a veľký. Rozpoznanie skutočnej hodnoty života, keď ho žijete, sa veľmi nenosí. Ale chápem Vás, nedávno som mala debatu na túto tému (ja som nezačala) a musela som si takpovediac útekom ratovať život.

402576

15.2.2023 23:27

Pro blboně

Sasin 109.?.?.?

Už sem to psal Vidlákovi, zase zbytečně ale podělím se s váma, páč mi nejste lhostejní.

1) Tenkrát na západě rozhodli, že první panský rezident bude Havel, vytáhli ho z fešáckýho kriminálu a šup na hrad. První po losování v prognostickým ouřadě byl zvolenej Klaus, že pak to po něm převezme Zeman-dvojka, páč si vytáh kratší sirku. Kam se chcete prokecat nebo olhat či pomluvit. Všechny atributy režimu vám říkají, si debil na práci a vykecej se tady na splachovači.

2) A gdo volí koho? Ten národ co v bláhovosti ztratil nejvíc a hodně z nich musí chrápat, po exekucích jejich majetku, v příkopech a po lavičkách, pro blaho říše, a nebo ty přivandrovalce s medem co se slovně perou za cizácké zájmy.

3)Tak co budete nakonec blboni volit? Svoje potřeby nebo papalášské figurky na hraní. Až vás ty figurky dovedou do bídy, tak začnete bezpodmínečně volit co potřebujete k životu. Bohužel to všichni pochopíte až se vám to stane. A o tom je přece ta hra. Nebo neeéé

402543

16.2.2023 12:28

RE: Pro blboně

J_Pitralon 77.?.?.?

Reakce na 402543

Ahoj Šašíne. V '89 byl nastolen Hurákapitálismus protože to je Voda na chazarskej mlýn. Plebs má dodávat výkon, generovat pracovní sílu a technické inovace. V případě potřeby bude využit jako kanonenfutter. Fajn letadlo, které si sami vyrobili, je jakožto paragány dopraví až na bojiště, přímo do země nepřítele. Proč ne, když je to zadarmo. Není nad pocit z dobře vykonané práce. Tak mazaně je nastaven Matrix. Proč přestávat v nejlepším, když je to tak skvělý.

Vietnam https://www.youtube.com/watch?v=fF4DPGBcelQ

402569

20.2.2023 22:03

RE: Pro blboně

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 109.?.?.?

Reakce na 402569

Matrix je nastavěn perfektně, tak co to třeba zastavit v nejlepším. Ne abych nějaký dementy osvobozoval, jen tak pro srandu[smích]

402699

Příspěvků: 28

15.02. 02:15  Zase nějaká revoluce?
15.02. 08:13 na-tom-nezalezi  RE: Zase nějaká revoluce?
15.02. 13:54  RE: Zase nějaká revoluce?
15.02. 07:15  Leitmotiv, pardon leitmotif, stadne opisuji.
15.02. 11:28 J_Pitralon  Učení Edwarda Bernayse v praxi
15.02. 14:08 čtenář...  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
15.02. 17:06 rosco  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
15.02. 22:44 čtenář...  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
16.02. 07:06 rosco  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
16.02. 10:40 čtenář...  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
16.02. 12:00 rosco  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
16.02. 13:45 čtenář...  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
16.02. 16:50 rosco  RE: Učení Edwarda Bernayse v praxi
15.02. 12:53 rosco  demagogie v ciste podobe
15.02. 19:09  RE: demagogie v ciste podobe
15.02. 13:19 b.wolf  Stačí
15.02. 16:18 abc  Pravdy staré 2000 let.
15.02. 21:27  RE: Pravdy staré 2000 let.
16.02. 05:07 Kacíř  RE: Pravdy staré 2000 let.
16.02. 09:50  RE: Pravdy staré 2000 let.
16.02. 16:13 SI451  RE: Pravdy staré 2000 let.
16.02. 19:26  RE: Pravdy staré 2000 let.
16.02. 18:48 Kacíř  RE: Pravdy staré 2000 let.
17.02. 22:11  RE: Pravdy staré 2000 let.
16.02. 19:16  RE: Pravdy staré 2000 let.
15.02. 23:27 Sasin  Pro blboně
16.02. 12:28 J_Pitralon  RE: Pro blboně
20.02. 22:03  RE: Pro blboně

Vybrat pouze nové | Odznačit

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 1 382