Ve zkratce

Stránka:
[Nový]

 Takto chtěli Gruzii zatáhnout do války, tvrdí mocný muž

22.10.24

Gruzie:

Co nevidět se bude o osudu země rozhodovat nejen v USA, ale i v Gruzii. Již dlouho v zemi vládne strana Gruzínský sen, kterou založil miliardář Bidzina Ivanišvili, který ale teď působí v ústraní a do médií příliš nepromlouvá.

S blížícími se volbami ale promluvil a rozhovor byl výživný. Ivanišvili se netají tím, že chce zakázat některé opoziční strany, které podle něho slouží zahraničním zájmům a chtějí Gruzii poštvat do války proti Rusku.

Bývalému premiérovi z jeho strany prý jeden vysoký představitel nejmenované země navrhoval, aby zaútočili na Rusko. „Jsou vás tři, čtyři miliony, za tři dny vás všechny nepozabíjí. Pak můžete vést partyzánskou válku, schovávat se v lesích, my bychom vám pomohli,“ zněla nabídka.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jsou-vas-tri-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.
[Nový]

 Londýn převede (ukrade) ruské peníze do ukrajinského rozpočtu

22.10.24

Británie:

Britská vláda hodlá v blízké budoucnosti přidělit Ukrajině další finanční tranši ve výši 2,26 miliardy liber (2,93 miliardy dolarů), a to z výnosů z ruských aktiv zmrazených v EU. Informuje o tom BBC.

Podle listu půjde o britský příspěvek do tzv. fondu na podporu Ukrajiny, jehož vznik před časem oznámily země G7. Jeho velikost, jak ještě připomeneme, činí 50 miliard dolarů.

Zdroj: https://topcor.ru/52770-london-perechislit-rossijskie-dengi-...

Klasifikace: politika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2
[Nový]

 Robert Fico: Verejné financie dostala po Matovičovi a Ódorovi súčasná vláda v najhoršom stave z celej EÚ

22.10.24

Slovensko:

Robert Fico v nedeľnej politickej relácii TA3hovoril o mnohých aktálnych témach. Opäť vysvetľoval, prečo je nutné konsolidovať. Vláda musí pristúpiť k takýmto krokom pre veci, ktoré tu spôsobili bývalé vlády po roku 2020. Ani Ódor v tom nie je nevinne. Ten navrhoval dokonca ešte vyššiu DPH, akú nakoniec presadzuje teraz vláda.

Zároveň Slovensko vyšetřuje...

Zdroj: https://cz24.news/robert-fico-verejne-financie-dostala-po-ma...

Klasifikace: politika,zdravi,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Byli jsme na křižovatce aneb vládní lži a represe nedávné doby

22.10.24

Česká republika:

Na alternativě čteme stále více a více textů o snaze vyvodit důsledky z nelegitimních opatření v době, kdy nás média, politici a strašáci denně masírovali strachem z virů, z nebezpečí bez vakcinací mRNA. Mnozí lidé u nás mají velice krátkou paměť, a tak znovu naivně a trestuhodně věří politikům jako Babiš. Stojí za to se ohlédnout na několik výroků z přelomu roků 2021/2022. 

Ještě v prosinci 2021 navrhovala vláda a ministr Vojtěch(uklizený v nějaké trafice) povinné očkování, drobnou změnou vyhlášky. Hle: Jsme přesvědčeni, že musíme zavést povinné očkování,“ řekl ve čtvrtek po jednání vlády premiér Andrej Babiš. Nově oznámil, že by se to mělo týkat již lidí nad 50 let. „Je to nevyhnutelné,“ oznámil premiér.  Rakousko šlo v tom podle médií a vlády vzorem, ale nestalo se tak. Lži.

V březnu 2022 se návrh zákona o povinnosti očkování proti covid všech v Rakousku zrušil. Každému musí být jasné, kam nás globalisté a mocné klany politiků chtěli posunout. A jako mávnutím kouzelného proutku se povinnost zrušila. Příčina: Události na Ukrajině. Vážnost situace vyžadovala přesunout pozornost zednářské a satanistické mafie zcela jinam. Lze odhadovat poměrně jistě, kde jsme se měli ocitnout; co přijde znovu, až dojde k "příměří" po potencionálním nástupu Trumpa do úřadu prezidenta USA. Hrají se s námi skutečně nebezpečné hry. A lidé? Zapomínají! Nemyslí...

Zdroj: Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-c...

Klasifikace: politika,zdravi Zprávu vložil/a Olafson

Komentářů: 1
[Nový]

 Zdeněk Koudelka: Půjdou Fiala a Bartoš před soud za miliardové škody?

22.10.24

Česká republika:

Problémem našeho státu je nezodpovědnost vlády a jejích členů. Ústavní tvrzení o tom, že vláda je odpovědná Poslanecké sněmovně, je prázdné, má-li vláda většinu v Poslanecké sněmovně.

V takovém případě může být vláda sebehorší a poškozovat stát i občany, ale bude se ve funkcích držet dál. A bohužel u nás se ani obrovské škody způsobené premiérem a ministry nevymáhají po nich jako po škůdcích, byť odejdou z funkce. Prostě ministr může být blbý, způsobí obrovskou škodu a nic se mu nestane.

____
ODS - „Odkývali jsme v EU některé blbosti z nepozornosti.“ (asi se jedná o vtip rádia Jerevan)

 

Zdroj: https://cz24.news/zdenek-koudelka-pujdou-fiala-a-bartos-pred...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Na Ukrajině se asi schyluje k boji Severokorejců s Jihokorejci. Soul plánuje poslat Zelenskému své vojáky

22.10.24

Ukrajina:

Jihokorejské tajné služby minulý týden informovaly, že KLDR vyslala do Ruska 1500 vojáků speciálních sil, kteří už se na východě připravují na nasazení na ukrajinské frontě. Celkem chce do války vyslat údajně 12 tisíc vojáků. Informace později zopakoval také ukrajinský (nelegitimní) prezident Volodymyr Zelenskyj.

Podle jihokorejských médií Soul v reakci na to zvažuje, že by mohl na Ukrajinu vyslat také vlastní vojáky, stejně jako jeho severní rival.

Studená válka z Korejského poloostrova by se tak mohla přesunout do Evropy jako "horká" válka. Nasazení severokorejských jednotek přímo na frontové linii zatím potvrzeno nebylo. V blízké době se ale nedá vyloučit.

Zdroj: https://www.echo24.cz/a/HEzXb/zpravy-severni-korea-vojaci-va...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1
[Nový]

 V Oděse našli mrtvého Gennadije Bejbutjana, který násilím verboval lidi do armády

21.10.24

Ukrajina:

Členové organizace, v jejímž čele stál Bejbutjan, jsou známí jako „dobrovolní asistenti“ policie, aktivně spolupracují s vojenskými komisemi při provádění nucené mobilizace. Kromě toho podle novin členové těchto formací působí jako zprostředkovatelé při předávání úplatků zaměstnancům vojenských komisí.

Taková zvěrstva jako dělají tihle samozvanci by si žádný oficiální verbíř nedovolil. Doslova pořádají hony lidi. A pak také přesměrovávají toky úplatků. Na každého takového jednou dojde. Česká verze

Zdroj: https://dailytelegraph.co.nz/world/zelensky-press-gang-boss-...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 0
[Nový]

 100 000 lístků pro 500 000 lidí. „Jasné důkazy, že chtěli koupit 300 000 hlasů.“ Kolem Moldavska to vře

21.10.24

Moldova:

V Moldavsku se stále sčítají hlasy v referendu, které má rozhodnout, zda do ústavy bude zakotven cíl vstoupit do Evropské unie. Výsledek bude tak jako tak těsný; kanadský politolog Katchanovski míní, že rozhodnou korespondenční hlasy.

Z obou stran přicházejí stížnosti na volební podvody. Například od prezidentky Sandu, která tvrdí, že se Rusko snaží vměšovat do moldavské politiky a že si kupuje hlasy.

Ale stížnost přišla také z Ruska, že pro půl milionu Moldavanů v Rusku jsou jen dvě hlasovací místa a jen 100 000 volebních lístků.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/100-000-listku...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2
[Nový]

 Masakr křesťanů v Libanonu

21.10.24

Libanon:

Rada pro americko-islámské vztahy (CAIR): „Ani libanonští křesťané nejsou v bezpečí před narůstajícími válečnými zločiny izraelské vlády“

To píše Fabio Giuseppe Carlo Carisio – na webu VT Foreign Policy. Můžete to brát jako konspirační teorii, která nemá s plány na vytvoření Velkého Izraele nic společného – nebo se zamyslet.

Na obr. je jeden z domů libanonských křesťanů z vesnice Aita zredukovaný na hromadu sutin po izraelských bombových útocích nařízených premiérem Netanjahuem.

Dne 15. října nový izraelský nálet na Libanon způsobil masakr ve vesnici s křesťanskou většinou na severu země. Mrtvých je nejméně 22. 

Zástupce výkonného ředitele CAIR Edward Ahmed Mitchell v prohlášení uvedl:

„Dokonce ani libanonští křesťané nejsou v bezpečí před narůstajícími válečnými zločiny izraelské vlády. Odsuzujeme izraelský hrozný útok, stejně jako spoluúčast Bidenovy administrativy na něm.

Zdroj: https://www.pokec24.cz/nezarazene/masakr-krestanu-v-libanonu...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2
[Nový]

 Aspen mafie - prokletí České republiky

20.10.24

Česká republika:

Robert Kvítek odhaluje jméno za jménem celou strukturu moci v České republice, která je až na výjimky zcela odvislá od zahraničních zájmů, a v níž ve skutečnosti vládnou agenti cizí mocnosti našeho současného fašistického protektorátu.

Zdroj: https://cz24.news/brutalni-aspen-mafie-nejvetsi-prokleti-ces...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1
[Nový]

 USA jsou připraveny pozvat Ukrajinu do NATO, stejně tak Francie a Británie, tvrdí Le Monde

20.10.24

Ukrajina:

Současná americká administrativa už údajně nemá žádné zásadní námitky proti prostému pozvání Ukrajiny do NATO. S tím souhlasí i Francie a Británie, Německo se ale staví proti.

Paříž je otevřena myšlence okamžitého pozvání Ukrajiny do Severoatlantické aliance. V Kyjevě to dnes podle agentury Reuters řekl francouzský ministr zahraničí Jean-Noël Barrot, jenž jednal se svým ukrajinským protějškem Andrijem Sybihou.

Okamžité pozvání Ukrajiny do NATO je prvním bodem takzvaného plánu vítězství, který tento týden představil ukrajinský prezident.

____
Ukrajina zavádí windfall tax. Banky zaplatí padesátiprocentní daň, zvýší se odvod na obranu.

Zdroj: https://www.echo24.cz/a/HeVRm/svet-zpravy-usa-jsou-pripraven...

Klasifikace: politika,ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Stížnosti na hlasovací zařízení, které manipuluje s hlasy

19.10.24

USA:

Demokraté si zřejmě snaží výhru Harrisové pojistit za každou cenu, protože ve swing states registrují k volbám ilegály, v některých státech byli zjištěni zaregistrovaní mrtví voliči – a to řádově ve statisících, jinde odmítají do volební komise vpustit zástupce republikánů a v několika případech již byly hlášeny „závadné“ sčítací stroje.

Podívejte se, jak se v USA shání hlasy pro Kamalu Harrisovou (video)

 

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/usa-nove-stiznosti-na...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Vynucený přechod na elektromobilitu vyjde Česko draho, do pěti let může o práci přijít až 70 tisíc lidí

19.10.24

Česká republika:

Analýza Mezinárodního měnového fondu nepřináší pro Česko dobré zprávy. Podle očekávání z ní totiž vyplývá, že patří k zemím, které může vynucený přechod na elektromobilitu výrazně ekonomicky zasáhnout.

V horizontu pěti let by tak česká ekonomika mohla klesnout o 1,5 % HDP, zrušit by se mělo až 70 tisíc pracovních míst.

Dopad na země Evropské unie je vzhledem k různorodosti ekonomik velmi rozdílný. Pomoci s expanzí na evropský trh má změna naopak čínským výrobcům.

Zdroj: https://www.echo24.cz/a/HEMWT/zpravy-ekonomika-cina-elektroa...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Státní dluh je rekordní

18.10.24

Česká republika:

Státní dluh České republiky dosáhl ke konci letošního třetího čtvrtletí rekordní hodnoty - 3,334 bilionu korun. V meziročním srovnání se jedná o nárůst o 219 miliard Kč. V pátek o tom informovalo ministerstvo financí (MF).

Na každého Čecha tak teoreticky připadá dluh 306 460 korun!

Zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-rekordni-statni-dluh...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 5

 Nový model globálního finančního systému - Ekonomický růst prostřednictvím zmenšující se populace (video)

18.10.24

USA:

Catherine Austin Fitts, investiční bankéřka, bývalá americká vládní představitelka a zakladatelka Solari Report, popisuje v nedávné epizodě seriálu ChildrensHD Financial Rebellion, jak „Mr. Global“ – tedy kontroloři světových finančních, politických a vojenských systémů – změnili ekonomický model tak, že zmenšující se populace produkuje ekonomický růst.

V epizodě Fittsová ukazuje nyní nechvalně známý klip, ve kterém generální ředitel BlackRock Larry Fink na události Světového ekonomického fóra (WEF) vysvětluje, že AI a technologie budou schopny zvýšit životní úroveň zemí a jednotlivců, a to i se zmenšující se populací.

Fittsová popisuje, jak došlo v USA od poloviny 90. let k finančnímu převratu a jinde vysvětlila, jak ministerstvo obrany (DOD) ukradlo 20 bilionů dolarů z peněz daňových poplatníků.

S některými z těchto peněz zavedlo DOD plán na snížení průměrné délky života ve Spojených státech, mimo jiné prostřednictvím injekčních biologických zbraní známých jako „vakcíny proti COVIDu.“

Nejenže DOD snížilo očekávanou délku života v USA tím, že zabilo mnoho lidí injekcemi biozbraně COVID, ale také se jim podařilo snížit porodnost, což je úsilí, které Fittsová sleduje desítky let před rozsáhlou loupeží amerických daní ze strany DOD.

Tyto snahy o snížení porodnosti byly posíleny injekcemi biozbraní proti COVIDu, které mají ničivé účinky na ženský reprodukční systém a plodnost.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/ekonomicky-rust-prost...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Holandsko umožní Ukrajině používat F-16 proti cílům v Rusku

18.10.24

Nizozemsko:

Šéf nizozemské obrany Ruben Brekelmans (obr.) říká, že Kyjev má právo zaútočit na vojenská zařízení pomocí tryskových letounů poskytnutých jeho zemí

Ukrajina může použít stíhačky F-16 dodané Nizozemím proti vojenským cílům hluboko uvnitř mezinárodně uznávaného ruského území, řekl ministr obrany země NATO. Ruben Brekelmans tvrdí, že takové údery by podle mezinárodního práva představovaly legitimní sebeobranu.

Nizozemsko se zavázalo poskytnout Ukrajině 24 stíhaček vyrobených v USA jako součást skupiny členských států NATO, která loni vytvořila takzvanou ‚koalici F-16‘. Členové Dánska a Norska přislíbili dodat 19 a šest letadel, zatímco ostatní země ve skupině – která zahrnuje Belgii, Kanadu, Lucembursko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Švédsko, Řecko, Bulharsko a Francii – školí ukrajinské piloty.

První várka F-16, která údajně zahrnovala méně než tucet stíhaček, dorazila na Ukrajinu v srpnu.

Zdroj: https://www.pokec24.cz/nezarazene/holandsko-umozni-ukrajine-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Herec, narkoman a nelegitimní prezident Zelenskyj vydírá

18.10.24

Ukrajina:

Buď budeme v NATO, nebo chceme jaderné zbraně!

Ukrajina je připravena vytvořit pro svoji ochranu vlastní jaderný arsenál, pokud nebude přijata do NATO.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj to měl podle svých slov sdělit Donaldu Trumpovi při jejich nedávné schůzce.

„Buď bude mít Ukrajina jaderné zbraně, které budou sloužit jako ochrana, nebo musí být součástí nějaké aliance. Kromě NATO o žádné jiné funkční alianci nevíme,“ řekl Zelenskyj.

Zdroj: https://www.echo24.cz/a/HJF3s/zpravy-svet-ukrajina-jadernou-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Rotschildova pravnučka Gréta, pokračuje v militantním aktivismu

17.10.24

Neurčeno:

Politické špičky světa, hlavní světová média, vystoupení na půdě OSN, chvála hvězdných herců jako Leonardo di Caprio, biskupové a kardinálové u vytržení, srovnání s Ježíšem Kristem(biskup Koch) a vlivem na lidi, laskavé přijetí u papeže...svět se zbláznil, říkalo si mnoho lidí, když se všude zviditelnila militanstní švédská aktivistka Gréta. Její loutkovodiči pochopili, že marketingový tah je třeba přesměrovat. A peníze jsou přece to, oč zde běží. Proto vystartovali s novou taktikou, s podporou Palestinců a teroristického útoku Hamásu.

Pozn. Před časem pronikla na internet velmi zajímavá informace: Švédská ekologická aktivistka Greta Thunberg je pravnučkou slavného bankéře Lionela Waltera Rothschilda, syna prvního barona Rothschilda. Zbožštění této militantní aktivistky je nyní více pochopitelné. 

_____
Podpora Palestinců není záležitostí nebo snahou loutkovodičů, spíše naopak. Podpora Palestinců je otázkou svědomí. Chazarské hordy páchají genocitu skutečných semitů. To musí vidět každý slušnější člověk. Dokonce i vylízaná Greta. Poznámka editora

 

Zdroj: https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jiri-kobza-modla-...

Klasifikace: politika,nabozenstvi Zprávu vložil/a Olafson

Komentářů: 1

 Rozhodnutí o úderech Ukrajinské armády v hloub Ruska již bylo přijato, řekl Gančev

17.10.24

Rusko:

Šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev se domnívá, že rozhodnutí umožnit Ukrajině zasáhnout hluboko v Rusku zbraněmi dlouhého doletu NATO již bylo přijato.

„Navzdory tomu, že zatím oficiálně neoznámili povolení k úderu do hloubky Ruska, si myslím, že toto rozhodnutí již bylo učiněno a mechanismy pro dodávku zbraní dlouhého doletu jsou rozpracovány,“ řekl Gančev agentuře RIA Novosti.

Poznamenal trpělivost ruského lidu, ale zdůraznil, že až trpělivost dojde, bude reakce rychlá a blesková.

Ruský prezidentVladimir Putin již dříve prohlásil, že země NATO nediskutují pouze o možném použití západních zbraní dlouhého doletu Kyjevem, ale že se ve skutečnosti rozhodují, zda se do ukrajinského konfliktu přímo zapojí.

Přímé zapojení západních zemí do ukrajinského konfliktu změní jeho podstatu a Rusko bude nuceno rozhodovat se na základě hrozeb, které mu hrozí, dodal.

Zdroj: https://ria.ru/20241017/ganchev-1978437003.html?utm_source=y...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 „To už je schválený.“ Povolenky na domy v roce 2027. Vladimír Štěpán varuje, co přijde z EU

17.10.24

Evropská unie:

„Spousta lidí si myslí, že není možné, aby někdo schválil emisní povolenky na domy a další věci. Nevědí, že už to na evropské úrovni schváleno je a od roku 2027 se má implementovat,“ říká expert na energetiku Vladimír Štěpán v rozhovoru pro Svědomí národa.

Lidé podle něj nejsou ochotni vidět varovné signály, protože se zatím i přes vysoké ceny energií, rostoucí daně a inflaci mají celkem dobře. Pokud by se Green Deal implementoval tak, jak je naplánovaný, je Vladimír Štěpán přesvědčený, že to zdecimuje velkou část obyvatel.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-uz-je-schv...

Klasifikace: politika,ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

Káva pro Zvědavce

49

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc říjen přispělo 64 čtenářů částkou 17 304 korun, což je 49 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Takto chtěli Gruzii zatáhnout do války, tvrdí mocný muž22.10.24 18:41 Gruzie 0

Londýn převede (ukrade) ruské peníze do ukrajinského rozpočtu22.10.24 18:17 Británie 2

Robert Fico: Verejné financie dostala po Matovičovi a Ódorovi súčasná vláda v najhoršom stave z celej EÚ22.10.24 18:08 Slovensko 0

Byli jsme na křižovatce aneb vládní lži a represe nedávné doby22.10.24 14:39 Česká republika 1

Zdeněk Koudelka: Půjdou Fiala a Bartoš před soud za miliardové škody?22.10.24 07:24 Česká republika 0

Na Ukrajině se asi schyluje k boji Severokorejců s Jihokorejci. Soul plánuje poslat Zelenskému své vojáky22.10.24 07:02 Ukrajina 1

V Oděse našli mrtvého Gennadije Bejbutjana, který násilím verboval lidi do armády21.10.24 23:31 Ukrajina 0

100 000 lístků pro 500 000 lidí. „Jasné důkazy, že chtěli koupit 300 000 hlasů.“ Kolem Moldavska to vře21.10.24 19:25 Moldova 2

Masakr křesťanů v Libanonu21.10.24 06:43 Libanon 2

Aspen mafie - prokletí České republiky 20.10.24 08:12 Česká republika 1

USA jsou připraveny pozvat Ukrajinu do NATO, stejně tak Francie a Británie, tvrdí Le Monde20.10.24 05:03 Ukrajina 1

Stížnosti na hlasovací zařízení, které manipuluje s hlasy19.10.24 09:45 USA 0

Vynucený přechod na elektromobilitu vyjde Česko draho, do pěti let může o práci přijít až 70 tisíc lidí19.10.24 06:54 Česká republika 2

Státní dluh je rekordní18.10.24 18:39 Česká republika 5

Nový model globálního finančního systému - Ekonomický růst prostřednictvím zmenšující se populace (video)18.10.24 18:28 USA 1

Holandsko umožní Ukrajině používat F-16 proti cílům v Rusku18.10.24 18:18 Nizozemsko 1

Herec, narkoman a nelegitimní prezident Zelenskyj vydírá 18.10.24 08:10 Ukrajina 1

Rotschildova pravnučka Gréta, pokračuje v militantním aktivismu17.10.24 17:14 Neurčeno 1

Rozhodnutí o úderech Ukrajinské armády v hloub Ruska již bylo přijato, řekl Gančev17.10.24 09:50 Rusko 1

„To už je schválený.“ Povolenky na domy v roce 2027. Vladimír Štěpán varuje, co přijde z EU17.10.24 09:25 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,34 Kč
Euro
25,21 Kč
Libra
30,30 Kč
Kanadský dolar
16,89 Kč
Australský dolar
15,60 Kč
Švýcarský frank
26,97 Kč
100 japonských jenů
15,45 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,30 Kč
Ukrajinská hřivna
0,56 Kč
100 rublů
24,38 Kč
1 unce (31,1g) zlata
64 073,23 Kč
1 unce stříbra
810,54 Kč
Bitcoin
1 571 785,40 Kč

Poslední aktualizace: 22.10.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 46 177 809