Ve zkratce

Stránka:
[Nový]

 Proč Moderna podstatně rozšiřuje výrobní kapacitu navzdory současné nízké poptávce po jejich „jedu?“

18.3.24

Neurčeno:

I podle vyjádření globálních zločinců a jejich loutek na srazu WEF se očekává pandemie „nemoci X.“ Ta by údajně mohla vypuknout kdykoli – a je tedy otázkou kdy k ní dojde a ne zda k ní dojde.

 
Jisté je, že k ní nedojde dřív, než budou schváleny oba dokumenty WHO (změny Mezinárodních zdravotních předpisů a Pandemická smlouva). Teprve v době, kdy začnou minimálně nové předpisy platit, bude možné zavést drakonické restrikce, včetně povinného očkování.

A podle všech příprav, které aktuálně probíhají, by mohlo jít o něco velkého, kdy si budou zároveň jisti, že tentokrát mnoho lidí injekci jen tak neunikne.

Moderna podstatně rozšiřuje výrobní kapacitu, navzdory nízké poptávce po jejich „jedu“ mRNA, podle Sashy Latypové, vedoucí výzkumu a vývoje farmaceutických a zdravotnických zařízení. 

V prosinci 2022 britská vláda oznámila, že Spojené království upevnilo desetileté partnerství se společností Moderna v oblasti „významné podpory pro vakcíny a výzkum“ s plánem vybudovat moderní centrum pro výrobu vakcín se schopností vyrábět až 250 milionů vakcín ročně.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/proc-moderna-podstatn...

Klasifikace: kuriozity,zdravi,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 0 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.
[Nový]

 Zákaz vstupu do lesů na spadnutí

18.3.24

Česká republika:

V příštích letech by mohl začít platit zákaz vstupu do některých lesů. Stát se tak může na základě novely zákona o myslivosti, kterou připravuje Ministerstvo zemědělství.

Novela zákona by umožnila vyhlásit v některých lesích, bez stavebního povolení, mysliveckou oboru. Poté by vlastník mohl les oplotit a veřejnosti znepřístupnit. Tuto skutečnost již kritizují zástupci ochránců přírody.

Navrhované změny mají umožnit vlastníkům lesů, o větší rozloze než 50 hektarů, prohlásit své pozemky za myslivecké obory, postavit plot bez povinnosti získat povolení stavebního úřadu. Tím také zakázat vstup veřejnosti.

 

Zdroj: https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/z%C3%A1kaz-vstupu-do-...

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a janmax

Komentářů: 1
[Nový]

 Genocida ve jménu životního prostředí. Za další snahou o depopulaci stojí eugenika.

17.3.24

Neurčeno:

V mýtu o globálním oteplování způsobeném člověkem je člověk pouze překážkou správného fungování přírody. V eugenické fantazii je Země zachráněna, když lidé zemřou. V obou ideologiích (pokud jsou skutečně oddělené) se konečná genocida stává myslitelnou.

V logice eugeniků se proměňuje samotný smysl lidského života. Místo něčeho cenného, vzácného, po čem je třeba toužit a pečovat o něj, bojovat za něj a oslavovat ho, je lidstvo nově představeno jako rakovina, něco ve své podstatě zlého, co svou pouhou existencí zatěžuje svět.

To nepřekvapivě téměř dokonale vystihuje postoj moderního ekologického hnutí: lidský život už není něco, čeho si máme vážit, ale něco, co je třeba měřit v uhlíku a následně snižovat.

Genocida ve jménu životního prostředí je stále genocidou.

Snaha snižovat CO2 v prostředí má své temné kořeny, o kterých moc lidí neví. Tyto myšlenky mají původ v oboru zvaném eugenika, jinými slovy snaha omezit populaci. Dnes se tomu říká jinak.

Video s CZ titulky ZDE

Poznámka editora

Ale houby eugenika. Eugenika je zušlechťování rasy. Tady běží obrácený trend. Degenerace rasy, snížení průměrného IQ a zhnědnutí populace podle Kalergiho plánu.

Zdroj: https://www.nespokojeny.cz/genocida-ve-jmenu-zivotniho-prost...

Klasifikace: politika,veda Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2
[Nový]

 Proslov Donalda Trumpa, jaký doposud nezazněl

17.3.24

USA:

Zdroj: https://www.pokec24.cz/video/proslov-donalda-trumpa-jaky-dop...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1
[Nový]

  O „dezinformacích“ vznikne film. Hrají Vetchý a Hrušínský, natáčí Hřebejk

17.3.24

Česká republika:

Filmový režisér a scenárista Jan Hřebejk chystá nový film s názvem Výjimečný stav o dezinformacích. Premiéru má mít letos v říjnu. V hlavní roli filmu se objevuje Ondřej Vetchý a zahraje si v něm mimo jiné i Jan Hrušínský.

Před časem režisér Jan Hřebejk na platformě X vyjádřil obavy, že demokracie je v naší zemi ohrožena a lví podíl na tom podle něj má přílišná kritika současné vládní garnitury, která nás přivede do rukou stran jako ANO, SPD a KSČM, které nás podle něj povedou zpět do totality.

_____
S 5 demolicí a jejími tupými poskoky na věčné časy a nikdy jinak. Tito ''umělci'' jaksi nechápou, že to jsou především ONI, kdo prosazuje totaltní manýry.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-bude-legrac...

Klasifikace: politika,kultura Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1
[Nový]

 Podle rakouského ministra zahraničí navzdory sankcím a omezením, 95% západních společností stále působí v Rusku

17.3.24

Rusko:

Podle Schallenberga zůstaly rakouské společnosti v Moskvě a Kyjevě"silně angažované". "A ano, rakouské společnosti byly a jsou v Rusku také částečně přítomny, stejně jako asi 95 % všech západních společností".

Ministr to řekl v pátek na tiskovém brífinku s americkým ministrem zahraničí Antony Blinkenem ve Vídni.

Dodal, že omezení uvalená na Rusko by však měla být"plně respektována" bez výjimky.

Během konference se rakouský ministr obrátil na ruského prezidenta Vladimira Putina a vyzval ho, aby využil ruské dodávky ropy jako páku proti Západu.

V této souvislosti Schallenberg dodal, že Rakousko usiluje o to, aby se do roku 2027 stalo zcela nezávislým na ruských dodávkách energie.

Zdroj: https://english.almayadeen.net/news/politics/95--of-western-...

Klasifikace: politika,ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 V Utrechtu hrozí zákaz používání bateriových aut

17.3.24

Nizozemsko:

Situace s přetížením elektrické sítě dále graduje a hrozí zákaz nabíjecích bateriových aut. Zákaz nabíjení mezi 16 a 21 hod nestačí na stabilizaci sítě. Omezit bateriová auta se zdá být pořád přijatelnější než zakázat lidem vařit nebo topit.

Politici jsou naprosto odtržení od reality a prosazují řešení, aniž by se vůbec zamysleli nad jejich realizací. Třeby aby plánovali investice do rozvodné sítě a celou její rekonstrukci. Ještě před rokem vyhlásili tendr na 1000 nových nabíječek, které při dnešním stavu nebude možné k elektrorozvodné sítí připojit. Do centra Utrechtu je zakázáno jezdit auty se spalovacími motory, ale ty bateriové nebude kde nabíjet.

A u nás namísto toho tlačí bateriová vozítka dotacemi - zatím nám elektrorozvodná síť nehavaruje. V Holandsku už pokročili mnohem dále.

Zdroj: https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nizozemska-elektricka-...

Klasifikace: kuriozity,politika,technika Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 0

 Hlavní body rozhovoru s Emmanuelem Macronem 14. března pro televizní stanice TF1 a France 2

15.3.24

Francie:

Emmanuel Macron zdůraznil, že "Rusko nemůže a nesmí vyhrát válku", a poté opakovaně zdůraznil, že "jsme připraveni reagovat na ruskou eskalaci". Francie "nečekala s přípravou až do února 2022 jsme připraveni", zdůraznil.

Hlava státu ujistila, že Francie "nikdy" nepřevezme iniciativu v boji proti Rusku, ačkoli potvrdil, že by neměla být vyloučena žádná možnost podpory Ukrajiny. Válka na Ukrajině je "existenční pro naši Evropu a pro Francii", prohlásil. "Nikdy nepřejdeme do ofenzívy, nikdy nepřevezmeme iniciativu," vysvětlil, i když se domnívá, že "bychom neměli vyloučit žádné možnosti" (žádné limity francouzské podpory Ukrajině).

"Rusko je protivník, Kreml je protivník," vysvětlil Emmanuel Macron, který v této fázi odmítl označit Rusko za nepřítele. "Nevedeme s Ruskem válku," ujistil prezident, ale "pokud se situace zhorší, budeme připraveni, aby Rusko nikdy nezvítězilo," doplnil, načež dodal, že "mír neznamená kapitulaci Ukrajiny".

Zdroj: https://www.rtl.fr/actu/politique/guerre-en-ukraine-ce-qu-il...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 A. Hogenová: Drzost věrchušky, loutkovodiči za mořem, kolaps důvěry, rakovina strachu. Nesmíme mlčet

15.3.24

Česká republika:

„Ve společnosti panuje nedůvěra, lidé se bojí mluvit přímo – šeptají nebo vůbec nemluví. Vláda rozvázala těsné vztahy se Slovenskem. Někteří státníci z V4 jsou označováni za proruské,“ uvedla pořad Aby bylo jasno novinářka Jana Bobošíková a následně položila otázku filozofce a vysokoškolské pedagožce, která přijala pozvání na rozhovor. „Co podle vás dělá se společností tak hluboká atmosféra nedůvěry vůči sousedům, politikům, spolupracovníkům, novinářům a v podstatě vůči každému, kdo má jiný názor, než vládnoucí koalice?“

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Snehove-vlocky...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Kanada schválila zákon: může zavřít lidi na doživotí za nenávistné projevy

14.3.24

Kanada:

Návrh zákona C-63 liberální vlády, zákon o škodách online, je strašlivý zákon, který nepřiměřeně omezí posvátné právo Kanaďanů na svobodu projevu podle Listiny. 

Právě to je záměrem liberálů. Tím, že navrhnou vágní zákon vytvářející drakonický režim pro řešení „poškozování“ online, vyhrají svou válku, aniž by vystřelili kulku.

Důsledky porušení zákona jsou tak přísné, že by se dalo očekávat, že jeho porušení bude riskovat jen málokdo.

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/kanada-schvalila-zakon-m...

Klasifikace: pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1

 Norská vláda chystá uzákonit právo na platby v hotovosti

14.3.24

Norsko:

Předlohu zákona poslalo minulý týden ministerstvo spravedlnosti na vládu, píší norská média.

V návrhu, který byl v pátek předložen vládě, ministerstvo píše, že dnešní ustanovení už dává spotřebitelům "zjevně rozsáhlé právo na hotovostní platbu, ale vyvolává řadu výkladových otázek, které ztěžují zjištění, kam až toto právo skutečně sahá." V poslední době se v Norsku ohledně výkladu rozvířila debata a novela má výklad jasně stanovit bez pochybností.

Platby v hotovosti se snaží v některý zemích uzákonit, někde včetně ústavních zákonů, jako základní právo pokrývající svobodu občanů. Děje se tak v době, kdy řada vlád na světě vytváří naopak podmínky pro přechod na digitální měnu, která může svobodu lidí značně omezit.

Zdroj: https://echo24.cz/a/HVHY2/svet-zpravy-norska-vlada-chysta-uz...

Klasifikace: finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Ruská ekonomika je odolná

14.3.24

Rusko:

Jak informuje list Fortune, životní úroveň v Rusku se nezhroutila, západní výrobky byly nahrazeny a hlavně: Ruské suroviny jdou na odbyt mimo Západ.

Z vývozu ropy především do Asie Rusko vydělává až 500 milionů dolarů denně. Obchod Ruska s Čínou a Indií překonal jeho předválečný obchod s Evropskou unií.

A Putin začal Rusům dokonce dotovat hypotéky, díky čemuž se začalo stavět.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ekonomika/500-milionu...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Výbušný projev holandského europoslance (video)

14.3.24

Evropská unie:

V Evropském parlamentu zavládlo zděšení nad příspěvkem holandského europoslance Marcela de Graaffa (FVD). Zprávy o deportacích ukrajinských dětí do Ruska jsou podle něj „čistou propagandou.“

„Rusko přijalo miliony uprchlíků. Naštěstí včetně stovek tisíc dětí, které byly a jsou bombardovány ukrajinskou armádou,“ pokračoval De Graaff.

„Parlament musí vystoupit proti těmto ukrajinským válečným zločinům. Mezinárodní trestní soud by za to měl Zelenského stíhat,“ řekl europoslanec.

Zdůraznil, že samotná Ukrajina je největším dodavatelem dětí pro pedofilní sítě, pašování lidí a obchodování s orgány.

„Má na to dětské kotce s náhradními matkami. V Rusku se dětem dostává tradiční výchovy a vzdělání. Na Západě se jim dostává transgenderové indoktrinace, blokátorů hormonů a mrzačení pohlavních orgánů.

Pokrytectví je nehorázné. Západ musí zastavit toto válečné štvaní,“ křičel De Graaff.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/pozdvizeni-v-ep-na-ve...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Američanům se nedaří vyrábět Boeingy, selhání elektroniky na pár vteřin

14.3.24

USA:

Se spolehlivostí letadel začínají být ve firmě Boeing na štíru. Pilotovi na několik vteřin zhasnuly všechny displeje a letadlo přešlo do střemhlavého pádu. Naštěstí se elektronika resetovala a let mohl být dokončen protentokrát bez obětí na životech.

Ojedinělý incident se někdy stane, ale teď to spíše vypadá na zhoršující se kvalitu letadel - nedávno psali o vypadnutí dveří za letu.

Svědek, který žaloval Boeing za nedodržení bezpečnostních standardů, byl nalezen mrtvý. Vypadá to jako kdyby ve firmě začaly převládat mafiánské praktiky.

Zdroj: https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/soused-na-me-nahle-zira...

Klasifikace: kuriozity,technika Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 2

 Neodvratný konec průmyslu v EU

13.3.24

Evropská unie:

Evropa brzy odsoudí svůj tolik potřebný průmysl k zániku. Tvrdými zelenými regulacemi a daněmi totiž podniky zničí nebo je nutí přesouvat výrobu raději pryč, do Asie nebo USA, kde je investorské prostředí vstřícnější. Hlasitě před tím v nedávné době varoval například jeden z nejbohatších lidí světa a zakladatel britského chemického koncernu Ineos Jim Ratcliffe. Podle něj přístup Bruselu ke snižování emisí úspěšně odhání investice z EU.

A uvalení emisních povolenek na velkou část investic vede k tomu, že to pouze podpořilo dovoz ze zemí, kde systém zelených přirážek není. To paradoxně uhlíkovou stopu, kterou se snaží EU vymazat, zvýšilo. Mix drahých energií, těžce splnitelných klimatických závazků, nulových prospěšných reforem a zastavených investic kvůli drahému financování navíc vede vývoj evropské ekonomiky k obecné stagnaci.

Zdroj: https://echo24.cz/a/H7Hcc/eu-nici-prumysl-nikdo-tu-nechce-st...

Klasifikace: ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 3

 Firma manžela Von der Leyenové, která dostala 320 milionů z EU, byla v době výběrového řízení neaktivní!

13.3.24

Evropská unie:

Skandál Lejnové ve vedení EU opět ukazuje na bezprecedentní střet zájmů, který by zřejmě jen tak každému neprošel. Firma jejího manžela byla nečinná, přesto se mohla zúčastnit výběrového řízení a byla dokonce vybrána!

Horší je, že se vůbec netrápí různými odhaleními, která ji zaplavují.

Jedním z nich je výběr společnosti jejího manžela, která získala finanční prostředky ve výši 320 milionů eur z EU, což naznačuje možný střet zájmů.  Oněch 320 milionů eur, o kterých se zde jedná, se týká financování projektu genové terapie na univerzitě v Padově v Itálii.

Podle Maddaleny Roy (italské novinářky) je na tomto příběhu nejskandálnější to, že společnost Orgenenis Italy, která byla vybrána v tomto projektu financovaném Evropskou komisí, je pobočkou laboratoře Orgenesis INC se sídlem ve Spojených státech a je vedena Heikem Von Der Leyenem.

Podle italské novinářky byla společnost Orgenesis Italy vytvořena výhradně pro účast na tomto projektu financovaném částkou 320 milionů eur.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/firma-manzela-von-der...

Klasifikace: politika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Blázen a idiot

12.3.24

Evropská unie:

Těmito slovy zhodnotil italský novinář a šéf listu „Il Fatto Quotidiano“ Marco Travaglio výroky Ursuly von der Leyenové – „Potřebujeme více zbraní, musíme je vyrobit, jako jsme to udělali s vakcínami“ – a francouzského prezidenta, který 27. února na pařížské konferenci řekl: „Vyslání vojsk na Ukrajinu nesmí být vyloučeno.“

Zdroj: https://casopisargument.cz/?p=56100

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Velké vyvlastnění. Jak vám chtějí vzít všechno? Už je to připravené, zbývá jen otázka kdy.

12.3.24

Neurčeno:

Nejničivější finanční krach všech dob je za rohem. Každý může velmi brzy přijít o všechno. Řízená demolice našeho finančního systému byla plánována po celá desetiletí.

Při příštím finančním krachu hrozí, že se veškerý soukromý majetek stane majetkem několika velkých soukromých bank. V reakci na toto totální vyvlastnění byly na národní i mezinárodní úrovni za zády veřejnosti změněny zákony.

Video-->>

 

Zdroj: https://www.nespokojeny.cz/velke-vyvlastneni-jak-vam-chteji-...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 4

 Maďaři si předvolali velvyslance USA, vadí jim Bidenova slova o Orbánovi

12.3.24

Maďarsko:

Maďarské ministerstvo zahraničí si předvolalo velvyslance Spojených států Davida Pressmana a protestovalo proti výrokům amerického prezidenta Joea Bidena o maďarském premiérovi Viktoru Orbánovi. V úterý to oznámil šéf maďarské diplomacie Péter Szijjártó. Biden o Orbánovi řekl, že usiluje o nastolení diktatury.

„Nikdo po nás nemůže žádat, abychom přistupovali na takové lži od kohokoliv, i když tou osobou je prezident Spojených států,“ řekl maďarský ministr zahraničí.

Spojené státy kritizují Orbánovu vládu kvůli omezování demokratických hodnot a principů právního státu nebo za její přístup k lidem z komunity LGBT+. Vztahy mezi Washingtonem a Budapeští zhoršuje i skutečnost, že Orbán navzdory ruské agresi vůči Ukrajině udržuje vstřícnou politiku vůči Moskvě.

P.S. - a u nás je to právě naopak - velvyslanec USA si zve na kobereček premiéra ČR

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/madarsko-diplomacie-p...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Ukrajinský premiér by rád ovlivnil i volby na Slovensku

12.3.24

Česká republika:

Petr Fiala považovaný spíše za ukrajinského předsedu vlády než za českého, kterým byl zvolen, přerušil styky s legální slovenskou vládou a jejím premiérem.

Důvodem jsou i rozdílné názory na Ukrajinu a její další vyzbrojování včetně možnosti vyslat vlastní vojáky do války s Ruskem. Ono je těch neshod mnohem více, u liberála Fialy nemohou vlastenecké nálady Fica obstát, a tak se blyštivý Péťa začal scházet se slovenskou opozicí a dělat vše proto, aby se Šimečkovi podařilo zabránit Ficovým souputníkům získat prezidentské křeslo uvolněné brzy Sorosovou princeznou Čaputovou.

Ostatně mladý Soros už byl v Čechách, jednal i s Petrem Pavlem a říká se o něm, že je v podstatě ještě větším škůdcem, než byl jeho otec.

Zdroj: https://www.inadhled.live/zajimavosti/ukrajinsky-premier-by-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 57 čtenářů částkou 11 586 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Proč Moderna podstatně rozšiřuje výrobní kapacitu navzdory současné nízké poptávce po jejich „jedu?“18.03.24 21:29 Neurčeno 0

Zákaz vstupu do lesů na spadnutí 18.03.24 10:18 Česká republika 1

Genocida ve jménu životního prostředí. Za další snahou o depopulaci stojí eugenika.17.03.24 19:44 Neurčeno 2

Proslov Donalda Trumpa, jaký doposud nezazněl17.03.24 19:24 USA 1

O „dezinformacích“ vznikne film. Hrají Vetchý a Hrušínský, natáčí Hřebejk17.03.24 19:03 Česká republika 1

Podle rakouského ministra zahraničí navzdory sankcím a omezením, 95% západních společností stále působí v Rusku17.03.24 18:42 Rusko 0

V Utrechtu hrozí zákaz používání bateriových aut17.03.24 16:47 Nizozemsko 0

Hlavní body rozhovoru s Emmanuelem Macronem 14. března pro televizní stanice TF1 a France 2 15.03.24 18:54 Francie 0

A. Hogenová: Drzost věrchušky, loutkovodiči za mořem, kolaps důvěry, rakovina strachu. Nesmíme mlčet15.03.24 17:06 Česká republika 0

Kanada schválila zákon: může zavřít lidi na doživotí za nenávistné projevy14.03.24 23:01 Kanada 1

Norská vláda chystá uzákonit právo na platby v hotovosti14.03.24 19:03 Norsko 0

Ruská ekonomika je odolná 14.03.24 18:33 Rusko 0

Výbušný projev holandského europoslance (video)14.03.24 18:11 Evropská unie 0

Američanům se nedaří vyrábět Boeingy, selhání elektroniky na pár vteřin14.03.24 14:26 USA 2

Neodvratný konec průmyslu v EU13.03.24 18:11 Evropská unie 3

Firma manžela Von der Leyenové, která dostala 320 milionů z EU, byla v době výběrového řízení neaktivní!13.03.24 18:03 Evropská unie 0

Blázen a idiot12.03.24 19:07 Evropská unie 0

Velké vyvlastnění. Jak vám chtějí vzít všechno? Už je to připravené, zbývá jen otázka kdy.12.03.24 19:02 Neurčeno 4

Maďaři si předvolali velvyslance USA, vadí jim Bidenova slova o Orbánovi 12.03.24 18:31 Maďarsko 2

Ukrajinský premiér by rád ovlivnil i volby na Slovensku12.03.24 18:05 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,22 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,55 Kč
Kanadský dolar
17,15 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,13 Kč
100 japonských jenů
15,56 Kč
Čínský juan
3,23 Kč
Polský zloty
5,84 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,31 Kč
1 unce (31,1g) zlata
50 150,57 Kč
1 unce stříbra
581,46 Kč
Bitcoin
1 555 397,90 Kč

Poslední aktualizace: 18.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 44 843 425