Ve zkratce

Stránka:
[Nový]

 Zhasnutá budoucnost. Vláda potichu schvaluje zelený teror po česku. Zdraží úplně všechno.

26.7.24

Česká republika:

Největší útok na peníze Čechů. Kolik peněz a svobod si ještě necháte vzít? Zdražení pohonných hmot až o 14 Kč na litr, zdražení energií a bydlení. Green Deal přináší prudké snižování produkce a dostupnosti energií. Vláda počítá s „mírným dovozem elektřiny“. Otázka je odkud, protože takhle to bude vypadat po celé EU.

Je to systematické lhaní a obelhávání všech, které nás dostává do stále většího ekonomického marasmu.

P.S. - nutno přečíst článek celý (videa)

Zdroj: https://www.nespokojeny.cz/zhasnuta-budoucnost-vlada-potichu...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Izrael varuje Francii: Připravte se na další útok

26.7.24

Francie:

Izraelský ministr zahraničí Israel Katz přináší další varování Francii, která byla zasažena sabotáží na železniční infrastruktuře.

„Sabotáže na železniční infrastruktuře v celé Francii, které předcházely před pařížskými Olympijskými hrami, byla naplánována a provedena pod vlivem íránské osy zla a radikálního islámu.

Jak jsem varoval svůj francouzský protějšek Stephena Sejourneho tento týden, na základě informací, které má Izrael, Íránci plánují teroristické útoky proti izraelské delegaci a všem účastníkům olympijských her. Je třeba přijmout zvýšená preventivní opatření, aby bylo jejich spiknutí zmařeno. Svobodný svět musí Írán zastavit hned – než bude pozdě.“

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben-Gvir chce Trumpa, prý bude podporovat válku proti Íránu.

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/izrael-varuje-francii-pr...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Otřes na burze. Padají akcie technologických gigantů. Neúspěch elektroaut dostihl výrobce

26.7.24

Neurčeno:

Akciové trhy zažívají otřes. Ve Spojených státech je táhly dolů technologické akcie v čele s Teslou a Alphabetem (Google), které zklamaly svými hospodářskými výsledky.

Padaly ale i další akcie: Apple, Microsoft, Meta, Amazon a Nvidia. Širší index S&P 500 poklesl o 2,3 procenta, což byl nejhorší výsledek od roku 2022. Do toho dochází k zemětřesení i u akcií evropského automobilového průmyslu.

Zdroj: https://echo24.cz/a/HLxqa/propady-na-akciovych-na-trzich-aut...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2
[Nový]

 Fiala stále více posedlý municí pro Ukrajinu

26.7.24

Česká republika:

Jak uvedl premiér Petr Fiala, první desítky tisíc kusů munice dostala válkou sužovaná země v červnu, do konce letošního roku půjde o pět set tisíc kusů.

Ukončení rusko-ukrajinské války je podle něj dosažitelné jedině tím, že se Ukrajina ubrání a Rusko uvidí, že tímto způsobem další území nezíská.

Využíváme svého know-how, tradic domácího obranného průmyslu a kontaktů. Všechny informace, které je možné dát veřejnosti, poskytujeme. První desítky tisíc kusů munice jsme dodali v průběhu června. V tuto chvíli je to dohromady asi sto tisíc kusů. Každý měsíc budeme dodávat další desítky tisíc.

Do konce letošního roku půjde o pět set tisíc kusů, na což máme i finanční prostředky. Spolupracujeme na tom s téměř dvaceti zeměmi. Možná bych ještě dodal - jsem přesvědčen, že to nestačí.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/petr-fiala-rozhovor-penze-zmekc...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Washington: „Zatkněte válečného zločince“ promítané na fasádě hotelu, kde bydlí Benyamin Netanjahu

25.7.24

USA:

Před hotelem izraelského premiéra Netanjahua ve Washingtonu se shromáždily desítky demonstrantů, kteří protestovali proti izraelské válce v pásmu Gazy. Demonstranti v předvečer projevu izraelského premiéra Benyamina Netanjahua v americkém Kongresu nastříkali na fasádu jeho hotelu ve Washingtonu nápis "Stop válečnému zločinci Netanjahuovi", čímž zdůraznili rostoucí napětí v souvislosti s izraelskými útoky na pásmo Gazy.

Na udržení pořádku byla nasazena policie, zatímco demonstranti mávali palestinskými vlajkami a používali laserové projekce, aby předali své poselství.

„Zatkněte válečného zločince Netanjahua ,“ bylo možné číst ve zprávě promítané na fasádě hotelu, čímž přímo zpochybňuje přítomnost izraelského premiéra v americké metropoli.

Izrael je stíhán za „zločin genocidy“ před Mezinárodním soudním dvorem, který nařídil Tel Avivu okamžitě ukončit svou vojenskou operaci v Rafáhu na jihu pásma Gazy, kde nalezlo útočiště více než milion Palestinců. město bylo napadeno 6. května.

Zdroj: https://www.aa.com.tr/fr/monde/washington-arr%C3%AAtez-le-cr...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 0
[Nový]

 Zmatek ve Spojených státech vedl k tomu, že se žádný z nejvyšších vůdců dosud nesetkal s izraelským premiérem, který přijel do Washingtonu

25.7.24

USA:

Izraelský premiér odcestoval do Spojených států, kde hodlá hledat podporu pro nové vojenské operace proti Hamásu a pro případnou válku v Libanonu proti skupině Hizballáh. Benjamina Netanjahua však ihned po příletu do Washingtonu čekalo nepříjemné překvapení: izraelský premiér se ocitl v centru amerického zmatku, přestože se s ním žádný z vysokých představitelů americké vlády dosud nesetkal.

Benjamin Netanjahu přitom sám prohlásil, že se hodlá setkat s prezidentem Joe Bidenem. Biden se však podle oficiálního vyjádření tiskové kanceláře Bílého domu "léčí s koronavirem" (a to v zemi, jejíž úřady tvrdily, že se s Covidem "vypořádaly"), takže setkání bude muset být přinejmenším odloženo.

Netanjahu měl v plánu setkat se s americkou viceprezidentkou Kamalou Harrisovou, ta však uvedla, že v době Netanjahuova projevu nebude předsedat Kongresu. Sama Harrisová mezitím zaujímá poměrně tvrdý postoj k izraelské válce v pásmu Gazy. Podle Harrisové musí tato válka skončit. A to v souvislosti s tím, že Bidenova administrativa, jejímž je Harris členem, nedávno prosadila, aby Kongres poskytl Izraeli vojenskou pomoc ve výši desítek miliard dolarů.

Zdroj: https://reseauinternational.net/la-confusion-aux-etats-unis-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 0
[Nový]

 Trump Zelenskému připomněl vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem.

25.7.24

USA:

20. července vyšlo najevo, že Trump se Zelenským telefonoval. Sám Trump považoval rozhovor za „dobrý“, zatímco Zelenskij po rozhovoru na svých účtech na sociálních sítích označil Trumpa za prezidenta USA.

Bývalý americký prezident Donald Trump v telefonickém rozhovoru s Vladimirem Zelenským připomněl vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem a vyzval k ukončení konfliktu na Ukrajině. Republikánský prezidentský kandidát o tom informoval televizi Fox News.

„Řekl jsem, že tento konflikt musíme ukončit,“ podělil se o své dojmy Trump.

Vysvětlil Zelenskému, že ruská armáda má tisíce tanků, miliony min a Ukrajina nese těžké ztráty a nepodařilo se jí provést ohlášenou protiofenzívu.

„Máte před sebou válečnou mašinu... Porazili Hitlera. Porazili Napoleona,“ citoval Trump svá slova z rozhovoru se Zelenským.

Podle některých pozorovatelů právě po Trumpově telefonátu začal ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba náhle mluvit o míru s Ruskem. Jiní se domnívají, že Trumpův tým již Zelenského varoval před nutností jednat s Ruskem.

Analytici zároveň upozorňují, že rozhovory o míru na Ukrajině se mohou stát jen oddechovým časem pro Západ, aby znovu vyzbrojil ukrajinské ozbrojené síly a znovu rozpoutal konflikt.

Zdroj: https://rg.ru/2024/07/25/tramp-napomnil-zelenskomu-o-pobede-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 V německých městech razantně narostl počet loupežných přepadení

25.7.24

Německo:

V německých městech doslova explodovala pouliční kriminalita. Dramaticky vzrostl počet loupežných přepadení na ulici, uvádějí policejní statistiky.

Situace je obzvláště alarmující v Hannoveru, hlavním městě spolkové země Dolní Sasko, kde se počet loupežných přepadení na veřejných prostranstvích během čtyř let více než zdvojnásobil.

Není to jen Hannover, ale také Brémy, Mnichov či Düsseldorf, kde razantně vzrostly statistiky těchto trestných činů. Mnozí lidé, především ženy, se už neodvažují po setmění vyjít z domovů, píše web wir-informieren.org.

Zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-nemeckych-...

Klasifikace: krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 3
[Nový]

 Ukrajině byly odpojeny dodávky elektřiny v reakci na zastavení tranzitu ropy Lukoil

25.7.24

Ukrajina:

Podle Evropské sítě operátorů vstoupilo rozhodnutí v platnost v noci na 23. července.

Budapešť a Bratislava považují pozastavení tranzitu ropy do Maďarska a na Slovensko za nepřátelské opatření. Objem dodávek černého zlata tranzitujících přes Ukrajinu činil přibližně 4,5 milionu tun ročně.

Šéf maďarského ministerstva zahraničí Peter Szijjártó zdůraznil, že kroky Kyjeva nejsou v souladu s přáním Ukrajiny vstoupit do Evropské unie, protože odporují legislativním normám tohoto sdružení. Pokud nebude možné tento problém vyřešit na úrovni Evropské komise, hrozí ministr právními kroky.

Zdroj: https://fr.topcor.ru/49814-ukrainu-otrezali-ot-jelektrojener...

Klasifikace: politika,ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Oni to věděli a přesto...

25.7.24

USA:

1999 až 2002: Publikované údaje prokazují znalost srdečních rizik u takzvaných mRNA vakcín (video)

V rozhovoru upozornil dr. David Martin na to, že společnosti Pfizer a Moderna moc dobře věděly, jaké účinky na srdce budou mít jejich genové preparáty.

Tyto údaje byly publikovány v letech 1999 až 2002. Takže musíme mít jasno: tato myšlenka, že se společnost Pfizer stala obětí nezamýšlených následků, je naprostý nesmysl.

Věděli, že to zasáhne lidské srdce, věděli, že to zasáhne cévní systém, věděli, že to způsobí krevní sraženiny – a to vše bylo publikováno již v roce 2000.“

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/1999-az-2002-publikov...

Klasifikace: veda,zdravi,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2
[Nový]

 Výměna obyvatel probíhá na plné obrátky

25.7.24

Německo:

Německé statistiky výměny obyvatel od roku 2005: O osm milionů více cizinců, o milion méně Němců!

Federální vláda spoléhá na masivní imigraci, údajně aby se vypořádala s problémem kvalifikovaných pracovníků.

Mluvčí vlády Steffen Hebestreit na federální tiskové konferenci 1. listopadu 2023 v reakci na otázku o požadované imigraci uvedl, že neexistuje „žádné zcela pevné číslo, ale že kancléř předpokládá, že do začátku 30. let přijde do Německa  až sedm milionů potřebných pracovníků.“

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/nemecke-statistiky-vy...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Databáze majetku. Co se za tím skrývá?

25.7.24

Evropská unie:

Evropská unie chce vytvořit databázi, která by zmapovala veškerý majetek všech občanů. Jedná se o nemovitosti, bankovní účty, cenné papíry, vozidla a případně také umělecká díla nebo drahé kovy.

Podle EU je takový registr nezbytný pro boj proti „praní peněz a financování terorismu.“ Jako důvod se také uvádí sledování aktiv ruských oligarchů. Vládám poskytuje ještě lepší přehled o aktivech občanů, a to nad rámec informací, které již shromažďují.

Pod rouškou praní špinavých peněz a terorismu je takový registr dalším útokem na svobodu a soukromí občanů. Vlády to využívají jako záminku k tomu, aby mohly vykonávat větší kontrolu nad svým vlastním obyvatelstvem.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/eu-chce-zmapovat-vesk...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0
[Nový]

 Digitalizace nefunguje, úředníci hrozí stávkou

25.7.24

Česká republika:

Na stavebních úřadech vládne frustrace a naštvání. Úředníci, ale také projektanti, stavebníci a starostové poukazují na to, že ani po téměř měsíci ostrého provozu se s digitálním systémem pro stavební řízení nedá pracovat.

Ne že by systém padal, je jednoduše nefunkční. Digitalizaci má na starosti ministerstvo pro místní rozvoj, které vede Ivan Bartoš (Piráti).

Ivánek to vidí zcela jinak. Samochvála a neschopnost přijímat kritiku. 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ivan-bartos-digitalizace-...

Klasifikace: politika,technika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Nord Stream: vyšetřování útoku zůstává tajné

24.7.24

Německo:

Vyhození plynovodu Nord Stream do povětří v Baltském moři je největším sabotážním činem v poválečné historii Evropy. Německá vláda přesto stále odmítá zveřejnit průběžné výsledky vyšetřování.

Vyplývá to z odpovědi spolkové vlády na důležitou otázku AfD, která byla zveřejněna na internetových stránkách Spolkového sněmu, uvedly noviny Berliner Zeitung.

Zdroj: https://casopisargument.cz/58529

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 „Nechceme zemřít“ - ukrajinští muži hromadně utíkají před mobilizací do Moldavska (VIDEO)

24.7.24

Moldova:

Ukrajinští muži, kteří se nechtějí účastnit bojů, nadále prchají směrem do Moldavska.

Skupina osmi osob se pokusila překročit hranici v přestrojení za turisty. Pohraniční stráž zastavila dva automobily se šesti cestujícími poblíž hranic s Podněstřím.

„Cestu“ vedl správce kanálu Telegram, jehož služeb muži využili. Řidiči očekávali, že za dva vydělají 42 tisíc hřiven, a organizátor měl od každého klienta získat 130 až 150 tisíc hřiven.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1721827448

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 27 zemí EU bude jednat o „časově neomezené imobilizaci“ ruských aktiv

24.7.24

Evropská unie:

Financial Times - vyslanci 27 členských států EU se ve středu sejdou, aby projednali návrh EK na „časově neomezenou imobilizaci“ aktiv ruské centrální banky.

Od začátku ruské vojenské operace na Ukrajině zmrazily EU a země G7 téměř polovinu ruských devizových rezerv ve výši přibližně 300 miliard eur.

V EU je uloženo více než 200 miliard eur, většinou na účtech belgické společnosti Euroclear, která je jedním z největších světových zúčtovacích a vypořádacích systémů.

Ruské ministerstvo zahraničí označilo zmrazení ruských aktiv v Evropě za krádež s tím, že EU se zaměřuje nejen na soukromé fondy, ale i na ruská státní aktiva. Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov uvedl, že Rusko bude reagovat, pokud budou zmrazená ruská aktiva na Západě zabavena.

Podle něj má Ruská federace také možnost nevracet prostředky, které západní země v Rusku držely. Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov označil plány na využití výnosů ze zahraničních aktiv Ruska k nákupu zbraní pro Kyjev za „zlodějské akce“ a varoval, že Moskva bude „oplácet“ tak či onak.

Moskva také opakovaně prohlásila, že se Rusko vyrovná se sankčním tlakem, který Západ začal na Rusko vyvíjet před několika lety a který se stále stupňuje.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1721798930

Klasifikace: politika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 USA chtějí v Arménii otevřít jižní front proti Rusku

24.7.24

Neurčeno:

ARMÉNIE: Spojené štáty chystajú plány na otvorenie druhého frontu proti Rusku na hraniciach s Arménskom, a preto tak vytrvalo smerujú k zblíženiu s Jerevanom a podnecujú tam protiruské nálady.

Minister zahraničných vecí Ararat Mirzojan bol preto pozvaný na summit NATO vo Washingtone. Potom sa začala riešiť otázka, aby americká armáda mala svojho zástupcu na Ministerstve obrany Arménska,“ píše sa v článku.

Autor dodáva, že námestník ministra zahraničných vecí USA Uzra Zeya otvorene oznámil „začiatok novej strategickej etapy“ v americko-arménskych vzťahoch. Washington sa snaží „zabiť dve muchy jednou ranou“: otvoriť južný front proti Ruskej federácii a vraziť klin do takzvaného astanského trojuholníka, ktorý zahŕňa Turecko, Rusko a Irán.

P.S. - opět - za vším hledejte prachy, a ty byly, jsou a vždy budou u Arménů na 1. místě. USA a EU velmi štědře platí arm.neziskovky a vládu. Vláda, jako u nás, nakonec hájí cizi zájmy a své občany ignoruje.

Připomínám, že v nedávné době byly velké demonstrace proti premiérovi, který byl po tzv sametové revoluci dosazen strýčkem Sorosem. Demonstranti požadovali okamžitou demisi, protože vláda jedná proti zájmům Arménie a jejích obyvatel. 

Zdroj: https://cz24.news/usa-chcu-otvorit-v-armensku-juzny-front-pr...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Zfalšovaný průzkum, který šíří i maistream, má za cíl vyvolat dojem, že Harrisová vede

24.7.24

USA:

Nový průzkum agentury Reuters/Ipsos zjistil, že Harrisová vede nad Trumpem v celostátním průzkumu v poměru 44 % ku 42 % (s 3% chybovostí).

Má to však háček. A to veliký. Již ve volbách v letech 2016 a 2020, agentury provádějící průzkumy veřejného mínění měnily palec na misce vah tím, že oslovily více demokratů.

A nejméně jedna z agentur to udělala znovu – vybrala 426 demokratických voličů oproti 376 republikánům a 341 nezávislým.

V seriózním průzkumu by měly být počty vyrovnané. Zde byla patrná snaha nadržovat demokratům.

Starší video připomíná: Harrisová hovořila o snížení populace

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/zoufalstvi-agentury-r...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Planeta je stále zelenější a zelenější... pouště ustupují

24.7.24

Neurčeno:

Vyhodnocení z roku 2020, které provedli Evans a Arden Burrell, výzkumník dálkového průzkumu Země z Woodwellova klimatického výzkumného centra ve Falmouthu ve státě Massachusetts, zjistilo, že od roku 1982 došlo k dezertifikaci přibližně 6 % suchých oblastí, což je pouze čtvrtina předchozích odhadů založených na meteorologických podmínkách. Mezi tyto oblasti patřila velká část jihozápadu Spojených států, suchem ohrožený severovýchod Brazílie a části střední Asie.

Evans a Burrell však zjistili, že ozelenění je mnohem podstatnější, než se dříve předpokládalo, a více než třikrát důležitější než desertifikace. Zasáhlo 41 % světových suchých oblastí, od Indie po africký Sahel a od severní Číny po jihovýchodní Austrálii.

V loňském roce Guolong Zhang a jeho kolegové z univerzity v čínském Lanzhou oznámili, že v posledních třech desetiletích došlo ke globálnímu rozdílu mezi suchostí a plochou listů v suchých oblastech. Zhang vysvětluje, že důvod tohoto „oddělení“ spočívá v „ oplodňujícím účinku CO2“.

Podívejme se na příklad oblasti Sahelu na jižním okraji Sahary. Růst vegetace těží z nárůstu CO2 v atmosféře. V regionu však také došlo k návratu dešťů po ničivých suchách v 70. a 80. letech 20. století.

Svět se mýlil, když očekával, že změna klimatu vyvolá rychlou a rozsáhlou dezertifikaci v suchých oblastech světa. Ve skutečnosti se děje pravý opak.

Zdroj: https://pgibertie.com/2024/07/22/la-planete-devient-de-plus-...

Klasifikace: veda,ekologie Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

Káva pro Zvědavce

49

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc červenec přispělo 86 čtenářů částkou 17 056 korun, což je 49 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Americký Kongres tleská genocidě v Gaze26.07.24 19:18 USA 0

Zhasnutá budoucnost. Vláda potichu schvaluje zelený teror po česku. Zdraží úplně všechno.26.07.24 19:03 Česká republika 0

Izrael varuje Francii: Připravte se na další útok26.07.24 18:40 Francie 0

Otřes na burze. Padají akcie technologických gigantů. Neúspěch elektroaut dostihl výrobce26.07.24 08:38 Neurčeno 2

Fiala stále více posedlý municí pro Ukrajinu26.07.24 08:30 Česká republika 0

Washington: „Zatkněte válečného zločince“ promítané na fasádě hotelu, kde bydlí Benyamin Netanjahu25.07.24 21:53 USA 0

Zmatek ve Spojených státech vedl k tomu, že se žádný z nejvyšších vůdců dosud nesetkal s izraelským premiérem, který přijel do Washingtonu25.07.24 21:49 USA 0

Trump Zelenskému připomněl vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem.25.07.24 20:38 USA 0

V německých městech razantně narostl počet loupežných přepadení25.07.24 17:50 Německo 3

Ukrajině byly odpojeny dodávky elektřiny v reakci na zastavení tranzitu ropy Lukoil25.07.24 17:27 Ukrajina 0

Oni to věděli a přesto...25.07.24 06:21 USA 2

Výměna obyvatel probíhá na plné obrátky 25.07.24 06:10 Německo 0

Databáze majetku. Co se za tím skrývá? 25.07.24 06:01 Evropská unie 0

Digitalizace nefunguje, úředníci hrozí stávkou 25.07.24 04:28 Česká republika 0

Nord Stream: vyšetřování útoku zůstává tajné24.07.24 18:07 Německo 1

„Nechceme zemřít“ - ukrajinští muži hromadně utíkají před mobilizací do Moldavska (VIDEO)24.07.24 17:45 Moldova 0

27 zemí EU bude jednat o „časově neomezené imobilizaci“ ruských aktiv24.07.24 17:40 Evropská unie 1

USA chtějí v Arménii otevřít jižní front proti Rusku24.07.24 12:37 Neurčeno 0

Zfalšovaný průzkum, který šíří i maistream, má za cíl vyvolat dojem, že Harrisová vede24.07.24 09:24 USA 1

Planeta je stále zelenější a zelenější... pouště ustupují24.07.24 09:09 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,35 Kč
Euro
25,35 Kč
Libra
30,06 Kč
Kanadský dolar
16,87 Kč
Australský dolar
15,30 Kč
Švýcarský frank
26,43 Kč
100 japonských jenů
15,19 Kč
Čínský juan
3,22 Kč
Polský zloty
5,93 Kč
100 maď. forintů
6,48 Kč
Ukrajinská hřivna
0,57 Kč
100 rublů
27,12 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 681,38 Kč
1 unce stříbra
649,30 Kč
Bitcoin
1 577 267,93 Kč

Poslední aktualizace: 26.7.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 580 812