Diskuze k článku

Policie zakročila proti technoparty

Příspěvků 226

31.7.2005 2:00

Naprostej souhlas!!

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 66.?.?.?

Naprostej souhlas, policie mela reagovat jeste mnohem razantneji nez reagovala.

63580

1.8.2005 19:26

RE: Naprostej souhlas!!

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 63580

http://pes.eunet.cz/obrazky/2005/08/44935_5_obrazek.jpg
http://www.boskowan.com/www/jirka/protest/czechtek20.JPG
http://www.boskowan.com/www/jirka/protest/czechtek22.JPG
http://www.boskowan.com/www/jirka/protest/czechtek19.JPG
http://www.boskowan.com/www/jirka/protest/
http://www.boskowan.com/www/jirka/protest/dw_a0127.wav
http://www.boskowan.com/www/jirka/protest/dw_a0131.wav

63938

31.7.2005 2:32

Naprostý nesouhlas

Jiri Satanek 62.?.?.?

Akce se konala na soukromém pozemku s pisemnym souhlasem majitele. SOUKROMI BY MELO BYTI NEDOTKNUTELNE. Stat evidentne porusuje soukrome vlastnictvi [naštvaný] .

Majiteli pozemku bylo znemozneno jeho radne uzivani. STAT NARUSUJE PRAVA MAJITELU [naštvaný] .K mistu vedla radna obecni komunikace, az po jejim zablokovani doslo k narusovani cizich pozemku.

Naklady na takovouto policejni akci se podle velmi strizliveho odhadu pohybuji okolo 15 000 000 Kc. STAT ZNEUZIVA DANI OBCANU PROTI OBCANUM [naštvaný] .
Bylo pouzito tisic RoboCopu, vodni dela,slzny plyn,helikoptera,autobusy, antony...

Stat znemoznil obcanum radne uzivat dalnicni komunikaci zaplacenou s jejich dani.

Stat s takovouto razanci nezasahuje proti komunistum, extremnim nacionalistum, oslavam hokeje, cyklistickym zavodum apod..Pricemz tyto akce obtezuji podstatne vice obcanu. POLICIE JEDNA NA POLITICKOU OBJEDNAVKU [naštvaný]
Grosstapo se nam plynule transformuje na Paroubekstapo.

Bublan chce na zaklade CzechTeku menit zakon o shromazdovani.KDO JE PROTI CZECHTEKU NA SOUKROMEM POZEMKU JE PRO NWO [naštvaný].
Dalsi zasah proti undergroundu.

Policiste zablokovali technare v okolnich vesnicich a mimoradne zneprijemnili zivot jak jim, tak obyvatelum techto vesnic.
DALSI STATNI ZVULE PROTI OBCANUM [naštvaný] .

Misto je vzdy po akci uklizeno. Doporucuji navstivit nebo nahlednout dostupne fotografie.

Okolni hluch byl stejny jako hluk z blizke dalnice.

63584

31.7.2005 2:52

RE: Naprostý nesouhlas

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63584

Pane Stwora ted si myslim, ze jste vedle. Pan Satanek tam poslal par argumentu, cervene na me blika vykricnik proc vlada tvrde zakrocila. Zcela jiste politecke preference a popularita a za druhe pritahnout celkove oteze obcanum. Nemuzeme prece v demokraticii omezit vybrane skupiny ( to by na nas vybehli s diskriminaci), ale muzeme v ramci ochrany vsech pritvrdit pravidla, A MY HLUPACI TOMU JESTE BUDEME TLESKAT. [mrknutí jedním okem]

63586

31.7.2005 3:16

RE: Naprostý nesouhlas

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 63584

Ano. Tohle je velmi hezký příspěvek. Je to jako když strčíte typického představitele nové generace pod mikroskop. Můžeme na tom příspěvku studovat všechno, o čem jsem psal.

Všimněme si: plná ústa práv ovšem jen těch jejich. Bezohlednost vůči okolí. Dojem že že si mohou koupit cokoliv. A že s tím, co někdo vlastní, může být nakládáno jakkoliv. Sobeckost. Úplná absence úcty a pokory. A to vše zaštítěno neprůstřelnými argumenty o majetku, kecy o státní zvůli a demagogickým přirovnáním k NWO.

Čekal jsem to ještě trošku horší. Čekal jsem (a ještě čekám) že mě někdo obviní z fašismu. To je také oblíbená urážka.

A přeci tam jsou drobné nedokonalosti. Např. věta "Majiteli pozemku bylo znemozneno jeho radne uzivani." Jak se definuje řádné užívání? Tak, jak s tím bylo nakládáno? Mírně pochybuji.

>Policiste zablokovali technare v okolnich vesnicich a mimoradne
>zneprijemnili zivot jak jim, tak obyvatelum techto vesnic.

Ano. Co jiného mohli dělat. Dalo se snad vyjednávat? Nebo věta

>Naklady na takovouto policejni akci se podle velmi strizliveho odhadu
>pohybuji okolo 15 000 000 Kc.

Stejný argument, stejná odpověď. Dalo se dělat něco jiného? Samozřejmě vím, co mi odpovíte. Že se neměli do toho míchat. Že to bylo na soukromém... bla bla bla... Ale moje otázka je jiná. Organizátoři a účastníci zcela jistě nemohli zastavit ten hluk na hranici pronajatého pozemku. Takže ten hluk zcela jistě obtěžoval ty, kteří jej poslouchat nechtěli. Co s tím? Držet hubu?

63589

31.7.2005 3:33

RE: Naprostý nesouhlas

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63589

Z mych prispevku jste jiste postrehnul, ze se zastavam prav tech, ktere povazuji za utlacovane, Vas utok "plná ústa práv ovšem jen těch jejich" povazuji za nemistny.
Sam techno neposloucham a techno akci se neucastnim.
Nebudete-li se zastavat prav jinych, snadno muzete casem prijit o ta sva.
Mate pocit, ze nemam pravo na svem pozemku zorganizovat akci, ktera nenarusuje vyznamne prava ostatnich? Pozemek byl dostatecne vzdalen od vesnice. Obyvatele si nestezuji na technare nybrz na policii, ktera zcela ignoruje i prani mistnich zastupitelu.
Znovu opakuji, ze me v Praze mimoradne obtezovalo oslavovani hokeje, ktery mi je naprosto ukradeny a ani me nenapadlo si stezovat. Nemam rad komunisty a jejich akce na Letne mi vadila, presto jsem presvedcen, ze na ni maji pravo.
Nemam rad ultranacionalisty a jejich pochodovani Brnem povazuji za hanbu Ceske republiky, presto si myslim, ze na suj pochod meli pravo.

Je Vam jiste znam citat:

Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem; nebyl jsem přece komunista.
Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem; nebyl jsem přece sociální demokrat.
Když přišli pro odboráře, mlčel jsem; nebyl jsem přece odborář.
Když přišli pro Židy, mlčel jsem, protože jsem nebyl Žid.
Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mě mohl zastat.

Martin Niemöller (1892-1984)

Ano bojove manevry proti technarum jsou jednim z projevu nastupujiciho NWO,
stejne jako odposlechy, porusovani bankovniho tajemstvi, zakazy sifrovani a nemistana privelegia typu Autorsky zakon ci Patentova ochrana.
kecy o státní zvůli
Ano jsem priznivcem minimalniho statu. Az do teto chvile jsem se mylne domnival, ze Vy take. Stat zneuziva nase dane proti nam. Tento zasah je jen jednim z mnoha prikladu.

63590

31.7.2005 3:51

RE: Naprostý nesouhlas

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 63590

Pořad v tom vašem povídání neslyším nic o těch srnkách a zajících. Rovněž jste nezodpověděl otázku, jak pořadatelé a účastníci této akce zabrání tomu, aby se hluk šířil mimo hranice vymezeného pozemku. Nenavrhl jste nic, co by pomohlo lidem v okolí překonat to období. A proč by ho vůbec měli překonávat, že? Také jste neupřesnil, co se skrývá pod pojmem řádné užívání pozemku, kterému policie zabránila. Místo toho jste zopakoval kecy o NWO a přidal jste bankovní tajemství, zákazy šifrování apod.

Nějak vám nedochází ten první nejzákladnější postulát svobody. Že ta vaše končí tam, kde začíná moje. A já ten hluk poslouchat nechci. Tečka. Není co řešit.

63592

31.7.2005 4:01

RE: Naprostý nesouhlas

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63592

Srnek a zajicu v dane lokalite pravdepodobne moc nebude, vzhledem k blizkosti dalnice.Navrhuji zakazat dalnice [mrknutí jedním okem] .

Zduraznil jsem, ze akce se kona daleko za vesnici, a proto mira hluku, ktery Vas bude obtezovat bude maximalne takova jako kdyz si soused vedle pusti hlasiteji televizi. Na oplatku se do Vaseho mikroregionu dostane pomerne hodne penez (viz nazory zivnostniku z okoli drivejsich technoparty). Navic zde vystava otazka miry naruseni svobody. Mohu Vas ubezpecit, ze obyvatele Staromestskeho namesti a okoli nesou velmi nelibe hluk oslav sportovnich udalosti. Je to tedy otazka miry. Velmi mi vadi koncerty na Letne. Zakazat oslavy sportovnich udalosti a koncerty na Letne?

Zasah povazuji za naprosto neadekvatni k pripadnym skodam.

Ja jsem ochoten ten hluk pretrpet.Jako obcan se technari a technoparties necitim nijak ohrozen.

63593

31.7.2005 12:36

Zakazme Matejskou pout

Ondrej Brablc 85.?.?.?

Reakce na 63593

Ten hluk me kazdy rok nesmirne obtezuje pri prochazkach prilehlym parkem a to nemluvim o vyplasenych ptaccich!

Ted vazne, myslim, ze tady zasah policie na miste nebyl. Je to skutecne politicka objednavka. Svoboda jedince konci tam kde zacina svoboda jineho, nicmene dovedeno du dusledku by to znamenalo, ze si nikdo nemuze ani svobodne uprdnout. Takze jista davka tolerance je na miste.

[Ne, nemam rad techno.]

63641

1.8.2005 18:02

Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63641

Takže technopárty nemá žádný vliv na okolí nebo pozemek jako takový - prý je pak vzorně uklizený. Hm. Takže na pozemku k těmto aktivitám neurčeném se postaví (předpokládám) nějaké provizorní místo pro produkci - tak aby tam mohl být "dýdžej" s mixem a ostatními "nástroji" a nezmokl, že, nikdo nechceme mít vodu v kabeláži. Což nemá vliv na na místo, na němž se zařízení nachází. Pak výtlakáče, ty pravděpodobně levitují, že. V okolí se vznáší mládež, která nedupe po trávníku, nepije, nedroguje, nezanechává za sebou odpadky, a co je s největším podivem - nevyměšuje a nezvrací.
Nenechte se vysmát, chci-li pořádat akci, vždy si musím zažádat o povolení u místní obce, musím zajistit - a to především - sociální zařízení s ohledem na předpokládanou návštěvnost. Také se většinou řeší případný prodej jídla a pití a povolení tohoto prodeje, neříkám, že se to týká této akce. Pokud však výše uvedené nezajistím, nikdo mi akci nepovolí.
A to mluvím z vlastní zkušenosti. Mnohokrát jsem se zůčastnila organizace různých rockfestů. Jenže rozdíl mezi našimi akcemi a touto akcí je, že my jsme měli všechna povolení a pořádali jsme je na místech k tomuto určených. Většinou šlo o různá hřiště, nebo přímo o oplocené pozemky určené ke konání těchto festů. A pište si, mládeži, že policie tyto akce vždy poctila svou návštěvou, okoukla situaci a odjela, aby se za nějakou tu hodinu opět vrátila a znovu zkontrolovala, jak pokračujem. Pořadatelé vždy již na začátku akce požádali účastníky, aby se nepromenovali po blízkých vesnicích a to ani za účelem návštěvy místní hospody - s ohledem na obyvatelostvo. Taky proč, když pivo, popř. limo a jiné občerstvení bylo na místě, že.
A nikdo neřval o právech. Všichni totiž věděli, že ruku v ruce s nimi jdou i jisté povinnosti.

63923

1.8.2005 18:19

RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 63923

Dovolím si zde ocitovat kousek z emailu, který mi přišel. Snad mi to adresát odpustí, nemám totiž jeho povolení:

Jistě,že ty policajti byli tentokrát tvrdý,ale co měli dopr...[smích] dělat. Podívej, tyhle technaři sem jezděj rok co rok.A rok od roku jsou voprsklejší.Vědí,že dělají něco,co se nelíbí a co jiné obtěžuje.Proto taky ty svoje akce tak utajují. Jim se totiž líbí provokovat.Podle me víc než si poslechnout ten technorandál. Sjet se můžou kdykoliv a kdekoliv.Podle mě hlavní rajc je pro ně to,že naserou veřejnost. Ty padoury jako sem já a ty. Takže se konspirativně slezou na nějaky ubohý louce, začnou dělat neskutečnej bordel a těší se jak policajti budou bezmocně přičumovat.Opravdu laciné pojetí svobody projevu...ECH... Za co jako bojujou? Za právo poblít a potento kus země a zaměstnat desítky zdravotníků a policajtů v jedný malý zemičce? No tak tentokrát jim prostě sklaplo.Podle me dobře.A nevim o jakým policejním státě to drze žvaněj.Jinde by je spráskali daleko hůř.proč myslíš,že lezou sem.Navíc z toho ještě bude spousta nepřijemnosti.Dneska svolavaj dalši protesty.Vrrrr...grrrr...Přiroda jde cugrunt.Bordelu je na Světe už takhle víc než dost a my budeme ze všeho ŘEŠIT Technoparty...

63928

1.8.2005 19:11

RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63928

Bravo pane Stwora, nezbyva mi nez zatleskat, takhele se mluvilo o nas, kdyz jsme meli dluhy vlasy, dziny a poslouchali rock!!! [oči v sloup]

63936

2.8.2005 15:17

RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota

Jirka 194.?.?.?

Reakce na 63936

>Bravo pane Stwora, nezbyva mi nez zatleskat, takhele se mluvilo o
>nas, kdyz jsme meli dluhy vlasy, dziny a poslouchali rock!!!
>[oči v sloup]

No, ale dnes už jste dostal rozum, ne? [chechtot]

64081

5.8.2005 1:39

RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota

col 213.?.?.?

Reakce na 63928

Achjo, ja tam byl a z tehle clanku je mi fakt na bliti. Poslouchame technorandal a vsichni sme sjety a navic chceme vsichni jenom a jenom provokovat.... clovece ty si nevidis na spicku nosu... jak muzes placat takovy demagogie??? Nic neni prece jenom cerny nebo bily tak to pochop, na czteku bylo 90% lidi uplne normalnich a zadny smazky, proste mlady kluci a holky co si jdou trochu uzit, jednou za rok blby tri dny, je to tak moc??????? Kurva, kdyz je tahle republika cela rozparcelovana na soukromy pozemky tak kam se da jit???? Nemuzem se jednou za rok sejit na par hektarech a trochu se pobavit, nezavisle na tom vasim idiotskym systemu, kterej nam nenabizi nic jinyho nez multikina, hypermarkety, novu a konzum???? Proste sme tu a chcem bejt free, takze muzete do nas jit vodnima delama, my nemame jinou moznost nez delat demonstrace a to je ten hlavni rozdil mezi nama, ze vy mate slzenj plyn a my jen ty blby transparenty.

64655

2.8.2005 15:51

RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63923

Co se tyce zranenych ve spitale, tak podle oficialnich informaci to je jedna jedna, takze jsme vlastne 2:0 prohrali. [pláč]

64085

4.8.2005 22:02

budeme taky páchat, ne?

yourfucker 62.?.?.?

Reakce na 63923

Člověk by samozřejmě neměl být zbaven svých svobod. Nikdo mi nesmí brát svobodu zorganizovat nelegální párty, když můžu se stejným úsilím zorganizovat stejnou, ale legální. Nikdo mi nesmí brát svobodu krást, když můžu pracovat, nikdo mi nemůže brát svobodu jezdit bez řidičáku, když můžu jezdit s ním. nikdo mi nemůže brát svobodu nerespektovat akékoli pravidla, ale pak přijde vystřízlivění a fakt, že námi zvolení zástupci vytvořili pravidla, které jsou vůlí sice pouze VĚTŠINY ,ale platí pro všechny, takže pokud budu svobodně krást, nemůžu se divit, že přijde nějaký COP nebo CYP a v zájmu většiny a po právu nastolí pořádek a nakope mi prdel. Ale abych nebyl zbytečně tvrdý, měla policie místo bezhlavého útočení radši akci v klidu obklíčit a zkontrolovat všechny přítomné na drogy. Pak už by byl zásah zcela oprávněný. [smích]

64622

31.7.2005 14:41

RE: Naprostý nesouhlas

izi 62.?.?.?

Reakce na 63592

Pane Stworo,
prectete si prosim toto - stoji to za precteni. Jsou zde zrejme nezaujate postrehy cloveka, ktery se tam jel ciste ze zvedavosti podivat.

http://brouzdej.cz/blogy/radimh/2999.html

Ja nevim, ale myslim si, ze Vas postoj je vazne trochu mimo. Necekal bych od Vas takto - jak by se zde asi reklo - "politicky korektni" nazor. Verim vsak, ze jste clanek v tomto duchu napsal jenom diky tomu, ze mate malo informaci o co ve skutecnosti opravdu slo.

63659

31.7.2005 15:42

RE: Naprostý nesouhlas

Meloun 85.?.?.?

Reakce na 63592

""Pořad v tom vašem povídání neslyším nic o těch srnkách a zajících.""
A co koroptve, bažanti a jiná zvířátka?
Pane Stwora
Jste si jistý, že po dobu vašeho(jistě bohulibého) čundrování, jste nezatábořil v blízkosti nějakého hnízda a pro strach z hluku kytáry
a rozdělaného ohně se nemohli zvířátka postarat o své mladé a zastydlo nejedno vejce?[pláč]

"" Nějak vám nedochází ten první nejzákladnější postulát svobody. Že ta vaše končí tam, kde začíná moje. ""
A o to, tu jde.
A divím se že jste si nevšiml že, kousek svobody ubyl na místě kde do doby než premiér začal veřejně diktovat policistům postup ještě byl.
Pokud politik (Paroubek) nařídí dnes policii že proti komusi má "zasáhnout razatně", co když zítra nařídí soudu aby kohosi "odsoudit exemplárně".
Politik přeci v demokracii nemsmí přímo nařizovat policii jak má zasahovat! Policie smí a musí zasahovat jedině podle zákona a nikoli na rozkaz, nařízení, či přání politika. Tak že si myslím, že tím že premier vydal nařízení kterak má policie postupovat, okradl nás všechny o kus svobody a to tím, že jako diktátor nadřadil svá nařízení nad zákon který vymezuje postup policie jež odsouhlasili volení zákonodárci které jsme ostatně volili ve volbách jako své zástupce.

63663

31.7.2005 18:50

RE: Naprostý nesouhlas

trodas trodas (zavináč) seznam (tečka) cz 82.?.?.?

Reakce na 63663

Presne tak. Paroubek se projevil jako znacne drzy uzuprator moci.
Popravde receno mi jeho drzost vyrazila dech... [překvapení]
(a probudila ve me velmi nasilne tendence vuci tomuto grazlovi a zlovonemu individuu)

Problem je v tom, ze nejen nema co policii nakazovat, ale HLAVNE by si mel uvedomit, ze k poslednim volbal sla zhruba tretina obcanu a z te tretinu mu odevzdalo hlas - opet zhruba 1/3.

Cize CSSD vladne s podporou MINIMA lidi v zemi a uz toto by ji melo naznacit, ze by se meli klidnit a neprojevovat tak arogantne.
Nicmene iluze moci premiera je velka a jeho usta rovnez. Kez by ho jedno z tech vrzenych vajicek po te jeho nevymachane a drze hube trefilo... [naštvaný]

63706

31.7.2005 19:47

RE: Naprostý nesouhlas

TS 213.?.?.?

Reakce na 63592

Nějak vám nedochází ten první nejzákladnější postulát svobody. Že ta vaše končí tam, kde začíná moje.

Da se to vysvetlit i tak, ze moje svoboda sifrovat konci tam, kde zacina svoboda chlupateho cist moji postu?

63712

31.7.2005 19:56

RE: Naprostý nesouhlas

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63712

Excelentni definice osobni svobody, obavam se, ze zacina byt aktualni. [mrknutí jedním okem]

63715

31.7.2005 20:32

RE: Naprostý nesouhlas

Jan 147.?.?.?

Reakce na 63592

Máte pravdu pane Stwora, je třeba uzákonit zákaz zpěvu a hudby vůbec. Protože vždy je celkem velká šance že v okolí se bude vyskytovat někdo, komu by to mohlo vadit.

63725

1.8.2005 0:53

RE: Naprostý nesouhlas

Misu 193.?.?.?

Reakce na 63592

>Nějak vám nedochází ten první nejzákladnější postulát
>svobody. Že ta vaše končí tam, kde začíná moje. A já ten
>hluk poslouchat nechci. Tečka. Není co řešit.

...a ja smrad z cigaret proste cichat venku na ulici nechci. Tecka. neni co resit...

Ono na vsechno se da podivat z nekolika uhlu...

63818

1.8.2005 19:33

RE: Naprostý nesouhlas

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 63592

To je kavalír, ten náš Paroubek.
On pošle na ochranu klidu několika srnkám a zajícům tisíc těžkooděnců a vodní děla. Ty za 15 milionů udělají paseku desetkrát větší, než nějaká technopárty, naštvou tisíce řidičů a občany přilehlých vesnic.
Prostě dělat popularitu se musí umět.

63943

1.8.2005 20:14

RE: Naprostý nesouhlas

Ruda 24.?.?.?

Reakce na 63943

Vzdyt jste si je zvolili samy. Mozna ze bude lepsi, kdyz priste budete volit komunisty. Ty vas od policajtu "ochrani". To se pak budou technari opravdu divit. [vyplazený jazyk]

63956

2.8.2005 17:50

RE: Naprostý nesouhlas

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 63956

Rudolfe, předseda vlády se u nás nevolí. Toho určuje nejsilnější politická strana z posledních voleb, příp. vedoucí strana nejsilnější koalice. No a tou byli socani. Nestěžuji si, jen konstatuji.

Našeho Jakešíka nám tedy dosadili naši politici. Ovšem Bušíka jste si zvolili sami. [velký smích]

64124

2.8.2005 16:07

RE: Naprostý nesouhlas

hmm 62.?.?.?

Reakce na 63592

Nemate tak zcela pravdu pane Stwora. Nemuzete nekomu vytykat, ze sve prava a svobody povysuji nad ostatni a pak rict ze to poskozuje Vasi svobodu a tudiz se to ma zakazat. Pak totiz delate totez co oni.
Nechcete-li to poslouchat, nejezdete tam. Mate moznost vyberu. A ci svoboda je vyssi kdyz se sejdou dva lide s rozdilnymi potrebami ?

Ja zase nemam rad auta a obtezuji me. Zakaze nekdo kvuli mym pravum na cisty vzduch automobilismus ? Ne.
A takovych pripadu se da najit mnohem vic.
Jeste drobnost ohledne tech nebohych zajicu a srn ... Kolik myslite, ze jich zije 200metru od dalnice ? A kdyz uz nejaci ano, nemyslite, ze jim asi ten hluk nevadi ?

64091

2.8.2005 16:26

RE: Naprostý nesouhlas

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 64091

Konecne smyslplny prispevek ohledne stretavani osobnich svobod. [smích]

64096

2.8.2005 16:40

RE: Naprostý nesouhlas

hmm 62.?.?.?

Reakce na 64096

Ano jde o stret ruznych osobnich svobod, nelze tvrdit, ze svobody jinych konci tam kde zacinaji me.
Je to slozity problem a nevim jestli ho nekdy nekdo rozumne vyresil.
Existuje jedno slovo a rika se mu kompromis.
Prosim nervete ted na me vsichni, ze technari (fetaci, smazky jakkoliv je skatulkujete, je to mimochodem jen cast z nich ) kompromis neznaji.
Nekteri z nich ne nekteri ano.
V 5000 lidech se najdou proste problematicti i pohodovi lide.
Stejne tak mezi temi 1000 chlapiky od policie je spousta dobrych kluku ( ac to nevypada, mam i mezi policisty nektere kamarady a jsou v klidu ) a par magoru, kteri si uziji to, ze muzou beztrestne nekoho mlatit a hazet dymovnice, delbuchy a celkove si hrat na vojacky ...
Cele to byl omyl a melo by se resit spis jak se tomu priste vyhnout, nez vrhat spinu, pomluvy a urazky na vsechny strany.

64104

2.8.2005 20:02

RE: Naprostý nesouhlas

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 64104

Uz jsem skore 1:1 technari versus policajti komentoval jako prohru 2:0 pro nas vsechny. Pani Dane jsem navrhoval, aby se takove akce dokumentovali na policejni kamery, staci zarvat, do amplionu, ze za utok na verejneho cinitele je trestni sazba az tri roky na tvrdo a vsechno se toci na policejni kamery a ono lecktera hlava schladne a to na obou stranach. Na druhou stranu tech tisic chlapu jsou pesaci, co musi poslouchat rozkazy, takze ten kdo dal tenhle befel by mel nest odpovednost a ze zorganizovat 1000 specialne vybavenych policajtu nejde za jeden den, uz tady nekdo velmi trefne poznamenal. [mrknutí jedním okem]

64153

7.8.2005 3:59

RE: Naprostý nesouhlas

Pavel Kral pavelkral (zavináč) comcast (tečka) net 66.?.?.?

Reakce na 64153

ja jen kratce k tomu plneni rozkazu.
nemate pravdu,nikdo vas ke sluzbe u policie nenuti je to svobodna volba a,
kdyz se nekdo svobodne rozhodne nemit pater musi byt pripraven nest nasledky. [cool]

65049

31.7.2005 11:27

RE: Naprostý souhlas

Martin 217.?.?.?

Reakce na 63590

Naprosto souhlasím s p.Satánkem.Vůbec nejde o to proti komu byl zásah veden, podstatné je to, že státní moc zasáhla proti skupině lidí kteří se sice v zásadě ničeho nezákonného nestihli dopustit, pouze nebyli pod kontrolou. Argumenty typu "vyděšení zajíci, ekologické škody, znepokojení občané"a pod. jsou zástupné.
Pamatuji poměrně dobře roky 1975 - 1980
NETVOŘTE HLOUČKY
ROZEJDĚTE SE
OBČANÉ POŽADUJÍ KLID NA PRÁCI
Mám pocit, že je to stejná fasáda, jenom jiná barva nátěru.
Přeji "HEZKÝ DEN" v totalitě.

63634

31.7.2005 9:51

RE: Naprostý nesouhlas

Lone 195.?.?.?

Reakce na 63589

Stoprocentní souhlas, pane Stwora, nechci se zabývat otázkou legálnosti zásahu, protože neznám příslušné zákony a popravdě mi to nepřipadá podstatné.
1. Organizátoři nejenže nezajistili, aby hluk nepřekročil hranice pronajatého pozemku, nezabránili v tom ani účastníkům, takže jejich odpadky, výkaly a další nechutné životní projevy, by jako vždy předtím zamořily okolí. Btw lidé z vesnice žádali policii aby technařům umožnila vstup na pozemek ne proto, že by fandili jejich "subkultuře", ale proto, aby se jich zbavili.
2. Jsem si naprosto jistý, že místo se ani při nejlepší vůli uklidit nedá - sesbíráte (možná) PET lahve apod., ale určitě ne střepy, použité kondomy a injekční stříkačky, útržky plastových obalů, vyteklý olej z motorů atd.
3. Argument s pořádáním hlučných diskoték na vesnicích zcela postrádá smysl - tyto akce jsou nejen schváleny, ale většinou i pořádány místní samosprávou, obyvatelé vesnice (a okolních vesnic) musí tedy většinou souhlasit a také jich většina přijde.
4. Rád věřím, že pan Šatánek a další pánové žijící v Praze mají poněkud jiná kritéria při hodnocení toho co je obtěžuje, je to dáno tím, že jejich životní prostředí je i při standardním provozu téměř neobyvatelné. Navíc pánové (a dámy) z velkého města mají tendenci považovat přírodu/venkov za prostor předurčený svojí necivilizovaností k vyvážení odpadu, komunálního i lidského.
5. Nakonec si dovolím názor, pro skutečné humanisty již zcela nepřijatelný - domnívám se, že ochrana lidských práv NENÍ nejvyšší ikonou a smyslem existence vesmíru. Ostatně jsem nikdy neslyšel o právu na nespoutanou zábavu, pravděpodobně proto, že jsem nikdy nečetl evropskou ústavu nebo podobné dokumenty. Nicméně doufám, že až se objeví skupina mladých, nekonformních lidí, kterým bude připadat zábavné odpálení atomové bomby (pochopitelně na vlastním pozemku!), najde se více lidí, kterým to nebude připadat jako projev svobodomyslného ducha. Chybění pokory a pocit nadřazenosti všemu ostatnímu, živému i neživému je podle mne největším prokletím moderní společnosti.

63629

31.7.2005 8:53

RE: Naprostý nesouhlas

Ruda 24.?.?.?

Reakce na 63584

Pane Satanek pisete: "POLICIE JEDNA NA POLITICKOU OBJEDNAVKU". No a kdo si myslite, ze bude policii davat pokyny co maji delat a co ne? Policie si nemuze sama rozhodnout co ma delat. Jsou to statni zamestnanci, cili se musi podridit statnim (politickym) "zamestnavatelum".
Vy musite byt hodne mladej a nezkusenej. Kdyz tady ctu ty vase prispevky, tak me je to uplne jasny. [překvapení]

63624

31.7.2005 16:10

RE: Naprostý nesouhlas

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63624

Premier se nema, co motat do takoveto okrajove a bezvyznamne udalosti.
Kdyby zde nebyl zajem nejvyssich mist, policie by se pravdepodobne omezila pouze na monitoring. CSSD ma naprostou vetsinu svych volicu mezi starsimi lidmi a postkomunisty a ti tento zasah jiste privitali. V tomto smyslu se jedna o "politickou objednavku".
Je-li Vam 60 jsem jiste proti Vam mladik [mrknutí jedním okem].

63666

31.7.2005 19:03

RE: Naprostý nesouhlas

Scorpio 160.?.?.?

Reakce na 63666

Omyl, tentokrát si socani srali do vlastních řad ale i přesto to provedli (jde jim totiž z jejich hlediska o víc než o pět tisícovek voličů), návštěvníci podobných akcí jsou většinou velmi levicově zaměření, ale jinak s vámi vcelku souhlasím. Nechci se opakovat vysvětlení dalšího je v mém příspěvku níže.

63708

31.7.2005 20:36

RE: Naprostý nesouhlas

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 82.?.?.?

Reakce na 63708

>návštěvníci podobných akcí jsou
>většinou velmi levicově zaměření

Tohle je naprosta hovadina. Techno kultura nema s politikou vubec nic spolecneho. Prestoze me techno nebere(posloucham jazz), tak znam technaru ze sveho okoli velmi mnoho.

63726

31.7.2005 22:43

RE: Naprostý nesouhlas

Scorpio eminence (zavináč) sendme (tečka) cz 160.?.?.?

Reakce na 63726

Hm, já jich taky pár znám a proto si dovoluji tvrdit že mají spíše levicové smýšlení ale faktem je že na to koho volí sem se jich neptal. A vlastně nikoho se na to neptám je to každého soukromá věc. Také proboha netvrdím že CzechTek je politiká akce, zato ale tvrdím že ta párty byla hrubě politicky zneužita, a že policejní akce zde byla provedena jen a jen pro to, aby se omezil zákon o shromažďování, protože vláda má strachy nasráno až za ušima z vlastního národa který tak bezostyšně odírá a fízluje jen proto aby se udržela u moci. Proto si udělala cvičení policistů na neviných technařích, kteří se v podstatě nemají jak bránit, aby zjistila reakce obyvatelstva a vychytala případné "mušky", pro případ až půjde do tuhého. Takhle nasraný lidi jako jsou na ně dnes a rozhodně to není kvůli nějakému zásahu na techno párty, nebyli ani v 89tým, kdyby se CzechTech 2005 konal na Václaváku tak ti garantuji že by policie nezasáhla ani za zlatý prase, i kdyby to tam bylo stokrát nepovolený a zakázaný protože by z toho byl další převrat.

63784

31.7.2005 23:52

RE: Naprostý nesouhlas

Meloun 85.?.?.?

Reakce na 63624

""Policie si nemuze sama rozhodnout co ma delat. Jsou to statni zamestnanci, cili se musi podridit statnim (politickym) "zamestnavatelum".""

Váš komentář mi připadá spíše jako satira.[zmaten]
Ale přesto se pokusím vysvětlit jak by měla policie fungovat.
Policie se smí zabývat pouze podněty a zjišťovat zda nedochází k porušení zákona. Teprve na základě zjištění porušení zákona je její povinností takovému jednání zamezit a to podle zákona.
Tak že policie nemůže jednat jinak než nařizuje, povoluje, vymezuje zákon.
Pro stát a jeho složky,tedy i policii platí :co státu zákonem není dovoleno, je mu zakázáno!
Jediná možnost kterak může politik v demokracii ovlivnit práci policie je navrhnout zákon, který musí být schválen zastupiteli podle zákona.

63807

1.8.2005 0:13

RE: Naprostý nesouhlas

Ruda 24.?.?.?

Reakce na 63807

A co tam tedy tech 1000 policajtu delalo? Nekdo je tam musel poslat. Sami by tam jet nemohli. Jenom jejich velitel k tomu mohl dat prikaz a ten dostal prikaz zase od nekoho jineho. Nebo mate nejake jine informace? Jestli jo, proc nam je tady nenapisete.

63813

3.8.2005 17:21

RE: Naprostý nesouhlas

Skvrnitý Kojot skvrnkojot (zavináč) seznam (tečka) cz 213.?.?.?

Reakce na 63584

Prohlížím net už třetí den, abych si udělal představu o tom, co se stalo a je mi špatně ze všech lidí, kteří fanaticky omílají svou svatou pravdu a nejsou schopni k problému přistoupit objektivně. Názor Jiřího Satánka je snad první, který věcně uvádí objektivní a pravdivé informace a naprosto s ním souhlasím. Děkuji...

64376

31.7.2005 3:08

Prevence?

TS 213.?.?.?

Co takhle trocha preventivnich opatreni? Treba pristi rok nabidnout pronajem kusu nejakeho byvaleho vojenskeho prostoru za symbolickou korunu, a dale se nestarat?

Pokud porovnam patnact melounu (viz nekde vyse) vydaju za to, ze se "rytiri demokracie" ve svych jako svedomi politiku cernych zbrojich skoro upecou v planoucim letnim slunci, aby si pak vecer cvicne zastrileli slzotvornymi granatomety mezi pohyblive cile, s jednou korunou zisku, jsou na tom v druhem pripade danovi poplatnici o patnact milionu lip, tu korunu nepocitam. Plus zisky malych obchodniku s napoji a pecivem v okoli dane oblasti, viz jejich nazory z minule akce, ktere tehdy byly kupodivu obcas i zminene v televizich.

Anebo jsou ve hre nejake jine faktory.

63588

31.7.2005 3:35

Léto a muzika

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 213.?.?.?

Každý rok se v létě koná spousta letních zábav, rockových festivalů kde zní do rána hlasitá hudba komu prosím vás vadí že si větší parta lidí udělá zábavu někde na opuštěné louce, to si to mají udělat na Václaváku? apropós... co říkáte berlínské Love parade se 100 tisícovou účastí?

63591

31.7.2005 5:20

RE: Léto a muzika

Ruda 24.?.?.?

Reakce na 63591

"Love Parade" a jine akce jsou dlouho predtim pripravovane a jsou ohlasene. Neni to nic tajneho a o to vlastne jde.

63604

31.7.2005 4:11

Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Bylo to někde citováno? Jak se k tomu došlo? Počítejte se mnou:

1. Doprava tisíce robokapů na místo. Předpokládm, že se tam dostali autobusy. Kolik autobusů je třeba pro tisíc chlapů? Myslím, že deset by stačilo, ale počítejme dvacet, ať mají pohodlí. Kolik může stát nájem dvaceti autobusů? Odhaduji deset tisíc jeden. Takže máme 200 tisíc za dopravu.

2. Vodní dělo, požárnici, dalších 20 tisíc.

3. Vrtulník - 50.

4. Platy robokapů - předpokládám, že mají normální plat bez ohledu na to, zda jsou nasazeni do akce nebo ne. Ale řekněme, že dostali prémii tisíc korun na den na jednoho. 1000x1000x2=2miliony.

Zapomněl jsem něco? Pořad jsme pod třemi miliony. Na co utratili těch zbývajících dvanáct?

63595

31.7.2005 4:23

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63595

U mzdovych nakladu jste nepocital se zdanenim a s platy vedeni.
Vase odhady nakladu na techniku jsou prinejmensim optimisticke. Stat neni soukroma firma a obavam se, ze i soukroma firma by v podobnem pripade mela podstatne vetsi naklady.
Patrick Zandl odhaduje 10mil, 15mil. je muj odhad opirajici se o zkusenost se statnimi naklady.

63597

31.7.2005 4:41

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 63597

>U mzdovych nakladu jste nepocital se zdanenim a s platy vedeni.

Nepočítal. A záměrně. Jestliže dám někomu dva tisíce a tisíc si vyberu hned zpátky formou daně, tak jsem vydal jen tisíc. A to už nemluvím o tom, že jsem přispěl k ekonomice státu tím, že jsem zaměstnal na dva dny tisíc lidí.

Platy vedení? No dobře. Pět lidí, každému 20 tisíc. Přihoďte 100 tisíc.

Navíc ty platy jsou čistě jen naše doměnka. Je také možné, že nedostali nic. To by nám musel napsat nějaký robokap sám. Do doby, než to udělá, je to postaveno na vodě.

Ale zapomněl jsem na slzotvorné granáty (50 tisíc) a baterie do megafonu (100 Kč).

>Vase odhady nakladu na techniku jsou prinejmensim optimisticke.

I kdyby jste to ztrojnásobil, tak jsme pořad pod 4 miliony.

>Patrick Zandl odhaduje 10mil, 15mil. je muj odhad opirajici se o
>zkusenost se statnimi naklady.

Takže odhad. Hm.

63600

31.7.2005 4:58

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63600

Mame zde naklady na zpracovani dane, ktere jsou v CR pomerne vysoke.
Jejich zdravotni a socialni pojisteni, ktere osobne povazuji za dan.
Bezpochyby dostali priplatky za praci v noci a o vikendu [mrknutí jedním okem] .

Zamestnani techto lidi takovymto zpusobem ekonomice IMHO vice uskodilo nez prospelo.

Ty lide uz byli u statu zamestnani, ale meli plnit sve ukoly jinde [smích] .
Tim, ze je neplnili, vznikly dalsi skody.

Jsem zasadne proti i kdyby naklady byly 1 mil. .

Dalsi skody vznikly blokovanim dalnice.

Jeste k hluku, prakticky nekolikrat denne jiz vice nez rok nad mym domem preleta vrtulnik, ktery me opravdu hodne rusi [mrknutí jedním okem] .

Jaky je zisk zasahu?

Neni takovyto zasah analogicky reakci USA na pry teroristicke utoky 11.9.01?
Podobne velmi neprimerene.

63601

31.7.2005 5:34

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 63601

Prima. Nechme peníze stranou pro tuto chvíli, protože nevíme vůbec nic, čeho se můžeme chytit. Jediné, co je neoddiskutovatelné, jsou spotřebované pohonné hmoty na dopravu a slzotovorné náboje. Všechno ostatní je odhad.

Neuspokojila mě vaše odpověď ohledně zajíců, lišek a srnek. Jestli tam byli nebo ne, je opět čirá spekulace. Ale doufejme, že se shodneme v tom, že to je jejich prostředí. A že člověk je tam v těch místech jejich hostem. Nebo hostem celé přírody vůbec. Přijdu-li někam jako host, chovám se tam jako host. Tzn. neterorizuji hostitele. Zvlášť když se tento nemůže nijak bránit. Jestli byl doma nebo nebyl, je druhá věc. Je to jeho dům.

Jinak si všimněte, že aplikuji stejnou logiku, jako v případě článků o kouření. Tam jsem také říkal, že devět kuřáků (nebo pět tisíc, chcete-li) musí poslechnout jednoho nekuřáka, protože jeho právo na čistý vzduch je vyšší než všechna práva ostatních.

Jestliže máte rád hlasitou hudbu, klidně si ji poslouchejte. Nikdo nemá právo vám to zakazovat. Klidně si třeba vlezte to repro bedny a vytočte si hlasitost na maximum. Je to vaše věc. Ale nesmíte nutit okolí, aby to muselo také poslouchat.

Zvlášť když jste někde hostem.

63605

31.7.2005 12:03

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

google 84.?.?.?

Reakce na 63605

no tak sa mi to vidi pan Stwora, ze vam dal p. Satanek celkom pekne na frak. vas jediny argument, ktory nedokazal az tak celkom podvazit, zostali tie srnky a zajaciky. [pláč]
no a potom este, jeho trochu nesikovne argumentovanie vyskou nakladov zasahu, ktora v tomto pripade, vobec nie je dolezita..

uz vobec si nemyslim, ze argumentujete ako fasista, skor ako stary dedko, ktory len co vojde do vlaku a uz od dveri na vsetkych krici: ja som rezervoval, ustupte vsetci, ja mam rezervaciu!

otazka stoji uplne inac. je to cele zorganizovane s tichym suhlasom statnych organov, v ramci akcie chlieb a hry pre plebs a aby sa mali media cim zaoberat?
mne sa zda, ze tomu je tak.

neviem ci ste pocul o tom ako CIA spolufinancovala a spoluorganizovala Woodstock z pozadia a na druhej strane sa este postarala o to, aby miestna policia trochu pootravovala ucastnikov, pretoze by to inak nemalo ten spravny smrnc.
http://www.conne-island.de/nf/58/30.html

toto vyzera byt, na jednu z takych akcii. ak by totiz ktorykolvek stat na svete chcel zabranit takejto akcii, tak by to urobil jednym lusknutim prstov.

a nerobte si a nam iluzie o tolerancii ceskej policie. nepoculi ste snad nikdy o kauze Berdychov gang?

63639

1.8.2005 18:12

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63600

Dneska budu s jedním "robokapem". Přísámbačku, že se ho zeptám a ihned po příchodu domů tuto informaci předám. [mrknutí jedním okem]

63926

2.8.2005 6:31

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63926

Už jsem tu a mám pár informací z první ruky.
Takže; přišla jsem k "robokapovi", pozdravila, a jelikož se dotyčný tvářil kysele, ihned jsem jej na tuto skutečnost upozornila a požádala jej, s taktem sobě vlastním, aby takto nečinil.
Byla to ode mě hrubá netaktnost, ten kluk mi řekl, že se kysele netváří, že je hotový, protože jeho kámoš leží na ARU s rozbitou lebkou. A začal mluvit. Tu lebku jeho kamarádovi rozbili nějací odredovaní feťáci na zde probírané akci. Z jednotky, která vyjela z Ostravy je zraněno 20 kluků, z toho pět leží v nemocnici, kluk s prasklou lebkou je jedním z nich. Vysvětlila jsem mu důvody své zvědavosti a zeptala se na mzdu, či případné odměny. Nu, a dozvěděla jsem se to, co jsem si myslela. Tito "robokapové" mají měsíční plat. Jsou dny, kdy jsou v práci, dny, kdy jsou v pohotovosti (což obnáší hlavně být stále na telefonu, být schopen se během nějakého časového limitu dopravit do místa pracoviště a hlavně být po celou dobu střízlivý) a dny, kdy mají volno. Pokud se vyskytne mimořádná akce, kdy je nutno postavit zásahovou jednotku, posbírají se všichni zásahuschopní jedinci, včetně těch, kteří mají volno (a jsou střízliví). Ti, kteří byli stažení v době volna pak mají zaplacené přesčasy podle tabulky. A ještě pro úplnost - pohotovost je placená paušálně, třemi stovkami za směnu, pokud proběhne akce, je dotyčný v běžném mzdovém tarifu.
Dotyčný mi přislíbil fotodokumentaci zranění, která si jeho kolegové "přivezli" domů, a to v digitálním provedení, ráda sem pak pár fotek umístím. Bohužel to nebude hned.

64028

2.8.2005 9:12

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 193.?.?.?

Reakce na 64028

Zajimalo by me jak mu rozbili tu lebku, kdyz maji tezkoodenci na hlavach prilby a v ruce stity, ale to je fuk. Obeti bylo mnoho na obou stranach. Nekdo muze rikat, ze melo byt vic zmlacenych dredaru a druhej, ze skoda, ze nemeli na ty fizly bouchacky a granaty. Nakonec proc rovnou nerozdat oboum stranam neprustrelne vesty, kalachy a granaty, at se rozesrackujou na kousky. Pane boze, lidi kurva do prdele vzpamatujte se. Na jedne strane byli mladi lidi, na druhe strane zamestnanci PCR, na obou stranach byli agresivni hovada, ale ty nejvetsi hovada muzou za to, ze ke stretu vubec doslo, i kdyz vsichni vedeli jak to dopadne TECKA

64046

2.8.2005 12:31

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

trodas trodas (zavináč) seznam (tečka) cz 82.?.?.?

Reakce na 64028

Sam bych ho take prastil a poradne - vlezl bezpravne na soukromy pozemek.
Basta, tecka, neni se o cem vic bavit

64062

2.8.2005 18:05

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 64062

>Sam bych ho take prastil a poradne - vlezl bezpravne na soukromy
>pozemek.

>Basta, tecka, neni se o cem vic bavit

Máš na mysli jistě toho robocopa. Souhlasím s tebou. Neměl na cizím pozemku bez souhlasu majitele co dělat. Techňáci ho měli zlískat víc.

Jenže ten kluk za to nemohl, dostal rozkaz od nějakého blba a musí poslouchat. Je to těžká situace. Musel mlátit bezbranou mládež stejně jako pohotovostní útvar na Národní třídě v r. 1989.
Vinen je pouze tím, že se dal do služeb státní mašinérie. Teď jako tenkrát před 15 lety.
Dokonce současný robocop nemůže ani za to, že mu velí bývalý dlouholetý pracovník StB. Proč by také estébák nevelel, když má bohaté praktické zkušenosti.

64129

2.8.2005 18:26

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

dusan 70.?.?.?

Reakce na 64129

Dokonce současný robocop nemůže ani za to, že mu velí bývalý dlouholetý pracovník StB. Proč by také estébák nevelel, když má bohaté praktické zkušenosti

Karel z Cech

Jak se jmenuje ten velitel "robocopu" podivam se do
Cibulkoveho seznamu byvalych StB.

64134

2.8.2005 18:46

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 64134

>Jak se jmenuje ten velitel "robocopu" podivam se do
>Cibulkoveho seznamu byvalych StB.

Včera to bylo na Novinkách.

64140

2.8.2005 19:24

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 64134

RSDr. Lojzodušane, v Cibulkových seznamech nejsou estébáci z povolání, ale jen přisluhovači estébáků. Františka Pachla tam proto nemůžeš najít.

Ten článek jsem našel, nebyl na Novinkách, ale na adrese http://www.ct24.cz/archiv/index_view.php?id=133504

z článku Proti účastníkům CzechTek bylo nasazeno přes 1200 policistů
01.08.2005 - 18:26, autor: ČTK.
poslední odstaveček :

Aktivista Stanislav Penc, který se léta zabývá otázkou lidských práv, na tiskové konferenci oznámil, že prvnímu z policejních zásahů proti účastníkům CzechTek velel někdejší příslušník komunistické Státní bezpečnosti (StB). Policista František Pachl podle Pence pracoval před listopadem 1989 pro StB deset let. Bublan řekl, že o tom nic neví.

64145

2.8.2005 16:08

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 64028

Díky moc.

Takže co se nákladů na akci polistů týče, myslím, že si můžeme těch 15 melounů klidně škrtnout.

Mezitím jsem už zahlídl zmínku o 15 milionech i na jiném webu. Vidíte - a takhle vznikají fámy.

64092

3.8.2005 0:28

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 64092

Nic bych neskrkal a vyhledal bych si vyhybavou odpoved p. Bublana na otazku:
"Kolik to stalo?".

64212

2.8.2005 16:24

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

hmm 62.?.?.?

Reakce na 64028

Nemuzu nez nenapsat SUPER !
Ja zase pro zmenu videl 16-ti! letou holku, ktera nedela v bezpecnostnich sborech, kde holt musi s necim takovym pocitat, s prerazenou rukou a celisti od tech "HODNYCH" policistu, ktere podle Vas nekdo bil. FUJ
Takze mi ted jen se vzpominkou na par mych znamych pekne dotlucenych i kdyz nechteli nic delat prebehl usmev po tvari kdyz si predstavim to ztlucene bengo.

64095

2.8.2005 17:23

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 64095

Takže teď jste mi to spočítali, hm, paráda. Jenže to nic nemění na tom, že šlo o nepovolenou akci. I na demonstraci potřebujete povolení - jak už tady kdosi říkal, policie zajišťuje plynulost dopravy, a taky dohlíží, aby se akce (ať už jakákoli) nedotkla nějakým způsobem práv či svobod těch druhých. Jakým způsobem se tyto akce organizují v souladu se všemi zákony a předpisy jsem už taky psala. A zákony tady platí pro všechny, ať už jsou jakékoli. Pokud někomu tento stav nevyhovuje, nechť se odstěhuje na nějaký neobydlený ostrov. Stačí tak půl roku až rok nešňupat, či nebaštit tabletky a máte našetřeno na cestu.
A já OPĚT opakuju, že akce, o níž se zde bavíme byla záměrnou provokací. Je dost legálních akcí tohoto druhu, také pod širákem, také několikadenních, jenže tyto legální akce mají tu nevýhodu, že policie ji rozhodně nebude rozhánět, tudíž feťáci se nebudou mít s kým poprat a následně pak vyřvávat něco o právech. O nic víc nešlo. Pro ty méně chápavé ještě jednou a polopaticky; obyčejná smažka má spoustu možností si zafrčet na legálních techno akcích a nemusí "srát kobru bosou nohou".
Co se kluka s rozbitou lebkou týče, já si naopak při početní převaze zfetovaných individuí dokážu představit, že opravdu dostane od nějakého trotla (či více trotlů) šutrákem (či více šutráky).
Argumenty o vstupu policie na cizí pozemek jsou velmi ubohé, všichni víme, že schválí-li to policejní kápo, vkouří zásahovka i do bytu a majitel ani nemrkne.
A člověku, kterému dělá dobře představa rozbitého benga přeju, aby toho benga jednou kurevsky potřeboval.
Tohleto fakt není normální. Ta techno akce byla NEPOVOLENÁ a můžete tady předkládat nablblé argumenty jak chcete, stejně byla NEPOVOLENÁ. A dotýká se mě to hluboce a beru to osobně, protože tímto přístupem plivete do obličeje všem organizátorům legálních akcí, kteří mají v sobě tolik slušnosti, že jsou ochotni absolvovat celé to úřední martýrium okolo organizace festů, mnohdy bez ohledu na to, zda se akce vůbec vyplatí, pouze a jenom z lásky k muzice.

64112

2.8.2005 18:12

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 64112


>Tohleto fakt není normální. Ta techno akce byla NEPOVOLENÁ a
>můžete tady předkládat nablblé argumenty jak chcete, stejně
>byla NEPOVOLENÁ. A dotýká se mě to hluboce a beru to osobně,
>protože tímto přístupem plivete do obličeje všem
>organizátorům legálních akcí, kteří mají v sobě tolik
>slušnosti, že jsou ochotni absolvovat celé to úřední
>martýrium okolo organizace festů, mnohdy bez ohledu na to, zda
>se akce vůbec vyplatí, pouze a jenom z lásky k muzice.

Babko Blažková, opakuji to už po několikáté. Zaspala si dobu. Už 15 let od nového shromažďovacího zákona se v ČR veřejné akce nepovolují. Pouze se ohlašují. Tudíž již 15 let nemohla být a nebyla v ČR žádná NEPOVOLENÁ veřejná akce.

Nepovolenou akcí proto může argumentovat pouze naprostý ignorant bez jakéhokoliv právního vědomí nebo profesionální demagog.

64131

2.8.2005 21:02

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Marty 84.?.?.?

Reakce na 64028

Mila Babko. Nepiste sem bludy, nebot vam jen tezko nekdo uveri.

Jak muze roztristit policista lebku technari je proste. Staci se vice rozmachnout tonfou a spravne trefit. Technar to ma v tomto pripade tezsi. Nejdriv se musi priblizit k mlaticimu policajtovi. Pak mu zvednout stit pred oblicejem, rozepnout prezky reminku ktere drzi na hlave prilbu z kompozitu, odpojit konektor komunikacni soupravy, a sundat prilbu. Az pak muze technar policistovi lebku rozbit. Delat zrovna tohle policajtovi ktery mne po cely cas mlati je asi kapanek problematicke, jak jiste kazdy uzna...

Spis by mne zaujimala kvalita vycviku techto robocopu v tezke zbroji, kdyz ve svych prilbach, stitech, oblecich s chranici a polstrovanim a vysokych botach utrpeli podle vyjadreni panu z vnitra vice zraneni nez polonazi technomaniaci bez vyzbroje... A nebo ze by to bolo jinak? proc do dnesniho vecera nebylo ministerstvo schopne poskytnout mediim seznamy zranenych policistu a nebo aspon jejich shrnuti podle druhu zraneni...

64164

2.8.2005 21:59

mvcr

LenTak lentak (zavináč) inMail (tečka) sk 213.?.?.?

Reakce na 64164

http://www.mvcr.cz/zpravy/2005/mlynec.html
http://www.mvcr.cz/zpravy/2005/czechtek.html
http://www.mvcr.cz/zpravy/2005/zraneni.html

64178

31.7.2005 17:20

RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63595

Pane Stwora cetl jste prispevek zvedaveho nepriznivce techno na brouzdej.cz? Jaky je vas nazor? Nemyslim, ze jestli to stalo 5 000 000 nebo 20 000 000 by bylo podstatne.

63680

31.7.2005 4:30

Souhlasím a přidávám svůj komentář

Radim 83.?.?.?

Souhlasím s tvým příspěvkem. Přidám ještě pár komentářů, které jsem psal už někde jinde.

K obvyklým argumentům:

1. Pořadatelé soukromé akce CzechTek měli povolení vlastníka pozemku:

To je v pořádku. Hledal jsem někde zmínku, zda měli povolení od majitelů ostatních pozemků. Nikde jsem tuto informaci nenašel.

Právníci vykládají zákon tak, že zákon nepočítá s průjezdem takového množství lidí přes cizí pozemky. Podle očitého svědka tam sice vede polní cesta, ale stejně. Souhlas všech majitelů pozemku by se organizátorům velice hodil.

Tím, že neměli souhlas, dali bohužel policii záminku ke kontroverznímu zásahu.

2. Co bránilo organizátorům, aby CzechTek postavili na úroveň ostatních festivalů? Obnášelo by to pouze získání povolení od místního úřadu a splnění všech podmínek pro uspořádání této akce.

V takovém případě by nikdo z většiny rozumných občanů nic proti akci nenamítal.

Policie by nemohla rozehnat legální párty. SázavaFest, Mezi ploty, Hip Hop Kemp či Okoř jsou fajn festivaly a nikdo je nerozhání.

Jenže organizátoři holt nechtějí dělat z CzechTeku oficiální akci. Mám pocit, jako kdyby jim dokonce šlo o tu příchuť ilegality a souboje proti systému.

3. Je chybou českých zákonů, že dovolují pořádat akci pro více než 500 lidí na veřejném či uzavřeném prostranství bez povolení a kontroly.

Pokud se jedná o takto velkou akci (5 000 lidí je celkem dost), tak by měly orgány vědět minimálně údaje o organizátorech a ti mají spolupracovat s policií. Policie posléze zajistí klidný průběh dopravy atd.

Nejde mi o nějaké šikanování nebohých pořadatelů. Pokud dělám akci pro větší počet lidí, měl bych něco splňovat. Cokoliv jiného je prostá anarchie a hazardování se životy účastníků.

Takže:
CzechTek ano, ale jako každý jiný (třeba i bezplatný) festival.

K 15 milionům:
CzechTek ve své podstatě platíme všichni. Těch 15 milionů se dalo vyhodit z okna na jiné účely (třeba podpora našich chudých poslanců, případně si český stát mohl koupit inzerci na Brouzdej.cz [překvapení]).

Zdraví

Radim H. z Brouzdej.cz

63598

31.7.2005 17:35

RE: Souhlasím a přidávám svůj komentář

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63598

Pak je chyba v legislative a ne v Czechtek. V kazdem pripade nechapu, proc neco takoveho mel tak vysokou prioritu, to prece neresi premier. Navic tato stupidni zasah policajtu bude radikalizovat lidi, co tam byli obvlast ty mlade. Pokud jde o devastici vzhledem na pocet lidi, tak se jdete v lete mrknout k prehrade nebo v zime na hory, jaky je rozdil. V Chicagu se porada Rockfest, nikdy jsem tam nebyl, ale tento rok se v ramci zkusenosti pujdu podivat. Je to v Yorkvil ( nevim jak se to presne pise a mapu mam v aute) asi 40 mil od Chicaga, taky akce pro dva tri tisice lidi, sjizdi se na to Cesi z celych statu, trva to od patku do nedele. Je to povoleny mestem a na privatnim miste, misto techna se hraje vetsinou rock, ale jinak to bude stejne. Co vim nejaci lidi se tam dycky porvou, ale bezi to nekolik let, takze mistni policajti to maji na haku. Hluk, neporadek bude asi srovnatelny, no necham se prekvapit.

63683

31.7.2005 4:41

DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Jiri Satanek 62.?.?.?

Pokud nesouhlasite se zasahem policie na letosnim Czechteku, prijdte vyjadrit svuj nesouhlas zitra (nedele 31.7.) pred budovu MVCR na Letnou - ulice Nad Stolou. Sraz je v 14:00.

Pokud mate moznost, sirte tuto zpravu dal.

více info na www.policejnistat.cz

63599

31.7.2005 11:44

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

delta.100 193.?.?.?

Reakce na 63599

[naštvaný] Satanek > to bude asi take jeden z tech vyhulenců a la Technař s dredy...

Za starych dobrych času by se dala ta svoloč "razstrelať" [chechtot]
Nicméně, dneska je nová doba, tak se musí humánně [oči v sloup]

Ale vážně: myslim, že Policie ČR odvedla dobrou praci za kterou si zaslouží poděkování.
Je mi líto těch zraněných policistů a také policistů, co v tom extrémním vedru museli kvůli těm feťákům být ve službě, místo toho,aby byli třeba se svými rodinami.
Howgh! [cool]

63636

31.7.2005 13:29

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Marty 84.?.?.?

Reakce na 63636

Delto, a takova drobna malickost ti neunikla?? Vic jak tisic policajtu s vodnimi dely, slznim plynem a delobuchy rozhanela ne teroristy, neofasisty nebo ozbrojene vandaly ale DECKA ve veku 16 - 25 let ozbrojene tak maximalne lahvi od rumu a koliky od stanu. Decka ktera se chtela na legalne objednanym a zaplacenym pozemku JEN POBAVIT. Decka ktera nikomu a nicemu neublizovala (maximalne tak svym vlastnim usim a jatrum)...

Ja myslel ze to bylo naposled, kdyz se tohle delo na narodni tride v Praze v listopadu 89...

63648

31.7.2005 14:37

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Krysa 81.?.?.?

Reakce na 63648

"Decka" ve veku 16 let maji v ruce prd co drzet lahev od rumu....
nebo joint s trávou!
O jiném nemluvě!

Nikomu neubližovala??? A co ty zničený okolní pozemky za které "nikdo neodpovídá" neb "šlo o oslavu narozenin" (celý Evropy???)

KDO to zaplatí???

Organizátor co údajně "neni", ty "děcka" nebo kdo???

A pokud jde o Národní třídu, a rok 89, asi si pletete "pi*u s Janáčkovým divadlem" jak se říká v Brně!

NIKDO z nás tam ani v Brně nebyl na náměstí proto, aby nám někdo mohl "svobodně" dělat bordel na soukromém pozemku a v jeho okolí!

JÁ tu dobu zažil a i tu předtím! Vy taky????

63658

31.7.2005 17:09

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Marty 84.?.?.?

Reakce na 63658

Kryso, ses vul... Ale zjevne patris k lidem diky kterym se z teto republiky stava misto kde uz nelze svobodne zit...

Na czechtek byl urcen radne pronajaty pozemek na ktery vedla radna cesta. Niceni majetku zpusobili policiste kteri tuto prijezdovou cestu zablokovali a tak donutili technare objizdet to kolem po cizich pozemcich...

Vem si auto a jdi se podivat na mista kde byl czechtek loni nebo predloni. Nenajdes kde to bylo. Vsecho uklizeno, vyzbirano... Nevim ale kdo a jak uklidi louky po letosni akci kdyz policajti povazovali za vyborny napad trhat a rozkopavat pytle s odpadky a rozbijet kazdou lahev na kterou natrefili. Majitel o akci vedel a nevadila mu ani devastace pozemku lidmi nebot tam minil na podzim stavet sklady. Pozemky meli rozlohu pres 20 ha - na takovou akci a tolik lidi dostatek prostoru. Na sousedni pozemky ucastniky czechteku vytlacila az policie.

CT1 ale jako spravna hlasni trouba rika polopravdy a dezinformace pro lidi jako jses ty...

63679

31.7.2005 18:34

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Ruda 24.?.?.?

Reakce na 63679

Pane MARTY, pan KRYSA napsal pekny prispevek(je pravda ze s nim vzdycky nesouhlasim). Tento ale byl opravdu dobry.
Kdyz si myslite, ze policie zasahla moc brutalne, pockejte si az u vas opet ve volbach vyhrajou komunisti. To teprve budete vsichni cumet jak se "rozhaneji" party. Ty se s vami "rozmazlovat" nebudou. Ja jsem komunismus zazil, cili vim o co jde. Vy mladi mate jen plno kecu o svobode shromazdovani, ale "skutek utek". [překvapení] [oči v sloup]

63700

31.7.2005 19:55

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63700

Ja jsem to taky zazil, ale hlavni moji kamosi, nekteri meli kokrheli na hlave, me to prislo smesne, ale byla to jejich hlava. Jeste si vzpominam, kdyz ja sbalilili pro vizaz jez se nehodila do centra Opavy a policajt Kremr jim predvedl jaka sranda nastane, kdyz vas nekdo pretahne hezky pendrekem pres achilovky, a ti co nechteli podepsat papir, ze se jim nic nestalo a zachazelo se s nima slusne, vyfasovali jedno extra jelito na zada a podepsali, ale tohle bude proti vodnimu delu sranda. Pokud chcete pritvrdit, od kamosa tata by vam mohl povykladat, co udelali za pul roku z dvoumetroveho chlapa, co svlikl ruskeho majora a dal mu par facek a vykopl ho z hospody. Kdyz jednomu pri slove koupel prestanou fungovat mocovidy spravne a potrebuje prebalit, tak to uz neni legrace. Takze vy " stari" mate taky plnou hubu zajimavych kecu a skutek utek anebo emigroval. [pláč]

63714

31.7.2005 17:40

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63636

Za starych casu, kdy jsem byl mlady jsem taky v 16-17 pil pivo i rum. A poslouchal jsem, ze vlasy mam moc dlouhy a dziny moc dzinovy. A protoze nemam rad, kdyz se nekde do me sere, tak jsem to dal najevo. Pokud byl pouzit argument vek, tak jsem se dotycneho zeptal, co to ma spolecneho s mymi vlasami a pokud presel do ofenzivy ve forme vulgarismu a nasili, tak to si vybral toho praveho. [mrknutí jedním okem]

63684

31.7.2005 14:29

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

Krysa 81.?.?.?

Reakce na 63599

>Pokud nesouhlasite se zasahem policie na letosnim Czechteku,
>prijdte vyjadrit svuj nesouhlas zitra (nedele 31.7.) pred budovu
>MVCR na Letnou - ulice Nad Stolou. Sraz je v 14:00.

>
>Pokud mate moznost, sirte tuto zpravu dal.
>
>více info na www.policejnistat.cz
>

Jo..a neviš nahodou kam zasílat nesouhlas s tím že ten zásah byl příliš mírnej???
Šiřte tento dotaz dál....

Krysa

63657

2.8.2005 6:42

RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63657

Taky by mě to zajímalo.

64029

31.7.2005 5:54

Historie

kema 205.?.?.?

Pokud vim, byly minule technoparties hruza na devatou. Znicene soukrome pozemky, zniceni majitele techto pozemku.Znicene prijezdove cesty. Posrana krajina, spina a bordel. Pohozene injekcni strikacky i s jehlami, pouzite kondomy a dalsi roztomilosti.
O.K. - tentokrat meli privrzenci techna (bum bum bum bum bum bum bum bum) svuj vlastni pozemek.
Pochybuji, ze ho oplotili a pristup k nemu zajistili tak dokonale, aby netrpeli majitele pozemku okolnich.
Skoda, ze jeden z tech pozemku nepatri panu Satankovi. [chechtot]

63606

31.7.2005 7:22

RE: Historie

68 68.?.?.?

Reakce na 63606

Skoda, ze jeden z tech pozemku nepatri panu Satankovi.

A urcite take nepatri nasemu ekologovi Gejdosovi, pro ktereho je v Cesku vsechno ciste a ne jako v USA vsechno zdevastovane. [smích] [smích]

63612

2.8.2005 16:43

RE: Historie

hmm 62.?.?.?

Reakce na 63606

Prominte, ale nevim od koho jste informovan. "Poradatele" loni zajistili uklid louky, ktery stal min nez 100 000, i kdyz majitel chtel 1.5milionu. I sam majitel po mesici konstatoval, ze nelze prakticky rozeznat, kde se akce konala.

64105

31.7.2005 8:06

Pane editore, jsem pro Czechtek

oji 194.?.?.?

Czechtek je akce, která jde proti oficiální konzumní zábavě. Kdyby se z ní udělala oficiální akce, tak jde proti své podstatě.

Policie zasáhla jen proto, že se jedná o akci neoficiální. Když pořádá akci Pink Floyd nebo Kabát, tak se otřásá celé město. A to nemluvím o diskotékách na hřišti v naší vesnici. Celé léto každou sobotu hluk a vibrace otřásají každým domkem až do 3í do rána. Na fízla ani nenarazíte.

Organizátoři Czechteku pořádají úklid po každé akci.

A otázečka odkud na to berou. Hm. Přece jenom Czechtek je dobrý byznys. Ti lidi musí něco jíst, pít, něčím se veselit...

Na otázku, kterou očekávám. A totiž, co bych dělal, kdyby Czechtek byla u naší vesnice. Na tu otázku raději odpovím hned. Bylo by to stejné jako by se konaly tři zábavy za sebou. Možná bych uvažoval o tom, že koupím stánek s buřtama a ještě bych na tom vydělal. Ale jediný rozdíl by byl asi v tom, že by tady opruzovali cajti.

oji

63616

31.7.2005 9:07

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Ben Hur 69.?.?.?

Reakce na 63616

A to nemluvím o diskotékách na hřišti v naší
>vesnici. Celé léto každou sobotu hluk a vibrace otřásají
>každým domkem až do 3í do rána. Na fízla ani nenarazíte.

Pane Oji, ja jsem mel dojem z vaseho posledniho clanku, ze vesnicka idylka v ktere zijete nema zadnou chybu.

>Na otázku, kterou očekávám. A totiž, co bych dělal, kdyby
>Czechtek byla u naší vesnice. Na tu otázku raději odpovím
>hned. Bylo by to stejné jako by se konaly tři zábavy za sebou.
>Možná bych uvažoval o tom, že koupím stánek s buřtama a
>ještě bych na tom vydělal. Ale jediný rozdíl by byl asi v
>tom, že by tady opruzovali cajti.

Verim, ze venkovsky chasnik v podelanych trenyrkach by ve spek boude nadelal v takove spolecnosti majlant.

63625

31.7.2005 17:47

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63625

Ja jsem se na vesnici nepristehoval, ja jsem vidlak. Zabavy a diskoteky jsou v lete kazdy tyden. Lidi remcaj nadavaj, ale tech tolik neni. Kupodivu, protoze se vsichni znaji, tak na otazku jak se bavili, kdyz byli mladi se odpovi neco jo to byli jine casy a taky to melo jinou uroven a pak se neco jakoby zasni a prestanou remcat, obvzlast to funguje, kdyz je dobre znate. Tohle nejlepe vyjadruje maminka jednoho kamose, kdyz tuhle notu spusti jeho tatik, ukazuje rukama bla, bla a usmiva se.

63685

31.7.2005 11:16

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 82.?.?.?

Reakce na 63616

Spravne pane oji. A pane Stwora: Hamba Vam, takovy politicky korektni hnus sem od Vas necekal. Tfuj. [pláč]

63633

31.7.2005 13:44

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

pečlivý čtenář 83.?.?.?

Reakce na 63616

Pane Oji,

u povolených akcí stejně nikdo nikdy nevydá povolení pro rušení nočního klidu po 22:00 hodině. Ze zákona to ani nelze. Pakliže komukoliv vadí hlučné diskotéky, není problém zavolat policii, pokud ta to domítne řešit(což se v případě, že by se jednalo o jednu akci týdně, řekněme v sobotu, asi stalo), tak si můžete zavolat hygienu. Ta vám hluk změří, zaprotokoluje a už máte materiál pro soudní spor s majitelem objektu/pozemku, na kterém se akce pořádala. Ten pak dostane pokutu, že se na to příště vykašle. Případně vás ještě bude muset odškodnit.

A ohánění se blahem pár živnostníů, kteří na akcích jako je CzechTek, rochají a nehledět na práva zbylých cca 97% občanů té úbohé obce, jakožto ingorace ekologických škod(zejména na fauně, flora se z tho vzpamatuje snadno), je absolutní vrchol hyperpravicového egoismu.

Je si totiž nutné uvědomit, že v tomto státě je většina občanů v poměru zaměstnaneckém a zaměstnavateli je naprosto ukradené, že ubohý zaměstnanec už padá únavou na hubu, protože: v práci hluk, po práci hluk a v noci hluk. I když se nakonec dotyčnému mimořádnou únavou podaří usnout, je pro něj nekvalitní spánek sotva dostatečnou relaxací. Na tento problém ty egoistické mladé sviňky(pozor, jsem jejich vrstevník!) zvysoka kašlou, přestože zrovna tito pracující lidé(rodiče) je povětšinou živí.

63652

31.7.2005 14:08

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Idealista idealista9 (zavináč) hotmail (tečka) com 62.?.?.?

Reakce na 63652

Peclivy ctenari
Zacina to generacnim problemem, konci to neochotou vladnoucich a rebelii a naslenou anarchii.
Cely ten humbuk kolem je jen dusledek.
Pricinu hledejte tam, kde to vse zacalo.

63656

1.8.2005 2:40

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Sidonius Zdenek M ZdenekM (zavináč) Primus (tečka) ca 216.?.?.?

Reakce na 63656

>Peclivy ctenari
>Zacina to generacnim problemem, konci to neochotou vladnoucich a
>rebelii a naslenou anarchii.

>Cely ten humbuk kolem je jen dusledek.
>Pricinu hledejte tam, kde to vse zacalo.

Já bych řekl, že to začalo už tehdy, když Bůh vyhnal Adama a Evu z ráje. [velký smích] [velký smích] [velký smích] [velký smích] [velký smích]

Jinak souhlasím s autorem a několika dalšími čtenáři, kteří jsou podobného názoru. Kdo chce srovnávat trampy (při potlachu je jich několik desítek) s něčím, jako je "Technopárty", je totální omezenec. Navíc drtivá většina trampů jezdí do přírody, protože ji mají rádi a je to jejich velká láska a vlastně i útěcha. Proto se každý "správný tramp", nebo čundrák, chová k přírodě uctivě, což se o těch účastnících toho Techna říci nedá. Přijde mi to trošku zvláštní (ujeté), když si někdo chce dělat "Makrodiskotéku" v přírodě. Jestli se budou někteří čtenáři cítit dotčeni a argumentovat zase těmi čundráky, tak ať mi nezapomenou poslat svoji e-mail adresu, abych jim mohl volně od plic vynadat do debilů a prachpitomejch hňupů, poněvadž tady se to nesmí, kvůlivá cenzůře. A ještě k tomu zásahu policie, asi to bylo "kapku" přehnané, ale nebyl jsem tam, tak nevím. Zatím jsem četl jen různé, méně, či více zaujaté popisy celé akce. Jak známo, člověk většinou věří tomu, čemu věřit chce. Tož tak.

63831

31.7.2005 17:50

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63652

No jeste, ze vas nemam ve vesnici, to by se asi zabavy delali hluboko v lese, srnky jiste telefonovat na policajty a hygienu nebudou.

63686

31.7.2005 13:50

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

hostující 84.?.?.?

Reakce na 63616

Čistě z takového přízemního hlediska.Mám okna ložnice přímo naproti oken diskotéky.Takže to 'žeru' z první! Především teď,v létě!A můžu Vám říct,že je mi úplně jedno,zdali to duc,duc,duc,které mi ještě teď vibruje domem po 'prospalé' minulé noci,bylo konzumní zábavou,a nebo právě naopak. [smích]
Moudří říkají,že svoboda jednoho končí tam,kde omezuje svovodu druhého.
Jestli pak to také platí ohledně kšeftu? Optám se konšelů.
Ještě se můžu také na to optat manželky,až se vrátí večer ze zamněstnání.Vstávala ráno v půl páté. [velký smích] Odpověď ,ale určitě nenapíši ,neb takový dušan by se z toho nejspíše'zvencnul'
Máte pravdu,Pink Floyd,Kabát,diskotéka i Czechtek všechno je to o jednom!
A nakonec i ty policajty bylo potřeba 'otrkat'! [mrknutí jedním okem]

63654

1.8.2005 6:52

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

detergent 194.?.?.?

Reakce na 63616

>Czechtek je akce, která jde proti oficiální konzumní
>zábavě. Kdyby se z ní udělala oficiální akce, tak jde proti
>své podstatě.

Tohle platilo před lety. Dnes už se techno samo o sobě stalo tou nejsprostší konzumní zábavou - a jestli je provozována oficiálně nebo neoficiálně, na tom zase až tak moc nesejde. [mrknutí jedním okem]

Osobně mám problém spíš s tím, CO vlastně techno je: když ho oklestíte od všech přimixovaných samplů a melodických stop, zůstane v podstatě hluboké nízkofrekvenční dunění, vyladěné na tep srdce. To není hudba, ale primitivní podprahové ovlivňování. Při reprodukci na kvalitní aparatuře je toto dunění prakticky podprahové; nemusíte ho skoro slyšet, ale přesto ho vnímáte celým tělem a vaše tělo na něj nevědomě reaguje. Pokud nejste na techno zvyklý, reakce v lepším případě spočívá v pocitu lehké nevolnosti.

63841

1.8.2005 8:59

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Vladimir Sodek 62.?.?.?

Reakce na 63841

Docela legrace cist Vas prispevek.
Czechtek neni pouze o techno music, pane.
A navic,....primitivni,podprahove...
Vzdyt to je zaklad. At uz u domorodych obyvatel Afriky, Ameriky, Evropy....vsude tancuji na tomto zaklade [smích]

63857

1.8.2005 17:45

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

detergent 194.?.?.?

Reakce na 63857

Je mi jedno, o čem je CzechTek, poněvadž nemluvím o CzechTeku, ale o technu. A faktem je, že techno považuju v principu za dobrý nápad zpotvořený komercí - podobně jako třeba hiphop. Ať se mládež baví, pro mne za mne, ale mohli by si přestat hrát na ultrahardcore nekomerční alternativu - kterou nejsou, nebudou a kdoví jestli jí kdy byli. [smích]

O "základu" máte také pravdu - s jednou výhradou. Zapomínáte totiž na propastný rozdíl v reprodukční aparatuře. Když se afričtí divoši uvádějí do rauše tím, že řežou do tamtamů, má jejich hudba vliv v bezprostředním okolí hudebníka - kdežto když se evropští divoši uvádějí do rauše tím, že ohulí dvoumilionovou reprosoustavu, chytají se za prsa všichni srdcaři na dvacet kilometrů vzdáleném sídlišti. To mi nepřipadá zrovna moc košer.

63920

1.8.2005 20:07

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Vladimir Sodek 62.?.?.?

Reakce na 63920

Vite, nechci Vam odporovat. Dreadari a jejich lifestyle mi nikterak neprirostl k srdci. Mohu s urcitosti rici, ze o hard rock, hard core, alternativni muziku, minimalistickou ambientni, trance...muzu pokracovat pres cerny hiphop az po deep house a pure techno,..proste v tom jedu od 74roku na plne pecky, ale fakt o to vubec nejde.
Hadame se tady jak psi o tom, proc se dela preventivni valka proti potencialnimu nepriteli viz.bouchajici Palestinci a ted bych mel mlcet v tom stejnym pripade, kdy tato situace mi silne pripomnela, jak nas mlatili a rozhaneli v 70tych letech jen za to, ze jsme si sli vymenit LP desky se zahranicni hard rockovou muzikou, tehdy symbolem revolty, dlouhe vlasy jakbysmet, ...az nas vystvali mimo republiku a ja, jako emigrant proste nemohu snest, kdyz je nekdo preventivne trestan, aniz by se dopustil poruseni zakona, aniz by na mou osobu bylo podano trestni oznameni a ja se mel pravo branit pred soudem k tomu stanovenym.
Techno je kult se vsim vsudy, stejne tak jako jsme poslouchali Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, zucastnil jsem se koncertu v 83tim na louce v San Bernardino, bylo tam nekolik set tisic lidi,....vzpominate, jak temer kazdy z nas zaslapl umyslne mravence, utrhnul kridla mouse....chytte se za nos.
Az neco protizakonneho provedu, tak potom at si nesu vsechny nasledky. Obuskem se srazi lidska dustojnost na kolena.
Neadekvatni preventivni zasah policie je spinavost vladnoucich. [pláč]

63953

2.8.2005 1:03

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63953

Co k tomu dodat, my starsi by jsme si meli vzpomenout na to kdyz nam bylo 17 a byt solidarni a pomoct, aby tihle nevzpominali na svych 17 s pocitem krivdy.

64008

2.8.2005 6:47

RE: Pane editore, jsem pro Czechtek

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63616

Stánek s buřtama těžko. Spíš by to chtělo nějakou chemii, pane oji. Nevím, jestli o tom víte, ale naspeedovaní blbečci nejen že nespí, ale ani nejedí.

64030

31.7.2005 11:08

Věcná

satai 62.?.?.?

Na pozemku už opravdu nikdy nic neporoste, protože je určen (pokud noviny necitují majitele špatně) k výstavbě hal. To byl ostatně i jeden z důvodů, proč majitel pozemky projnajal.

63631

31.7.2005 11:15

co na to srnky a zajici?

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 217.?.?.?

Concussion granades znely mnohem lip nez duc duc.

Jinak proc technare nenechat byt?
Protoze medii masirovane paranoidni stado v ceske kotline bude tleskat silne ruce.

Neni legalni duvod k zakazu?
Policie suverene lze, ze povoleni vlastnik pozemku odvolal.
Potom lze ze povoleni je jen pro 50 lidi.
Potom ze technari blokuji dalnici (pote co policie zablokovala exit).
Az pote doslo ke vstupu na cizi pozemky.

Holt provozni Paroubek ma rad strilecky (v televizi) a ted mu zachutnala popularita.

Myslim ze to byl Charlie Soukup na Rainbow na Sumave v 95, ktery poslal velitele zasahu Cunase do pr... i s tezkoodenci slovy: To fakt muzes byt az takova svine? Tehda odtahli. Casy se meni.

63632

31.7.2005 11:41

Jsem toho názoru, že většina účastníků se střetnutím s policií počítala.

beran 82.?.?.?

Domnívám se , že jedním z důvodů, proč se takové akce zúčastnili je to, že jim dělá radost, když můžou svým chováním otravovat okolí a při tom mít pocit, že na ně nikdo nemá. Teď budou roky vyprávět, jak hrdinně bojovali s brutální policií, která je bezdůvodně napadla.

63635

31.7.2005 20:05

RE: Jsem toho názoru, že většina účastníků se střetnutím s policií počítala.

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63635

Spousta lidi ve svem case otravuje druhe a zvidetelnuje a nikdo jim pritom nemlati po hlavach pendrekem.

63717

31.7.2005 11:47

cože?

lola lolala (zavináč) post (tečka) cz 82.?.?.?

To jste se všichni pomátli nebo se tu sešla skupinka brutalistů
? [zmaten] Takový pacifistický server a jak ospravedlňuje brutální násilí, nestačím zírat! Vysvětlete mi oč je jiná taková systémová a plánovaná akce různých rockových festivalů, kde se sleze i 20 tisíc lidí a bordel je stejný a o hluku ani nemluvě? jak to, že se policisté zdráhali použít vodní děla proti antiglobalistickým demonstrantům, kteří házeli dlažební kostky do výloh /to snad není vlastnictví?/ po sanitkách a lidech? Nemohu se ubránit dohjmu, že technaři jsou prostě takoví naivní hlupáčci, za kterými nikdo nestojí, tak se prostě zmlátí a bude klid. Jenom tu přežvýkáváte dezinformace z médií. Podívejte se třeba na katastrální mapu toho území a zjistítě, o jaké cesty šlo, zjistěte si nejdřív nezávislé infomace, a pak kafrejte! A konečně, jestli se už chystáte mě oslovit alla porimitivní smažku, tak podotýkám,že techno styl mi nic neříká, vlastně tuhle hudbu přímo nesnáším, ale Czechteku se musím zastat, protože tohle nemá obdoby. Šlo o neadekvátní, bezprecedentní útok jako z 89. A jediné, co k tomu vedlo byli poticii v čele s Pablbkem, pardon Paroubkem, který za asistence kamer si honil politické triko nic víc. [naštvaný]

63637

31.7.2005 17:53

RE: cože?

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63637

Nemyslim, ze by tady chybel opozicni nazor, taky techno neposloucham. [mrknutí jedním okem]

63687

31.7.2005 11:47

Nepletete si pojmy s dojmy?

Idealista idealista9 (zavináč) hotmail (tečka) com 62.?.?.?

Techno, jako takove, je kultovni zalezitost.
Ridi se dost striktne az orthodoxne a aby mohlo dojit k uspokojeni mysli a tela, pokouseji se dodrzovat dana pravidla, ikdyz nektera z nich absolutne nemaji co delat se zdravym rozumem.
Ovsem,...kdo z nas to dela? ....temer nikdo.
Ke kazde technoparty neodmyslitelne patri tzv.tanecni drogy, at uz zname Ecko, tak jako na vesnickych zabavach se po litrech pije alkohol a vdechuje nikotin.
Na technoparties prodejci alkoholu utrou, ale energy drinks a ice tea vyrobci patri k hlavnim sponzorum.
Tak ciste odeni, jako jsou technari, neni zadna jina skupina.
Snad jen ta, ktera se chysta do kostela, synagogy nebo mesity.
Je to kult, ktery patri casti mlade generace.
Pokud je to, jim tak vlastni, zneuzito k ruznym protest akcim, kde se i pod vlivem alkoholu zviditelnuji anarchisti, punks a dalsi skupiny, tak byt mladym technarem bojoval bych hlavne proti nim.
Zde, jen namatkou k nahlednuti:
http://www.jordy.cz/fotky/citadela-mpicotto/citadela-mpicotto.htm

63638

31.7.2005 15:25

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Krysa 81.?.?.?

Reakce na 63638

Kultovni nekultovni, nikdo nema co dělat na cizim pozemku!
V USA i jinde zapadne od nas by majitel povesil prvnimu kdo mu na pozemek vleze koule na vidle!
(vychodne od nas by je postrilela jeho soukroma armada z kalasnikovu...)
Kdyz uz tak furt prebirame kde co z USA - proc ne tohle???

Laskave si neplette demokracii a svobodu s bordelem!

Já vam taky nepořádám narozeniny na dvoře! ..zatím....

63662

31.7.2005 16:32

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Idealista idealista9 (zavináč) hotmail (tečka) com 62.?.?.?

Reakce na 63662

Vstup na cizi pozemek byl dusledek.
Pricina vstupu byla zablokovana cesta policii. Udrzovani teto verejne cesty je placeno z penez danovych poplatniku. Takze klideq, Kryso.
A pokud nasledne kdokoliv porusi zakon, je treba vyuzit pravo obcana a az nasledne podat trestni oznameni. Preventivni zasahy, to je jako preventivni valka proti terroristum.Proste spinavost vladnoucich. A spinavosti ze strany vladnouciho bolsevika tady uz bylo habbadjey.
A podivejme se, kdo zase vydava rozkazy typu Tvrde zasahnout. Zase nejaky zparchanteli bolsevicky zmrdi.
Ucastnici Czechtek me vubec nezajimaji, zajima me uplatnovani zakona v teto zemi. Nic vic, nic min.Takoveto preventivni zasahy v souladu se zakonem nejsou.

63670

2.8.2005 7:06

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63670

Já vím, že se opakuju, ale může mi tu někdo říct, jakým způsobem byly řešeny velmi lidské potřeby účastníků? Vždyť tam bylo pět tisíc lidí, jak jsem se zde dočetla. Víte, kolik to je hektolitrů moči, metráků hoven, nemluvě o zvratkách? A to nemá vliv na okolní přírodu?
Teď mě ještě napadá - a víte, kolik se v těchto konkrétních exkrementech nachází jedů? Já vím, co dokáže "opilé" hovno, což teprv toxické hovno?

64032

2.8.2005 9:52

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Vladimir Sodek 62.?.?.?

Reakce na 64032

Blazkova
Pokud bych to mel vysvetlit polopatisticky tak :
Az se nekdo posere, tak mu to lejno nechte sezrat. Ale az se posere, ...a pokud mozno nevymlatit to lejno z tela pendrekem a slznym plynem.

64053

2.8.2005 17:30

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 64053

Jenže to už je zpravidla pozdě. Jak vy byste určil původce dotyčného exkrementu? A koho byste hnal k odpovědnosti, když za akci nikdo nezodpovídal, jelikož byla nelegální, neošetřena smlouvou se všemi důsledky z toho vyplývajícími?

64117

2.8.2005 18:29

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Karel z Čech 212.?.?.?

Reakce na 64032

>Teď mě ještě napadá - a víte, kolik se v těchto
>konkrétních exkrementech nachází jedů? Já vím, co dokáže
>"opilé" hovno, což teprv toxické hovno?

Babko Blažková,
to už snad je příliž odborná debata nanás laiky, Pochybuji, že kdokoliv ze čtenářů si nechal dělat rozbor svých extrementů za účelem zjištění jejich toxičnosti.
No a vy na nás s toxickými hovny.

Víte, kam po staletí všechna ta toxická a netoxická hovna šla? Vždycky na pole k jejich pohnojení. Až když velká města neměla dost polí a vypouštění do řeky se ukázalo jako nevhodné, se začaly dělat čističky.

Raději již nám nepředkládejte odbornou expertizu, jak toxické hovno naruší základy budoucí stavby haly, beton se rozpadne a halu pak odfoukne tornádo z Ameriky. Nebudeme tomu rozumět.

64135

2.8.2005 19:42

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Druid 81.?.?.?

Reakce na 64032

Blazkova, vetsina ucastniku techto party se radi mezi bilozravce tudiz jsou jejich exktrementy dobre biologicky odbouratelne. Pocitam tak 14dni az mesic. Toxicke latke ktere si vpravuji do tela uz samo telo odbourava pri pruchodu organismem, cast v jatrech neco v ledvinach a zbytek ve strevech. Zbytkove hodnoty jsou sice meritelne ale koncetrace se vyjadruji v nanogramech.
P.S. Nepijte uz ten samoser a kupte si poradne pivo.

64150

3.8.2005 0:46

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 64032

Byli objednany mobilni toalety, ktere policie nevpustila.
Co to blabolite o "jedovatych hovnech"?
A/ Na savce a rostliny ucinkuji latky, ktere mate na mysli naprosto odlisne.
(Mozna jste nekdy nekde zaslechla o hubeni msic tabakem tj. nikotinem)
B/ Vas priklad "opileho hovna" je zcela zavadejici, jedna se o radove odlisne koncentrace naprosto odlisnych latek
C/Ucastnici by maximalne levne kvalitne pohnojili louku.
Vite, co stoji kejda? [mrknutí jedním okem]
Videla jste nekdy kejdou hnojit(mam na mysli mnozstvi kejdy na m2)

Mozna jsem pouze nepochopil Vase rafinovane analni vtipkovani?Navrat do stastnych detskych let?

64214

4.8.2005 6:53

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 64214

Výrayzy "opilé", či "toxické" hovno jsou normální nadsázkou. Problém, nakolik se dostávám či nedostávám do dětských let tady zrovna dle mého nepřísluší zastánci pubertálních výlevů lidí, kterých krédem je pouze naštvat co nejvíce lidí ostentativním ignorováním předpisů a slušnosti. Vím, že se opakuji, ale pro ty s dlouhým vedením ještě jednou. Akce byla nepovolená. A majitel mohl mít TOI TOI budek, kolik chtěl, nic to nemění na tom, že než takovou akci uspořádá, musí mít papír se štemplem, že dotyčných budek je opravdu dost s ohledem na předpokládaný počet účastníků. U legálních akcí se toto řeší s ohledem na kapacitu místa konání.

64538

31.7.2005 16:38

RE: Nepletete si pojmy s dojmy?

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63662

To mate pane Krysa zajiste pravdu. Policiste nemeli, co pohledavat na cizim pozemku bez povoleni soudce.
Co se tyce okolnich pozemku, na ktere ucastnici vstoupili pote, co policie zablokovala verejnou komunikaci, zakon hovori jasne, ze mohu pouzit okolni pozemek(ky) pro vstup na svuj pozemek v nutne mire.
Ano, kdyby se akce konala na mem pozemku, s policisty by nejednaly deti, ale nasi firemni pravnici a v pripade, ze by se rozhodli porusit zakon a vstoupit presto na muj pozemek, nastoupila by proti nim nekompromisne ochranka.

Vyjasnete si zneni alspon ceskych zakonu, nez se zacnete ohanet legislativou USA.

63671

31.7.2005 13:00

Prudce nesouhlasim s panem Stworou v tomto.

trodas trodas (zavináč) seznam (tečka) cz 82.?.?.?

Ale shrnme si to. Na poli, 200m od dalnice, moc zajicu ani srnek nebude, a i kdyby, tak utecou a jak se silenstvi prezene, tak se zase vrati. TO je v prirode bezny jev, divim se, ze Vladimir neprotestuje proti treba daleko hlasitejsim vybuchum sopek ci streleckym testum zamerovacu na Libave. Kdyz se testuje T74, tak vas muzu UBEZPECIT, technari jsou proti tomuhle mysky putky. Opravdu. Totiz kdyz si k tomu tanku "blbe" stoupnete - kousek od hlavne - tak budete mit sakra velky problem ten vystrel vubec ustat na nohou, nemluve o znacnem riziku prorazeni usniho bubinku - bezneho problemu ve valce. Neslysel jsem o zadnem prorazeni usniho bubinku na technoparty, cize povazuji za prokazane, ze hluk z cvicnych streleb je nekolikrat vyssi (ucho nema linearni ale logaritmickou charakteristiku, cize hluk na prorazeni musi byt sakra vetsi...). Kdo se zastava zajicku, srnek, tetrevu a koroptvi na Libave? Nevim o nikom. A verte ci ne, take tam prezivaji. Proste kdyz prijedou silenci blbout, tak zalezou a cekaji, at se blazni v tancich prezenou a vystrili... A jedou zase pryc. A vse se vraci do stejnych koleji.

Me tady vadi jina vec. Zaprve, tadyhle je kopie smlouvy:
http://imgs.idnes.cz/oprilohy/infografika/technoparty/smlouva1.htm

Zadruhe, pristup na pozemek (obkliceny dalsimi pozemky) je pravne vymezen a to tak, ze vlastnici/pronajimatele MAJI PRAVO v ruzumne mire pouzit cizi pozemky aby se na ten svuj mohli dostat.
Ze logicky vsichni jeli po ceste, dokud ji policie svevolne ve sve snaze vyrobit si zaminku k zasahu, nezablokovala, je vec druha a vina tim pada v cele mire na policii.

Zadruhe, policie nebyla schopna a ani ochotna sdelit duvod zasahu. Komunikace s policii vypada takto:
http://ax2.old-cans.com/czechtek_portret.jpg

Zatreti, nelibi se mi, ze Paroubek pozaduje tvrdy zasah. Predseda vlady nema co mluvit do vykonne moci zakona a uz vubec nema co pozadovat tvrdy zasah - na zaklade ceho, lzi?
Paroubek tak jednoznacne prekrocil sve pravomici, a mel by byl odvolan. To same policejni prezident, jenz tuhle blamaz odkyval a velitel zasahu, ktery je primo zodpovedny za provadeni NEZAKONNEHO zasahu vuci poklidne party - pravda, generujici hluk a odpadky.

Jiste. Pokud to pronajimatel dostatecne neuklidi po akci, tak ho ma policie stihat. Vse. Tecka. Zadny zasah slznym plynem, mlaceni ucastniku a vytvareni konfliktu zneuzivanim prava silnejsiho neni nezbytne. Ani zakonne, a uz vubec ne zadouci.

Je to proste trosku moc silne kafe. Policie je placena z nasich dani aby bojovala a chranila nas pred zlocinem, ale ona SAMA zlocin cini!!! Kde pak hledat ochranu?!

63643

31.7.2005 17:59

RE: Prudce nesouhlasim s panem Stworou v tomto.

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63643

Dobre povezeno, a k te Libave jeste tam je hezky obvzlast v zime videt cerny dym, kdyz se dela vetsi cviceni jako za bolsevika? [mrknutí jedním okem]

63691

31.7.2005 18:46

RE: Prudce nesouhlasim s panem Stworou v tomto.

trodas trodas (zavináč) seznam (tečka) cz 82.?.?.?

Reakce na 63691

No, uz jen trosku [zahanbení]
To vite, armada uz nema tolik penez a naboje stoji hodne, no [smích]

A Meopta dela dobre zamerovace, takze zas tak moc streleb treba neni na to, aby se to vse odladilo a odlechtalo - mno a v noci, kdzy se delaji nocni strelby, by ten kour ani videt nebyl... [zahanbení] [oči v sloup]

63704

31.7.2005 13:09

PS.

trodas trodas (zavináč) seznam (tečka) cz 82.?.?.?

PS. v zadnem pripade tim nechci rici, ze technari jsou dokonali, bezproblemovi sousede a ze jejich party je vyrcholem kultury. Nic z toho neni pravda, nicmene byl povazlivym zpusobem policii prekrocen zakon a bylo dokonce volano po uprave zakona o verejnem shromazdovani - oboji ze nanejvys poburujici a je treba se pripojit k demonstraci a protestum proti takovemu zneuzivami moci.

I kdyz jde o par "vypatlaných smažek technařských", jak se kamarad vyjadril.

Zakladni princip demokracie je, ze zakony plati pro prezidenta i pro smazku stejne [zahanbení] Pokud si jej nechame vzit, ztratime svou svobodu.
Je treba policejnimu statu ukazat, ze se nenechame zastrasit ani terorizovat.


Jakozto radikalni zivel bych do takovych rad tezkoodencu, poskakujicich na mem pozemku, strilel granatometem. Bohuzel, zadny nemam a co horsiho - tak agresivni projev by jen potvrdil "opravnenost" tvrdeho zasahu. [zahanbení]
Nicmene dotycni na odpor MELI pravo. Meli pravo zahnat i zastavit ohrozovani sveho zdravi, omezovani osobni svobody na vlastnim pozemku a i ohrozovani jejich zivotu jakymikoliv, i smrtelnymi prostredky proti tak flagtrantni zlovuli policejniho statu.

Zasah je alarmujicim prikladem znauziti policie placene z nasich dani proti obcanum!

63645

31.7.2005 13:29

RE: PS.

Idealista idealista9 (zavináč) hotmail (tečka) com 62.?.?.?

Reakce na 63645

Trodas
Plny souhlas. Pouze jedna pripominka:
Smazky, poslouchajici techno, nevypadaji a ani se nechovaji tak, jako drtiva vetsina ucastniku
Czechtek.
Anarchisti si na technoakci ohrivali svou polivcicku.
P.S. Subjektivni pohled.

63647

31.7.2005 20:21

Zasah je alarmujicim prikladem zneuziti policie placene z nasich dani proti obcanum!

Vcelicka 24.?.?.?

Reakce na 63645

Zasah je alarmujicim prikladem zneuziti policie

K tomu neni co dodat, zadne okecavani tomu nepomuze.

JEN VZHURU CESTI POLICISTE, UKAZTE NARODU, ZE BOLSEVICKA ZRUDA JESTE ZIJE !!!

Pouze mala otazka pro obyvatele v Cechach, jak je vidno, velice malo komu dochazi, ze takoveto zakroky jsou cestou k totalite.
Zajimavosti pro mne je, ze policiste se zahaluji do kukel jako teroriste, ze by stejna verbez?
Pamatuje si nekdo potlach v Hrabusicich? psal se rok 1963 uz tedy hodne davno, ovsem situace stejna.

Vcera Paroubek prohlasil, ze je na dovolene v Rakousich a tak o cele zalezitosti moc nevi. Premier je na druhem miste v rebricku popularity 63%
Topolanek pouze 41%
Soudruh Paroubek vam ukaze
[chechtot]

63719

31.7.2005 13:31

zakrok policie

Jan 147.?.?.?

To co policajti na czechteku predvedli byla pekna fraška. Nejdrive vytvoří podmínky pro to aby lidi porušili zákon(zablokují přistupovou cestu), a pak toho využijí pro zdůvodnění další akce. 1/10 přítomných policajtů by stačila na to, aby zabránili lidem aby nechodili na cizí pozemky.

Na http://www.reflex.cz/Clanek17462.html technaři popisují, jaký problém je zajistit vhodné místo pro konání czechteku. Přitom vhodných lokalit, na kterých by nikoho nerůšili a "nikomu" nevadili je v České republice víc než dost.

63649

31.7.2005 13:38

Policejni brutalita uz i v Cechach

Rosti 82.?.?.?

Tato akce nenarusuje prostredi o nic vice nez podobna jina kulturni akce s podobnym poctem ucastniku. Ostatni akce jsou ovsem "oficialni" a jsou pod kontrolou a dohledem systemu.To byl hlavni duvod zasahu.
Mozna, ze si ale byvali astebaci chteli jenom zavzpominat na zlaty predlistopadovy casy, kdy mohli mlatit kazdeho, kdo mel jiny nazor a dovolil se shromazdovat.

Naprosto nerozumim, jak nekdo muze obhajovat policejni brutalitu.

63651

31.7.2005 13:45

Nesouhlas.

tora 85.?.?.?

Pane Stwora, nezlobte se, ale vy jste naprostý demagóg. Tak tomu opravdu nerozumím. Plot v Matičné ulici se boural, protože naši romští spoluobčané mají právo na hluk, smrad a zdevastované okolí (jejich nesouhlasící spoluobčané byly označeny za rasisty). Teď když v pátek ještě ani nebyly postaveny na Czechteku aparatury, zakročila policie. O čem to mluvíte? Pro jednu skupinu platí tolerance, pro druhou ne? A slyšel jste o akcích LOVE PARADE? A pamatujete jak začínali?? Bez jakékoliv větší organizace, než jak byl teď zorganizován Czechtek (povolení majitele pozemku bylo). Naopak, úřady v Berlíně ještě vyčlenili z městské pokladny prostředky na úklid a podobně(a dnes z toho v Berlíně ještě město těží). Kde to žijete? Chcete, aby jsme se báli za nějaký čas zorganizovat rodinnou párty na našem pozemku, kde si každý rád zahuláká a zaspívá a bude tam dost lidí na to, aby je rozehnala policie?
Já techno nemám rád, ale toto je naprosto špatný přístup k celé události a nepochopení a netolerance vyvolává jenom impulzivní jednání jak na jedné straně, tak na druhé!

63653

31.7.2005 14:47

Pane Stworo,prosím,odpovíte mi?

Alexa 85.?.?.?

Pane Stworo,na Zvědavce už chodím nějaký pátek a vaši snahy a práce si cením.
Se spoustou vašich názorů se stotožňuji,avšak názor ohledně Czekteku mi od vás příjde trochu nefér.
Pro ujasnění detailů,dříve jsem sama techno poslouchala,dnes už mu tak moc neholduji a na Czechteku jsem nikdy nebyla.
Spousta názorů proč to bylo/nebylo správné zahájit policejní akci už tu proběhla.Nechci se jimi zabývat,i když mi přišlo divné,že těsně po odtajnění místa akce policie zablokovala příslušný sjezd z dálnice-proč?V té době nebyl jediný důvod pro takovou"reakci",protože v té době jěště ani nedošlo k nějakému trestnému činu,nebo přestupku.Navíc,jen tak zablokovat dálniční sjezd mi příjde poněkud tristní.Kdybych bydlela někde kus za tím sjezdem a musela bych najet třeba 60 a víc km jen kvuli policejní akci,na které si politické elity chtějí udělat proobčanskou tvář,asi bych mluvila jinak než vy.
Já bych chtěla polemizovat o tom,co je pro nás občany dobré.Zda-li legalní nebo nelegální akce.Sama bydlím poblíž místa,kde se každým rokem děje spousta akcí,kde místní snobská hospoda patřící okolní mafií vyhrává dechovky a české hity let sedmdesátých a osmdesátých až klidně do jedné do rána(není to už náhodou rušení nočního klidu??).
Dám vám příklad jedné legální akce,na čemž se asi projeví má zaujatost.
Jedná se totiž o komunistické dožínky,kdy se na místo sjede kolem 20-40 autobusů plných milovníků dob minulých,kdy chleba stál 2,-Kčs.Nepočítám osobní auta,která nám parkují kolem celého domu.Tento"meeting"trvá celý víkend(vyjima deštivých dnů-díky bohu za ně).Celý tento víkend musím chtě nechtě(spolu s lesní zvěří,ptáčky,myškami a ostatními spoluobčany)poslouchat dechovky,agitaci komunistických pohlavárů a v neposlední řadě i údernický hlas pana Grebeníčka ml.(přála bych vám to zažít),včetně provolávání slávy tomuto komunistickému bossovi.
Jediný podstatný rozdíl,mezi tímto a Czechtekem je ten,že tahle akce je legální.V čem však spočívá legálnost?V tom,že akce je ohlášená místnímu obecnímu úřadu?Mě se nikdo neptal,jestli mě to bude rušit,protože je to každému fuk.
Vytáhla jsem si několik vašich námitek na předešlé reakce:
"...jak pořadatelé a účastníci této akce zabrání tomu, aby se hluk šířil mimo hranice vymezeného pozemku."
Akce o které se tu zmiňuji také nějak nechrání okolní pozemky od hluku a JE LEGÁLNÍ!
"Nějak vám nedochází ten první nejzákladnější postulát svobody. Že ta vaše končí tam, kde začíná moje. A já ten hluk poslouchat nechci. Tečka. Není co řešit."
No,a já ten hluk také poslouchat nechci a jak jsem řekla tak akce pana G. JE LEGÁLNÍ!
Prosím,třeba jsem příliš naivní,hloupá a mladá(je mi 22),ale můžete mi vysvětlit v čem je rozdíl mezi legální a nelegální"společenskou"akcí??

63660

31.7.2005 15:12

RE: Pane Stworo,prosím,odpovíte mi?

Krysa 81.?.?.?

Reakce na 63660

ad. Prosím,třeba jsem příliš naivní,hloupá a mladá(je mi 22),ale můžete mi vysvětlit v čem je rozdíl mezi legální a nelegální"společenskou"akcí??

Divím se, že to nevíte! Za "legální" akce odpovídá organizátor. Za "nelegální" jak se zdá,nikdo..coz je Czechtek

To jest "nikdo nemuže za nic"!!!
...aneb "my jsme se jen tak sjeli na oslavu narozenin a podobně"!!!

Tomu by nevěřil ani úplný kreten! Navíc jde o "kydy" používané rasistickými a neonacistickými kapelami taky!
Takže aspoň víte, kam se takovým prohlášením kdo zařazuje! Czechtek taky...

Požadavkem na akci je nelikvidovat soukromé ale ani jiné okolní plochy na což Czechtek zvysoka sere... a neobtěžovat okolní obyvatele obcí a tak.
Níčím!!! Tedy ani nadměrným hlukem!

A vám opravdu nedochází, PROČ je lepší jeden kocert "rasistické kapely na narozeninách" než Czechtek? Oni totiž nejsou blbí a alespoň navenek dodržují VSECHNY zákony!
Pokud řvou Heil Hitler tak tam, kde je není slyšet, a dodržují pořádek.
Z toho pohledu se obyčejně zjistí, že návštěva dědiny účastníky tecno je něco jako nálet kobylek, zatím co "holohlavci" často slušně zdraví i staré babičky....
NEJSOU BLBI! jak říkám noch einmal!

No a z toho logicky pochopíte, proč a co je kdy a kým povoleno....

doufám....






63661

31.7.2005 16:27

Kryso,...

Alexa alexa66 (zavináč) centrum (tečka) cz 85.?.?.?

Reakce na 63661

...jo,jsem mladá a blbá,protože vy jen podporujete mou domněnku,že psát do diskuzí je házení hráchu na stěnu.
Velmi šikovně jste si vybral jen něco z mé reakce a toho ostatního jste si nějak nevšimnul.
K těm neonacistům,které jste tu nakousl-je pochopitelné,že oni se o nic nepokouší,protože jich tam je kolem 200 a chlupatých podobně a nebo spíš víc.Navíc jde o jednoduchou věc:spousta chlupatých sympatizuje s neonacisty,ale ne s technaři.
Navíc,zde se jedná o propagaci nacismu a ta je trestná.A že si toho nikdo nevšiml?No jak by mohl,když někdo slyšet nechce,tak neslyší.
Jinak Grebeníčkovské dožínky,kterých si užívám na konci každého léta jsou svým způsobem také propagací ideologie vedocí k potlačení práv...nemyslíte?No,co se ptám,určitě si to nemyslíte.
Tohle je totiž téma které je plné emocí a vlastních postojů,které,samozřejmě,jsou ty jediné správné.

63669

31.7.2005 18:12

RE: Kryso,...

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63669

Konkretne tenhle hrach ma svou kvalitu! [mrknutí jedním okem] A navic diskuse zlepsuje mysleni, prinasi nove pohledy na veci a uci nas taky respektovat okoli, a taky nenechat se zastrasit. To se v zivote nikdy neztrati. [mrknutí jedním okem]

63694

31.7.2005 20:09

RE: Kryso,...

Alexa alexa66 (zavináč) centrum (tečka) cz 85.?.?.?

Reakce na 63694

To máte pravdu,že diskuze přináší nové pohledy a názory.Potíž je,že ať se zapojím do diskuze kdekoliv,vždy mi skoro každý napíše často jen nesmysl,nebo nadává,ale to vše bez jediného argumentu.Bez rozumného argumentu.Je vidět,že v dnešní době nahrazuje internet posezení u piva.
Jinak díky za ocenění házeného hrachu[smích]

63718

31.7.2005 20:39

RE: Kryso,...

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63718

Nekdy neni nad to byt dusledny, k mym spatnym zvykum patri pokud fakta pokladam za dulezita, zopakovat je treba i nekolikrat a vyzadovat reakci. [mrknutí jedním okem]

63727

31.7.2005 20:49

RE: Kryso,...

Ruda 24.?.?.?

Reakce na 63718

Rozdil je, ze na internetu si muzete napsat skoro co chcete(kdyz vam to vydavatel ovsem nesmaze). Zato v hospode by clovek za takove "urazky" hned dostal do drzky. Cili internet je malicko lepsi.
Jinak lide kteri jezdi na ty technoparty musi pocitat s tim, ze kdyz tam budou delat bordel, tak jim tam nekdo(policie?) muze namlatit. [smích]

63730

31.7.2005 21:02

RE: Kryso,...

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63730

Ohledne rozbijeni drzek, nemam ve zvyku zacinat, ale mam tezce pozitivni bilanci ve svuj prospech, clovek ani nemusi mit dva metry, jsem proste ta spravna krevni skupina. [velký smích] A to mam ten zatraceny zlozvyk rikat svoje nazory verejne a stat si za nima pokud me nekdo nepresvedci, ze to je kravina. Navic pisete neco o urazkach, takze bych rad vedel o co jde. Zatim jsem krome toho, ze mam svuj nazor na vec nikoho neurazel. [mrknutí jedním okem]

63732

31.7.2005 19:45

RE: Kryso,...

tora 85.?.?.?

Reakce na 63669

Alex, nejsi blbá, ani naivní, ani hloupá. Ty se na rozdíl od některých přispěvatelů a pana Stwory snažíž o toleranci a pochopení jednání někoho druhého. Nemyslím, že všechno lze tolerovat, ale Tvůj přístup je správný. Rozhodně pokud by se o totéž snažili všichni, tak se podobné nesmyslné zásahy nedějí. Každý může mít svůj názor, ale nemusí kvůli němu osočovat jiného, který názor nesdílí!

63711

31.7.2005 20:31

RE: Kryso,...

Alexa alexa66 (zavináč) centrum (tečka) cz 85.?.?.?

Reakce na 63711

Díky moc za rozumný názor.
Chtěla jsem poukázat na to,že když je nějaká akce nelegální,tak to neznamená,že se musí rozehnat silou 1000 těžkooděnců(navíc nahnaných na to místo ze všech míst republiky-docela je lituju,protože musí skákat jak Bublan a Paroubek pískají).
Ano,uznávám,že ta akce není úplně"korektní"(tohle slovo už je jaksi zprofanované,nemyslíte?),rozhodně lepší řešení by bylo poskytnou jim nějaký bývalý vojenský prostor(letiště,kasárny,...),než za peníze všech dohromady nahrabávat hlasy od konzervativních lidí,kteří nikdy nebyli ničeho schopni,akorát sehnout hřbet pod novým pánem.
Je až neuvěřitelné,že kvuli úžasnému mediálnímu divadlu pro stádo voličů,muselo být zraněno přes 80 lidí.

63724

31.7.2005 21:06

RE: Kryso,...

Vcelicka 24.?.?.?

Reakce na 63669

vazena Alexo, vas vek urcite neni duvodem najivnosti, stejne tak jako vek prispivajicich (hrube po sedesatce) neni duvod jejich hlouposti.

Nevim ovsem, jak vysvetlit totalitu lidem, kteri ji sami zazili. Je tedy asi nutne pro tyto lidi si opet zopakovat jak totalitni stat vypada. S udivem ctu prispevky, kde lide souhlasi s policejnim zakrokem rytiru ceske policie.

Doufejme, ze Grebenickove zustanou u zemedelskych osalv a nevyhrajou nadchazejici volby. Pokud vyhrajou bude to primo ukazkove....

63736

31.7.2005 18:08

RE: Pane Stworo,prosím,odpovíte mi?

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63661

Tomu rikam sila argumentu, takze technari jsou takovy hloupocci mekari, na nihz se nasi policajti trenuji na tvrdsi a chytrejsi hochy, ze jsem na to Kryso neprisel sam.

63692

31.7.2005 16:24

CzechTek a odpovědnost médií

izi 62.?.?.?

Jeste jeden odkaz pro pana Stworu si sem dovolim dat. Verim, ze az ziska dostatecne mnozstvi informaci o cele udalosti, treba zmeni nazor.

http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=151626

63667

31.7.2005 16:25

Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Já osobně, kdyby se mi přihodilo to neštěstí, že by si někdo vyvzpoměl uspořádat takovou akci někde blízko "mě", bych vzal flintu (sice žádnou nemám) a šel to vystřílet. [smích] Je to asi tím, že už jsem postarší nervozní člověk, co rád sedí či chodí lesem a poslouchá zpěv ftáků či pozoruje poštolky při lovu myší.

Aby nebyla mýlka, stejně jako burácení techna by mi vadili komunisti s dechovkama. Vy se tady staráte hlavně o přípustnost či nepřípustnost zákroku - tady se dá říci i "od boku", že to policajti nejspíše přehnali a taky, že se sami dopustili vážných chyb. Ale to přece vůbec není to zásadní zde !! Přece takový kravál absolutně do přírody nepatří, vzpamatujte se !! Porovnávat to s hlukem od dálnice, jak to tu někdo uvedl, to je nesmysl - hlukovou zátěž od dálnice zvěř vnímá obdobně, jako hučení větru v lese, tedy prakticky nijak.

A ruku na srdce - mám nepříjemný dojem, že všichni zde, co by tuto akci nechali proběhnout zcela volně, tak asi taky schvalujete, že si nějací debilové nakoupí terenní motorky, čtyřkolky čí offroady a jezdí si jen tak volnou krajinou a po horách. Nejlépe pak bez výfuků. A v zimě pak osedlají sněžné skutry. Tito všichni takoví si dělají "prdel" z lidí, co se přírodou pohybují tiše a mluví pomalu šeptem. Neboť si aspoň těch posledních zbytků přírody váží.

63668

31.7.2005 17:05

RE: Asi to přehnali !

Idealista idealista9 (zavináč) hotmail (tečka) com 62.?.?.?

Reakce na 63668

Petre
Litate trochu mimo.
To, jestli patri, nebo nepatri do prirody nechte na prislusnych uradech ( treba hygienicke stanici, ktera je panem nad pany ). To at si poradatele sliznou jak se patri.
Hlavni bod neni technoakce, ale svevule vladnoucich, kteri byli voleni, aby slouzili, nikoliv potlacovali.
Jedna vec je nepovolena akce ( duvody proc, neznam ). Muj nazor je ten, ze tento druh Revolty existuje a ze se schovava za technoakci je jen smutne. Oproti tomu je to asi jako kdyz v 70tych letech se delaly koncerty underground a zbolsevizovane svestky cmuchaly ( policajti cmuchali ) a nasledne pak zavirali, bili, mucili,....pichali inzulin nepohodlnym, davali elektricke soky. Toto nejsou vymysly, toto znam.
Az nekdo porusi hranici povoleneho hluku,pak teprve je treba na nej podat trestni oznameni.
Opacne to nejde. Aspon ne ve state, kde se vladnouci spina schovava za nalepku demokracie.

63677

31.7.2005 17:33

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63677

Tento aspekt je jasný, tady jsem se víceméně jasně distancoval od hodnocení toho, co teď uvádíte - tedy princip, jak je možné, že někdo takhle plýtvá sílama policie a dělá vědu z něčeho, co ve své podstatě je prakticky neškodné. Já jsem se schválně "uskrovnil" ve vyjádření pouze na otázku, co na to příroda.

Ohledem symptomů faktické zvůle Paroubka, Bublana a spol v použití policie, ve světle totální zkorumpovanosti státního aparátu, úplného selhání všech vlád v otázce údržby infrastruktury státu, v otázce tvorby právního rámce státu atd - to pak bych se možná i přidal k revoltě libovolného typu, pokud by to tento náboj mělo. Ale nemělo.

Tato akce nebyla, alespoň zatím, žádnou revoltou proti společenskému bordelu - to že se účastníci rekrutují z celé Evropy by nevadilo - ten bordel je všude přibližně stejný !!

Ja jen, že ... nesnáším kravál, v přírodě již vůbec ne !!

63682

31.7.2005 18:28

RE: Asi to přehnali !

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63682

Kouknete ja taky nemusim poslouchat techno ani hluk, ale prece ti lidi nemusi za neco bojovat, aby si jednou za rok udelali nepovoleny festival pro 5000 lidi. Pokud o devastace, tak policajti to tam pri zasahu srovnali nesrovnatelne, ale ani to neni podstatne. Podstatne je, ze vladnouci garnitura sledovala sve cile tim, aby bylo tvrde zakroceno. Policajti vytvorili podminky pro poruseni legislativy zablokovanim komunikaci, a pak tvrde a neprimerene zakrocili. Takze ja krome kravalu v prirode nesnasim spoustu jinych veci, ale jaksi o tom je demokracie i o me toleranci, nekde se vzdy bude stretavat ma osobni svoboda s neci jinou osobni svobodou. Krome zvere v lese, ktera se vetsinou presune, lidem hluk nevadil aspon, co jsem cetl na brouzdej.cz. Bydlim v Cechach blizko vojenskeho prostoru Libava muzu vas ujistit, ze pokud priroda ustala tohle, pak nejaka technoparty ji sandal nerozhodi.

63698

31.7.2005 19:28

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63698

Souhlasím, že tento "rozměr situace" je asi vážný, daleko vážnější, než "zvířátka a kravál". Před chvíli jsem ve zprávách poslouchal nějakého mluvčího organizátorů akce a bylo tam řečeno, že vše bylo monitorováno a zdokumentováno a že budou podnikány další kroky, tedy trestní oznámení na Paroubka snad a Bublana a na neznámého pachatele z důvodů těch a těch, viz to, co tady mluvíme.

Skutečně je to dosti vážný precedens na to, aby to skončilo "úspěchem páně Paroubka", nebo jak je u nás blahým zvykem "do ztracena". Pokud není demokracie v Česku pouze papírově, snad se tak nestane.

Na druhou stranu ale musím vyjádřit rovněž názor, že ačkoliv si dovedu hladce představit, jak to televize dokáže pokroutit, přesto mi záběry z lokality po minulé technopárty silně hnuly žlučí !! A tedy nevěřte tomu, že by zastánci technopárty vyhráli v Česku referendum s prostou otázkou : "Nařezat jim na prdel ANO -NE".

Absolutní většinu lidí takové akce popuzují, myslete si co chcte. Lidi chodí do práce a "žijí s frňákem tak tak nad vodou" a pak vidí v televizi ty záběry se zhulákanými individui, válející se v bordelu po zemi, do toho ryčí elektrický kravál, všude nějaké zbytky, flašky, stopy po šavlích atd atd. Si myslíte, že ty individua tam si vezmou dovolenou a jedou na techno? Nebo co jsou to za lidi ? A co tedy tito účastníci čekají od těch, kteří ráno v o půl páte vstávají a jdou kamsi do fabriky makat za mizerných pár šupů a tak tak žijí ?

Připadá mi to trochu jakési nedomyšlené !!

Dopředu Vám uznávám námitku, že jsem tam nebyl, že jsem to viděl jen v televizi. Ale v té televizi minulý či předminulý rok mluvili i zoufalí lidi z okolních vesnic, kteří tři dny nezamhouřili oči a byla to reportáž velmi důvěryhodně vyhlížející.

63709

31.7.2005 19:52

RE: Asi to přehnali !

TS 213.?.?.?

Reakce na 63709

Si myslíte, že ty individua tam si vezmou dovolenou a jedou na techno? Nebo co jsou to za lidi?

Znam nekolik lidi technoparties navstevujici. Vsichni jsou programatori nebo systemovi administratori, vetsinou nadprumerni, a vsichni jsou zamestnani.

63713

31.7.2005 20:31

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63713

Ééééch !?!? [překvapení] Tak toho jsem se nenadál, že jsou to srazy převážně programátorů a systémových administrátorů, většínou s IQ silně nadprůměr ... To by vrhalo na celou věc jiné světlo, potom ale se vynořují jiné - rovněž silně povážlivé otázky.

1)Totiž potom se mi nechce věřit, že by taková vysoce inteligentní sešlost celou situaci nedokázala posoudit a naplánovat s několika "pastmi za roh" !! Přece si nemám představovat, že normální policajti zmáknou tak lehounce sešlost nadprůměrně inteligentních lidí, kteří navíc mají již zkušenosti z dřívějška.

2)Druhá otázka je ještě povážlivější - totiž, kam vlastně vývoj této společnosti spěje. Respektive se musím zamyslet i nad sebou ! Možná bych se měl vrátit do rakve, pokud nechápu, že ideální je :

-číst esoterickou literatutu a nahánět po těle čakry,
-posedávat v čajovnách s šálkem 100 ml čajíčku, čichat jakousi vůni tyčinky a poskouchat dramatické "brnk ...brnk...brnk",
-z času na čas vyrazit na jakousi technopárty, nasypat do sebe jakési patáky, co pak 72 hodin nemusím spát a vibrovat na louce, kterýmžto běsněním přivolám Aštara Šerana, aby nás zachránil,
-zbytek roku pak sedět 25 hodin denně před PC a vymýšlet virtuální svět !

Nebo něco vidím úplně blbě ? [velký smích] Pozor !! Nevylučuji ani tuto alternatívu.

63723

31.7.2005 20:48

RE: Asi to přehnali !

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63723

Myslim, ze otazka stoji trosku jinak.
Neni vubec dulezite, abyste to chapal, je dulezite, jestli jste ochoten to respektovat [mrknutí jedním okem] .
Nechapu Vas pristup, je pro me naprosto nepochopitelne Vase caste odkazovani se na Nostradama [smích] , ale respektuji to [mrknutí jedním okem] .
Nechapu ohromne mnozstvi lidi podporujicich komunisty, presto je respektuji.

Co se distribuce typu lidi na technoparty tyce, jedna se o siroke spektrum.
Pan TS chtel naznacit, ze je zde zastoupena i skupina geeku a to pravdepodobne ve vetsi koncentraci nez je jejich zastoupeni v cele spolecnosti(sami geekove to, ale nejsou [mrknutí jedním okem] ).
Za geeky si dovoluji podotknout, ze nami placene dane jsou pravdepodobne podstatne vetsi nez dane, ktere plati nejvetsi sekta na svete NORMALACI.
Pujde-li to v teto zemi dale timto smerem, muze se snadno stat. ze vetsina
geeku odtud odejde(hovorim o nalade, ktera v komunite vladne).
Mohu programovat a prodavat software kdekoliv.

63729

31.7.2005 22:02

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63729

Na Nostradáma odkazuji proto, že patřím k velmi úzké dalo by se říci sektě znalců a můžu takhle na dálku potvrdit, že se Nostradamus nemýlí.

Komunisty jsem nikdy nepodporoval ani nepodporuji a nikdy podporovat nebudu, ačkoliv jsem zastáncem myšlenky nikdy nepoužívat slovo nikdy.

Rovněž platím nadprůměrně velké daně [velký smích]

Věřte, že to začíná být pomalu jedno, kam půjdete ! Například kdekoliv ! Nostradamus se nemýlí.. [smích]

63765

31.7.2005 23:04

RE: Asi to přehnali !

TS 213.?.?.?

Reakce na 63765

Nostradamus se nemýlí..

Nostradamus je zvanil. Vestirna v Delfach se sveho casu take malokdy mylila - dvoji vyklady jejich vesteb byly legendarni. "Prekrocis-li reku, znicis velkou risi" (ale uz nerekli, jestli tu protivnikovu, nebo tu svoji).

63794

1.8.2005 17:26

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63794

Informace a prospěch z proroctví mohou být a nejen to - jsou značné. Proroctví není o tom, že Vám někdo řekne, že za rok, měsíc a den na Vás spadne balkon v Praze na té a té ulici. [smích]

Všimněte si, že když budete podávat informace 100 lidem, jejichž vzdělání (myslím skutečné vzdělání, co je skutečně v hlavě a ne na papíře nějakého diplomu !) jde rozsahem od 1 do 100, potom ten s tím největším vzděláním a tedy odpovídajícími znalostmi si z vašich informací odnese podstatně více, než ten se vzděláním na úrovni 1 !!

Co jsem tim chtěl říci - čím méně člověk ví, tím je omezenější v možnostech informace přijímat a využívat. Tak je to i s těmi proroctvími a proroky. Vy třeba nejspíše o tom nevíte nic a tedy je prakticky zbytečné na Vás o tom mluvit. Nic ve zlém.

63917

31.7.2005 20:55

RE: Asi to přehnali !

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 63723

Podivejte vcera jsem byl na party, kde bylo asi sto lidi v americkem baru. Bylo to na predmesti, sel jsem tam pokecat. Mohl jsem si vybrat byt ve vnitr typicky americky bar kulecniky, Tv s basebolem anevbo byt venku na zahrade, kde kamos hral techno, ma to jako konicky, ruzne laserove efekty, videoprojekce, pocitace, ozvuceni.... Kdyz chcete pomoct vy s muzikou pres PC ochotne vam pomuze, ja jsem netancoval popijel jsem "Krvavou Marenku" a kecal jsem nebo jen tak koukal, jak se lidi bavi. Byli tam mistni amici ( preferuji rock)a Cesi jako znami znamich. Cekal jsem, ze se neco semele, mam na takove veci cuch, ale mylil jsem se. To vite mame opravdu hezky holky, a to jste jenom slysel frazi "she's hot stuff". Vsechno bylo v klidku odchazel jsem drive a hluk do okoli byl minimalni, a to je dobre bylo to v huste obydlene ctvrti. Drtiva vetsina lidi, co preferovala techno a hauz a bylo to videt podle stylu oblikani byla tezce v pohode a verte, ze pres tyden tvrde makaj, jak uz jinak imigrant v USA.

63731

31.7.2005 21:56

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63731

To je ale něco zcela - zcela - zcela jiného. Všechny důležité atributy, které pak zaručily, že to bylo něco zcela jiného, jste vyjmenoval. Souhlasím ! Já můžu psát a zuřit proti technopárty, přitom ale sám klidně můžu poslouchat. Bije se to nějak ? [překvapení]

63759

31.7.2005 17:58

RE: Asi to přehnali !

tonik 82.?.?.?

Reakce na 63677

Ano unika v teto diskusi to hlavni!!!
Je jeste spousta zaslepenych oci.
Malo probuzenych.

Skoda.

63690

31.7.2005 21:14

RE: Asi to přehnali !

Scorpio eminence (zavináč) sendme (tečka) cz 160.?.?.?

Reakce na 63677

Idealisto to s tím inzulínem mě zajímá, nevíte náhodou jestli nepoužívaj něco podobného dnes, například nesypou něco po hospodách nepohodlným lidem do kafe? Mám kamarádku, která se hodně snažila v kampani za Grossovo odstoupení a pořád tvrdila ze jí nějakým způsobem trávěj. No a nedávno se z ničehonic zbláznila a skončila na psychiatrii, přitom jí před tím nikdy nic nebylo.

63739

2.8.2005 7:34

RE: Asi to přehnali !

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63677

K té nepovolené akci - nemohla být povolená, když nikdo o povolení nežádal. Principem této akce bylo již od začátku vyvolat konflikt, menší, či větší. Protože kdyby o povolení někdo požádal, doložil vše, co je třeba doložit (o tom, co je třeba zajistit, už jsem psala výše), nejspíše by povolení dostal. To je ten rozdíl mezi současností a 70tými léty. Tehdy vás "proklepávala" kulturní komis, zda vaše texty, oděvy či vlasy nejsou nějakým způsobem "závadné", a pokud na vás komis našla něco, co se jí nelíbilo, popřípadě tomu nerozuměla, zamítli vám jakoukoli produkci. Dneska je každému u prdele, co budete produkovat, pokud máte zajištěno to, co ze zákona zajištěno mít máte. Takže nepřekrucujte a neodvažujte se srovnávat nesrovnatelné. O to tady totiž jde.

64035

2.8.2005 9:23

RE: Asi to přehnali !

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 193.?.?.?

Reakce na 64035

>K té nepovolené akci - nemohla být povolená, když nikdo o
>povolení nežádal. Principem této akce bylo již od začátku
>vyvolat konflikt, menší, či větší. Protože kdyby o
>povolení někdo požádal, doložil vše, co je třeba doložit
>(o tom, co je třeba zajistit, už jsem psala výše), nejspíše
>by povolení dostal.

Zase kecate. Tolik dni tu bezi debata, vali se tu ruzne odkazy na rozhovory s organizatory napriklad z Reflexu. Kde proboha zijete? Zastupitelstvo jakekoliv obce automaticky rika "NE", statni utvary jako armada na ne taky sere a zajistit si soukromy pozemek jak vidite taky nestaci...

64047

2.8.2005 17:45

RE: Asi to přehnali !

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 64047

Jak už jsem tady uváděla, sama jsem se mnohokrát zúčastnila organizace rockfestů. Co píše fámizdat Reflex je mi jedno, já to znám z osobní zkušenosti. Hrálo se povětšinou na hřištích. Teď si vybavuju pouze názvy jako Sedlnice u Nového Jičína, Milotice u Kyjova, Bohuslavice nad Vláří, Blansko (to byla sqělá akce, hřiště se nacházelo asi 6 km od samotného města, takže nikdo nikoho nerušil). Já VÍM, že to JDE. Taky proto, že obce už věděly z předchozích zkušeností, co se asi bude dít. Stejně tak to věděly teď; pořadatelé CzechTechu, či jak se to jmenuje, už mají zřejmě svoji image, tedy pokud se vůbec obtěžovali povoleními se zabývat.

To mi teda vysvětlete. To jako třeba v Třinci na Borku povolí akci rockovou a nepovolí akci jiného druhu, ale vpodstatě stejnou?

64122

1.8.2005 0:08

RE: Asi to přehnali !

google 84.?.?.?

Reakce na 63668



>A ruku na srdce - mám nepříjemný dojem, že všichni zde, co
>by tuto akci nechali proběhnout zcela volně, tak asi taky
>schvalujete, že si nějací debilové nakoupí terenní motorky,
>čtyřkolky čí offroady a jezdí si jen tak volnou krajinou a
>po horách. Nejlépe pak bez výfuků. A v zimě pak osedlají
>sněžné skutry. Tito všichni takoví si dělají "prdel" z
>lidí, co se přírodou pohybují tiše a mluví pomalu šeptem.
>Neboť si aspoň těch posledních zbytků přírody váží.


p. Petge, citam vase komentare skutocne velmi rad, ale tu si myslim, ze strielate ponad kopce.
ja som presvedceny, ze su to skor ti, ktori tuto akciu dali rozbit antiteroristickym komandom, co sa prehanaju na motorovych skutroch. v lete na ceskych jazerach alebo Adriatiku a v zime po Sumave.
ucastnici tejto party ani poriadne nevedia ako ten snezny skuter vypada a väcsinou su radi, ked zimu vobec preziju. [mrknutí jedním okem]

63812

1.8.2005 17:33

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63812

Uvažoval jsem nad tím a ... omlouvám se, to jsem tedy docela ne moc hliboko promyslel !! Máte pravdu, že mezi příznivci a účastníky Czech Teku nebudou takoví "motorkáři". Hm - nebudou ??

Ale na druhou stranu, zase tak blbě jsem to nepromyslel - já totiž nekritizoval účastníky, ale ty, kteří se jich tady zastávají. A ten můj příměr nebyl přímo o tom - to bylo poporýpnutí "za roh" - čtěte ještě jednou:..mám nepříjemný dojem, že všichni zde, co
>by tuto akci nechali proběhnout zcela volně, tak asi taky
>schvalujete, že si nějací debilové nakoupí terenní motorky ...


A předpokládám, že taky najdete i hlubší úroveň/hladinu věty.

63918

1.8.2005 22:04

RE: Asi to přehnali !

google 84.?.?.?

Reakce na 63918

>Ale na druhou stranu, zase tak blbě jsem to nepromyslel - já
>totiž nekritizoval účastníky, ale ty, kteří se jich tady
>zastávají. A ten můj příměr nebyl přímo o tom - to bylo
>poporýpnutí "za roh" - čtěte ještě jednou:..mám
>nepříjemný dojem, že všichni zde, co

>by tuto akci nechali proběhnout zcela volně, tak asi taky
>schvalujete, že si nějací debilové nakoupí terenní motorky
>...


no tu si myslim, ze tiez nemate celkom pravdu...

ale mozem hovorit, len za seba.

za prve: ja netvrdim, ze by som tu akciu nechal prebehnut, ja len tvrdim, ze policajny zasah mal komunisticko-fasisticke crty. bol absolutne neprimerany a zbytocne brutalny. ako mal ten zasah vyzerat to neviem, ale to tiez nie je moja povinnost si nad tym lamat hlavu a vymyslat politicko-policajne strategie.

za druhe: tvrdim, ze argumentacia p. Stworu je scestna, pokrytecka a rechthaberisch(iste viete co to znamena) a este k tomu zneuziva zajaciky a srnky.

za tretie: "having fun" samo osebe nie je zlocin, ide len o mieru. ak je pre p.Stworu zabavne si pobafkat cigaretu na vlastnom balkone a cumiet pri tom na ciste hviezdne nebo, alebo si cas od casu zaletiet z Canady do Ciech a pozriet si staru vlast, nenominuje ho to este stale na administratora planety, ktory bude rozhodovat o tom, kto, jak a kedy sa ma/moze bavit.

no a na koniec, nemam ani snezny, ani vodny skuter, ani som na tom nikdy nesedel hoci pochdzam z hor.
sice rad jazdim v lete na motorke , ale dufam, ze ma to vo vasich ociach nekvalifikuje na ekologickeho teroristu [mrknutí jedním okem]

63980

1.8.2005 22:43

RE: Asi to přehnali !

Petr Gejdoš 83.?.?.?

Reakce na 63980

Už jsem to tu psal na více místech - domnívám se, že již nemá cenu diskutovat tento problém vcelku - evidentně se to totiž rozpadá na dva okruhy otázek.

1)Přípustnost podobných akcí jako je Czech Tek prostě "jen tak někde"

2)Zásah PČR

Nemá cenu to směšovat, jen to vede ke zmatkům. Bavme se o každém zvlášť, ačkoliv se to v daném případě týká jednoho a téhož, systémově to nutně spolů nesouvisí.

A na Vaše body bych přímo reagoval takto:

ad1) Souhlas

ad2) Sice se mě netýká, ale stejně Vás nechápu, v čem je ta argumentace scestná. Trochu to rozvedu.

Představte si, že tajemní organizátoři pro příští rok zvolí odlišnou strategii. Příští rok si všichni tekňaci koupí nebo zapůjčí na akci kvalitní terenní motocykly nebo čtyřkolky. A do republiky přijede 10 000 - 20 000 lidí s přívěsy a na nich ty motorky a čtyřkolky. Za hranicemi najedou do nějakých velkých kampů, tam ty mašiny sundají z přívěsů a hurá terenem na místo určení - někam, kam blbí policajti prostě ani nedojedou. Lehce po cestě převálcujou půl republiky, část se jich debilů asi cestou zabije [velký smích] , udělají si svoje malé peklo na zemi a hurá zpátky. To už se cajtům nepodaří zastavit ani omylem. Souhlasíte ? To bude fajn..

ad3) Není to zločin, je to otázka míry, pravdu díte. Bohužel ale někdo určí tu hranici tady, jiný onde. [smích] A můžeme se bavit 48 hodin denně !

63986

2.8.2005 9:10

RE: Asi to přehnali !

google 84.?.?.?

Reakce na 63986

>ad2) Sice se mě netýká, ale stejně Vás nechápu, v čem je
>ta argumentace scestná. Trochu to rozvedu.

>Představte si, že tajemní organizátoři pro příští rok
>zvolí odlišnou strategii. Příští rok si všichni tekňaci
>koupí nebo zapůjčí na akci kvalitní terenní motocykly nebo
>čtyřkolky. A do republiky přijede 10 000 - 20 000 lidí s
>přívěsy a na nich ty motorky a čtyřkolky. Za hranicemi
>najedou do nějakých velkých kampů, tam ty mašiny sundají z
>přívěsů a hurá terenem na místo určení - někam, kam
>blbí policajti prostě ani nedojedou. Lehce po cestě
>převálcujou půl republiky, část se jich debilů asi cestou
>zabije [velký smích] , udělají si svoje malé peklo na zemi a hurá
>zpátky. To už se cajtům nepodaří zastavit ani omylem.
>Souhlasíte ? To bude fajn..

ok, suhlasim z tym co ste napisal, az na tento bod.
Stworova argumentacia je scestna presne tak, ako vasa v tomto bode, pretoze hovori z cesty a nema nic spolocne s tym co sa tam dialo.

vysvetlim..

co ked si nabuduce technaci kupia raketoplany a budu robit dalsiu party v skafandroch na Marse a znicia pritom pol planety. to uz sa tym ciernym frajerom v prilbach ich nepodari zastavit ani nahodou a budu musiet dokazovat svoju prevahu niekde inde. napriklad rozbiju zopar filatelistom brile, ktori si na jedinecnej akcii v roku na Sumave chceli v prirode povymienat par znamok. [chechtot]

64045

31.7.2005 16:43

Z jiného pohledu...

Alexa alexa66 (zavináč) centrum (tečka) cz 85.?.?.?

http://www.reflex.cz/Clanek17462.html

63673

31.7.2005 18:23

Tentokrát se mýlíte

Scorpio 160.?.?.?

Pane Stwora, včerejší zásah policie byl jen nácvikem pro časy příští. Vláda totiž jen zkouší kam až může zajít a co si může k občanům dovolit, teď dokud je čas. Moc dobře si totiž uvědomuje že se s ní a s celou Národní frontou č. 2 (pro neznalé parlamentní strany)kýve židle snad ještě víc než s jejich bolševickými předchůdci v r. 1989. Po letech neustálých majetkových podvodů a kolaborace s bolševiky nastaly léta finančního vydírání občanů, aby bylo tyto podvody z čeho zamáznout. Je vidět že nežijete v česku, protože jinak by jste věděl že toto vydírání dávno přesáhlo únosnou míru, a že tu za chvíli budeme platit daně i z oken, košťat a možná za čas i z dýchání. K umořování dřívějších finančních průserů všech parlamentních stran včetně příbuzenstva příslušníků vlády a obou komor parlamentu musíme připsat i nemalé částky na uplácení nejrůznějších druhů vohnoutů (vice zde: http://www.dfens-cz.com/ )sociálními dávkami na úkor celé země. To se samozřejmě slušným lidem nelíbí a ozývají se. Vláda tedy musí utahovat šrouby co se svobody projevu a svobody shromažďování týče. Za záminku si bere především terorismus, kdy s podivem zjišťuji že teroristé jsou nejlepšími spojenci vlády co se upevňování moci týče. Dále jim pak za záminku a také k nácviku slouží podobné akce jako byl CzechTek 2005. Nácvik už máme za sebou a teď ministr vnitra Bublan chce prosadit změnu zákona shromažďovacího. Jestliže se na věc podíváte z tohoto úhlu, ještě si myslíte že zákrok policie byl v pořádku? [smích]

63696

31.7.2005 18:26

robokap?

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 85.?.?.?

Neni to spravne cesky spise robokop?

63697

1.8.2005 17:45

RE: robokap?

Vladimír Stwora editor (zavináč) zvedavec (tečka) org 70.?.?.?

Reakce na 63697

Dobrá otázka. Ví to někdo? Ono slovo "robokop" ani "robokap" ve slovníku není. Je to počeštěný výraz z anglického filmu RoboCop (http://www.imdb.com/title/tt0093870/). Rád to opravím, pokud to potvrdí někdo, kdo ví, co skutečně tam patří.

63919

1.8.2005 18:08

RE: robokap?

TS 213.?.?.?

Reakce na 63919

Osobne bych hlasoval bud pro foneticky prepis "robokop", nebo puvodni anglickou verzi "robocop". Vyraz "robokop" je podle Googla cesky a francouzsky transkript, "robokap" je podstatne vzacneji pouzivany, povetsinou v Jugoslavii.

Dalsi mozne vyrazy jsou "tezkoodenec", "rytir demokracie", a mnoho jinych s ruznymi stupni deskriptivity.

63925

31.7.2005 18:40

Je to humus

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 82.?.?.?

Znam dost lidi, kteri na teto akci nekdy byli. Zajimave je, ze ani jeden z nich neni nezamestnanej zevl, jak by se jiste mnohym libilo a hodilo, natozpak vytrznik ci extremista, proste se tam jeli bavit...

63701

31.7.2005 18:40

S autorem nesouhlasim

Druid 84.?.?.?

Takovy clanek bych zrovna od vas necekal. Byt vam o 20-30 let mene tak jste nejspis jeden z nich. Nazorove k vam maji tito lide mnohem blize nez kdokoliv jiny. Snad to dela ten generacni rozdil, ze to nevidite.

63702

31.7.2005 18:43

Slapl jste vedle

arthur.d 81.?.?.?

Ono totiz nejde ani tak o nejaky CzechTec, ale soudruh Paroubek uz se nechal slyset, ze bude treba upravit shromazdovaci zakon... (a treba i dalsi zakony -- kdyz jsou lini teroristi tak se pouzije jina zaminka).

Takze az dostenete od robokopa po palici sam, tak si na ten clanek vzpomente.


63703

31.7.2005 18:47

To chce klid!

Tom 24.?.?.?

Policie chrání srnky, zajíčky, lištičky, myšky hrabalky ...

http://img.blesk.cz/blesk/imgdb/original/phpvwO2tb.jpg

... a za zvuků dělobuchů přináší klid místním občanům.

Žij a vzkvétej drahá vlasti, užívej si pendrekové slasti!

K policejním zásahům vždy souhlas dáme,
u TV papučemi šoupeme vždy na té správné,
korektní straně.

63705

31.7.2005 20:02

Par fotografii ...

Jiri Satanek 62.?.?.?

http://www.crossclub.cz/letaky/czechtekk.jpg

http://tuleni.com/html/Cztekk05/images/P1150697.jpg

http://lidovky.centrum.cz/img/photo/icPic3_52650.gif

http://i.idnes.cz/05/074/gal/JANcb008_mat11.JPG

http://i.idnes.cz/05/074/gal/JANcb00a_mat12.JPG

63716

31.7.2005 20:23

smíšené pocity

kavol 195.?.?.?

tak nevím ... byli jsme na vodě, o zprávy jsem se nezajímal, takže o této akci jsem se dozvěděl teď na Zvědavci a ostatní zdroje číst ani nehodlám, už tak mám z diskuse dosti smíšené pocity - tedy zdá se mi, že tentokrát jsou vedle obě strany sporu a realita je to nejčernější z argumentů jedněch i druhých [pláč]

rozvíjení konspiračních teorií o zásahu policie zrežírovaném na politickou objednávku nechám na jiných, jde jim to tu dostatečně dobře ... leč tuto temnou stránku vidím žel bohu i já [oči v sloup]

budu tedy souhlasit spíše s panem Stworou, o té bezohlednosti a "právech bez povinností" takzvaných "technařů" - viz argumentace výše, třeba o tom, že po zablokování přístupové cesty "museli" použít cizí pozemky - HOVNO! [naštvaný] žádný právní předpis ČR jim to nedovoluje, pokud chce někdo tvrdit opak, nechť to doloží odkazem a citací

nebo slinty o tom, že akce proti "oficiální kultuře" nemůže být oficiální - copak se dá míchat kultura se zákony? to, že nechci poslouchat sračky, co hrají v rádiu, ale udělat si alternativní produkci, mě ještě neopravňuje k porušování předpisů; pokud mám nutkavou potřebu být "neoficiální" nejen kulturně, ale i právně, pak si nemůžu stěžovat, že jsem dostal přes hubu; když někoho zapíchnu, tak půjdu bručet a nikomu to nepřijde divné a nezačne křičet, že jsem chudáček utiskovanej, ale tady se najednou předpisy porušovat můžou [zmaten]

btw, celkem zajímavé, že nikdo v diskusi zatím nevytáhl jednu věc - a to že techno je droga

63721

31.7.2005 21:23

RE: drogy

TS 213.?.?.?

Reakce na 63721

btw, celkem zajímavé, že nikdo v diskusi zatím nevytáhl jednu věc - a to že techno je droga

Droga je tolik veci... Zeleny caj se da pripravit tak, ze je po nem clovek mirne high, skorice ma urcity psychedelicky efekt taktez (dobra pro pridani do caje, nalev ze skorice je dokonce i nejaky blizkovychodni napoj co se serviruje v nekterych cajovnach), pouzivani mleteho muskatoveho orisku je (bylo?) bezne ve veznicich, material oskrabany z vnitrni strany slupky od bananu se nazyva "Mellow Yellow" a da se kourit, na holotropni dychani clovek nepotrebuje ani zadnou chemikalii, meditace meni vedomi taktez...

Nebo se muzete projit s otevrenyma ocima po rozkvetle louce.


To, ze je neco droga, neni samo o sobe zadny poradny argument.

Nebo chceme skoncit jako v USA, kde vas muzou zavrit za inhalaci hnaciho plynu (N2O, aka rajsky plyn) z plechovky se slehackou? A i tam se da skorice koupit vcelku volne.

63744

31.7.2005 22:06

RE: drogy

kavol 195.?.?.?

Reakce na 63744

>To, ze je neco droga, neni samo o sobe zadny poradny argument.

neříkám, že je [mrknutí jedním okem] - jen mi přišlo zajímavé, že se tu řeší éčko, injekční stříkačky a kdovíco, jenom ne techno samo o sobě

jo a mimochodem ... uznávám, že v této problematice mám jisté mezery, ale ještě jsem nikdy neslyšel o návyku na skořici nebo na holotropní dýchání [zmaten]

63769

1.8.2005 0:17

RE: drogy

TS 213.?.?.?

Reakce na 63769

...ještě jsem nikdy neslyšel o návyku na skořici nebo na holotropní dýchání.

Navyk nebo zavislost je mozne ziskat na vicemene cokoliv. Od prasku pro spani pres projimadlo, kafe, kapky do nosu, az po jogging. Nemluvim ani treba o hracich automatech, nakupovani, nebo workoholismu.

63815

1.8.2005 10:29

RE: drogy

kavol 195.?.?.?

Reakce na 63815

>Navyk nebo zavislost je mozne ziskat na vicemene cokoliv.

jistě, nebudeme ale řešit lékařské rarity, ne?

podstatné je, jak snadno ten návyk získá průměrný jedinec; zatímco většina prášků na spaní a kafe jsou z tohoto hlediska poněkud rizikové, kapky do nosu a jogging nikoliv - obdobně potom techno vs. třeba holotropní dýchání ...

63865

2.8.2005 17:21

RE: drogy

hmm 62.?.?.?

Reakce na 63865

Nechci Vas strasit, ale u kapek do nosu si ctete navody. Pokud obsahuji kodein nebo podobne latky tak jsou navykove SILNE.

64111

5.8.2005 19:47

RE: drogy

kavol 195.?.?.?

Reakce na 64111

>Nechci Vas strasit, ale u kapek do nosu si ctete navody. Pokud
>obsahuji kodein nebo podobne latky tak jsou navykove SILNE.

asi používám špatné kapky [smích]

dobrá, tak tedy přeřazuji kapky do nosu do té nebezpečnější skupiny - nicméně na pointě původního příspěvku to nic nemění

64808

31.7.2005 20:40

Vypnutí BTS

JARDA 193.?.?.?

Na CT 1 uvedli pozoruhodnou informaci, že ve fázi rozhánění byly vypnuty přilehlé BTS mobilních operátorů. Napadá mi jedinej důvod -aby se učastnici nemohli domluvit -odeslat fotky atd...
Pokud je to pravda - jak velký vliv musel být použit aby toho bylo dosaženo ? V případě , že je tato informace pravdivá jsou všechny takzvané paranoidní názory zde uvedené zcela na místě.

63728

31.7.2005 22:03

RE: Vypnutí BTS

Scorpio eminence (zavináč) sendme (tečka) cz 160.?.?.?

Reakce na 63728

Jo taky sem tyhle zprávy viděl, redaktorka tam říkala že byly vypnuty mobilní sítě. Podobná věc byla skutečnou příčinou, proč musel svého času odstoupit z funkce ministr obrany Václavík. Ten se v listopadu 1989 snažil rozjet akci "Vlna", kdy měla armáda znemožnit vysílání radia a televize a sama vysílat programy v režiji komunistů. Po převratu ho udělali ministrem a když se tohle na něj provalilo, tak musel od válu. Nebylo to tedy proto že tehdejší ČSFR chtěla mít civilního ministra obrany jak se oficiálně tvrdilo. Sem zvědavej kdo odstoupí letos [smích] .

63767

31.7.2005 22:49

RE: Vypnutí BTS

Scorpio eminence (zavináč) sendme (tečka) cz 160.?.?.?

Reakce na 63767

Pardon, omlouvám se ministr obrany Vacek.

63788

31.7.2005 23:25

RE: Vypnutí BTS

TS 213.?.?.?

Reakce na 63728

Byly "vypnute", nebo "nefunkcni"? Kdyz je moc telefonu v jedne oblasti, musi se infrastruktura posilit, jinak bude pretizena a v danem miste se polozi.

Proto jsou v mistech vetsich demonstraci casto takove ty velke bile privesy se stozary s antenami - mobilni BTS posilujici kapacitu site tam, kde je potreba, a proto v mistech vyssi koncentrace lidi (napr. letiste) se casto da najit vice BTS jednoho operatora na jednom miste, scitajici kapacitu.

Mobilni site rutinne padaji na pretizeni behem rozlicnych sportovnich utkani ci zivelnych pohrom.

63801

1.8.2005 8:46

RE: Vypnutí BTS

Scorpio 160.?.?.?

Reakce na 63801

No že jsem si nevšiml že by mobilní sítě vypadávali na Mácháči, Lipně nebo třeba na Václaváku kde se v určité době vyskytuje možná větší počet lidí než byl na technopárty. A ty bílé přívěsy jsou vybaveny systémem Agáta. Agáta funguje tak že převezme veškerou mobilní komunikaci nejbliššího vysílače ale neslouží k posílení mobilní sítě ale k monitorování a ODPOSLECHU mobilních telefonů. Takže další pokus o dezinformaci.

63854

1.8.2005 15:04

RE: Vypnutí BTS

Marty 84.?.?.?

Reakce na 63854

Ty bile privesy jsou skutecne BTS operatoru posilujici sit. Agata vypada uplne jinak... Pravdou ale je, ze v case policejniho zasahu na czechteku byla rusena veskera komunikace krome pasma vysilacek zasahujicich policistu. Vypadavali i vysilacky a satelitni navigace na prilehle dalnici a stab TV Nova musel podle jejich vyjadreni na internetu odejit skoro 5 km od mista akce, nez se jim povedlo "protlacit" zivou reportaz do nocnich zprav pres satelit...

63901

1.8.2005 17:10

RE: Vypnutí BTS

TS 213.?.?.?

Reakce na 63901

TI HAJZLOVE RUSILI KOMUNIKACI??? To si zada odplatu. Jestli chteji elektronickou valku, meli by ji dostat. Vi nekdo, jake hracky maji, na jake frekvence jsou zarizeni?

Anebo jim aspon v odplate zarusit jejich vlastni vysilacky. Oko za oko.

Ale behem par let se to stejne vyresi. Osobni komunikacni zarizeni dostanou aktivni fazova pole anten, a budou automaticky vysilat/prijimat smerove (ono totiz nedava smysl vysilat dva watty vykonu do celeho okoli kdyz potrebujeme mluvit jenom s antenou co je v jednom urcitem smeru, na coz potrebujeme zlomek vykonu, ale v tom smeru - coz setri baterie - tohle uz existuje v prototypech). Kombinace automatickych smerovych anten s masivnimi ECC algoritmy pro odolnost vuci ruseni by mohla policejni rusicky odkazat na smetiste dejin, kam po pravu patri. Eventuelne UWB komunikace, pouzivani silnych ale velice kratkych pulsu v presne danych casovych rozestupech, jedna z variant spread-spectrum komunikace specificky navrzena tak, aby jeji ruseni bylo extremne obtizne.

Nouzove reseni pro soucasnost by mohla byt Yagi antena na stativu, pripojena k mobilu a namirena na vzdalenou BTS. Omezuje mobilitu, ale pro novinare odesilajiciho real-time zpravodajstvi primo z bitevniho pole by to mohlo byt vice nez uzitecne. Smerove anteny jsou na rusicky mene citlive nez "normalni" anteny vsesmerove. Je ale nutne si prislusne smery predem zamerit, nebot ve vrave bitvy nebude cas fidlat s uhly a bude akorat tak maximalne cas je nastavit podle predem znamych hodnot. Eventuelne totez v kombinaci s komplicem ulitym nekde na primou viditelnost a s retranslacni stanici.

Nebo pouzit satelitni telefon, opet v kombinaci se smerovou antenou.

Plus, pro organizatory, zalozni plan lokalni komunikace ciste opticky, at uz mavanim baterkou nebo vlajkami. Pro nektere podminky je osvedcena komunikace ASL (znakove reci) s pomoci dalekohledu; kdyz jsme tahali kabely skrz pul kilometru dlouhou halu, mluvili jsme takhle. (I kdyz tehdy jsme nebyli v mlze chlorbenzylidenmalondinitriloveho aerosolu.)

Priste by to chtelo sbalit do auta sirokopasmovy prijimac a spektralni analyzator, a jet se podivat, co ma Protivnik k dispozici.

Tlouct lidi je jedna vec, ale kdyz jim jeste navic brani ve svobodne komunikaci - ja jsem vicemene pacifista, ale tohle je fakt na presdrzku.

63914

1.8.2005 18:00

RE: Vypnutí BTS

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63914

Docela se shodnem.
Spousta lidi se nemohla dovolat o pomoc.
Mate-li zajem ozvete se na jiri.satanek@circletech.net

63921

2.8.2005 10:01

RE: Vypnutí BTS

Dana 82.?.?.?

Reakce na 63914

TI HAJZLOVE RUSILI KOMUNIKACI??? To si zada odplatu. Jestli chteji elektronickou valku, meli by ji dostat. Vi nekdo, jake hracky maji, na jake frekvence jsou zarizeni?

Anebo jim aspon v odplate zarusit jejich vlastni vysilacky. Oko za oko.


Tak to je taky způsob zábavy našich dětí?

64054

2.8.2005 16:34

RE: Vypnutí BTS

Rene Bartosek 69.?.?.?

Reakce na 64054

Vy nepovazujete to, ze vam nekdo technicky vyradi vas telefon z provozu za hrube vmesovani do svych osobnich prav a svobod? [překvapení]

64100

3.8.2005 9:05

RE: Vypnutí BTS

Dana 82.?.?.?

Reakce na 64100

A vy jste si jistý tím, že šlo o úmyslné vyřazení? Podle toho jak často padá síť a mám problémy s telefonováním, by to museli dělat "úmyslně" pořád. Je to jen informace typu JPP, ale holt žádá to odvetu. Kde to proboha žijeme?

64274

3.8.2005 9:26

RE: Vypnutí BTS

Marty 84.?.?.?

Reakce na 64274

Jasne Dano, a vysilacky kamionistu na dalnici, a GPS v autech a satelitni prenos TV Nova taky vypadli kvuli pretizeni site..... [zmaten]

64276

3.8.2005 9:44

RE: Vypnutí BTS

Dana 82.?.?.?

Reakce na 64276

Asi jste mněl čas tohle všechno zkontrolovat.

64283

3.8.2005 11:16

RE: Vypnutí BTS

Marty 84.?.?.?

Reakce na 64283

Ja ne. Ja na czechteku nebyl. O vypadcich vcetne nemoznosti dostat reportaz do redakce a nefunkcnosti GPS mluvil mimo jine stab TV Nova a nekolik dalsich spravodajcu... A high power rusicky s vykonem az kolem kilowattu ERP v celym spektru jsou podle kolegu co delal pro vnitro standartni vybavou URNA (kuklacu).

64296

3.8.2005 11:49

RE: Vypnutí BTS

TS 213.?.?.?

Reakce na 6

Kilowatt efektivniho vyzareneho vykonu, to jde prehlidnout jenom tezko.

Meli vubec povoleni od CTU? Za umyslne ruseni telekomunikaci by mohla byt mastna pokuticka. Kdyz uz ten poradek musi byt.

Co mobilni operatori? Vedeli o tom? Muzou zazalovat policii za usly zisk? Tam muselo byt zatracene mnozstvi hovoru co neprobehlo.

64305

3.8.2005 9:28

RE: Vypnutí BTS

TS 213.?.?.?

Reakce na 64274

A vy jste si jistý tím, že šlo o úmyslné vyřazení?

Kdyby vypadavaly JENOM telefony, tak bych to tipnul na mistni pretizeni. Jenomze podle dalsich informaci se problem tykal i satelitni navigace a vysilacek. Variantu s "normalnim" vypadkem jsem zde navic prednesl prvni ja, nez jsem se dozvedel tohle.

Je to jen informace typu JPP, ale holt žádá to odvetu.

Pokud pouzivaji rusicky, zadaji si o odvetu. (I kdyz elegantnejsi, ale v soucasnosti hure dostupne, by bylo reseni pasivni, tedy pouzit komunikacni technologii, na jejiz ruseni protivnik nema prostredky.)

Na spolehlivou odpoved na to "pokud" zatim nemame dost informaci. To ale neznamena, ze se o dane eventualite na sachovnici sveta nesmi vubec uvazovat.

Kde to proboha žijeme?

Neni dobre zadat ted o odpoved na tuto otazku, jsou zde damy.

64277

31.7.2005 21:17

Můj názor

David 213.?.?.?

Jak to čtu, tak je zde mnoho protichůdných názorů a asi je to i dobře. Každý člověk na to kouká ze svého úhlu pohledu. Osobně vím a byl jsem se tam podívat před rokem, když se dělala tahle párty v Boněnově na TAchovsku. Tam policie dva dny jen přihlížela a co se tam dělo, nebylo zrovna tak úplně v pořádku. Jeli tam drogy ve velkém a po vytlačení ůčastníků se tam sice dostavila uklízecí četa ale uklidit to tak stejně nikdo nedokázal. Zvlášť ty injekční stříkačky a jehly... Tenkrát to neměli od nikoho pronajaté a majitel podal na policii trestní oznámení. Byly tam milionové školy a kdo tvrdí že není poznat kde ta párty byla ať se tam zajede podívat. Možná se poučili z loňska. Svobodu bych si nepletl s anarchií, taky by se mi nelíbilo jak mi někdo leze po zahradě a likviduje vše co se dá. Moc mírumilovné ty párty nejsou. http://img226.imageshack.us/my.php?image=seks7nh.jpg

63741

31.7.2005 23:42

Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi

Jiri Satanek 62.?.?.?

Policejni auto, ktere najizdelo do lidi pri presunu

http://www.cernovlaska.cz/images/cakce2282ohc.jpg

Policista, který řídil auto, které najíždělo do lidí - pěstmi zaútočil na ty, kteří mu za najíždění plivli na přední sklo

http://www.cernovlaska.cz/images/cakce2283RWB.jpg

Obličej policisty, který najížděl a poté zaútočil na lidi

http://www.cernovlaska.cz/images/cakce2284JVm.jpg

63804

1.8.2005 0:00

RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63804

Sorry, zadam tedy odkazy, x nutno nahradit t:

hxxp://www.cernovlaska.cz/foto.php?fid=2282
hxxp://www.cernovlaska.cz/foto.php?fid=2283
hxxp://www.cernovlaska.cz/foto.php?fid=2284

63810

1.8.2005 14:25

RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi

Dana 82.?.?.?

Reakce na 63810

>hxxp://www.cernovlaska.cz/foto.php?fid=2282

ať koukám jak koukám, vidím pouze policejní vozidlo v obležení lidí.

>hxxp://www.cernovlaska.cz/foto.php?fid=2284

na téhle fotce je policista celkem v klidu, což se ovšem nedá říct o těch klučících stojících za ním.


63892

2.8.2005 7:53

RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 63892

Fešák, máte na něj někdo číslo? [chechtot]

64037

2.8.2005 9:32

RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 193.?.?.?

Reakce na 64037

zeby 158 [zmaten]

64048

2.8.2005 17:49

RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi

babka_Blažková 193.?.?.?

Reakce na 64048

[chechtot] [chechtot] [chechtot]

64123

1.8.2005 0:16

Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

Jiri Satanek 62.?.?.?

Kamaradka je studentkou 5.rocniku mediciny.
Jmena v prispevku byla zmenena.

23:08:34 - 31.07.2005
ja som z toho uplne mimo .. a rozculena strasne. strasne. to sa predsa nemoze diat!! ale moze ://
v tom zmatku som vsetkych stratila, fizli rezali vsetkych zaradom, nedalo sa dychat, auto veci vsetko zostalo hore, zahnali ma dole dakde na dialnicu, som mala so sebou len flasu vody, sto korun vo vrecku a mobil, ktory mi bol uplne nanic .. a fizli uplne vsade, zacinalo prsat, zima bola, nedalo sa kam skryt, nic ... a zhora z tej luky stale vybuchy, nevedela som co je s ostatnymi, kde su, ako sa dostanem domov, co budem robit ... cakala som tam dole velmi dlho a nikde nikto znamy, dovolat sa nikam nedalo .. tak som isla popri ceste ze asi niekam do dediny sa skusim dostat a nieco s tymi sto korunami vymyslim a zrazu "BOB" a "ALICE" pekne tam v klude pozoruju co sa deje hore .. tak som im skocila do auta, kde aspon neprsalo a bolo teplo, lepik mi dal neurol na ukludnenie a odviezli ma do prahy .. fakt stastie, neviem co by som robila inac ..

63814

1.8.2005 10:17

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

kavol 195.?.?.?

Reakce na 63814

omlouvám se za vytrhávání z kontextu, jen chci ilustrovat jednu věc, o které se mluví jinde v diskusi:

>lepik mi dal neurol na ukludnenie a ...

- nevím, jak jiní, ale já tedy v lékárničce neurol běžně nevozím a doteď jsem ani nevěděl, co to je ... výsledky hledání jsou zajímavé, první odkaz byl na http://txt.drogy-info.cz/article/articleview/143/1/42/ a další říká "Neurol (alprazolam) je anxiolytikum s mírně antidepresivním účinkem, patří mezi triazolbenzodiazepiny. Je značně návykový, ale protože ovlivňuje i panické stavy, je oblíbený. Lze ho použít při mírné nespavosti, ale raději jen krátkodobě." (http://kardio.zdravcentra.cz/?act=ga-20&tid=4&ttype=forum)

to mi tedy vysvětlete, vy všichni kdož tu prezentujete účastníky akce jako neviňátka, která si jenom jela poslechnout trošku hudby, proč s sebou vozí léky na tišení panických stavů?

63863

1.8.2005 18:02

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

Jiri Satanek 62.?.?.?

Reakce na 63863

Trosku jste pozapomnel, ze se jedna o budouci lekare [mrknutí jedním okem] .
Navic v tomto pripade byla indikace evidentne na miste.

63922

1.8.2005 20:05

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 80.?.?.?

Reakce na 63922

Budoucí lékaři jezdí takhle běžně vybaveni? Pane Šatánku, tenhle argument těžko obstojí.

63952

3.8.2005 0:45

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

TS 213.?.?.?

Reakce na 63952

Budoucí lékaři jezdí takhle běžně vybaveni?

Nejen budouci lekari. Takovy zachvat paniky je hnusna vec, je lepsi byt pripraven (to se muze stat na vicemene jakekoliv vetsi akci). Zvlast kdyz jedine, co na to potrebujete, je mit pri ruce nekolikero malych stastnych pilulek.

Je na tom neco spatne?

64213

5.8.2005 20:06

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

kavol 195.?.?.?

Reakce na 63922

>Trosku jste pozapomnel, ze se jedna o budouci lekare [mrknutí jedním okem] .

musím zopakovat dotaz jiného čtenáře: "Budoucí lékaři jezdí takhle běžně vybaveni?"

a další - budoucí lékaři smí předepisovat léky? - http://zentiva.cz/default.aspx/cz/productwide?Kod=06618&DetailType=preview - "Výdej Přípravek je vázaný na lékařský předpis"

tohle prostě neokecáte ...

>Navic v tomto pripade byla indikace evidentne na miste.

není rozumnější prevence, tedy vyhýbat se místům, kde očekávám, že by na mě mohly panické stavy přijít?

- ale na to už jsem se vlastně jednou jinými slovy ptal, na to zřejmě není zájem odpovídat, raději mi tady smažky svými pseudoargumenty budou dokazovat, že nejsou smažky [oči v sloup]

64814

1.8.2005 20:57

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

oji 194.?.?.?

Reakce na 63863

Bezodiazepiny jsou velmi rozšířené a jsou bohužel lékem první volby u praktických lékařů. A to přesto, že jejich návykový potenciál je dobře znám.

Pokud však chcete brojit proti benzodiazepinům, musel by jste pozavírat především neurotické dámy středního a pokročilého věku. Protože právě ty jsou nejčastějšími závislými konzumenty.

63962

2.8.2005 21:17

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

Druid 84.?.?.?

Reakce na 63962

>>Pokud však chcete brojit proti benzodiazepinům, musel by jste
>pozavírat především neurotické dámy středního a
>pokročilého věku. Protože právě ty jsou nejčastějšími
>závislými konzumenty.

ano, ano potvrdi to devet z deseti lekarniku, a ten desaty lze.

64166

2.8.2005 23:39

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

TS 213.?.?.?

Reakce na 63962

Pokud však chcete brojit proti benzodiazepinům, musel by jste pozavírat především neurotické dámy středního a pokročilého věku.

Taky se trankvilizerum sveho casu rikalo "mother's little helpers".

Jenomze o tomhle se moc mluvit nebude, nebot by to mohlo nabourat zabehly obraz uzivatelu navykovych latek.

64202

5.8.2005 20:35

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

kavol 195.?.?.?

Reakce na 64202

>Jenomze o tomhle se moc mluvit nebude, nebot by to mohlo nabourat
>zabehly obraz uzivatelu navykovych latek.

jako třeba obrázek stárnoucí ženy v domácnosti - alkoholičky nebo obrázek vyhuleného příznivce reggae?

tady přeci nejde o to, kdo všechno je uživatelem návykových látek - pokud se bavíme o návštěvnících CzechTeku, asi nemá smysl rozebírat "neurotické dámy středního a pokročilého věku"; či si snad nmyslíte, že tam tvořily statisticky významnou skupinu?

neodvádějte řeč - to, že technaři nejsou takoví svatoušci, jak se z nich někdo snaží dělat, neokecáte odkazem na to, že jiní mají problémy také

64824

5.8.2005 20:22

RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku

kavol 195.?.?.?

Reakce na 63962

>Pokud však chcete brojit proti benzodiazepinům,

nechci; nechci brojit ani proti drogám obecně - ostatně sám se jim příliš nevyhýbám

nicméně vadí mi, že technaři a jejich příznivci lžou, to je to, proti čemu brojím - mj. tvrdí, jací jsou svatoušci a že feťáci jsou jen pár černých ovcí, a zatím se takto triviálně nechají "nachytat na švestkách" ... ať si zde kolega Šatánek říká co chce, psychofarmaka vázaná na lékařský předpis normální výbavou lékárničky nejsou

- a to jsem ještě tolerantní a nemluvím o alkoholu a normálních cigaretách [mrknutí jedním okem]

>musel by jste pozavírat především neurotické dámy středního a
>pokročilého věku.

... ovšem to bych s radostí udělal [velký smích]

64818

1.8.2005 2:09

Par veci jsem si tu precetl

zap 65.?.?.?

a jen se divim... Par otazek: co je to Techno? Je to hudba a nebo jen ramus? Proc takovy rozruch zde v diskuzich? Vzdyt vyvrcholenim moudrosti v Cesku je rceni: kdyz nejde vo zivot, jde vo hovno!

A vubec, proc jsou udajne zapojeni politici? Proc je policie ve svem zasahu tak vehementni? Proc ti mladi vypadaji tak nastvane? Proc se nechavaji od policie kvuli tomu zmlatit? Stoji jim to za to? To ze jsou vzdelani lide? Neni to nejaky druh zvukem indukovane drogy? Nejde mi to na rozum...

Nejsem jsi jist, ze je to to same, ale obcas slysim v vozidel uzasny hluk podobny dupani obra. Zadna melodie, jen mohutne dupani zahlcujici cele okoli. Mam za to, ze je v tom velka energie. I kdyz to vozidlo projede velkou rychlosti a dost vzdalene, stejne je to neprijemne. Nevim, v jakem stavu je ridic a zda muze byt bezpecny pro ostatni na silnici. Mam silne podezreni, ze ne. Nemam to rad, je to vyraz bezohlednosti k verejnosti.

Nevim ale, zda se jedna o 'techno'. Spis mi to pripada, jako kdyz lide nemaji 'roupama co delat'. To rozhodne neni vyrazem svobody, nerku-li spokojenosti. Jen se divim, ze policie to tak necha.

63824

1.8.2005 9:28

Lenost policie?

xy 217.?.?.?

Pane Stvoro, jak snadno se o někom řekne že je to jeho leností. Ale prubněte jako policista zasahovat v zemi, kde je Váš zákrok následně politizován (proč proboha) a velitel zásahu a mnohdy i desítky řadových policistů jsou pak za zákrok trestány (případně je někdo potrestán za to, že nezakročil). Jak snadno se z tepla domova na internet hlásá co a jak je správné a co a jak se mělo udělat, teď nemám na mysli konkrétně Vás, ale spousty pisatelů obecně. Kolik z Vás stálo někdy proti rozvášněnému davu v poměru 1:10? Kolik z Vás dostalo lahví, kamenem, násadou od lopaty, najížděl do nich feťák autem, nebo vašeho kolegu vtáhl dav, šlapal po něm, kopali do něj a vy jste bojovali bez jakékoli nadsázky o jeho život? Tyhle záběry se tak nějak v telce neobjevujou, proč?

63858

1.8.2005 11:27

Aby bylo jasno, kdo tam rozbíjel flašky!

Rothschild 81.?.?.?

http://www.home.karneval.cz/10270239/czechtek2005/czechtek2005_html_m7a64a93e.jpg

To máme ale skvělou policii, co? Nejsem příznivcem techna, ale tohle je i na mě moc!
Viz http://www.home.karneval.cz/10270239/czechtek2005/czechtek2005.html

63873

2.8.2005 2:23

RE: Aby bylo jasno, kdo tam rozbíjel flašky!

sarahyna 84.?.?.?

Reakce na 63873

A ty policajti tam přivezli to pivo?

64019

2.8.2005 8:27

RE: Aby bylo jasno, kdo tam rozbíjel flašky!

Rothschild 81.?.?.?

Reakce na 64019

Pivo tam samozřejmě dovezli technaři a popíjeji jej na legálně pronajatém pozemku!

Policajti sice tvrdí, že lahve rozbíjeli jen proto, aby je pak nikdo na ně neházel, ale pokud tam chodí někteří technaři naboso, tak jim moc nevěřím. Nehledě na to, že hrdlo lahve asi těžko rozbijou a pokud jej někdo vhodí, tak je mnohem nebezpečnější, než celá láhev!

A nakonec: Je přeci mnohem jednodušší vysbírat celé lahve, než jen střepy, které tam v 99% jsou produktem policie!

64040

1.8.2005 12:19

nesouhlas

Přemík 85.?.?.?

zřejmě nemáte dostatek informací, to co předvedla policie byli jasné porušení základních práv a svobod a ze strany stát. moci to byl jasný populistický krok se snahou zviditelnit se před blížícími se volbami. Bohudík se přepočítali, u Evropské soudu to český stát projede a my to všechno zaplatíme- naše heslo je SAMI SOBĚ!! [velký smích] [velký smích]

63879

2.8.2005 0:28

ze srdce,z duše ,z mozku

sarahyna sarahyna (zavináč) seznam (tečka) cz 84.?.?.?

souhlas 10000000000000000000000000000000%
jezdila jsem na vandry,odněkad nás vyháněli policajti,a mám 13-ti letou dceru,a vím jak je to snadný....a znám pár účastníků........a anarchie nemá cíl ( a když....tak v ničem).Příznivci.....blbá hospoda o 30-ti místech musí mít 2 pisoáry,a po jedné kabince pro dámy a jedné pro pány.....kolik jste tam měli hajzlíků pro 5000 lidí?!Proč blbeček,kterej na tý hospodě pro 30 dělá jak magor, musí něco dodržovat,a proč vy ne?Právo nese povinnost,Pokud chcete práva,dodržujte povinnosti,pokud nechcete povinnosti,nedožadujte se práv!

64004

2.8.2005 1:21

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

TS 213.?.?.?

Reakce na 64004

Proč blbeček,kterej na tý hospodě pro 30 dělá jak magor, musí něco dodržovat,a proč vy ne?

Korespondujici otazka: Proc mame tolik nejruznejsich predpisu, casto naprosto pitomych a jdoucich az ad absurdum?

Byrokracie a rozlicne regulace a smernice se premnozily. Cim vic lejster cloveku otravuje zivot, tim vypada anarchie pritazliveji a tim casteji se k ni jednotlivci i skupiny obyvatel budou uchylovat.[1]

Zkusila jste nekdy vykaslat se na predpisy a obihani uredniku, a Proste Neco Udelat? Je to docela osvobozujici pocit. Pokud je to neco mensiho, vetsinou vam to i projde.[2]

V mnoha pripadech je jednodussi zadat o eventuelni odpusteni, nez o povoleni.

[1] Optimum je samozrejme nekde mezi - ale uz ted jsme od nej dost daleko a s kazdym dalsim predpisem se i nadale vzdalujeme.

[2] Alespon pokud je to akce podstatne mensi nez "tahle".

64010

2.8.2005 1:45

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

sarahyna sarahyna (zavináč) seznam (tečka) cz 84.?.?.?

Reakce na 64010

jasně,ale to jsme četli Švejka a nic to neřeší.Samozřejmě,že mělo přijít prohlášení ve stylu....porušujete to a to....rozejděte se . A pak mělo přijít prohlášení....neporušujeme a to a to nám to povoluje.Jenže akce pro 5000 lidí není rodinná párty kdy oběhnu 3 sousedy,aby byli tolerantní.A co si budem povídat.....žloutenka ( byla tekoucí voda?),salmonela,drogy,práva okolních vlastníků....Já vím,že je tady spousta nesmyslnejch zákonů,předpisů,vyhlášek a nařízení....Jenže my jsme ti Švejci...než udělat něco pořádně (včetně organizace takovéto akce),radši budem švejkovat a odvolávat se na cizí nedokonalost,než na vlastní dokonalost.

64015

2.8.2005 9:39

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 193.?.?.?

Reakce na 64004

Jak uz nekdo psal, tak cisterna s vodou a nekolik toi-toi se na misto vubec pres policii nedostaly. Mimochodem vy jste se nikdy na louce nevymocila nebo v keriku nevykakala? To mi snad nechcete doufam tvrdit...

64051

2.8.2005 13:39

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

sarahyna 84.?.?.?

Reakce na 64051

to určitě ano,ale nebylo nás na tý louce 5000 po 3 dny.A o žloutence a podobných věcech jste ještě neslyšel?

64070

2.8.2005 14:24

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 193.?.?.?

Reakce na 64070

Neslysel sem o tom, ze by za tech vic jak 10 let teto akce nejaka epidemie vznikla a to se nebojte, ze by se to v mediiich fest propralo. Od znamych vim, ze si letos brali do auta 10 litru pitne vody na hlavu...

64075

2.8.2005 23:17

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

sarahyna 84.?.?.?

Reakce na 64075

no vida.Já mám zase pár známých...letitých účastníků,kteří se mě na otázku "a co voda",zeptali "a na co"

64197

3.8.2005 8:22

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

Pavel -Čert- Němec certbox (zavináč) icqmail (tečka) com 193.?.?.?

Reakce na 64197

Kazdy sveho stesti strujce...

64264

3.8.2005 16:35

RE: ze srdce,z duše ,z mozku

sarahyna 84.?.?.?

Reakce na 64264

Jenže zrovna ta žloutenka by pak byla záležitostí i lidí,kteří s touto akcí nemají nic společného.Ale v tom asi není ta podstata,to je jen kamínek.

64355

2.8.2005 9:37

reakce

eGeo 85.?.?.?

Ses naprostej magor ,kdyz souhlasis s takovym zasahem.Celou dobu se tu snazis poburovat proti vlade a Americe a najednou z tebe vypadne takovej blabol.Zvedavce sem mel rad,ale tohle je posledni kapka ktera mi jasne rekla,ze stoji za starou backoru.Nevis nic o tom co jsi v tomto clanku psal,tak se laskave zamysli a dej si facku.

64049

2.8.2005 15:58

Zahorklost

hmm 62.?.?.?

Pane Stwora, uz po clanku o homosexualech jsem psal, ze se zacinate jevit jako nesnasenlivy typ. Nezacinate vy jste nesnasenlivy zahorkly typ , presne toho stylu, ktery tu kritizujete. Jednou se oprete do nekoho, ze zakazuje bradavky ci nejakou miss na jakemsi namesti a ted delate totez ...
Nejste o nic lepsi.

64088

Příspěvků: 226

31.07. 02:00  Naprostej souhlas!!
01.08. 19:26 Karel z Čech  RE: Naprostej souhlas!!
31.07. 02:32 Jiri Satanek  Naprostý nesouhlas
31.07. 02:52 Rene Bartosek  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 03:16 Vladimír Stwora  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 03:33 Jiri Satanek  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 03:51 Vladimír Stwora  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 04:01 Jiri Satanek  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 12:36 Ondrej Brablc  Zakazme Matejskou pout
01.08. 18:02 babka_Blažková  Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota
01.08. 18:19 Vladimír Stwora  RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota
01.08. 19:11 Rene Bartosek  RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota
02.08. 15:17 Jirka  RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota
05.08. 01:39 col  RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota
02.08. 15:51 Rene Bartosek  RE: Zakazme Matejskou pout je argument hodný idiota
04.08. 22:02 yourfucker  budeme taky páchat, ne?
31.07. 14:41 izi  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 15:42 Meloun  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 18:50 trodas  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 19:47 TS  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 19:56 Rene Bartosek  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 20:32 Jan  RE: Naprostý nesouhlas
01.08. 00:53 Misu  RE: Naprostý nesouhlas
01.08. 19:33 Karel z Čech  RE: Naprostý nesouhlas
01.08. 20:14 Ruda  RE: Naprostý nesouhlas
02.08. 17:50 Karel z Čech  RE: Naprostý nesouhlas
02.08. 16:07 hmm  RE: Naprostý nesouhlas
02.08. 16:26 Rene Bartosek  RE: Naprostý nesouhlas
02.08. 16:40 hmm  RE: Naprostý nesouhlas
02.08. 20:02 Rene Bartosek  RE: Naprostý nesouhlas
07.08. 03:59 Pavel Kral  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 11:27 Martin  RE: Naprostý souhlas
31.07. 09:51 Lone  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 08:53 Ruda  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 16:10 Jiri Satanek  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 19:03 Scorpio  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 20:36 Pavel -Čert- Němec  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 22:43 Scorpio  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 23:52 Meloun  RE: Naprostý nesouhlas
01.08. 00:13 Ruda  RE: Naprostý nesouhlas
03.08. 17:21 Skvrnitý Kojot  RE: Naprostý nesouhlas
31.07. 03:08 TS  Prevence?
31.07. 03:35  Léto a muzika
31.07. 05:20 Ruda  RE: Léto a muzika
31.07. 04:11 Vladimír Stwora  Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
31.07. 04:23 Jiri Satanek  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
31.07. 04:41 Vladimír Stwora  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
31.07. 04:58 Jiri Satanek  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
31.07. 05:34 Vladimír Stwora  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
31.07. 12:03 google  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
01.08. 18:12 babka_Blažková  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 06:31 babka_Blažková  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 09:12 Pavel -Čert- Němec  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 12:31 trodas  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 18:05 Karel z Čech  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 18:26 dusan  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 18:46 Karel z Čech  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 19:24 Karel z Čech  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 16:08 Vladimír Stwora  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
03.08. 00:28 Jiri Satanek  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 16:24 hmm  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 17:23 babka_Blažková  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 18:12 Karel z Čech  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 21:02 Marty  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
02.08. 21:59 LenTak  mvcr
31.07. 17:20 Rene Bartosek  RE: Ještě k těm 15 melounům, které to údajně stálo
31.07. 04:30 Radim  Souhlasím a přidávám svůj komentář
31.07. 17:35 Rene Bartosek  RE: Souhlasím a přidávám svůj komentář
31.07. 04:41 Jiri Satanek  DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 11:44 delta.100  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 13:29 Marty  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 14:37 Krysa  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 17:09 Marty  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 18:34 Ruda  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 19:55 Rene Bartosek  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 17:40 Rene Bartosek  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 14:29 Krysa  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
02.08. 06:42 babka_Blažková  RE: DEMONSTRACEPROTI NEADEKVATNOSTI ZASAHU
31.07. 05:54 kema  Historie
31.07. 07:22 68  RE: Historie
02.08. 16:43 hmm  RE: Historie
31.07. 08:06 oji  Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 09:07 Ben Hur  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 17:47 Rene Bartosek  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 11:16 Pavel -Čert- Němec  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 13:44 pečlivý čtenář  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 14:08 Idealista  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
01.08. 02:40 Sidonius Zdenek M  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 17:50 Rene Bartosek  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 13:50 hostující  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
01.08. 06:52 detergent  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
01.08. 08:59 Vladimir Sodek  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
01.08. 17:45 detergent  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
01.08. 20:07 Vladimir Sodek  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
02.08. 01:03 Rene Bartosek  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
02.08. 06:47 babka_Blažková  RE: Pane editore, jsem pro Czechtek
31.07. 11:08 satai  Věcná
31.07. 11:15  co na to srnky a zajici?
31.07. 11:41 beran  Jsem toho názoru, že většina účastníků se střetnutím s policií počítala.
31.07. 20:05 Rene Bartosek  RE: Jsem toho názoru, že většina účastníků se střetnutím s policií počítala.
31.07. 11:47 lola  cože?
31.07. 17:53 Rene Bartosek  RE: cože?
31.07. 11:47 Idealista  Nepletete si pojmy s dojmy?
31.07. 15:25 Krysa  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
31.07. 16:32 Idealista  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
02.08. 07:06 babka_Blažková  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
02.08. 09:52 Vladimir Sodek  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
02.08. 17:30 babka_Blažková  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
02.08. 18:29 Karel z Čech  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
02.08. 19:42 Druid  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
03.08. 00:46 Jiri Satanek  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
04.08. 06:53 babka_Blažková  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
31.07. 16:38 Jiri Satanek  RE: Nepletete si pojmy s dojmy?
31.07. 13:00 trodas  Prudce nesouhlasim s panem Stworou v tomto.
31.07. 17:59 Rene Bartosek  RE: Prudce nesouhlasim s panem Stworou v tomto.
31.07. 18:46 trodas  RE: Prudce nesouhlasim s panem Stworou v tomto.
31.07. 13:09 trodas  PS.
31.07. 13:29 Idealista  RE: PS.
31.07. 20:21 Vcelicka  Zasah je alarmujicim prikladem zneuziti policie placene z nasich dani proti obcanum!
31.07. 13:31 Jan  zakrok policie
31.07. 13:38 Rosti  Policejni brutalita uz i v Cechach
31.07. 13:45 tora  Nesouhlas.
31.07. 14:47 Alexa   Pane Stworo,prosím,odpovíte mi?
31.07. 15:12 Krysa  RE: Pane Stworo,prosím,odpovíte mi?
31.07. 16:27 Alexa  Kryso,...
31.07. 18:12 Rene Bartosek  RE: Kryso,...
31.07. 20:09 Alexa  RE: Kryso,...
31.07. 20:39 Rene Bartosek  RE: Kryso,...
31.07. 20:49 Ruda  RE: Kryso,...
31.07. 21:02 Rene Bartosek  RE: Kryso,...
31.07. 19:45 tora  RE: Kryso,...
31.07. 20:31 Alexa  RE: Kryso,...
31.07. 21:06 Vcelicka  RE: Kryso,...
31.07. 18:08 Rene Bartosek  RE: Pane Stworo,prosím,odpovíte mi?
31.07. 16:24 izi  CzechTek a odpovědnost médií
31.07. 16:25 Petr Gejdoš  Asi to přehnali !
31.07. 17:05 Idealista  RE: Asi to přehnali !
31.07. 17:33 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
31.07. 18:28 Rene Bartosek  RE: Asi to přehnali !
31.07. 19:28 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
31.07. 19:52 TS  RE: Asi to přehnali !
31.07. 20:31 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
31.07. 20:48 Jiri Satanek  RE: Asi to přehnali !
31.07. 22:02 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
31.07. 23:04 TS  RE: Asi to přehnali !
01.08. 17:26 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
31.07. 20:55 Rene Bartosek  RE: Asi to přehnali !
31.07. 21:56 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
31.07. 17:58 tonik  RE: Asi to přehnali !
31.07. 21:14 Scorpio  RE: Asi to přehnali !
02.08. 07:34 babka_Blažková  RE: Asi to přehnali !
02.08. 09:23 Pavel -Čert- Němec  RE: Asi to přehnali !
02.08. 17:45 babka_Blažková  RE: Asi to přehnali !
01.08. 00:08 google  RE: Asi to přehnali !
01.08. 17:33 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
01.08. 22:04 google  RE: Asi to přehnali !
01.08. 22:43 Petr Gejdoš  RE: Asi to přehnali !
02.08. 09:10 google  RE: Asi to přehnali !
31.07. 16:43 Alexa  Z jiného pohledu...
31.07. 18:23 Scorpio  Tentokrát se mýlíte
31.07. 18:26  robokap?
01.08. 17:45 Vladimír Stwora  RE: robokap?
01.08. 18:08 TS  RE: robokap?
31.07. 18:40 Pavel -Čert- Němec  Je to humus
31.07. 18:40 Druid  S autorem nesouhlasim
31.07. 18:43 arthur.d  Slapl jste vedle
31.07. 18:47 Tom  To chce klid!
31.07. 20:02 Jiri Satanek  Par fotografii ...
31.07. 20:23 kavol  smíšené pocity
31.07. 21:23 TS  RE: drogy
31.07. 22:06 kavol  RE: drogy
01.08. 00:17 TS  RE: drogy
01.08. 10:29 kavol  RE: drogy
02.08. 17:21 hmm  RE: drogy
05.08. 19:47 kavol  RE: drogy
31.07. 20:40 JARDA  Vypnutí BTS
31.07. 22:03 Scorpio  RE: Vypnutí BTS
31.07. 22:49 Scorpio  RE: Vypnutí BTS
31.07. 23:25 TS  RE: Vypnutí BTS
01.08. 08:46 Scorpio  RE: Vypnutí BTS
01.08. 15:04 Marty  RE: Vypnutí BTS
01.08. 17:10 TS  RE: Vypnutí BTS
01.08. 18:00 Jiri Satanek  RE: Vypnutí BTS
02.08. 10:01 Dana  RE: Vypnutí BTS
02.08. 16:34 Rene Bartosek  RE: Vypnutí BTS
03.08. 09:05 Dana  RE: Vypnutí BTS
03.08. 09:26 Marty  RE: Vypnutí BTS
03.08. 09:44 Dana  RE: Vypnutí BTS
03.08. 11:16 Marty  RE: Vypnutí BTS
03.08. 11:49 TS  RE: Vypnutí BTS
03.08. 09:28 TS  RE: Vypnutí BTS
31.07. 21:17 David  Můj názor
31.07. 23:42 Jiri Satanek  Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi
01.08. 00:00 Jiri Satanek  RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi
01.08. 14:25 Dana  RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi
02.08. 07:53 babka_Blažková  RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi
02.08. 09:32 Pavel -Čert- Němec  RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi
02.08. 17:49 babka_Blažková  RE: Nekolik fotografii policisty, ktery najizdel do lidi
01.08. 00:16 Jiri Satanek  Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
01.08. 10:17 kavol  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
01.08. 18:02 Jiri Satanek  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
01.08. 20:05  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
03.08. 00:45 TS  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
05.08. 20:06 kavol  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
01.08. 20:57 oji  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
02.08. 21:17 Druid  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
02.08. 23:39 TS  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
05.08. 20:35 kavol  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
05.08. 20:22 kavol  RE: Zprava od kamaradky, prime ucastnice CzechTeku
01.08. 02:09 zap  Par veci jsem si tu precetl
01.08. 09:28 xy  Lenost policie?
01.08. 11:27 Rothschild  Aby bylo jasno, kdo tam rozbíjel flašky!
02.08. 02:23 sarahyna  RE: Aby bylo jasno, kdo tam rozbíjel flašky!
02.08. 08:27 Rothschild  RE: Aby bylo jasno, kdo tam rozbíjel flašky!
01.08. 12:19 Přemík  nesouhlas
02.08. 00:28 sarahyna  ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 01:21 TS  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 01:45 sarahyna  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 09:39 Pavel -Čert- Němec  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 13:39 sarahyna  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 14:24 Pavel -Čert- Němec  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 23:17 sarahyna  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
03.08. 08:22 Pavel -Čert- Němec  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
03.08. 16:35 sarahyna  RE: ze srdce,z duše ,z mozku
02.08. 09:37 eGeo  reakce
02.08. 15:58 hmm  Zahorklost

Vybrat pouze nové | Odznačit

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 3

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 12 218