Diskuze k článku

Policejní cvičení, které proměnilo simulaci v reálný teror

Příspěvků 35

2.7.2024 2:28

Telegram nebyl psán rusky...

P.A.Semi 85.?.?.?

Ohledně Telegramu - nehledě na to, jestli byl opravdu Kozáka nebo falzifikát nějakého novináře/aktivisty:

Vzhledem k tomu, že se krátce poté objevily aspoň dvě verze toho Telegramového účtu, a česká verze nebyl strojový překlad (obsahovala anglická slova jako třeba "cringe", což by "automat" v českém textu nepoužil), a ruská verze, dle vyjádření celkem férového novináře dlouhodobě pobývajícího v Rusku, byla psána "až příliš dobrou ruštinou, moskevským dialektem", podle mě z toho vyplývá, že ta ruská verze byl strojový překlad a česká verze originál... (kde jsou ty doby, kdy se strojové překlady poznaly podle toho, že jsou neohrabané... dnes se poznají podle toho, že jsou až příliš dokonalé zatímco originál je s chybami a neohrabanostmi...)

Ohledně Klánovického lesa - je to nejbližší les z centra Prahy, půl hodiny z Masaryčky, vlak staví skoro u lesa... A je dost velký na to, aby se tam a v okolních ulicích dalo chodit (i tři čtvrtě) hodiny, třeba aby se z lesa nevynořil hned po střelbě...

πα½

409986

2.7.2024 7:51

Lež má sice krátké nohy, ale ty dokáží rychle kmitat

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 193.?.?.?

Když ale začnou kmitat v kruhu, nemůže lež utéct. Připadá mi, že lež už pádí v kruhu nejen v Česku, ale i na celém "demokratickém" Západě.

409987

2.7.2024 7:59

Otázka

omar 90.?.?.?

Prosím, je známy zoznam obetí?
Zároveň by som sa rád opýtal na ďalší priebeh (osudy) ranených, vrátane ich menoslovu.

409988

2.7.2024 13:33

RE: Otázka

čtenář... 86.?.?.?

Reakce na 409988

přísně tajné !
co kdyby nejapné otázky mimo scénář ....

409992

2.7.2024 8:32

Alzheimer systém...

J_Pitralon 77.?.?.?

Nevím nic, ale nesouvisle se mi vybavuje generátor kouře co stál 9/11 u Pentagonu. A taky matně ta partička mladých chazarů, která stepovala v New Jersey. Zatracenej alzheimer.

9/11; The Pentagon Smoke Screen
https://www.youtube.com/watch?v=39IwxayVeIw

409989

2.7.2024 20:40

RE: Alzheimer systém...

RChPz 78.?.?.?

Reakce na 409989

No a ak prevádzkuješ budovu s takým účelom, tak tam nemá byť dymový generátor? Teda v prvom rade dymové granátomety a vrhačky dipólových odrážačov na budove plus v okolí. (Čo nevylučuje, že tam nie sú.) No a nejaké prostriedky rádiotechnického rušenia, dnes hlavne GPS. To pre prípad naštvaných RC modelárov a nimi inšpirovaných. No samozrejme, dymový generátor tiež, keby bolo treba zadymovať dlhšie. Len tak, pre zicher, Keby začala III. svetová, na plné obrátky, aby nerozfúkalo kým to priletí. Ono balistické rakety majú čosi ako "pravdepodobná kruhová odchýlka" a ak ťa hlavica pri vzdušnom údere minie o dvesto metrov a tých dvesto metrov je plných dymu, je to sakramentský rozdiel v účinnosti svetelného a tepelného žiarenia. Pri pozemnom je to viac menej fuk. Hoci to čo tam vidno na videu, môže byť i prasknuté parné potrubie.
RChPz

410000

2.7.2024 11:13

O čom je článok?

juraj288 78.?.?.?

Taký dlhý článok a pri tom by sa dal napísať na pár riadkov.
Nejasnosti - plný batoh zbraní a munície, 60 kíl, 14 mrtvych.
HA
Taký Stallone alebo Cuk Noris by s jednou pištoľkou dali dole 100.
Juraj

409990

2.7.2024 12:59

RE: O čom je článok?

Koronapřevrat 185.?.?.?

Reakce na 409990

Díky za radu, pokusím se příště 26 stran vyšetřovací zprávy a další tisíce stran souvisejících dokumentů zestručnit do jednoho řádku. Snad by bylo pochopitelnější, o čem článek je. Nepodezírám vás, že jste jej celý dokázal přečíst, ale už jen v nadpisu je cosi o policejním cvičení v souvislosti se střelbou a mohlo by to cosi naznačovat.

Proč někteří marní čas komentováním článků z alternativy, které jich vůbec nezajímají? Tak schopní lidé by se lépe uplatnili u policie a nemohlo by se stát, abychom čekali půl roku, až se nám stovky jejich vyšetřovatelů budou snažit vysvětlt, co se vlastně loni v prosinci stalo, a stejně se nic nedověděli.

409991

2.7.2024 21:36

RE: O čom je článok?

eda521 92.?.?.?

Reakce na 409991

Chápu Vaši reakci. Za sebe Vám chci velmi poděkovat, že jste ten text napsal, to ticho kolem je ohlušující a šílené. Paralely s 911 vidím od začátku, ale to jsou jen matné dojmy. Svým textem jste tomu dal jasné kontury.
Za bližší prozkoumání by stála osobnost matky DK, původní verze byla, že právě ona informovala polici, později už to byla přítelkyně. Příběh vztahu matky a otce DK by mohl být světlem do celého případu.
Také by mě zajímal celý obsah bakalářské práce DK, jako by to ocenění v Polsku nasvítilo osobu DK pro někoho, kdo pak měl důvod vybrat právě jeho. Pokud důvodně zkoumáme hypotézu false flagu, pak mohou být DK a jeho otec obětí vraždy.
A pak ten mrtvý arabský pár. Nebyli nakonec oni "příležitostným" cílem? Ta skládačka skutečné povahy událostí kolem FF se bude asi skládat dlouho, jako 911.

410001

3.7.2024 10:28

RE: O čom je článok?

Bai 46.?.?.?

Reakce na 409990

Juraj, měl bys pozorněji číst, víc se soustředit na všechny okolnosti . Těch nejasností a zároveň podezřelých souvislostí je mnoho. A taky nebude tak důvěřivý k oficiální verzi celé události. Tobě vážně stačí vysvětlení, že nějaký kluk prý přijel s batohem zbraní střílet na spolužáky?? To je verze pro prosťáčky.

410003

2.7.2024 14:04

A tohle představení mělo ještě jedno dějství - hon na internetové diskutéry

F&T 147.?.?.?

Já se za celý život nepamatuji, že by po policejí akci nastal hon na internetové diskutéry. A ještě oficiální mádia hýkala radostí. Máme spoustu hloupých lidí, kteří vraha oslavovali, ale do této masové vraždy po pachatelích hloupých diskusí policie nešla.

Pokud nějaký ochlasta po 10 pivu napíše, že vraha napodobí, tak to je hloupé, ale také tito lidé nebyli aktivně zatýkáni.

A pak policisty vyhnali na několik dní se samopaly po Praze aby to vypadalo na nějakou akci.

---------

Asi to celé bylo připraveno podobně jako 9/11 a globální parazit bere vraždy jako umění.

409993

2.7.2024 14:31

ovce a ovčania

Libertarian 46.?.?.?

Štat sa sprava k ovčanom ako ku svojim ovciam.
Stat pozna svoje ovce, a presne vie, co ovce potrebujú.
Všetky ovce končia rovnako. Iba tie na štyroch - tie si to neschvaľumú vo voľbach.

409994

2.7.2024 16:15

Výborný web!

Mika 217.?.?.?

Doporučuji všem otevřít a mrknout dovnitř

https://www.koronaprevrat.cz/

A těm chytrolinům, kteří mají kecy, že to je dlouhé - jedna rada - pánové a dámy, seberte spisy z tohoto případu a napište to dle svého názoru a mínění.

409995

3.7.2024 9:58

RE: Výborný web!

kolokol 109.?.?.?

Reakce na 409995

Že je to tak dlouhé, tak to i tady na alternativě bude celé číst jen málokdo. Daleko víc to budou číst někde jinde. Ale vpořádku, je to tu ve formě novinářského článku. A kdo potřebuje, může s tím popracovat.
Já například články balabolím, páč jsou jich denně mnohé desítky. Samozřejmě, vyberu si jen některé. Tento mi ovšem padl do oka, ale délkou mě odradil. Prošel jsem názvy jednotlivých oddílů článku a nakonec pro balabolku stáhl ten poslední oddíl "K čemu má celá operace sloužit? Ještě není konec...". To je pro mě to podstatné a rozsahem přijatelné.
Možná by stálo za to, pro větší rozšíření tohoto náhledu na kauzu, zpracovat to i jinou formou. Možná je to v plánu, možná to vyplyne z dalšího "samo"...
A jináč jo, na ten web se mrknu.

410002

2.7.2024 20:12

Veřejnost se nikdy nedozví pravdu

Olafson 178.?.?.?

I kdyby se rozebíraly veřejně dostupné informace naprosto detailně, už v základu je jich velká většina podvržených, a proto se pátrající po pravdě točí pořád na stejném místě. O 11. září v NY se také dodnes nikdo nedozvěděl "pravdu" i když si ji štěbetají vrabci na plotě, a to šlo o podstatně větší a významnější, řízenou operaci s důsledky mezinárodního významu. Kdo a proč ji řídil jsou jen dohady bez průkazných argumentů, jež snadno lze rozprášit a utlouct čepicí. Politická moc to nedovolí. Vidíme jen Qui bono. I když jsou snahy autora textu dobré a chvályhodné, nemá podstatné informace z úplně jiné oblasti případu. Třeba si vezměte mapu!!!(i okolí obce Hostouň) a podívejte se, jaké objekty sousedí s fakultou, a jsou vysoce exponované a střežené. Jaké byly rozkazy? Zadržet muže s koženou brašnou! Potom je tu důležitá jedna věc, týká se blízkosti letiště, kde mohl případný terorista pozabíjet skutečně desítky i stovky lidí, už jen tím, že bydlel v oblasti, kterou znal. Bydlel na dostřel od letiště a mohl sundat z křoví minimálně dvě, tři letadla, měl přístup do prostor terminálů. Jakto, že si toho nikdo nevšiml, té výzbroje v blízkosti přistávacích drah?! Proč vyšinutý jedinec nezaútočí tady? když to tam zná a chce zabíjet, spáchat hromadný teroristcký atak, je psychopat a chce zanechat po sobě stopu, jak běžně teroristé chtějí, aby byli středem pozornosti?!Otázky. Každý zkušený psycholog toto vyvyrátí lehce. Tedy ten, co se nebojí postihu.Vraždu v klánovickém lese spáchal někdo, komu zabíjení není cizí, zvláště dítěte v kojeneckém věku. Elitní Student historie, který zabil maximálně masařku na zdi na to nemá, nemá hlavně motiv, jenž by ho k tomu dokopal.Oficální verze je debilismus par excelllence! I otrlý zabiják se otřese z pomyšlení zabít kojence, nemá -li drogu.Proč jako?!Týden se hledal cizinec(foto v oblasti bylo předkládáno namátkově lidem--identikit), tedy pravděpodobně někdo, kdo byl plný touhy se pomstít, zvyklý na krev a plný zášti. Někdo, kdo třeba byl někde na frontě a nesnesl pomyšlení, že se mu bývalá žena vrhla do náruče jiného, daleko od domova. Uvažte ten průser, kdyby se to veřejně řeklo v době propagandistických her, o svatých bojovnících proti ruské agresi. Příslušníci vraždících komand ? Ale kdeže...kuš a V Čechách. Vždyť se tu cvičili a rehabilitoval ze zranění! A tak mrtví nemluví a lze na ně svést cokoliv, i vraždu ze msty - krytí příslušníka praporu i etnika, které je chráněné KoZa a svatou propagandou.
Že byl Kozák zavlečen do nějaké operace je také jasné, dokonce nemusel být ani vrah svého otce, protože vše se dá parádně narafičit, zvláště když agenti takové operace umí a mají krytí u nejvyšších složek Koudelkovic party...české 11.září se nepovedlo podle představ.

409997

3.7.2024 14:48

RE: Veřejnost se nikdy nedozví pravdu

eda521 194.?.?.?

Reakce na 409997

Oproti 911 je tu posun. Tehdy to podezření na false flag mělo jen pár lidí, teprve časem se nabalovali další (já po 5 letech). Dnes to podezření vzniklo ihned po události a nové indicie se stále objevují. Věřím, že dříve nebo později promluví někdo ze zákulisí, tak jako o Vrběticích, skutečné pozadí Klánovické vraždy už je v podstatě známo, napsal jste to v náznacích, taky to někdo vynesl ze zákulisí. Míra zločinnosti vládnoucích elit KoZa překročila mez stability, nevěřím, že jsou ještě toto schopni dlouhodobě uhrát. Dopadení zločinců brání stále stejná věc: normální lidé ve většině prostě nemohou uvěřit, že nám vládnou zločinci takového kalibru. To by si přece nedovolili .... ovšemže néé, bééé, drazí ovčané.

410005

3.7.2024 20:58

RE: Veřejnost se nikdy nedozví pravdu

SI451 37.?.?.?

Reakce na 410005

malá výtka, bohužel vy zase nechcete uvěřit, že už nejsou normální lidé, resp. jsou - ovšem jsou nevýznamnou menšinou, dominují konformní konzumenti zastoupení ve veřejném prostoru profesionální veřejností , a ti se podobnými debatami absolutně netrápí, je to jako v zápise č.40 od Zamjatina v knize "MY" ,
logický konec směsi satanistů, mamonářů a bezbožníků, logicky

410010

2.7.2024 20:28

Všimněte si čtenáři

Olafson 178.?.?.?

jak Koudelkova parta postrádá inteligenci, ale za to překypuje nadmíru loajalitou programům CIA v mnoha zemích. Podle mého skromného úsudku bude Koudelka brzy muset vrátit těžce odmakaný metál za vlastizradu a práci proti občanům své země!

Šéf BIS Koudelka dostal od CIA medaili za zahraniční spolupráci
4. dubna 2019 6:00
Ředitel Bezpečnostní informační služby Michal Koudelka počátkem března v sídle americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) převzal ocenění za zahraniční spolupráci. Uvedly to Lidové noviny, kterým to potvrdil premiér Andrej Babiš
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koudelka-cia-oceneni-bis.A190404_055535_zahranicni_bur

409999

3.7.2024 16:56

poděkování za článek

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 109.?.?.?

k závažnosti, není článek vůbec dlouhý, je velmi kvalitní , vzbuzuje další pochybnosti a otázky a to ještě nevíme další fakta, díky

410006

3.7.2024 19:54

Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

RChPz 78.?.?.?

Je jasné, že ten kto článok písal vôbeč nemá potuchy ako to funguje v polícii, armáde a ozbrojených zboroch vôbec. A už voôbec keď sa veci obrátia posr navrch. Má za sebou aspoň ZVS? Neveľmi sa vyzná v streľbe, ba pochybujem, že má nastrieľaných aspoň tisícku zo vzduchovky. Do článku na podporu svojich hypotéz naťahal kopu nesúvisejúcich udalostí, ktoré s touto majú spoločné iba to, že buď nie sú objasnené, alebo je to presvedčenie autora. Pozrel som sa zbežne i na jeho blog. Krucinál! Chemtrails!?[chechtot]
RChPz

410009

3.7.2024 21:50

RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

ger 109.?.?.?

Reakce na 410009

Mistr světa se ozval. Proč tak hloupě znevažujete práci autora článku? Máte na událost jiný názor OK nikdo vám jej nebere, ale to co jste zde napsal je infantilní výplod bez argumentů, jen špína na autora.

410011

4.7.2024 9:00

RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

RChPz 78.?.?.?

Reakce na 410011

Len tak pre ilustráciu. Musel nosiť okuliare. Bol krátkozraký alebo ďalekozraký? Koľko dioptrií? Ak bol krátkozraký, okolo troch dioptrií, tak na vzdialenosť cca 20 - 30 m nerozoznáva tváre. No pri streľbe potrebuje vidieť ostro mušku, s čím môže mať krátkozraký, podľa počtu dioptrií, trochu porblém. Cieľnik uvidí zrejme zbytočne ostro a cieľ aj tak uvidí rozmazane, lebo zaostriť musí vždy na mušku. Vyplýva to zo stavby ľudského oka. Počul som i o ľuďoch, ktorí vraj dokázali vidieť všetky tri ostro, ale ako to robili nik nevysvetlil. Pušky typu AR sú vybavené dioptrom, kde vidieť ostro okraje otvoru tak či tak nemožno. Ak bol ďalekozraký, dobre rozozná ciele, dobre uvidí mušku, bude mať probrém s cieľnikom, no ak používa diopter, vadiť to nebude. Diopter vyhovuje i strelcom s astigmatizmom. To ak mal a používal podhľad pod optikou. Ak nie, korekciu chyby zraku si nastaví v optike. Na vzdialenostiach, ktoré prichádzajú do úvahy v budove zvlášť cieliť netreba. Ak zbraň pozná a má z nej niečo nastrieľané, cieľ rozmerov ľudskej postavy na vzdialenosť okolo desať metrov, sa dá i od boku. Hoci predpokladám, že strieľal "hodenou do pleca" ako z brokovnice (ktorá obvykle mimo mušky žiadne mieridlá nemá), keď na vzdialenosti 10 - 15 m zasiahne odhadom štvrtinou - pätinou výstrelov bez toho, aby sa musel z obzvlášť venovať miereniu. Tu pravda hádam, lebo neviem, koľko mal z tej pušky nastrieľané. Možno bol strelecké drevo, o ktoré ani flintu neoprieš, neviem, autor článku nabetón nie. No a samozrejme, poznal som zo desiatku strelcov a poľovníkov, ktorí nosili okuliare (vôbec, kto nad 50 nenosí sklíčka na čítanie?), niektorí strieľali s nimi, niektorí si ich pred streľbou skladali. Podľa toho čo a čím sa strieľalo, zrakovej poruchy a osobných preferencií.
Má autor článku nejaké seriózne skusenosti so streľbou? Ja pochybujem.
RChPz

410016

4.7.2024 9:30

RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

kolokol 109.?.?.?

Reakce na 410011

Přiznal jsem výše, že jsem četl jen závěr článku. Takže nemůžu posoudit výhrady RChPz k jeho obsahu, zato výsměch blogu autora za uvedení problematiky chemtrails svědčí buď o tupém přístupu onoho diskutéra k danému tématu nebo o běžném přístupu trolíků k dehonestaci kohokoliv nebo čehokoliv. A podle vyznění celého jeho příspěvku bych se klonil k obojímu.

410017

4.7.2024 12:20

RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

RChPz 178.?.?.?

Reakce na 410017

O chemtrails.
Článok "13 zemí podepsalo dohodu o vyvolání globálního hladomoru zničením zásob potravin," príspevok 409902
To vieš, keď si tak starý chren, že si mal ešte predplatený Elektrón, v stánkoch PNS sa dala zohnať "Техника молодежи" a "Юный техник"...
Tak sa môže vyvinúť porucha osobnosti zvanaá "racionalita."[smích]
No hej. Okolie občas trpí.
A keď, napríklad, padnú dva paneláky nabúrané Boingami a potom tretí, do ktorého nič nenabúralo, tak mi skôr začne vŕtať v hlave kto dodal betón, stavebnú oceľ, či naozaj dodal to, čo je napísané v dokumentácii stavby, či boli riadne vykonané výkopové práce, geologický prieskum miesta stavby, či zodpovedné osoby nie sú medzi sebou nejako prepojené... a potom si zakonšpirujem, či nemajú nejaký kontakt na zdroj správ o nanotermite. Lebo nanotermitmi sa žiaden súd vážne zaoberať nebude. Ale ak niekto ošudil betón, oceľ, prípravu staveniska a prevalí sa to... Nielen, že sa niekto nedoplatí. Z basy už nevylezie. Dokonca i v USA.
RChPz

410022

4.7.2024 15:21

RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

kolokol 109.?.?.?

Reakce na 410022

Z druhé strany. O technice práškování z letadel věděl již Jožin z Bažin. V současné době je v jediném okamžiku ve vzduchu cca 15000 letadel. Lety pokrývají všechny oblasti světa. Jsem Jožin z Bažin. Byl bych hloupý, kdybych toho nevyužil ke svým bažinatým cílům.
Otázka: Je svět rájem ve vesmíru nebo ho spíš lidé (ti vládnoucí) převrátili v bažinu? Otázka podle mého zásadní. A aniž bych se považoval za pesimistu, kloním se jednoznačně k druhému. Pak vůbec nemám problém otázku chemtrails podrobit zkoumání. Vždyť Jožin by byl hlupák, kdyby se nesnažil takových možností využít. A ať už si myslím o současných vládnoucích elitách cokoliv nehezkého, za hloupé je nepovažuju. Tedy ty globální, jen pro upřesnění. A zdaleka tu nejde jen o chemtrails.
A ještě jedna poznámka, abychom nesklouzli k rokenrolu. Vím, že ten příběh s Jožinem je Mládkem vystaven jinak.

410025

4.7.2024 10:14

RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.

wes 81.?.?.?

Reakce na 410009

Nevidim nikde podpis autora, nebo dukaz, ze jde o spravce webu. Takze clanek mohl psat i nekdo jiny, nez clanek o chemtrails.
To shrnuti o Kozakovi mi az tak fakticky spatne neprijde. A nejake paralely s wtc jsou take psany opatrne.
Nedavno jsem treba osobne zazil "rizenou demolici" velkeho kovoveho regalu s povolenymi spojovacimi prvky, o kterem bych ani ja nerekl, ze se sunda, a rachl pri malem impulsu ukazkove jako domecek z karet do minimalniho objemu.

410020

3.7.2024 22:24

Je třeba říci, že

Olafson 178.?.?.?

článek sice kvalitně zpracovává veřejně dostupné informace, ale jsou to pouze velice, velice povrchní informace o skutečnosti. A to je podstata problému, z nějž se nikdo /nikdy nevyhrabe. Předhodili materiál, jenž je mimo realitu věcí. Je třeba klást zcela jiné otázky vedoucí mimo sofistikovaně vypuštěné, zavádějící informace od Policie ČR a vládních poskoků CIA. S nimi nelze pracovat na vyšší úrovni zjišťování důkazního materiálu a argumentace.Mluvme jasně a logicky.Např:

a) Jaké jsou důkazy, že v Klánovickém lese skutečně zabíjel 24 letý student historie. Jen idiot uvěří, že nějaký doznávající se dopis, jednoznačně falešně vykonstruovaný zkušeným analytikem, je důkazem. Jako fakt věří někdo tomu, že si běžný student historie s normálním způsobem života vyjede zastřílet cvičně na matku a kojence do Klánovického lesa? Aby si nacvičil jak se dá zabít člověk někde, někdy za pár dní? Už jsem psal výše, že pachatelem je zabjiják plný zášti a pomsty, kterého nejvyšší politické a policejní struktury zcela nepochybně přikryly! To vám potvrdí i méně zkušený kriminalista a policejní, vojenský psycholog. Proč všichni znalci v oboru mlčí?! Ze strachu! Nejspíše/ velice adekvátně lze určit, že někdo z těch, co se sem dostali z jednotek zabijáckých komand, jako je Azov a spol. Pomsta! Nesnesl pomyšlení, že zatímco "bojoval za vlast" mu uprchlá žena zplodila/ unesla potomka v ČR. Velmi reálná verze. Vyvraťte ji někdo. Kdokoliv! Výše jsem psal o identikitu o cizinci(po němž se pátralo) v okolí týden před akcí na fakultě. Lze dohledat zprávy kdekoliv v médiích i mezi lidmi s eo tom v okolí ví!

410012

3.7.2024 22:54

Pokračujeme...

Olafson 178.?.?.?

b) není žádný jasný důkaz, že domnělý pachatel zabil svého otce. V zájmu utajení to mohl někdo zorganizovat, nastrčit důkazy, aby celou akci (předchozí) popsanou v bodě a) přikryl.Tedy přikryl elitního důstojníka "svatého praporu", jež bojuje za "demokracii". Proč se bojíte si klást tyto otázky?! Je třeba je vyvrátit a to velice důkladně. Souvisí s nastíněnými skutečnostmi v článku.
c) Proč psychopat/terorista, který "nenávidí zlý a ošklivý svět kolem sebe" nejde udělat pořádnou akci, kde na sebe upozorní ,na letiště, v dostřelu svého bydliště, v zázemí, kde je "doma" a má možnosti, zabít na mezinárodním letišti desítky cestujících, z nějakého křoví za Hostouní, kde to velmi dobře zná od dětství.
d) v okolí fakulty jsou objekty související s izraelskými zájmy, viz mapa okolí. Bezpečnost těchto objektů je primární, tedy vysoce důležitá při takové události. Má vyšší zájem , než nějací civilové a studenti. myslete na to co se v Izraeli odehrává onoho prosince a na riziko takové útoku na civilní cíle šílence. Co má přednost?!
e) nebyl náhodu student naverbován do nějaké utajené akce, která vše vyřešila. Ono krytí?
f) Vrbětice. Známé jméno, a přesto souvisí s přikrytím faktu, že byl odsud vykraden vjojenský materiál na/pro boje na Ukrajině( za výsledky barevné revoluce, v zájmu obrany KoZa následně propagandisticky sveden šmejdy na fiktivní agenty. Kdo je v obraze, co se odehrávalo v tyto dny na vyšší strategické úrovni? Jistě, další miliardy za zájmy chazarofašistické mafie.

Chcete-li znát pravdu, myslete hlavou, ne kolenem...atd atd..

410013

4.7.2024 10:03

RE: Pokračujeme...

wes 81.?.?.?

Reakce na 410013

Napsal neco co nemel?... David Kozák ve své bakalářské práci, vedenou prof. Františkem Stellnerem z Ústavu světových dějin FF UK, zkoumal příčiny porážky krakovského povstání za nezávislost polského státu, primárně selhání snahy polských povstalců získat pro svou věc podporu haličských rolníků. Cílem práce bylo nastínit ideologický program krakovského povstání a popsat okolnosti vedoucí k jeho selhání.

https://dspace.cuni.cz/bitstream/handle/20.500.119...
https://dspace.cuni.cz/handle/20.500.11956/175003
Polský institut v Praze ocenil studentku lingvistiky a polonistiky Vladimíru Holmanovou za práci „Textová ekvivalence vybraných polských adjektiv: korpusová analýza“ a studenta obecných dějin Davida Kozáka za práci „Problematika antagonismu haličského rolnického a krakovského povstání v roce 1846“. Ocenění si převzali 28. dubna na Velvyslanectví Polské republiky z rukou vedoucího zahraniční služby Polské republiky prof. Arkady Rzegocki.

Vladimíra Holmanová se ve své bakalářské práci, kterou vedl dr. Adrian Zasina z Ústavu bohemistických studií FF UK, zaměřila na výzkum textové ekvivalence vybraných polských lexémů v jazykovém korpusu ve srovnání se slovníkovou ekvivalencí. V práci také zkoumala spektrum překladových ekvivalentů vyskytujících se v překladových textech, jež běžný tištěný slovník nezachycuje, a sledovala jejich způsob překladu s ohledem na slovní druh.

410018

5.7.2024 20:09

Kde mělo být to cvičeni??

Jinaak 86.?.?.?

No, celé je to podivné, hlavně to mlžení a plácání po ramenou hned bezprostředně po střelbě ( jakoby měli už vyhodnocení předem??) , když ještě nemohli ti hlavouni (tj. kuliočko a vondráček ) mít žádné bližší info, natož přesná data k dispozici? Proč bylo a je vše utajené, když evidentní osamocený vrah je po smrti vyšetřování to nijak neohrozí? Proč to tak dlouho trvalo, proč zveřejnují zásadní info až po půl roce( a to novináři, nikoliv vyšetřovatalé)? Kde mělo být probíhat cvičení proti osamělému střelci a kde je na to důkaz, že by to to by mělo být podstatné

410053

5.7.2024 20:24

Kde je zveřejněn dopis vraha

Jjozef 86.?.?.?

Proč nezveřejnili foto dopisu na rozloučenou, když to nemohlo ovlivnit případ ani vyšetřování? Není problém zásahu, ale mlžení , zatajování a odvádění pozornosti.Jak tam střelec dostal zbraně, proč chybí celkový soupis - výčet, a jaké konkrétně na koho použil (kde je podrobně zmapován pohyb vraha od cca 12hod, co dělal přes hod na 3.patře než začal střílet, atd.,

410056

6.7.2024 10:42

RE: Kde je zveřejněn dopis vraha

RChPz 178.?.?.?

Reakce na 410056

Nielen celkový súpis, výčet a ktorú zbraň použil na koho a etc. Každý profesionálny psychológ, ktorý sa zaoberá masovými/sériovými a vraždami vôbec ti povie, že toto sa ka-te-go-ric-ky nesmie. Rovnako zverejňovať v čom bol oblečený, aké mal auto, akú hudbu počúval a vôbec čokoľvek, čo by umožnilo psychicky labilnej osobe sa s vrahom stotožniť. Lebo keď policajti vyviedli takúto sprostosť, obvykle "copycat killer" sa dal čakať do dvoch týždňov - mesiaca. Hovoril to jeden totálne nasr. americký psychológ, práve s odkazom na takú udalosť, keď výslovne pred tým varoval miestne masové média... No ale raz to zvyšuje predaj...
RChPz

410064

11.7.2024 20:48

RE: Kde je zveřejněn dopis vraha

Jjozef 109.?.?.?

Reakce na 410064

Zajímavé, že když se něco podobného stane na západě, tak se vše zveřejní(viz Breivik, o USA ani nemluvě), ale v rusku souhlas, to platí, tam se uveřejní, jen co se hodí jako u nás, jací jsou molodci a hrdinové a jak vše zvládli a pak se jím staví i pomníky (jako např. oslava boje parašutistů ve filmu Atentát, kde pozabíjeli spoustu němců, zatímco v reálu postřelili jen jednoho a v bezvýchodné situaci spáchali sebevraždu...

410165

12.7.2024 21:34

RE: Kde je zveřejněn dopis vraha

RChPz 178.?.?.?

Reakce na 410165

Posledná veta príspevku. "Pecunia non olet" doplnil by Vespasián.
Mimochodom, vnútri vraždil pištoľou, obetí mohlo byť viac, no ťahal so sebou ten vak so železom ako mačka mladé, tak sa ľudia stihli rozutekať. (Štřelecká revue 7/2024, str. 6,7)
Kino je kino. Točí sa pre peniaze. Komuniké píšu politici, nie policajti a vojaci.
A prihlásiť sa dobrovoľníkom na akciu ako Antropoid, s prakticky nulovou možnosťou úniku, s tak, ale táák mizernou výzbrojou... A nakoniec obrátiť zbraň proti sebe, aby ochránili svojich spojencov pred prezradením a nedopriali nepriateľovi ani to zadosťučinenie privliecť ich na popravisko... To si zaslúži úctu a pamiatku. Ja nepochybujem.
A ty, chlape... Či čo si... Ty by si išiel? Prosto tak. Lebo treba. A potom, keď sa veci obrátia posr. navrch, nevyjednávať za svoju kožu, ale vytriasť z vrecka ten posledný náboj. Lebo treba.
RChPz

410184

19.7.2024 16:14

RE: Kde je zveřejněn dopis vraha

Pisatel si přeje zůstat v anonymitě 86.?.?.?

Reakce na 410184

Já bysom išiel ako nič, jelikož Heidrich bol hňup a jazdil často bez ochranky tzn. akce ako malina. Ale išel by som na to sám, iba informacie by som potřeboval kedy a aby bol bez doprovodu, sám by som rozhodl, kedy a ako (Dle dostupných a známých info, jazdil Heidrich sám a len nekedy s doprovodom) Akcie bola z nekolko metrov, Stačil by mi revolver s tlmičom, a zo 2m nebol azda taký problém mať natrenované skočit do auta, zastřelit vodiča a Heidricha uniest v jeho automobile(Keby bolí dvaja comandos presne taků akciu dva mesiace trénovali, tak by to zvládli kdokolvek z nich ako malinu ).
Ten film sa mi pozdával reálný, nemal žádnu chybu, mali tam stráž a keď dorazily SS, tak bojovali..a kopu jich pozabíjali, prečo to nerealizovali a nešli hore bojovat aj v reále? veď každý vie, že v hrobke nemálo žádnů šancu na boj, iba tak na samovraždu ....

410245

Příspěvků: 35

02.07. 02:28 P.A.Semi  Telegram nebyl psán rusky...
02.07. 07:51  Lež má sice krátké nohy, ale ty dokáží rychle kmitat
02.07. 07:59 omar  Otázka
02.07. 13:33 čtenář...  RE: Otázka
02.07. 08:32 J_Pitralon  Alzheimer systém...
02.07. 20:40 RChPz  RE: Alzheimer systém...
02.07. 11:13 juraj288  O čom je článok?
02.07. 12:59 Koronapřevrat  RE: O čom je článok?
02.07. 21:36 eda521  RE: O čom je článok?
03.07. 10:28 Bai  RE: O čom je článok?
02.07. 14:04 F&T  A tohle představení mělo ještě jedno dějství - hon na internetové diskutéry
02.07. 14:31 Libertarian  ovce a ovčania
02.07. 16:15 Mika  Výborný web!
03.07. 09:58 kolokol  RE: Výborný web!
02.07. 20:12 Olafson  Veřejnost se nikdy nedozví pravdu
03.07. 14:48 eda521  RE: Veřejnost se nikdy nedozví pravdu
03.07. 20:58 SI451  RE: Veřejnost se nikdy nedozví pravdu
02.07. 20:28 Olafson  Všimněte si čtenáři
03.07. 16:56  poděkování za článek
03.07. 19:54 RChPz  Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
03.07. 21:50 ger  RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
04.07. 09:00 RChPz  RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
04.07. 09:30 kolokol  RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
04.07. 12:20 RChPz  RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
04.07. 15:21 kolokol  RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
04.07. 10:14 wes  RE: Autor článku vbudzuje pochybnosti... O sebe.
03.07. 22:24 Olafson  Je třeba říci, že
03.07. 22:54 Olafson  Pokračujeme...
04.07. 10:03 wes  RE: Pokračujeme...
05.07. 20:09 Jinaak  Kde mělo být to cvičeni??
05.07. 20:24 Jjozef  Kde je zveřejněn dopis vraha
06.07. 10:42 RChPz  RE: Kde je zveřejněn dopis vraha
11.07. 20:48 Jjozef  RE: Kde je zveřejněn dopis vraha
12.07. 21:34 RChPz  RE: Kde je zveřejněn dopis vraha
19.07. 16:14  RE: Kde je zveřejněn dopis vraha

Vybrat pouze nové | Odznačit

Káva pro Zvědavce

25

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc září přispělo 56 čtenářů částkou 8 888 korun, což je 25 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Digitální koncentrační tábor se buduje dál: petrohradské úřady oznámily brzké zavedení placení jízdného na základě biometrie a geolokace19.09.24 18:09 Rusko 1

Instruktor NATO na Ukrajině: Voják zažije radost ze zabíjení19.09.24 17:50 Ukrajina 1

Děsivý precedens19.09.24 17:46 Libanon 0

Vraždy nožem jedna za druhou. Riziko v EU roste19.09.24 05:39 Evropská unie 0

Ministr luxusu i nepotismu? Mikuláš Bek dohazuje manželce kšefty na ministerstvu školství19.09.24 05:16 Česká republika 0

Izraelští vojáci bezdůvodně svlékli a týrali palestinské dítě18.09.24 20:44 Palestina 0

Armáda RF přišla o rakety a munici za miliardy dolarů!18.09.24 20:02 Rusko 3

Evropa: Poslední bitva. Alternativní historie, kterou jste nikdy předtím neslyšeli18.09.24 19:00 Neurčeno 0

„Válka proti Čechům, jdeme na porážku.“ Projev plukovníka Václava Vaška, odvrženého Armádou ČR18.09.24 11:11 Česká republika 1

Telefon jako zbraň! Stává se sci-fi realitou?18.09.24 07:12 Libanon 3

Útok na fakultě nebyl terorismus, zamítla žalobkyně stížnosti rodin18.09.24 05:34 Česká republika 0

Kreml vysvětlil, proč se ruská armáda zvětšuje17.09.24 19:06 Rusko 0

EU souhlasí s poskytnutím nové půjčky Ukrajině ve výši 40 miliard17.09.24 19:01 Ukrajina 0

Ruské jaderné ponorky obklíčily Velkou Británii17.09.24 18:33 Británie 1

Ursula von der Lejnová oznámila nové složení komise. Z šesti místopředsedů jsou čtyři ženy17.09.24 12:32 Evropská unie 2

Politico - Západ zvýšil nákup paliv z ruské ropy17.09.24 12:09 Neurčeno 0

Volby do zastupitelstev krajů v České republice 202417.09.24 10:25 Česká republika 0

Neschopná vláda premiéra Fialy měla už dávno skončit a být nahrazena odborníky17.09.24 10:16 Česká republika 2

Začne vláda dávat finance pro postižené povodní, místo aby je posílala na Ukrajinu?16.09.24 20:15 Česká republika 4

Vyhlášena povinná evakuace dalších dvou okresů Kurské oblasti16.09.24 19:52 Rusko 0

Měnové kurzy

USD
22,48 Kč
Euro
25,10 Kč
Libra
29,85 Kč
Kanadský dolar
16,58 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
26,54 Kč
100 japonských jenů
15,76 Kč
Čínský juan
3,18 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,37 Kč
Ukrajinská hřivna
0,54 Kč
100 rublů
24,39 Kč
1 unce (31,1g) zlata
58 182,34 Kč
1 unce stříbra
696,98 Kč
Bitcoin
1 430 338,65 Kč

Poslední aktualizace: 19.9.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 2 135