Nemecko v predvečer roku 2017

Lin Dinh

Iba niektoré kultúrne tradície sú tak okúzľujúce, prekrásne a jedinečné ako nemecké Vianočné trhy. Asi na mesiac sa centrá všetkých nemeckých miest stávajú zónami festivalov, kde sa ľudia chodia najesť, napiť a stretávať. Aj vďaka ponuke vareného vína, klobás, podplamenníkov, rybacieho guláša, žemličiek, škoricových hviezd, vykrojených figurín, stupňových pyramíd s vrtuľami, atď. môžete byť obklopený milými ľuďmi v ich najoslnivejšej forme. Som šťastný, že som zažil Vianočné trhy v Lipsku, Mníchove, Bolzane a Berlíne. Ponevierajúc sa trhom, človek sa cíti zaplavený životom.

19. decembra 2016 kamión presvišťal cez Berlínske Vianočné trhy, pričom na mieste zabil 11 ľudí a ďalších 56 zranil. Aj keď vodič z miesta činu ušiel, tvrdí sa že zázrakom zanechal svoj identifikačný doklad. Navyše bol jeho životopis hneď potom celosvetovo dostupný a onedlho neskôr bol Anis Amri dolapený a náležite zastrelený, čím sa príhodne zabránilo súdu.

Trump a iní to nazývajú útokom na kresťanov, s čím súhlasím, ale neobviňujem za to moslimov, lebo vo väčšej hre sú iba pešiakmi v systematickom pretváraní Nemecka a Európy.

Nie oni rozkladajú moslimské krajiny a zároveň trvajú na tom, že aj tí, ktorí nie sú utečencami, majú právo vstúpiť do Európy, pričom nálepkujú bielych vlastencov ako rasistov a zvýrazňujú moslimskú kriminalitu útokmi pod falošnou vlajkou. Rozhodnutia pri tejto zhoršujúcej sa kríze robili nie moslimovia.

Môj priateľ z Franfurktu nám podal dve správy o Nemecku. Tu je ďalšia:

Vitajte v Nemecku, krajine trpiacej demenciou a odmietaním skutočnosti a tým odsúdenej na veľké, preveľké problémy...

S Berlínom sme tu mali prvý veľký teroristický útok (po viacerých menších: chlapík so sekerou sa vo vlaku blízko Wurzburgu snažil naporcovať čínsku rodinu; samovražedný atentátnik sa odpálil a zranil 10 ľudí na koncerte v Ansbachu; v Hamburgu niekto pobodal teenagera na smrť, pričom k útoku sa prihlásil ISIL; v mníchovskom nákupnom centre Iránčan zastrelil 10 ľudí, ale zameriaval sa na cudzincov, takže možno to bol pravicovo orientovaný útok? Dnes je možné všetko...)

Naspäť k téme: 16-ročné dievča, inšpirované islamským štátom, vrazilo nôž do hrdla policajta; v Reutlingene chlapík pobodal na smrť ženu z Poľska; mali sme niekoľko neúspešných pokusov o odpálenie bomby pomätenými džihádistami, naposledy 12-ročným chlapcom, ktorý sa snažil jednu odpáliť na Vianočných trhoch v Ludwigshafene. Žeby jeden z nádejných žiarivých nemeckých detičiek? Pochybujem. Naposledy sme mali útok v Berlíne, kde zomrelo 12 ľudí.

Čo sa týka vrážd alebo pokusov o vrážd spáchaných tou nacistickou zberbou, pred ktorou nás stále varujú: v roku 2016 to bolo nula!

Človek nemusí byť génius, aby predpovedal, že v roku 2017 to bude podstatne horšie. Zrejme uvidíme teror so stovkami, ak nie tisícmi mŕtvych, ale ľudia proti tomu nespravia nič, lebo, ako som povedal, lebo nemecká psychika je chorá.

Podobne ako pacient v mentálnom ústave, Nemecko nie schopné vidieť a posúdiť veci správne. Po dekádach opakovania, že cudzinci sú dobrí a vlastenectvo je zlé, Nemci nie sú schopní prísť k záveru, že otvorené hranice neznamenajú iba voľný obchod, ale aj terorizmus.

Upozornenie: pri teroristických činoch musíme vždy uvažovať aj s možnosťou účasti tajných služieb. Vieme, že niektoré útoky v minulosti boli podnietené rôznymi tajnými službami. V Nemecku sa tomu venuje skvelý novinár Wolfgang Eggert, ktorý je v tejto oblasti expertom. Vyvrátil napríklad oficiálnu verziu ohľadne útokov National Socialistic Underground (Národne socialistické podzemie, NSU).

NSU bola pravicovo-extrémistická organizácia obvinená z vraždy deviatich Kurdov medzi rokmi 2000-2006 a tiež z vraždy policajtky v r. 2007. Aj keď nám stále tvrdia, že to bola NSU a napravo teda číha veľké nebezpečenstvo, Eggert niekoľkými článkami a rozhovormi dokázal, že oficiálna verzia proste smrdí.

Takéto správy samozrejme nájdete iba v alternatívnych médiách. Za niekoľko desiatok rokov, keď už to nikoho nebude zaujímať, to prinesú aj mainstreamové médiá. Podobne, ako to bolo s útokom Červených brigád v Miláne v 60-tych rokoch. Dnes vieme, že za tým bola tajná organizácia NATO s menom Gladio.

Vďaka informátorovi tiež vieme, že mníchovský bombový útok na Októberfeste v r. 1980, ktorý sa zvalil na neonacistov, bol v skutočnosti podnietený nemeckou tajnou službou.

Počkať, bolo to pred 36 rokmi, tak to už snáď nehrá rolu, alebo áno?

Pri nedávnych teroristických útokoch treba predpokladať, že aspoň časť z nich sa nemusela odohrať tak, ako je nám predpokladané. Napríklad, polícia nás informovala, že identifikačné papiere podozrivého z Berlína sa našli vnútri nákladného auta.

Je zaujímavé, že sa takéto doklady, jednoznačne identifikujúce páchateľa, nájdu. V troskách budov po 11.9. sa našli pasy, v kabíne kamióna v Nice sa tiež našiel pas a podobný dokument bol v kabíne kamiónu po Berlínskom útoku. Riadne nasprostastí, títo teroristi, všade nechávajú stopy!

Späť k situácii. Stále máme otvorené hranice a „utečenci“ sa valia po tisícoch. Hlavne mladí muži, pochádzajúci z iného kultúrneho prostredia, majúci úplne odlišné postoje ku ženám, násiliu, štátu, polícii, atď.

Ubezpečujúc, že všetko je v pohode, naše médiá hlásajú, že útokom ako v Berlíne sa nedá predísť a nemôžu viesť k rasovej nenávisti, nemajú nič spoločné s islamom alebo masovou migráciou.

Izraelský expert v nemeckej TV povedal, že si na tieto útoky musíme zvyknúť. Publikum a moderátor súhlasne prikyvovali.

Vieme, že väčšina z týchto prichádzajúcich mužov nikdy ničím neprispeje k nemeckému pracovnému trhu (ako som naznačil v svojej minulej správe). Pomaly to dochádza aj médiám.

Objavujú sa správy, že kresťanskí utečenci sú ohrozovaní a napádaní v utečeneckých centrách moslimskou väčšinou.

Stále máme tisíce, ak nie stotisíce utečencov, ktorí neboli registrovaní, iba prekĺzli do krajiny a zmizli.

Polícia nám hovorí, že počas posledných troch rokov vzrástol počet ľudí, ktorých pokladajú za podnecovačov islamského teroru, z čísla 500 na 8 500.

Máme nespočet incidentov zahrňujúcich sexuálne obťažovanie, násilie, krádeže, znásilnenia, v ktorých figurujú utečenci, ale stále nám tvrdia, že kriminalita utečencov nie je vyššia ako u Nemcov. Aj keď vláda zametá problém pod koberec, neustále sa zvyšuje objem bezpečnostných zložiek, takže teraz nájdete strážne služby v supermarketoch, Vianočných trhoch, verejných kúpaliskách, diskotékach a všade tam, kam chodia utečenci.

Ale nie, nemali by sme vyhodnocovať dôkazy. Naozaj nie.

Nedávno minister vnútra Rakúska zverejnil štatistiky ohľadne znásilnení, takže teraz vieme, že aj keď tam utečenci tvorili iba 2% obyvateľstva, v r. 2015 tvorili 15% obvinených zo znásilnenia.

Kto by sa nad tým mal rozhorčiť? Naše feministky kričia odušu, keď politik povie novinárke, že by „poľahky vyplnila dirndl“ (bavorský kroj), čím naznačil, že má veľké kozy. Ten povyk! Sexizmus! Odsúdiť! Ale keď príde reč k sexuálnym útokom utečencov, naše feministky sú ticho ako hrob.

Spomínate na Kolín? Obchytkávanie po tisícoch? Pššššt... radšej pomlčať.

Fakt by som prisahal, že je to sexizmus, ale očividne sa mýlim.

Vyzerá to tak, že v Nemecku nikto nepozná Monu Elthaway, egyptskú feministku, ktorá sa zaujímavo vyjadruje k arabským mužom a ich postojom ku ženám.

Tiež si nikto nespomína na štúdie ako napr. z 2013, podľa ktorej 99,3% egyptských žien zažilo nejakú formu sexuálneho obťažovania, najčastejšie obchytkávanie.

Nie, nie, radšej sa pozerajme inde. Nedávno sme mali prípad znásilnenia a vraždy nemeckej študentky vo Freiburgu utečencom z Afganistanu. Pri odvolaní sa na štatistiku z Rakúska (v Nemecku bohužiaľ neexistuje): V roku 2015 bolo v Rakúsku 180.000 Nemcov a 35-40.000 Afgáncov a zodpovedalo tomu 10 znásilnení Nemcami a 55 Afgáncami, ale nezaoberajte sa tým, to nie je nič zaujímavé!

Freiburg je ľavičiarske mesto plné „vítačov“. Počet incidentov zahrňujúcich násilie utečencov rastie a s tým aj všeobecné znepokojenie. Po uliciach sa neustále potulujú tlupy mladých mužov, lebo nemajú čo iné na práci.

Ale zmena myslenia? Kritické zhodnotenie svojich stanovísk? Načo, radšej si kúpme slzný sprej. Zo psychologických výskumov vieme, že prevažná väčšina ľudí žije v konštantnom stave kognitívnej disonancie, takže debata o zrejmom ničomu nepomôže. Ľudia si budú musieť zažiť následky svojho konania a to sa aj stane.

V Bochume iracký utečenec znásilnil dve čínske študentky. Čínske veľvyslanectvo vydalo pre čínskych turistov varovanie. Naše úrady nám povedali, že nemôžeme generalizovať.

Keď nemecký muž povie nemeckej žene, že je kočka, je to zlé. Zavrhnime tento sexizmus! Ale keď kurdský muž pripúta ženu ku autu a ťahá ju ulicami Hamelnu, pričom ju skoro zabije, je všade ticho. Ako keby toto správanie nebolo vôbec sexistické.

Alebo keď africký muž na ulici poleje svoju ženu benzínom a upáli ju, odpoveďou je zasa len ticho. Zrejme ani teraz nejde o sexizmus.

Ako som už spomenul, máme tu šialenú politiku prijímania cudzích mužov, ktorí sa budú držať svojho úplne odlišného myslenia a budú vytvárať getá v ktorých budú žiť separovaní od Nemcov. Väčšina sa nikdy nezaradí medzi pracovnú silu a niektorí tu budú páchať tie najohavnejšie zločiny.

Islam sa ustanoví spolu so zákonmi Šaría ako rovnocenné s nemeckou ústavou. Nie je to pritiahnuté za vlasy, ako by sa mohlo zdať. Už teraz nám neustále opakujú, že islam je náboženstvo mieru, Šaría zákony sú skvelé, detské svadby nie sú také zlé ako vyzerajú, atď.

Keď v uliciach Wuppertalu začala hliadkovať súkromná Šaría polícia, dohovárajúca ľudom, aby nepili alkohol, atď. Úrady to síce zastavili, ale týchto „policajtov“ za nič neodsúdili! Pozoruhodné.

Sudca vyhlásil, že oranžové vesty tejto polície nemali „odstrašujúci ani vojenský“ efekt a keďže neboli podobné uniformám štátnej polície, nebol porušený „Uniformverbot“, zákon zakazujúci verejné nosenie uniforiem ako znak politickej príslušnosti. Obžaloba bola zamietnutá a Šaría policajti odišli zo súdu slobodní.

V roku 2008, zopár Nemcov urobilo niečo podobné v Dortmunde. Mali tričká s nápisom „Die Rechte Stadtschutz Dortmund“, hrubo preložené ako „Pravicová Mestská Stráž Dortmundu“. Patrili k pravicovému hnutiu a oslovovali napr. homosexuálov, aby ich varovali pred AIDSom, atď.

Hádajte čo? V 2014 súd rozhodol, že porušili „Uniformvebot“. Nevidím síce rozdiel oproti Šária polícii, ale možno som len nepochopil, že dva plus dva sa rovná päť, aj keď mi to stále vtĺkajú do hlavy.

Na sklonku ďalšej krízy, ktorá by mala prísť tento rok, je takáto forma imigračnej politiky úplne šialená. Mám podozrenie, že sa jedná o úmyselný plán rozdeliť a oslabiť spoločnosť, ktorá bude akceptovať všetky bezpečnostné nariadenia zhora. Rovnakí ľudia, ktorí nás dostali do tejto riskantnej a nebezpečnej situácie, nám potom budú ponúkať svoju pomoc.

Machiavelizmus ako vyšitý. Oblafnite plebs, nechajte ich všetko zaplatiť, zatiaľ čo my ostaneme pri moci a budeme si robiť po svojom. Chcete viac sledovania? Áno! Totálne sledovanie? Áno! Chcete zrušiť hotovosť kvôli boju s terorizmom? Áno!

Všetko to má do činenia s kolektívnym vedomím. Nemci (alebo presnejšie západní Nemci) boli po dekády poučovaní, že nadovšetkým musí byť zabránené novej Tretej ríši. Takže všetky aspekty vlastenectva a patriotizmu sú zlé, lebo vedú k šovinizmu, čo vedie k fašizmu, čo vedie k Auschwitzu a to sa nesmie stať. Okolo Tretej ríše sme si vybudovali takmer náboženský kult.

Ak má byť niekto spoločensky zlikvidovaný, stačí naznačiť, že si myslí, alebo hovorí niečo, čo znelo v Tretej ríši. Efektívny spôsob! Jeden nemecký spisovateľ to nazval „Nazi-Kaule“, Náci-obušok. Ak niekto kritizuje Židov, Izrael, cudzincov, imigráciu alebo ak vraví, že nemecká politika by sa mala starať o Nemcov, prásk ho Náci-obuškom.

O tomto kulte nacizmu, Auschwitzu alebo Tretej ríše sa kriticky diskutovať nemôže. Je to tabu a podobne ako v primitívnych spoločnostiach, každý vie a bojí sa toho nedotknuteľného, pričom sa tvári, že nič takého neexistuje. Obdivuhodné.

Takže pocit národnej jednoty bol zničený, u mladých ľudí vôbec neexistuje. Nemci radšej nechajú svoju spoločnosť upadnúť do chaosu, ako byť obvinení z nacizmu.

So svojimi prevrátenými mysľami sa dobrovoľne podvoľujeme, len aby sme sa vyhli problémom, podobne ako sa vtedy Nemci podvolili Hitlerovi.

Hm, možno je islam naozaj súčasťou Nemecka, ako povedal jeden z našich prezidentov. Podvolenie tu, podvolenie tam...

Samozrejme sa vtedy problémom nikto nevyhol, rovnako sa to nestane ani teraz. Bizarné je, že Nemci sú vystrašení a poblúznení a tým sa ešte viac utvrdzujú vo svojom postoji. Vidím to pri rozhovoroch. Horlivo sa držia svojich bludov. Budeme mať multikulturalizmus stoj čo stoj, lebo vlastenectvo je zlé!

Budeme v tom úspešní, takže každé mesto v západnom Nemecku bude mať svoje vlastné geto, ľudia sa budú báť kvôli násilníkom, teroristom, dealerom, znásilneniam, atď.

Život pôjde ďalej, ale bude tvrdší, niektoré oblasti budú vyzerať ako Brazília alebo Nigéria. Bol som raz na služobnej ceste v Nigérii. Ak máš peniaze, dá sa tam skvele obchodovať, ale život je tam tvrdý. Vyslov niekedy tieto očividné fakty nahlas a budeš obvinený z „nenávistnej reči“ alebo možno „falošných správ“.

Žiadne obavy! Náš minister vnútra už uvažuje nad novým zákonom, ktorý potrestá šírenie falošných správ až do výšky piatich rokov. Čo sú falošné správy? Nuž, to rozhodnú experti.

Nenávistnú reč zakážeme tiež! Čo je nenávistná reč? Nuž, to rozhodnú experti. A Nemci sa budú integrovať tiež. Vážne, jeden novinár požaduje, že Nemci sa budú musieť integrovať do multikultúrnej spoločnosti.

Podľa ďalšieho experta by mali rovnako porozmýšľať o učení arabčiny! Tiež by mali byť „kultúrne citliví“, ako odporúča skupina imigračných expertov.

Čo Nemci budú robiť, je držať jazyk za zubami. Budú voziť svoje deti do školy autom, alebo ich prihlásia do inej školy, ak percento imigrantov príliš vzrastie a ich deti budú obťažované kvôli svojmu nemeckému pôvodu. Presťahujú sa do inej štvrte a zabezpečia si príbytky pred zlodejmi. Kúpia si slzný sprej a budú dúfať, že sa situácia zlepší, čo sa nestane.

Budeme až do konca popierať, že sme v problémoch. Zahodíme svoju slobodu v nádeji, že si zachováme bezpečnosti, len aby sme stratili oboje.

Rok 2017 bude iba ďalším rokom v procese premeny Nemecka na dokonalé väzenie, väzenie mysle aj skutočné väzenie.

Osobne si myslím, že budeme mať za 15-20 rokov buď brutálnu multikultúrnu spoločnosť, alebo občianske nepokoje, možno vojnu. Nezabúdajme, že občianske nepokoje a vojny začínajú z ekonomických príčin a ekonomické problémy pred nami sú obrovské. Ak by sa raz malo skončiť vyplácanie sociálnych dávok, rozpúta sa peklo.

Vo Franfurkte 70% detí pod päť rokov sú potomkovia imigrantov, takže to bude o absolútnom podrobení alebo vojne. Predpokladám to druhé a začne to vo východnom Nemecku, spolu s hnutím za odštiepenie z Nemecka.

Deutschland on the Eve of 2017 vyšel 26. prosince 2016 na unz.com. Překlad čtenář Zvědavce - děkuji.

Známka 1.1 (hodnotilo 98)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Finanční správa rozesílá dopis s novou daní. Nárůst je extrémní 29.04.24 07:51 Česká republika 2

Britský poslanec: „Obávám se, že to bude horší než holokaust“28.04.24 19:26 Británie 0

Nejvyšší soud Ukrajiny zahájil řízení proti Radě kvůli neodstranitelnosti Zelenského28.04.24 19:05 Ukrajina 0

V Charkově bylo zabito 7 důstojníků z České republiky28.04.24 12:10 Ukrajina 3

Zpráva WEF: 98% centrálních bank souhlasí se zavedením digitální měny 28.04.24 10:39 Neurčeno 0

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 3

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,14 Kč
Libra
29,45 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,40 Kč
Švýcarský frank
25,76 Kč
100 japonských jenů
15,04 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,43 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 881,88 Kč
1 unce stříbra
638,67 Kč
Bitcoin
1 473 256,49 Kč

Poslední aktualizace: 29.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 705