Jak mi von Krebst poslal jedno euro

Vladimír Stwora

30.4.2008 Zvědavec Témata: Společnost 2554 slov

Ať zvednou ruku ti, kteří nikdy nebyli na nezvědavci. Nikdo? Takže to nemusím dlouze vysvětlovat. Pro ty, kteří čtou Zvědavce jen sporadicky nebo jsou zde noví jen tolik, že mělo jít o pokus vytvořit protipól Zvědavce, kde měli „vyvracet lži“ zde publikované, jak sami uvedli. Bohužel se to jaksi nepovedlo. Dosud nevyvrátili ani jednu. Pravda, nějaké opravy tu a tam byly, ale to se při těch stovkách publikovaných článků lehce stane. Od žádného svého zásadního postoje jsem se nikdy nemusel odklonit vlivem „osvětové činnosti“ nezvědavce. Oni se ostatně ani nepokusili něco vyvracet po stránce faktů. Pouze nadávkami a urážkami. A to nebývají nejlepší argumenty.

Aktualizace o 20 hodin později: On to udělal podruhé. A snad i potřetí. :-)))

Kolem nezvědavce se utvořilo jádro asi pěti smutných jedinců, všichni, kteří byli trvale vyloučeni z diskuzí zde ve Zvědavci. Smutných ve smyslu budících lítost. A lítost budících proto, protože je spojuje žlučovitá, zžíravá nenávist vůči mé osobě, Zvědavci, mým čtenářům i mým přátelům.

Mimochodem, těch trvale vyloučených je opravdu mizivé procento, za celou dobu existence Zvědavce je to skutečně asi pět až deset lidí – a vzhledem k tomu, že Zvědavec existuje už desátý rok, navštíví jej denně téměř 10 tisíc unikátních návštěvníků a zaregistrovaných máme přes 3 200 čtenářů, to, myslím, není s cenzurou zde tak špatné. A navíc všichni vyloučeni dostali obrovský prostor k vyjádření. Počet jejich komentářů dodneška figuruje v seznamu Top ten diskutérů. A to přitom všichni postupně měnili své nicky ve snaze zmást systém, takže skutečný počet jejich komentářů zde je ještě mnohem větší.

Za ty roky už mí nepřátelé vyzkoušeli snad úplně všechno. Od výhružných, sprostých anonymních i neanonymních emailů, přes šíření urážlivých fotomontáží, přes osobní telefonáty mně, mým čtenářům, mým přátelům, přes hojné a denně publikované nejhrubší a nejvulgárnější urážky, pomluvy a lži, přičemž urážejí nejen mě, ale i mé čtenáře, přes pokusy vystopovat mé sponzory a následně jim vyhrožovat a psát udání jejich zaměstnavatelům až po neutuchající snahu mě finančně poškodit či zničit. Nadávali a uráželi mou přítelkyni a dokonce vyhrožovali i člověku, který designoval grafiku Zvědavce. Je úsměvné, že tato skupinka byla velmi brzy vykázána dokonce i z diskuze v eretz.cz, ačkoliv právě tam se chystala najít největší podporu. :-)

Na poslední velkou akci, která měla finančně poškodit Zvědavce, jsem byl upozorněn čtenářem. Pro ilustraci zde uveřejňuji podstatnou část z nezvědavce, kde se o ni baví. Alespoň si uděláte představu o úrovní této skupiny:

Ahoj lidi,

poprve za dlouhou dobu co to tu a taky tam u Swory ctu jsem se odhodlal neco napsat. U nas v rodice se rika, ze kdyz Te chce potrestat, nadeli ti velkou hubu a malou hlavu...coz myslim dobre odpovida Stworovi a jeho antisemitske particce.

Napred si vylival (www.zvedavec.org/vezk... ) srdicko jak mu ceske banky ublizujou v jeho rasove tridnim boji, a ja se mu poskleboval, a pak mne napadlo neco roztomileho. Kdyz mu za kazdou prichozi zahranicni platbu strhnou 300 CZK, mohlo by mu udelat docela slusny pruvan na ucte, kdyz mu vsichni posleme dolarek nebo euro. Ale jedno, panove, jedno...

Je to trosku hnusne, no, ale kdyz nam sam ukazal, kam ho mame kopnout, vola jednoho nacistickeho, nevidim duvod proc to neudelat. Ja mu osobne uz poslal VELMI DROBOU castku ze sveho uctu mimo CR.

Metoda by mela fungovat, vim, ze kdysi byl v CR poplatek za vnitrostatni prichozi platbu i v nejake velke bance (hadam, ze Sporitelna) a nekdo vytahl cislo uctu jednoho z docela vysoko postavenych manazeru, a lidi mu zacli posilat po korune. Coz nepotesi, lidi sice kazdy zaplatili 1.00 + 6.70 za prevod, jezne panovi prisla cca 8000x jedna koruna a 8000x mu strhli 7 kc za pohyb na ucte, prichozi platbu a tak. Myslim, ze velmi kratce pote se tentyz manazer zasadil o zruseni toho poplatku.

Proto, jestli mi chcete udelat radost, poslete Stworovi korunu, euro nebo cokoliv jineho, at podporime ty hnedorude socialisticke debilky :-)


Autor: von_Krebst 04/25/2008 8:24pm

jen dodatek, v odkazu je popsane jak (prijemne vysoke) jsou poplatky za prichozi platbu v ramci EU :-)

http://finweb.ihned.cz/c3-22684410-006000...


Autor: American 04/25/2008 9:15pm

pane von Krebst, i kdyz Vase prispevky na zvedavci jsou mi sympaticke, presto Vas musim zarmoutit. Stwora me totiz nestoji ani za to abych mu ucinil ujmu na financich. Jen at ma chlapec aspon na cigara, posledni clanek o tom jak pronasleduji Vladimira Juchelku je vzorovy preci bych nemohl byti pricinou, ze neco tak ohromne blbeho bylo zavreno.....po Stworovi a jeho nohsledech uz nejde jen ceska policie, ponich jde uz FBI, musi byt opravdu bojovnici ze jo:-))) PARTIZANI A PARTIZANKY FOLA FAS DOMOVINA....


Autor: leho 04/25/2008 9:35pm

American napsal(a):

...Stwora me totiz nestoji ani za to abych mu ucinil ujmu na financich. Jen at ma chlapec aspon na cigara, ...

Presne tak, moje slova. Me uplne staci si delat z Vladimirova vytvoru legraci prostrednictvim Nezvedavce a uz pouhle vlastnictvi domeny Nezvedavec.org mne naplnuje spokojenosti. Nejak aktivne skodit nekomu i kdyz by si to 1000x zasluhoval, neni moje parketa. Daleko lepsi je zapojit se do nejakeho tvurciho usili, delat v tomto pomatenem svete neco pozitivniho, neco, co udela tento svet lepsi. Nezvedavec je pouze mala ci primo malicka soucast tohoto meho usili, hlavni misto v nem zaujima ma sluzba v US Army, coz neni jeste vsechno. Momentalne jsem u konce mise v Hondurasu, kde mistnim lidem pomahame stavet skoly, opravovat silnice a zdravotni kliniky. Gejdose a jemu podobne charaktery tedy musim zklamat: V drtive vetsine nasi cinnosti rozhodne nemordujeme nevinna robatka, zeny ci starce...


Autor: Ben Hur 04/25/2008 10:15pm

Ja si take myslim, ze nejvic je rozzuruje tenhle web. Dokonce jsem presvedcen, ze diky nam to Stwora jednou bude muset zabalit. A take jsem presvedcen a mam na to dukazy, ze existence Nezvedavce Stworu pripravuje kazdy mesic o mnohem vic, nez par stovek Ck. Jinak se mi libi Krebste, ze udrzujes tu sebranku v cim dal vetsim besneni. Pelesak se zase prevlikl a jmenuje se ted Polesny. To je banda debilu, ze tomu nikdo v cesku nechce verit, kdyz je na ten jejich hnojnik odkazu.

Spatny take neni imbecil Sasa, ktery chrli kokotiny v rubrice ve zkratce jak Bata cvicky. Ten chudak uz se zrejme nede ani vydelat a vymocit a sedi cely den ve svych vykalech, aby zajistil pro Zvedavce co nejvice zajimavych zprav.


Autor: American 04/25/2008 10:32pm

no svickonos Peleska snad nema konkurenci, Stwora ho parkrat vyhodil a tak mu Pelesak vlez zase do kuchyne oknem.

Peleska, Prdelka, NaPoveda, Polesny...proste jako pan Pepa Prcaty prochazejic parkem potka prdelatou panicku....Peleska ma rad "P" :-)


Autor: mikin 04/25/2008 10:40pm

Pratele, me se narozdil od vas ten Krebstuv navrh docela libi. Sam posilam nackovi z Mississaugy kazdy rok tisice (vetsinou indoneskych rupii nebo burmskych kyatu) a doufam ,ze mu v bance po zaplaceni prislusneho poplatku tech deset az patnact centu urednici vyplati a pak se budou az do vecera smat nad tim, co to je za kretena.....

Pokud se nam povede nacistu pripravit o par tisic, o zabavu neprijdeme. Zvedavec bude vychazet dal, protoze Stwura nic jineho krome sve nenavisti v zivote nema. Akorat bude nacista mnohem vic zurit.

Coz je vzdycky zabavne......


Autor: Ben Hur 04/25/2008 10:56pm

Jakym zpusobem mu to posilate?


Autor: von_Krebst 04/25/2008 10:56pm

ja si taky myslim, ze je to pomerne elegantni. Bodejt by ne, kdyz jsem to vymyslel, ze? ;-D

Vite, me proste ta jejich neonazi propaganda straslive sere, vadi mi ze clovek musi byt uplne mentalne meneceny aby tomu veril, nicmene oni to zerou jak nabozenstvi. Predstava, ze vetsina veci neni zadne spiknuti, ale je ciste jen dilem lidske blbosti, neschopnosti, lenosti a lemplovstvi je neco, co nikdy nepochopej. Oni bez te paranoie nedokazou zit, hezky to bylo videt v ruznych claneckach o zednarich & spol. Jakoby to byla buhvijak tajna a spiklenecka organizace kdyz maj public muzea a otevreny nabor.


Autor: von_Krebst 04/25/2008 10:58pm

Ben Hure, je nutne to poslat prevodem na jeho cesky ucet, ma ho uveden na zebraci casti sveho webzinu. jedine tehdy mu za prichozi prevod strhnou nejake dve az tri stovky, a to bez ohledu na vysi castky. Takze staci poslat par centu a on to strhnuti nemuze nijak ovlivnit.


Autor: Ben Hur 04/25/2008 11:06pm

Platba v korunách převodem nebo poukázkou

Tento způsob zřejmě zvolí ti, kteří žijí v České republice. Rovněž je požitelný pro převod mezi bankami v rámci celé EU. Za tím účelem uvádím rovněž BIC a IBAN.

...následují informace o mém účtě

On tam ma tohle. Ale to bych asi musel do banky. To elektronicky nepujde. A nejsem v CR


Autor: American 04/26/2008 12:09am

ZDA SE, ZE ON TY PRACHY PRIMO ZERE :-)


Autor: von_Krebst 04/27/2008 9:43pm

Tak co panove, na infolince Reiffeisen banky jsem si overil, ze za me poslane euro Vladimirovi opravdu seberou 300. V socialistickych zemich jsou banky naprosto uzasne. Kdo se k teto akci prida? Nebude skrti, ze statu je to sice vic, ale ne nejaka zavratna castka, tak se trochu predveddte.


Autor: Ben Hur 04/27/2008 10:13pm

Ja mu poslu dolar treba kazdy den, ale porad nevim jakym zpusobem. Z USA.


Autor: brodanek 04/27/2008 10:19pm

A cemu se budeme potom smat a cim se budem bavit kdyz by ten zasrany idiot SStwora zkoncil ? Zimni vecery tady v Kanade jsou dlouhe. Kde nejdete na jednom miste tolik volu jako je na Zvedavci ? Kdysi se vedli velike spory kolik dablu se vejde na spicku jehli. Nekteri mnisi tvrdili, ze i 100. Ja se ptam, kolik volu se vleze do jednoho SStworova Zvedavce ? Podle odhadu asi tak 40 az 80. A mame se o to pripravit ?

At me nekdo napise, kdo muze vytvorit tolik kravin jako Sodek ? Nebo Peleska ? Muze byt nekdo v Cesku takovy komunista jako je Karel z Cech ? Muze nekdo nenavidet zidy od pejzateho zida az po Einstein vic, nez ten ctvrtvzdelanec (ci jeste min) SStwora ?

Ne, ze by me ho toho hajzla bylo lito. To teda ne. Ale co tak mu dat podminku. Prestat psat o pedofilii, prestat byt odpornym hnusnym rasistou. Prestat psat o Zundelovi, jako o narodnim hrdinovi a prestat oslavovat vrazdy fasistu a komunistu. Nechat konecne na pokoji ty Kanadske chlapce co jsou po desitkach zabijeni v Afghanistanu "statecnymi partizany". A kdyz to neudela, tak se pripojim k financni likvidaci Zvedavce.


Autor: American 04/27/2008 10:53pm

Tak ted nevim brodanku jestli si nedal moc cerveneho a "blouznis" pokud by Stwora prestal psat o tom co jsi zde vyjmenoval, musel by zavrit zvedouse stejne, protoze o nicem jinem nez prave o tom (co jsi zde vyjmenoval) psat nebude


Autor: brodanek 04/27/2008 11:15pm

No toho jsem si vsiml az jsem to napsal. On s tim svojim Zvedavcem nebude a lidima kolem neho, nebude psat preci o tom proc po renesanci prislo baroko a taky nebudou rozebirat Machuv Maj. Snad jedine, kdyby te Jarmilce bylo 11 let a prave zkoncila svoji prvni periodu.

Moje chyba. SStwora a Zvedavec preci ziji jen a jen z nenavisti, lidske zloby s toho nejhorsiho, co muze v clovekovi existovat. S tim SStwora proste nezkonci.


Autor: von_Krebst 04/28/2008 3:13pm

Vyborne, zda se, ze jsem trefil hrebik na hlavicku. Stwora mne prave vyloucil ze kruhu svych vernych partaigenose. A jeste tam v rozcileni nalinkoval diskuzi z nezvedavce, ovsem mirici nekam do pryc, o tom, kolik si slusni a pracujici lide v kanade vydelaji na duchod.

Takze, panove, plan funguje!


Autor: mikin 04/28/2008 3:31pm

No, rozcilil se pekne. Ono Vladikovi na radaru hodne zalezi. Ja si casto rikam, ze by stacilo na Brdech postavit aspon nejakou maketu, aby ty rudohnede dobytky a kolaboranty konecne trefil slak.

Ze te Krebste za tve podvratne aktivity s posilanim penez na jeho ucet vymakne se ovsem dalo cekat. Ti hosi sice jeden druheho ujistuji ze Nezvedavce nectou, ale jsou tady napytlikovani kazdy den.

Ja ale pochybuju, ze ta tvoje financni transakce vyjde. Ja tady z Kanady jednou posilal penize na ucet v jine zemi a bylo to relativne drahe. Myslim okolo $40..... Nakonec jsem radeji koupil cestovni seky.....


Autor: von_Krebst 04/28/2008 4:06pm

Vim, kdyz jsem prevadel vydelane penize z US do CR, koukali na mne ve Wachovia Bank jak jelita a nakonec to stalo $40 za wire transfer. Ovsem nastesti mam v rukavu eso, jako spravny sionista mam ucet i v nemecku a tam jsou odchozi platby po EU zadarmo, takze sebrat SStworovi 275 korun mne stoji presne jedno euro. A to se vyplati! :-D

Navic jsem zjistil, ze v Raiffaisen bance maj ucet i bolsevicke listy (blisty.cz) tak jim taky poslu -275 korun. At se maj. Musime se preci trochu objetovat, na ten jejich tridni boj.

Byl jsem zvědav, jak celá věc dopadne. A dnes jsem v bankovním výpise objevil tohle:

[bankovní výpis]

Obávám se, že věc nedopadla, jak bylo plánováno. Jak vidíte z výpisu, banka mi připsala na vrub 24,83 Kč a odečetla na poplatky 24,82 Kč. Takže mi zůstal jeden haléř.

Pravda není to moc. Ale určitě to není to, co čekali. A jako bonus nyní známe skutečné jméno osoby podepisující se jako von Krebst: Jiří Čech. Takové hezké, české jméno…

Podobnou „srandu“ před časem provedla i osoba, další z panoptika zrůd, podepisující se jako Dr. Benway, alias 420, alias Bleju na stvury, alias Dr.Benway says VPI dead, alias Harry S. Truman, alias Konrad, alias V.P.I., alias Vaclav Pisecky I., alias VPI, alias vsak vis kdo. Skutečné jméno Petr Maule. Poslal mi přes PayPal 25 centů ve snaze mě ponížit a zapomněl, že v informaci, kterou obdržím, je i jméno odesílatele. :-)

Jiří Čech, Petr Maule, aniž bych jakkoliv po tom pátral, pomalu se ta skupinka odhaluje. Angličtina má pro jejich pokusy mi uškodit rčení shoot yourself in the foot – střelit se do vlastní nohy.

Je pro mne nepochopitelné, že někdo dokáže věnovat tolik času a energie nenávistí vůči nějaké entitě. Tihle jedinci nic pozitivního nevytvářejí, zdá se, jako by jediným smyslem jejich životů bylo kazit a bořit. Nepřispívají ničím pozitivním do běhu světa, nepokoušejí se jej zlepšit. Ustrnuli mentálně kdesi v sedmdesátých létech minulého století, kdy svět byl černobílý a jednoduchý, odmítli pochopit, že se změnil. Tuší to, ale nechtějí to vidět. Mstí se za svůj vlastní omyl emigrace, za špatné rozhodnutí, které si odmítají přiznat. Zvědavce nenávidí ani ne tak kvůli postojům které zastávám vůči sionistům, ale proto, že odhaluji ubohost života v Americe a tím je připravuji o piedestal „pánů emigrantů“.

Jsou jako obtížný hmyz. Neúnavně krouží kolem, hledají cestu, jak se mi dostat na kůži. Občas se pokusí bodnout. Jejich bzučení je otravné, dokud si člověk neuvědomí, že ve skutečnosti zasluhují hlubokou lítost.

Aktualizace o 20 hodin později: On to udělal podruhé. A snad i potřetí. :-)))

Právě jsem ve výpise dosud nezpracovaných bankovních transakcí objevil podruhé vklad jedno euro. Odesílatel Jiří Čech. Datum splatnosti: 5.5.

K tomu mi dnes přišel tento email:

Ahoj Vladimire,

snad by to melo prijit dnes, zitra a pozitri. Dej mi urcite vedet. Nechapu, proc z toho delas takovy humbuk, clovek ti v dobre vire prispeje a ty z toho hned udelas clanek na titulni strance. To se tak chovas ke vsem svym sponzorum? To nejsi rad, ze ti posilam penize?

Jirka Cech

Píše o dnešku, zítřku a pozítřku. Takže třikrát? Došlo mi, že se jedná o stejného člověka, který mi napsal už 29. dubna s tím, že mi posílá příspěvek a chtěl za to potvrzení pro odpočet daně:

Zdravim Vladimire,

Poslal jsem Vam maly dar, pro Vase obcanske sdruzeni, protoze tak objektivne a nestranne bojujete proti radaru a spiknuti imperialisticke vlady USA. Rad bych vas pozadal o potvrzeni o prijeti privzpevku pro danove ucely. Staci mi to na e-mail nebo jako pdf. Rad vas ve vasem odhodlanem boji podporim znova.

Jirka

To jsem ještě nevěděl, že je to von Krebst.

Co k tomu dodat? Když chce platit bance, ať jen klidně pokračuje. Potvzení pro daňový odpis za sponzorký dar v hodnotě tři haléřů mu klidně pošlu. Nevyplaceně, s poznámkou poštovné hradí příjemce. Adresu už mám.

Ale řeknu vám, musí tedy ta osoba mít hroší kůži…

Známka 1.1 (hodnotilo 158)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 21 921