Ve zkratce

Stránka:

 Podvod jménem Ptačí chřipka

1.3.24

Česká republika:

Tato válka proti ptákům se nás dotýká mnoha způsoby. Podporuje lež o „virech“ a umožňuje ospravedlnit naprosto šílená opatření, která se používají na naši ochranu před neviditelným nepřítelem. Opatření se stupňují alarmujícím tempem, a proto musíme zabránit tomu, aby se toto šílenství ještě více vymklo kontrole.

Proč se zaměřujeme na imaginární „virus“ a groteskně ničíme životy nevinných ptáků, když existují mnohem věrohodnější vysvětlení pro jakoukoli vnímanou nemoc? Proč dovolujeme, aby podvodné genetické testy určovaly, zda je zvíře nemocné, či nikoli? Proč se předpokládá, že každý pták je nakažený, a proto musí být utracen? Tento přístup spálené země v případě ptačí chřipky, který se používá k potlačení imaginárního „viru“, je podobný opatřením při „COVID-19“, která v posledních čtyřech letech zničila mnoho lidských životů.

Pokud je ptačí chřipka tak nebezpečná jak se nám snaží tvrdit, proč se všude neválí spousty mrtvých ptáků? Přitom když se slepice nevybijí, tak chřipka odejde sama. Od chovatelů si vyslechnete, že jde nejspíš o záměrné ničení chovů.

Cituji: „Ptal jsem se jak přišli na tu chřipku u nich. Jestli byly husy nemocné, kolik byl úhyn a podobně. Dle jeho vyjádření husy byly naprosto zdravé a nebyl ani úhyn. Prostě přijeli z veteriny, že budou odebírat vzorky k vyšetření. A ty vzorky to potvrdily. Byly jim zlikvidovány všechny husy které měli na prodej na Martina a chovné husy, které měli dovezené z Francie. Čili likvidace produkce na dva roky než se to obnoví.“

Dále článek.

Zdroj: https://www.nespokojeny.cz/podvod-jmenem-ptaci-chripka-valka...

Klasifikace: kuriozity,politika,veda,krimi,zvirata Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 9 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Izraelská armáda zabila nejméně 150 Palestinců, kteří si přišli pro humanitární pomoc

1.3.24

Palestina:

Podle palestinských médií zaútočili izraelští vojáci ve čtvrtek 29. února na civilisty čekající na humanitární pomoc ve městě Gaza, přičemž zabili nejméně 150 lidí a více než 1 000 dalších zranili.

Desítky zraněných byly po izraelském bombardování města Gazy převezeny do nemocnice al-Šifa. Palestinské ministerstvo zahraničí odsoudilo"chladnokrevný masakr civilistů" na náměstí Nablsi.

Ministerstvo zdravotnictví v Gaze v tiskovém prohlášení uvedlo, že útok je součástí"genocidy" prováděné izraelským režimem, a vyzvalo mezinárodní společenství k"naléhavému zásahu"na ochranu civilistů.

K tomuto incidentu došlo poté, co Mezinárodní soudní dvůr nařídil izraelskému režimu rozšířit přístup k humanitární pomoci pro pásmo Gazy.

Režim v Tel Avivu uvalil na území"úplné obléhání" a odřízl více než dva miliony Palestinců, kteří zde žijí, od paliva, elektřiny, potravin a vody.

______
Jak je vidět, tato genocida Palestinců a s ní spojená humanitární katastrofa, soudruhům z EU ani naší vládě vrásky nedělá.

Zdroj: https://french.presstv.ir/Detail/2024/02/29/721021/Guerre-%C...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Ukrajinku vyděsila rozloha jednoho z vojenských hřbitovů v Charkově

1.3.24

Ukrajina:

Nemohla projít všemi řadami hrobů, ani přes objektiv fotoaparátu nebyl vidět konec hrobů. Mladá dívka vyzývá Ukrajince, aby se vzpamatovali a zastavili válku, jinak bude těchto hřbitovů jen přibývat.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=jblS71GeDx0&t=18s

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Židé ve vládě USA

29.2.24

USA:
[...]

Žádný rasismus a antisemitismus.

Židé tvoří méně než 2 % obyvatel USA, ale v Bidenově administrativě zastávají všechny vysoké funkce, s výjimkou afroamerického ministra obrany.

Zdroj: https://t.me/zvedavec_news/1090

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 9

 Jourová vyráží na propagandistické turné

29.2.24

Evropská unie:

Turné, které je podle vyjádření Jourové namířeno zejména právě proti odpůrcům válečného štváčství – konkrétně pak jmenovala německou AfD – má podnítit podporu evropských obyvatel k pokračování vyzbrojování Ukrajiny a pokračujícím válečným masakrům.

Zároveň má za cíl odradit občany od volby těch politických stran, které volají po mírových rozhovorech a ukončení financování války na Ukrajině.

„Demokracie je ohrožena ruskými zástupci v celé EU,“ uvedla komisařka pro hodnoty a transparentnost Věra Jourová, která oznámila, že se vydává na „demokratické turné“ po hlavních městech EU, aby podpořila akce proti údajným ruským dezinformacím a tomu, co označuje za „domácí zástupce“ Moskvy.

V rozhovoru zveřejněném ve středu 28. února Jourová tvrdila, že mnoho evropských populistických pravicových stran je ve skutečnosti součástí kremelské propagandistické sítě a aktivně šíří ruské dezinformace mezi svými příznivci.

Nedávná studie provedená největším evropským zahraničněpolitickým think-tankem ECFR ukazuje, že 41 % Evropanů si myslí, že Ukrajina by měla být donucena zasednout k jednacímu stolu, na rozdíl od pouhých 31 %, kteří si myslí, že by EU měla donekonečna pokračovat ve své podpoře.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/jourova-vyrazi-na-pro...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Nerudová: Mladí odmítají válčit za ČR, protože neprošlo manželství pro všechny

29.2.24

Česká republika:

Někdejší prezidentská kandidátka a také kandidátka do Evropského parlamentu Danuše Nerudová má pochopení pro ty, kteří se bouří proti tomu, že by bránili zemi. „Tahle země na mladé kašle.

„Co se divíte? Tahle země na mladé kašle. Chtěli manželství pro všechny, nemají ho. Chtějí dostupné bydlení, nemají ho. Chtěli euro, nemají ho. Chtějí být slyšet, starší jim říkají, ať raději mlčí. Jediné co, možná budou mít – důchody. Proč by mladí chtěli bránit zemi, která na ně kašle?“ zeptala se Danuše Nerudová.

______
Tahle slepice měla tu drzost kandidovat na prezidenta! 

Poznámka editora

Přeci nemůže být pravda, že by něco tak vesmírně pitomého zrodila česká či moravská země. Motorkář Pavel, který nějakým omylem v současností obývá pražský Hrad, je proti ní myšlenkový gigant.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nerudova-Mladi...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 9

 Kolaps elektřiny v ČR. Těžkých 20 let.

29.2.24

Česká republika:

Nízká cena elektřiny může zavinit kolaps energetických zdrojů hlavně z uhlí i dokonce z plynu, protože cenu stále klíčově ovlivňuje emisní povolenka.

Stojíme možná před zásadní energetickou krizí, kdy provozovatelé uhelných elektráren pro ztrátovost své zdroje odstaví, možná už v příštím roce. „Pak ovšem nastoupí prudký deficit stabilní elektřiny a s tím by podle zákona nabídky a poptávky explodovala i cena nedostatkové elektřiny.

Jedinou skutečnou cestou řešení hrozícího kolapsu české energetiky je odstoupit od systému emisních povolenek,“ říká pro ParlamentníListy.cz Milan Smutný, odborný mluvčí think-tanku Realistická energetika a ekologie.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kolaps-elekt...

Klasifikace: ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Ptačí chřipka kosí další chovy!

29.2.24

Česká republika:

Chov geneticky cenných nosnic ve společnosti Líheň Studenec ve Vanči na Třebíčsku zasáhla ptačí chřipka. Ohnisko se tam prokázalo před čtrnácti dny. Zatímco 11,5 tisíce slepic z první haly bylo utraceno prakticky hned, nosnice v druhé hale se snažili veterináři zachránit. Infekce se ale nakonec potvrdila i mezi nimi, takže se musí zlikvidovat dalších 13 tisíc kusů drůbeže.

Začátkem února musel být také zlikvidován chov 50 tisíc kusů kachen u chovatele ve Valdíkově na Třebíčsku. I tam se ptačí chřipka prokázala.

Člověk nemusí být hned konspirační teoretik aby mu v hlavě nezačala blikat červená kontrolka.

Pohádka o šikovném ptáku který zřejmě ventilací upustil nakažený sekrement přímo mezi opatrované slípky a kachny neobstojí.

P.S. - salámovou metodou se k těm cvrčkům přeci jen dostanem. Žrát se musí. 

Zdroj: https://pravyprostor.net/domaci-drubez-byste-zrali-nic-holot...

Klasifikace: politika,ekonomika,zdravi,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Lipavský v Sydney horoval před krajany za korespondenční volbu

28.2.24

Austrálie:

To, že Česká republika stále neumožňuje Čechům žijícím v zahraničí volit korespondenčně, považuje ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) za „skandální“.

Řekl to v úterý večer místního času na setkání se zhruba stovkou krajanů v Sokolu v Sydney. Austrálie například volit poštou umožňuje od 80. let.

„Pro českou diplomacii je péče o krajany absolutní prioritou. Naše vláda pracuje na rozšíření výkonu volebního práva, tak aby Češi v zahraničí mohli snáze vyslovit názor na to, kam má jejich země směřovat. V Austrálii funguje korespondenční volba pro občany v zahraničí od 80. let minulého století a já považuji za skandální, že Česko stále nezvládlo tuto možnost pro své občany zajistit,“ prohlásil šéf české diplomacie na setkání se zástupci české komunity v hale Sokola v australském Sydney.

Zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-lipavsky-v-syd...

Klasifikace: kuriozity,politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

  Podněstří požádalo Rusko o pomoc

28.2.24

Moldova:

Podněstří požádalo Rusko o pomoc v souvislosti s hospodářskou blokádou ze strany Moldavska.

Příslušné prohlášení dnes přijal sjezd poslanců DMR v Tiraspolu.

"Přijmout výzvu Radě federace a Státní dumě Ruské federace s žádostí o realizaci opatření na ochranu Podněstří v podmínkách zvýšeného tlaku ze strany Moldavska s ohledem na skutečnost, že na území Podněsterské moldavské republiky trvale žije více než 220 tisíc ruských občanů, a na jedinečné pozitivní zkušenosti ruských mírových sil na Dněstru, jakož i na postavení garanta a prostředníka v procesu vyjednávání," uvádí se v textu dokumentu.

Již dříve vyjádřili odborníci v Moldavsku a na Západě obavy, že Podněstří může požádat o připojení k Ruské federaci.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1709119847

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Policie zavádí opatření proti „skupinám s odlišnými ideovými postoji“

28.2.24

Česká republika:

Redakce PrahaIN.cz v pondělí od několika policistů získala dokument, který shrnuje priority pro rok 2024 v rámci Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. V úterý jeho autenticitu potvrdil i samotný útvar, v jehož čele stojí generál Leoš Tržil.

Několik policistů, s nimiž redakce hovořila, popudil odstavec týkající se oblasti veřejného pořádku. Zde by se totiž mělo dbát nejen na opatření v souvislosti s projevy rasismu nebo extrémismu. U uvedené pasáže se rovněž píše o opatřeních proti „skupinám s odlišnými ideovými postoji“. „Dokument si musíme přečíst a podepsat,“ řekl nám jeden z policistů krajského ředitelství.

Vyjádření Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje si přečtěne v odkazovaném článku. Ale nic podstaného se v něm nedovíte. Jen mlžení a bagatelikace toho dokumentu.

Zdroj: https://www.prahain.cz/krimi/policie-zavadi-opatreni-proti-s...

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 „Nečistoty“ ve vakcíně proti covidu - v Kanadě vymazáno

27.2.24

Kanada:

Dva vysocí úředníci kanadského ministerstva zdravotnictví, kteří mají finální pravomoc v oblasti schvalování nových vakcín, vyřadili z výzkumné zprávy zmínky o „vysokém stupni nečistoty“ v mRNA vakcínách na covid-19. Podle zprávy vrchní kanadské imunoložky Dr. Kleinové přibližně 8 % proteinů vytvořených injekcemi mRNA byly tzv. frameshift proteiny. Tyto nechtěné proteiny přitom mohou podle některých odborníků způsobovat autoimunitní onemocnění.

Vědecký příspěvek Roseové pojednával o objevu frameshift proteinů, kdy vědci zjistili, že injekce mRNA, které dávají buňkám instrukce k vytvoření spike proteinu viru SARS-CoV-2, aby vyvolaly imunitní reakci, produkují také další nezamýšlené neboli frameshiftované proteiny, které jsou schopny vyvolat imunitní reakci. Výzkumníci odhadli, že přibližně 8 % proteinů vytvořených injekcemi mRNA je frameshiftovaných.

Dr. Roseová ve svém článku napsala, že jednou z jejích obav je, že tyto „nechtěné proteiny“ se vytvářejí u mnoha lidí, kteří dostali injekce na covid-19, a že to „může vést k autoimunitním a jiným problémům“.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Necistoty-ve-...

Klasifikace: veda,zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 V Bruselu je opět “veselo“

27.2.24

Belgie:

Zemědělci se v pondělí střetli s policií v bruselských ulicích ochromených traktory, zatímco se ministři EU sešli, aby se pokusili zefektivnit pravidla a byrokracii, které podněcují protesty v celém bloku.

Odhadem 900 traktorů zastavilo – již podruhé za měsíc – evropskou čtvrť města a zemědělci házeli vajíčka, pálili pneumatiky a odpalovali ohňostroje, zatímco policisté je zatlačovali zpět vodními děly a slzným plynem.

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/farmari-opet-obsadili-si...

Klasifikace: politika,ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Před izraelským velvyslanectvím ve Washingtonu se upálil muž

27.2.24

USA:

"Chystám se spáchat extrémní protestní čin. Ale ve srovnání se zkušenostmi Palestinců z rukou kolonizátorů na tom není nic extrémního. Je to to, o čem naši vůdci rozhodli, že je normální".

Novinářka na volné noze Talia Janeová uvádí, že se jí podařilo získat záznam incidentu, který si nejmenovaný muž zřejmě sám nahrál. Talia Jane uvádí, že muž prohlásil, že je "aktivním členem amerického letectva" a že"se již nebude podílet na genocidě". Po výstřelu ze zbraně opakovaně vykřikoval"Svobodná Palestina".

Podle Janeové policista namířil zbraň na hořící tělo muže: to asi američtí policisté dělají, když si nejsou jistí, co mají dělat. Někdo, kdo se snažil muže zachránit, prý křičel: "Nepotřebuji zbraně, potřebuji hasicí přístroje!"

Zdroj: https://ssofidelis.substack.com/p/le-plus-americain-des-phen...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Mobilizujte všechny úspory Evropanů

27.2.24

Francie:

Bruno Le Maire, francouzský ministr hospodářství, nyní otevřeně prohlašuje, že Evropě (myšleno EU) docházejí peníze (má „nedostatečné finanční rezervy“) a potřebuje „mobilizovat všechny úspory Evropanů, které v současnosti leží ladem na evropských bankovních účtech,“ aby EU mohla financovat budoucnost, včetně „evropského obranného úsilí.“

Vzhledem k tomu, že věci nepokračují se všemi 27 členskými státy, navrhl jsem, abychom s malým počtem členských států dobrovolně postoupili vpřed a v nadcházejících měsících navrhli evropský spořicí produkt, abychom navrhli evropský dohled nad kapitálovými trhy, abychom zajistili regulaci, která funguje spolehlivě a s cílem získat desítky miliard eur na financování našeho růstu a prosperity.

Evropa nesmí dopustit, aby hospodářsky oslabila, jak tomu bylo již několik měsíců, protože nemá dostatečné finanční rezervy. Evropa nesmí promeškat změnu klimatu, protože má dostatečné finanční rezervy. Evropa nesmí promeškat bod obratu v umělé inteligenci, protože se nedokáže dohodnout na této unii kapitálových trhů a využít úspory Evropanů.

35 000 miliard eur, které dnes leží ladem na evropských bankovních účtech místo toho, aby podporovaly prosperitu Evropy zítřka, místo financování umělé inteligence, místo financování změny klimatu, to již není přijatelné. To je podstata mého projevu dnes ráno v Gentu.“

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/francouzsky-ministr-h...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Fico: „Jediným plánom EÚ je podporovať vzájomné zabíjanie Slovanov“

25.2.24

Slovensko:

Ministerský predseda Robert Fico vo svojom videu skonštatoval, že sankčná stratégia Západu a falošné démonizovanie ruského prezidenta Vladimira Putina nefunguje a Rusko nie je na kolenách ani politicky, ani ekonomicky.

Pripomenul, že Ukrajincom bolo znemožnené podpísať mierovú dohodu, ku ktorej boli veľmi blízko. Poukázal v tejto súvislosti na neúčinné sankcie a falošné démonizovaníie prezidenta Putina.

„Rusko nie je ani ekonomicky ani politicky na kolenách,“ skonštatoval Fico. Pripomenul, že v roku 2023 malo Rusko väčšie územné zisky ako Ukrajina. Jediné, čo podľa neho „funguje“, sú tisíce zmrzačených Ukrajincov a Rusov.

Priblížil, že vojna sa začala už v roku 2014, a to „vyčíňaním ukrajinských neonacistov“. Rusko bolo podľa Fica „zavádzané“ tým, že NATO sa nebude rozširovať smerom na východ, pričom dnes sa zvažuje aj členstvo samotnej Ukrajiny. To premiér považuje za „dobrý základ pre začatie tretej svetovej vojny“.

Viac vo videu

Zdroj: https://cz24.news/fico-jedinym-planom-eu-je-podporovat-vzajo...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 14

 Toxická realita elektromobility: Ve Francii hořel sklad s 900t baterií

25.2.24

Francie:

Požáry, ke kterým již došlo, samy o sobě ukazují, jak „ekologické“ elektromobily skutečně jsou. Ve Francii nyní vzplál sklad plný lithiových baterií, což kontaminovalo okolí skladu. Úřady o nebezpečnosti uvolněných jedů jen mlží.

Je nejvyšší čas, aby samozvaní rudo-zelení „zlepšovači“ klimatu představili přesvědčivé funkční a bezpečné koncepty, nebo s celou elektromobilitou nadobro skončili…

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/toxicka-realita-elekt...

Klasifikace: krimi,technika,ekologie Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 5

 „Vytvoř krásný bílý pár. Ne!“ Průšvih s umělou inteligencí. Vše odhaleno a přiznáno

24.2.24

USA:

Černí Vikingové, Afroameričan George Washington, rasové míšení na skotském venkově 19. století. Gemini, umělá inteligence společnosti Google, o níž se před Vánoci psalo, že výkonností převyšuje konkurenty, nakreslila obrázky podávající alternativní výklad euroamerické historie. Papeže znázornila jako snědou ženu, britské panovníky ozdobila subsaharskými rysy. Nakreslit bílý pár se však pro ni ukázalo jako tabu.

Google po vlně kritiky a posměchu přiznal „historické nepřesnosti“, celou záležitost označil za nešťastnou chybu a raději generování obrázků lidí umělou inteligencí dočasně pozastavil. Mezitím se ale vynořily starší tweety vedoucího produktového ředitele Gemini. Ty ukazují, že manažer, který má umělou inteligenci Googlu na starosti, si periodicky na sítích stěžoval na „systémový rasismus“ a po minulých prezidentských volbách 24 hodin brečel dojetím nad odevzdaným hlasem pro Joea Bidena.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vytvor-krasny...

Klasifikace: polit.korekt Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 6

 V Brně vznikla gynekologická ambulance pro transgender lidi

24.2.24

Česká republika:

První gynekologická ambulance pro transgender osoby vznikla v Brně. Stala se tak jednou z mnoha specializací bohunické fakultní nemocnice.

K vytvoření speciální ambulance motivovala vedení špitálu snaha o komfortní, genderově rovnoprávné a příjemné prostředí pro pacienty, kteří aktuálně procházejí změnou pohlaví.

Nová gynekologická ambulance Fakultní nemocnice Brno je určená pacientům, kteří se nyní nacházejí v takzvaném procesu tranzice, ale i těm, kteří mají změnu pohlaví za sebou. „Jsem moc rád, že taková ambulance v Brně vznikla. Prohlídky na gynekologii jako součást procesu tranzice i po ní bývají pro většinu mužů dost nepříjemné,“ řekl Deníku transgender muž, který si přál zůstat v anonymitě.

Zavzpomínal také na nepříjemné pocity v situaci, kdy sám mezi ženami čekal před ordinací na gynekologické vyšetření. „Čekání mezi ženami jsem nesnášel, ale myslím, že to nebylo příjemné ani pro pacientky. Osobně si pamatuju jejich nechápavé pohledy, které zesílily poté, co si mě lékař v mužském rodě zavolal do ordinace,“ pokračoval muž ve vyprávění.

P.S. - poslat rovnou do blázince i s celou ordinací a jeho personálem!

Zdroj: https://brnensky.denik.cz/zpravy_region/transgender-brno-gyn...

Klasifikace: kuriozity,polit.korekt Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

Káva pro Zvědavce

49

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc červenec přispělo 86 čtenářů částkou 17 056 korun, což je 49 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Americký Kongres tleská genocidě v Gaze26.07.24 19:18 USA 0

Zhasnutá budoucnost. Vláda potichu schvaluje zelený teror po česku. Zdraží úplně všechno.26.07.24 19:03 Česká republika 0

Izrael varuje Francii: Připravte se na další útok26.07.24 18:40 Francie 0

Otřes na burze. Padají akcie technologických gigantů. Neúspěch elektroaut dostihl výrobce26.07.24 08:38 Neurčeno 2

Fiala stále více posedlý municí pro Ukrajinu26.07.24 08:30 Česká republika 0

Washington: „Zatkněte válečného zločince“ promítané na fasádě hotelu, kde bydlí Benyamin Netanjahu25.07.24 21:53 USA 0

Zmatek ve Spojených státech vedl k tomu, že se žádný z nejvyšších vůdců dosud nesetkal s izraelským premiérem, který přijel do Washingtonu25.07.24 21:49 USA 0

Trump Zelenskému připomněl vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem.25.07.24 20:38 USA 0

V německých městech razantně narostl počet loupežných přepadení25.07.24 17:50 Německo 3

Ukrajině byly odpojeny dodávky elektřiny v reakci na zastavení tranzitu ropy Lukoil25.07.24 17:27 Ukrajina 0

Oni to věděli a přesto...25.07.24 06:21 USA 2

Výměna obyvatel probíhá na plné obrátky 25.07.24 06:10 Německo 0

Databáze majetku. Co se za tím skrývá? 25.07.24 06:01 Evropská unie 0

Digitalizace nefunguje, úředníci hrozí stávkou 25.07.24 04:28 Česká republika 0

Nord Stream: vyšetřování útoku zůstává tajné24.07.24 18:07 Německo 1

„Nechceme zemřít“ - ukrajinští muži hromadně utíkají před mobilizací do Moldavska (VIDEO)24.07.24 17:45 Moldova 0

27 zemí EU bude jednat o „časově neomezené imobilizaci“ ruských aktiv24.07.24 17:40 Evropská unie 1

USA chtějí v Arménii otevřít jižní front proti Rusku24.07.24 12:37 Neurčeno 0

Zfalšovaný průzkum, který šíří i maistream, má za cíl vyvolat dojem, že Harrisová vede24.07.24 09:24 USA 1

Planeta je stále zelenější a zelenější... pouště ustupují24.07.24 09:09 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,35 Kč
Euro
25,35 Kč
Libra
30,06 Kč
Kanadský dolar
16,87 Kč
Australský dolar
15,30 Kč
Švýcarský frank
26,43 Kč
100 japonských jenů
15,19 Kč
Čínský juan
3,22 Kč
Polský zloty
5,93 Kč
100 maď. forintů
6,48 Kč
Ukrajinská hřivna
0,57 Kč
100 rublů
27,12 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 681,38 Kč
1 unce stříbra
649,30 Kč
Bitcoin
1 577 267,93 Kč

Poslední aktualizace: 26.7.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 581 197