Ve zkratce

Stránka:

 Zlomili Orbama. Ukronacisté dostanou 50 miliard z našich peněz

1.2.24

Evropská unie:

Lídři států Evropské unie na svém čtvrtečním summitu schválili pomoc pro Ukrajinu za padesát miliard eur. S posláním peněz pro napadenou zemi původně nesouhlasilo Maďarsko, které návrh ještě loni vetem blokovalo, předseda Evropské rady Charles Michel ale nyní oznámil jednomyslnou shodu. Peníze Kyjev dostane v následujících čtyřech letech.

______
Orbana přitlačili ke zdi. Vyhrožovali Maďarsku, vydírali Maďarsko. Proti přesile evropských grázlů neměl šanci. Byli to sice jen trpaslíci a eunuši, ale bylo jich moc. A tak bude dál pokračovat bratrovražedný boj, ve kterém Slovan zabíjí Slovana futrovaný našimi penězi.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mimoradna-evropska-rada-o...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 "Budete otroci ve vlastní zemi"

1.2.24

Česká republika:

To prohlásil Miroslav Štěpán v listopadu 1989 k dělníkům v ČKD v Praze. Tehdy ho dělníci vypískali, protože uvěřili vlastizrádcům, lhářům a nastrčeným loutkám. Jeho slova se však naplnila.

Kde je dnes ČKD a tisíce dalších fabrik co byly záměrně zlikvidovány? Jak skončili ti, co ho vypískali? Jako nezaměstnaní? Jako bezdomovci? Jako živořící důchodci? Ano, jsme otroci ve vlastní zemi, jen si to někteří nechtějí přiznat.

Kde je dnes Československo, co nemělo žádné dluhy? Kde je dnes vyspělý průmysl, zemědělství, zdravotnictví, školství, bydlení, práce a důstojný život pro každého, .....? Máme rozkradenou, zdevastovanou, vytunelovanou a totálně zadluženou kolonii Česko. Dluhy nezaplatí ani 10 dalších generací. Máme milion exekucí ročně, 600 tisíc registrovaných nezaměstnaných, další statisíce neregistrovaných nezaměstnaných, 500 tisíc předčasných důchodců, 100 tisíc patologických hráčů na automatech, 4 miliony lidí žijících v chudobě, máme každý den 5 sebevražd ze zoufalství, neboť lidé už dávno pochopili, že dobře už bylo. Máme tak "kvalitní" život, že jsme první na světě ve spotřebě antidepresiv a prášků na spaní.

(Text vyšel 21.02.2016 na PL) Opakuji 2016!

A jen tak mimochodem, neměl Štěpán náhodou pravdu?

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/profily/KOMUNISTICKA-STRANA-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 6

 Zmrazená ruská aktiva : Evropané učinili první kroky ke konfiskaci

31.1.24

Evropská unie:

Evropská unie dosáhla dohody o první fázi plánu na přidělení příjmů ze zmrazených ruských aktiv na "obnovu Ukrajiny".

Evropská komise již několik měsíců, kdy se pomoc USA Ukrajině vyčerpává, sleduje, zda by se jí podařilo získat finanční prostředky z ruských fondů zmrazených v rámci EU-27 a financovat z nich vlastní podporu Kyjevu. Aktiva ruské centrální banky ve výši téměř 191 miliard eur, která EU zmrazila v rámci sankcí proti Moskvě, spravuje Euroclear Bank (EB), mezinárodní depozitář fondů se sídlem v Belgii. Tato aktiva generují ročně několik miliard eur na úrocích.

_____
Kurvy! Nemám slov.

Zdroj: https://reseauinternational.net/actifs-russes-geles-les-euro...

Klasifikace: krimi,finance Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4

 Kolaps o poločase. Fotbalová legenda v 41 letech prohrála boj o život

31.1.24

Panama:

Historicky nejlepší střelec národního týmu Pamany Luis Tejada zkolaboval během zápasu veteránů. I přes rychlý převoz do nemocnice mu doktoři nedokázali pomoct.

V neděli odpoledne nastoupil do utkání fotbalových veteránů, krátce před poločasem se ale nechal vystřídat kvůli nevolnosti. O přestávce pak útočník, který v reprezentaci odehrál 107 zápasů a nastřílel v nich 43 branek, zkolaboval. Ani přes okamžitý převoz do nemocnice se doktorům nepodařilo jeho život zachránit. Národní hrdina zemřel na infarkt ve věku 41 let.

______
A byl očkovaný covinovou šmaludou? Nepíšou. Zkusme hádat.

Zdroj: https://sportyzive.cz/fotbal/kolaps-o-polocase-fotbalova-leg...

Klasifikace: sport,zdravi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 3

 „Na trestní stíhání.“ Očkování a plodnost v ČR. Hovoří čísla

31.1.24

Česká republika:

Pokles počtu narozených dětí od ledna roku 2022 není plně vysvětlen změnou populační struktury matek. Naopak data a z nich provedené analýzy hovoří ve prospěch hypotézy, že očkování proti covidu má příčinnou souvislost s poklesem plodnosti českých žen. „Očkování těhotných žen mRNA vakcínou proti covidu považuji za jedno z největších selhání moderní medicíny.

Očkování mladých zdravých lidí proti covidu, zejména plodných a těhotných žen, by mělo být okamžitě zastaveno. Tím to ale nesmí skončit. Lidé, kteří jsou za tohle kolosální selhání zodpovědní, by měli čelit trestnímu stíhání,“ říká pro ParlamentníListy.cz matematik Tomáš Fürst.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Na-trestni-...

Klasifikace: veda,zdravi,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Zahraniční investoři poprvé drželi státní dluhopisy ČR za víc než bilion korun

31.1.24

Česká republika:

Zahraniční investoři drželi na konci roku české státní dluhopisy za 1,05 bilionu korun. V meziročním srovnání to bylo o 350,7 miliardy korun víc. Celkové zadlužení Česka prostřednictvím dluhopisů k 31. prosinci dosáhlo 2,96 bilionu korun.

Tolik zpráva z novinek.:

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-zahranicni-investori-poprve-drzeli-statni-dluhopisy-cr-za-vic-nez-bilion-korun-40459132

Pokud dobře počítám, tak je to 3.000.000 Kč na jednoho obyvatele ČR.

A není to málo, Antone Pavloviči, chtělo by se zeptat s klasikem.

To už nikdy nikdo nezaplatí.

Asi je to připraveno na přechod státu do majetku Black Rocku, State Street, nebo podobné křivonosé firmy. 

I když, dluhy se mažou i válkou...

Zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-zahranicni-investori...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a janmax

Komentářů: 4

 Etzler se nemusí omluvit influencerce za „prokremelskou svoloč“, rozhodl soud

30.1.24

Česká republika:

Bývalý válečný reportér Tomáš Etzler se nemusí omlouvat za svá slova na sociální síti, kde označil influencerku Jordanku Jiráskovou za „prokremelskou svoloč“ a kolaborantku. Podle soudu měla tvrzení reálný základ. Rozsudek je pravomocný.

„Je výmluvné, jak kolaboranti Tomáš Nielsen a Jordanka Jirásková a jiná prokremelská svoloč oplakávají most poškozený státem bránícím se agresi, ale vždy drží huby, když ruské vraždící, znásilňující a rabující hordy páchají zvěrstva, válečné zločiny na ukrajinských civilistech.“ uvedl tehdy bývalý novinář.

Jirásková, kterou sleduje na socálních sítích tisíce lidí, se rozhodla proti výrokům někdejšího novináře bránit žalobou na ochranu osobnosti. U Obvodního soudu v minulém roce nejdříve částečně uspěla poté, co soud nařídil Etzlerovi, aby se veřejně omluvil. Ten se ale proti tomu odvolal a uspěl. Soud žalobu zamítl v plném rozsahu, Etzler se omlouvat nemusí, navíc by mu žalující strana měla zaplatit náklady odvolacího řízení.

_____
A přečtěte si i reakce čtenářů za článkem. Je mi z toho zle.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/etzler-jiraskova-soud-inf...

Klasifikace: pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 7

 Joe Biden pozastavuje projekty LNG (zemního plynu) a zasahuje Evropu

30.1.24

USA:

"V pátek 26. ledna vyhlásil americký prezident Joe Biden moratorium na výstavbu nových terminálů na vývoz zkapalněného zemního plynu (LNG). Podle údajů zveřejněných mezinárodní organizací Cedigaz pro první pololetí roku 2023 jsou Spojené státy největším světovým vývozcem LNG. Podle Bílého domu směřovala přibližně polovina vývozu LNG v roce 2023 do Evropy, která od invaze na Ukrajinu přestala dovážet ruský plyn.

Od nárůstu poptávky varují vědci, ekologové a místní zastupitelé před ekologickými důsledky urychlení projektů terminálů LNG, a to jak z hlediska veřejného zdraví v USA, tak z hlediska emisí skleníkových plynů.

Na začátku prosince, na okraj klimatické konference COP28 v Dubaji, vyzvalo více než 250 ekologických organizací a skupin Joea Bidena, aby zastavil povolování nových terminálů LNG.

Evropa bude v průseru, jako je to vždy.

Zdroj: https://insolentiae.com/trahison-joe-biden-suspend-les-proje...

Klasifikace: ekonomika,ekologie Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 F 35 oficiálně potvrzen

30.1.24

Česká republika:

Ministerstvo obrany na svém oficiálním účtu na sociální síti X informovalo, že ministryně obrany Jana Černochová spolu s velvyslancem Spojených států amerických Bijanem Sabetem podepsala smlouvu na nákup stíhacích letounů F-35, nejdražších strojů na trhu. A podle četných sdělení resortu obrany také nejlepších.

Ministryně obrany podepsala smlouvu s USA, které nám do 11 let dodají celkem 24 strojů za 150 miliard.

První stíhačky by měly do republiky doputovat v roce 2031, kompletní letku 24 strojů bychom měli mít k dispozici v roce 2035 tedy za 11 let. Podle šéfky resortu obrany Černochové jsou americké F-35 v rámci NATO stroje 5. generace páteřním letounem.

_____
Za sedm let ty letadla budou šrot (ta letadla jsou šrot už teď, pozmáka editora) a černoška dávno v pr.... Následky 5demoliční čety ponese ale celý národ několik generací. Mimochodem výstavba infrastruktury na ty us krámy vyjde na další miliardy.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna...

Klasifikace: politika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Financial Times - vedení EU chce zničit maďarskou ekonomiku kvůli jejímu odmítnutí pomoci Ukrajině

29.1.24

Maďarsko:

Podle listu se Brusel chystá položit kurz maďarské národní měny a snížit investiční atraktivitu země, aby ji připravil o pracovní místa a zpomalil hospodářský růst.

Maďarský ministr pro záležitosti EU Janos Boka pro FT uvedl, že o takových hrozbách neví, ale poznamenal, že Budapešť "nepodléhá tlaku".

Zdroje z diplomatických kruhů EU zároveň FT sdělily, že "mnoho evropských zemí" navrhovaný plán podporuje.

______
Pokud je to pravda, a předpokládám, že je, ukazuje to v celé nahotě zmrdctví a totalitní manýry Evropské unie. Rukavičky jdou dolů, masky patají.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1706513783

Klasifikace: politika,ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Soud odsoudil Strelkova ke čtyřem letům vězení za výzvy k extremismu

29.1.24

Rusko:

Moskevský městský soud ve čtvrtek 25. ledna odsoudil bývalého náčelníka ministerstva obrany Doněcké lidové republiky (DNR) Igora Strelkova (Girkina) ke čtyřem letům v kolonii s obecným režimem za výzvy k extremismu. Informovala o tom tisková služba soudů s obecnou působností v Moskvě.

"Igor Girkin byl uznán vinným podle části 2 článku 280 trestního zákoníku Ruské federace ("Veřejné výzvy k provádění extremistické činnosti")," uvedla tisková služba na kanálu Telegram. Girkin veřejně vyzýval uživatele internetu k extremistické činnosti.

Bývalý náčelník ministerstva obrany DNR je od 21. července loňského roku ve vyšetřovací vazbě. Je známo, že Strelkovovy publikace na jeho kanálu Telegram se staly důvodem pro zahájení trestního řízení. V září mu moskevský soud prodloužil vazbu do 18. prosince.

V polovině října moskevský městský soud rozhodl, že prodloužení vazby je zákonné, a v prosinci soud prodloužil vazbu o dalších šest měsíců.

Zdroj: https://iz.ru/1639680/2024-01-25/sud-prigovoril-strelkova-k-...

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 3

 Lidé mezi 40 a 44 lety začali podezřele umírat

29.1.24

Británie:

„Úmrtnost osob ve věku 40 až 44 let se nejvíce zhoršila v první polovině roku 2023, ukázala analýza údajů Úřadu pro národní statistiku. Počet úmrtí na 100 000 obyvatel podle věku se ve stejném období zvýšil o 6 %, a to po dvou letech poklesu,“ napsala agentura Bloomberg.

Článek v lékařském časopise Lancet z minulého měsíce naznačil, že mezi důvody by mohly patřit účinky infekcí Covid-19 spolu s tlakem na národní zdravotnickou službu v oblasti akutních onemocnění i léčby chronických nemocí.

„Mnoho zemí, včetně Spojeného království, i nadále zažívá zjevný přebytek úmrtí dlouho po vrcholech spojených s pandemií COVIDU-19 v letech 2020 a 2021.

Počty nadměrných úmrtí odhadované v tomto období jsou značné. Britský úřad pro národní statistiku (ONS) vypočítal, že v roce 2022 bylo ve Spojeném království registrováno o 7,2 % nebo 44 255 více úmrtí na základě srovnání s pětiletým průměrem (bez roku 2020). To přetrvávalo do roku 2023 s 8,6 % nebo 28 024 více úmrtími registrovanými v prvních šesti měsících roku, než se očekávalo,“ uvedl časopis Lancet.

P.S. - hmmm, a to je pouze Británie. A co ostatní země? Samozřejmě o vakcínách ani slovo, to by se pharma lobby mooc rozlobila.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Padaji-jak-hru...

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 „Udeřte. Tvrdě.“ USA se (opět) ženou do války

29.1.24

USA:

Za nedělní útok bezpilotního letounu na základnu na severovýchodě Jordánska, při němž zemřeli tři američtí vojáci a 25 dalších bylo zraněno, jsou podle Bílého domu zodpovědní ozbrojenci podporovaní Íránem.

„Nepochybujte – všechny odpovědné poženeme k odpovědnosti,“ ujistil po útoku americký prezident Joe Biden, na což však množství amerických politiků reagovalo kritikou.

Na slova je – zejména podle republikánů – pozdě a potřeba je podle nich udeřit přímo na Írán. „Vyzývám Bidenovu vládu, aby zasáhla významné cíle uvnitř Íránu,“ šíří se výzva Bidenovi, -  „přímo na Teherán“.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Uderte-Tvrde-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Ursulo von der Leyenová, šíříte zavádějící obsah

28.1.24

Evropská unie:

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová 27. ledna, v den 79. výročí osvobození Osvětimi a v Den památky obětí holocaustu, uvedla, že největší nacistický koncentrační tábor byl osvobozen "spojeneckými silami".

Ruská mise při EU upozornila, že se von der Leyenová dopustila chyby: "Koncentrační tábor Osvětim-Březinka osvobodila Rudá armáda, nikoli spojenecká vojska."

Zároveň vlnu nevole vzbudilo u Poláků video, které šéfka Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová natočila u příležitosti Mezinárodního dne památky obětí holokaustu. Zatímco německá politička a další představitelé EK čtou jména zabitých, v titulcích se jako místo smrti některých objevovalo „tábor Osvětim, Polsko“. O nacistickém Německu v příspěvku nebyla ani zmínka.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1706427351

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Francouzští zemědělci paralyzovali zemi. Protestují i proti EU

27.1.24

Francie:

Již několik dní pokračují protesty zemědělců ve Francii, kde byla na několika místech – zejména v okolí Paříže – zcela paralyzovaná doprava. Zemědělcům také konečně dochází, že za jejich problémy stojí do značné míry také EU, což dávají otevřeně najevo.

V pátek zemědělci po celé Francii demonstrovali proti vládní politice blokádami a dalšími akcemi. Mimo jiné bylo zablokováno spojení mezi Lyonem a španělskou hranicí po dálnicích A7 a A9. Tato trasa byla po 400 kilometrech prakticky nepoužitelná. Byly tam obrovské kolony kamionů, které nemohly vjet do Francie.

Kromě toho byla obsazena dálnice A1, která spojuje Paříž se severem Evropy, což vedlo k velkým dopravním zácpám.

Mimo Francouzů stále protestují i zemědělci v Německu, podle posledních informací by měly protesty v centru Berlína končit zítra, dále se čeká na to, s čím přijde vláda na jednání 2. února.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/revoluce-francouzsti-...

Klasifikace: politika,ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Téměř třetina Američanů Gen Z jsou LGBTQ – průzkum

27.1.24

USA:

Více než jeden ze čtyř (28 %) Američanů ve věku od 18 do 25 let, známý jako Generace Z, byl označen jako LGBTQ v průzkumu zveřejněném začátkem tohoto týdne Public Religion Research Institute (PRRI). 

Toto číslo bylo největším procentem zaznamenaným ze všech generací průzkumem veřejného mínění, který provedl svůj výzkum během srpna a září na vzorku více než 6 600 lidí. 

Téměř polovina neheterosexuálních Gen Zers uvedla, že jsou bisexuální, což představuje 15 % všech dospělých Gen Z. Gayové a lesbičky (5 % z celkového počtu) převyšovali „ostatní“ (8 %).

Generace Z se mnohem snáze identifikovala jako něco jiného než rovného než předchozí generace. Mezi mileniály 16 % uvedlo, že jsou nějakou formou LGBTQ, přičemž gayové a lesby jsou téměř stejně běžní jako bisexuálové (5 % oproti 7 %). 

Zdroj: https://www.rt.com/news/591295-genz-americans-lgbtq-poll/

Klasifikace: kuriozity,polit.korekt Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Obvyklá písnička. Izrael obviňuje ICJ z antisemitismu

27.1.24

Izrael:

Izrael obviňuje ICJ z  -- hádáte správně -- z antisemitismu.

"Rozhodnutí antisemitského soudu v Haagu dokazuje to, co už bylo známo: Tento soud neusiluje o spravedlnost, ale o pronásledování židovského národa," prohlásil izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir.

_____
Už jsou fakt trapní. Jak dlouho ještě jim to budeme trpět a tolerovat?

Zdroj: https://www.caitlinjohnst.one/p/israel-accuses-the-icj-of-yo...

Klasifikace: kuriozity,politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Michal Kocáb jede na festival "Pohoda" do Kyjeva - Je tam válka nebo ne?

26.1.24

Ukrajina:

V Kyjevě se plánuje 27.1. velkolepý mezinárodní festival "Pohoda loves Ukraine". Je to velký festival, jen ze Slovenska přijede 5 hudebních: FVLCRVM, Berlin Manson, Karpatské chrbáty, Fara a Vydrapená bužírka Punk Systém. Vstupné zdarma, platí to Sorosova nadace.

Když paní učitelka Bednářová prohlásila, že v Kyjevě se nebojuje byla za to souzena. Kdyby tam skutečně probíhaly válečné operace, tak by tam tihle "liberálové" určitě nejeli.

Zdroj: https://www.aktuality.sk/clanok/mwVQeV2/pohoda-organizuje-v-...

Klasifikace: kuriozity,kultura Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 2

Káva pro Zvědavce

49

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc červenec přispělo 86 čtenářů částkou 17 056 korun, což je 49 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Americký Kongres tleská genocidě v Gaze26.07.24 19:18 USA 0

Zhasnutá budoucnost. Vláda potichu schvaluje zelený teror po česku. Zdraží úplně všechno.26.07.24 19:03 Česká republika 0

Izrael varuje Francii: Připravte se na další útok26.07.24 18:40 Francie 0

Otřes na burze. Padají akcie technologických gigantů. Neúspěch elektroaut dostihl výrobce26.07.24 08:38 Neurčeno 2

Fiala stále více posedlý municí pro Ukrajinu26.07.24 08:30 Česká republika 0

Washington: „Zatkněte válečného zločince“ promítané na fasádě hotelu, kde bydlí Benyamin Netanjahu25.07.24 21:53 USA 0

Zmatek ve Spojených státech vedl k tomu, že se žádný z nejvyšších vůdců dosud nesetkal s izraelským premiérem, který přijel do Washingtonu25.07.24 21:49 USA 0

Trump Zelenskému připomněl vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem.25.07.24 20:38 USA 0

V německých městech razantně narostl počet loupežných přepadení25.07.24 17:50 Německo 3

Ukrajině byly odpojeny dodávky elektřiny v reakci na zastavení tranzitu ropy Lukoil25.07.24 17:27 Ukrajina 0

Oni to věděli a přesto...25.07.24 06:21 USA 2

Výměna obyvatel probíhá na plné obrátky 25.07.24 06:10 Německo 0

Databáze majetku. Co se za tím skrývá? 25.07.24 06:01 Evropská unie 0

Digitalizace nefunguje, úředníci hrozí stávkou 25.07.24 04:28 Česká republika 0

Nord Stream: vyšetřování útoku zůstává tajné24.07.24 18:07 Německo 1

„Nechceme zemřít“ - ukrajinští muži hromadně utíkají před mobilizací do Moldavska (VIDEO)24.07.24 17:45 Moldova 0

27 zemí EU bude jednat o „časově neomezené imobilizaci“ ruských aktiv24.07.24 17:40 Evropská unie 1

USA chtějí v Arménii otevřít jižní front proti Rusku24.07.24 12:37 Neurčeno 0

Zfalšovaný průzkum, který šíří i maistream, má za cíl vyvolat dojem, že Harrisová vede24.07.24 09:24 USA 1

Planeta je stále zelenější a zelenější... pouště ustupují24.07.24 09:09 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,35 Kč
Euro
25,35 Kč
Libra
30,06 Kč
Kanadský dolar
16,87 Kč
Australský dolar
15,30 Kč
Švýcarský frank
26,43 Kč
100 japonských jenů
15,19 Kč
Čínský juan
3,22 Kč
Polský zloty
5,93 Kč
100 maď. forintů
6,48 Kč
Ukrajinská hřivna
0,57 Kč
100 rublů
27,12 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 681,38 Kč
1 unce stříbra
649,30 Kč
Bitcoin
1 577 267,93 Kč

Poslední aktualizace: 26.7.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 580 576