Ve zkratce

Stránka:

 Nakazila se covidem, přišla o všechny končetiny

27.8.22

Česká republika:

Pětašedesátiletá Eva se v únoru nakazila covidem-19. Ačkoliv nikdo nepředpokládal, že by nemoc měly doprovázet větší komplikace, skončila v nemocnici, kde měsíc bojovala o život. Lékaři ji zachránili, ale za cenu amputace všech čtyř končetin.

Na začátku letošního roku, v únoru 2022, jí začaly vypovídat službu nohy. Antigenní i následný PCR testy jí vyšel pozitivní a obvodní lékařka jí nasadila léčbu paralenem.
Druhý den se však již Eva nepostavila. Třetí den se nemohla hýbat vůbec.

„Rozběhl to covid, pravděpodobně jsem ale musela mít něco v těle,“ říká Eva. Co se přesně s jejím organismem dělo, neví. Ani doktoři si podle ní nevěděli rady. Její stav se ale postupně zhoršil natolik, že aby ji lékaři zachránili, amputovali jí zhruba měsíc poté, co se do nemocnice dostala, ruce i nohy. „Jinak bych zemřela,“ dodává.

Ruce má amputované nad lokty a nohy ve stehnech. Bydlí v domově seniorů a navzdory všemu chce i nadále vést plnohodnotný život.

______
Autorka článku Karolína Novotná se ani slovem nezmínila o možné vakcinaci. To je pro novináře mainstreamu přísné tabu. Proto nám dál budou lhát a ukazovat lidi ''postižené'' kovidem ve snaze nahnat další ovečky pod jehlu. Big Pharma jim pravdu nedovolí psát, protože by to poškodilo prestiž výrobce vakcín a také jejich vysoké zisky.

Tromby jsou nejčastějším vedlejším příznakem vakcín Covid 19!

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-nakaza-nemoc-epidem...

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Potraviny: produkty, které by mohly chybět kvůli nedostatku obalů.

26.8.22

Francie:

Zvýšení nákladů na suroviny ztěžuje výrobu obalů, což začíná mít dopad na supermarkety.

Celá řada produktů mohla v nadcházejících týdnech dojít. Podle institutu Nielsen se očekává, že dostupnost škrobnatých potravin, mouky, těstovin a krupice se v nadcházejících měsících sníží, aniž by však došlo k výraznějším výpadkům zásob. Na druhou stranu institut upozorňuje na problémy s obaly, které se začínají projevovat i v supermarketech.

Cena buničiny vystřelila nahoru. Dalším problémem jsou obaly z bílého skla, které je stále obtížnější sehnat. Aby se zabránilo nedostatku zboží, velcí prodejci se snaží co nejvíce zásobit a omezit tak počet prázdných regálů na začátku školního roku.

Zdroj: https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/les-infos-de-6h-alime...

Klasifikace: ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 3

 V 75 letech zemřela zpěvačka Hana Zagorová

26.8.22

Česká republika:

Hana Z. trpěla nevyléčitelnou nemocí krve už od 70. let.

Letos je nějaký "prokletý rok", že celebrity umírají daleko častěji než kdy dříve.

Samozřejmě, jakákoliv souvislost mezi experimentální injekcí a úmrtím je považována za konspiraci. Zkoumal někdo, co udělá mRNA vakcína s hemoglobinurií?

Hana Zagorová byla očkována - viz odkaz. Cituji: "Přestože je nesmírně důležité absolvovat obě očkování, aby byla zajištěna maximální účinnost očkovacích látek v boji proti koronaviru, zpěvačka prozatím obdržela jen jednu dávku." Pravděpodobně dostala i třetí včeličku, což nepřímo vyplývá z tohoto textu. Cituji: "Ta třetí dávka očkování mi také dala pořádně zabrat." - kdyby ji nedostala, tak by ve věte nemohlo být slovo také.

Zdroj: https://www.extra.cz/stefan-margita-v-slzach-zemrela-vsemi-m...

Klasifikace: kuriozity,zdravi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 2

 Lukašenko: Bělorusko přestavělo vojenská letadla na nosiče jaderných zbraní

26.8.22

Belorusko:

"Oni (Západ) musí pochopit, že je nezachrání žádné vrtulníky, žádná letadla, pokud budou eskalovat.

Jednou jsme s Putinem v Petrohradě řekli, že přezbrojíme běloruská letadla Su tak, aby mohla nést jaderné zbraně. Myslíte si, že žvaníme?

„Vše je připraveno!" řekl Lukašenko 26. srpna novinářům.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1661506611

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 5

 „Vládní lež.“ Zásobníky neplníme, plyn pálíme, LNG není. Důkazy proti vládě a čísla

26.8.22

Česká republika:

Vladimír Budinský, energetický expert uvedl, že nastávající zima se v tomto ohledu jeví spíše jako naprostá katastrofa, než jako cokoliv jiného. Plyn nám může dojit již kolem Vánoc a navzdory vládním prohlášením se nejen žádný zkapalněný do holandských zásobníků nenakoupil, ale dokonce už nyní spotřebováváme plyn, který jsme načerpali do tuzemských zásobníků.

To ale není všechno. Na grafu dokonce ukazuje propad v naplnění plynových zásobníků, které jsou podle Síkely nyní rekordně plné. Gas.kyos.com/gas/cz ukazuje propad v naplnění plynových zásobníků pod průměr stavu minulých let. Máme jen 81,6 %, průměr je 85,5 % a maximum bylo 97,1 % v roce 2014. Důvod je prostý, neplníme zásobníky. Za 23. 8. jsme naplnili jen 25,1 GWh, denní průměr toho dne je 117,17 GWh,“ poukazuje Budínský na naprosto podprůměrné plnění zásobníků plynem.

„Vláda si neuvědomuje závažnost neplnění zásobníků plynu v této době. Ve dnech 18. srpna a včera 25. srpna se z nich už dokonce čerpalo. Čára MAX se od začátku našeho předsednictví EU vzdaluje a čára MIN se zatraceně blíží. 24. 8. uloženo minimum 27 GWh, 25. 8. bylo 27 GWh vyčerpáno!“

Vladimír Budínský přikládá i jednoduchý výpočet s tím, že 25. 8. bylo uloženo 43 GWh a vyčerpáno 70 GWh, což považuje za skandální, stejně jako to, že navzdory tomu vláda dál hlásá, jak se zásobníky plní nejvíc v historii.

Slova ministra průmyslu Jozefa Síkely a Vladimíra Budínského jsou v přímém rozporu. Kdo z nich má pravdu?

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vladni-lez-Za...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Rozrůstá se "neznámá příčina úmrtí" - někde už se dostala na 1. místo

25.8.22

Kanada:

"Neznámá příčina"se stala hlavní příčinou úmrtí v Kanadské Albertě. Dokonce na neznámou příčinu úmrtí umírá více lidí než na mrtvici, cukrovku a srdeční selhání dohromady. Dochází k 7 násobnému růstu úmrtí, kde příčinu zjistit nelze.

Začíná to vypadat, že z oficiální lékařské vědy se stala pavěda, když nedokáže příčinu úmrtí v tolika případech objasnit. To jsme někdy v hlubokém středověku? A když je příčina neznámá, tak třeba lidi může někdo vraždit. Proč se naše pokročilá věda nesnaží z neznámé příčiny udělat známou?

Zdroj: https://otevrisvoumysl.cz/jp-sears-neznama-pricina-smrti-nas...

Klasifikace: zdravi,krimi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 1

 Současná krize způsobí drastický nárůst emisí nejen CO2

24.8.22

Česká republika:

Je neuvěřitelně pokrytecké od vlád, že zpřísňují emisní limity u aut tak, že takové nové auto, co limity dodrží,  se už skoro ani nedá vyrobit. A nebo jsou cenově nedostupná a náchylná k poruchám.

Na druhé straně někteří lidé nebudou mít na zaplacení plynu a budou topit třeba petkou naplněnou pilinami s motorovým olejem mourem či fermeží - tomu se kdysi říkalo Leninovy brikety. Takovýto způsob topení může vytvořit emise škodlivin horší než všechna auta dohromady. To je přesně ten cíl, kam vede Green Deal - o ekologii nejde ani náhodou.

Zdroj: https://www.cryptonews.cz/zajimavosti/znate-leninovy-brikety...

Klasifikace: kuriozity,ekonomika,technika,finance Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 1

 Trussová prohlásila, že bude připravena použít jaderné zbraně

24.8.22

Británie:

Britská ministryně zahraničí Liz Trussová, která se uchází o post premiérky, prohlásila, že by byla připravena v případě potřeby stisknout tlačítko pro spuštění jaderných zbraní.

"Myslím, že je to důležitá odpovědnost premiéra. Jsem ochotná to udělat," odpověděla během předvolebních projevů v Birminghamu na otázku, jak by se cítila, kdyby takové rozhodnutí padlo.

V Rusku pronesla podobnou hypotézu ředitelka Russia Today Margarita Simonjan :  

,,Buď na Ukrajině prohrajeme, nebo začne třetí světová válka. Osobně si myslím, že nejreálnější je třetí světová válka, protože jak nás znám, jak znám našeho vůdce Putina, tak nejvíce neuvěřitelné je, že to nakonec všechno skončí jaderným úderem, to se mi zdá pravděpodobnější než tento vývoj''. (video)

_____
Okno Owertona dokořán. Nic hezkého nás nečeká. Konflikt se bude jen stupňovat a to z obou stran.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1661285231

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 My vám ty zlobivé weby zavřeme a ještě vám napaříme pokutu

23.8.22

Česká republika:

Sněmovní tisk 285/0. Vl.n.z. o někt. opatř. proti šíření teroristického obsahu – EU:


Předkládá ministr vnitra, doručeno poslancům 18. 8. 2022 ve 12.53.


Navazuje na Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2021/784. Jde o legální umožnění „zavřít“ zlobivé weby (zjednodušeně řečeno). V § 3 se píše, že poskytovatel obsahu dokonce ani nemá být nějakou dobu informován o odstranění „teroristického“ obsahu… Dohled nad prováděním zvláštních opatření vykonává Český telekomunikační úřad. Ke komunikaci se může používat systém Europolu. Informace se předávají Evropské
komisi.

Jednotlivá donucovací pokuta pro poskytovatele hostingových služeb až 100 000 Kč. Pokuty až do 4 % celosvětového obratu poskytovatele hostingových služeb.

Není stanoveno, podle čeho se pozná teroristický obsah, umožňuje to tedy velmi široký výklad. Je to jen zmíněno v Důvodové zprávě a je odkazováno na směrnici 2017/541/EU.

A pro pousmání nakonec: V Důvodové zprávě (D) se dozvídáme, že nařízením není dotčena svoboda projevu a pluralita sdělovacích prostředků.

Zdroj: https://www.psp.cz/sqw/text/orig2.sqw?idd=215625

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Děkuji ti, státe

23.8.22

Česká republika:

Přišel mi dopis od ministra práce a sociálních věcí Jurečky. Dovolím si kousek ocitovat:

Vážená paní, vážený pane,

dovolte mi začít dobrou zprávou. Letos jsme již dvakrát navyšovali důchody a nyní je budeme zvyšovat potřetí. Celkem to průměrně dělá 2 500 Kč, což je dohromady nejvyšší navýšeni v historii ČR.

Velmi si vážíme Vaši celoživotní práce, a proto se staráme, aby na Vás zdražování nedopadalo plnou vahou. Procentní výměra Vašeho důchodu naroste o 5,2 %, neboť právě tímto tempem rostl i index Vašich životních nákladů. Základní výměra důchodů se nezvyšuje, neboť se odvozuje od růstu nominálních mezd, současně předpokládáme, že další valorizaci důchodů budeme realizovat již v lednu 2023.

Ptáte se, kolik mi stát přidal? Celých 53 Kč. 

O 53 Kč víc každý měsíc. 

Jsem nevyslovně šťasten a děkuji tomuto státu, že se tak vzorně stará o své poddané. Teď vím, že se nemusím obávat nouze. Jen řeším, kam já ty peníze budu dávat.  :-D

Klasifikace: ekonomika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 0

 Umírá o 1000 lidí více KAŽDÝ TÝDEN jako následek lockdownů (a očkování)

22.8.22

Británie:

Do médií začínají prosakovat informace, že ve Velké Británii umírá každý týden o 1000 lidí více než by odpovídalo průměru z předchozích let. Lidé neumírají na COVID, ale z úplně jiných zdravotních důvodů.

Tady je vidět, jak byly veškeré lockdowny, náhubky (spojené s očkováním o kterém článek taktně nepíše) lidem prospěšné.

_______
P.S. Poznámka editora: Ano, umírají z "jiných" zdravotních důvodů. Tohle přesně jsme předpovídali. Tak byla navržena ta vražedná očkovací látka. Jednak (spolu s rouškami přes hubu) rozhodí imunitu, takže člověka porazí i obyčejná rýma, jednak povzbudí v člověku dřímající problémy, které by se jinak ani nemusely projevit, dále ucpává krevní řečiště, takže vznikají embolie a spousta nemocí spojených s poruchami krevního oběhu. Složitým způsobem mění lidské proteiny a DNA buněk. Jed působí dlouhodobě a pomalu.

Zdroj: https://echo24.cz/a/STVFR/lockdown-umrti-covd-koronavirus-vi...

Klasifikace: zdravi,krimi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 4

 Ruská FBS objasnila vraždu Duginové. Pachatelka s dcerou utekla

22.8.22

Rusko:

Federální bezpečnostní služba objasnila vraždu novinářky Darii Duginové, informovalo její centrum pro styk s veřejností. Potřebovala na to jeden den.

"Bylo zjištěno, že zločin připravily a spáchaly ukrajinské speciální služby. Pachatelem je občanka Ukrajiny Natalja Pavlovna Vovková, narozená v roce 1979," uvádí zpráva.

FSB objasnila , že Vovková spolu se svou 12letou dcerou přijely do Ruska 23. července a pronajaly si byt v domě, kde Duginová žila, aby o ní sbíraly informace.

K pozorování dívky použila pachatelka činu Mini Cooper. Na vjezdu do Ruska měl vůz čísla DPR - E982ХН DPR, v Moskvě - Kazachstán, 172AJD02, a na výstupu - ukrajinský, AH7771IP.

V den vraždy byla Vovková s dcerou na Literárním a hudebním festivalu Tradice, kde byla Duginová čestným hostem. Večer provedla řízenou explozi Toyoty Land Cruiser Prado, kterou Duginová jela.

Poté Vovková s dcerou odjely jakoby se nechumelilo přes Pskovskou oblast do Estonska.

Hackeři ze skupiny RaHDit tvrdí, že Natalya Vovková, rozená Šabanová, je vojáčkou nacionalistického pluku Azov. Na potvrzení zveřejnili fotografii jejího průkazu na svém webu.

______
Takže to vypadá, že od začátku cílem teroristického útoku nebyl pan Dugin, ale jeho dcera. Fuj, to je hnusné a ubohé. A ukrajinští nacisté se neštítí zapojit do teroristického činu i dítě. A tuhle chátru podporujeme.

Zdroj: https://ria.ru/20220822/dugina-1811295530.html

Klasifikace: krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 7

 Dánsko zakáže očkování proti covidu osobám mladším 18 let

21.8.22

Dánsko:

Dánsko nepovolí očkování proti covidu osobám mladším 18 let. Už ne "nedoporučuje", ale přímo nedovoluje.

Byly zohledněny současné vědecké poznatky v oboru pro danou věkovou kategorii a závěr byl, že riziko očkování převýšuje nad výhodami.

Zdroj: https://thecountersignal.com/denmark-bans-covid-vaccine-for-...

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1

 Jak zavraždili Darju Duginovou, dceru Putinova poradce Dugina

21.8.22

Rusko:

Chronologie událostí z večera 20.8.2022

18.00 Alexandr Dugin přednáší na festivalu "Tradice" ve vesnici Zacharovo na téma "Tradice a historie". Jeho dcera je zde čestným hostem.

21.25 Darja odjíždí z festivalu Land Cruiserem Prado. Pravděpodobně těsně předtím někdo přímo na parkovišti umístil do auta výbušné zařízení v domění, že autem pojede Alexandr Dugin.

Alexandr Dugin se na poslední chvíli rozhodne nasednout do jiného auta a jede za ním.

21.35 Auto odjíždí na dálnici Mozhaiškoje. Poblíž vesnice Bolši Vyjazyomi dochází k silnému výbuchu. Výbušné zařízení explodovalo za jízdy. Po výbuchu auto narazilo do plotu. Darja Duginová, která řídila SUV, zemřela na místě.

Auto, které explodovalo, měl řídit A. Dugin, ale na poslední chvíli přesedl do jiného auta.

Darja podle Readovky obvykle jezdí SUV značky Hyundai, ale dnes dívka z neznámých důvodů nasedla do auta svého otce.

_______
Je to celé podivné. Doufám, že se to vyšetří.

Odporná reakce Černochové: Toto jsou skuteční vrazi a váleční štváči. A není mi líto ani dcery, ani truchlícího otce.

Zdroj: https://t.me/swodki/151215

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4

 USA povolily Ukrajině použít své zbraně k úderu na Krym

19.8.22

USA:

USA povolily ukrajinské armádě použít západní zbraně k úderům na Krym, pokud to Kyjev považuje za nezbytné.

"Cíle si samozřejmě nevybíráme a vše, co jsme poskytli, je určeno k sebeobraně. Jakýkoli cíl, který se rozhodnou sledovat na svrchované ukrajinské půdě, je z definice sebeobranou," uvedl pod podmínkou anonymity jeden z představitelů Bílého domu.

Zdůraznil, že podle stanoviska USA je Krym Ukrajinou.

Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena připravuje pro Kyjev další vojenské dodávky v hodnotě okolo 800 milionů dolarů. Informovala o tom agentura Reuters.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1660846851

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 USA předají do ČR 8 bojových, transportních vrtulníků

19.8.22

Česká republika:

Spojené státy darují České republice osm vrtulníků Bell, uvedla pražská ministryně obrany Jana Černochová.

Černochová ve čtvrtek večer pro Českou televizi řekla, že Washington kromě dříve objednaných 12 vrtulníků poskytne České republice, spojenci v NATO, šest obranných vrtulníků a dva transportní vrtulníky. Letoun by měl dorazit v roce 2023.

Vrtulníky budou darem, kromě nákladů na převoz a modernizaci, potvrdila americká ambasáda v tweetu ve čtvrtek pozdě. "Společně činíme naši alianci silnější a schopnější podporovat [Ukrajinu] v jejím boji za svobodu!", dodalo velvyslanectví.

Černochová uvedla, že dar přišel v reakci na "jasný a neochvějný postoj Prahy od začátku ruské invaze na Ukrajinu".

"Nejenže jsme si získali respekt našich spojenců díky našemu odhodlání pomoci Ukrajině, ale také jsme získali jejich podporu při modernizaci naší armády," uvedla podle Hospodářských novin .

Zdroj: https://www.politico.eu/article/us-8-combat-transport-helico...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1

 Jaderný fyzik - Záporožská jaderná elektrárna může být zakonzervována

19.8.22

Ukrajina:

Záporožská jaderná elektrárna by mohla být zakonzervována, bylo by to rozumné řešení a odstavení reaktorů je z hlediska bezpečnosti opodstatněné, řekl jaderný fyzik Andrej Ožarovskij v rozhovoru pro televizní kanál 360.

Podle Ožarovského by bylo jediným správným řešením zakonzervovat ZNPP až do ukončení bojů v regionu. Vysvětlil, že dopad projektilu na nefunkční reaktor by měl také kritické následky, ale ty by byly mnohem menšího rozsahu.

Hlavní škody z případného odstavení jaderné elektrárny by utrpěli obyčejní Ukrajinci, kteří by zůstali bez elektřiny. Záporožské úřady dnes ráno oznámily, že posílí ochranné systémy jaderné elektrárny.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1660888749

Klasifikace: technika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 4

 Luxusní jachty, palác belgického krále a 400 milionů v kufru. Ukrajinští miliardáři se uklidili do Monaka

19.8.22

Ukrajina:

„Prapor Monako“ je ironická přezdívka pro velké množství ukrajinských milionářů a miliardářů, kteří prchli z válkou zdecimované země do prosluněného Monaka.

Před válkou Ruska proti Ukrajině, která trvá již téměř půl roku, utekli mnozí ukrajinští milionáři a miliardáři na Azurové pobřeží, kde jsou ale celému světu na očích, upozornil list Ukrajinska pravda. „Obscénní množství neslušně bohatých ukrajinských uprchlíků“ ironicky překřtil na „prapor Monako“.

Videoreportáž zaznamenala již statisíce zhlédnutí.

Zdroj: https://echo24.cz/a/SX7Ci/ukrajina-monako-milionari

Klasifikace: kuriozity,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Fiala poslal víc peněz Ukrajině, než slíbil, že dá na pomoc Čechům

18.8.22

Česká republika:

Podle evropské mezivládní organizace Ukraine Support Tracker, která eviduje veškerou pomoc Ukrajině, už Česká republika poslala Ukrajině 448 milionů EUR!

Česká vláda tak dala za 5 měsíců (březen-červenec) Ukrajině více peněz, než hodlá rozdělit jako pomoc vlastním lidem!

Vláda letos rozdělí 10 miliard korun českým občanům jako mimořádnou pomoc s úhradou drahých životních nákladů a energií. Ukrajině věnovala skoro 12 miliard korun!

Česká republika je 10 v pořadí zemí podle celkového množství peněz poslaných Ukrajině! Srovnatelně velké země Rakousko (je 28), Maďarsko (je 23), Slovensko (je 8!), Belgie (je 21), Holandsko (je 18), Švédsko (je 14)! Německo je dokonce 13-cté a Francie 19-ctá! Vše přepočteno na velikost HDP! Bohaté západní země raději podporují své bohaté občany! Největší příjemci Evropských fondů (5krát více na hlavu než Češi) Itálie je 23-tí a Španělsko 24-té!

Zdroj: https://cz24.news/fiala-uz-poslal-vic-penez-ukrajine-nez-sli...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 44 891 632