Ve zkratce

Stránka:

 Článek z roku 2015 se zamýšlí nad otázkou, zda "vylepšovat" netopýří koronavirus je dobrý nápad

12.3.20

USA:

"Vědcům" se povedlo upravit netopýří koronavirus tak, aby byl přenositelný člověkem. Současně ho "vylepšili" SARS (vážný akutní syndrom dýchací soustavy).

Mluvčí čínského ministerstva zahraničí obvinil USA, že nákaza propukla tam a do Číny byla zavlečena.

Nakažených je mnohonásobně více, než se přiznává.

Zdroj: https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debat...

Klasifikace: veda,krimi Zprávu vložil/a Lovec idiotů

Komentářů: 1 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Německo bere 1500 "dětských uprchlíků" z Řecka - Řecko netestuje migranty na infekci koronaviru

12.3.20

Německo:

Podle zprávy FAZ z 11. března registruje Řecko 5463 nezletilých migrantů bez doprovodu.

92,5 % jsou chlapci, 7,5 % jsou dívky.
9 % z celkového počtu je mladší 14 let.

Většinu z celkového počtu tvoří adolescenti ve věku 15 až 17 let. Z toho 44 % přišlo z Afghanistánu, 21 % z Pákistánu, jen 11 % tvrdí, že přišlo ze Sýrie.

Dokonce i vedoucí řecké humanitární organizace připustil, že „mužští adolescenti často dostávají peníze od svých rodin nebo od vesnických komunit a jsou vysláni v prvém sledu, aby za sebou následně přitáhli zbytek rodiny“.

(Nezletilým "uprchlíkům bez doprovodu" nesmí být odepřen azyl.)

Míří do Německa, Francie i Finska.

Němcům se neustále lže, protože ačkoli je dětí mladších 14 let méně než 500, berlínská koalice oznámila, že jich z Řecka vezme 1500 pro AWO, Charitas a Diakonii. Logicky většina z nich jsou adolescenti, kteří za sebou přitáhnou své rodiny.

Navíc Řecko oznámilo, že dosud migranty v táborech netestovalo na infekci koronaviru.

Zdroj: https://translate.google.com/translate?depth=1&hl=cs&rurl=tr...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 2

 Německo oficiálně zařadilo AfD mezi pravicové extremisty - těsně před volbami v Bavorsku

12.3.20

Německo:

Německý Úřad na ochranu ústavy oficiálně zařadil konzervativní stranu AfD mezi pravicové extremisty.

Stalo se tak těsně před volbami v Bavorsku.

Již před tímto rozhodnutím unikla zpráva,že do budoucna budou všichni státní úředníci policisté,požárníci atd.,kteří budou členy AfD,ze svých zaměstnání propuštěni.

Takže útoky Antify i buzerace AfD státními orgány je nyní zcela ospravedlnitelná a žádaná.

Za fašisty naopak nikdo neoznačil Die Linke - komunistickou stranu Německa a přímou nástupkyni SED, koministické strany DDR.

Kongres strany Die Linke v Hesenském Kasselu zahájila jedna funkcionářka ve veřejné a na video natáčené diskusi slovy: „Po revoluci,když postřílíme jedno procento bohatých“... A myslela to zcela vážně.

Takže abyste tomu dobře rozumněli - podle globalistické vlády Německa je na tomto videu fašistou vylekaný zdvořilý pán z AfD,který marně žádá o nějakou diskuzi,a nikoli banda skandující mládeže,která okupuje informační stánek AfD a která na konec pánovi převrátí stolek s volebními materiály AfD a pošlapané je nechá ležet na zemi. Ćást mládeže mává praporky SPD - soc. dem. strany Německa.

______
Není náhoda, že Hamáček zavedl termín "předsudečná nenávist" a že se každý nepohodlný názor označkuje za fašistický, xenofobní a rasistický. Německo nám předvádí, jak to bude pokračovat.

Zdroj: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 2

 Malmǒ: Operace Snowflake

12.3.20

Švédsko:

Švédská policie zvolila revoluční taktiku v boji proti zločinu: pozvala šéfy gangů na pizzu.

Namísto boje policie vyzvala 12 vůdců gangu, aby si popovídali u pizzy, z nichž 9 se skutečně dostavilo. Výbuchy náloží jsou na každodenním pořádku a 29% obyvatel se již mělo stát oběťmi zločinu, načež sdělila gangsterům: „Vy jste nejvíce ohroženi zraněním nebo zabitím.“

Policie ocenila vůdce gangů, jež se na pizzu dostavili, starajíce se o jejich blaho více, než o lidi, od kterých vybírají daně. Lidé na to regují: „Nejprve nás zneužívají a okrádají, a pak my daňoví poplatníci platíme za jejich zatracenou pizzu!“

Zdroj: http://svobodnenoviny.eu/svedska-policie-reagovala-na-sokuji...

Klasifikace: kuriozity,politika,polit.korekt,krimi Zprávu vložil/a siky

Komentářů: 2

 Zbytečné vojenské cvičení v Evropě proběhne navzdory situaci s koronavirem

12.3.20

Evropská unie:

Má Evropa možnost 37000 z toho 20 000 amerických vojáků kontrolovat, zda nebudou roznášet nějaký další virus a můžeme je v případě podezření vyhodit? Přece to není normální, abychom seděli zavření doma a přitom se po Evropě proháněla těžce ozbrojená (možná nakažená) armáda ze zámoří. Mírová...

Vůdci Pentagonu podělaní strachem chodí 2 metry od sebe a k nám pošlou (možná) nakaženou americkou armádu?

21. února Jens Stoltenberg oznámil, že NATO zahajuje rozsáhlé vojenské cvičení. Z USA do Evropy bude přepraveno 85 tanků Abrams, 45 obrněných transportérů, těžké kulomety, minomety, přibližně 20 000 amerických vojáků. «Defender Europe-2020» je nejrozsáhlejší cvičení za posledních 25 let. Vojenské operace se zúčastní 37 000 vojáků z 18 zemí.

P.S. - diskuse pod článkem taky zajímavá

Zdroj: http://skrytapravda.cz/domaci/3110-a-dalsi-smrtici-virus-pen...

Klasifikace: politika,zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 3

 To snad ne! Doživotí za sex s partnerkou?

12.3.20

USA:

Producent Harvey Weinstein dostal 20 let za údajné znásilnění plus tři roky za sexuální nátlak. Vzhledem k tomu, že je mu 67 let a je vážně nemocný, jde prakticky o doživotí.

Weinstein je podepsaný pod filmy jako Pulp Fiction, Kill Bill, Osm hrozných, Zamilovaný Shakespeare, Scary movie, Rambo, Halloween, Sin city, Gangy z New Yorku, Výkřik a mnoha dalšími.

O miliony dolarů ho po vypuknutí kampaně #MeToo připravily ženy, které údajně sexuálně napadl. Ta vysoudila půl milion dolarů, ta dva miliony, prostě ukusovaly z jeho dortu, ačkoli neměly nic, než “svou verzi příběhu”.

“Jsem zmatený,” řekl Weistein v soudní síni během 20ti minutového proslovu. “Myslím, že muži jsou z toho všeho zmatení … Bojím se o tuto zemi. Tohle není Amerika, jaká by měla být.“

Zdroj: https://www.arfa.cz/to-snad-ne-dozivoti-za-sex-s-partnerkou-...

Klasifikace: polit.korekt,feminismus,sex Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 4

 Zajímavý rozhovor s Matějem Stropnickým

11.3.20

Česká republika:

Populismus je to, že místo elit znovu rozhodují lidé. Občas blbě, občas dobře, ale znovu oni. Populismus je jen jiné slovo pro demokracii, ale elity z něj dělají strašáka. Bojí se lidí, to je celý. Nechápou, že demokracie znamená i možnost, že lidi vymění i je, kteří ji pro ně tak bedlivě střeží. A lidé už nevěří tomu, že se EU nebo ČT změní, už se nemění moc dlouho, proto ty stavby chtějí bourat.

______
Zdá se, že tomu chlapci prospěla fyzická práce a život na vesnici. Klikněte si na odkaz, není to špatné.

Zdroj: https://www.info.cz/cesko/levice-desitky-let-kolaboruje-se-s...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4

 Maďarsko oficiálně oznámilo OSN, že odstupuje od globálního kompaktu pro migraci

11.3.20

Maďarsko:

Maďarsko oficiálně oznámilo OSN, že odstupuje ze schvalovacího procesu globálního kompaktu pro migraci. Oznámil to maďarský ministr zahraničí Peter Szijjarto.

Ten řekl, že se ukázalo, že pozice Maďarska a OSN ve věci migrace jsou neslučitelné.

“Maďarsko udrží svou pozici a žádná globální organizace to nemůže změnit.”

“Vnímáme migrační proces z jiné perspektivy. OSN věří, že migrace je nevyhnutelná, výhodná a měla by se podporovat. Maďarsko je proti tomu přesvědčeno, že migrace je nebezpečím pro pro něj a Evropu. Cílem OSN je migraci podporovat, cílem Maďarska je jí zastavit.

Podle Maďarska je úmluva o migraci špatná a zvýhodňuje pašeráky, kteří díky ní získají více “zákazníků”. Budou jim totiž moci tvrdit, že v rámci úmluvy OSN budou přijati.

Pozice Maďarska říká, že je nepřirozené měnit populaci kontinentu a svět by se měl naopak snažit migraci zastavit. Je prý nemyslitelné, aby Maďarsko požadavky OSN plnilo. Mezi ně patří i uznání toho, že přechod hranic je lidským právem, a nikoliv bezpečnostním rizikem.

Vzhledem k tomu, že se vedle Maďarska hovorů OSN odmítly účastnit i USA, a pochybnosti vyjadřují i další státy, je nepravděpodobné, že by odstoupení mělo pro Maďarsko nějaký negativní dopad.

Zdroj: https://www.facebook.com/groups/472437606626340

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1

 Úředníci po celém Rusku jsou v panice. Putin udělal krok nemající ve světě obdoby...

11.3.20

Rusko:

Mají členové tvé rodiny bankovní účet v zahraničí? V tom případě nemáš co dělat ve státní a veřejné správě a okamžitě se pakuj! Umíte si představit zděšení mezi úřednickými vyžierkami, ať už na ministerstvech či v regionech?

Dříve se to v Rusku týkalo „jen“ poslanců Státní dumy (analogie Poslanecké sněmovny), dnes se to týká VŠECH úředníky Ruské federace od nejvyšší do nejnižší úřednické funkce. Je vcelku i zjevné, proč to prošlo. Vzhledem k tomu, že se tato omezení týkaly poslanců, zlomyslnost zde zjevně udělala své, takže podle hesla: „když ne my, tak ani vy“, pro tuto novelu zvedly poslanci Státní dumy svou ruku.

Zdroj: https://megazpravy.cz/urednici-po-celem-rusku-jsou-v-panice-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4

 Americký ekonom předpověděl Rusku vítězství v ropné válce

11.3.20

Rusko:

Profesor americké Vojenské námořnické školy a pracovník Institutu pro výzkum zahraniční politiky ve Filadelfii Nikolas Gvosdev nazval kolaps cen ropy hospodářskou válkou a prohlásil, že šance Ruska na vítězství jsou vysoké.

„Kreml vstoupil do hazardní hry a vsadil na to, že do konce roku nejen zvítězí nad Spojenými státy, ale také obnoví své partnerství se Saúdskou Arábií,“ napsal v článku pro National Interest.

Autor zdůraznil, že Rusko je připraveno riskovat možnou eskalaci v konfrontaci se Spojenými státy, aby získalo převahu nad Washingtonem, a jako příklad uvádí zhoršení situace v Sýrii.

„Rusové však mají řadu výhod. Ruský rozpočet ve srovnání se saúdským může být realizován při mnohem nižších cenách ropy. Rusko může zvýšit vývoz prostřednictvím potrubí, ale saúdská ropa bude k zákazníkovi dopravována déle, protože je dodávána tankery. A nejdůležitější je to, že Saúdové chtějí soutěžit s Ruskem o podíl na trhu v Evropě a tam bude dražší vývoz z USA vytlačen,“ řekl Gvosdev.

Zdroj: https://cz.sputniknews.com/byznys/2020031011627380-americky-...

Klasifikace: politika,ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 M. Mazurek: EÚ nie je taká skvelá, ako nám hovoria!

10.3.20

Slovensko:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=k2WVmnSYBG8

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Při nejničivějším konvenčním náletu v historii zpustošili před 75 lety Američané Tokio

10.3.20

Japonsko:

Nový velitel amerického XXI. bombardovacího velitelství, generálmajor Curtis Emerson LeMay, na počátku března 1945 radikálně změnil dosavadní výběr cílů svého letectva. Nyní se již nestalo hlavním úkolem bombardování cílů důležitých z válečného hlediska, nýbrž neskrývaný teror proti civilistům.

První obětí nové, nesmírně vražedné a ničivé strategie generálmajora LeMaye se při nočním náletu z 9. na 10. březen 1945 stalo japonské hlavní město Tokio, na něž 279 Superpevností 20. letecké armády svrhlo 1665 zápalných pum. Uhořelo při něm nebo zemřelo zadušením podle oficiálních údajů 83 793 obyvatel Tokia (objevilo se však i číslo 130 000), a stal se tudíž podle Guinnessovy knihy rekordů nejničivějším leteckým útokem konvenčními prostředky v dějinách (pokud by byl pravdivý údaj o 135 000 mrtvých při bombardování Drážďan v únoru 1945, o němž je dodnes přesvědčeno mnoho Němců, ale i zahraničních odborníků, pak by pomyslné prvenství zaujala „Florencie na Labi“), 40 918 utrpělo zranění a milión lidí zůstal bez přístřeší.

Šest největších japonských měst ztratilo při „paličských náletech B-29“, jak se jim říkalo, 126 762 mrtvých (97 031 Tokio, 9246 Ósaka, 8079 Nagoja, 6789 Kóbe, 4616 Jokohama a 1001 Kawasaki). Superpevnosti zničily 1 439 115 budov.

Podle Hattoriho zahynulo při leteckém bombardování (bez započtení obětí výbuchů jaderných pum v Hirošimě a Nagasaki) 198 961 civilistů (podle jiných zdrojů dokonce 269 187), 271 617 (podle jiných údajů 305 371) utrpělo zranění a 8064 zůstalo nezvěstných.

Zdroj: https://www.reflex.cz/clanek/historie/100112/pri-nejnicivejs...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Černošský rasismus 2: Černošky pokousaly pilota

10.3.20

Británie:

Soud v anglickém Uxbridge řeší kauzu dvou žen, které měly loni v květnu kousnout a kopnout kapitána letadla švýcarského leteckého dopravce Swiss International Air Lines. Matka s dcerou se s pilotem linky Curych–Londýn dostaly do sporu poté, co jim palubní personál odmítl vzít na palubu dětský kočárek a nechal ho uložit do nákladního prostoru.

______
Zde je o incidentu článek v angličtině. A jak je zvykem, nikdo ani náznakem nezmínil, že jednání obviněných bylo motivováno čistým rasismem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/let-pilot-kapitan-lon...

Klasifikace: polit.korekt,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Černošský rasismus 1: Brutální útok party černochů na 15letou bělošku

10.3.20

USA:

Newyorská policie zveřejnila video z brutálního napadení 15leté dívky v severním Brooklynu skupinkou přibližně dvaceti mladíků. Záběry z bezpečnostní kamery (podívejte se na video viz odkaz) ukazují, že dívka byla napadena za bílého dne přímo na ulici. Brutalita útoku je zarážející, mladíci do bezbranné ležící dívky kopali hlava nehlava. Nakonec ji ještě okradli o mobilní telefon, kreditní kartu a dokonce i boty.

_______
Žádné noviny, a prošel jsem jich několik, nezmínily fakt, že dívka byla běloška. Dokonce na videu příčinlivě začernily i její hlavu, abychom si to nemohli dát do souvislostí. Ale na jedné fotce jsou vidět její ruce. Nebo tady. Nenávist černochů vůčí bílým je strašlivá a tutlá se to.

Zdroj: https://tv.idnes.cz/zahranicni/napadeni-new-york-divka-15-le...

Klasifikace: polit.korekt,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4

 IT zakázky u Maláčové se prodražují o stamiliony

9.3.20

Česká republika:

Zakázky na dávkové systémy jsou nyní podle expertů největším IT problémem státu. Stály už miliardu a zřejmě o další miliardu se ještě prodraží. Vyšetřuje je i policie.

Koncem ledna už došla poslancům trpělivost. Nedlouho předtím si přečetli v novinách, že Ministerstvo práce a sociálních věcí potřebuje další miliardu, aby dokončilo přechod na nové IT systémy.

Příklad: Informační systém „Zaměstnanost“ měl před šesti lety odhadovanou cenu 346 milionů korun (to v tabulce je), v soutěži ale zvítězila společnost Atos IT Solutions s cenou pouze 129 milionů. Tak to bývá – soutěží různých nabídek se cena obvykle srazí. Z veřejných zdrojů však lze vyčíst, že doposud ministerstvo této firmě vyplatilo 131 milionů a s dalšími 172 miliony počítá pro letošek. Sečteno: systém, který má podle smlouvy stát 129 milionů, vyjde na 303 milionů korun.

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/it-zakazky-u-malacove-se-...

Klasifikace: ekonomika,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Pravda o krizi v Řecku. Turecko naváží k hranicím i propuštěné vězně

9.3.20

Turecko:

1.Falešní migranti si sundavají šaty a polonazí se nechávají fotit, aby Erdogan mohl Řecko obvinit z nelidskosti.

2."Byli jsme zadrženi řeckými vojáky a komandy," vypráví migrant, oblečený v igelitu, na kameru,"svlékli nás do naha a vzali nám batohy a peníze. Bili afghánské ženy plastovými tyčemi. Evropané vždy vyhlašují, že respektují lidská práva ..."

Na konci videa je vidět, že tento údajně Řeky terorizovaný migrant má za pasem mobil.

3.Zde cca 40 letý ubohý nezletilý bez doprovodu tvrdí, že situace v táboře není dobrá.

4. Pravda o krizi v Řecku.Turci navážejí migranty a vězně propuštěné z vězení k řeckým hranicím. Vyzbrojují je plynovými granáty a aktivně jim pomahají narušit řecké hranice. Turečtí starostové nabízejí transport zdarma k řeckým hranicím. Turečtí úředníci posílají migrantům na mobily zprávy, že hranice s Řeckem jsou otevřené a také mapy , jak se dostanou do různých evropských států.

Turecká propaganda používá emotivní snímky zkrvavených migrantů z roku 2015 a falešně obviňuje Řecko z krutosti a vraždy uprchlíka. Novináři jsou Tureckem uvězněni. ...

Zdroj: https://twitter.com/akrokentrwos/status/1235945899513262080

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 1

 Video: Spec. síly turecké policie bijí a kopají neposlušného migranta u hranice s Řeckem

9.3.20

Turecko:

Zdroj: https://twitter.com/NicAthens/status/1235998873576968193

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 1

 Video: Allahu akbar! Muslimové se snaží strhnout pohraniční plot Řecka ocelovým lanem, které jim dali turečtí policisté

8.3.20

Turecko:

Zdroj: https://twitter.com/akrokentrwos/status/1236597221702930432

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 0

 Ruský prezident si připravil pro návštěvu překvapení

8.3.20

Rusko:

Turecký prezident Recep Erdogan se ve čtvrtek setkal v Moskvě s Vladimirem Putinem.

Státníci při tiskové konferenci seděli před zlatými hodinami umístěnými na krbu, jimž dominuje socha vojáků na koních. Zdánlivě nevinný předmět měl přitom svou symboliku - zobrazuje Rusy porážející Turky ve válce roku 1877. Fotografie ze setkání tak vyvolaly otázku, zda šlo o pouhou náhodu, nebo o promyšlené gesto.

Jedním z nich byly již zmíněné hodiny, které jsou dílem ruského sochaře s francouzským jménem Eugeny Lanceray. Výzdoba vyobrazuje ruské gardy, jež překonávají bulharské hory během rusko-turecké války (1877-1878). V tomto konfliktu Rusové drtivě porazili Osmanskou říši, která přišla o kontrolu nad velkou částí území na Balkáně.

Tureckou delegaci také nemohla potěšit socha carevny Kateřiny Veliké, která stála opodál státníků. Vladařka v 18. století porazila Osmany ve dvou válkách a připojila si některá jejich území ve východní Evropě, například poloostrov Krym.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/putin-vytrollil-erdogana-sochou-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 6

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Charkově bylo zabito 7 důstojníků z České republiky28.04.24 12:10 Ukrajina 0

Zpráva WEF: 98% centrálních bank souhlasí se zavedením digitální měny 28.04.24 10:39 Neurčeno 0

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 2

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Měnové kurzy

USD
23,49 Kč
Euro
25,13 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,17 Kč
Australský dolar
15,35 Kč
Švýcarský frank
25,68 Kč
100 japonských jenů
14,86 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,49 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 928,81 Kč
1 unce stříbra
638,63 Kč
Bitcoin
1 488 981,40 Kč

Poslední aktualizace: 27.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 053 591