Ve zkratce

Stránka:

 Další kulturní obohacení v Itálii. Italové budou Salviního ještě prstíčkem vyhrabávat z politického hrobu

12.9.19

Itálie:

Zdroj: https://www.infovojna.sk/article/video-agresivny-migrant-v-t...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 5 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Mrtvé včely kolem vysílače 5G

12.9.19

USA:

Zdroj: https://ac24.cz/-/padajici-a-mrtve-vcely-u-5g-vysilacu-jake-...

Klasifikace: zdravi,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 7

 Případ Mazurek: Občan podal "sebeudání"

11.9.19

Slovensko:

Slovenský informační portál Infovojna.sk přinesl dokument o sebeudání občana (Ing. Pavol Knaperek) pro názorový souhlas s výroky M.Mazureka (Zvědavec informoval zde)

Podľa prevládajúcej mediálnej a spoločensko-politickej "hystérie" sú vraj takéto "závažné a rasistické výroky veľmi nebezpečné a priamo ohrozujú nielen znevýhodnenú rómsku komunitu, ale dokonca spochybňujú celý demokratický systém SR" - viď. napr. nedeľná diskusia v televízii TA3.

Slovenská republika je údajne právny štát, ktorého jedným z troch pilierov je súdna moc dohliadajúca na dodržiavanie práva a zákonnosti. Pokiaľ mám túto skutočnosť rešpektovať, musím nesúhlasiť s vlastnými názormi a bolo mojou občianskou povinnosťou takýto podnet podať. V uvedených súvislostiach by sa mojou osobou pravdepodobne musela skôr či neskôr i tak zaoberať NAKA - či už na podnet anonyma, niektorého tzv. spoločensky rešpektovaného udavača alebo možno osoby z môjho okolia.

Celé a přesné znění textu tr.oznámení s hlavičkou:

Vec: Oznámenie o skutočnostiach nasvedčujúcich tomu, že došlo k spáchanie trestného činu mojou osobou

viz. Zdroj

Zdroj: https://www.infovojna.sk/article/dokument-slovensky-obcan-po...

Klasifikace: politika,polit.korekt,pravo Zprávu vložil/a ObcaneCR.cz

Komentářů: 3

 Proruský žoldák? Co to je?

11.9.19

Česká republika:

Nejlepší zpravodajský portál iDěs uveřejnil článek Proruský žoldák z Česka přišel o nohu. Když se vrátí domů, hrozí mu vězení. Píše o nešťastníkovi Pavlu Botkovi, který se vydal na Ukrajinu bojovat za doněcké separatisty, na hlídce šlápl na minu a utrhlo mu to nohu. V Čechách mu hrozí kriminál.

Proč iDěs používá urážlivé označení žoldák (což je někdo, kdo slouží za žold), když vzápětí v článku sama píše: na Donbas žene dobrovolníky ideologie, obdiv k Putinovi, proruské smýšlení nebo nenávist k Západu. Jinými slovy, žádné peníze, žádný žold. Proč tedy ten titulek? Proč toto označení nepoužívá, když píše o skutečných českých žoldácích sloužících za žold (placený z daní českých poplatníků) v Afghánistánu za zájmy amerických korporací? Je to nechutné. A ubohé.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/donbas-rusko-ukrajina-boj...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 5

 Zeman v Srbsku: „Mám rád Srbko a srbský národ a nemám rád Kosovo“

11.9.19

Česká republika:

Věta, kterou pronesl prezident Zeman mimo mikrofony během přivítání na letišti pronikla až do světových agentur. Srbská média tento výrok zopakovala snad tisíckrát a podle našich zjištění se o něm baví i zdejší lidé v běžných hovorech. A jsou nadšeni.

_______
:-)

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nejsme-loutky...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 7

 Praha - černých dealerů drog město zaslíbené...

11.9.19

Česká republika:

Propagandistická reportáž ČT o úspěších a strastích policejního specializovaného týmu Krystal k potírání pouličního prodeje drog v centru Prahy nepotřebuje zvláštní komentář pokud jde o prodej drog. Inu, nabídka, poptávka a zahraniční turisté či mládež. 

Když jsem měl na návštěvě v ČR před dvěma lety kamaráda z Petrohradu - je mu 23 let a živí se jako průvodce - říkal mi, že byl překvapený, že než přešel napříč Starměstské náměstí, čtyřikrát mu černoši nabízeli drogy a to velice otevřeně, evidentně bez zvláštních obav. 

Na reportáži je otřesný naproti tomu závěr. Jedná se o černochy (kdo se pohybuje v Praze, dávno ví), jedná se o žadatele o azyl z jiných čl. zemí (kteří mají sedět na zadku a dealovat tam, kde žádají) a reportáž se zcela vyhnula jakékoliv odpovědi na kriminalizaci, ba naopak - přistižení jsou vyhošťováni! 

Zdroj: https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/2920709-za-osm-mesicu-...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a simonx

Komentářů: 2

 Jourová je místopředsedkyní Evropské komise. Dohlédne také na dezinformace

10.9.19

Evropská unie:

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová oficiálně uvedla do funkce své podřízené. Věra Jourová získala post místopředsedkyně Evropské komise. Bude v ní mít na starosti dodržování hodnot EU a transparentnost, tedy i boj proti dezinformacím. Komise bude mít osm místopředsedů.

________
Máme se smát nebo plakat? Já myslím, že to druhé. Jourová je fanatická eurohujerka, prospěchářka a bezpáteřní karieristka. Jsem si jistý, že udělá ještě hodně škod, než se jí zbavíme.

A jen tak na okraj: Osm místopředsedů? A není to málo, soudružko Lejnová? Já bych jich jmenoval rovnou třicet. Ať to pára tlačí. Všichni víme, jak dřou a jak jsou důležití, bez nich bychom si ani neprdli. A navíc - můžeme si to dovolit. My to rádi zaplatíme.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/jourova-komise-ursula...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 6

 Hamáček šílí. Chce, aby ženy nemusely přechylovat příjmení

9.9.19

Česká republika:

Minulý týden ministr vnitra a šéf ČSSD Jan Hamáček obhájil ve vládě návrh úpravy zákona o matrikách, podle níž by se všechny ženy po sňatku nemohly svobodně rozhodnout, zda přijmou jméno partnera bez typické přípony -ová. Jen o pár dnů později Hamáček iDNES.cz řekl, že podpoří pozměňovací návrh ve Sněmovně, který by dal všem českým ženám právo nepřechylovat jméno.

_______
Tohle je drzost. Co je ČSSD po tom, jak se píší ženská jména? Od kdy mohou politikové určovat pravidla gramatiky?

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prechylovani-jmen-nepovin...

Klasifikace: polit.korekt Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 6

 Pelikán vydáním Nikulina nespáchal trestný čin. Jednal správně, řekl žalobce

7.9.19

Česká republika:

Bývalý ministr spravedlnosti Robert Pelikán nespáchal trestný čin, když rozhodl o vydání ruského hackera Jevgenije Nikulina.

O vydání Nikulina do Spojených států rozhodl Pelikán loni v březnu. V té době běželo stále řízení, ve kterém Rus žádal o udělení azylu. V době vydání Pelikánova rozhodnutí tak česká justice ještě byla ve fázi kasační stížnosti.

„Toto trestní oznámení jsem po vyhodnocení jeho obsahu založil bez dalších opatření jako zcela bezdůvodné,“ sdělil server šéf Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 2 Tomáš Svoboda. Podle Svobody nebyly v Pelikánově postupu při vydávání hackera žádné chyby. 

______
To je krása, co? Vlezdoprdelství těchto trpasličích politiků a morálních ubožáků je tragické. A ještě smutnější je názor veřejnosti v diskuzi za článkem. Skoro všichni tento zbabělý, protiprávný čin schvalují. Přál bych jim, aby se také dostali do spáru amerických Rambů.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nikulin-hacker-vydani-do-...

Klasifikace: politika,krimi,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 5

 Poslance Mazureka se zastal Fico - a vyšetřuje ho policie též!

6.9.19

Slovensko:

Kauza poslance Mazureka má pikatní dohru - poslance se zastal Fico (mj. prohlásil, že řekl jen to, "co si myslí celý národ") a jdou po něm též...

Zdroj: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2917406-policie-proveruje...

Klasifikace: politika,polit.korekt Zprávu vložil/a simonx

Komentářů: 5

 Nová studie o příčinách pádu WTC7

5.9.19

USA:

Univerzita ve Fairbanksu (Aljaška) uveřejnila svou novou, vlemi podrobnou studii, nazvanou "A Structural Reevaluation of the Collapse of World Trade Center 7". Celý dokument (pdf, 126 stran), lze stáhnout z tohoto odkazu:

http://ine.uaf.edu/media/222439/uaf_wtc7_draft_report_09-03-2019.pdf

V závěru zprávy se uvádí:

Hlavním závěrem naší studie je, že kolaps WTC 7 dne 11.9. nebyl způsoben požárem, což je zcela v rozporu se závěry Národního institutu pro standardy a technologie (NIST) a soukromých inženýrských firem, které kolaps studovaly.


Sekundárním závěrem naší studie je, že kolaps WTC 7 byl globálním selháním způsobeným téměř souběžným selháním všech sloupů budovy.

Zdroj: https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/czfmx8/a_struct...

Klasifikace: politika,krimi,technika Zprávu vložil/a MartinSt

Komentářů: 5

 Diversita = bílá genocida

5.9.19

Neurčeno:

Všimněte si neskutečné brutality, kterou projevují černí vůči bílým ženám. Je zajímavé, že feminacistky, které jsou schopné zlikvidovat bílého muže za to, že před 20 lety sáhl někomu na koleno, se neodváží pípnout. Ten respekt, který vykazují vůči svým novým pánům, je dech beroucí. Opět se potvrzuje, že žena musí dostat par přes hubu, jinak si přestane muže vážit.

(Zrušili mi účet na vimeo.com, vymazali video. Pracuji na náhradním řešení.)

Zdroj: https://vimeo.com/358017455

Klasifikace: politika,polit.korekt,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 9

 Z dění ve Středozemním moři (videa)

5.9.19

Itálie:

Vybraná videa z twitteru kapitána  Clause-Petera Reische lodi Eleonore (Mission-Lifeline)

◘ "Záchrana" na moři, video video 38sec

◘ Komunikace kapitána s pevninou, odmítnutí a později vplutí do přístavu  video cca 34sec

Není od věci si projít i jiné zprávy, převzetí medaile aj., stejně jako web společnosti, např. toto

Jak to bude probíhat za nové vlády, lze tušit.

 

Zdroj: https://twitter.com/clausreisch?lang=cs

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a ObcaneCR.cz

Komentářů: 0

 Liberálne médiá sú zhrozené. Prieskum ukázal, že učitelia omnoho viac dôverujú Hlavným správam ako Denníku N alebo SME

4.9.19

Slovensko:

Liberálny Denník N tento týždeň zverejnil výsledky prieskumu agentúry Focus pre projekt “People to People”, ktorý sa zaoberal aj tým, aké médiá sú podľa súčasných pedagógov dobrým zdrojom informácií a ktoré by odporučili svojim žiakom.

Výskumníci sa učiteľov pýtali: “Ak by ste mali svojim žiakom odporučiť médiá, kde môžu nájsť dôveryhodné informácie o tom, čo sa deje doma a vo svete, ktoré z nasledujúcich médií (či už v tlačenej alebo internetovej podobe) by ste svojim žiakom odporučili?”

Na zhrozenie liberálnych novinárov takmer 2/3 učiteľov by svojim žiakom odporučili ako dôveryhodný zdroj informácií alternatívny portál Hlavné Správy a "konšpiračný" web Zem a vek, ktoré tak v prieskume predbehli mainstreamové "mienkotvorné" denníky SME a N.

 

Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/liberalne-media-su-zhrozene-prie...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a pozorovateľ

Komentářů: 0

 MeToo začíná ženám škodit. V USA roste nechuť je zaměstnávat

4.9.19

USA:

Američtí muži se v důsledku kampaně proti sexuálnímu obtěžování stále více zdráhají spolupracovat se ženami. Čtvrtina se bojí s nimi být o samotě a pětina si kvůli tomu ani nepřeje jim poskytnout pracovní místo.

Podle nejnovějšího průzkumu zveřejněného odborným časopisem Organizational Dynamics jejich počet roste. Ženu by na místo vyžadující úzkou spolupráci – například při služebních cestách – loni například jen nerado přijalo zhruba 15 procent mužů oproti letošním 21 procentům. 27 % oslovených mužů uvedlo, že se vyhýbají pracovním schůzkám, kde by jejich jediným partnerem byla žena. 19 % mužů by jen neochotně najalo atraktivní ženu.

Najímání žen se stále více brání i ženy. Průzkum z roku 2018 ukázal, že přes 10 % mužů, ale i žen by bylo méně ochotno přijmout ženu. Pro rok 2019 ještě nejsou výsledky týkající se žen k dispozici.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/metoo-muzi-zeny-gende...

Klasifikace: polit.korekt,feminismus Zprávu vložil/a pozorovateľ

Komentářů: 1

 Itálie má novou vládu, Salvini kaput, přístavy otevřené okupantům

4.9.19

Itálie:

Italský premiér Giuseppe Conte sestavil novou koaliční vládu, v níž bude vládní Hnutí pěti hvězd (M5S) a dosud opoziční středolevá Demokratická strana (PD). Oznámil to ve středu úřad prezidenta Sergia Mattarelly. Naopak v opozici skončí dosud vládní protiimigrační Liga, která vládu položila v naději, že by vyhrála předčasné volby.

Salviniho ve funkci ministra vnitra, který tvrdě bojoval proti migraci, vystřídá Luciana Lamorgeseová, která je bez politické příslušnosti. Di Maio na Twitteru uvedl, že jeho vláda otevře přístavy, takže do nich budou moci vplouvat lodi s okupanty a teroristy, čemuž Salvini tvrdě bránil.

_______
Tak, a teď mi na tohle udělejte vtip. Jsou situace, kdy i "smějící bestii" zamrzne smích. Skutečně nechápu italské voliče stejně jako nechápu německé voliče a vůbec všechny voliče, kteří volí tuto strašnou sebevraždu a konec své kultury. I zvíře má pud sebezáchovy, co se to s námi, kruci, stalo?

Zdroj: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/italie-sesta...

Klasifikace: politika,polit.korekt Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 8

 Babiš & Soros a rok 2011

4.9.19

Česká republika:

Video vztahující se k době r. 2011 (vstup Babiše do politiky - ANO 2011)

Stačí se podívat na poslední 4minuty (od 10.min). Zájem Sorose o Romy byl důvod návštěvy tehdejší ČR? Vzpomeňte na Kisku (bývalý Prezident SR) s jeho setkání se Sorosem v New Yorku a co řešili? Prý Romskou otázku.

Náhoda?

Kdo zavedl inkluzivní školství?

Kdo přehlasoval Prezidentské veto?

Odkud plynuly peníze na zavedení inkluzivnívního školství za pomoci NGO OSF Praha?

Kde pracovala Krnáčová  (býv. primátorka Prahy) dříve v Bratislavě?

S odpověďmi pomůže video, mezi 6. a 10.min, (celé obsahuje další zde nezmíněná fakta...Středoevropská univerzita a další) je dobré vědět spojení Transparency International & Krnáčová..Dlabajová  na seznamu PRO-Sorosovských "spolehlivých europoslanců" .

Co asi odpoví Babiš tazateli Konstantinovi?

PS:Osoba J.Šídla, jeho pozadí a zájmy, které reprezentuje je další věc.

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/andrej-babis-slavi-65-bla...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a ObcaneCR.cz

Komentářů: 0

 Slovenský poslanec Mazurek popsal v rozhlase, jak vidí cikány a islám - a přišel o mandát a nesmí kandidovat

3.9.19

Slovensko:

Urážlivě se dle soudu vyjadřoval o cikánech a migrantech, kupř. sdělil, že by měl stát zasáhnout, protože „cikáni si z plození dětí nebudou moci dělat byznys“ a „to musíme zastavit“, dodal, že peníze z eurofondů investujeme do lidí, kteří „pro náš národ nikdy nic neudělali a nic pro nás neudělají ani v budoucnu“.

Více zde a zde.

_______
Je veřejným tajemstvím, že cikánské slečny ve věku kolem 13/14 let se na tuto dráhu královen dávek (US termín pro černošky, které se živí podobným způsobem) připravují. Část ji spojí v době po porodu s kočárkovou kriminalitou. Majoritní populace netuší, že cikánky našly díru v systému. Spočívá v prohození si dětí v rodině k trvalé péči, podvodném vytvoření iluze, že děti jsou bezprizorní. V takovém případě jsou dávky na dítě podobně jako u pěstounské péče násobné a sociálka si (ještě) oddechne, že se o děti nemusí starat. Pokud jsou v komunitě 2, 3, 4 cikánky, byznys jen kvete. Takto se to dělá z našich daní, vážení.

Zdroj: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2914295-mazurek-z-kotlebo...

Klasifikace: kuriozity,polit.korekt Zprávu vložil/a simonx

Komentářů: 8

 Piráti čekají vítězství. Vyhlašují soutěž na ministry

3.9.19

Česká republika:

Do řádných voleb do Sněmovny zbývají ještě dva roky, ale Piráti už se připravují na to, že je vyhrají a budou sestavovat vládu. Předseda strany Ivan Bartoš proto zveřejnil podmínky, podle kterých budou Piráti vybírat nominanty na ministry. O tom, kdo by nakonec do vlády usedl, by rozhodlo celostátní fórum strany už v březnu 2021, tedy ještě před kampaní a půl roku před volbami.

Od nominanta Piráti očekávají mj..vzdělání v oboru, případně odpovídající zkušenosti, připravený odborný tým nebo alespoň vize, jak ho sestavit. Za sebou by pak měl mít „relevantní politický či občanský výsledek, o kterém veřejnost ví“. Dále rétorické schopnosti a zvládání komunikace v médiích. Strana proto bude také vyžadovat „odkaz na záznam veřejné debaty před publikem nebo v televizi, kde se probírá vize či politický program Pirátů“.

Jiří Janečka se domnívá, že diskuse je předčasná. „Možná by bylo lepší, kdyby se náš předseda namísto snění o tom, jak chytat holuby, kteří nejsou ještě ani na střeše, vyjádřil k jinému svému nesplněnému snu, a to proč jsme nevyhráli volby do EP?“ zajímá ho.

Pod článkem je 320komentářlů (3.9.2019 ve 12:30h)

Odkaz na fórum Pirátů k dokumentu

Zdroj: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirati-cekaji-vitezstvi...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a ObcaneCR.cz

Komentářů: 4

 Čeští piloti se zúčastní provokací NATO vůči Rusku

3.9.19

Česká republika:

Čeští letci v pondělí na estonské základně Ämari převzali od Britů ochranu vzdušného prostoru Pobaltí. Nebe nad Litvou, Lotyšskem a Estonskem budou střežit společně s belgickými a dánskými letci čtyři měsíce.

_______
Ochranu před kým? Litvě Lotyšsku a Estonsku něco hrozí? Nejenže to stojí strašné prachy, které platíme my, ale děláme šašky ve službách cizích pánů a dráždíme hada bosou nohou. Ubohost, trapnost a nebezpečnost těchhle zbytečných provokací zjevně nedochází těm, kteří o tom rozhodují. Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo, až...

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/nato/gripen-pobalti-mise-estonsk...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 25

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 5

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 039 153