Jak to bylo ve Varnsdorfu

Svědectví obyvatel Varnsdorfu, výňatky z mailové konverzace

Zdravím Vás!

My si tady zatím s cikány tak neužíváme jak v severních Čechách nebo na Ostravsku. Nedivím se, že jsou Ostraváci napružení, ono to tam je asi odjakživa, protože se tam stahovali cikáni ze Slovenska a odjinud. Vezmu to víc ze široka: jak nemůžete chtít po kočce, aby hlídala dům, a po psovi, aby chytal myši, nemůžete chtít po cikánovi, aby žil na jednom místě. Jsou to kočovníci, mentalitou i úrovní (druhem kultury)-prostě jenom to, co se dá uvést na voze(hudba, tanec, ale už ne malířství, sochařství, architektura).

Velmi zjednodušeně je to tak: bílý člověk tvoří, vymýšlí, žlutý to rozvine, červený to uchová, aniž tomu rozumí (dogma, koruptela), černý je spojen s přírodou a je sběračem. To není rasismus, prostě to tak je. Moje řešení cikánské otázky: Nejednat s jednotlivými cikány, ale jenom s jejich králi-náčelníky, kteří u nich mají autoritu. Místo domů jim koupit karavany, ať kočují, tomu přizpůsobit ostatní-vyplácení dávek, důchodů atd na karty, ze kterých si to mohou vybrat kdekoli, každý kmen by měl domovskou obec, kde by třeba přežil zimu (jako cirkusy), tam by byla administrativa a povinnost chodit do školy atd. , aby nebyli bezprizorní. Dřív byli kotláři, dráteníci, hudebníci-čili řemeslně zruční, hudebně nadaní-mohli by v rámci družstevního-kmenového vlastnictví provozovat nějakou výrobu(a přes léto prodávat), mohli by tančit a zpívat na různých slavnostech a hospodách,vždycky kradli (jsou to sběrači-nekradou, ale sbírají co kde vidí, mají prostě k majetku jiný vztah než my)-svěřila bych jim (těm vzdělanějším ) pojišťovnictví-to je taková forma legalizované krádeže. Řídil by je náčelník a taky za ně částečně zodpovídal a trestal je, myslím, že nejsou tak úplně za sebe zodpovědní, jako děti. Dřív měli nějakou hrdost a svobodnou duši, teď jsou to zlobivé děti, zlobí proto, že si jich nikdo nevšímá, nebo je nutí do něčeho, co je proti jejich přirozenosti. Kteří by chtěli, mohli by se usadit a žít jako bílí, ale museli by, počítat s tím, že budou mít stejná práva a povinnosti jako bílí.

Je to jen hrubý koncept. Multi-kulti je blbost, kterou chce zavést EU, aby rozeštvala Evropu, aby Evropa začala hořet a mohli zavést něco jako "Act patriot" v USA po 11.9.2001.To je to proč se to všechno dělá, abychom se navzájem sežrali (povraždili).

Kamarád mi napsal:

Před chvilkou mi došel zoufalý e-mail od mých příbuzných, kteří žádají o celostátní podporu v boji proti kriminalitě. Ta se lavinovitě šíří, protože je státními složkami nejen již tolerována, ale snad i úmyslně podporována. Žijí totiž v Rumburku, tak jsou uprostřed kotle a mají to se vším všudy on-line z první ruky, bohužel, na vlastní kůži. V podstatě věrně a konkrétně popisují přesně to, co jsem před chvílí jako rámcovou úvahu napsal. Jen široká veřejnost může donutit policii, soudy a jejich řídící složky k odpovědnosti vůči občanům. Myslím tím úplně ke všem občanům. I těm, co momentálně potřebují „na zadek“ namísto toho, aby jim dovoleno cokoliv, co se jim zlíbí. A to se pod dohledem státních složek bohužel v praxi děje:

Subject: Varnsdorf - Prosíme o podporu

Vyjádřete prosím podporu Varnsdorfu.

Pošlete  prosím dál tento E-mail, aby se lidé dozvěděli, co se ve Varnsdorfu děje, a nevěřili lžím v novinách a lžím z úst vládních představitelů. Vrcholem je proslov policejního vajdy Kubiceho a neuvěřitelný a skandální proslov Klause.

Policejní vajda Kubice a jeho pražské gestapo chránilo cikány a masakrovalo Varnsdorfáky. Níže uvedené dva články a sekvence ve zkratce popisují, co se ve Varnsdorfu dělo v sobotu 10.9. Pro další sekvence zadejte do vyhledávače youtube Varnsdorf demonstrace 10.9. Videožurnál: Demonstrace ve Varnsdorfu 11. Září 2011 - 9:56

Nepravdy, tomu by odpovídalo i Kubiceho lhaní o tom, jak místní zůstali doma...Jen ze sebe dělá idiota, kdo chce, pravdy se dopátrá (díky bohu za internet). Každopádně to, co předvádějí média (zejména veřejnoprávní ČT) je ubohost, která zasluhuje vyšetřování, jinak se vracíme hluboko před rok 89. Takže trochu jiný pohled, syrový, nesestříhaný.

1. video: Např. tady je ten krvežíznivý dav plný radikálů. To by bylo, abychom ten dav nerozdráždili, že?

2. video: Tenhle dav u divadla vypadal obzvlášť nebezpečně! Ale ani koňmo se ho nepodařilo

patřičně rozvášnit…

3. video: Co dodat, rozvášnili... Spokojeni, takhle to někdo potřebuje.

Občané na náměstí.

Informace z Varnsdorfu

11. Září 2011 - 9:39 | Miroslav

Bylo nás tam 2000. Extremistů pár desítek. Nevěřte médiím, mají příkaz buď lhát nebo alespoň mlčet. Sobotní večer byl masakr. Prosíme o podporu a pomoc. V protestech budeme pokračovat dál, ale potřebujeme podporu z celé republiky. Snaží se nás umlčet. Cikáni to tu zde vnímají, že zvýšená přítomnost policie je tu proto, aby je chránila před námi. Proto se nyní již nestydí přepadávat i za bílého dne. Jsme zoufalí, musíme se bránit. Dnes v noci jsem mluvil s policisty z rumburského oddělení. Jsou nemilosrdně masírováni z pražského policejního vedení. Denně dostávají pokyny, jak

mají umlčet protesty v regionu, je jim z toho zle, ale mají strach o místo. Místní policisté jsou´většinou s námi, ale musí poslouchat rozkazy z Prahy. A ty zní: "zlikvidovat tento zárodek možného problému, nesmí se to rozšířit po celé republice." Proto tu dohlíží i ministr Kubice, aby všechno proběhlo, jak má. Bijci z Prahy, středních Čech a také už z Moravy nám dnes v noci ukázali, jak se tato vláda hodlá vypořádat byť i jen s náznaky občanské nespokojenosti.

Lidi, dnes bojujeme ve Varnsdorfu i za vás .... jestli nás zlikvidují, pak půjdou i po všech ostatních. Pomozte nám. Ve svých městech a obcích jistě máte svoje problémy. Dejte najevo, že chcete, aby byly řešeny. V roce 1989 to začalo v Teplicích. V roce 2011 to začíná ve Varnsdorfu. Nebo se vám líbí, co se na nás šije v parlamentu? Cikánský problém je jen špička ledovce.

Z diskuse ve Varnsdorfu

11. Září 2011 - 21:37 | Miroslav

Dobrý den vážení spoluobčané,

události včerejšího dne mne nutí k zamyšlení nad tím,o co tu vlastně jde. Už jenom přítomnost ministra Kubiceho, který vše pěkně sledoval u Sportu,jak jeho ovečky mlátí dav. A nebojím se říci,že většina v davu byli občané našeho města. To, že na těžkooděnce zaútočili policejní provokatéři(rozumějte příslušníci PČR) se nikde nedozvíte. Shodou okolností jsem se pohyboval večer po náměstí,když sem dorazila skupina asi 30ti lidí. Myslel jsem si nejdříve,že jsou to skini. Ale k mému překvapení se z nich vyklubala policejní jednotka,která si vesele vyprávěla o tom,jak se jim to podařilo pěkně rozjet. Další věcí bylo několik členů kriminální policie,kteří byli převlečení za novináře. Ale největší úder pro mne byl v restauraci v bývalých kasárnách. Po příjezdu policejního antonu, jeho posádka vystoupila, schovala se v prostoru čerpací stanice a jeden člen posádky šel objednat pivo!!!! Po jeho konzumaci opět posádka nasadila kukly,nasedla do antonu a s blikajícími majáky opět odjela lovit do města „extremisty".

Ale co je mi opravdu na tom všem divné?To, že pan ministr jen tak náhodou řídí zásah policie. Že se tu najednou ukázal pan Liška s paní Peake a provokatéři od policie tu rozjíždějí zásah proti demonstrantům, pan Kubice jakoby náhodou ví, ve které zahradě byly schovány zbraně"extremistů“. Dále novináři,kterým se vždy hodilo kde jaké šustnutí u policie,najednou referují ve všech novinách a tv zpravodajstvích jako přes kopírák. Jen poznamenávám,že nesouhlasím s názory pana Vandase a nejsem ani příznivcem extremismu. Ale včerejší události mne jen utvrdily v tom, že tady jde někomu o potlačení protestů za každou cenu. Odkud vítr fouká a co za tím stojí, nechť si každý přebere sám.

Známka 1.3 (hodnotilo 412)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 1

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 24 746