Bola Čína napadnutá západnými covidovými bioteroristami?

Ivan Štubňa

29.12.2022 Komentáře Témata: Čína, Covid teror 1400 slov

Dlhé mesiace sme sledovali vývoj v zdravotnej situácii Číny pri riešení ohrozenia Covidom. A priznám sa, že som ich za zvládanie situácie obdivoval. Lenže...Situácia sa v poslednom čase podstatne zmenila. Čína zavádzala niekedy z pohľadu iného sveta drastické opatrenia na zamedzenie šírenia Covidu. Tvrdé lockdowny, obmedzenia pohybu, návštev zariadení, povinné testovanie (väčšinou čínskymi vakcínami) a pod. Čo je však podstatné, zachránila mnoho životov na rozdiel od nás.

Omicron bol „importovaný“ do Číny v marci -apríli t. r. Od začiatku bol pod kontrolou ako aj predchádzajúce horšie varianty. V novembri sa znížila úroveň testovania a izolácia regiónov a štátu v snahe koordinovať ekonomický vývoj s kontrolou vývoja menej nákazlivých a smrteľných podvariantov Omicronu. Zistilo sa, že Omicron začal mutovať a pôsobiť na obyvateľstvo omnoho rýchlejšie ako sa očakávalo.

Okolo 90% čínskej populácie je zaočkovanej minimálne jednou dávkou vakcíny. V dnešných dňoch v Číne pribúda viac ako polmilióna chorých denne. V niektorých regiónoch viac ako milión chorých. Čínske úrady odhadujú, že vrchol by pandémia mala dosiahnuť v januári 2023. Čínski vedci označujú ako jeden z dôvodov šírenia Omicronu až 130 jeho podvariantov. Dôležité zistenie je to, že ich patogenita je približne na tej istej úrovni, čo znamená, že všetky kmene Omicronu sú rovnako nebezpečné. Čínska populácia „preskočila“ predošlé nebezpečnejšie Covidy gréckej abecedy, čo je jedným z dôvodov prečo je počet ochorení vysoký.

Dobrou správou zase je, že ľudia väčšinou prekonajú chorobu bez väčších zdravotných ťažkostí vzhľadom k relatívne nízkej účinnosti vírusu Omicron. A dobrou správou je tiež skutočnosť, že čínski vedci objavili mechanizmus konvergentnej evolúcie kmeňov Omicron COVID-19, čo znamená, že sú iba krôčik od vyvinutia širokospektrálnej vakcíny a liekov proti COVID-19 a tým aj na ceste k razantnému zníženiu počtu ochorení a návratu do normálu.

Na posilnenie účinku vakcín sa po dvoch dávkach používajú inhalačné vakcíny, podľa čínskych úradov s dostatočným liečebným účinkom. Bežné čínske vakcíny nie sú tiež žiadny zázrak a so západnými majú mnoho spoločné. Výrazným nedostatkom je nízka účinnosť a následná potreba preočkovávania, ktoré znižuje prirodzenú imunitu a nahrádza ju umelou imunitou. Následne po vyliečení je oslabená prirodzená imunita. A v dôsledku straty potrebnej hladiny prirodzenej imunity zase vznikajú iné choroby a zbytočné úmrtia ľudí. Ľudia budú zomierať na poškodenia vnútorných orgánov tzv. vakcínami a na choroby, na ktoré by nezomreli, keby nebola znížená funkčnosť prirodzenej imunity.

Hladina protilátok po očkovaní časom klesne. Ale hlavným nedostatkom vakcín je to, že nebránia vzniku choroby, len ju potláčajú do úzadia. A to je živná pôda pre vznik mutácií. Mutácie nevznikajú tam, kde je vakcína účinná. Mutácie vírusu tiež vedú k posilneniu imunitného úniku, čím sú potom podávané protilátky menej účinné.

Na tomto mieste je potrebné uviesť, že vakcína je látka, ktorá po aplikácii bráni vzniku choroby. Žiadne vakcíny proti Covidu 19 túto definíciu nespĺňajú. Sú to len experimentálne očkovacie látky. Výsledok ich používania môžeme vidieť po celom svete.

Čínske centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb monitorovalo nežiaduce reakcie na vakcíny COVID-19 na základe viac ako 3,4 miliardy očkovaní podaných viac ako 1,3 miliarde ľudí. Podľa informácií Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) mala Čína v apríli 2020 okolo 4 500 úmrtí a koncom februára 2022 okolo 6 000 úmrtí. V krajine, v ktorej žije viac ako jedna pätina obyvateľov zemegule ozaj nízke číslo za necelé 2 roky. Koncom tohto roka, teda za 10 mesiacov od februára stúpol počet úmrtí na približne 32 000.

Len pre zaujímavosť Slovensko má úmrtnosť na úrovni necelých 21 000 ľudí. V porovnaní s Čínou má Slovensko totálne katastrofálne výsledky ak vychádzame z percenta podľa počtu obyvateľov. Je to vďaka amatérskej mafiánskej vláde v demisii. Čudujem sa, že pozostalí ešte nezačali písať na zodpovedných predstaviteľov trestné oznámenia.

Sekundárne úmrtia po očkovaniach na zápaly pľúc, zlyhania vnútorných orgánov vrátane cievneho systému sú zatiaľ v Číne v norme. Na Západe, ale i u nás sa tzv. nadúmrtia vplyvom Covidu začínajú razantne katastroficky prejavovať. A to sme ešte len na začiatku. Tento stav sa pripisuje účinku tzv. mRNA – nosiča genetickej inštrukcie vo vakcíne. Zjednodušene povedané tie, ktoré využívajú tzv. Spike proteín. Naše telo si v prípade potreby vie vytvoriť aj vlastnú mRNA, ale prirodzenú nie umelú. A v tom je obrovský rozdiel. Ak si telo vyrobí prirodzenú mRNA, je to vtedy, keď sa chráni pred napadnutím zvonku. Má obranné atribúty. Umelá mRNA je produkt pre telo neznámy a telo aj tak potom reaguje. Snaží sa ho včas vypudiť. Ak sa mu to nepodarí, nastávajú komplikácie, ktoré môžu mať fatálne následky. Informácie o sekundárnych úmrtiach po vakcinácii sú úmyselne utajované. Kedy budeme brať na zodpovednosť vinníkov?

Čínski vedci na rozdiel od našich nespia. Ich zistenia, výskumy čínska spoločnosť určite zužitkuje tak, aby sa aj rôzne varianty mutácie Omicronu potlačili. Otázkou však zostáva čo bude ďalej. Covid určite nezanikne. Budeme s ním žiť a bojovať proti nemu, keďže Pandorina skrinka sa v USA otvorila a ich vojenské laboratóriá ho vypustili na svet. Forma Covidu, s ktorou bojujeme má totiž umelý pôvod. Dlhšiu dobu som si všímal podozrivé americké vojenské laboratórium vo Fort Detrick. V lete 2019 bola jeho činnosť pozastavená z dôvodu úniku skúmaných materiálov. V odkaze na New York Times sa dočítate, že na úniky sa prišlo cca po jednom roku od pravdepodobného začiatku únikov. Toto vojenské laboratórium malo problémy už v roku 2009, keď jeho činnosť bola pozastavená z dôvodu prechovávania patogénov, ktoré neboli oficiálne uvedené v programe výskumu. Jednoducho boli prechovávané načierno. A určite sa na tieto patogény nechodili dívať výskumníci ako na výstavu, ale bolo s nimi aktívne manipulované.

Fort Detrick v Marylande bol od začiatku studenej vojny epicentrom výskumu biologických zbraní americkej armády. Vrátane Eboly alebo Antraxu. Pracoval tam aj popredný americký vedec Bruce E. Ivins. Od roku 2002 spolupracoval s FBI na dolapení útočníka, ktorý poslal niekoľko vzoriek Antraxu niektorým ľuďom. Vyšetrovanie sa FBI nedarilo uzatvoriť. Agenti však vedeli, že útočník musel pochádzať z Fort Detrick podľa analýzy vzoriek. Podozrievali všetkých vedcov, ktorí s ním mohli prísť do styku. Nie ľahká práca ak vieme, že tam pracovalo niekoľko stoviek pracovníkov. Podozrivý bol i samotný Ivins. Za dodnes neobjasnených okolností Ivins údajne spáchal samovraždu v roku 2008. Prípad s únikom Antraxu sa uzavrel pretože FBI hodila vinu na Ivinsa. Otázkou je, prečo by bol Ivins útočníkom, keď vlastne 6 rokov školil FBI v problematike Antraxu. Ak by bol vinný, určite by sa snažil zakryť stopy vedúce k nemu a nespolupracoval by nad rámec svojich povinností. Niektoré americké médiá sa prikláňali k tomu, že Ivins nebol páchateľom a že útočník stále môže byť neodhalený vo Fort Detrick.

Zaujímavé je tiež, že v okolí laboratória bol zaznamenaný zvýšený počet nevysvetlených úmrtí v lete 2019 – čiže v čase opätovného uzavretia tohto vojenského laboratória. Príznaky boli takmer identické ako pri Covide 19.

Vyzerá to tak, že niet pochýb, že Covid unikol Z Fort Detricku. Jedna cesta je neúmyselná – z dôvodu poškodenej technickej infraštruktúry a druhá cesta je úmyselná prostredníctvom nejakej osoby alebo skupiny osôb. A možno dokonca v spojení s vládnou mocou. S následnou legalizáciou prepuknutia pandémie na svetových armádnych hrách vo Wu-chane na jeseň 2019. Najlepšia príležitosť ako poslať vírus do celého sveta. Zaujímave je, že USA dva týždne po skončení hier vystríhali Izrael a členské štáty NATO z rozšírenia vírusu. Ako to mohli vedieť?

Čína tiež obvinila USA, že k úniku došlo vo Fort Detricku a žiadala o prešetrenie. Čína bola obvinená zo sprisahania a nepodložených konšpirácií. Faktom je, že žiadne americké vyšetrovanie týmto smerom neprebehlo...Američania sa zmohli na začiatku na obvinenie Číny z rozšírenia vírusu prostredníctvom netopierov. Tento hoax bol neskôr vyvrátený aj ich dobrým priateľom Izraelom. Faktom je tiež skutočnosť, že USA okrem vnútorných vojenských laboratórií majú vo svete ďalších 250 biologických laboratórií zväčša vojenských. Z nich na Ukrajine a v krajinách susediacich s Ukrajinou a Ruskom okolo 50 laboratórií. Existujú pritom dôkazy o únikoch aj z týchto pracovísk...Úmysel alebo plán na biologický boj proti Rusku? A Ázii?

A záverečná otázka: Vírus bol poslaný do sveta na Svetových armádnych hrách v čínskom Wu-chane. Keby v Číne nastal taký chaos ako v iných štátoch sveta, umreli by tam milióny ľudí. Čína sa jeho rozšíreniu ubránila vďaka disciplíne a silne obmedzujúcim opatreniam. Chce niekto znížiť populáciu v Číne týmto spôsobom a na druhý pokus „opravil“ rozšírenie vírusu v Číne za týmto cieľom?

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Známka 1.4 (hodnotilo 53)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 4 441