Loď bláznů bude dobývat už i vesmír…

Nikola Bornová

Žijeme v úžasném světě. Čím dál tím víc se podobá filmu Truman Show, kde není oblbovaným protagonistou jen jeden nešťastník, ale většina z nás. Chvíli to vypadalo, že všichni nevědomky hrajeme v dramatu, pak že v tragikomedii…ale teď už je jasné, že nás obklopuje čistokrevná parodie. V ničem jiném by se nemohlo dít tolik absurdností najednou. Už prakticky každý den dostáváme od našich „elit“ v politice a médiích takovou nadílku šílených zpráv, absurdních lží, nenápadných výzev k sebevraždě a dekadentních magořin, že nic jiného než bláznivá komedie ala Idiokracie to prostě nemůže být. Já už jen každý den čekám, kdy odněkud vyskočí skupinka ve složení účetní Fantozzi, admirál ze Žhavých výstřelů, Frank Drebin z Bláznivé střely a inspektor Clouseau z Růžového pantera a řeknou, že to celé řídí oni.

I když…ti, co teď vedou společnost na celém Západě (včetně naší zemičky) už to vlastně dotáhli mnohem dál, co? Vždyť si vezměte jen pár nejkřiklavějších ukázek z poslední doby…

Americké elity v čele s lidumilem Billem Gatesem sponzorovaly vývoj biologické zbraně v čínské laboratoři a výsledek své práce pak láskyplně vypustili mezi lidi. Za viníka nákazy pak označili čínskou polívku s příchutí netopýra. Pak jako ochranu proti téhle virové biologické zbrani vytvořili jinou biologickou zbraň – injekční roztok, který nazvali „vakcínou“. Většina lidstva jim ty blbosti samozřejmě uvěřila, hlavně novináři. Takže abychom se ochránili před jednou (velmi neúčinnou) biologickou zbraní, tak do sebe nechala většina napíchat mnohem účinnější biologickou zbraň. Ať žije pud sebezáchovy!

Zde je česky namluvená verze.

Celá „pandemie“ byla založena na nesmyslných testech, které si musíme dělat, abychom vůbec zjistili, jestli tu strašlivě smrtelnou nemoc máme. Pokud je test pozitivní, tak jdeme do statistik smrtelně nemocných, i když se nám sotva udělala nudle u nosu. A pokud nás během téhle smrtící „pozitivity“ třeba přejela tramvaj nebo nám na hlavu spadl z velké výšky kokos, tak jsme šli do statistik „mrtvých s Covidem“, které má dodnes na předním místě vyvěšený náš nejnavštěvovanější internetový deník Seznam Zvratky. Ať žije věda!

[...]

Za dezinformátory a nepřátele vědy byli mezitím označován ti, kdo se řídili skutečnou vědou a vědeckými metodami a upozorňovali na nebezpečí trvalého nošení roušek, masovou aplikaci neozkoušených a toxických pseudovakcín (od mnohokrát odsouzené pharma-mafie) i na potenciálně katastrofické následky vypnutého zdravotnictví a ošetřování přes telefon.

[Bez aplika...]
Bez aplikace experimentální falešné vakcíny prý všichni umřeme, říkali nám…

Na vrcholu blaha byli různí redaktůrci z novin, kteří vystudovali tak maximálně genderismus nebo „mezinárodní vztahy“ a šířili pavědecké medicínské bludy, přestože neví ani to, jak se má zašroubovat žárovka nebo jaký je rozdíl mezi virem a bakterií. Všem s hrdým výrazem opakovali, jak „následují vědu“ a jak je super, že se jim povedlo umlčet ty dezinformátorské vědce a lékaře (krom několika „expertů“, kteří pracují pro ty nechvalně proslulé farmaceutické firmy a překvapivě neměli s cenzurou žádné problémy).

[...]

Přesně podle varování „dezinformátorů“ pak po opichu tou druhou biologickou zbraní extrémně narostl počet úmrtí „z neznámého důvodu“, a to i mezi původně zdravými lidmi. O desítky až stovky procent náhle vzrostl výskyt potratů, zánětů srdce, cévních chorob, rakoviny a dalších laskomin. Mladí a původně zdraví sportovci začali padat mrtví k zemi jak hrušky. Všichni postižení prošli tou samou zdravotní procedurou. Mediální mudrci, kteří „následují vědu“, z téhle posloupnosti došli k jedinému logickému závěru – za obrovský nárůst zdravotních problémů a úmrtí může samozřejmě…globální oteplování! Takže se to vyřeší tak, že postavíme co nejvíc slunečníků, větrníků a měsíčníků – jasné, ne?

[Vyhoďte au...]
Vyhoďte auto, nebo se bude Gréta zlobit!

Ale dějí se i další fascinující fantasy příběhy. V jedné…okrajové zemi na východ od nás se povedlo za podpory západních tajných služeb udělat poměrně krvavý převrat a dosadit tam „demokratické“ síly (tedy západní obchodníky s drogami, lidskými orgány, lidskými otroky a podobné pokrokové byznysy). Mnoho let se tam pak dařilo mezi obyvateli rozdmýchávat zuřivou nenávist proti jejich “úplně cizáckým sousedům”, kteří se od nich sice liší asi jako Češi od Slováků, ale proč se zabývat detaily. Etnická nenávist je pokroková a plná lásky, pokud je namířena proti zlým nepřátelům korporátního fašismu!

Výsledkem celé té filantropické operace bylo, že v této nejzkorumpovanější zemi v celé Evropě, ze které už mnoho let utíkali před zločinností a chudobou normální lidé doslova po milionech, začaly velmi rychle růst fašistické nálady a část populace začala volat po genocidě svých příbuzných ve vedlejší zemi. Dokonce tam i začali stavět pomníky nacistickému zločinci (krycí jméno Štěpán Panděras), pořádali nacistické výcvikové tábory pro malé děti, nechali si na těla tetovat hákové kříže, na uniformy si dávali znaky SS a podobné radovánky. Došlo to tak daleko, že si toho všimla i některá západní média, pro které jsou za běžných okolností všechny slovanské země jen bílou skvrnou na mapě, kde žijí jakési negramotné bílé opice. Přesto o tom rostoucím fašismu a korupci v téhle…okrajové slovanské zemi udělali i několik reportáží. Všimli si, že třeba v Oděse fašisté zaživa upálili skupinu, které se nelíbil násilný fašistický převrat v jejich zemi nebo že pak ti novodobí fašisté osm let ostřelovali neposlušné civilisty ve východní části vlastní země (následkem bylo minimálně 14 000 mrtvých). Symboly některých fašistických jednotek z téhle okrajové země dokonce byly vyvěšeny na nástěnkách naší policie jako znaky extremistických fašistických skupin, na které je potřeba dávat si velký pozor.

Pak ale někdo lusknul prsty…a všechno tohle zmizelo. Zmizel Covid, u kravína nezmizela jen sláma ale i fašismus a korupce, u nás zmizela svoboda slova a najednou se z té okrajové polofašistické země stal doslova ráj na zemi, plný hodných a velice tolerantních lidičků. Hákový kříž a znak SS na helmě je teď symbol demokracie a lásky. Tuhle zemi pak naprosto bezdůvodně napadl zlý soused – jen tak, protože se jejímu zlému lídrovi chtělo. Na to, že fašistická sekta osm let hladila „proruské“ civilisty raketami „Made in USA“ tak láskyplně a dlouho, že by je časem úplně vyhladila, se během vteřiny zapomnělo.

Od té doby je označen za odpornou lidskou bytost a fašouna každý, kdo upozorní, že existuje taková ta ohavnost zvaná „historie“. Každý, kdo volá po ukončení válečného konfliktu, je teď v médiích a od lepších lidí naprosto logicky označován za fašouna, nácka a ruSSáckýho švába, který by měl být ideálně poslán do nějakého hezkého tábora se sprchama. Protože ten, kdo chce mír a spolupráci, je odporný a hnusný hajzl a zaslouží inhalaci cyklonu. Hodní lidé naopak dělají sbírky na nákup tanků, které pak ve válce zabíjí hlavně civilisty. Ti nejlepší nositelé těch úplně nejpokrokovějších západních hodnot, stavění mostů, lásky, míru a tak dále pak dokonce nosí i malý tančík v kabelčičce a radují se z bombardování mostů a vraždění dětí.

Celý západní svět (v našem skromném vnímání je to „celý svět“) se z války raduje, protože ty desetitisíce mrtvých a statisíce zmrzačených civilistů, kteří kvůli tomu záměrně rozdmýchávanému sporu vznikají, prý ublíží jakémusi mytickému Putlerovi. A to se vyplatí! Pomocí sankcí na Putlera pak zdevastujeme vlastní obyvatele, průmysl, zbytky zdravotnictví, ekonomiku, dobrou karmu, zemědělství…no vlastně komplet všechno. To mu ukáže, Putlerovi hnusnýmu! A za to, že si sami ubližujeme, může taky on!

[...]

Ale to není všechno, my tady v Česku, v pupku Evropy, si to děláme ještě lepší. Například máme elektrárny, které tu postavili ti zasraní a neschopní komouši a tak máme nadbytek elektřiny. Takže tu elektřinu prodáme levně Německu a pak si ji koupíme zpátky asi za třicetinásobek výrobní ceny. A část dokonce ani nemusí jít přes ty Němce, prodáme si ji sami sobě za třicetinásobek i bez nich! V polostátním ČEZu pak bouchají šampáňa a počítají absolutně obludné zisky v řádu mnoha desítek miliard korun. Náš vládnoucí signalista a matematik pak doplní, že s tím nejde nic dělat, protože stát vlastní v ČEZu jen minoritní podíl 70%.

[...]

Na poradu o šílených cenách energie se pak pozvou ti nejšpičkovější experti a najde se jediné možné řešení, které může naše vládnoucí garnitura udělat – snížit části populace důchody z ideologických důvodů („byli to bekaní komunisti, na rozdíl od nás, hodných fašistů!“), sami sobě zvýšit platy na čtvrt mega měsíčně a mladým pak posunout důchodový věk na nějaký 198 let nebo kolik to teď je. Čím dál tím častěji i padají návrhy, že je potřeba zavést i nějakou tu mírovou válečnou daň, když jsme teď v té válce – náš ukrajinský premiér sice tvrdí, že jsme ve válce s Ruskem, ale jen se vždycky přeřekl, ve skutečnosti chtěl říct „jsme ve válce s Českem“.

[...]

Když už to pak nějaký utrápený člověk nevydrží a demonstrativně se zastřelí před sídlem vlády, případně se demonstrativně upálí před školou, tak to prý samozřejmě s ničím nesouvisí a není to demonstrativní sebevražda. Naše současná vláda je dál to nejlepší od příchodu Krista a Seznam Zvratky i ČT na nás dál hrnou zprávy z alternativní reality, až se jim od peněženek kouří.

[...]

Nebo – pomocník hlavního organizátora demonstrací prakticky zpronevěřil peníze vybrané na demonstrace a použil je na vlastní projekt. Koho tedy logicky obviní média ze zpronevěry? No přece toho hlavního organizátora demonstrací, protože ten jim leží v žaludku víc a to je v Progresivní Morálce ultimátní alibi pro cokoli. A všichni tomu zase věří, protože tahle média jim už tři roky lžou od rána do noci…takže teď určitě říkají pravdu. Jo!

Ale ani v USA se neflákají. Třeba v Kalifornii zavádějí tak super zákony a nařízení, že tam mají gigantickou epidemii narkomanie, počet bezdomovců jim vzrostl do obludných rozměrů a kdysi krásná místa jako Venice Beach teď pokrývají špinavé stany plné dealerů drog i těch, kteří si to šlehají přímo na ulici. Kolem nich pobíhají neziskovčíci, kteří na boj s těmito problémy dostávají milióny. Takže logicky ty problémy podporují (je to přece jejich zdroj neziskového zisku) a za utržené peníze staví v okolí milionářské vily.

To vše tam probíhá díky volbám tak šíleně zfalšovaným, že by se za to styděla i ta největší banánová republika. Podle médií jde ale o nejčistší volby v historii a nezajímají je takové drobnosti, jako že některé okrsky volí se 130% účastí, volí v nich i dávno zesnulí občané a hromady krabic s volebními lístky hozenými „nesprávnému“ kandidátovi se nacházejí někde v rokli za městem. Brzy už i u nás – těšíte se?

Mimochodem, věděli jste, že se v Kalifornii povedlo odvolat mafiánského guvernéra Newsoma pomocí gigantického referenda (v době „pandemie“, kdy se pomalu nesmělo ani vyjít na ulici!). Už ani progresivní Kaliforňané toho zmetka prostě nechtěli u kormidla. Byl tedy odvolán a v nových volbách proti němu nastoupil černoch Larry Elder…kterého média obvinila z protičernoškého rasismu. Protože černoch s normálními názory je samozřejmě automaticky rasista! Mafián Newsom se tedy znovu stal guvernérem Kalifornie v dalších naprosto nezfalšovaných volbách.

Ten rasismus je teď vůbec tak nějak zajímavý a velmi progresivní. Když třeba řeknete, že si máme být všichni rovní před zákonem bez ohledu na rasu a že by nikdo neměl dostávat kvůli své rase výhody ani nevýhody, jste okamžitě označeni za hnusného rasistu, fašouna, nácka a odpornou osobu a jste „zrušeni“. Skutečný bojovník proti rasismu dnes totiž neustále připomíná, kdo je jaké rasy, líbá nohy černochům, ničí sochy bělochů, přepisuje stará díla aby z nich zmizelo co nejvíce těch nechutných Evropanů, zakazuje staré bělošské knihy a vůbec se chová mocinky NErasisticky.

Ale záchvat smíchu jsem dostala až z dalšího super čísla na té naší lodi bláznů, která si v poklidu letí vesmírem, zatímco na její palubě řve 75% posádky hrůzou a zbylých 25% papá různé psycho pilulky, šňupe kokain, píchá si do žíly dezinformace z mainstreamu a ryčí, jak jsou hrozně tolerantní a „následují vědu“.

Tohle je z oficiální stránky NASA o misi Artemis, která prý má znovu dostat člověka na Měsíc. Asi už si Američané zase vzpomněli, jak se tam létá, protože doteď tvrdili, že to prostě zapomněli…ups! Přitom na Měsíci při programu Apollo jezdili v bugatkách, hráli golf, házeli tam peřím a vařečkama a tak dále – ale pak asi nějaká sekretářka založila papír s popisem, jak se na Měsíc létá a v odpadkáči to někdo objevil až teď, po padesáti letech.

Jak tedy zní první věta na oficiálním webu mise Artemis, tedy to absolutně nejdůležitější na celém tom gigantickém projektu za 35 miliard dolarů?

[Díky misi ...]
Díky misi Artemis přiveze NASA na Měsíc první ženu a prvního barevného člověka.

Super! Tak přesně tohle teď potřebujeme. Musíme ukázat celému vesmíru, že nejsme rasisti! A už vůbec ne sexisti! Drábovou na Měsíc, ta má těch pohlaví nejméně deset!

Takže až se v budoucnu ve vesmíru potkáme s nějakou dvacetimetrovou stonožkou z planety Gliese 581d nebo s inteligentníma chobotničkama z Kepler 186F, tak jim můžeme říct, že jsme vyspělá civilizace, protože naši oligarchové přece poslali na Měsíc i nějakého toho negra…pardon, barevného. Tu stonožku bude určitě něco takového strašně moc zajímat. Ale pokud bude nechápavě kroutit hlavičkou, tak ji obviníme z rasismu a homofobie (je jedno jaká nálepka se zvolí) a vyhlásíme jí sankce.

Tak já jen doufám, že oba ti pokrokoví astronauti z mise Artemis budou mít nějaký kreativní nový gender a že jako úplně první věc zapíchnou do měsíčního povrchu duhovou vlajku a vyšlou zdravici Gretě Thunberg!

Díky, lidičky!

Článek vyšel na blogu bornova.pub 26.11.2022.

Známka 1.1 (hodnotilo 184)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 6 583