V Evropě se pohybuje nebezpečná smečka hyen

The Saker

22.11.2022 Komentáře Témata: Evropská unie, Evropa, NATO, Rusko, Ukrajina 1733 slov

Většina z vás už jistě slyšela o „záhadném“ raketovém útoku na Polsko. Pokud vám to uniklo, zde je několik článků, které ukazují, jak se tato ne-událost vyvíjela v médiích:

Je vlastně docela zajímavé sledovat, jak se tento příběh „vyvíjel“. Nejprve byl prezentován jako ruský útok. Samozřejmě. Co jiného by to mohlo být?

Poté bylo zcela zřejmé, že se jedná o ukrajinskou raketu protivzdušné obrany S-300. Teď bych vám měl říct, že ukronacisté obvinili Rusko, že používá staré S-300 proti pozemním cílům. V dosahu místa v Polsku, kam raketa dopadla, však žádné ruské S-300 nejsou, pouze ukrajinské. A jak upozornil Gonzalo Lira, jeden polský farmář udělal opravdu skvělou věc, když trosky rakety vyfotografoval. Podotýkám, že Lira se mýlí, když tvrdí, že ruská raketa mohla přiletět pouze z východu. Ruské standoff zbraně používají satelitní, inerciální a terénní navádění, aby sledovaly pečlivě připravenou dráhu a obešly protivzdušnou obranu, a velmi dobře mohou cíl obletět, než ho zasáhnou „zezadu“.

Velmi předvídatelně se obvyklá banda pomatenců dožadovala zasedání RB OSN a NATO. Zvláště hlasití byli Ukijci, a je celkem zřejmé proč: ukronacistické S-300 už nějakou dobu zasahují budovy a z každého takového výbuchu bylo samozřejmě obviněno Rusko (nebo dokonce osobně Putin). Na Telegramu se objevují videa, na nichž ukrajinské rakety protivzdušné obrany startují, dělají velký oblouk a buď vybuchují ve vzduchu, nebo, což je horší, dopadají na zem. Přesně totéž se stalo během války v Zálivu, kdy americké Patrioty nezachytily irácké SCUDy a skutečně zabily lidi na zemi. Pokusy Kyjeva zakrýt skutečný původ této rakety hlasitou hysterií o „ruské agresi“ tentokrát příliš nevyšly.

Zpočátku se zdálo, že někteří polští politici chtěli tento incident okamžitě využít k vytvoření ještě většího napětí, ale poměrně vlažná reakce USA jim vyslala jasný signál: USA nemají zájem podílet se na něčem, co by bylo skutečně směšným (a potenciálně velmi nebezpečným) PSYOP nebo false flag.

Poláci zprávu pochopili a brzy se také shodli na tom, že raketa je ukrajinská.

Jedinou „cenou útěchy“, které se Polákům a Ukrajincům dostalo, bylo bezvýrazné prohlášení USA, že „v konečném důsledku je za to zodpovědné Rusko“, což je asi tak smysluplné a zajímavé jako mokrá petarda.

Evropská hyena se přesto usilovně snaží ukázat svou zdatnost vedením „malých válek“, protože jejich američtí páni jim (zatím!) nedovolují vyvolat velkou válku, kterou tato hyena zoufale potřebuje, aby si opět ukousla nějaké území z poražené Ukrajiny (stejně jako to udělala během války s USA). rozdělení Čekoslovenska s Hitlerovou pomocí v roce 1938.).

Posledním polským vítězstvím je „porážka“ Rogera Waterse, kterému nyní zakázali vystupovat v Polsku. Roger Waters byl již dříve zařazen na nechvalně proslulý seznam „Mirotvorec“ jako „nepřítel Ukrajiny“. Nyní byl povýšen na „nepřítele Polska“.

Další potvrzení toho, že nacističtí Ukrajinci, latinští Poláci a sionističtí Izraelci mají navzdory poměrně malým ideologickým rozdílům stejné „nepřátele“.

Abychom byli spravedliví, Velká Británie, Kanada, Banderastán nebo kterýkoli ze tří pobaltských států nejsou o nic menší hyeny než Polsko – i ony projevují odvahu, jen když je chrání američtí páni.

Takže ano, tentokrát nemohli ukronacisté a Poláci použít nesporně ukrajinskou raketu k tomu, aby se pokusili přimět NATO k útoku na Rusko. Ale co se stane příště, když nebudou k dispozici fotografie (Ukronacisté již zakázali pořizování fotografií nebo videí z jakéhokoli místa zasaženého jakoukoli raketou!)

Kam to všechno směřuje?

Jednoduše: za prvé, Poláci nenávidí Ukrajince stejně jako Rusy. Ukrajinci mimochodem nenávidí Poláky o nic méně než Rusy (a Židy). Jediný rozdíl je v tom, že polská protiukrajinská nenávist je protkána pohrdáním, zatímco jejich protiruská nenávist je protkána strachem. Přidejte si k tomuto obrazu ještě Brity s jejich vlastními imperiálními přízračnými bolestmi a pocitem rasové nadřazenosti nad „kontinentálními“ Evropany (“mlha za kanálem, Evropa izolovaná“) a rychle zjistíte, že mezi těmito „spojenci“ panuje spousta nenávisti.

Máme tedy co do činění s celou smečkou nenávistných hyen.

Poláci a Ukrajinci mají jedno hlavní společné – chtějí, aby NATO vedlo válku s Ruskem: Ukrajinci chtějí, aby prostě přežili, a Poláci, aby si urvali kus Ukrajiny. Některé politické strany v Polsku dokonce chtějí, aby ukrajinští uprchlíci přísahali věrnost Polsku! Po pravdě řečeno, Ukronacisté přijali zákony, které v podstatě umožňují, aby polští občané měli stejné právo jako Ukrajinci.

Určitě to vypadá, že se Polsko alespoň v části Banderastánu připravuje na případné sloučení do jednoho celku. Páni, jestli k tomu opravdu dojde, bude mít EU na krku velký a velmi ošklivý problém :-).

Vedoucí představitelé NATO by samozřejmě rádi porazili Rusko ve velké válce, ale vědí, že na to prostě nemají dostatek sil, proto ta americká „opatrnost“ a řeči o „de-eskalaci konfliktu“.

Někteří uvažují o jakési „koalici ochotných“ nebo „alianci demokracií“, ale všechny tyto hezky znějící koncepty neposkytují ani živou sílu, ani palebnou sílu. Takový přístup selhal všude, kde byl vyzkoušen, a selže znovu.

Útočit na Rusko, když je slabé, nebo když už je napadeno jinými nepřáteli, to je stará polská tradice a jejich národním hrdinou je psychopatický vůdce, který vážně chtěl, aby se Polsko stalo evropskou velmocí tím, že se zmocní všech území mezi Baltským a Černým mořem. Bůh ví, že to zkoušeli už dosti krát na to, aby věděli, že se to prostě nestane, takže další nejlepší věcí pro Poláky je urvat co největší část Ukrajiny.

Druhou „sofistikovanou“ strategií Poláků je být tím nejpodlejším pudlíkem v „anglo-eurokernelu“ s nadějí, že Rumsfeldova „nová Evropa“ (alias Polsko) nahradí „starou Evropu“ (alias Německo a Francii). Vzpomínáte, jak chtěli „pevnost Trump“? Tam byli dokonce ochotni zaplatit (většinou z dotací EU) za „čest“ ubytovat americké jednotky!

Takto se Poláci chtějí stát „velmocí EU“. Bez legrace!

Totéž platí pro Brity, jejichž staletou zahraniční politiku lze shrnout do jedné věty: „Zapalovat Evropu vyvoláváním válek a revolucí“.

Není překvapením, že Britové a Poláci spolu v současnosti prožívají něco jako svátek lásky (navzdory britskému pocitu nadřazenosti nad touto rádoby evropskou velmocí).

Jejich největším problémem je, že ani jedna země nemá atomové zbraně a obě potřebují souhlas strýčka Šmuela nejen k použití atomových zbraní, ale dokonce i k zorganizování (relativně) malého incidentu pod falešnou vlajkou. A zatímco Poláci se vyzbrojovali (a stále vyzbrojují) jako šílení, britská armáda je většinou k smíchu. A prostě neexistuje způsob, jak by Poláci sebrali (přiznejme si, že sebevražednou) odvahu k tomu, aby sami zaútočili na ruské síly. Tři pobaltské státečky by rády přispěly k takové ušlechtilé věci, ale jejich vojenské schopnosti jsou opravdu mizivé a jejich geografie rozsudkem smrti, pokud by zaútočily na Rusko.

To neznamená, že na Ukrajině nebojují Poláci. Na Ukrajině v současnosti bojuje nejméně několik tisíc Poláků, ale stejně jako ostatní příslušníci NATO jsou oficiálně buď „dobrovolníky“, nebo „poradci“ či „pomocníky“. Mimochodem, „staří Evropané“ jsou na Ukrajině také hojně zastoupeni, jsou zde přítomny i francouzské, španělské a italské jednotky.

Tyto počty se však ani zdaleka neblíží počtu, který by byl potřebný k přímému střetu s ruskou armádou.

Ať je to, jak chce, skutečně šílená politika a postoje Poláků i Ukrajinců pomalu vedou k poznání, že rozšíření EU na východ byla obrovská a fatální chyba. Nejenže země jako Maďarsko a Polsko nejsou ochotny poslouchat všechny příkazy eurobyrokratů, ale nekonečná arogance Ukrajinců, kteří neustále požadují, nikoliv žádají, aby je NATO a EU podporovaly bez ohledu na cokoliv, nyní vede k jakési zpětné reakci (většina politiků EU je stále velmi zdrženlivá a stále není schopna otevřeně odporovat USA). S tím, jak se západní ekonomiky budou dále propadat do ekonomické propasti, bude arogance a pocit oprávněnosti Poláků i Ukrajinců vyvolávat stále větší odpor.

Dříve nebo později bude mít zbytek EU těchto šílenců plné zuby.

Někteří, jako například velmi populární Tucker Carlson, už mají těchto ošklivých klaunů plné zuby.

Dokonce i někteří američtí politici, včetně liberálů a konzervativců, mají námitky proti totální podpoře režimu v Kyjevě ze strany USA.

Budou se tyto hlasy někdy sčítat, aby se vrátil zdravý rozum? Upřímně řečeno, nevím.

Budoucnost evropského kontinentu bude do značné míry záviset na schopnosti, řekněme, „rozumných zemí EU“ zkrotit a zadržet tvrdé šílence z gangu 3B+PU+UK. Právě teď mají 3B+PU+UK naprostou podporu USA, což je nesmírně nebezpečné, neboť je to povzbuzuje k dalšímu zapojení do skutečně nebezpečných a dokonce bezohledných akcí. Američtí neoconi jsou vůči Rusku přinejmenším stejně nenávistní jako parta 3B+PU+UK, takže se můžeme jen modlit a doufat, že v Pentagonu i jinde je dostatek zdravě uvažujících lidí, kteří nabádají k opatrnosti (což se podle všeho stalo v případě „záhadného“ raketového útoku na polský traktor).

Pointa je následující: pokud dospělí v místnosti nedokážou udržet různé „hyeny EU“ na krátkém vodítku, dříve či později jedna z těchto hyen spustí řetězec událostí, které mohou způsobit katastrofu. Mějte na paměti, že lidé, kteří v Kyjevě dosadili k moci nacisty, jsou ti samí, kteří sdružili takfiry v organizaci známé jako Al-Káida (díky, Zbig!). To bylo před více než 40 lety a svět za tento „geniální“ plán CIA stále platí obrovskou cenu v podobě nevinné krve...

Právě teď nevidím žádné „dospělé v místnosti“, ale možná se to v průběhu této zimy změní?

To se brzy dozvíme.

Než se rozloučím, rád bych vám zanechal tři zajímavé informace:

Nejprve zřejmě odtajněné materiály CIA, které ukazují, že CIA byla hluboce zapojena do spolupráce s ukronacistickými nacionalisty. Nemohu ručit za pravost těchto dokumentů, ale zeptal jsem se přítele, který by to mohl vědět, a ten mi řekl, že mu připadají pravé.

Zadruhé si určitě přečtěte komentář Andreje Martynova o této „raketové falešné vlajce“. Plně s ním souhlasím, když říká, že (většina) západních novinářů jsou váleční zločinci.

Do třetice vám nabízím velmi zajímavý rozhovor s plukovníkem (Ret) Douglasem MacGregorem, vynikajícím americkým vojenským analytikem a člověkem, který již dlouho říká pravdu o válce na Ukrajině.

Mohu jen doufat a modlit se, aby lidé v Pentagonu a v dopisové polévce naslouchali tomu, co MacGregor říká!

Původní rozhovor najdete na jeho kanálu na YouTube:

There is a dangerous pack of hyenas on the loose in Europe vyšel 17.11.2022 na thesaker.is. Překlad v ceně 727 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 114)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 654