Velká lež

Celosvětový nedostatek energie a několik krizí - všechny uměle vyvolané - určené ke zničení západní civilizace

Peter Koenig

4.11.2022 Komentáře Témata: Globální ekonomika 1735 slov

Energetická krize? Potravinová krize? Průmyslový kolaps? Narušení dodavatelských řetězců? Narušené komunikace? Kybernetické útoky? Výpadky proudu? Hyperinflace? Klimatické změny? Války, občanské konflikty a další plandemie, které vyústí v lidské utrpení...

Ano.

Vše je vyrobeno.

To vše je součástí plánu na zničení civilizace, jak ji známe, a její nahrazení roboty a humanoidy 4. průmyslové revoluce, kteří se řídí elektronickými příkazy generovanými umělou inteligencí a přežívají na základě programovatelných měn digitálních centrálních bank (DCBC).

Pokud budeme dál sedět stranou a přihlížet, místo abychom něco udělali pro zastavení tohoto šílenství, tohoto zločinu biblických rozměrů, skutečně k němu dojde. Lidstvo a to, co zbylo z Matky Země, bude připraveno na pád do propasti.

Nedostatek vytváří inflaci – a pokud k ní nedochází přirozeně, je vyráběna. Mediální propaganda mluvící na plný úvazek o inflaci dává průmyslovým konglomerátům a konglomerátům služeb volnou ruku ke zvyšování cen. Nikdo se neptá, zda je to oprávněné. Média tvrdí, že inflace existuje – takže zvyšování cen je skutečně na místě.

Mnoho krizí se ve skutečnosti ani neděje, většina z nich se objevuje pouze v médiích. Nepřetržitou a nekonečnou propagandou. A zdánlivě umělou inteligencí (UI) vyvolávanými představami.

A brzy přijdou digitální měny centrálních bank (CBDC), které nahradí naše hotovostní měny. CBDC budou nakonec programovatelné. Bude možné je zapínat a vypínat a naprogramovat je tak, aby je bylo možné používat na určité nákupy – zboží nebo služby, ať už je chcete nebo potřebujete, nebo ne. Rozhodující bude vaše chování a poslušnost. Podívejte se na toto 7minutové video-budítko (nebo klikněte zde), vynikající shrnutí toho, co s námi vlády prostřednictvím CBDC budou moci dělat.

Právě teď nás vedou k okraji propasti.

Současně se děje mnoho podivných věcí. Pro zmatek. Ale také pro urychlení realizace hanebné Agendy 2030 – Velkého resetu – a samozřejmě 4. průmyslové revoluce, která má z přeživších lidí udělat translidi.

To není nic nového.

Renomovaní vědci a analytici to říkali již dříve, varovali nás, lidstvo, před hrozící zkázou. Je třeba to opakovat, dokud nedojde ke společenskému mentálnímu průlomu.

Hélas, zatím bez valného výsledku. Vládnoucí mantrou je nevzdávat se.

Stále sedíme na pohovkách a sledujeme mainstreamové zprávy – věčný stroj na lži. Jsme královsky rozptylováni válkou na Ukrajině. Média nám dokonce den co den tvrdí, že Putin je padouch. Že je třeba, aby země NATO dodaly Ukrajině více zbraní a aby byl prezident Zelenskyj více podporován z rozpočtu. Putin je zodpovědný za všechny katastrofy, které se na nás valí.

Zelenského Ukrajina již obdržela zbraně a „rozpočtovou podporu“ v ekvivalentu téměř 100 miliard amerických dolarů převážně z USA a EU. Zelenskyj však není spokojen. Křičí, že chce víc. Zatímco Putin je zodpovědný za nekonečnou bídu.

Přemýšlejte o tom.

Nemůže existovat vyvážený pohled. Pokud nevezmete svůj vlastní život do vlastních rukou a do vlastní mysli a nezačnete sami přemýšlet a sčítat jednotlivé body. Vypněte mainstreamová média, televizi, rádio, noviny a vyhledávejte alternativní zprávy.

Problémem je, že nechceme vyvážený pohled. Protože kdybychom chtěli, museli bychom přemýšlet sami. Mohli bychom se probudit do nepříjemné reality.

Nechceme opustit oblast našeho hedvábného pohodlí.

Soustředění na válku – odvádí pozornost od toho, co se připravuje za železnými branami.

Německá a italská ložiska plynu jsou naplněna na 94 % nebo více. Tak je tomu v celé Evropě. Rozhodně se nejedná o žádnou energetickou krizi. A pokud by z nějakého důvodu došlo k nedostatku energie, prezident Putin opakovaně zdůraznil, že Rusko dodrží své smluvní závazky s Evropou a světem. A určitě by to udělal – pokud mu to NATO dovolí.

Aby k tomu nedošlo, podnítil Washington zničení Severního proudu 1 a 2.

Rusko tvrdilo, že plynovody lze opravit, ale Washington / NATO to nedovolí. Madam von der Leyenová, (nevolená) předsedkyně Evropské komise (EK), a její kamarád, německý kancléř Olaf Scholz – oba poslušní stipendisté Akademie Klause Schwaba (WEF) pro mladé globální lídry (YGL) – jsou pekelně odhodláni plynovody neopravit a nechat Evropu jít ke dnu.

Evropské zásobníky LNG (zkapalněného zemního plynu) jsou naplněny až po okraj, což je více než průměr za posledních deset let. V dostupných zásobnících není místo pro další uhlovodíky.

Po oceánech plují stovky, ne-li tisíce plně naložených tankerů s fosilními palivy. Nemohou vyložit své zboží, protože jim to buď nedovolují především evropské a severoamerické přístavní úřady, které se řídí příkazy Temného kultu, nebo nemohou vykládat, protože není místo na uskladnění, nebo je nechtějí vykládat ony – plynárenské a benzinové společnosti – kvůli záporným cenám plynu. Podívejte se na tuto mapu tankerů na volném moři, které nemohou vykládat.

[...]

Futures na zemní plyn na několika evropských trzích byly záporné. Poprvé v historii. Samozřejmě se jedná o spotové ceny. Mohou kolísat z hodiny na hodinu – ale samotný fakt, že se dostaly do záporného pásma, svědčí o tom, že nedostatek energie je zmanipulovaný.

Podívejte se na mapu tankerů na volném moři, které nemohou vykládat.

CNN uvádí

Cena referenčních evropských futures kontraktů na zemní plyn klesla od minulého čtvrtka o 20 % a od dosažení rekordní hodnoty na konci srpna 2022 o více než 70 %. V pondělí [24. října] se spotové ceny nizozemského zemního plynu s dodáním do jedné hodiny – které odrážejí podmínky na evropském trhu v reálném čase – propadly pod 0 EUR, podle údajů společnosti Intercontinental. Viz toto.

Spojené státy prostřednictvím „digitálního, finančního a vojenského průmyslového komplexu“, v současnosti vládnoucího globalistického kultu, jehož významným ředitelem je WEF, diktují vládám, zejména evropským, že musí odmítat dodávky energie. To snižuje ceny, protože zboží pluje na volném moři, je připraveno k dodání – ale nemůže být dodáno. To vytváří nadměrnou nabídku. A rozhodně ne inflaci.

Tento scénář ukazuje, jak se Washington snaží „deindustrializovat“ Evropu a vojensky ji oslabit, říká ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov (RT 30. října 2022).

Je třeba vyrobit falešnou energetickou krizi. Protože z ní vycházejí další krize a katastrofy, které zničí lidstvo, jak ho známe. Je to podvod, který je obrovským krokem směrem k absolutní tyranii. Viz zde.

Na energii závisí vše – výroba hnojiv a potravin, komunikace, zásobování vodou, výroba kovů, dodavatelské řetězce a mnoho dalšího.

Evropa může stále rychleji upadat do zapomnění, které si sama vytváří. Evropa nemá žádné suroviny, o kterých by se dalo mluvit, a většina energetických zdrojů velké Evropy pochází z Ruska, které má „sankcemi zakázáno“ dodávat do Evropy fosilní paliva.

V současné době je svět stále závislý z 84 % na fosilních palivech. Nehledě na to, že dosud 26 konferencí smluvních stran OSN o klimatu (UNFCCC) vyhlásilo snížení využívání fosilních paliv. Jsou to jen řeči. Dobře situovaný průmyslový svět si stále kupuje SUV a auta s motorem o objemu přes 3 litry (1 ze 3 v Evropě a Severní Americe) – a šéfové firem cestují ve svých soukromých tryskáčích.

COP27 se bude konat od 6. do 18. listopadu 2022 v egyptském Šarm aš-Šajchu. Svět se zatajeným dechem očekává, jaké nové „závazky“ političtí vládci přijmou.

Zorganizovaná bezohledná energetická krize, která odstaví evropský průmysl, znamená bankroty, ztrátu pracovních míst, hladomor – naprostou bídu. Jakmile je Evropa jednou odstavena, její oživení může být téměř nemožné, nebo přinejlepším dlouhý a bolestivý proces.

Poslední zpráva – Nizozemsko ruší sankce proti Rusku, aby mohlo přijímat dodávky plynu, které by zmírnily potenciální ekonomické a lidské katastrofy nadcházející zimy. Nizozemci mohou vyvolat politické probuzení dalších zemí, které učiní totéž. Viz video níže nebo klikněte zde.

Potravinové krize

Současně Monsanto, Bayer a Syngenta (ChemChina) vnucují své geneticky modifikované potraviny (GMO = geneticky modifikované organismy) vládám rozvojových zemí, jejichž smluvní podmínky nejsou veřejně přístupné. To spolu s globálními konglomeráty obchodujícími s obilím, jako jsou Cargill, Louis Dreyfus a další, povede k manipulaci s potravinami a následné tyranii potravin.

Výsledkem je cílený hladomor, bída a nemoci a smrt způsobené hladomorem; vhodný nástroj ke snížení počtu obyvatel. Klíčový příspěvek Gatese a Rockefellera k Velkému resetování. Další podrobnosti naleznete zde.

Tyranie zdraví

Nesmíme zapomenout na plandemii – Bill Gates předpovídá mnoho velmi vážných plandavých (pandemiových) jevů. Neříká to, ale pokud se blíží, jsou laboratorně vyrobené a budou samozřejmě následovány vynucenými mRNA vaxx kampaněmi. Plandemie a smrtící vaxx budou dále zastrašovat a decimovat populaci.

Stále se opakující plandemie pomohou WHO získat pravomoci rozhodovat o zdraví světové populace, a to nad rámec ústav suverénních zemí. WHO se svými 194 členskými zeměmi není skutečnou agenturou OSN, ale vzhledem k tomu, že je financována nejméně ze 70 % soukromými sponzory (většinou z fondů farmaceutických trustů), je v nejlepším případě organizací partnerství soukromého a veřejného sektoru.

Jako taková se řídí mandátem soukromých dárců, kteří hrají dvojí roli: prostřednictvím globálních vaxx-mandátů převádějí miliardy dolarů do farmaceutických „ziskových pokladen“ – a zajišťují, aby nikdy nechyběla plandemika.

V současné době WHO projednává – většinou za zavřenými dveřmi – Globální pakt o zdraví a tzv. pandemickou smlouvu. Pokud bude tato smlouva tak či onak schválena, bude mít Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, generální ředitel WHO, bezprecedentní moc nad všemi záležitostmi zdravotnictví na celém světě.

Záměrně o tom média téměř nemluví. Nebuďte spícího lva. V případě, že smlouva projde, budou lidé opět „ohromeni“, šokováni a nešťastně otupělí.

Pokud tomu členské země nezabrání, a pokud katastrofální řízení Covidu něco naznačuje, WHO se chce stát pánem zdravotní tyranie a vládcem nad životem a smrtí.

Změna klimatu

Souběžně s jednou krizí za druhou přichází klimatická katastrofa – takzvaná „změna klimatu“ způsobená člověkem.

Ano, změna klimatu je způsobena člověkem, ale ne kvůli extrémní žízni naší civilizace po fosilních palivech a emisím CO2, ale kvůli vysoce sofistikovanému geoinženýrství počasí. Po mimořádně horkém a suchém létě, které je na globálním severu rekordní ve všech dobách, po extrémně silných hurikánech a následných záplavách, včetně rozsáhlých katastrofálních monzunových dešťů v Pákistánu – může následovat životu nebezpečná severská zima.

Vzhledem k nedostatku energie je třeba tuto zimu udržovat teplotu v místnostech na 19 stupních Celsia, jinak se to nepodaří. Vlády mnoha evropských zemí varují narušitelé před přísnými tresty.

Kdo ovládá počasí, ovládá lidi – řekl prezident Lyndon Johnson již v roce 1962. Nedávno vydaný dokument Pentagonu usiluje o úplnou kontrolu počasí na celém světě do roku 2025.

Viz toto a toto a toto.

Silné povětrnostní jevy – existuje mnoho důkazů o tom, že žijeme v období geoinženýrství, jehož účinky mohou být stejně smrtící jako jaderná válka.

* * *

Ačkoli to všechno zní a zní jako série scénářů zkázy, je tu i světlá stránka, která obklopuje temný mrak. Lidstvo je od přírody vynalézavé. Tím, že si lidé uvědomí, co se děje – od počátku roku 2020 warpovou rychlostí -, mohou zkázu zastavit. Lidé byli vždycky vynalézaví, když byli nuceni k extrémnímu přežití. Tohle je ta chvíle.

Známka 1.3 (hodnotilo 88)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 384