Otevřou tragické osudy světových hvězd jako Celine Dion a Justin Bieber oči jejich fanouškům?

Oba zažívají stejný tragický osud po injekcích proti covidu

Dr. Nicole Delépine

25.6.2022 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 1550 slov

Celine Dion

Vzhledem k počtu sledujících Céline Dion na Twitteru (924 200), na Facebooku (více než milion) a dalších sítích můžeme doufat, že se neštěstí této báječné zpěvačky dostane k více lidem než na oficiální stránky EudraVigilance nebo Vaers, které jsou hůře dostupné, a některé z fanoušků probudí. I kdyby jen proto, aby vzbudilo alespoň pochybnosti...

[...]

Co se jí stalo? Její rodina a/nebo její agenti zatím zásobují její účet vzpomínkami na její nahrávky nebo koncerty apod.. Ale proč to ticho, to věčné rušení koncertů prozatím odložené na září 2023. Kdo ještě věří?

@jjdenoual 2. listopadu 2021

Po druhé injekci vakcíny proti koronaviru Céline DION ochrnula a zrušila všechny své koncerty! Ale v médiích je ticho po pěšině, protože by to vyvolalo paniku mezi všemi očkovanými!

@Rideaubleu 31 říjen 2021

Takže si zrekapitulujme příběh: hasič očkuje dvanáctiletou dívku, aby oslavil 100 000. dávku. Nabízejí dítěti vstupenky na koncert Céline Dion, který byl zrušen, protože zpěvačka, která vyzvala k očkování, je ochrnutá. Ne, to není vtip.

Céline Dion, její záhadná nemoc spojená s vakcínou Covid, šokující odhalení Boba Kennedyho Jr (ilestencoretemps.fr)

Naši kolegové z časopisu Public nedávno zveřejnili, že 53letou zpěvačku prý postihla zvláštní nemoc zvaná neuropatie malých vláken, kterou Céline Dion onemocněla před rokem, „krátce poté, co byla očkována proti Covidu, aniž by byla otevřeně uvedena souvislost“. Není však známo, že by měla některý z faktorů popsaných pro toto onemocnění (mutace v genech SCN9A a SCN10A, metabolický syndrom, HIV, celiakie, Sjögrenův syndrom, amyloidóza, chronické zánětlivé onemocnění střev, infekční onemocnění, hepatitida C, borelióza, hypotyreóza, poruchy imunitního systému).

Další náhoda?

Pokud by se tato stopa po vakcíně potvrdila, stala by se Celine stejně jako miliony lidí obětí globálního „spiknutí“, jak tvrdí Bob Kennedy Jr. ve své knize na toto téma.

V květnu 21 Celine řekla: „Vyzývám všechny, aby se nechali očkovat, protože si myslím, že v této době je to jediný způsob, jak vybudovat imunitu na celém světě.“ Co věděla? Jak se opovážila říct takovou hloupost? Chtěla by, abych ji na jevišti nahradil? Každý máme jinou odbornost a jiný talent.

Toto míchání žánrů prostřednictvím manipulace ze strany lobby a médií musí skončit.

19. května 22 Céline Dion potvrdila to, čeho se všichni obávali v souvislosti s jejím zdravotním stavem: „Je mi moc líto, že musím znovu změnit termíny evropského turné; poprvé to bylo kvůli pandemii, nyní kvůli mému zdraví,“ uvedla čtyřiapadesátiletá zpěvačka.

Upřímně řečeno, těším se na to, ale ještě nejsem úplně připravená... Je tu něco důležitého. Tyto známé křeče začínají být velmi znepokojivé.

Člověk si říká, jestli náhodou nečte nějaký vzkaz, je mu nesmírně smutno, jako by byla robotická,“ komentovala krátký klip kanadská publicistka Sophie Durocherová.

Když tohle hlásí umělkyně kalibru Céline Dion, není to proto, že by ji trochu bolela hlava, ale je tam něco závažného. Tyto známé křeče začínají být velmi znepokojivé,“ pokračovala v rozhovoru pro místní rozhlasovou stanici.

V sázce jsou miliony dolarů! Budeme si muset položit otázku. Vrátí se Céline Dion na pódium?“ ptá se.

Podle britského bulvárního listu The Express trpí Céline Dion dystonií. Patologie charakterizovaná mimovolními a prodlouženými svalovými kontrakcemi.

Stručně řečeno, všechny tyto komentáře potvrzují vysokou pravděpodobnost postvakcinačního neurologického onemocnění, což evokuje případ Mauricetteho, který trpěl Creutzfeldt-Jakobovou nebo příbuznou chorobou. Ještě více šokující a po určitou dobu popírané bylo, že Celine Dion byla horlivou zastánkyní této experimentální injekce, a to až do té míry, že ji vnucovala publiku na svých koncertech. Opravdu tomu věřila a stala se obětí své víry! „Očkování“ se stalo náboženstvím.

Jaký smutek, jaká chyba, jaký trapný omyl! Jak mohou umělci, kteří mají daleko ke skutečné medicíně a pravděpodobně jsou příliš blízko novinářským bludům vnuceným BigPharma toužícími po prodeji, vstoupit do této manipulace do té míry, že nakonec přijdou o život, nebo alespoň o život umělce.

Korupce se neomezuje jen na finanční korupci, ale zasahuje všechny aspekty lidské duše, touhu zalíbit se, poradit, hrát si na spasitele atd... Tragický příběh, který se opakuje stále dokola, jak dny plynou a toxický účinek těchto experimentálních produktů se usazuje v těle.

Po Celine, Justin Bieber

[...]

Druhý příklad přišel v noci na 10. června 22

Agence France-Presse :

„Justin Bieber uspořádal 27. června 2020 koncert na podporu covidových pseudovakcín, který organizovala organizace Global Citizen Ursula s podporou Ursuly von der Leyenové, předsedkyně Evropské komise, Melindy Gatesové, předsedkyně Globální aliance pro vakcíny a imunizaci (Gavi), Ngozi Okonjo-Iwealy nebo Derricka Johnsona (prezidenta NAACP).“

Mladý Justin Bieber stejně jako Celine požádal návštěvníky svého koncertu o trojí očkování proti covidu. Nezapomínejme, že je to 28letá popová hvězda - která má na sociálních sítích 539,2 milionu sledujících. Lze si představit, jaký vliv mají tyto hvězdy, které jsou samy manipulovány velkou farmaceutickou společností a/nebo jejími pobočkami.

Už dříve zažil kvůli injekcím strach, když jeho žena Hailey utrpěla navzdory svému nízkému věku možnou mrtvici po očkování.

Doufejme, že si jeho mladí fanoušci při této příležitosti položí pár otázek a nebudou váhat, zda si jít nechat znovu píchnout injekci.

Jakým spletitým myšlenkovým mechanismem se proměnil v obchodníka s injekcemi, o němž nic nevěděl, zvláště když všechny prvky byly skryté? Jedinou ověřitelnou jistotou bylo, že tyto látky byly experimentální, jak okamžitě ukázala webová stránka clinicaltrials.gov.

Stále ještě jsou a na oficiální údaje ze zkoušek si budeme muset počkat do roku 2023. V současné době však máme díky americké justici k dispozici některé ze skrytých dokumentů společnosti Pfizer, které odhalují podvody, jež by měly znemožnit pokračování očkování. A anglické údaje, které uvádí anglický ONS, také ukazují smrtelné nebezpečí injekcí pro obyvatelstvo.

A tak se 10. června 22 prostřednictvím Twitteru dozvídáme:

Justin Bieber je po své přítelkyni nyní vážně nemocný a musí přerušit své turné. Své fanoušky požádal o kompletní očkovací kalendář (míněno aby brali všechny dávky), aby mohli navštívit jeho koncerty.

@vl_plus: Poté, co byla jeho manželka Hailey hospitalizována kvůli krevní sraženině v mozku je to sám Justin Bieber, kdo trpí záhadnou nemocí, která se „zhoršuje“ a dokonce ho nutí pozastavit své koncerty....mirror.co.uk/3am/celebrity-...

@AldoSterone111: Justin Bieber ruší své koncerty. Je velmi nemocný. Jeho obličej je ochrnutý... Vypadá to jako nehoda.

@NaraShi138767941: Justin Bieber 28 let odkládá koncerty

Viz text Daily Mail.

Na Instagramu napsal:

Nemůžu uvěřit, že to říkám. Udělal jsem všechno pro to, abych se uzdravil, ale moje nemoc se zhoršuje.

Osmadvacetiletá hvězda neuvedla žádné podrobnosti o své záhadné nemoci.

Stručně řečeno, náš slavný a pohledný zpěvák je znetvořen ochrnutím obličeje, které je v komplikacích antikoagulace dobře popsáno jako Bellova obrna. Nazývat to Ramsayho syndromem je sice vědecké, ale nic to nemění na skutečnosti.

Jaké neštěstí, že onemocněli tito krásní mladí lidé, kteří měli budoucnost před sebou a kteří navíc považovali za užitečné radit ostatním, aby se dostali do tohoto absolutního deliria.

Podle odborníka na infekční choroby se Justinu Bieberovi objevil pásový opar podél obličejového i sluchového nervu v obličeji, a proto má zpěvák problémy s mluvením a pravděpodobně i se sluchem. Instagram/Justin Bieber

Musíme požadovat, aby světové úřady zcela zastavily tyto nebezpečné injekce, jejichž krátkodobá a střednědobá dramata (zánět myokardu, náhlá úmrtí sportovců během závodů atd., onemocnění podobné nemoci šílených krav) se stávají známými a dlouhodobě neutajitelnými.

Po injekcích, zejména po třetí injekci, je stále častěji pozorován rychlý fatální vývoj rakoviny, která se léčí již mnoho let, nebo rakoviny, která se objevila nedávno. Je třeba připomenout, že v první fázi očkování bylo nehodami vakcíny postiženo pouze 5 % šarží. Placebo, různé dávky a složky. To nevíme. Jisté je, že od třetí tzv. posilovací dávky se nehody zdají být častější a rychlejší, i když lze rozlišit i zeměpisné rozdíly, což naznačuje rozdíly v dávkách. Ruská ruleta... Opravdu to chcete udělat?

Nahráno z The Uncensored Truth na Telegramu

„Justine Bieber: ochrnutí obličeje... Osmadvacetiletá kanadská hvězda musí zrušit dva (nebo více) termíny svého turné v Torontu kvůli komplikacím, které mu způsobuje ochrnutí části obličeje.“

Na videu zveřejněném na sociální síti Instagram se objevuje Justin Bieber, který stojí čelem ke kameře, nemůže mrknout pravým okem a má napůl nehybná ústa.

“Na této straně se nemohu usmívat, mám ochrnutou část obličeje.“

Se svými 240 miliony sledujících na instagramu je nucen zrušit zbytek svého turné.

Trhá mi srdce, že musím odložit nadcházející koncerty (nařízení lékařů). Všem svým fanouškům říkám, že vás mám moc ráda a že si odpočinu a uzdravím se.

V klipu, který byl zveřejněn v pátek, Justin ukázal ničivé následky své diagnózy, když předvedl, že jeho oko nemrká, nemůže se usmívat a nosní dírky na pravé straně obličeje se nehýbou.

Vysvětlil:

Takže mám úplně ochrnutou tu stranu obličeje. Pro ty, kteří jsou frustrovaní z mého rušení nadcházejících koncertů, je zřejmé, že je prostě fyzicky nezvládám. Jak vidíte, je to dost špatné.

Na závěr přejeme těmto umělcům a mnoha dalším obětem injekcí co nejrychlejší uzdravení. Doufejme, že se umělci, sportovci, politici, spolky atd. v budoucnu vyhnou reklamním kampaním na vakcíny a/nebo (údajně zázračné) léky a/nebo screeningové testy atd., pro které nemají podklady (často skryté). Každý by se měl držet jen toho, čemu roumí.

Známka 1.2 (hodnotilo 93)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 0

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 0

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 10

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 15 624