Panimaješ?

18.6.2022 Komentáře Témata: Evropská unie, Energetika 1320 slov

Petr Novák

Znáte to. Pokud chcete zvítězit v informační válce, tak vám nezbývá než všemi prostředky přesvědčit účastníky procesu, aby uvěřili, že to vy jste ta jejich jediná naděje a ten kdo vám konkuruje, že je lump. Toto dělají již malé děti ve školce, když si mezi sebou přetahují kamarády, ví to každá firma bojující o nové klienty, protože to je jednoduchý způsob, jak ostatní přesvědčit, že se bez vás neobejdou, i když jste jinak třeba zmetek, protože ten druhý je (přece) ještě mnohem horší.

A tak zde máme vedoucí loutky EU, které dostaly celkem jednoduchý úkol: Zničte území na kterém jste u moci pomocí umělé energetické krize, záměrně vytvořte takové podmínky, kdy odstraníte ze hry naprosto funkční uhelné elektrárny a odstavte i elektrárny jaderné a to celé bez náhrady, ovšem pod neustálým řvaním o "záchraně planety". To, že nemáte žádné alternativní zdroje, ani plány jak je získat je druhořadé. Celý proces bude trvat několik let, takže jej budou muset za vás řešit již jiní, takže můžete být v klidu. A v USA mohou začít pomocí lodiček dovážet do EU zkapalnělý zemní plyn, což je asi ten nejlegračnější způsob, jak někomu "zajistit" dostatek energie. https://www.novinky.cz/.../americky-plyn-misto-ruskeho...

Proč to ty "elity" EU mají udělat? Bílá rasa je náročná, chce speciální zacházení, chce více a více "žrát" a produkovat více a více odpadu, což by bylo do budoucna neúnosné. Kapitalismus je ideologie pro egoistické jednotlivce, kteří myslí jen na sebe, na cetky co si pořídí (a do hrobu nevezmou), na "úspěch" (ovšem ve stylu "mám víc než druzí") a na to, jak vytěžit své prostředí, i kdyby po něm měla přijít potopa. Oproti tomu polo-fašistické zřízení, kdy smí podnikat jen k režimu loajální lidé a zbytek patří straně a vládě, je k řízení davu naprosto ideální. Vezmeme-li k tomu asijský kolektivismus, tak máme zcela perfektní nástroj, jak nastolit jedinou vládu. Čína, nechť je náš vzor a nový Hegemon!

Nebo snad máte pocit, že bývalí Hegemoni, tedy "Spojené" státy a "Velká" Británie, nejsou již roky každým dnem odepisováni z hlediska celosvětového vlivu? Útěk z Afghánistánu byla jen jedna z mnoha takových akcí. Existuje ovšem možnost, že tato akce zkrachuje? Ovšem. Máme zde velmoc, která má tak velké množství zdrojů na svém území, že může celou tuto akci zvrátit. Je to samozřejmě Rusko. A tak se musíme vrátit k úvodu textu a začít šířit informační pole - "Podívejte se, jak jsou ti mužici nebezpeční, chtějí napadnout svého souseda a proto se s ním nesmíte kamarádit"!!! Pojďte raději s námi a nechte se zlikvidovat ve jménu dobra. Zakážeme vám pálit i dřevo na chatách, prostě uděláme cokoliv, aby vaše méněcenná, ukňouraná rasa časem zdechla. Již dva roky jste pod útokem našich biologických zbraní a ještě se mezi sebou, vy ubožáci hádáte, jestli chcete ukončit svou inkarnaci tím, co se tváří jako nemoc a nebo jestli tím, co se tváří jako "lék" proti ní.

A tak stačí jeden výstřel, jeden výbuch a máme tu konflikt jako hrom a už nám nic nepomůže. Už nikoho nenapadne brát plyn od "zlého agresora" a budeme "konečně" odkázáni jen na Jejich řízení.

Celá vylhaná "akce Vrbětice" měla jen jediný cíl, zbavit se možnosti výstavby jakýchkoliv dalších jaderných bloků (je jedno jestli na JEDU nebo JETE). Vyřazením Rosatomu jsme pohřbili jakoukoliv možnost dostavby, protože ostatní nezačnou z ryze politických důvodů. Důvodů, které RF ovšem nemá!!!

Už víte, proč před pár lety tak hystericky tlačili na odzbrojení občanů EU? Ze stejného důvodu jako, když "naše elity" kladou věnce na Palachův hrob. Dělají jeho naivnímu činu záměrně reklamu, protože přesně tento druh případného "odporu" by uvítaly. Akce "palach" by je nic nestála, zato z akce "mašíni" mají naprostou hrůzu.

Vše co se nyní děje, je následkem mnoha příčin, které jsou pomalu, pomocí mnoha Overtonových oken, implementovány do společnosti již posledních 30 let. Dnešní mládež je záměrně debilizována jejich školstvím, médii i "zábavou". Díky lockdownům, karanténám, rouškám, očkování (půjdeme do kina? ne, mě tam nepustí, jdi sám, ty totiž s Tečkou můžeš) a sociálnímu distanci se dnes mládež mezi sebou "baví" hlavně virtuálně, čímž ztrácí návyky...Jaké návyky? Návyky být člověkem. Lidé se totiž člověkem nerodí, oni se Člověkem stávají. Vezměte malé dítě a nechte ho ať ho vychová třeba fena a po letech zkuste zjistit, jestli tento Mauglí má něco společného s Homo sapiens sapiens. Tyto případy známe. Prostředí totiž určuje jací jsme, jaké máme hodnoty, jaké máme zdraví a jaké zastáváme názory. Vše co se děje mát svět "Západního typu" uměle vykastrovat, mnoho vyšších "elitářů" si uvědomuje, že s naší neskutečnou spotřebou se musí něco udělat a že to jinak než velmi chytrými řídícími manévry schovanými za "pandemie", "energetické krize", "ekonomické krize", "ukrajinské krize", "ekologické krize" atd. prostě nepůjde a tak na tom spolupracují a plní úkoly těch, kterým pracovně říkáme Globální elity (GE - to jsou osoby, co se na svět dívají jako na jediný sociální supersystém). Nevěříte, že v naší spotřebě vidí problém? Dokážete si představit, že by měl každý občan ČR spotřebu jako průměrný obyvatel Paříže? A co takhle kdyby ji měl takovou i každý obyvatel Číny nebo Indie? To už jako problém vypadá, že? A jak to technicky udělat, aby se to nestalo? Začít hystericky vřískat jako Greta, aby se snížila spotřeba lidstva? Ne, muselo se na to jít tak, aby k tomu došlo "jakoby" náhodou - jako důsledek série krizí!

Že je to konspirace? Jenže slovo konspirace znamená "spiknutí". Berete jako "spiknutí", když vás propustí z práce? Asi ano, tvrdíte kvůli svému okolí a vlastní sebe-úctě, že se proti vám nejspíš spikl šéf s ředitelem a proto vás vyrazili. Když ovšem korporace zavře celou fabriku kde děláte, tak to již jako "spiknutí" proti zaměstnancům neberete, že? To tvrdíte, že se jedná o globální akci vašeho zaměstnavatele, který přesouvá výrobu jinam z důvodu lepších trhů a snížení nákladů na pracovní sílu. Jaký je v tom tedy rozdíl? Konspiraci nebo-li spiknutí v tom vždy vidí ten, co nechápe jak funguje řízení společnosti a je jedno jestli je to malá firma, korporace nebo globální politika. Vyhozen z práce jste byl proto, že již neodpovídáte standardům (!!!), které "firma" a její vedení potřebuje a nikoliv kvůli nějakému "spiknutí" několika zasvěcených "satanistů". A světe div se, na té úrovni globální je to stejné. Jistá rasa již neodpovídá "standardům" globálního řízení a tak bude nahrazena. Nebo si myslíte, že je "náhoda", že se pandemie C19 šířila a šíří jen a pouze v zemích Západního typu? J.A.R. a Brazílie masakr a v okolních zemích...? Stále nic?

A tak "musí" Západ řvát, že chce Rusko napadnout Ukrajinu a toto své vlastní řvaní mediálně ozvučuje jako "ukrajinská krize". A proč? Aby nikoho nenapadlo s nimi spolupracovat na energetické soběstačnosti. NordStream2? Ale no tak, to by přece snížilo řídící potenciál operace "energetická krize".

A co dělají "naši" libtardi, tedy liberalismem (jeden z typů sociální idiocie) poznamenaní retardi? Tak moc vyřvávají hesla proti Rusku, že to skoro vypadá, že se chtějí vydat na Ukrajinu a vstoupit tam k dobrovolným oddílům a pod zástavou s podobiznou fašisty Bandery to těm odporným mužikům ukázat. Vlastně ne, to oni neudělají, oni totiž ve skutečnosti těmi Ukrajinci opovrhují úplně stejně jako těmi Rusy, akorát s tím rozdílem, že těch druhých se bojí a ty první jen používají jako záminku k tomu řvaní.

Studujte přátelé Koncepci společné bezpečnosti/Dostatečně všeobecnou teorii řízení. Naučte se toho co nejvíce a uchovejte si to pokud možno v hlavě, protože flashku nebudete muset mít možnost někam píchnout a papír dobře hoří.

A pamatujme si, že když se ozveme zespodu, tak ti nahoře s námi nic neudělají. NIC. I to, co jsme psali na FB a do diskuzí zapříčinilo, že se všichni rychle zbavili jednoho kolegy vlastizrádce, co se jel školit do USA jak zlikvidovat národní státy EU a ten pak musel složit mandát. Pokud bychom byli tiše, tak by se vůbec nic nedělo, na to můžete vzít jed. Nezapomínejme na to.

PANIMÁJEŠ?

Článek vyšel na blogu Ladi Větvičky.

Známka 1.3 (hodnotilo 79)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 312