Ne, „očkovací“ pas nebude zbytečný

3.2.2022 Komentáře Témata: Policejní stát, Očkování 1329 slov

Hédy Sellami

Tu a tam čteme a slyšíme, že „očkovací“ pas je již zastaralý a brzy bude k ničemu. Tato mylná představa je extrémně nebezpečná. Udržuje fatální iluze a riskuje demobilizaci lidí, kteří toto zařízení nechtějí. Samozřejmě, že pas bude sloužit svému účelu!

Podvodníci, kteří ho zavedli, nejsou jen hlupáci, kteří dělají cokoli pro zábavu; slouží obrovským zájmům a sledují velmi přesné cíle.

Navíc se stačí zeptat propagátorů pasu, kteří se ke svým záměrům přiznávají čím dál veřejněji, počínaje Senátem, jehož členové vypracovali zprávu, z níž je patrná část jejich záměrů.

Připojení všech údajů

Pas už nebude jen „vakcinační“: stane se multifunkčním nástrojem, jakýmsi totalitním sledovacím nástrojem „vše v jednom“.

Bude to něco jako bankovní karta, kreditní karta, průkaz sociálního zabezpečení, průkaz zdravotního pojištění, jízdenka na dopravu a průkazka do počítače, bez které se nebude možné dostat na žádné místo.

Bude obsahovat zejména tyto údaje: zdravotní stav (očkování, spotřebované léky, výdaje na zdravotní péči a úhrady od sociálního zabezpečení nebo vzájemné pojišťovny, hospitalizace, chirurgické zákroky, chronická onemocnění, soukromé vzájemné pojišťovny atd.); daně (přiznané příjmy; výše daně z příjmů; daňové odpočty, včetně uvedení organizací, politických stran, odborů nebo sdružení, kterým fyzická osoba poskytla dary opravňující ji k těmto odpočtům; daň z nemovitostí atd.); majetek (nemovitosti a movitý majetek, životní pojištění, akcie na burze atd.); spotřeba (výrobky zakoupené v obchodech nebo na internetu; denní, měsíční, roční výdaje, podle druhu potravin, podle ročního období atd.); cestování (veřejnou nebo individuální dopravou); výlety (doba strávená v dané zemi, rezervované hotely nebo kempy, navštívená místa, celková částka vyplacená v místě dovolené...); úvěry (např. hypotéky).

Povinná digitální platební karta

Pas bude sloužit také jako digitální platební modul.

Tento proces bude povinný. Oligarchie totiž čím dál tím méně tají své přání zrušit hotovost a to mimo jiné z tohoto důvodu: v současné době mnoho drobných transakcí neumožňuje bankám účtovat si provizi: když si například člověk koupí u pekaře bagetu za euro minci, ani zákazník, ani prodavač neplatí bance procento z tohoto eura.

Bankovní instituce proto o tento systém již nestojí. Proto se každá platba i velmi malá, bude platit prostřednictvím počítačové transakce, kdy kupující i prodávající zaplatí bance licenční poplatky. V případě naší pekárny bude zákazník a pekař ochuzen o určité procento z částky 1 euro.

Není třeba dodávat, že hotovost zmizí a lidé, kteří nemají pas, nebudou moci si nic koupit. Podle našeho názoru bude systém pravděpodobně zaveden velmi rychle.

Velmi brzy (pokud se plány oligarchie nepodaří zastavit okamžitě) budou jednotlivci, kteří vlastní vakcinační pas, nuceni používat jej jako digitální platební prostředek. Osoba, která dostala injekci, ale tvrdošíjně chce majiteli kavárny zaplatit za své espresso v hotovosti, tak nebude moci učinit. Člověku pak nezbude nic jiného než se vzdát své kavárny, stejně jako se bude muset vzdát návštěvy kina, muzea... nebo nákupu v supermarketu, protože digitální platby budou povinné všude, včetně obchodů s potravinami.

Konzumní společnost

Počítačové programy zároveň vypočítají, co si jednotlivec může nebo má koupit a spotřebovat. Bankovní průkaz/karta zabrání určitým výdajům. A to nejen z tzv. ekologických důvodů. Pokud má osoba na účtu pouze X eur, automat autoritativně zablokuje jakýkoli nákup. Pokud umělá inteligence usoudí, že dotyčný již spotřeboval příliš mnoho toho či onoho, zabrání po určitou dobu dalšímu nákupu daného produktu.

Vzhledem k tomu, že všechny údaje jsou vzájemně propojeny (zdravotní náklady, nemoci, hospitalizace, úhrady od sociálního zabezpečení nebo vzájemné pojišťovny, předplatné nebo nepředplatné sportovního klubu atd.), bude počítačový program schopen rozhodnout, že daná osoba nesmí kupovat cukr, tučné výrobky nebo maso atd.

Umělá inteligence však nebude pouze zakazovat ty či ony výdaje, ale bude ukládat i ty, které podle svých výpočtů považuje za nezbytné. Vzhledem k tomu, že platby a inkasa budou prováděny automaticky, je to počítačový program, který automaticky provede takové a takové nákupy za jednotlivce, aniž by byl jednotlivec požádán. Je to stroj, který objedná ten či onen výrobek nebo lék online, a je to stroj, který zaplatí, a jednotlivec se musí tomuto rozhodnutí pouze podřídit.

Dva příklady, které nejsou ty nejhorší

Umělá inteligence si sama předplatí fitness centrum pod záminkou, že ho pan X potřebuje. Ten bude informován později a nebude moci proti tomuto „rozhodnutí“ vznést námitky. Pokud nebude navštěvovat posilovnu, bude zodpovědný za případné zdravotní problémy, které mohou nastat; počítačový program mu pak odmítne proplatit veškerou péči poskytovanou systémem sociálního zabezpečení a zdravotního pojištění.

Počítačový program také rozhodne, zda by osoba měla či neměla jít na lázeňskou léčbu. Pokud ano, určí, kdy, kam, na jak dlouho, v jakém letovisku a hotelu, které turistické památky navštívit atd. Automat provede rezervaci a platbu, aniž by se ptal na názor dotyčného, kterému jen řekne, aby se v takovém a takovém termínu dostavil na takové a takové místo, a upozorní ho, že jízdenky (na vlak nebo autobus) jsou k dispozici v jeho digitálním zařízení.

I zde platí, že pokud pan X nechodí tam, kam má nařízeno, nebo pokud na místě nechodí do zdravotního střediska dostatečně pravidelně, umělá inteligence zakáže jakoukoli úhradu zdravotních nákladů ze strany sociálního zabezpečení nebo zdravotní pojišťovny.

Mýtné na všech úrovních

Pas se stane nepostradatelným i při cestování kamkoli. Bude nutné jej naskenovat při jízdě veřejnou dopravou, a dokonce i při vstupu do metra, RER, na nádraží atd.

Tento systém se bude týkat stále většího počtu míst: univerzit, škol obecně, knihoven, nemocnic, silnic a dálnic, pracovišť atd. Kromě toho budou úřady důrazně podporovat - neřkuli nutit - podniky, aby instalovaly jakési počítačové terminály, které budete muset při vstupu skenovat pomocí průkazu.

Z dlouhodobého hlediska tyto bariéry rozdělí veřejný prostor a ztíží pohyb osob, zejména proto, že se z nich stanou mýtné brány: při každém průchodu se z účtu odečte určitá částka.

Pod jakoukoli záminkou bude pas deaktivován, zablokován. Po přidání rozpoznávání obličeje k digitálním terminálům naprosto všude a všeobecného počítačového sledování se již jednotlivec nebude moci dostat do vlaku, například pokud nezaplatil daně nebo pokutu (v případě, že by jeho účet neměl dostatek prostředků), nebo pokud byl natočen venku v devět hodin večer v rozporu se zákazem vycházení, nebo pokud navzdory zákazu odešel více než deset kilometrů od domova, nebo pokud zveřejnil protestní komentář na sociální síti, nebo pokud překročil svou kvótu CO2, nebo pokud nedostal novou dávku takové a takové údajné vakcíny nebo léku.

V případě výluky nebo zákazu vycházení budou navíc pasy naprogramovány tak, aby nikdo nemohl porušit zákazy pohybu; v našem případě nebude možné vstoupit do metra, pokud je stanice vzdálená více než 10 kilometrů od domova. Stejně tak bude bankovní účet zablokován nebo vyprázdněn při sebemenší zámince.

Od průkazu k čipu

A konečně, „očkovací“ pas je pouze krokem k povinnému čipování. Není pochyb o tom, že jakmile si lidé na tento průkaz zvyknou, budou nuceni se nechat očipovat; ti, kteří odmítnou, budou „deaktivováni.“

Jedna švédská společnost již oznámila, že vyvinula „zdravotní“ průkaz v podobě podkožního čipu. V dlouhodobém horizontu umožní mikročipování očkovat jedince látkami, aniž by o tom věděli nebo si toho všimli.

Závěrem lze říci, že by bylo sebevražedné domnívat se, že průkaz „vakcíny“ bude zbytečný, a tudíž odsouzený k rychlému zániku. Pravý opak je pravdou: funkce pasu se bude nadále rozšiřovat.

Stejně sebevražedné by bylo myslet si, že kovidismus je na ústupu ve prospěch návratu ke svobodám. To je další nebezpečná myšlenka, která se tu a tam šíří: zmiňuje se Irsko, Velká Británie, Španělsko a další země, přičemž se zapomíná, že patří k nejhorším zemím, pokud jde o porušování svobod a lidských práv pod záminkou tzv. pandemie. Vážně jsou lidé tak naivní, aby si představovali, že oligarchie najednou hodí ručník do ringu, jen tak, poté, co udělala vše, co dělala více než dva roky? Samozřejmě bychom neměli bojovníky odporu odrazovat a neměli bychom popírat, že jejich akce dokázaly nebo v budoucnu dokážou zpomalit diktaturu. Obávejme se však demobilizace. Je nutné bojovat více než kdy jindy, protože oligarchie, která se nikdy nezřekla páchat zlo, již naprogramovala další útoky.

Hédy Sellami je spisovatel, novinář a právník. Vytvořil také webovou stránku věnovanou kinematografii éclairs.eu. Vydal také slovník neologismů svého vynálezu Worried.

Non, le passe « vaccinal » ne servira pas à rien! vyšel 31.1.2022 na lesmoutonsenrages.fr. Překlad Alexej Dobrynin - děkuji.

Známka 1.3 (hodnotilo 127)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 238