Revanšistický nacismus v západním světě

Paul Craig Roberts

23.12.2021 Komentáře Témata: Policejní stát, Očkování 1204 slov

Jsme svědky návratu nacismu, tentokrát však v celém západním světě. Rakousko, Německo a Itálie zlikvidovaly občanské svobody důkladněji, než toho dosáhli Hitler a Mussolini. Znovunacizované Německo, Rakousko a Itálie zničily vztah mezi lékařem a pacientem důkladněji, než to dokázal Josef Mengele. Všichni političtí vůdci vzkříšeného nacismu jsou vinni ze zločinů podle norimberských zákonů.

Vtrhnou USA, Velká Británie, Francie a Rusko opět do těchto nacistických zemí a popraví jejich vůdce za jejich hrdelní zločiny? Ne. USA, Spojené království, Francie a Rusko dělají totéž, stejně jako Kanada, Austrálie a Nový Zéland.

V Austrálii jsou koncentrační tábory, ale ne pro japonské válečné zajatce, nýbrž pro australské občany podezřelé z kontaktu s osobou nakaženou Covidem. Všude ve „svobodném“ západním světě projevují představitelé výkonné moci neúctu k ústavním procesům tím, že si přisvojují legislativní pravomoci a vydávají zákony ve formě mandátů. Parlamenty a kongresy prokázaly vlastní neúctu k demokratickým politickým systémům tím, že akceptovaly konfiskaci svých pravomocí a začlenění zákonodárné funkce do výkonné moci, jak se to stalo v Římě za císařů.

Ve Spojených státech se malí nacisté objevují všude. Korporátní zaměstnavatelé, školské rady, univerzitní správci, majitelé sportovních týmů, správci nemocnic, starostové a guvernéři se projevili jako začínající führerové vydávající nezákonné příkazy: Vy i vaše malé děti si nechte píchat látku, která prokazatelně nechrání vás ani nikoho jiného před Covidem ani žádnou z jeho variant, ale je známo, že s sebou nese vysoké riziko vážného zranění a smrti, nebo máte padáka a vaše kariéra je u konce. V re-nacifikovaném Německu/Rakousku hrozí lidem vězení, pokud odmítnou hrát ruskou ruletu se svým zdravím. Byla nějaká předchozí vláda v historii tak tyranská? Západ dosáhl nejvyšší tyranie - vaše zdraví nezáleží na vás a vašem lékaři. Vaše zdraví je řízeno protokolem vydaným ovládnutou regulační agenturou, která slouží pouze ziskům Big Pharma.

Když měl Sovětský svaz vnitřní pasy (bumažky opravňující např. návštěvu jiného okresu, pozn. editora), bylo to považováno za důkaz nesvobody. Nyní se celý západní „svobodný“ svět potýká s vnitřními pasy zvanými Covid pasy. Jakmile tyto pasy existují, každé lidské právo, každá občanská svoboda se mění z práva na privilegium, které podléhá schválení vlády. Všechna práva končí. Pasy jsou vydávány poddajným občanům, kteří svou podřízeností získávají privilegia k návštěvě restaurací, barů, sportovních akcí a dalších forem zábavy, k cestování a udržení si zaměstnání. Už to není vláda odpovědná občanům, ale občané odpovědní vládě. Svoboda je tak nově definována jako otroctví jako v dystopii 1984 George Orwella.

Ve Spojených státech zemřeli na Covid pouze lidé s oslabeným imunitním systémem v důsledku souběžných onemocnění, kterým byla odmítnuta léčba známými bezpečnými léky, jako jsou HCQ a ivermektin, které slouží i jako prevence. Aby se zabránilo úmrtí na Covid, stačilo chránit zranitelné osoby preventivními dávkami HCQ nebo Ivermektinu.

Místo toho byli lidé nakažení Covidem internováni v pečovatelských domech plných starších lidí s oslabenou imunitou. Nikdo nebyl léčen, protože povolení k mimořádnému použití, které bylo uděleno takzvané „vakcíně“, vyžadovalo, aby nebyla známa žádná léčba. A tak Big Pharma a ovládnuté regulační agentury - FDA, NIH, CDC, WHO - vedly kampaň proti HCQ a ivermektinu. Obojí prý bylo nebezpečné a neschválené (dvojí lež). Mediální děvky zveřejňovaly nepravdivá tvrzení, že nemocnice jsou plné lidí, kteří onemocněli po ivermektinu, údajně léku pro koně. Správci nemocnic přijali protokol, který jim předal Fauci a Big Pharma, že nemocnice mají zabránit jakékoli léčbě HCQ a ivermektinem bez ohledu na nařízení lékaře. Naprosto zkorumpovaná Americká lékařská asociace toto porušení vztahu mezi lékařem a pacientem přijala.

Když se rozkřiklo, že americké nemocnice jsou placeny za zabíjení, nikoliv za léčení nakažených pacientů, museli se rodinní příslušníci obrátit na soud, aby soudním příkazem donutili vražedné vedení nemocnice povolit lékaři pacienta zachránit mu život pomocí ivermektinu!

Otázka, kterou je zoufale nutné prozkoumat a zodpovědět, zní: Kdo, jaká agentura, z jakého pověření a za jaké peníze vytvořila pobídky pro americké nemocnice, aby vraždily lidi a zvyšovaly tak své příjmy?

Jedná se o největší zločin v americké historii. Lidé, kteří jsou za něj zodpovědní, by měli být zatčeni, souzeni, odsouzeni a popraveni. Každý z nich je vinen masovou vraždou.

Nic se však nestane, protože média nedovolí, aby se o podvodu jménem covid informovalo. Věřte tomu nebo ne, ale americká média jsou jako ministerstvo propagandy poddajnější než média za Stalina v Sovětském svazu. V sovětské éře média vyvinula techniku psaní tak, aby čtenář četl mezi řádky. Ale ve „svobodné“ Americe, kde je tisk chráněn prvním dodatkem, bylo rozhodnuto, že pro existenci médií jsou důležitější příjmy než pravda. Americká tištěná média, televize a NPR se tak staly agenty těch, kteří jim zajišťovali příjmy z reklamy nebo podplácení.

Ještě jednou zde uvádíme míru úmrtnosti a přežití podle věkových skupin neléčených nemocných s covidem. V levém sloupci je míra úmrtnosti podle věku, v pravém sloupci je míra přežití podle věku. Nezapomeňte, že lidem, kteří zemřeli, byla na Fauciho příkaz zakázána léčba známým život zachraňujícím HCQ a ivermektinem.

[...]

Je zřejmé, že se nejedná o nebezpečnou pandemii a už vůbec ne o pandemii, která by vyžadovala trvalé zničení vlády odpovědné svým voličům, o kterou jsme bojovali několik staletí. Fauci a jemu podobní zlosynové uvrhli celý západní svět zpět do éry otroků a nevolníků, kde nikdo kromě vládce nemá hlas.

Když si uvědomíte, že za zničením západní svobody stojí hrstka totalitních maniaků, jako je Fauci, a ne tyrani, jako byli Stalin a Hitler, zjistíte, jak „vzdělávací“ systém, který po desetiletí zpochybňoval každý západní výdobytek a každou západní hodnotu, vyprázdnil hlavy občanů. Veřejné školy a univerzity spolu s mediálními děvkami a Hollywoodem připravily Američany o jejich svobodu a volnost.

Přemýšlejte o tom. Kolik máte příbuzných a bývalých přátel, kteří s vámi v případě, že nejste „očkovaní“, nechtějí mít nic společného, kteří vám říkají, že jste sobci a nezajímáte se o druhé, že svým neočkováním vystavujete druhé nebezpečí smrti a zranění. To je vyprávění společností Big Pharma a vaši bývalí přátelé a příbuzní věří jejím zištným lžím, které zvyšují jejich příjmy, a jsou imunní vůči známým a zveřejněným faktům, s nimiž se je neúspěšně snažíte seznámit.

Lidem, kteří nejsou schopni samostatného myšlení - většině populace - se snadno vymývají mozky a indoktrinují. Není to obyvatelstvo, které by dokázalo bránit svou svobodu nebo prosadit odpovědnou vládu. Je to tupé obyvatelstvo, které se obrací proti těm, kdo by jim chtěli svobodu vrátit, a ne proti těm, kdo jim svobodu berou.

Nicméně těch několik statečných - Frontier Doctors, Doctors for Covid Ethics, Robert F. Kennedy, Jr. a tisíce lékařů a nezávislých vědců (těch, kteří nežijou na grantech Big Pharma) - kteří hájí svobodu, tak činí z důvodu svého svědomí. Hájí lidský úspěch - dílo několika lidí -, který trval staletí od Alfréda Velikého https://cs.wikipedia.org/wiki/Alfr%C3%A9d_Velik%C3%BD v 9. století až po Slavnou revoluci v roce 1680. Skutečnost, že dnešní mládež nikdy neslyšela o Alfrédu Velikém ani o Slavné revoluci, ukazuje, jak „vzdělání“ vymazalo úspěchy západních dějin. Amerika, ba celý západní svět, již nemá obyvatelstvo vyznávající západní hodnoty.

Právě na tento lidský výdobytek - odpovědnou vládu - reagovali otcové zakladatelé Spojených států požadavky Deklarace nezávislosti a ochranou Ústavy USA.

Diskreditace těchto zakládajících dokumentů byla po desetiletí hlavní funkcí amerického školství. Dnes vidíme výsledek: Američané a lidé v západním světě prodali svou svobodu za „vakcínu“, která poškozuje zdraví a zabíjí, a navíc ani před covidem nechrání.

Revanchist Nazism Throughout the Western World vyšel 21.12.2021 na paulcraigroberts.org. Překlad v ceně 535 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 178)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 0

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 8 273