Dilema Pentagonu: vakcína Covid snižuje výkonnost amerických bojových sil

Prof. Michel Chossudovsky

18.12.2021 Komentáře Témata: USA, NATO, Očkování 1254 slov

Dne 24. srpna 2021 Pentagon schválil vakcínu proti koronaviru od společnosti Pfizer/BioNTech. Je povinná pro veškerý vojenský personál:

Po pečlivých konzultacích s lékařskými odborníky a vedením armády a s podporou prezidenta jsem rozhodl, že očkování proti koronavirové nemoci COVID-19 je nezbytné pro ochranu sil a obranu amerického lidu.
(Ministr obrany Lloyd Austin, memorandum, 24. srpna 2021, viz snímek obrazovky níže).
[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

"Pečlivá konzultace"? S Joe Bidenem, vrchním velitelem?

Žádné seriózní konzultace zjevně neproběhly.

"Povinné očkování... na ochranu". Nesmyslné prohlášení ministra obrany.

Nežádoucí účinky a poškození související s vakcínou Covid jsou hojně zdokumentovány: trombóza, infarkty, myokarditida, krevní sraženiny, rakovina, neurologické dopady.

Tato "zdravotní rizika" spojená s očkováním budou mít nesporně vliv na očkovaný vojenský personál i na výkonnost a schopnosti "bojových sil USA".

Analytici Pentagonu se k tomuto tématu nevyjadřují, protože jim bylo řečeno, že "vakcína je bezpečná".

Vakcína však není bezpečná. Podívejte se na čísla:

USA (od prosince 2020 do konce srpna 2021. Hlášeno k 1. září 2021: 14 506 úmrtí v souvislosti s očkováním proti Covid-19 a 3 146 691 zranění, (databáze VAERS).

Oficiální údaje (hlášené VAERS) představují jen malé procento skutečných čísel. Na základě historických údajů (Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, str. 6):

"Nežádoucí účinky léků a vakcín jsou časté, ale nedostatečně hlášené. ... méně než 0,3 % všech nežádoucích účinků léků a 1-13 % závažných účinků je hlášeno Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA). Stejně tak je hlášeno méně než 1 % nežádoucích účinků vakcín. (zvýraznění přidáno)

Přestože nejsme schopni stanovit přesné odhady, jsme schopni stanovit řádovou velikost.

Vynásobte oficiální údaje (registrované a zaznamenané) příslušným parametrem, abyste získali SKUTEČNÁ ČÍSLA úmrtí a zranění.

3 146 691 zranění vynásobených nejméně deseti.

Dilema Pentagonu. Vojenské schopnosti a výkonnost oslabené vakcínou Covid

Mandát Pentagonu k očkování nevyhnutelně povede k omezení schopností americké armády, včetně pilotů letectva, námořnictva a námořní pěchoty, stejně jako armádní pěchoty a pozemních bojových sil. Strategické a operační důsledky jsou dalekosáhlé.

To platí pro očkované piloty ve velkých výškách, kteří mohou trpět nežádoucími účinky vakcíny Covid, např. krevními sraženinami.

Lékařka americké armády a specialistka na leteckou medicínu podplukovnice Theresa Longová "se obrátila na vedení Pentagonu s bezprecedentní výzvou, aby uzemnili všechny piloty všech služeb, kteří se nechali očkovat vakcínou COVID-19".

Podle Dr. Theresy Longové

Většina nových mladých armádních letců je ve věku kolem dvaceti let. Víme, že při každém očkování mRNA existuje riziko myokarditidy. ... Další opakované dávky očkování zvyšují riziko. ... Použití mRNA vakcín v našich bojových jednotkách představuje riziko, jehož rozsah nedokážeme odhadnout ...

...Řada vojáků a civilistů ministerstva obrany mi vyprávěla, jak byli po očkování několik dní až týdnů nemocní, upoutaní na lůžko, oslabení a neschopní práce. Nedávno jsem také procházel zdravotní záznamy tří členů letové posádky, u nichž se projevily závažné i agresivní systémové zdravotní problémy. ... Ke všem třem příhodám plicní embolie došlo do 48 hodin po jejich očkování."

Piloti civilního letectví se ozývají

Na tento problém upozornili také piloti civilních (komerčních) aerolinek, kteří se potýkají se stejnou situací. Piloti civilních leteckých společností rovněž vyjádřili obavy o bezpečnost cestujících.

Nežádoucí účinky spojené s očkováním se mohou vyskytnout ve výšce 11 tisíc metrů. Podle pilota American AirlinesJoshuy Yodera: "Je to možná největší problém v oblasti bezpečnosti letu, kterému kdy letecké společnosti čelily."

"Co když se myokarditida stane větším problémem a piloti začnou ztrácet zdravotní způsobilost, řekněme po třech nebo čtyřech letech. Pokud by piloti za pár let nemohli projít zdravotní prohlídkou, mohlo by to úplně srazit na kolena letecký průmysl. ... Může to být největší problém v oblasti bezpečnosti letů, kterému kdy letecké společnosti čelily, ...

Žaloba na ministerstvo obrany USA

Na memorandum ministerstva obrany z 24. srpna bezprostředně navázala federální žaloba podaná 30. srpna proti ministru obrany Lloydu Austinovi, řediteli pro vnitřní bezpečnost Xavieru Bacerrovi a komisařce Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv Janet Woodcockové.

Žaloba podaná 30. srpna u okresního soudu v Coloradu požaduje okamžité soudní opatření.

Dva žalobci, Daniel Robert, 33letý seržant na vojenské základně Fort Benning v Columbusu ve státě Georgia, a Hollie Mulvihillová, 29letá seržantka na základně námořní pěchoty v Jacksonville v Severní Karolíně, žádají soud o vydání dočasného soudního příkazu, který by zabránil nuceným vakcínacím do doby, než bude naplánováno řádné slyšení. Nakonec žádají o vydání trvalého soudního příkazu a deklaratorního rozsudku proti Bidenovu ministerstvu obrany.

Oba žalovaní zastupují 220 000 dalších příslušníků americké armády v aktivní službě, kteří mají přirozenou imunitu a nechtějí, aby jim byla do těla vpravena některá ze tří syntetických genových "vakcín". (Leo Hohmann, 3. září 2021)

Vrchní velitel: Joe Biden "v úzkých"

Co se stane, když Joe Biden schválí výjimku z očkování proti Covid-19 pro vojenský personál s cílem vyhnout se "zdravotním rizikům" a zároveň zajistit schopnosti personálu letectva, námořnictva, námořní pěchoty a pozemních sil?

Z "politického" hlediska a z hlediska vztahů s veřejností je to možnost, které by se prezident Joe Biden raději vyhnul. Mohlo by to potenciálně narušit legitimitu jeho mandátu k očkování aplikovaného na civilisty. Rozhodnutí tohoto druhu by také odhalilo "zdravotní rizika" spojená s vakcínou Covid.

Na druhou stranu, pokud by se očkovací mandát vztahující se na veškerý vojenský personál nadále prosazoval, mohlo by to podkopat důvěryhodnost Joea Bidena jako vrchního velitele ozbrojených sil USA. Je důkladně zdokumentováno, že vakcína Covid zhorší schopnosti amerických bojových sil.

Ačkoli je potřeba uzemnit očkované piloty letectva reálná, prezident Biden bude s největší pravděpodobností i nadále odmítat uvěřit výskytům úmrtí a "nežádoucích účinků" souvisejících s očkováním, jako jsou krevní sraženiny a zánět srdečního svalu. Je třeba si uvědomit, že ta slepota k "nežádoucím účinkům" a zraněním v souvislosti s očkováním, se vší pravděpodobností ovlivní výkonnost očkovaných sil ve válečném prostoru nebo bojové zóně.

Propaganda

Podle časopisu Time Magazine podkopává převaha neočkovaných příslušníků amerických ozbrojených sil národní bezpečnost. Neočkovaní jsou označováni za "extremisty":

V řadách vojáků se objevuje ještě zákeřnější infekce extremismu, která se projevuje šokujícím vysokým procentem vojáků, kteří se odmítají nechat očkovat vakcínou COVID-19 - odmítla ji až třetina příslušníků služby.

Tito vojáci sice nejsou kooptováni domácími teroristy, ale jsou zjevně ovlivněni konspiračními teoretiky na internetu a prostě nevěří základním vědeckým poznatkům. To je pro národní bezpečnost USA nebezpečné. Ve stále složitějším digitálním světě potřebujeme, aby se naši vojáci chránili před dezinformacemi, důvěřovali datům a věřili vědě, protože ta je na bojišti stále důležitější. (zvýraznění přidáno)

"Pod vlivem zastánců konspiračních teorií"? Američtí vojáci čtou (oficiální) zprávy VAERS o úmrtích a zraněních souvisejících s očkováním. VAERS je spravován americkým Centrem pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

"Prvním krokem je, aby naši vojenští velitelé jednoduše přesvědčili své vojáky, aby se nechali očkovat. Jakmile tak učiní, bude Amerika bezpečnější a silnější," píše časopis Time.

"Amerika bude bezpečnější a silnější": Nesmyslné prohlášení časopisu Time. Je to přesně naopak. "Nebezpečný a slabý": Představte si, co by se stalo, kdyby se u očkovaného pilota stíhacího letounu F-35 Lightning II stealth letícího ve velké výšce objevily příznaky myokarditidy.

Z toho můžeme vyvodit následující závěry: Vakcína a její "nežádoucí účinky" oslabují výkonnost a schopnosti americké armády.

"Použití mRNA vakcín v našich bojových jednotkách představuje riziko neurčitého rozsahu," říká podplukovnice Dr. Theresa Longová.

Byly analyzovány strategické a provozní důsledky? Zeptejte se Joea Bidena, který je vrchním velitelem.

Aktualizace

Příslušníci americké armády, kteří se účastní soudního procesu napadajícího vojenský mandát k očkování vakcínou COVID, podali 10. prosince pozměněnou stížnost, v níž požadují vydání nového soudního příkazu poté, co soudce minulý měsíc odmítl tvrzení amerického ministerstva obrany, že vakcíny COVID společností Pfizer-BioNTech a Comirnaty jsou "zaměnitelné". (The Defender)

The Pentagon’s Dilemma: The Covid Vaccine Impairs the Performance of U.S. Fighting Forces vyšel 17.12.2021 na Global Research. Překlad v ceně 543 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 115)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 0

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 495