Dívenky, politici a vyděrači

Jan Vítek

6.12.2021 Komentáře Témata: Současné události 1376 slov

Ghislaine před soudem! Bude zpívat? Tato otázka nenechává spát několik desítek opelichaných, ale bohatých a mocných mužů, kteří se bojí, že padne jejich jméno v pedofilské aféře, jež se může stát skandálem století v USA.

Ghislaine Maxwellová je obviněna z nahánění a výcviku mladých děvčátek pro sexuální hrátky, které její milenec a partner Jeffrey Epstein pořádal pro své četné přátele. Za to jí hrozí deset let vězení. Rozsudek má být vynesen v polovině února 2022.

[Donad Trum...]
Donad Trump s manželkou Melanií, Epstein a Maxwellová v Maimi (vlevo). Bill Clinton vede dceru Chelseu k oltáři, Maxwellová (viz šipka) mezi pozvanými hosty.

Americký finančník Jeffrey Epstein přiměl stovky nedospělých dívek k sexuálním hrátkám a pohlavnímu styku s politiky, boháči a jinými osobnostmi v luxusních sídlech v New Yorku a na Miami, v Boeingu, nazvaném Lolita Express, a na Ostrůvku orgií v Karibiku. Přitom věděl, že některá děvčátka neměla ještě třináct let. Tento vyhlášený pedofil byl zatčen loni 10. června a vězněn v nejhorším newyorském vězení, kde za měsíc 10. srpna údajně spáchal sebevraždu.

Aféra má všechny znaky velkého špionážního případu. Špičková natáčecí a zvuková zařízení, která Epstein používal pro záznam sexuálních scén mezi holčičkami a zralými muži, nasvědčuje, že šlo o profíckou operaci výzvědné služby, shromažďující vyděračské materiály. Vydírané osobnosti by v mnoha případech jistě přislíbily vše, aby se vyhnuly nežádoucí popularitě. Říká se tomu nábor „vlivných agentů“.

Kardinální otázka je, která cizí výzvědná služba může mít spojence uvnitř americké státní administrace, kteří pomáhají krýt její dlouhodobé ilegálního působení v USA? Izraelský Mossad, tvrdí bývalý analytik CIA Giraldi, protože v Americe žije početná židovská diaspora, jejíž příslušníci mají vysoká postavení ve všech sférách veřejného života a mohou nežádoucí skutečnosti zamést pod koberec.

Kdyby Epstein měl spojení s Mossadem, porozuměli bychom spoustě věcí. Především, odkud pocházel zdroj peněz, které utrácel. Z veřejně přiznané činnosti finančního poradce to být nemohlo. Jediným známým klientem byl miliardář Leslie Wexner, jemuž Epstein dělal správce nadace. Podle časopisu Forbes nikdy nebyl miliardářem, navzdory luxusním nemovitostem, dvěma soukromých letadlům a okázalému životnímu stylu. Porozuměli bychom také, proč Ghislaine Maxwellová, dcera zkrachovalého milionáře a izraelského špiona Roberta Maxvella (1), se stala Epsteinovou hlavní náhončí a pomocnicí: aby předávala Mossadu kompromitující materiály, fotografie, zvukové a obrazové nahrávky, jakož i osobní informace o  Epsteinových nejcennějších společenských „kontaktech“.

Mezi nimi jsou Donald Trump, Bill Clinton, britský princ Andrew, princ Bandar ze Saudské Arábie, Tony Blair, Ted Kennedy, John Kerry, David Rockefeller, Richard Branson, bývalý izraelský premiér Ehmud Barak, saudský král Salman a Edvard Rothschild. To jsou osobnosti, které prozatím byly odhaleny. Černý zápisník, který policie našla v tresoru v Epsteinově manhattanském sídle obsahuje několik stovek jmen včetně hollywoodských hvězd jako je Woody Allen, Kevin Spacey a Alec Baldwin. Mnozí z nich mohli být „vytěženi,“ jak se říká ve špionážní hantýrce, anebo jsou v záloze pro strýčka příhodu. V politice je vydírání pomocí kompromitujících materiálů mnohem účinnější a spolehlivější nežli úplatky. Z nepřeberného množství možných příkladů vyberme tři. Jsou z Ameriky, ale to neznamená, že podobné věci se nedějí také v jiných zemích.

Meteorická kariéra Woodrova Wilsona začala po té, co v roce 1910 zámožný židovský bankéř Samuel Untermayer koupil jeho dopisy, které Wilson, ženatý muž, napsal své dlouholeté milence.  Wilson tehdy zastával skromné místo ředitele univerzity v Princetonu, ale pak ráz naráz se během jednoho roku stal guvernérem v New Jersey, za další rok presidentem Spojených států, a do roka a do dne po svém zvolení podepsal kontroverzní zákon o Federální reservní bance (FED), ačkoli jej měl pozastavit, neboť dobře věděl, že byl prosazen v Senátu nezákonným způsobem. FED, kterou tedy vlastnili přední židovští bankéři J. P. Morgan, John D. Rockefeller a Kuhn, Loeb & Comp., si usurpovala právo vydávat peníze a dělá to dodnes. Spojené státy ztratily svoji finanční samostatnost, protože Americká vláda si půjčuje od soukromých bankéřů peníze a platí jim za to šestiprocentní úroky. Je to bezpracný zisk par excelence. Z toho plyne, že na mravní a morální selhání mocného jednotlivce může doplatit celá společnost.

Americký stát ve státě měl „špínu“ na Johna F. Kennedyho v podobě fotografií potvrzujících řadu jeho mimomanželských pohlavních styků. Historici soudí, že zřejmě posloužily k tomu, aby v presidentských volbách roce 1960 náhle a neodůvodněně změnil své rozhodnutí a místo umírněného Huberta Humpreyho jmenoval kandidátem na úřad vice presidenta jestřába Lyndona B. Johnsona, podporovaného vojensko-průmyslovým komplexem. Kennedy i Humprey chtěli stáhnout americké vojenské poradce z jižního Vietnamu a skončit pomoc tamnímu režimu. Když se po vraždě JFK usadil Johnson v Bílém domě, vyslal tam první bojové jednotky. Pak využil falešného incidentu v Tonkinském zálivu a neustále zvyšoval jejich počet, takže na konci jeho mandátu bojovalo ve Vietnamu víc jak 125.000 amerických vojáků. Zbytek je historie.

Dlouholetý ředitel FBI Edgar Hoover žil celý svůj život jako přísně utajovaný homosexuál. Americká mafie o něm a jeho milencích sbírala „špínu“ a údajně měla také dokumenty, které potvrzovaly, že jeden z jeho předků byl černoch. V těch dobách jedno bylo trestné, druhé společensky nepřijatelné. Mafie použila tyto škraloupy, aby přiměla Hoovera zavřít nad její činností obě oči. Proto nedal agentům FBI za úkol potírat organizovaný zločin. Proto shromáždil 25 milionů osobních spisů občanů, z nichž drtivá většina se týkala Američanů podezíraných z komunismu a jiných odpůrců zřízení, a mnohem méně kriminálníků a gangsterů.

Prázdniny mafiánů trvaly téměř třicet let. Až president JFK a jeho bratr Bob ministr spravedlnosti prosadili radikální obrat v činnosti FBI. Neskrývali se s tím, že chtějí Hoovera z funkce odstranit. Zabránila jim v tom násilná smrt.

Mít na politiky a osobnosti na vedoucích místech řízení společnosti „špínu“, je dnes o to důležitější a cennější, že to jsou často lidé, vybraní pro jejich osobní oblíbenost u veřejnosti a obvykle snadno manipulovatelní. Dosadit takové lidi do vedoucích funkcí představuje riziko, že nebudou poslušní hlasu svých mecenášů. Jeden z prostředků, jak tomu zabránit je vybrat ty, kteří jsou tak zkompromitováni, že se nemohou nikdy očistit, a sami vědí, že nosí na sobě sebevražednou vestu svých prohřešků, když ne zločinů. Začínající ctižádostivci v politice by měli spáchat nějaký ohavný přečin anebo mít nemanželské dítě, a potom to zaonačit tak, aby se o jejich poklesku dozvěděli ti, kdo tvoří šedou eminenci moci a zajistili si tak rychlý politický vzestup.

Ghislaine Maxwellová ví příliš mnoho o příliš mnohých mocných lidí a je hrozbou pro současný americký řád. Může také prozradit příliš mnoho o těch, kdo Epsteina řídili, financovali a chránili. Je to žena, který se s tímto břemenem vleče životem se tetelivou nadějí, že v případě nejvyššího ohrožení smění své vědomosti, nebo jejich část, za úlevy, když ne odpustky, a že jsou pojistkou jejího přežití . Zkušenost ale ukazuje, že jedinci jejího druhu a v její situaci se vždy mýlili. To břímě je jejich zatracením.

___________
(1) Ian Robert Maxwell (1923- 1991), původním jménem Jan Ludvík Hyman Byniamin Hoch, se narodil na bývalé Podkarpatské Rusi. Utekl před válkou do Francie a pak Anglie, bojoval v čs. jednotkách proti Německu, byl několikrát vyznamenán. Po válce byl žurnalistou, členem britského parlamentu, vybudoval tiskové impérium v hodnotě 1,9 miliard dolarů. Ve finanční tísni zdefraudoval pensijní fond zaměstnanců. Údajně spadl s paluby své jachty poblíž Kanárských ostrovů, utrpěl zástavu srdce a utopil se. Izraelská vláda uctila jeho památku jako agenta Mossadu státním pohřbem v Tel Avivu, kde tehdejší premiér Itzak Shamir pronesl oslavnou řeč, v níž prohlásil, že Robert Maxwell „učinil víc pro Izrael, než dnes lze říct.“

NB:

Mossad je považován za nejlepší výzvědnou službu na světě. Jeho mottem je biblický verš „klamem povedeš válku.“ Nepodléhá žádným izraelským zákonům, jeho operace stanoví ředitel a schvaluje je premiér. Má rozpočet zhruba tři miliardy dolarů ročně a sedm tisíc kmenových zaměstnanců, což z něj činí druhou největší světovou špionážní agenturu po americké CIA.

Zatím neúspěšnějším známým agentem Mossadu v USA je izraelský přistěhovalec Arnon Milchant, který ilegálně dovezl do Izraele americkou technologii, jež umožnila židovskému státu vyvinout a vyrobit atomovou bombu. Přiznal se k tomu ve své autobiografii nazvané Confidential: „The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon.“ Žije v Hollywoodu, produkuje filmy, je miliardářem.

Známka 1.1 (hodnotilo 110)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 272