Podvod Covid: Parní válec k tyranii

Není to jen otázka očkování nebo neočkování

Peter Koenig

13.11.2021 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 1355 slov

V nemainstreamových médiích je publikováno množství vědeckých článků, které opakovaně poukazují na naprostou neopodstatněnost očkování dětí, dospělých, a ze kterých vyplývá, že očkování nemá žádné medicínské opodstatnění. Tečka. A zejména ne u experimentální látky měnící mRNA genom - pro celý zločinný podvod Covid neexistuje žádné ospravedlnění. Tečka.

Úmrtnost na vir Covid je přibližně 0,07 % nebo nižší. Cokoli jiného je lež.

Dr. Anthony Fauci to uvedl v recenzovaném článku New England Journal of Medicine (NEJM), "Navigating the Uncharted", březen 2020. (Četl jsem ten článek, ale údajné Fauciho tvrzení jsem tam nenašel, poznámka editora.)

Přesto parní válec pokračuje dál, převálcuje všechny vědecké důkazy, a protože parní válec platí a korumpuje média, média dál lžou a korumpují lidi a vlády dál korumpují, vyhrožují, vydírají a nutí některé zranitelné vědce, aby navzdory svým lepším znalostem potvrzovali tyto lži.

Klamná propaganda nemá konce, zásobuje nás vyprávěním, která jsou naprostou lží. Parní válec tvoří vlády a jejich zkorumpovaná média, celý systém OSN, zejména WHO a tato mocná elitářská sekta, jejíž členové nejsou jmenováni, ale jsou všeobecně známí.

To všechno jsou fakta.

Stále dokola opakovat, že je to neospravedlnitelné, že je to protiústavní, že je to nezákonné, že je to trestné, že je to v rozporu s lidskými právy, že to není potvrzena žádnou vědou, která by se držela svého základu - je zbytečné. Stejně jako na to slyší jen obrácení. Zatímco parní válec neposlouchá, valí se dál, valí se přes všechno, přes jakýkoli opačný názor, ani nehledá dialog. Parní válec má pravdu - tím, že naprosto drtí jakoukoli opozici a tyranizuje ji.

Někteří mohou šířit pravdu. Ale vidíme, jaké škody již byly napáchány během necelých dvou let - miliony, možná desítky milionů lidí zemřely - ne na covid, ale na jed, který se nazývá vakcína covid. Přesto to všechno parní válec ignoruje... nikdy se o této skutečnosti nezmíní, jen nutí další a další lidi, aby se nechali očkovat jedem. A valí se dál přes všechny důkazy, lže vám, nám, to dělají právě vlády, zvolené a placené námi, lidmi - všechny, všech 193 členských zemí OSN.

Těch několik poctivých a transparentních (většina z nich v Africe, jeden na Haiti) bylo potrestáno smrtí, jedem, uškrcením, zastřelením - mají být odstrašujícím příkladem pro ostatní, kteří by případně chtěli jít v jejich stopách a vzepřít se velkému zločinu OSN Agenda 2030.

To je třeba říci.

Lidé se o tom musí dozvědět.

Není to jen otázka očkování či neočkování.

Musíte pochopit, co se skrývá za falešným očkováním, abyste pochopili, že jde o mnohem víc než jen o to, že věříte líbivým řečem vlád o ochraně vašeho zdraví - všechny tyto vlády se zaprodaly ďáblu, peklu, řečeno na rovinu, protože všechny znají skutečnou agendu za touto Agendou OSN 2030, která začala s půlnočním gongem vstupujícím do 1. ledna 2020 - nikoli náhodou. Vakcinační agenda je otázkou života a smrti.

Žádná pandemie nezačíná najednou po celém světě.... ledaže by byla dlouho dopředu připravována, a to prostřednictvím několika veřejně známých událostí, které však nebyly šířeny koupenými mainstreamovými médii, jako je Rockefellerova zpráva z roku 2010, Událost 201 z 18. října 2019 v New Yorku sponzorovaná Gatesovou nadací, Rockefellerem financovanou Lékařskou fakultou Johnse Hopkinse a - kým jiným - všeříkající nevládní organizací - Světovým ekonomickým fórem WEF.

Věřte tomu nebo ne, WEF je nevládní organizací elity, nejbohatších z bohatých, šéfů Wall Street, šéfů korporací, šéfů Hollywoodu - a některých dalších šéfů. Ano, WEF je nevládní organizace, která nařizuje OSN, jak se má chovat a jak má říkat lži, které oni (WEF) chtějí, aby oni (Guterres a jeho klan z OSN) říkali světu, a aby tyto lži opakovali stále dokola.

A skutečná agenda je:

1) Masivní redukce populace - jako součást eugenistické agendy Gatese, Rockefellera, Kissingera a dalších. To je jejich cíl číslo jedna. Proto nedostáváte skutečnou vakcínu, ale vakcínu zabijáka, podkopává váš imunitní systém, má za následek úmrtnost a nemocnost. Úmrtí a zranění mohou nastat během 2 až 3 let, takže silně věřící v očkování a popírači pravdy nikdy neobviní vakcínu, výrobce vakcín nebo WHO ze smrti vaší nebo vašeho příbuzného - to je součástí plánu, protože důsledky "vaxx" jsou mnohočetné, ale některé z jejich hlavních charakteristik jsou následující:

  1. látky obsažené v injekci napadají lidský reprodukční systém, mužský i ženský, často rakovinou, potraty a dalšími;
  2. způsobují krevní sraženiny - ty se usazují hlavně v plicích a zhoršují schopnost dýchání, ale mohou se přesunout a často se přesunou do srdce a způsobí srdeční mrtvici, srdeční embolii nebo infarkt, nebo se přesunou do mozku, kde mohou způsobit mozkovou mrtvici nebo smrt;
  3. mohou napadnout - a často to i dělají - váš imunitní systém prostřednictvím nadprodukce bílkovin Spike vytvořených "vakcínou", takže můžete podlehnout jakékoli infekční nemoci, které by jinak váš přirozený imunitní systém odolal.

2) Prostřednictvím oxidu grafenu v injekci učiní vaše tělo vnímavé na magnetické pole schopné reagovat na příkazy přenášené 5G a brzy i 6G ultra-mikrovln, přeprogramují váš mozek a z vás, lidí, udělá roboty nebo translidi, které lze sledovat a ovládat každý jejich krok, až "to" udělají - už to nebudete vy, ale transčlověk. Pokud se nebude chovat podle rozkazů, může být „ono“ - transčlověk, také vyhlazeno, a to dálkovým ovládáním.

Zní to příliš fantasticky, než aby to byla pravda? Přečtěte si knihu Klause Schwaba "Covid-19: (viz také první část videa níže), kde naznačuje a předpovídá, že zhruba do roku 2025 budou lidé očipováni, aby mohli přijímat příkazy z vln 5G / 6G, a jak doslova dodává, stanou se z nich translidé.

3) Vyfabrikovaná krize Covid přivádí k bankrotu co nejvíce malých, středních a dokonce i velkých podniků po celém světě, vytváří nevýslovnou nezaměstnanost a bídu a zanechává zásoby zkrachovalých aktiv, které se za haléř nebo méně převádějí na nejvyšší elitu, na ty, kdo připravují biblický zločin, který zažíváme už téměř dva roky.

To není konspirace, to jsou fakta, fakta, která my, lidé, stále můžeme zastavit, pokud se probudíme TEĎ a budeme jednat solidárně.

Vrátíme-li se na začátek, kde se poukazuje na to, že nemá smysl donekonečna opakovat nezákonnost "opatření Covid", protiústavnost průkazů Covid, nebo zelených průkazů, nebo vaxx-pasů, nebo všeho toho, co je uloženo v nechvalně známém QR-kódu, prozatím v mobilním telefonu, který vám bude brzy implantován pod kůži, což předpověděl již v roce 2016 Klaus Schwab.

Opakování toho, co ti z nás, kteří nesledují mainstream, už dávno zachytili, není dobré, pokud zároveň nevysvětlíte celý příběh, totiž že Covid a vaxx hoax kolem něj je jen nástrojem mnohem větší agendy, jejímž cílem číslo jedna je masivní redukce populace, a vy můžete být její součástí. Když víte, co je skutečným cílem eugenistů, možná omdlíte. Stačí říci, že jejich cílem je snížení světové populace o podstatně více než polovinu. A to počínaje bohatým západním světem, kde se využívá většina neobnovitelných zdrojů, kde lze ukrást většinu kapitálu a převést ho do nejvyšších elitářských sektářských klanů, takže vy, přeživší občané, můžete být rádi za základní příjem, který vám umožní přežít.

Nebo jak říká Klaus Schwab: "Nebudete nic vlastnit a budete šťastní."

Pokud si neuvědomíte celé toto pozadí, nejen protiústavnost falešné a smrtící "vakcíny", budete se jen převalovat ve své komfortní zóně, nechávat se tyranizovat, aniž byste si toho všimli - a nakonec, až bude pozdě, se probudíte a řeknete "nikdo mi to neřekl" - přesně tak. Nezní vám to povědomě? Tak povědomé, až se skoro chce věřit, že Hitlerovo nacistické Německo a následná druhá světová válka byly jen zkušebním pokusem pro to, co se nám odehrává před očima - jako Agenda 2030 OSN.

Dávejte pozor. Můžeme to zastavit. Pokud budeme chtít. Je nás mnoho. Je jich málo.

Zbývá nám ještě 9 let. Ale jakmile vás jednou píchnou, ztratíte značnou část své schopnosti vzdorovat, své autonomie, protože můžete zemřít nebo se stát nesvéprávným. Nenechte se tedy očkovat, nepřijímejte tyranii, nepřijímejte diskriminační očkovací osvědčení. Řekněte NE - covidovému zločinu, který na nás, lidech, páchají "naše" úřady.

A promluvte si s policií a armádou. Měli by to také vědět. Protože nakonec sedí na stejné lodi jako my, lidé, zejména proto, že jejich ústavní úlohou je bránit lid, nikoli tyrany v čele vlád. Promluvte si s nimi. Pokojně - s rozumem. Protože i oni jsou obelháváni.

Okamžitě to zastavte.

The Covid Hoax: The Steamroller to Tyranny. “It’s not Just a Question of Vaccination or No Vaccination” vyšel 2.11.2021 na Global Research. Překlad v ceně 539 Kč Zvědavec.

Známka 1.4 (hodnotilo 154)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 1

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 566