Great Reset jede podle plánu, debilizovaní lidé dál klusají na “Sametová jatka”

Nikola Bornová

Blíží se konec turbulentního roku 2021 a je načase začít trochu bilancovat. Například o tom, jak daleko postoupila nepřátelská armáda miliardářů z Davosu. A jak hodně se jim dokázali lidé vzepřít a začít bránit svobodu a samotné základy našeho lidství.

Jak si tedy stojíme? Mno…výsledky zatím nejsou nic moc. Tým “Sociopati z Davosu” zatím vede nad týmem “Normální lidé” tak 10:2. Je v tom bohužel i několik vlastních gólů. Proč to tak je? Je nějaké světlo na konci tunelu? Čtěte dále.

Monopoly – dokument, který musíte vidět

První a zcela zásadní podmínka k pochopení té strašidelné cesty zkázy, na kterou se celá naše “západní” civilizace vydala, je VĚDĚT.

Vědět, kdo za celým tím cirkusem stojí.

Vědět, kdo vymýšlí destruktivní akce jako Great Reset, Green Deal nebo korona-krize, které nás mají připravit o poslední zbytky svobody a zdrojů.

Vědět, jak je možné, že je někdo schopný něco tak masivního centrálně řídit (nikoli organizovat, o to už se starají desetitisíce poslušných kolaborantů).

A chápat, proč to dělají.

Perfektní shrnutí poskytuje nový dokument “Monopoly – Kdo vlastní svět?“. V 60 minutách dává velice přehledně dohromady veřejně dostupné informace, které ukazují, jak všechny nitky vedou ke dvěma nadnárodním společnostem – BlackRock a Vanguard. Tyhle nenápadné společnosti vlastní skoro vše, co kolem sebe vidíte.

Vlastní vaše jídlo.

Vlastní farmaceutické společnosti, které vám teď cpou experimentální pseudovakcíny.

Vlastní velké sociální sítě, které brutálně manipulují a cenzurují jakýkoli obsah, který nepodporuje jejich aktuální agendu.

Vlastní velká média, která zdegenerovala jen do jakési reklamní agentury pro jejich agendu.

Vlastní bankovní systémy, kterými vás drží v šachu finančně.

Vlastní Google i YouTube, které vám ukazují ty “správné” výsledky.

Vlastní fact-checkery, kteří pomáhají znásilňovat pravdu.

Vlastní filmová studia, která vám dál podprahově vymývají mozky, když si večer chcete odpočinout od koupených politiků a manipulativních médií.

Velmi, velmi doporučuji se na těch 60 minut podívat. Je to nejlepší stručné shrnutí a nejlepší dokument do dob Zeitgeistu. Doporučte ho také komukoli dalšímu, kdo rozumí angličtině. Verze s českými titulky snad také brzy bude.

Co už jim vyšlo

Už tedy víme, kdo za tím vším stojí – je to několik nechvalně proslulých rodin “filantropů”, které vlastní investiční mega-společnosti, a to především BlackRock a Vanguard. Tito novodobí imperátoři předávají svým nohsledům informace za pomoci Světového Ekonomického Fóra a podobných spolků. Ovládají tok informací skrz Světovou Zdravotnickou Organizaci, Reuters, velká média jako je CNN a FOX, poskytovatele obsahu jako je Netflix a HBO, skrz nespočetné lobbisty atd. To vše jim patří. Získávají po normálního člověka nepochopitelné objemy peněz skrz farmaceutické a technologické společnosti, potravinové korporáty atd.

Jak silní už v posledních letech jsou ukazuje následující seznam “konspiračních teorií”, které se naprosto neomylně jedna za druhou ukazují jako tvrdá realita. Nejde o nějaké náhodné příklady jejich agendy – většinu níže popsaného už naši noví páníčci sami otevřeně prezentují. Tak sebevědomí už jsou. A zatím si to opravdu můžou dovolit, smát se nám přímo do obličeje. Podstatná část lidí naší meta-evropské civilizace totiž na každou informaci o šedých eminencích reaguje jak Pavlovovi psi hysterickým rykem o “dezinformacích” a “konspiračních teoriích”, aniž by se byť na jedinou vteřinu zamysleli nad tím, co vyvolalo aktuální uragán totalitních změn.

Mimochodem – přeprogramování lidí, aby vnímali pojem “konspirační teorie” jako cosi hloupého a hodného posměchu byl jeden z největších úspěchů jejich marketingu. Konspirace provázejí politiku i “velký obchod” od úsvitu civilizace a jsou jejich naprosto běžnou součástí, ale běžný zombifikovaný občan se najednou začal VŠEM teoriím a hypotézám o konspiracích automaticky posmívat a má doslova hrůzu o nich byť i jen uvažovat. Pro něj skončily konspirace někdy v půlce minulého století a od té doby už se nikdy nikde žádná nestala…tedy možná nějaké byly v Rusku, ani nikde jinde.

[...]

V reálu je ale díky moderním komunikačním a informačním technologiím naopak MNOHEM SNAZŠÍ konspirovat, dělat tajné dohody a připravovat i uvádět do praxe monstrózní plány. Konspirace se naopak staly ještě sofistikovanějšími a komplexnějšími než kdy dřív v historii. Podívejte se třeba jen na následující “konspirační teorie nevzdělaných proruských trollů z vesnice” okolo pseudo-pandemie koronaviru, které se už ukázaly jako pravdivé.

Nový koronavirus je umělého původu – POTVRZENO. Původně byl vyvíjen v USA ve Fort Dettrick a když je odtamtud vyhodili pro porušování bezpečnostních protokolů (do řeky jim unikal kontaminovaný sajrajt), pokračoval výzkum v Číně. Mimochodem, pod dozorem Anthonyho Fauciho, hlavního bojovníka “proti” epidemii koronaviru, svatého epidemiologa a hlavu pomazanou nejsvětější stolicí.

Roušky se používají jen jako nástroj psychoteroru – POTVRZENO. Plošné nošení roušek nijak neovlivňuje šíření virových onemocnění. Celkově zdraví naopak spíš škodí – fyzickému i psychickému. Tyranie obličejových masek se používá jen kvůli tomu, aby bylo co nejvíc lidí donuceno k přijetí experimentální pseudo-vakcíny. Nedávno to zcela otevřeně řekl i nás vrchní kolaborant Prymula, když doslova řekl, že děti jsou nuceny nosit roušky jen kvůli tomu, aby se donutili neposlušní rodiče k pseudo-vakcinaci.

[...]

Nemocnice dostávaly obrovské finanční bonusy za pacienty, které vykazovali jako nemocné COVID-19 – POTVRZENO. Pro každou nemocnici bylo extrémně výhodné vykazovat co nejvíc pacientů jako “koviďáky”. Při přesunech z oddělení na oddělení je dokonce vykazovali jako nové případy.

Celá koronavirová krize byla naplánovaná dlouho předem – POTVRZENO. I když se to takzvaní “fact-checkeři” snaží slovíčkařením všelijak popřít, je nezpochybnitelným faktem, že jen pár měsíců před spuštěním koronové apokalypsy probíhal Event 201, kde bylo přesně popsáno, jak přijde koronavirus, jak se bude pečlivě šířit panika a celkově plán na patřičné skřípnutí lidstva. Faktem je i to, že ke koronaviru už dlouho před pandemií probíhala registrace patentů spojených přímo s touto událostí.

“Přeplněné” nemocnice ve skutečnosti zely prázdnotou – POTVRZENO. Statistiky jasně ukazují, že nemocnice měly v době “hroucení přeplněných nemocnic” mnohem méně obsazených lůžek.

Zanedbávání lékařské péče povede k nárůstu mrtvých – POTVRZENO. I oficiální zdroje říkají, že minimálně polovina nadúmrtí byla způsobena záměrným omezením zdravotní péče. A bude hůř, protože rok a půl škrcení normálního fungování zdravotnického systému za sebou táhne gigantickou železnou kouli – např. kvůli zanedbání diagnostiky ischemických chorob a rakoviny.

Jako oběti COVID-19 se uvádělo i mnoho lidí, kteří na COVID-19 nezemřeli – POTVRZENO. Statistiky jsou úplně mimo. Jakýkoli audit ukazuje, že skutečný počet obětí nové nemoci je jen zlomečkem uváděných “mrtvých s koronavirem”. Odhady jsou kolem 2% (!!!) až 30% z uváděných čísel – záleží na zemi a na metodice, kterou pro kreativní tvorbu statistik používali a jak měli nastavené PCR testy.

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Účinná léčba proti COVID-19 je záměrně potlačována – POTVRZENO. Prokazatelně účinné léky jsou omezovány a zesměšňovány, vhodné a velmi účinné postupy léčby ignorovány. Cílem je vnutit všem pseudo-vakcinaci a devastující lockdowny jako jediné možné řešení situace. Všimněte si, jak tuto větu opakují v médiích jak roboti: “Vakcinace je jedinou cestou z pandemie.” Strašidelné.

Lockdowny vedou k ekonomické devastaci běžných obyvatel a k bohatnutí hrstky elit – POTVRZENO. Zatímco běžným lidem a podnikatelům krachují jejich malé podniky, superboháči za poslední dva roky neskutečně zvětšili své majetky.

Vlády budou zavádět Covid-pasy, které rozdělí obyvatele na dvě skupiny s různými právy – POTVRZENO. Jedna z mnoha věcí, kterým se “lepší lidé” před rokem posmívali jako pitomé konspirace lidí s alobalovými čepičkami, už se na mnoha místech zavedla. Dnes ukazování “zeleného pasu” berou někteří otroci jako běžnou součást svého otrockého života.

[...]

Cílem je nekonečné očkování každých 6 měsíců – POTVRZENO. Původní sliby byly, že druhá dávka vakcíny od vybraných firem udělá “tečku za koronavirem”. Nyní už se tlačí třetí dávka, v Izraeli dokoce čtvrtá. V “konspirátorských” Covid pasech je mimochodem místo pro minimálně 8 teček, tak přeji hodně štěstí.

“Světová pandemie” je plánována až do roku 2024, bez ohledu na situaci – POTVRZENO. Všechny plány pro život běžné populace počítají s lockdowny a omezováním svobody až do roku 2024 (občas do 2023). Na skutečné epidemiologické situaci vůbec nezáleží. Po skončení “pandemie koronaviru” přijdou “klimatické lockdowny”, které budou to samé v bledě modrém, jen asi bez dušení v náhubcích…ale kdo ví.

Dál jen bodově další “konspirační teorie”, které se rychle mění v realitu:

  • Izolace dětí povede na podzim k jejich zvýšené nemocnosti.

  • Světová Zdravotnická Organizace je ovládána vakcinačním fanatikem Billem Gatesem – přes jeho organizace GAVI a Bill & Melinda Gates Foundation.

  • Experimentální pseudo-vakcíny od firem Pfizer, Moderna, AstraZeneca a J&J jsou nejnebezpečnější masově nasazená “léčiva” v historii medicíny. Zabily během několik měsíců víc lidí, než všechny vakcíny dohromady za celou sledovanou historii. Média to záměrně ignorují a místo toho dělají (u nás nezákonně) reklamu na tyto pseudo-vakcíny kdykoli mohou.

  • Vlády budou postupně prosazovat povinnou (opakovanou) pseudo-vakcinaci pro celou populaci. Zatím to vypadá, že čas pro opakování toxické “tečky” bude každých 6 měsíců.

  • Nebezpečná (ale zato neúčinná) pseudo-vakcinace se prosazuje i pro malé děti a těhotné matky, což je v naprostém rozporu s jakýmkoli náznakem lékařské etiky, vědeckým postupem nebo zdravým rozumem.

  • Masivní povinně-nepovinné testování na Slovensku vedlo k prudkému nárůstu nemocných.

  • Země s minimálními opatřeními nebo úplně bez opatření mají méně nemocných a nadúmrtí než země s tvrdými opatřeními. Vlády i média to absolutně ignorují a tím se podílejí na masakrování vlastních národů.

  • Země s vysokou proočkovaností experimentálními pseudo-vakcínami mají znatelně horší výsledky než země, které se vakcinaci brání. Viz třeba srovnání velmi špatné situace v Izraeli (cca 70% obyvatel alespoň jednu dávku) a situace ve většině afrických zemí (cca 7% opícháno, covid u nich takřka neexistuje).

  • Pseudo-elity neustále kážou o nutnosti dodržování opatření, sami je ale dodržují jen před kamerami – prokazováno znovu a znovu a znovu u politiků, pracovníků televizí, propagátorů lockdownů, majitelů korporací atd. Oni se totiž koronaviru nebojí – moc dobře vědí, jaké kravské lejno celá ta “pandemie” je.

  • Používání PCR metody pro testy je naprostý nesmysl a jde pomocí něj vytvořit “epidemie” prakticky z ničeho. Na sliznici hledá jen 4 drobounké fragmenty z viru, který navíc máme jen v počítačovém schématu a nemáme jeho skutečný izolát (to co je prezentováno jako “izolát viru” je ve skutečnosti jen jakási sérová vomáčka, ve které prý někde ten virus určitě plave). Vláda i média to naprosto ignorují.

  • PCR i antigenní testy vám jako pozitivní a na COVID-19 jistojistě umírající označí i mango, destilovanou vodu, Coca-Colu a další nebezpečné a nezodpovědné předměty, které se určitě ještě nedaly navakcinovat pfajzrem.

  • “Bezpříznakový přenos” je ve většině situací úplný nesmysl, ale stejně se bude používat jako nástroj k zastrašování a omezování.

Původně konspiračních teorií, které se jen o pár měsíců později stanou naší dennodenní realitou, je ještě spousta. Vše bylo známo už na začátku léta v roce 2020. Vše už “konspirátoři” říkali před rokem. Stejně jim ale běžný modla nevěří, protože omnipotentní Václav Moravec říkal v telině něco vo tědlectech proruských dezinformacích.

Co přichází teď nebo přijde v blízké době

Když odhlédneme od koronavirových “konspiračních teorií”, které se jedna po druhé neomylně plní jak na běžícím páse, máme tu další předpovědi “konspirátorů”, které se začínají naplňovat.

  • Green Deal povede k extrémnímu zdražování elektřiny (navíc bez pozitivního vlivu na přírodu – jde jen o to ještě víc zdecimovat obyvatelstvo a přiblížit “Velký Reset“, kdy “nebudete nic vlastnit a budete za to ještě rádi”, jak nám řekl jistý šváb Klaus z Davosu.)

  • Bude ještě větší tlak na prosazení Green Deal a tím i likvidaci energetiky, ale zároveň k tomu i protlačování elektro-vozů. To povede k tomu, že bude přibývat blackoutů, které budou vypínat čtvrti i města na celé dny.

  • Začnou krachovat i velké podniky, obzvlášť ty na automobily, které často drží nad vodou ekonomiku celých měst nebo i států a dávají práci běžným obyvatelům.

  • Záměrné narušování komplikovaného dodavatelského řetězce “kvůli koronaviru” způsobí prudké zdražení všeho zboží, včetně potravin, pohonných hmot a plynu. Některých potravin dokonce začne být nedostatek. Příkladem jsou třeba gigantické kontejnerové lodě, které jsou po desítkách uměle zdržovány v přístavech a tím vyvolávají kaskádové hroucení celého řetězce.

  • EU začne tlačit omezování produkce potravin v zemích EU – jejich aktuálním cílem je snížit produkci potravin v EU o 50%. Tím se dále zdraží potraviny, sníží se jejich dostupnost a postupně se zavede až “sametový hladomor“, tj. hladomor, kdy se sice nebude umírat hladem, ale jídlo bude chudé, málo variabilní ale zase drahé. Jak by řekl Horst Fuchs: “A to se vyplatí!” Opět to bude využito jako nátlaková zbraň proti obyvatelstvu, aby se podvolili a přijali nový řád, v kterém už zase dostanou normálně nažrat.

  • Dojde ke zrušení hotovosti (“anonymní peníze”) a bude zavedena nová jednotná digitální měna (“digitální Euro”), kterou už nebudou kontrolovat jednotlivé státy, ale nadnárodní organizace. Každý váš nákup bude zaznamenán. Kdykoli půjde každého neposlušného neposedu odpojit od veškerých jeho financí…ony už to tedy stejně nebudou úplně jeho finance, jen jakýsi finanční sociální kredit.

  • Bude docházet k masivnímu vyvlastňování – nikoli se zbraní v ruce, jako za komunistů, ale extrémním ekonomickým tlakem a pomocí drakonických poplatků. Běžná populace už si tedy nebude moct dovolit nic vlastnit a stanou se šťastnými otroky vlastníků firem BlackRock a Vanguard.

  • Bude zavedený nepodmíněný příjem, tj. každý bude moct dostávat určité množství peněz (almužnu) jen tak, za nic. To je parádní, ne? Bude k tomu ale muset plnit mnoho požadavků – pravidelná vakcinace, nesmí být na žádném listu “dezinformátorů”, nesmí vlastnit jakoukoli nemovitost atd.

  • Všude se zavede digitální / korespondenční hlasování, které ukončí jakékoli poslední zbytky demokracie. Volby budou vyhrávat už předem vybrané strany a lidé. Vše samozřejmě bude prezentováno jako “volby jsou nyní bezpečnější a modernější než kdykoli v historii”. Volit budou moct i šestnáctileté děti, které je nejsnazší ovlivnit…ale ono je to vlastně jedno, protože už vůbec nebude záležet na tom, co tam kdo nakliká. Není důležité kdo volí, ale kdo počítá hlasy.

  • Bude pokračovat podpora masové migrace ze zemí Afriky a Blízkého Východu do EU a z Jižní Ameriky do USA a Kanady. Cílem není vyhladit bělochy (přeci jen – někdo musí pracovat, udržovat infrastrukturu, vyvíjet pro elity IT systémy atd.). Cílem je udržovat konstantně nestabilní společnost a dezorientované, dezinformované původní obyvatelstvo, aby se nedokázali spojit a vzepřít. Na takové vylomeniny nebude čas – všechen volný čas stráví konzumací propagandy, obranou proti gangům “inženýrů a doktorů” z jihu a službou nové šlechtě z Davosu.

“Konspirační teorie?”

Jen naprostý hlupák nebo člověk v totálním zajetí mediální hypnózy může věřit, že i když se absolutní většina “konspiračních teorií” o koronaviru ukázala jako pravdivá, tak že všechny následující jsou jen nesmyslné pohádky “alobalových čepiček”, které se nemohou stát realitou. Kolikrát musí být mediální otrok klepnut přes prsty, aby konečně rozlepil oči a podíval se kolem sebe sám a ne přes filtr poskytnutý korporátními fašisty?

To, co se aktuálně děje, má jednoho společného jmenovatele – hrstku sociopatický elit, které se prostě nemohou nabažit moci. Vlastní už všechno kolem vás, ale jedna věc jim pořád nedává spát – zatím nevlastní vaše těla a duši. Kompletní a totální kontrola je to, co je aktuálně vzrušuje a pohání k hraní téhle velmi zábavné hry s pěšáky.

Špičkou tohoto imperátorského ledovce je několik známých rodin, které vlastní BlackRock a Vanguard. Druhé patro pyramidy jsou papaláši v EU, v americkém deep state a někteří “chudí miliardáři”, kteří předávají jejich instrukce dál, třetímu patru nohsledů. To jsou např. mediální domy nebo naše politická garnitura. Pod nimi jsou základy pyramidy, které ty pijavice nahoře živí a nesou celou civilizaci na ramenou – my. A zatím se od těch nad námi pořád necháme s dementním úsměvem a slinou odkapávající z úst solidně ojebávat.

Jak to dopadne?

Situace je velmi špatná a bude ještě horší. Třeba ve Francii už projednávají, že v roce 2022 bude prakticky povinná vakcinace veškerého chovného dobytku…pardon, veškerých Francouzů. Hlavně těch etnických. V zimě také bude znovu hodně nemocných, ze stejných důvodů jako minulý rok – zanedbaná lékařská péče, blokování léků, obrovský stres běžné populace atd. Smyčka se stahuje.

Ale pozor, není všem dnům konec. Nakonec to dopadne dobře! Ukažte mi v historii jedinou totalitu, která se dlouhodobě udržela. Nepovedlo se to ŽÁDNÉ! Buď se lid vzbouřil a tyrani se buď houpali za krk na provazech nebo museli prchnout ze země. A nebo se celá říše zhroutila a z jejího popela povstala nová, obvykle o kousek lepší. Skoro bych citovala jednoho člověka, jehož heslo teď paradoxně zneužívají právě ti totalitáři – pravda a láska nakonec zvítězí nad lží a nenávistí. Skoro vždy. Je jen na nás, jak dlouho to bude trvat a kdy se konečně donutíme vymést Augiášovy chlévy.

Jak z toho ven?

Důležité je jen jedno – abychom my, normální a duševně zdraví lidé, drželi při sobě. Je fuk, jestli jste se nechali obelhat / donutit a nechali si píchnout pseudo-vakcínu nebo se vám povedlo tomuto aktu vyhnout. Je jedno, jestli jste volili v posledních volbách stranu A nebo B. Hlavní je, nenechat se rozeštvat. To je totiž hlavní strategie každého totalitáře – poštvat proti sobě lidi a pak té rozhádané vřavě spokojeně vládnout a hromadně všechny znásilňovat do zadku. A ještě jim přitom krást peněženku.

Určitě o strategii přežití pro následující roky ještě napíšu víc, ale stručně:

  • Chovejte se přátelsky k lidem okolo sebe. Potřebují to a jednou to možná budete potřebovat i vy.

  • Snažte se mít alespoň nějaké místo mimo Prahu (i jakákoli jiná velkoměsta) – chalupu, chatu, zahrádku, venkovské sídlo, stateček… Klidně i společně s někým dalším. Velkoměsta jsou vždy ohniskem dekadence, šílenství a nemocí; venkov je většinou azylem, místem zdravého selského rozumu a skutečného zdraví.

  • Mějte vždy rozumnou zásobu potravin – alespoň na měsíc, ideálně ještě na déle. Skutečný hladomor u nás asi nehrozí, ale nepříjemná období “sametového hladomoru” bohužel trochu ano. Novodobí páníčci i EU dělá možné i nemožné pro to, abychom ztratili potravinovou soběstačnost a byli závislí jen na jimi ovládaných dodavatelských řetězcích. Nenechme se.

  • Ignorujte velká média – aktuálně už tam nenajdete skoro nic jiného než lži a manipulaci. Situace už dospěla tak daleko, že reálné informace o dění doma i ve světě najdete jen na alternativě. Proto sledujte chytré lidi na Odysee, Rumble, nášTub, Telegramu, VK, MeWe, různých blozích atd.

Ale ze všeho nejdůležitější – MYSLETE VLASTNÍ HLAVOU. Elitáři se vás budou dál snažit ponižovat a říkat vám, že vy o ničem přemýšlet nemáte, ať to přenecháte “expertům”. To je blbost. Oni tím myslí “přenechte myšleni NAŠIM expertům”. Ale ti experti často nejsou elitní myslitelé, jen obsadili elitní místo. Neuvědomují si, že to je jen stav dočasný.

Vydržte. Oni nechápou, že většina lidí jen dělá co může, aby se nenechala vyhodit z konformní zóny. Ale když je z té zóny systém prostě vyhodí, začnou létat blesky. Nakonec si povodíme my je. Hlavní je se nevzdávat.

Článek vyšel 15.10.2021 na bornova.pub.

Známka 1.4 (hodnotilo 518)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 36 188