Hon na neočkované dostává podobu čiré nenávisti v mnoha zemích světa

Vladimír Stwora

10.9.2021 Komentáře Témata: Očkování 1549 slov

Obávám se, že nemám dobré zprávy. Prošel jsem si několik internetových zdrojů a narazil na články, kterými se jako červená niť táhne stupňující se hysterická nenávist vůči neočkovaným. Posuďte sami.

Britská vláda označila očkovací pasy za „konspirační teorii“ a nyní tvrdí, že každý bude muset předložit doklad o očkování, aby mohl žít.

Vláda Spojeného království 5. září potvrdila, že Britové se budou muset při vstupu do nočních klubů a velkých podniků brzy prokázat dokladem o „očkování“ proti koronaviru Wuhan (Covid-19).

Britský ministr pro očkování Nadhim Zahawi již dříve prohlásil, že podobný systém „očkovacích pasů“ nebude nikdy zaveden, a označil jeho myšlenku za „konspirační teorii“. To se však zřejmě změnilo, protože Zahawi nyní plánuje vnutit očkování lidem, kteří se chtějí bavit.

Podnikům, které se odmítnou podřídit Zahawiho příkazům, hrozí, že budou zavřeny kvůli nedodržení předpisů. Zahawi je hodlá všechny agresivně hlídat, aby zajistil, že každý podnik bude u dveří kontrolovat očkovací pasy, než pustí lidi dovnitř.

„Když jsou důkazy, které vám předkládáme, tak jasné a chceme zajistit, aby průmysl nemusel projít strategií typu [otevřeno-zavřeno], pak je správné zavést to do konce září, kdy všechny osoby starší 18 let dostanou dvě očkovací látky,“ cituje Zahawiho, který předstírá, že je vědec.

„Jedna věc, kterou jsme se naučili, je, že ve velkých shromážděních lidí, zejména v uzavřených prostorách, má virus tendenci k prudkému nárůstu a šíření.“

Zahawi je lhář, který předstíral, že je proti očkovacím pasům.

Již v lednu Zahawi na Twitteru důrazně napsal, že britská vláda „nemá v plánu zavést očkovací pasy“, později je označil za „diskriminační“. Na otázku, zda lze tento slib dodržet, Zahawi odpověděl: „Ano, lze“.

Zahawi tehdy zopakoval, že nutit lidi, aby se nechali očkovat, aby mohli žít svůj život, představuje diskriminaci, a proto ji nikdy nebude tolerovat. Jak nyní víme, byla to nehorázná lež.

Velká Británie se ubírá stejným směrem jako Francie, která nedávno zavedla mnohem přísnější systém očkovacích pasů, který vyžaduje doklad o očkování dokonce i pro pouhý nákup v obchodě s potravinami.

Proti tomuto nařízení, které vydal Emmanuel Macron jako způsob, jak „srovnat křivku“ takzvané „delta varianty“, vyšli do ulic protestující v Paříži i jinde.

Ve Spojených státech několik měst, včetně New Yorku a New Orleansu, podobně vyžaduje pro vstup do některých podniků doklad o injekci. Vzniká tak dvoustupňová společnost apartheidu mezi „plně očkovanými“ a „neočkovanými“, kterým jsou nyní přiznávána různá práva.

Nadace pro elektronickou svobodu (EFF) zveřejnila obsáhlý článek, v němž popisuje, že tato série „chybných kroků“ vlády je „špatnou cestou“. A „může se to ještě zhoršit“, pokud to lidé dovolí, varuje EFF.

„... vnucení takových systémů světu zablokuje stovky milionů lidí, kteří nebudou moci získat víza nebo dokonce cestovat,“ uvádí skupina.

“Tyto nové systémy založené na důvěře, pokud budou zavedeny způsobem, který automaticky diskvalifikuje lidi, kteří podstoupili skutečné očkování, způsobí hrozivé následky na mnoho let dopředu. Vytváří svět, ve kterém se určití lidé mohou snadno pohybovat, a ti, kteří už tak mají s vízy potíže, zažijí další zeď, kterou budou muset překonat.“

Jediným skutečným řešením je, aby se občané celého světa tomuto typu tyranie postavili s plnou silou. Lékařským fašistům nikdy neprojdou jejich malé plány s očkovacími pasy, pokud jim My lidé prostě řekneme ne, ať to stojí, co to stojí.

“Odpor je nutný!“ napsal jeden z komentátorů v The Epoch Times. „Postavte se tyranii.“

Tyranie „vakcíny“ proti koronaviru Wuhan (Covid-19) rozvrací sociální strukturu zemí po celém světě. Nejnovější zprávy o tom najdete na stránkách Fascism.news.

Student z univerzity Rutgers tvrdí, že mu brání v účasti na virtuálních kurzech, protože není očkovaný

Logan Hollar přestoupil v roce 2020 na Rutgersovu univerzitu, kde strávil první ročník virtuální výukou ze svého domu v Sandystonu v okrese Sussex, vzdáleného více než 70 mil od kampusu v New Brunswicku.

Pro letošní školní rok se jako student posledního ročníku oboru psychologie rozhodl zapsat na všechny virtuální kurzy.

Vakcínu COVID neabsolvoval a ani ji nechce.

„Nejsem v rizikové věkové skupině. Jsem zdravý a cvičím. Vakcína COVID mi nepřipadá nutná,“ řekl 22letý Hollar. „Pokud se někdo chce nechat očkovat, nevadí mi to, ale nemyslím si, že by měl být do očkování nucen.“

Loni na jaře Rutgers jako první univerzita v zemi nařídila očkování studentům ve všech svých kampusech, ale nevyžadovala je pro studenty plně distančních online studijních programů nebo programů dalšího vzdělávání pouze online.

Protože má Hollar všechny třídy virtuální, nepatří mezi studenty, kteří mají povinnost očkování.

„Když v březnu vydali pokyny, pročítal jsem si všechna slovní spojení, která zněla v tom smyslu, že pokud se plánujete vrátit do kampusu, musíte být očkováni,“ řekl Hollar. „Myslel jsem si, že se mě to týkat nebude, protože všechny mé třídy byly distanční.“

Hollar uvedl, že na začátku srpna si bez problémů zkontroloval svůj e-mail na Rutgers a 6. srpna se úspěšně přihlásil do třídy.

Poté vyplnil povinný dotazník o vakcíně proti koronaviru. Zaškrtl políčko, že se na něj povinnost očkování nevztahuje, „což jsem považoval za správné,“ řekl, protože se bude učit z domova.

„Po odeslání dotazníku se mi neobjevilo žádné vyskakovací okno s informací, že vakcínu ještě potřebuji - jako tomu bylo v minulosti - a protože jsem byl v distanční výuce a zpráva na obrazovce říkala, že mám vše vyřízeno, předpokládal jsem, že e-maily v mé schránce týkající se (vakcíny) se musí vztahovat na prezenční studenty,“ řekl Hollar.

„Ukázalo se, že tomu tak není,“ dodal.

Řekl, že 27. srpna chtěl přes počítač zaplatit školné, ale jeho e-mail a související účty na Rutgers byly zablokovány.

Zavolal na univerzitní horkou linku pro očkování a zástupce mu řekl, že se musí nechat očkovat, i když jsou všechny jeho hodiny distanční.

Od té doby se podle Hollara několikrát pokoušel získat odpovědi na otázku, proč se musí nechat očkovat, když není v kampusu.

Jeden pracovník administrativy Hollarovi poradil, že může požádat o výjimku, a tak to udělal.

„O několik dní později jsem zavolal zpět, protože jsem nedostal žádnou odpověď. Řekli mi, že se bohužel rozhodli, že neudělí výjimku nikomu, kdo si o ni zažádal po 23. srpnu, i když mi předtím řekli, že ji mohu bez problémů dostat 27. srpna,“ říká Hollar a dodal, že zná dalšího studenta ve stejné situaci.

Hollarův nevlastní otec Keith Williams prohlásil, že byl „ohromen“, když mu Hollar popsal, co se děje.

„Věřím ve vědu, věřím ve vakcíny, ale jsem si velmi jistý, že COVID-19 a jeho varianty necestují přes počítačové monitory tím, že se někdo účastní distanční výuky,“ řekl Williams s tím, že sám je očkovaný.

Austrálie překonala „uzamčení“ a hrozí, že neočkované lidi vyřadí ze společnosti

Premiér australského státu Victoria Dan Andrews oznámil, že uzávěry pro koronavirus Wuhan (Covid-19) již nestačí k zastavení šíření „delta varianty“. Nyní budou muset být „neočkovaní“ lidé uzavřeni mimo společnost.

Andrews, který před několika týdny lhal o tom, že v australské kanalizaci jsou čínské bakterie, ve svém prohlášení navrhl, aby lidé, kteří odmítají očkování, byli označeni za občany druhé kategorie, což by pomohlo „srovnat křivku“.

“Abychom ochránili zdravotní systém, musíme dát všechny pod zámek,“ řekl Andrews.

“Dostáváme se do situace, kdy v zájmu ochrany zdravotního systému budeme nuceni uzamknout lidi, kteří mohou být, ale nejsou očkováni. Pokud se rozhodnete nenechat se očkovat, pak se rozhodujete špatně. Děláte špatnou volbu.“

Andrews dále označil neočkované za „pandemii“ samu o sobě už kvůli jejich existenci a prohlásil, že nebude bezpečné znovu otevřít společnost, dokud se lidé, kteří si nevzali injekce, budou moci volně pohybovat po celé zemi.

“Nebude bezpečné, aby se lidé, kteří nejsou očkovaní, potulovali sem a tam a šířili virus,“ naříkal Andrews. „To je to, co budou dělat, to je to, co budou dělat.“

Níže se můžete podívat na videoklip s Andrewsovým projevem:

Premiér státu Viktorie Dan Andrews: „Zatím jsem uzavřeli všechno a všechny. Dostáváme se do situace, kdy... budeme ZAMYKAT pouze lidi, kteří nejsou očkovaní...“ pic.twitter.com/TtNdA1nxwb

Titulek v kanadském Toronto Star

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Palcový titulek v novinách: Když očkovaný nakazí neočkovaného, smůla. Je mi jedno, jestli umřou. Čestné slovo. Neočkovaní pacienti si nezaslouží lůžko na JIP. Koho to v této chvíli zajímá? Strčte neočkované nemocné venku do stanu a věnujte se jim, až budou mít doktoři mít čas.

* * *

Tak něco mi říká, že zažijeme legrační zimu. Tady nejde už jen o profit BigPharma, i když ten je samozřejmě pořád až na prvním místě. Tady asi jde ještě o něco jiného. Mají nějakou nutkavou potřebu to svinstvo do nás napíchat za jakoukoliv cenu a v co nejkratším čase, jinak se jim to patrně sesype.. Hrají vabank a vědí to. Ještě nikdy v historii civilizace nebyl vyvíjen tak brutální nátlak na všechny lidi na světě. Bude to chtít obrovský kus odvahy a odhodlání, ale věřím, že se aspoň některým z nás podaří zůstat čistí. Ti ostatní – nu, hrají o Darwinovou cenu. Až jim to dojde, bude pozdě. Bůh s námi a jak říkal Werich „Klid, rozvahu a neztratit glanc.“

Známka 1.1 (hodnotilo 157)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 16 790