Přízrak očkovacího fundamentalismu - pokloňte se "Bohu všemohoucí vakcíny"

Dr. Pascal Sacré

5.8.2021 Komentáře Témata: Francie, Očkování 1371 slov

Podle mě nejde o to, aby se očkování démonizovalo tak, jako fundamentalisté démonizují jakoukoli alternativu jejich Boha, obvykle útokem na lidi, kteří se o ní odváží mluvit. Pro mě je důležité říkat lidem pravdu: Existují bezpečnější, účinnější a méně nebezpečné alternativy, jak najít cestu z této krize. Nacházíme se dnes ve fázi náboženské fundamentalistické totality.

V této fázi, která nyní dosáhla svého hysterického vrcholu, je novým Bohem vakcína. Paralela s náboženstvími v jejich extrémních podobách je nápadná.

Nemluvím o náboženství v původním slova smyslu, jehož jedna z uznávaných etymologií je religare, spojovat [1]. Všechna náboženství byla částí své hierarchie zneužita k ovládání, dominanci, oddělování, vyhlazování, čímž se náboženské poselství odklonilo od svých původních ideí - shromažďovat, vysvětlovat, uklidňovat, začleňovat, chránit a dávat smysl našim životům.

Za přízrakem očkovacího fundamentalismu se skrývají cyničtí lidé, kteří jdou tak daleko, že předstírají, že jim jde o vaše blaho.

Vždycky existovali cynici, včetně těch, kteří ovládali různá náboženství, jež slovy hlásala odpuštění, začlenění, spravedlnost, dobrotu, ale ve skutečnosti zabíjela, rozdělovala, odsuzovala, věznila a vyhlazovala prostřednictvím horlivých sadistických, psychopatických a fanatických vykonavatelů.

Pokračujme v paralele mezi vakcínou a Bohem.

V tomto příběhu o „všemohoucí vakcíně“ je také mnoho upřímných věřících a někteří z nich jsou dokonce fanatici, dalo by se říci, extrémisté.

Tito lidé skutečně věří.

Ať už řeknete cokoli, nabídnete jim seriózní studie nebo pádné argumenty, nic to nezmění.

Jeden francouzský ministr to v roce 2015 vyjádřil fundamentalisticky takto: "O očkování se nediskutuje" [4].

Říkám, že mnoho věřících to myslí upřímně, ale není snad cesta do pekel dlážděna dobrými úmysly?

Na Boha všemohoucí vakcíny neplatí žádné důkazy.

"Říká se, že očkování zachránilo lidstvo, že vymýtilo dětskou obrnu, a to přece stačí, není třeba hledat nebo číst studie a původní zprávy, které to dokazují. Ve skutečnosti tyto studie neexistují nebo byly zkráceny,“ říká Dr. Edward H. Kasse z Harvardu: Enquête Choc - Les vaccines ont-ils vraiment sauvé l'humanité?, Health and Wellness - Sott.net.

Ale to nevadí. Dál slepě věříme Všemohoucím vakcínám.

Na druhé straně máme léky, které se osvědčily: 70 let používáme hydroxychlorochin, více než čtyřicet let používáme ivermektin, který Světová zdravotnická organizace považuje za nezbytný, více než čtyřicet let používáme azitromycin. Renomovaní vědci doporučují tyto léky při léčbě COVIDu-19 a v terénu je mnoho lékařů používá s úspěchem. Přitom jsou tyto léky postihnuté ohledně Covidu-19 maximální oficiální nedůvěrou.

S tím se nedá nic dělat.

Věřící netoleruje žádné odchylky od své víry.

I podle této vlastnosti ho poznáme a tak odlišíme slepě věřícího od skutečného vědce, který pochybuje, který se spoléhá na prozatímní pravdu a postupuje od otázky k otázce a nikdy se nespokojí s hotovými odpověďmi.

V případě RNA/DNA "vakcín" je cokoliv dovoleno. Přestože se tato technologie zkoumá již několik let, tyto vakcíny nebyly dosud použity ve velkém rozsahu na lidech, studie farmaceutických společností jsou ve fázi III [5], jejich povolení k uvedení na trh je zatím podmíněné a hromadí se statistiky vedlejších účinků a dokonce i úmrtí [6]. Ovšem věřící tato fakta zpochybňují a všichni fact checkers pracují, až se z nich kouří. Kdo asi platí ty kontrolory faktů ?

Pro pravověrné věřící ve všemohoucí vakcíny nebude nikdy dost randomizovaných dvojitě slepých recenzovaných studií o přínosu zásadního léku, jakým je ivermektin při léčbě COVIDu-19 ve všech jeho stadiích [7-8-9-10].

Žádná odborná publikace, žádný vědec, dokonce ani ten s pěti Nobelovými cenami, nikdy nepřesvědčí pravověrné věřící ve spásu všemohoucí vakcíny.

Na druhou stranu, pro Boha vakcín bude jakákoli protichůdná informace fake news, dezinformace, automaticky rozmetaná fact checkery, bez toho, že by byla vůbec analyzována. Věřící všemohoucí vakcíně stejně nikdy nic pořádně neanalyzují.

Očkovací náboženství parazituje na své vědecké auře, halí se do objektivity a racionality, ale všechno to je jen kouřová clona a zdání. Ve skutečnosti není důvěra v očkování nic jiného než subjektivita, emocionalita a víra.

"Věda" o očkování, jak ji šíří dnešní fundamentalisté, je naprostým parazitem skutečné vědy, nádorem napadajícím opravdovou medicínu.

To, co říkám o fundamentalistech očkování, by jiní mohli říct o odpůrcích očkování, a v některých případech to je možná pravda.

Fundamentalisté očkování jako výlučného náboženství se ale baví i tím, že vytvářejí amalgámy a házejí všechny své odpůrce do jednoho koše, do toho nejsnadněji kritizovatelného.

Pokud jde o mě, považuji očkování, dokonce i tuto genetickou manipulaci RNA/DNA, za jednu z možností boje proti COVIDu, ovšem za předpokladu, že budou dodrženy všechny fáze procesu autorizace, že budou zohledněny všechny varovné signály a že bude věnován příslušný čas na zajištění jejich dlouhodobé bezpečnosti v lidském organizmu.

Problémem pro mě není démonizovat očkování, jako jeho fundamentalisté démonizují jakoukoli alternativu jejich Boha, obvykle útokem na lidi, kteří se o ní odváží promluvit.

Pro mě je důležité říkat lidem pravdu: Existují bezpečnější, účinnější a méně nebezpečné alternativy, jak najít cestu z této krize.

Tyto alternativy nevydělají peníze velkým laboratořím a Big Pharma, jejichž akcie na burze díky Bohu vakcín prudce vzrostly, ani neumožní vládcům, kteří jsou v pokušení absolutně ovládat naše životy, dosáhnout svých cílů.

Tyto bezpečnější, účinnější a méně nebezpečné alternativy jsou efektivní a mají potenciál odstranit nebezpečí COVIDu včetně jeho variant, aniž by lidstvo vystavily nepřijatelným vedlejším účinkům [11], nepřijatelným úmrtím [12] a nevratnému odebrání občanských svobod.

Kritické myšlení je nezbytné pro boj s očkovacím fanatismem a s totalitou, která má vakcínu za svého Boha a která ji používá k dosažení svých cílů. Kritické myšlení nám umožní překonat tuto zdravotní noční můru.

Pro věřící v očkování je ale naprosto samozřejmé, že stáda oveček budou obětována pro společné dobro, včetně zdravých mladých lidí, kteří obětují své životy jen proto, aby tento nový Bůh mohl „zachránit lidstvo“.

To, co by každého rozumného člověka šokovalo, považují vyznavači vakcín naopak za posvěcení své mise.

Nemůžeme stejným způsobem oslovovat cyniky, ty, kteří tuto situaci využívají pouze pro svůj vlastní prospěch (politický, finanční, narcistický), a pravé věřící, ty, kteří mají Víru, ty, kteří upřímně věří ve svého nového Boha zvaného Vakcína, i když je tento Bůh jen chimérou.

Ti první se jako obvykle zbaběle schovávají za ty druhé.

Ti první si nezaslouží ani dialog, ani odpuštění. Musíme se s nimi vypořádat tak, jako se zdravé lidské tělo vypořádá s parazity, rakovinnými buňkami nebo jinými patogeny.

S těmi druhými je třeba jednat ve světle jejich upřímné víry. Nechat se očkovat je jejich právo, ale možná kdyby se dozvěděli, že existují účinnější a méně nebezpečné alternativy, přišli by k rozumu.

Co se týče těch nejfanatičtějších živlů, kteří nejsou cynickými oportunisty vydávající se za věřící, pro ty, kteří si upřímně přejí, abychom byli všichni očkováni, tak před nimi se musíme chránit, držet je na uzdě a pomáhat jim psychicky. Jiná cesta není.

Lidstvo je dnes skutečně v nebezpečí, ne však kvůli tomu, čemu věří většina lidí. Ne kvůli viru, ale kvůli cynickému psychopatickému jednání několika lidí, slepé víře některých, víře založené na podvodu mnoha lidí a pasivitě přihlížející většiny.

Ať už patříte do kterékoli kategorie, budete zodpovědní za osud lidstva.

Pořád se ještě můžete rozhodnout, můžete něco udělat.

Zdroje

[1] Il y a deux sources étymologiques du mot « religion » : relegere (cueillir, rassembler) et religare (lier, relier) – [Tete de Haspinger (Egger Lienz-Albin, 1908)] (idixa.net)

[2] Les pots-de-vin d’Agusta font chuter le ministre des Affaires étrangères belge – Libération (liberation.fr)

[3] Affaire Dupond-Moretti : « Un ministre de la Justice mis en examen, c’est inimaginable » (france24.com)

[4] La vaccination, ça se discute (lemonde.fr)

[5] Oui, les vaccins contre la Covid 19 sont expérimentaux ! Dr Gérard Delépine, revue Sapiens numéro 9, mai 2021, pages 14-20

[6] https://www.google.be/...

[7] The FDA-approved drug ivermectin inhibits the replication of SARS-CoV-2 in vitro – ScienceDirect

[8] Lab experiments show anti-parasitic drug, Ivermectin, eliminates SARS-CoV-2 in cells in 48 hours – Monash Biomedicine Discovery Institute

[9] Ivermectine contre vaccins : devinez qui GAGNE le match par KO ? – Santé Corps Esprit (sante-corps-esprit.com)

[10] L’ivermectine atténue les symptômes de la Covid-19 dans un modèle animal (pasteur.fr)

[11] Sur CNews, Brigitte Milhau : « 1 enfant sur 5 000 aura un problème cardiaque » (lemediaen442.fr)

[12] Maxime Beltra, 22 ans, meurt suite à la vaccination anti-covid. Son père raconte (lemediaen442.fr)

The Specter of Vaccine Fundamentalism: Bowing Down and Serving the “God of Vaccines” vyšel 3.8.2021 na Global Research. Překlad v ceně 494 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 78)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 6 975