Mengelové současnosti 4 – „Vakcína je svoboda“ už v USA ani Izraeli neplatí

Maru

2.8.2021 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 1387 slov

„Vakcína je svoboda“ už v USA ani Izraeli neplatí. V USA donutil vzrůstající počet případů americké CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí) k neochotnému přiznání, že plně vakcinovaní mohou být infekční a ohrožovat ostatní občany nákazou Covid-19.

V zásadním zvratu v úterý dr. Rochelle Walenská, ředitelka CDC na telefonickém briefingu uvedla, že CDC doporučuje Američanům, kteří jsou plně očkováni proti COVID-19, aby se vrátili k nošení roušek v uzavřených místnostech v regionech, kde se varianta Delta rychle šíří.

WALENSKÁ: „Dnes máme nové vědecké poznatky týkající se varianty Delta, které vyžadují aktualizaci pokynů pro plně očkované lidi.“

„V oblastech se značným a vysokým přenosem viru CDC doporučuje, aby plně očkovaní lidé nosili roušky ve veřejných vnitřních prostorách, aby zabránili šíření varianty Delta a chránili ostatní.“

„Informace o variantě Delta z několika států a dalších zemí naznačují, že ve výjimečných případech mohou být někteří očkovaní lidé nakažení variantou Delta a šířit virus mezi ostatními.“

CDC také doporučilo, aby všichni studenti a učitelé ve školkách a školách nosili roušky bez ohledu na to, zda byli plně očkováni.

Revidované pokyny CDC jsou pro Bidenovu administrativu velkou ranou poté, co Walenská v květnu radostně oznámila, že plně očkovaní Američané mohou na většině míst sundat masky, aby se život mohl začít vracet do normálu.

Dr. Fauci prohlásil, že Delta varianta vše změnila, protože plně očkovaní lidé, kteří onemocní variantou Delta, mají v nosohltanu stejnou virovou nálož jako neočkovaní lidé.

A jak si vede proočkovaný Izrael?

30. 7. 2021 měl Izrael 2.140 nových případů a 167 vážně nemocných. Vláda rozhodla, že 1,5 milionů Izraelců starších šedesáti let dostane během osmi dnů 3. dávku vakcíny Pfizer.

29. 7. 2021 vláda přidala na seznam zemí, kam se nesmí cestovat, Kypr, Británii, Turecko, Gruzii, Řecko, Francii, Itálii, Bulharsko a Spojené arabské emiráty a kdo tento zákaz poruší, zaplatí 1.500 USD.

Všichni Izraelci, kteří se budou vracet ze „zelených“ zemí, musí na 24 hodin do karantény.

Výše uvedené informace dělájí z tzv. Covid pasu naprosto zbytečnou záležitost.

Uvidíme, zda bude Babiš dál poskakovat podle not Bruselu a předstírat, že plně očkovaní nejsou infekční.

Pravděpodobně ano, protože Covid pas má zcela jinou úlohu než ochranu před Covid-19 a Evropská unie plánovala jeho zavedení již ve třetím čtvrtletí 2019 – tedy před vypuknutím Covidu viz

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Celý dokument stojí za přečtení, najdete ho zde.

Stejně tak již v roce 2009 vyjmula Evropská komise (EK) genové vakcíny z genových léčivých přípravků, pro které jsou mnohem přísnější pravidla testování a zavádění. Bez tohoto kroku Evropské komise by se dnes nemohly mRNA vakcíny a vektorové vakcíny tak bezostyšně testovat na lidech – viz:

SMĚRNICE KOMISE 2009/120/ES ze dne 14. září 2009

kterou se mění směrnice Evropského parlamentu a Rady 2001/83/ES o kodexu Společenství

týkajícím se humánních léčivých přípravků, pokud jde o léčivé přípravky pro moderní terapii, část 2. DEFINICE, odstavec 2.1 Léčivý přípravek pro genovou terapii:

„2.1 Léčivý přípravek pro genovou terapii

Léčivým přípravkem pro genovou terapii se rozumí biologický léčivý přípravek, který má následující vlastnosti:

a) obsahuje účinnou látku, která obsahuje rekombinantní nukleovou kyselinu používanou u lidí nebo podávanou lidem k regulaci, reparaci, výměně, doplnění nebo odstranění genetické sekvence, nebo z takové rekombinantní nukleové kyseliny sestává;

b) jeho terapeutický, profylaktický nebo diagnostický účinek se vztahuje přímo na sekvenci rekombinantní

nukleové kyseliny, kterou obsahuje, nebo na produkt genetické exprese této sekvence.

Léčivé přípravky pro genovou terapii nezahrnují vakcíny proti infekčním onemocněním.

Proč to EK udělala?

Odpověď se nabízí sama: chtěla prosadit povinnou vakcinaci genovými vakcínami již před 11 lety.

Jistě si vzpomínáte na pokus o rozpoutání hysterie ohledně prasečí chřipky v roce 2009. Stejně jako nyní vyhlásila WHO pandemii na základě nedostačujících dat. Stejně jako nyní EMA schválila vakcíny a „odborníci“ jako např. Prymula doporučovali vakcinaci. A lidé po vakcinaci umírali.

Rozdíl byl v tom, že ne všechny vlády, odborné společnosti a média byly dost zkorumpované příp. otrlé na to, aby přihlíželi úmrtím vakcinovaných občanů kvůli horší chřipce.

Zatímco vláda Jana Fischera vakcinaci v roce 2009 prosazovala prostřednictvím ministryně zdravotnictví Juráskové (nestranice nominované za ODS), předseda České lékařské komory, Kubek, se k vakcíně proti prasečí chřipce vyjádřil zcela opačně než dnes

"Ve smlouvě s českou vládou výrobce odmítá převzít zodpovědnost za nežádoucí účinky očkovací látky. To je varující. Kdyby si byl výrobce jistý, že je to bezpečné, proč by si to dával do smlouvy? (...) Nikdo nechce být v pozici pokusného králíka," říká prezident České lékařské komory Milan Kubek.“

A tak celý globální korupční projekt Big Pharmy a její lobby tenkrát zkrachoval.

Ovšem, jak nyní vidíme, ti lidé nezaháleli a situace se nám zde po 11 letech opakuje s tím rozdílem, že všichni jsou již „zmáknutí“ a vysoký podíl úmrtí po vakcínách a ani to, že výrobci za ně odmítají nést zodpovědnost, již nikoho neznepokojuje.

Na níže uvedeném grafu jsou záznamy úmrtí po všech vakcínách, které kdy byly nahlášeny do americké databáze nežádoucích účinků VAERS. Vidíme průdký nárůst úmrtí v letech 2020-2021 poté, co začaly být aplikovány vakcíny proti Covid-19:

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Důkazem, že očkování proti Covid-19 je pouhým začátkem nekonečného proudu dalších - pravděpodobně genových - vakcín, je evropský dokument eHealth Network, který obsahuje doporučení k zavedení vakcinačního certifikátu. Hned v prvním odstavci si můžeme přečíst, že

„The guidelines are mostly targeting the COVID-19 vaccination but might be used in the future as a basis for asserting other vaccinations or prophylaxis.“ (Překlad: Doporučení se většinou týkají vakcinace proti Covid-19, ale mohou v budoucnosti sloužit jako základ pro uplatnění jiných očkování či profylaxe.)

Musíme si uvědomit, že Babišova vláda nakupuje vakcíny s plným vědomím toho, že nemusí fungovat a že mohou být pro očkované lidi nebezpečné. Zde je důkaz:

Když se podíváme do registru smluv na poslední nákup vakcíny Comirnaty od Pfizer (záznam z 24. 5. 2021), zjistíme následující.

Smlouvu (PA) s Pfizer dělala pro všechny státy EU Evropská komise – znění této smlouvy v registru neuvidíme. Při každém nákupu vakcín však ČR podepisuje Dodatek k této smlouvě – a tento dodatek si můžeme z registru stáhnout. Většina odstavců je v něm začerněna, ale odstavec (str. 3, odstavec 4), který Babišovu vládu usvědčuje z naprostého cynismu a lhaní veřejnosti, začerněný není:

„The Participating Member State acknowledges that the Vaccine and materials related to the Vaccine, and their components and constituent materials are being rapidly developed due to the emergency circumstances of the COVID-19 pandemic and will continue to be studied after provision of the Vaccine to the Participating Member States under the PA. The Participating Member State further acknowledges that the long-term effects and efficacy of the Vaccine are not currently known and that there may be adverse effects of the Vaccine that are not currently known.“

Překlad:

„Zúčastněný členský stát uznává, že vakcína a materiály související s vakcínou, jejich složky a základní materiály se vyvíjejí urychleně v důsledku mimořádných okolností pandemie COVID-19 a budou nadále studovány po poskytnutí vakcíny zúčastněným členským státům v rámci PA(=smlouva s EU). Zúčastněný členský stát dále uznává, že dlouhodobé účinky a účinnost vakcíny nejsou v současné době známy a že mohou existovat nežádoucí účinky vakcíny, které nejsou v současné době známy."

Výše uvedenou informaci potvrzuje vláda s každým nákupem vakcíny Pfizer znovu a znovu. Co si pak máme myslet o lžích Ministerstva zdravotnictví, že všechny registrované vakcíny proti Covid-19 jsou bezpečné a účinné?

Jak může kdokoli dát zákonem požadovaný informovaný souhlas k očkování, když výrobce uvádí, že dlouhodobé účinky a účinnost vakcíny nejsou v současné době známy a že mohou existovat nežádoucí účinky vakcíny, které nejsou v současné době známy?

Babiš nyní také záměrně likviduje alternativní možnost léčby a profylaxe Covid-19.

Babišovo ministerstvo oznámilo, že již dále neudělí výjimku léku Ivermektin pod názvem Humevec, takže lidem odebere možnost léčit Covid-19 touto bezpečnou a ověřenou metodou.

Žádejme proto Babiše před volbami, aby

-urychleně ukončil očkování dětí, mladistvých a těhotných žen, protože vakcíny proti Covid-19 nejsou bezpečné a účinné,
-přestal hrozit zavedením nezákonných diskriminačních opatření vůči neočkovaným občanům (včetně dětí), protože odporují našim zákonům, rezoluci Rady Evropy, nařízení Evropského parlamentu a dalším nadnárodním dohodám, jejichž je ČR signatářem,
a aby naopak podpořil nákup léků jako je Ivermektin, který lze bezpečně použít pro profylaxi i časné léčení Covid-19.

Brát lidem možnost bezpečné ověřené časné léčby Covid-19 je zločin – zvláště v době, kdy začíná být zřejmé, že se Covidem-19 nakazí i plně očkovaní lidé.

Známka 1.3 (hodnotilo 110)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 4

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 267