Jak zahnat všechny ovce na jatka tak, aby nevěděli, že je jejich konec

Valentin Katasonov

14.7.2021 Komentáře Témata: Deep State 1525 slov

Catherine Austin Fittsová, kterou lze zařadit k hrdinům naší doby, se narodila 24. prosince 1950 ve Philadelphii v Pensylvánii.  Působila v investiční bance Dillon, Read & Co, kde se vypracovala na pozici výkonné ředitelky. Během funkčního období G.W. Bushe byla asistentkou ministra pro bydlení a rozvoj měst (HUD).

V 90. letech jí nabídli členství v radě Federálního rezervního systému USA, avšak rozhodla se pro odchod z vlády, protože se chtěla věnovat soukromému podnikání. Po odchodu z vlády Fittsová založila brokerskou společnost Hamilton Securities a šéfovala jí až do roku 1998.

Společnost uzavřela dohodu s HUD o správě portfolia hypotečních cenných papírů v hodnotě 500 miliard dolarů. Během spolupráce Hamilton Securities s HUD odhalila společnost, kterou Fittsová řídila, závažné nesrovnalosti v práci ministerstva u hypoték a jiných cenných papírů. Začala vážná řízení zahájené brokerskou společností, které skončily anulováním smlouvy. V důsledku zdlouhavých soudních sporů společnost zbankrotovala, i když soud nakonec uznal, že nedošlo k žádným porušením ze strany společnosti Hamilton Securities a její šéfky Fittsové. A porušení ze strany ministerstva (HUD) a jeho úředníků zůstalo bez následků. 

Fittsová jako specialistka na cenné papíry kryté hypotékou ještě počátkem roku 2000 předpověděla nezbytnost finanční krize, která bude vyvolána bublinami na trhu s nemovitostmi a hypotékami. 
Následně založila investiční poradenskou společnost Solari, které šéfuje dodnes.

Po soudním sporu mezi společností Hamilton Securities a HUD Fittsová pokračovala v podnikání, začala se věnovat korupci a zneužívání ve vládním aparátu USA. A zveřejnění výsledků svého výzkumu.

V roce 2004 vydala jako spoluautorka s Chrisem Sandersem studii v časopise Journal of  World Affairs, která měla velký ohlas. 

Fittsová uvedla, že existují „důkazy o tom, že velmi velká část národního bohatství byla během několika desetiletí nelegálně přesměrována do tajných, nekontrolovaných kanálů a programů na nedefinované účely, včetně tajných operací a podvratných aktivit v zahraničí a tajného vojenského výzkumu a vývoje v zemi. Stínové skupiny sloužící vlivným soukromým a zištným zájmům se do vládních instituci infiltrovaly a zavedly kontrolu, často na úkor společného dobra“

Název článku je pozoruhodný: The Black Budget Of The United States (Černý rozpočet USA).

Rozsah problémů nastolených v článku Fittsové šel daleko nad rámec korupčních témat. Byla to jedna z prvních publikací v USA, v níž byla nastolena otázka existence tajného centra, které řídí zemi, později nazývaného deep state (Deep State).

Dalším významným projevem Catherine Fittsové byla zpráva zveřejněná v roce 2017 o ztrátě vládních peněz ve výši 21 bilionů dolarů. Většina médií označila za autora zprávy profesora Marka Skidmore z Michiganské univerzity, dnes se však ukázalo, že iniciátorkou a hlavní autorkou zprávy byla Catherine Fittsová, ačkoli na prvním místě figurovalo jméno profesora Skidmore.

Zpráva se týkala období let 1998 – 2015 a zkoumání rozpočtových příjmů a výdajů dvou amerických resortů – ministerstva obrany a ministerstva pro bydlení a rozvoj měst (HUD)

Jen přes tyto dva resorty došlo v průběhu 17 let k „úniku“ státních peněz v objemu 21 bilionů dolarů. 
V průměru je to ročně 1,24 bilionu USD. Mezitím dokonce i v roce 2015 byly všechny rozpočtové výdaje USA plánované ve výši 3,7 bilionu USD. 

Zpráva obsahovala pobuřující myšlenku: nejde jen o rozkrádání státního majetku, řeč je o „černém“ rozpočtu, který se formuje souběžně s oficiálním rozpočtem USA a je k dispozici silám, které nejsou pod kontrolou oficiálních amerických úřadů a někdy dokonce o nich ani nevědí. 

Zpráva naznačila existenci deep state, který lze kdykoliv legalizovat a nahradit tak legitimní vládu. Catherine Fittsová použila výraz „Pan Globální“, čímž zdůraznila, že deep state ohrožuje nejen Ameriku, ale i celý svět.

Americký prezident Donald Trump byl zprávou Fittsové-Skidmore ohromen a inicioval v historii Pentagonu první rozsáhlý audit tohoto resortu. Armáda však neustále protestovala. Plnohodnotný audit Pentagonu selhal, ačkoli bylo identifikováno množství „černých děr“. Ve finále byly výsledky auditu utajené.

Do seznamu úspěchů Catherine Fittsové lze zahrnout i rozhovor, který poskytla v dubnu 2018 Gregovi Hunterovi, bývalému novináři televizního kanálu CNN, který vytvořil web alternativních rozhovorů  USAWATCHDOG.COM.

Velká část rozhovoru je věnována článku publikovaného Catherine Fittsovou v časopise The Solari Report. Článek se jmenuje The Rape of Russia: could it happen here? (Znásilnění Ruska: Je to zde možné?). 

Polovina článku je věnována Rusku a tomu, jak ho vykrádali a nadále vykrádají. Druhá polovina článku je o tom, že USA mohou být také znásilněné a okradené. 

V útrobách deep state se připravují plány na rozsáhlou privatizaci státního majetku USA. Fittsová poznamenává, že stát nyní vlastní půdu a nerostné bohatství, jejichž tržní hodnota se měří v desítkách bilionů dolarů. Lupiči se však chystají získat tyto aktiva za ceny, které jsou mnohem nižší než tržní.

Po posouzení článku a rozhovoru Catherine Austin Fittsové, s přihlédnutím k současnému dění v Americe, chápu, že její předpoklady nejsou výmysly. Státní dluh USA roste každý měsíc o stovky miliard dolarů. Joe Biden bude v této linii pokračovat. 

Držitelé dluhopisů státní pokladny USA jsou lidé deep state. V určitém okamžiku tyto dluhopisy vymění za zem a nerostné bohatství Ameriky a „pandemie“ nakonec povede k tomu, že Ameriku, slovy Catherine Austinové, „znásilní“.

V roce 2020 se počet vystoupení Catherine Fittsové výrazně zvýšil. A tady je její poslední aktivita, která zaznamenala obrovský ohlas. Začátkem roku 2021 se na internetu objevil videomateriál s názvem  Planet Lockdown (Planetární uzamčení) jde o rozhovor s naší hrdinkou trvající 48 minut.

O čem mluví Catherine Fittsová? 

Stručně řečeno, o operaci deep state („Pana Globálního“), která začala v roce 2020 a týká se uchvácení moci v Americe a na celém světě. 

Operace začala tím, že „Pan Globální“ uspořádal kouřovou clonu s názvem „pandemie“. Pak se začalo 
globální blokování populace a ekonomiky (lockdown). Catherine Fittsová odhaluje podrobnosti hlavních událostí roku 2020 a vykresluje scénáře dalších možných kroků ze strany spiklenců. 

Rozhovor sestává z těchto hlavních epizod:

  • Konec peněžního oběhu a smrt peněz. 
  • Nový virus – neviditelný nepřítel, jehož existenci nelze dokázat. 
  • Ohlášená „pandemie“ umožňuje sledování kolosálního rozsahu. 
  • Očkování – je vytvoření operačního systému v lidském těle. 
  • Lockdown -připravuje většinu lidí o příjmy. Miliardáři vydělávají peníze na lockdownu, v roce 2020 zvýšili svůj kapitál o 27%. V nejbohatších zemích dochází ke konsolidaci moci. 
  • Loupež století: „To virus ukradl všechny peníze …“ 
  • Očkování – uvěznění člověka v digitálním koncentračním táboře. Likvidace nedotknutelnosti osoby a jejího soukromí, úplná digitální kontrola nad stavem lidského těla a jeho chováním. Globální digitální ID. Otroctví – nejvýnosnější byznys v historii. 
  • Spiklenci se bojí národa, past ještě nezaklapla. Americké nepokoje v létě 2020 podporovaly Federální rezervní banky, které tvoří Federální rezervní systém USA; nepokoje využily na nákup nemovitostí za pakatel v oblastech, kde k nepokojům došlo. 
  • Pro technokraty je člověk prostředkem určeným na vykořisťování. 

„Nevyužívejte služby těch, kteří otroctví budují a nepracujte pro ně“. 

„Smrt není to nejhorší, co se může stát“.

Každá epizoda tohoto rozhovoru si zaslouží samostatný článek, zde se však omezím jen na několik citátů:

„Dolar je rezervní měnou již mnoho desetiletí a tento systém je již zastaralý. A centrální banky se snaží prosadit nový systém … Snaží se implementovat nový systém tak, aby nikdo nepochopil, co se skutečně stalo … Nový systém bych označila koncem měn. Vytváříme nový systém transakcí, který bude digitální a digitální budou i měny. 

A tak do tohoto systému zapojujeme všechny peníze na planetě Zemi … Systém transakcí – to už není měna, ale systém kontroly. Každá centrální banka poskytuje svou vlastní digitální měnu a má možnost zapnout nebo vypnout vaše účty. Pokud se budete chovat špatně, jste v háji“.

„Jak zahnat všechny ovce na jatka, aby nevěděly, že je to jejich konec?“

Nejideálnějším prostředkem je neviditelný nepřítel. Proto jsme nejprve měli válku proti terorismu a neviditelným teroristům a teď virus. Je to dokonalé, protože nemůžeme dokázat, že neexistuje. Je neviditelný. A neviditelní nepřátelé jsou ideální prostředek. Podstatné je vystrašit lidi, vyvolat v nich strach a potom jim vnutit, že pouze stát je ochrání před neviditelným nepřítelem“.

„Globální kapitalistická třída si uvědomila, že má problém – nemohou kontrolovat malé podniky. Dá se to vyřešit tak, že malým podnikům odstřihnete příjmy … Toto je ekonomická válka. Od dubna milionáři-globalisté zvýšily svůj majetek o 27 procent.  Lockdown pracuje v jejich prospěch … Jsme svědky uchvácen ekonomické moci“.

„Za posledních dvacet let jsme v USA zažívali finanční převrat … Po finančním převratu, když ukradli všechny peníze důchodového zabezpečení … potřebovali záminku k tomu, aby se systému zmocnili a zásadně ho změnili. A tak se u nás objevil zázračný virus … Kvůli zázračnému viru nemáme peníze v sociálním zabezpečení. Kvůli viru nemáme peníze v pokladně! A teď máme dokonalou zázračnou výmluvu“.

Кэтрин Остин Фиттс о враге, существование которого невозможно доказать vyšel 6.2.2021 na fondsk.ru. Slovenský překlad vyšel 21.2.2021 na www.hlavnydennik.sk. Český překlad vyšel 13.7.2021 na na https://afinabul.wordpress.com.

Známka 1.3 (hodnotilo 180)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 882