Covidové hoaxy a fakta

Alien

18.5.2021 Komentáře Témata: Covid teror 1189 slov

Denně čelíme covidové propagandě na všech úrovních. Nejen té vládní a masmediální, ale i od mnoha placených provokatérů v diskusích na internetu. Shrnu oproti mainstream hoaxům fakta ohledně covid-19.

- Oficiální čísla nemocných a úmrtí u covid-19 jsou masově prokazatelně falšovaná, přiznávají to sami lékaři z nemocnic i insideři z řad úředníků = skutečná čísla jsou řádově nižší, podobná běžné sezonní chřipce.

Motivací jsou navýšené bonusy nemocnicím za covid pacienty, i vládní, mediální a policejní teror.

- Po půl roce zavedení extrémních protizdravotních opatření začala mít tato opatření obrovský negativní vliv na zdraví většiny občanů, což už se v drtivém dopadu reálně projevilo na zvýšených počtech nemocných a úmrtí na různé nemoci. Pokud začnete lidi trvale děsit, dusit kontaminovanými hadry, snížíte jim přísun kyslíku a zvýšíte přísun CO2, odeberete jim přístup k preventivní lékařské péči a ještě jim zrušíte většinu práv a podmíníte je dušením se, invazivním testováním a očkováním jedovatými/smrtícími experimentálními vakcínami = vytvoříte epidemii a statisticky vyšší počet úmrtí vždy a všude.

Kdyby měla chřipka stejné promo a opatření, bude mít čísla ještě vyšší. Nebudeme řešit, že nám už na rok chřipkové kmeny záhadně zmizely z planety a přejmenovaly se na covid-19.

- Vakcíny jsou prokazatelně, nezpochybnitelně experimentální, nestandardní a rizikové. Standardní doba vývoje průměrné vakcíny je minimálně 5-10 let. A i pak má většina novodobých špatné výsledky a mnoho vedlejších účinků (např. právě proti chřipce). Zvláště a logicky pak proti virovým kmenům, které často mutují a vakcíny se rychle v čase stávají neúčinné. Proto jsou dlouhodobě úspěšné vakcíny primárně u těch nemocí, kde k rychlým a častým mutacím nedochází a vakcíny si tam prošly desetiletími vývoje.

(Nejen) u mRNA vakcín jde navíc o zcela novou metodu, kde nikdo neví, co to s organismem očkovaných udělá v delším časovém měřítku a odborné předpoklady dopadů jsou spíše negativní.

Z praxe už zazněla svědectví, že se očkovaní stávají přenašeči viru či jeho mutací, že se ženy stávají neplodnými a muži impotentními atd. Což by zcela zapadalo do známých cílů osob, které za vakcinačním byznysem a farmaceutickými mafiemi stojí a nijak se snahou o depopulaci a přeformátování společnosti netají (např. klany Rockefeller, Rotschild, Gates, Clinton apod).

- Praxe ukazuje, že vakcíny proti covid-19 chrání velmi málo, mnoho zdravých lidí touto nemocí naopak po naočkování onemocnělo (stává se stejně u očkován í proti chřipce). Vedlejší účinky i u dříve zdravých lidí jsou krom už mnoha úmrtí časté a u některých devastační (ochrnutí apod).

Dále je i výrobci přiznaným faktem, že tyto vakcíny NIJAK nechrání proti samotné nákaze nemocí (jaký pak mají smysl?), pouze by měly teoreticky pomoci proti nejtěžšímu průběhu nemoci (středně těžký i se všemi riziky tedy může nastat). Očkovaní také dále prokazatelně zůstávají přenašeči viru, což situaci pouze zhoršuje, pokud jim stát přiznává status zdravých.

- Standardním lékařským řešením nemocí není vakcinace, ale PREVENCE životním stylem a LÉČBA prověřenou medikací. Co udělaly evropské vlády? Naopak občanům terorem vnutily nejhorší možný životní styl, přikázaly jim se děsit, dusit, nehýbat, necvičit a být zavření ve stresu doma. Dále znemožnily či zakázaly distribuci prověřených léků (ivermectin, isoprinosin a další) a potřebných ochranných pomůcek. Za celý rok nebyla "česká" zločinná vláda schopna rozjet ani jednu jedinou továrnu ani na ty roušky, natož s nanovlákny.

A nakupovala předražené, kontaminované, proti virům zcela nepoužitelné asijské zboží, na kterém se zainteresovaní političtí a lékařstí zločinci prokazatelně podvodně obohatili o obrovské částky. Zde je jen třeba dodat, že všichni organizátoři této akce musí skončit na mnoho let ve vězení, se zabavením veškerého rodinného majetku (může se rozdělit třeba jako odškodné mezi pozůstalé po naivních očkovaných).

- Neotestované, rizikové vakcíny jsou proti virům asi tak použitelné jako plošně nasazené roušky a respirátory (sami výrobci uvádějí, že nejsou určeny proti virům a svými parametry ani být nemohou), nadělají víc škody než užitku. Vláda či lékaři, kteří doporučí nebo dokonce přikáží pod sankcemi a policejním terorem proti virům něco tak absurdního, nefunkčního, škodícího jako roušky/respirátory, ztrácejí zcela kredibilitu už naprosto v čemkoliv a nikdo svéprávný je už nemůže brát vážně.

- Standardní stav je, že stát ponechává na občanech, jestli se proti něčemu naočkují nebo ne. Rozumná a pronárodní vláda podává k nemoci i k vakcinaci objektivní informační servis kladů a záporů, ne jednostrannou a nátlakovou propagandu. Pokud stát ochrannými pomůckami, testováním či očkováním podmiňuje základní práva občanů nebo dokonce jejich dětí (čímž občany zločinně vydírá), nastává fašistická totalita.

- Výrobci vakcín mají ohledně dopadů vakcín na očkované tzv. indemnitu, tedy naprostou trestně-právní beztrestnost a také občansko-právní nevymahatelnost odškodnění od očkovaných lidí či jejich pozůstalých.

To samo o sobě mluví pro svéprávného myslícího člověka za vše.

- V českých a slovenských domovech důchodců došlo okamžitě a v přímé souvislosti s očkováním k mnoha úmrtím a jedná se reálně o masové vraždy.

Tito lidé žili rok defacto v izolaci, pracovníci dodržovali veškerá opatření a hlavně ti lidé byli předtím rok v pořádku. Samotní provozovatelé těchto míst radši očkování vyděšeně zastavili. Prokazatelnější praktický test rizikovosti a smrtnosti daných vakcín ani není. Zabily je nezpochybnitelně ty vakcíny, co se tady píchají populaci a cílem je tím napíchat i děti. K tomu hlásí velké množství i mladých, zdravých lidí po očkování zásadní zdravotní potíže se slovy, že nikdy předtím a po žádném jiném očkování toto nezažili.

- V neposlední řadě, nikdy se nejednalo dle zavedené definice o epidemii.

- Během roku údajné epidemie se bez jakékoliv logické souvislosti s viry mění zákony, přepisuje resp. ruší Ústava a zavádí fašistický společenský systém.

Používá se tzv. salámová taktika vaření žáby. Skrz vyvolání strachu se postupně kousek po kousku změní původní stav na naprosto nemyslitelný, jehož jednorázové nastolení by lidé nikdy nepřijali. Za rok se tak bezproblémově zavedla brutální fašistická totalita, která je následována fašistickým digitálně-zdravotnickým koncentrákem. Proto bylo velkou chybou akceptovat roušky podmíněné základními občanskými právy a měli pravdu ti, kteří varovali, že budou následovat respirátory, testy, vakcíny, očkovací průkazy podmíněné a následně povinné.

Tímto paralelním přeformátováním společnosti a práv je naprosto jasné, že od začátku tady vůbec o žádný virus ani o zdraví občanů nejde, ale pouze o klasickou false flag operaci, kdy se vyděšením davů přeformátuje společnost a její standardy odebráním většiny či všech občanských práv ve prospěch údajného zajištění bezpečnosti. To je v historii tisíckrát nastupujícími totalitami či diktátory zopakovaná manipulační technika, kterou zná každý už trochu v dějinách znalý člověk.

Měnily se snad zákony, Ústava a od základu životy občanů kvůli povodním? NE. Protože tam šlo skutečně o přírodní katastrofu a její řešení, nic víc a nic méně. Měnily se snad kvůli masové imigraci barbarů, kteří krom jiného přinášeli všechny možné nemoci, nesrovnatelně horší než covid? NE. Protože tu vládnoucí třída organizovala a podporovala.

* * *

Pokud si těchto faktů někdo nevšiml ještě po roce korona teroru a zavedeného koronafašismu, tak je nepoučitelný hlupák nebo agent provokatér, který je za to placen. Nutno bohužel dodat, že strachu a propagandě propadla i část jinak inteligentních a slušných lidí. S těmi je potřeba být trpěliví a shovívaví.

Pokud naši zem nepřevezmou vlastenecké, zásadové kádry, které nelze koupit, zastrašit ani zkazit, tak se velice obávám, že právě čelíme nejhorší genocidě našeho národa od nástupu té křesťanské proti Staroslovanům i jejich následovníkům. Je zjevné, že po dobrém s vlastizrádci udělat pořádek nepůjde a včera bylo pozdě.

Známka 1.3 (hodnotilo 239)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 3

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 211