Dejte si pozor na testy PCR a neúprosnou kampaň „očkovat, očkovat, očkovat“

Peter Koenig

28.4.2021 Komentáře Témata: Zdraví, Očkování, Covid teror 1444 slov

Ohledně spolehlivosti testu PCR jsou vyslovovány pochybnosti již celou řadu měsíců, ne-li od samého počátku vyhlášení pandemie covid-19, a v poslední době vznesla pochyby i Světová zdravotnická organizace. Nicméně tento test je nám stále více a více vnucován, a to navzdory skutečnosti, že se do popředí dostává stále více vědeckých důkazů o tom, že test se absolutně nehodí pro zjištění, zda je člověk „infikován“ virem covid-19. Podle některých vědců existuje až 90% falešně pozitivních výsledků. Kromě toho pozitivní výsledky v 97% případů nejsou známkou toho, že onemocníte a objeví se u vás příznaky. Zejména mladí lidé a lidé bez jakýchkoli komorbidit zřídkakdy vykazují nějaké příznaky.

Na druhou stranu západní země, především Evropa a USA, vytrvale usilují o to, aby se očkovalo-očkovalo-očkovalo - a to látkou, která se ani nekvalifikuje jako vakcína, konkrétně novým typem toho, co se nazývá „genová terapie“, vakcínou typu mRNA, která ovlivní lidský genom, velmi pravděpodobně lidskou DNA. mRNA znamená poslíček ribonukleové kyseliny.

Mezi nejznámější farmaceutické výrobce těchto látek typu mRNA, nesprávně nazývaných vakcíny, patří Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson a Johnson (J & J). Několik dalších inokulací od Billa Gatese, které vytvořila společnost GAVI Alliance (Světová aliance pro vakcinaci a imunizaci), se také nazývá „vakcíny aliance“. Mají sídlo v Ženevě, hned vedle budovy Světové zdravotnické organizace.

Tato terapie není testována. Nebyly provedeny ani žádné zásadní pokusy na zvířatech. Několik málo pokusů na zvířatech - provedených na fretkách a krysách - mělo za následek uhynutí všech testovaných zvířat. Na základě prohlášení o nouzovém stavu Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) uznal závažnost současné situace v oblasti veřejného zdraví a vydal tzv. Povolení pro nouzové použití (EUA), jde však v podstatě o genovou terapii, nikoli vakcínu. Proto byly vynechány další pokusy na zvířatech a tato experimentální genová léčba, injekce mRNA, se dostaly přímo k lidem - kteří nyní slouží jako pokusní králíci.

O obrovském riziku a nebezpečí této terapie si můžete přečíst nedávný exkluzivní rozhovor na webu Lifesitenews.com (7. dubna 2021). Je to svědectví Mike Yeadona, bývalého viceprezidenta a hlavního vědeckého pracovníka ve společnosti Pfizer, který říká: „Vaše vláda vám lže takovým způsobem, který by mohl vést k vaší smrti“. Celý rozhovor naleznete zde.

Vypadá to, že tzv. očkování a testování spolu souvisí v obrácených poměrech, tj. čím méně lidí se nechá dobrovolně očkovat, tím více budou vlády vynucovat na populaci chybné testy PCR. V mnoha zemích, například ve Švýcarsku, vláda „umožňuje“ školám testovat děti, včetně mateřských škol, a to čtyřikrát za měsíc, a firmy mohou dělat to samé - pro „bezpečnost svých spolupracovníků“. Vůbec přitom nevadí, že většina lidí v mnoha zemích stále pracuje z domova. Pokud se nepodrobíte testu nebo se nenecháte očkovat velmi pochybnou vakcínou, může to vést k propuštění, ztrátě zaměstnání. To je tak deprimující a děsivé, toto covidové šílenství.

Nyní zavedli „samotestovací sady“, které prodávají nebo distribuují lékárny. Navzdory intenzivní propagandě většina těchto testů, které vlády zakoupily a dotovaly, zůstává ve skladech lékáren, neboť tomuto šílenství je ochotno podrobovat se stále méně lidí. Navrch k tomu všemu musíte oznamovat pouze pozitivní testy z těchto samotestovacích sad - což je jen další zkreslení již tak falešného obrazu tzv. „míry infekce“. Nezdá se, že by se nad tím někdo pozastavoval. A pokud ano, tak to nedělají DOSTATEČNĚ NAHLAS.

Samozřejmě, že čím víc narůstá počet pozitivně testovaných osob na covid, tím větší je ochota nechat se očkovat, což propaganda předpokládá, a pokud ne, je to lepší ospravedlnění pro další lockdown, větší strach - a znovu - možná - větší ochotu se nechat očkovat. Vidíte - všechny akce vedou k většímu strachu a nakonec k „většímu očkování“. Jako kdyby zemím byla přidělena kvóta na očkování, kterou musí splnit, a zdá se, že neexistuje žádný dostatečně silný nátlak, který by přiměl lidi podrobit se tomuto příšernému, nevyzkoušenému očkování.

Dokonce i americký špičkový doktor Dr. Anthony Fauci vyjádřil své pochyby o účinnosti vakcín. Podívejte se zde.

Můžeme se také ptát, proč Evropa a USA nepovolují ruskou vakcínu Sputnik V nebo některou z mezinárodně zaváděných čínských vakcín. Možná proto, že tyto vakcíny jsou skutečnými vakcínami, založenými na desítkách let zkušeností, tradiční metodě vstřikování slabého nebo mrtvého viru, který bude reagovat při kontaktu se živým virem a vytvoří protilátky k vytvoření imunity - aniž by to ovlivnilo vaši DNA?

Je stále více zřejmé, že za tímto divokým šílenstvím kolem testování a očkování je speciální agenda. Nyní tomu nasadili korunu. Aby pro tohle všechno našli důvod, v nové zprávě se naznačuje (má být ještě potvrzeno), že podle univerzity Johna Hopkinse můžete být očkováni pomocí testu PCR, aniž byste o tom věděli (11. dubna 2021). Tak už je to tady.

Proč je tedy „očkování“ tak důležité? Navíc hlavně očkování vakcínami typu mRNA. Proč? Jedním z důvodů může být toto: jak uvádějí deníky The Daily MailRT.

Vědci Pentagonu objevili mikročip, který ve vašem těle vycítí COVID-19.

Tuto technologii vyvinula Agentura pro pokročilé výzkumné projekty (DARPA), která působí pod Pentagonem. U některých lidí to jistě vyvolá obavy z toho, že vládní agentura zavede občanům mikročip. Kdo ví, co ještě mikročip ve vašem těle udělá. Cokoli, co pochází od agentury DARPA, není tak neškodné, jak to vypadá, a rozhodně to není nic zajímavého ani přesvědčivého pro lidi, kteří stejně nemají zájem o covidovou injekci.

Kromě toho vedlejší účinky těchto neotestovaných toxinů, které jsou prezentovány jako vakcíny, jsou řádově mnohem vyšší než u konvenčního očkování. Web The Defender (Ochrana dětského zdraví - CHD) uvádí statistické údaje z amerického Národního institutu veřejného zdraví (CDC), že systém hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS) přijal a zaznamenal údaje, že v době mezi 14. prosincem 2020 a 1. dubnem 2021 bylo celkově ohlášeno 56 869 nežádoucích účinků, včetně 2 342 úmrtí - nárůst o 93 během předchozího týdne - a 7 971 vážného ublížení na zdraví, nárůst o 245 během stejného období. Zde jsou aktuální výsledky z CDC.

Podle CDC jsou tyto údaje výrazně podhodnoceny.

V lednu 2019 Světová zdravotnická organizace (WHO) definovala rostoucí počet kritiků vakcín jako jednu z deseti největších hrozeb pro celosvětové zdraví, a od bezprecedentního fiaska s očkováním proti koronaviru se počet lidí, odmítajících vakcíny, znásobil. Mezitím se začal objevovat odpor i v tradiční lékařské komunitě. Avšak čelní představitelé Světové zdravotnické organizace nadále trvají na nerealistické míře proočkovanosti nejméně 70%.

Proč tento obrovský tlak na očkování? Víme, že úmrtnost na covid-19 je srovnatelný s běžnou chřipkou. Například o tom hovoří Dr. Fauci v nezávisle posouzené studii „Navigování v neprozkoumaném“. Při poslechu Dr. Yeadona se také dozvíme, že očkování je zbytečné, protože existuje mnoho účinných preventivních a léčebných metod.

Kromě okamžitých vedlejších účinků může být mnohem podstatnější střednědobé až dlouhodobé vedlejší poškození. Dr. Yeadon, bývalý viceprezident společnosti Pfizer, uvedl, že to bude trvat tak dva tři roky, a budeme svědky masivního vymírání, jako při genocidě, kvůli vakcínám mRNA. Podívejte se zde.

Je stále jasnější, že za touto covidovou a vakcinační kampaní stojí eugenická agenda obrovských rozměrů. Nedávno to také uznal přední německý právník v oblasti lidských práv Dr. Reiner Füllmich, člen vyšetřovacího výboru pro koronavirus, celosvětově vyšetřující stíhání podvodných hlášení o očkování proti covidu, testování a vedoucí k podvodným „údajům případů“ - a k masivní snaze rozšířit strach v populaci. Společně se svým týmem podává několik hromadných žalob v USA a Kanadě, a několik žalob proti jednotlivcům a institucím v Evropě a USA. Tyto nadcházející procesy nazývá „Norimberk 2“ podle norimberských procesů po druhé světové válce.

V nedávném rozhovoru (12. dubna 2021) Dr. Füllmich uvedl, že vidí světlo na konci tunelu. Také mluvil o koronavirových opatřeních:

Jedná se o nejhorší zločiny proti lidskosti, jaké kdy byly spáchány. Těch pár lidí, kteří stále dokážou myslet samostatně, asi 10 až 20 procent populace, vědí, že se otázka nikdy netýkala viru nebo lidského zdraví, ale obrovského ztenčení světové populace a úplné kontroly.“ - Celý rozhovor naleznete zde.

K této strašné budoucnosti, kdy možná smrt čeká na stovky milionů lidí kvůli vakcínám, budou možná opakovaným testováním implantovány látky typu mRNA starým i mladým lidem, včetně dětí, bez jejich vědomí - a v některých zemích bude dokonce vynucováno opakované testování.

Pokud se budeme řídit slovy zkušeného doktora Mike Yeadona, bývalého viceprezidenta společnosti Pfizer, možná zde bude docházet k hromadnému vymírání - úplné genocidě - za pár let.

Kromě vedlejších sociálních, ekonomických a zdravotních škod, které jsou udržovány prostřednictvím falešných údajů o covidu a strachu, který v nás vyvolává vláda, zažívají stovky milionů lidí bídu, zoufalství a žalostný hladomor - vedoucí k úmrtí.

Je masivní vylidňování cílem tohoto koronavirového podvodu?

Proto si uvědomte, že ještě větším vystavením riziku je akceptování neustálých výzev ohledně testování, a stále dalšího a dalšího testování. Buďte ostražití a vnímaví, a běžte za světlem.

Beware of Covid PCR Testing and the Relentless “Vaccinate Vaccinate Vaccinate” Campaign vyšel 16.4.2021 na Global Research. Překlad v ceně 561 Kč Zvědavec.

Známka 1.4 (hodnotilo 177)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 14 436