Americká armáda je teď úplně „probuzena“ a pronásleduje každého, kdo je proti

Pentagon nyní připomíná salonek na Yaleově univerzitě

Tucker Carlson

8.4.2021 Komentáře Témata: Politická korektnost, Rasismus, USA, Vojenství 1929 slov

Velitelství zvláštních operací Pentagonu (Special Operations Command) vydalo nedávno na svém oficiálním účtu na Twitteru oznámení. Velitelství zvláštních operací má pro americkou armádu i naši zemi velký význam. Pod toto velitelství spadá jednotka Delta Force, týmy SEAL a naši ostatní nejoslavovanější, nejlépe vycvičení a nejobávanější válečníci. Tento tweet oznámil, že muž jménem Richard Torres-Estrada je nyní „šéfem rozmanitosti a začlenění“ v amerických speciálních silách. K oznámení přiložili jeho fotku.

Velitelství zvláštních operací Pentagonu na svém webu poté velmi prominentně uveřejnilo odkaz na svůj nový, rozsáhlý, „strategický plán rozmanitosti a začlenění“.

Jediná věc, kterou o tomto plánu víme, je, že povede k dramatickému snížení standartu v řadách našich elitních vojáků. A je dost možné, že se to již dávno děje. Jak to učiní Ameriku bezpečnější? To nám generálové nevysvětlili. To na jejich webu nenajdete. Místo toho nám sdělili, že „každý z nás chápe, že rozmanitost a začlenění jsou operativními imperativy“. Neřekli proč, pouze řekli, že to jsou imperativy. Toto tedy bude mít Richard Torres-Estrada na starosti.

Otázka zní: Kdo přesně je Richard Torres-Estrada? Jeho stránka na Facebooku nám naznačuje, o koho jde. Najdete tam ostrou kritiku naší policie, najdete tam primitivní propagandu hnutí BLM, a najdete tam obrázek Donalda Trumpa, jak před kostelem drží Bibli. A hned vedle Trumpa je fotografie Adolfa Hitlera. Asi nám Richard Torres-Estrada chce sdělit, že ti dva jsou stejní.

A tento člověk teď bude dohlížet na přijímání vojáků do elitních jednotek SEAL.

Pokud se ptáte, zda se naše vrchní vojenské velení „probudilo“ tedy nadšeně připojilo k hnutí „woke“, tak vás ujišťuji, že se to už definitivně stalo. Pentagon nyní připomíná salonek na Yaleově univerzitě, ale s řízenými střelami. A to by vás mělo zajímat.

Zbytek světa se mezitím posouvá dál a každým dnem se stává hrozivějším. Dnes v noci (26. 3. 2021) byl Suezský průplav, jeden z nejrušnějších plavebních kanálů na světě, zablokován uvízlou kontejnerovou lodí. Byla to nehoda? Možná. Možná ne. Nevíme. Víme však, že Suezský průplav je pro světovou ekonomiku životně důležitý. To není žádné přehánění.

Suezský průplav je jedním z asi tuctu strategických bodů, které ovládají prakticky veškerý globální obchod. Nyní je Suezský průplav ucpaný a to ohrožuje kritické národní zájmy USA.

A jak Pentagon reaguje na tuto strategickou výzvu? No, právě teď je zaměstnán řešením jiných problémů. Během posledního měsíce celá americká armáda operovala podle rozkazu „stand-down“ ( „Konec pohotovosti“) vydaného novým ministrem obrany Lloydem Austinem, armádním dodavatelem, který nyní armádu řídí. Lloyd Austin je přesvědčen, že skutečnou hrozbou pro Ameriku není čínská vláda nebo paralyzovaný globální obchod, nýbrž Američané, kteří nevolili Joea Bidena.

V Senátu hlasovalo pro potvrzení Lloyda Austina ve funkci 43 republikánů a od té doby o něm ani nemukli a neosmělili se k žádné kritice - jsou paralyzováni. Jsou paralyzováni, protože Lloyd Austin nemá problém okamžitě označit své oponenty za rasisty.

„Zbavujeme se rasistů a extremistů“. Klíčovou otázkou však je, jak Lloyd Austin definuje rasistu a extremistu? Na definici záleží. Například tento pořad byl odsouzen jako nebezpečná hlásná trouba nadřazenosti bílé rasy – za to, že jsme zde četli výroky Martina Luthera Kinga. Takže stojí za to zjistit, co vlastně Austinova slova znamenají. Lloyd Austin vám však žádnou definici neposkytne. A neposkytne nám ji úmyslně, protože to, čeho jsme svědky, není pokus o vylepšení armády. To, čeho jsme svědky, jsou politické čistky v armádě Spojených států.

A teď si představte, co se dělo během vojenského školení o „extremismu“. Mnoho řadových vojáků si položilo docela zásadní otázku: Nebyly výtržnosti hnutí BLM a Antifa loni v létě spáchány „extremisty“? Vypadá to, že byly – bylo během nich zavražděno mnohem více lidí, než zemřelo 6. ledna 2021 na Kapitolu. Výtržníci z BLM a z Antify vypálili večerky a jiné malé podniky. Z městských ulic udělali kůlničku na dříví. Na některých místech je zastavila až Národní garda. Proč tedy nejsou tito lidé označeni jako „extremisté“?

Muž jménem Ramón Colón-López byl povolán, aby vysvětlil vojákům, proč se mýlí. Colón-López je jedním z hlavních poradců předsedy Sboru náčelníků štábů. Připustil, že tyto otázky „přicházejí od všech šarží, se kterými mluví. Někteří lidé mudrují ‘Dobře, tak se staly události 6. ledna. Ale jak to, že se nezabýváte tím, co se dělo předtím, v Seattlu? '“

Jo, přesně tak. To je vlastně samozřejmá otázka. A Ramón Colón-López na ni má odpověď. Ve skutečnosti je to spíše hrozba. „Jsem znepokojen tím, jak se někteří lidé dívají na současnou situaci a že si myslí, že mohou jednat podle svých osobních názorů,“ řekl. Jinými slovy, pokud máte takové samozřejmé otázky, jste ze své podstaty nebezpečným živlem. Colón-López uvedl, že tvrdě pracuje na tom, „aby zajistil, že všichni příslušníci armády budou chápat rozdíl mezi událostmi v Seattlu a ve Washingtonu, D.C.“

A jaké to jsou tedy rozdíly? Tady je jeden: BLM, vysvětlil Colón-López, je „organizace bojující proti sociální nespravedlnosti“, a proto není extremistická. A dále řekl: „Když byla armáda vyzvána, aby podpořila úsilí uklidnit situaci ve Washingtonu, udělali jsme to. Nikdo nás nepovolal vymáhat pořádek v Seattlu.“

Aha! Starostka Seattlu tedy nikdy nepovolala Národní gardu, aby Antifu potlačila. Antifa proto není extremistická organizace. To je samozřejmě směšné. Ve skutečnosti to ani není pravda. Ve skutečnosti Národní garda proti loňským nepokojům v Seattlu zasahovala. Ale to je v pohodě. Úkolem Colóna-Lópeze není říkat věci, které dávají smysl, ale tlumočit politickou zprávu od Bidenovy administrativy: nyní držíme opratě v rukou my.

Tento týden jsme mluvili s jedním agentem Úřadu pro potírání drog (Drug Enforcement Administration, DEA), který byl vyhozen z práce za to, že byl 6. ledna ve Washingtonu. Do budovy Kapitolu ani nevkročil. Ve skutečnosti dokonce bránil policisty před výtržníky. Je to dokonce natočeno na videu. Ale to mu nepomohlo. Nevolil Bidena, takže byl propuštěn. A jeho příběh není vůbec ojedinělý.

Začátkem tohoto měsíce zatkla FBI Anthony Alfreda Griffitha z Oklahomy. Podle FBI jeho zločin spočívá v tom, že vešel do budovy Kapitolu otevřenými dveřmi, pořídil několik fotografií a poté je předal federálním vyšetřovatelům. Trestní oznámení FBI obviňuje Griffitha z toho že „přihlížel tomu, jak se několik lidí snaží prorazit dveře“. A jéje, byl tam a viděl to.

Za zločin přihlížení páchání trestného činu jinými osobami hrozí Anthonymu Alfredovi Griffithovi sedm let vězení. Ale žádný strach. Lidé jako Anthony Alfred Griffith, jak nám říkají naši lídři, jsou extremisté. Hlásají nadřazenost bílé rasy. A naše armáda se musí zaměřit na to, aby nikdo, kdo hlasuje ve volbách jako Anthony Alfred Griffith, nemohl nikdy sloužit v amerických ozbrojených silách.

Senátorka Tammy Duckwothová (Demokraté, Illinois), 18. března 2021: „Musíme si bezpodmínečně posvítit na všechny bělošské rasisty, kteří jsou stále členy armády, a na to, jak se na ně zaměřuje nábor bělošských rasistických skupin. To musí přestat…

Senátorka Mazie Hironová (Demokraté, Havaj), 9. března 2021: „Zvažuji návrh legislativy, která by vytvořila samostatný represivní článek v Jednotném kodexu vojenského soudnictví, který by se zabýval násilným extremismem v armádě a vyslal odrazující zprávu, že tento druh chování nebude v armádě nikdy tolerován.

Kongresmanka Debbie Wassermanová-Schultzová, (Demokraté, Florida), 12. března 2021: „Viděli jsme spoustu zpráv upozorňujících na to, že mnoho útočníků byli veteráni. A pořád více si proto uvědomujeme, že se armáda musí více snažit a musí řešit extremismus ve svých řadách.

Tak to je opravdu úžasné. Senátorky Hironová a Duckworthová jsou skutečné extremistky. Jsou nejextrémnějšími členkami amerického Senátu. Tento týden se objevily v televizi a říkaly nám, že lidé se „špatnou“ barvou pleti nebudou přijímáni do federálního zaměstnání. Vyzýval k něčemu takovému někdo v Kapitolu 6. ledna? Nevíme ani o jedné takové osobě. A takový výrok okamžitě odsuzujeme. Podle definice jsou extremistkami právě tyto političky a přitom nám přednášejí o extremismu.

„Armáda musí udělat více pro řešení“ extremismu. A svým způsobem to dělá – tou svou agresivní propagací. Každé dva měsíce se vojenští velitelé setkávají na školení, kterému se říká „Fórum správcovství velícího generála pro armádní profesionály“. V lednu toto fórum zahrnovalo „profesionální debatu“ o spisku plném rasistické nenávisti - „Bílá křehkost“ (White Fragility) od šílené Robiny DiAngelové. Zjevný extremismus Robiny DiAngelové nikdo neodsoudil. Místo toho jej opěvovali.

Minulý měsíc nám to generálporučík Brad Webb, velitel vzdělávání a výcviku vzdušných sil, vysvětlil. Přiznal, že letectvo přijímalo uchazeče s průkazem soukromého pilota. To by se mohlo zdát jako celkem moudré - letectvo přece potřebuje piloty letadel - ale pro generálporučíka Webba to je systémový rasismus:

LT. GEN. BRAD WEBB: …Probíhají hluboké reformy pilotních testů a také testů důstojnických kandidátů, kde od začátku víte, že budete mít náskok…. pokud máte průkaz soukromého pilota. Ale na to má vliv socioekonomický původ. Jinými slovy, pokud jste dostatečně bohatí na to, abyste si mohli dovolit zaplatit hodiny létání, můžete získat pilotní průkaz. A to by nemělo být ohodnoceno takovým způsobem, že by to vylučovalo, víte, různé etnické skupiny.

Skutečná otázka zní: jak může takový pitomec dělat tak důležitou práci v americké armádě? Toto není Ministerstvo dopravy. Toto jsou vážné věci. Toto je federální agentura, které dáváme nejvíce peněz a která existuje, aby nás chránila před zahraničními hrozbami. A takoví chlapi tomu velí?

Tento člověk je velitelem vzdělávání letectva. A není žádnou výjimkou. V říjnu publikoval vedoucí náborové kanceláře letectva generálmajor Ed Thomas na Yahoo článek „86 % pilotů letectva jsou bílí muži. Zde jsou důvody, proč se to musí změnit“.

Možná vás zajímá, co si o tom myslí rodiny tisíců amerických bělošských pilotů, kteří zahynuli při obraně této země za posledních sto let. Ed Thomas chce, aby věděli, že jejich manželé a otcové a synové vlastně neměli vůbec létat, protože měli „špatnou“ barvu pleti. Zavolali jsme Edovi Thomasovi poté, co vyšel jeho článek, abychom se na to zeptali, a on byl tak laskavý, že byl ochoten s námi mluvit. Měli jsme s ním dlouhý rozhovor, ale vůbec nám nevysvětlil to jediné, na čem skutečně záleží: Jak by měla ta jeho rasová politika udělat naši zemi bezpečnější.

Zjevně mu to bylo jedno. Zjevně o tom ani nepřemýšlel. Jak mohl někdo takový získat v americké armádě takovou moc ? V americké armádě je takových generálů spousta.

Kongresman Matt Gaetz, (Republikáni, Florida), zastupuje tisíce příslušníků armády, lidí, kteří se přihlásili do ozbrojených sil, protože naši zem milují a chtějí ji chránit. A právě teď se za ně nikdo nezasazuje. Ale na nedávném jednání v Kongresu se jich kongresman Matt Gaetz zastal.

Gaetz: Za jak dlouho budou kšiltovky MAGA považovány za extremistický symbol? Za jak dlouho budou katolické nebo proti potratové skupiny nebo ti, kteří věří jen ve dvě pohlaví, příliš extrémní pro vládnoucí Wokisty? Vypadá to, že kultura rušení (cancel culture) začíná ničit naše vojáky a to je hnusné.

Hnusné. To bývá nadsázka. Ale tady to je vlastně eufemismus.

Tento článek je mírně upravený záznam komentáře Tuckera Carlsona z prvního vysílání jeho nového rozšířeného pořadu "Tucker Carlson Tonight", 26.března 2021 na kanálu FOX NEWS. Překlad čtenářka - děkuji.

Poznámka editora

Já myslím, že to je docela dobrá zpráva. Války rozhodují pěšáci. Síla americké armády spočívala v technice, jejich vojáci vždy stáli za prd. Nenechte se mýlit hollywoodskými filmy. Umějí házet bomby a střílet rakety na dálku ze svých klimatizovaných bunkrů, ale vypněte jim proud a budou namydlení. V bojích muž proti muži na co šáhli, to prohráli a všude dostávali na prdel. Teď to bude ještě horší. Nic tak nedemoralizuje tvrdé chlapy, jako tyhle politicky korektní žvásty. Je fajn, že budou ztrácet čas takovýma hloupostma a budou měknout a měknout. Až vyměknou. Revoluce požírá své děti.

Známka 1.1 (hodnotilo 123)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 1

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 0

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 426