Rekviem pro Donalda Trumpa

Paul Craig Roberts

3.1.2021 Komentáře Témata: Trump 1604 slov

Generální prokurátor Bill Barr, další Trumpův omyl, zaprodal nejen prezidenta Trumpa, ale také americkou demokracii, což dokazuje, že hlasování ve volbách je pro republikány zbytečné.

Barr znovu zopakoval - navzdory nezvratným důkazům, že listopadové prezidentské volby byly zorganizovány tak, aby byly odcizeny, a to úspěšně - že Trumpovo ministerstvo spravedlnosti nenašlo dostatečné důkazy o podvodu, které by anulovaly volby. Jak ale všichni víme, ministerstvo spravedlnosti, stejně jako soudy, nehledí na důkazy. Pokud by hleděli na důkazy, viděli by obrovské volební podvody, ale oni je nechtějí vidět. Chtějí se zbavit Trumpa.

Barr nyní ještě podpořil masivní volební podvody svým prohlášením, že neexistuje žádný důvod pro zabavení volebních přístrojů a hlasovacího softwaru kvůli prozkoumání. Samozřejmě, že takový důvod existuje. Existují hojná svědectví odborníků, kteří vysvětlili, jak byly přístroje naprogramovány, aby volily Bidena. Existují stovky podepsaných místopřísežných prohlášení od svědků, dokumentujících použití stovek tisíc podvodných korespondenčních hlasovacích lístků k dovršení odcizení voleb. To, že generální prokurátor řekl, že místopřísežná prohlášení nejsou žádný důkaz, je v rozporu s vlastními praktikami ministerstva spravedlnosti. Pokud místopřísežné prohlášení, učiněné pod trestem křivé přísahy, není důkazem, pak ministerstvo spravedlnosti už nikdy nebude schopné znovu zahájit řízení.

Ve skutečnosti jde o to, že Barr, člen establishmentu, se podílí na záležitostech establishmentu zbavit se „neestablishmentového“ prezidenta, který stojí v cestě agendám establishmentu. Prezident, který zastupuje spíše zájmy lidu, než zájmy establishmentu, je pro establishment hrozbou a musí být odstraněn. John F. Kennedy byl odstraněn kulkou. Trump byl odstraněn ukradenými volbami.

Abychom si uvědomili, do jaké míry se Trump staví proti establishmentu, poslechněte si jeho inaugurační projev před čtyřmi lety. Trump to myslel vážně, ale jak jsem napsal před čtyřmi lety, Trump neznal Washington a neměl tušení, koho by měl jmenovat, aby mu pomohl v tak ambiciózním počinu proti establishmentu. Obklopil se establishmentovou vládou, která byla proti němu, a obětoval jedinou osobu, která věděla, jak Trumpovi pomoci - generála Flynna, bývalého šéfa Obranné zpravodajské agentury (DIA) - demokratům. Je také pozoruhodné, že se Trump domníval, že jeho dcera se zetěm budou adekvátními poradci.

Trump byl lehkovážný ve výzvách vůči establishmentu a neměl ani jednu prezidentem jmenovanou osobu, která by mu pomohla. Naprosto se mu nezdařilo převzít kontrolu nad ministerstvem spravedlnosti, což zpečetilo jeho zkázu.

Tento článek píšu večer 21. prosince a Barr opustí funkci ke dni 23. prosince. Za méně než 48 hodin bude Barr pryč, a kde je Durhamova zpráva s obžalobou vysoce postavených představitelů Obamova režimu z CIA, FBI a ministerstva spravedlnosti, kteří se dopustili těžkých zločinů, kdy se snažili navléct obvinění na prezidenta Trumpa kvůli aféře „Russiagate“. Barr odchází z úřadu a neexistuje žádná zpráva, žádná odpovědnost, žádné obžaloby. Zkorumpovaný republikánský establishment umožnil demokratům a bezpečnostním agenturám, aby unikli trestu za to, že celé čtyři roky, kdy byl Trump ve funkci, ho blokovali falešnými zprávami o Russiagate a obžalobou z velezrady.

Jak to, že Barr nepodnikl žádné právní kroky v souvislosti s rozsáhlými důkazy v notebooku Huntera Bidena, z nichž některé zveřejnil deník New York Post, a všechny jsou nyní v rukou FBI? Americký zpravodajský web The Hill, který je velmi neobjektivní a zaujatý proti Trumpovi, s potěšením oznámil, že Bill Barr tvrdí, že neexistuje žádný důvod jmenovat zvláštního poradce, který by se měl zabývat záležitostmi Huntera Bidena.

Bill Barr je názorným příkladem „odpadu“, který tvoří washingtonský establishment a vládu USA. Není v nich ani kousek charakternosti, poctivosti nebo morálního svědomí. Ve Washingtonu je přítomna pouze chamtivost po větší moci a větším množství peněz. Nic jiného se nepočítá. Na americkém lidu záleží úplně nejméně ze všeho.

Trump je populista, nikoli revolucionář, a populista nemůže převzít práci revolucionáře. Revoluce potřebuje nějaké hnutí, které bude mít plnou důvěru. Je to sebevědomá americká vládnoucí elita, která způsobuje revoluci seshora s globalismem, „restartem“ Světového ekonomického fóra, lockdownem a příkazy. I kdyby si toho lidé mohli být vědomi a s pochybami uvažovat nad tím, že média hovoří jediným řízeným hlasem, americký lid je již natolik roztříštěný a rozdělený na nepřátelská uskupení identitární politiky, že je příliš nejednotný na to, aby odporoval revoluci seshora a vládní kontrole nad životy lidí.

Co může Trump dělat? Hovoří se o tom, že by Trump mohl použít prezidentské pravomoci, které zavedli George W. Bush a Obama, aby vyhlásil celostátní výjimečný stav a poté za pomoci armády uspořádal nové volby. Nic takového se ale nemůže stát. Kdyby Trump vyhlásil výjimečný stav, žádná část vlády by to nepodpořila. Pokud by se měly za asistence armády uspořádat nové volby, armáda by zvolila Bidena, jehož establishment vlastní. Armáda se chce zbavit Trumpa, který je hrozbou pro příjmy a moc vojenského/bezpečnostního komplexu. Trump chce přivést vojáky domů, chce normalizovat vztahy s Ruskem. Jinými slovy, Trump chce snížit hrozbu, která každoročně ospravedlňuje částku 1 miliardy dolarů pro vojenský/bezpečnostní komplex.

Trump je jediný Američan v politice, který může vytvořit skutečnou opoziční stranu, která by nahradila zbytečnou Republikánskou stranu. Trumpovi příznivci vědí, že ačkoli Trump získal ve volbách v listopadu 2020 o 10 milionů hlasů více, než v roce 2016, když vyhrál volby, a trojnásobně větší podporu černochů, volby mu byly i přesto ukradeny prostřednictvím naprogramovaných volebních přístrojů a podvodů s korespondenčními hlasovacími lístky. Hodně volebních expertů se domnívá, že Trump ve skutečnosti vyhrál volby o 20 milionů hlasů. Zcela zřejmě by Trump mohl stáhnout své voliče ze zbytečné Republikánské strany a vytvořit skutečnou opoziční stranu, ochotnou bojovat.

Trump by také mohl, neboť je ve skutečnosti multimiliardář, založit novou zpravodajskou službu, která by podávala alternativní vysvětlení řízených zpráv prestitutních médií.

Establishment si je toho samozřejmě vědom. Proto má establishment v plánu svázat Trumpovi ruce až po zbytek jeho života žalobami a soudními spory. Zkorumpovaní demokraté v New Yorku již pro něj mají připravený vykonstruovaný daňový proces. Demokraté a údajné „poškozené strany“ budou donekonečna podávat civilní žaloby, proti nimž se Trump bude muset hájit. Gangsterský Bidenův režim zařídí, aby ministerstvo spravedlnosti jmenovalo zvláštního prokurátora pro jakákoli obvinění a obžaloby, které vznesou. Až Trump opustí prezidentský úřad, bude po zbytek života čelit žalobám a stíhání.

Takže odpověď na otázku „co může Trump dělat?“ zní: nemůže udělat nic, ledaže by udělil milost sobě i své rodině. Pokud by to z nějakého důvodu nebylo možné, potom by měl Trump rezignovat ještě před koncem funkčního období, neboť by mu milost udělil jeho nástupce Pence.

Trump také musí omilostnit Juliana Assangeho, Edwarda Snowdena, Manningovou a všechny ostatní, kteří byli pronásledováni jen proto, že říkali pravdu o zločinech amerického establishmentu.

Trump by měl z udělení milosti hodně vytěžit. Měl by vyzdvihnout, že americký establishment neútočil na naše skutečné nepřátele, ale vlastence, kteří nám říkali pravdu. Měl by přednést projev o tom, že pravda spočívá v americkém lidu, nikoli ve Washingtonu, vládě a médiích - což jsou zcela zkorumpované instituce establishmentu. Měl by říci, že jediným obhájcem pravdy je lid, a že k prosazení pravdy je nutné použít vše, včetně násilí.

Pokud tohle Trump udělá, tak má tato země ještě nějakou šanci. Pokud ne, je s námi konec.

Establishment soustředil veškeré příjmy a bohatství do svých rukou. Spojené státy, kdysi spravedlivá společnost, mají nyní rozdělování příjmů a bohatství horší, než gangsterské státy třetího světa. Lockdown ukončí eliminaci střední třídy, která začala offshoringem, přesunutím pracovních míst ve výrobě. Zbývající střední třídu, majitele malých podniků, nyní ničí lockdown. Od nynějška bude všechno - restaurace, bary, všechny druhy podnikání - monopolizováno v řetězcích. V celé zemi budou jen obchodní řetězce Walmart a Amazon.

Běžným bílým Američanům je odpíráno vzdělání, vedení korporací, práce v médiích a zábavě. V zaměstnáních, která bílí Američané ještě zastávají, jsou podrobeni povinnému „rasovému školení“, kde je učí, že jsou „systémoví rasisté“, a kde dostávají pokyny, jak se vzdát své rasistické povahy. Odpor vůči této indoktrinaci vede k nezaměstnanosti.

Neskrývaná záměrná institucionalizovaná diskriminace bílých Američanů je důvodem, proč může Trump snadno vytvořit skutečnou opoziční politickou stranu. Pokud však předem neudělí milost sobě a své rodině, bude potřebovat každý dolar ze svých peněz a každou minutu svého života na obranu proti trestním a civilním žalobám, které proti němu vznesou ti, kteří ho chtějí zničit.

Není vůbec žádných pochyb o tom, že americký establishment Donalda Trumpa příkladně potrestá.

Tím bude chtít americký establishment sdělit každému z nás: „Buď budete s námi, nebo budete zničeni.“

Trump byl motivován vyhnout se válce s Ruskem. Ruské zbraňové systémy jsou natolik lepší, že by USA byly zcela zničeny, avšak Rusko by utrpělo jen malé škody. Navíc ruská populace není rozpolcená identitární politikou. Samozřejmě kromě té hloupější části ruské mládeže, kterou finančně podporují západní nevládní organizace, což Kreml pošetile dovoluje. Ruské populaci je však jasné, že Washington s nimi nemá dobré úmysly. Dříve či později na to přijde i ruská vláda, jejíž nekompetentní poradci stále tvrdí, že budoucnost Ruska leží na Západě.

Čína a Írán již vědí, jak si stojí s Washingtonem. Jakmile na to Kreml přijde, bezpečnostní dohoda a spolupráce mezi těmito třemi zeměmi fakticky ukončí jakékoli vyhlídky na hegemonii USA. Amerika se svým západoevropským impériem se scvrkne, protože globalismus již zničil její ekonomické základy a různorodost zničila její jednotu.

USA čelí krizi na všech frontách - politické, sociální i ekonomické - a neexistují žádná řešení. Politicky se demokraté a bezpečnostní agentury dopustili masivních volebních podvodů, které rozdělily zemi a zničily americkou demokracii. Sociálně je bílá populace démonizována a zažívá útoky v plném rozsahu. Z ekonomického hlediska Federální rezervní systém zřejmě konečně dosáhl bodu, kdy tištění peněz ohrožuje americký dolar. Jak zareaguje Federální rezervní systém? Zachrání dolar na úkor cen finančních aktiv, nebo nalije více peněz do stabilizace cen finančních aktiv na úkor dolaru? Ať už to dopadne jakkoli, bude ekonomické peklo to vyrovnat.

Je zcela možné, že my všichni, včetně elit, budeme ztraceni.

Requiem For Donald Trump vyšel 21.12.2020 na paulcraigroberts.org. Překlad v ceně 666 Kč Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 122)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 1

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,51 Kč
Euro
25,17 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,37 Kč
Švýcarský frank
25,74 Kč
100 japonských jenů
14,91 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,58 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 032,65 Kč
1 unce stříbra
642,07 Kč
Bitcoin
1 505 757,11 Kč

Poslední aktualizace: 26.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 520