„Pandémia“ Covid: je vytvorená úmyselná hospodárska depresia

Globálny „štátny prevrat“?

Michel Chossudovsky

Červené zóny, maska ​​na tvár, spoločenské dištancovanie sa, rušenie škôl, vysokých škôl a univerzít, už žiadne rodinné stretnutia, žiadne narodeninové oslavy, hudba, umenie: už nie sú pozastavené kultúrne udalosti, športové udalosti, už nie sú svadby, „láska a život “je úplne zakázaný. A v niekoľkých krajinách sú Vianoce pozastavené ... Je to ničenie životov. Nepripomína Vám to niečo?

Podľa doktora Pascala Sacré v článku s názvom Test COVID-19 RT-PCR: Ako uviesť do omylu celé ľudstvo.Testy ako prostriedok k lockdownu spoločnosti:

Toto zneužitie techniky RT-PCR používajú niektoré vlády ako neúnavnú a zámernú stratégiu podporovanú radami pre vedeckú bezpečnosť a dominantnými médiami na ospravedlnenie nadmerných opatrení, ako je porušenie veľkého počtu ústavných práv, zničenie ústavy, hospodárstva s bankrotom celých aktívnych sektorov spoločnosti, zhoršenie životných podmienok pre veľký počet bežných občanov, pod zámienkou pandémie založenej na množstve pozitívnych testov RT-PCR, a nie na skutočnom počte pacientov!!! V USA sú úmrtné listy sfalšované na základe pokynov CDC (Centers for Disease Control and Prevention).

V USA napríklad platí stav, čím viac Covidových úmrtí sa vykáže „tým lepšie“ pretože platby poisťovní sú omnoho výhodnejšie pre pozostalých.

Pozn. autora: na Slovensku je číslo diagnózy U07.1 pre potvrdenú infekciu Covid 19 a číslo diagnózy U07.2 pre podozrenie z infekcie Covid 19. Jednoznačná klasifikácia úmrtia na Covid neexistuje. Úmrtia sú zahrnuté do iných pľúcnych chorôb ako napr. astma, obštrukčná choroba pľúc, bronchitída, rakovina pľúc a pod. Preto aj čísla o úmrtiach na Covid 19 sú zavádzajúce. Okrem toho či človek zomrel priamo na Covid, alebo Covid bol sprievodnou chorobou iného závažného ochorenia zistí ťažko aj patológ. Príčina úmrtia tak môže byť rozdielna.

Ničia občiansku spoločnosť

Prázdne školy, prázdne letiská. Obchody, bary a reštaurácie a iné služby bankrotujú. Celá ekonomika je v kríze. Medzinárodné cestovanie a dovolenky sú pozastavené. Ulice sú prázdne. Sloboda slova je potlačená. Mainstreamové médiá vám nehovoria pravdu, zavádzajú. Dezinformujú vás pracujú metódou online cenzúry a strachom.

Lekári, ktorí spochybňujú oficiálne verzie, sú ohrození. Prichádzajú o prácu. Ich kariéra je zničená. Tí, ktorí sú proti lockdownu vlády, sú kategorizovaní ako „asociálni psychopati“.

 Prijímajte „veľkú lož“ a ste označený ako „dobrý človek“ s „empatiou“, ktorá rozumie pocitom druhých.

Na vysokých školách a univerzitách je na pedagogický zbor vyvíjaný tlak, aby podporoval oficiálne covidové verzie. Iný názor vedie k prepusteniu.

11. marca 2020: Vytvorená hospodárska depresia. Globálny štátny prevrat?

Pandémiu zahájila WHO 11. marca 2020, čo viedlo k blokáde a zatvoreniu národných ekonomík 190 (zo 193) krajín, členských štátov OSN. Pokyny vyšli zhora, z Wall Street, zo Svetového ekonomického fóra, z miliardárskych nadácií. Tento diabolský projekt je korporátnymi médiami neformálne označovaný ako „humanitárny“ pokus. Uzavretie globálnej ekonomiky sa predstavuje ako prostriedok na „zničenie vírusu“.

Znie to absurdne. Uzavretie skutočnej ekonomiky planéty Zem nie je „riešením“, ale skôr „príčinou“ procesu destabilizácie a ochudobnenia na celom svete.

Národné hospodárstvo v kombinácii s politickými, sociálnymi a kultúrnymi inštitúciami je základom pre „reprodukciu skutočného života“: Destabilizácia ekonomiky planéty Zem nemôže predstavovať „riešenie“ boja proti vírusu. Ale to je vynútené „riešenie“, v ktoré chcú, aby sme verili. A to je to, čo robia.

„Ekonomická vojna“

Destabilizácia národných ekonomík viac ako 190 krajín je aktom „ekonomickej vojny“. Táto diabolská agenda podkopáva zvrchovanosť národných štátov. Ochudobňuje ľudí na celom svete. Vedie to k špirálovitému globálnemu dlhu.

Tento súčasný zásah v 190 krajinách predstavuje destabilizáciu demokracie. Narúša zvrchovanosť národných štátov na celom svete bez potreby vojenských zásahov. Jedná sa o vyspelý systém hospodárskej vojny, ktorý zatieňuje ďalšie formy vojny vrátane konvenčných divadelných vojen.

Scenáre globálneho riadenia. Svetová vláda v post - Covidovej ére?

Projekt lockdownu z 11. marca 2020 využíva klamstvá na to, aby v konečnom dôsledku zaviedol celosvetový totalitný režim s názvom „Globálne riadenie sveta“ (nevolenými úradníkmi). Slovami Davida Rockefellera:

„... Svet je teraz sofistikovanejší a pripravenejší na prijatie svetovej vlády. Nadnárodná suverenita intelektuálnej elity a svetových bankárov je určite lepšia ako národné sebaurčenie, ktoré sa praktizovalo v minulých storočiach . “ (citované Aspen Times, 15. augusta 2011)

Scenár globálneho riadenia predstavuje rozšírenie neoliberálneho politického rámca uloženého tak rozvojovým, ako aj rozvinutým krajinám. Spočíva vo vyradení „národného sebaurčenia“ a vybudovaní Celosvetového spojenia proamerických proxy režimov kontrolovaných „nadnárodnou suverenitou“ (svetová vláda) zloženou z popredných finančných inštitúcií, miliardárov a ich filantropických nadácií.

V správe spoločnosti Rockefeller z roku 2010 s názvom  „Scenáre pre budúcnosť technologického a medzinárodného rozvojového priestoru“  sa uvažuje o scenároch globálneho riadenia a o krokoch, ktoré je potrebné prijať v prípade celosvetovej pandémie. Správa konkrétnejšie predpokladala simuláciu scenára Lock Step vrátane globálneho virulentného chrípkového kmeňa. Správa spoločnosti Rockefeller z roku 2010 bola zverejnená bezprostredne po pandémii prasacej chrípky H1N1 z roku 2009.

Tajné služby a „umenie lži“

Covidová kríza je prepracovaný nástroj mocenských elít a silových rezortov. Má všetky znaky plánovania spravodajskými službami pomocou „fingovaných lží a podvodných trikov“. Leo Strauss:  „tajné služby treba vnímať ako prostriedok pre tvorcov politík na dosiahnutie a ospravedlnenie politických cieľov“. A to je presne to, čo robia vo vzťahu k Covid-19.

Od 11. marca 2020 vstupujeme do novej fázy makroekonomickej destabilizácie, ktorá je ničivejšia a deštruktívnejšia ako 40 rokov „šokového zaobchádzania“ a úsporných opatrení zavedených MMF v mene dominantných finančných záujmov.

MMF a  Svetová banka sú v súčasnosti zapojené do prípravy a riadenia „postpandemických“ nových bežných dlhových operácií (v mene veriteľov) v rámci Veľkého resetu.

V roku 1974 bol zodpovedný za prípravu „Národného strategického bezpečnostného memoranda 200 (NSSM 200), ktoré  označilo vyľudnenie ako„ najvyššiu prioritu zahraničnej politiky USA voči tretiemu svetu“.

Tlak na „vyľudnenie“ v rámci veľkého resetu?

Dnes je Henry Kissinger pevným zástancom Veľkého resetu pod záštitou Svetového ekonomického fóra (WEF) spolu s Gatesovou nadáciou (ktorá sa tiež pevne usiluje o vyľudňovanie).

Nie je potrebné rokovať s národnými vládami alebo uskutočňovať „zmenu režimu“. Projekt z 11. marca 2020 predstavuje „globálnu úpravu“, ktorá spúšťa bankroty, nezamestnanosť a privatizáciu v oveľa väčšom rozsahu a jedným zásahom ovplyvňuje národné ekonomiky viac ako 150 krajín.

Celý tento proces je verejnosti prezentovaný ako prostriedok boja proti „Covidu 19“, ktorý je podľa CDC a WHO podobný sezónnej chrípke. (Vírusy A, B).

Hegemonická mocenská štruktúra globálneho kapitalizmu

Hnacou silou sú veľké peniaze vrátane miliardárskych nadácií. Je to komplexná aliancia medzi Wall Street a bankami, spoločnosťou Big Oil and Energy, takzvanými „obrannými kontraktormi“, Big Pharma, biotechnologickými konglomerátmi, korporátnymi médiami, telekomunikačnými, komunikačnými a digitálnymi technologickými gigantmi, think-tankov, lobistických skupín, výskumných laboratórií atď.

Táto komplexná rozhodovacia sieť zahŕňa významných veriteľov a bankové inštitúcie: Federálny rezervný systém, Európska centrálna banka (ECB), MMF, Svetová banka, regionálne rozvojové banky a Bazilejská banka pre medzinárodné zúčtovanie (BIS), ktorá hrá kľúčovú strategickú úlohu.

Na druhej strane sú priamo alebo nepriamo zapojené najvyššie stupne štátneho aparátu USA (a západní spojenci Washingtonu) vrátane Pentagonu, spravodajských služieb USA (a ich výskumných laboratórií), zdravotníckych orgánov, vnútornej bezpečnosti a amerického ministerstva zahraničia (vrátane USA). veľvyslanectvá vo viac ako 150 krajinách).

Prebiehajúce zhodnocovanie bohatstva superbohatými

„Vírus“ je zodpovedný za vlnu bankrotov a nezamestnanosti. To je lož. Medzi vírusom a ekonomickými premennými neexistuje príčinná súvislosť. Za týmto (rozhodovacím) projektom stoja silní finančníci a miliardári, ktorí prispeli k destabilizácii svetovej reálnej ekonomiky.

V priebehu posledných deviatich mesiacov inkasovali miliardy dolárov. Od apríla do júla celkové bohatstvo miliardárov po celom svete vzrástlo z 8 biliónov dolárov na viac ako 10 biliónov dolárov, 

V skutočnosti ide o najväčšie prerozdelenie globálneho bohatstva v histórii sveta. Je založený na systematickom procese ochudobňovania na celom svete. Je to akt hospodárskej vojny.

Bohatstvo amerických miliardárov sa od 18. marca 2020 do 8. októbra 2020 zvýšilo o 850 miliárd dolárov , čo predstavuje nárast o viac ako 28 percent. Tento odhad nezohľadňuje nárast bohatstva v období pred 18. marcom, ktoré bolo poznačené sériou krachov na trhoch s akciami. (Pozri Michel Chossudovsky, Economic Chaos and Societal Destruction, 7. novembra 2020 )

„Skutočná ekonomika“ a „veľké peniaze“

Prečo sú tieto politiky lockdownu v príčinnej súvislosti s Covidom 19 na čele bankrotu, chudoby a nezamestnanosti?

Globálny kapitalizmus nie je monolitický. Medzi superbohatými a prevažnou väčšinou svetovej populácie skutočne existuje „konflikt triedy“.

Ale v rámci kapitalistického systému existuje aj intenzívna rivalita. Konkrétne ide o konflikt medzi „kapitálom veľkých peňazí“ a tým, čo by sa dalo označiť ako „skutočný kapitalizmus“, ktorý tvoria spoločnosti v rôznych oblastiach produktívnej činnosti na národnej a regionálnej úrovni. Zahŕňa tiež malé a stredné podniky.

Prebieha proces koncentrácie bohatstva (a kontrola pokrokových technológií), aký vo svetových dejinách nemá obdoby, pričom finančné inštitúcie sú určené na to, aby si privlastnili reálne aktíva spoločností v bankrote, ako aj štátne aktíva.

„Druhá vlna“. Ďalší lockdown

Druhá vlna je lož. Predstavuje sa verejnosti ako prostriedok boja proti vírusu a záchrany životov.

To nám hovoria vlády. Kampaň zameraná na strach prepadla rýchlemu tempu, ktoré sa uplatňovalo súčasne v rôznych regiónoch sveta. 

Netreba dodávať, že na začiatku tejto druhej vlny je globálna ekonomika už v chaose. Dôvodom druhej vlny je zabrániť opätovnému otvoreniu sa národného hospodárstva.

Druhá vlna je zameraná na to, aby miliardárom umožnila prevziať vlastníctvo celých sektorov hospodárskej činnosti za ceny rockbottom. (totálne nízkej ceny).

Peniaze, ktoré si privlastnili v priebehu finančnej krízy (prostredníctvom priamej manipulácie), sa použijú na výkup bankrotujúcich spoločností. Všetko svedčí o príprave inštalácie globálneho totalitného štátu...

Vakcína

Očkovací program Covid (vrátane integrovaného digitálneho pasu) je neoddeliteľnou súčasťou globálneho totalitného režimu.

Čo je neslávne známy ID2020? Je to program elektronického preukazu totožnosti, ktorý využíva všeobecné očkovanie ako platformu pre digitálnu identitu.

„Veľký reset“

Rovnakí silní veritelia, ktorí vyvolali globálnu dlhovú krízu Covid, teraz ustanovujú „nový normál“, ktorý v podstate spočíva v zavedení toho, čo Svetové ekonomické fórum označuje ako „Veľký reset“:

Nezamestnaní (a bude ich veľa) budú mať univerzálny základný príjem a boli by im odpísané dlhy (zadĺženie a bankrot v obrovskom rozsahu je zámerným výsledkom blokovania a obmedzení) výmenou za odovzdanie ich majetku finančným inštitúciám, ktoré pomáhajú pri uskutočňovaní tohto veľkého resetu . WEF tvrdí, že verejnosť zbavená majetku si „prenajme“ všetko, čo potrebuje. Samozrejme elita, ktorá zaviedla tento „skvelý reset“, bude vlastniť všetko. (Colin Todhunter,  Dystopian Great Reset, November 9, 2020)

V roku 2030  „Nič nebudete vlastniť a budete šťastní.“  

Lockdown a zatvorenie globálnej ekonomiky sú „zbraňami hromadného ničenia“. Riešime rozsiahle „zločiny proti ľudskosti“.

Veľký reset je spoločensky rozdeľujúci, je rasistický. Je to diabolský projekt globálneho kapitalizmu. Predstavuje hrozbu pre veľkú väčšinu pracujúcich Američanov, ako aj pre malé a stredné podniky. Biden-Harrisova administratíva, ktorá sa aktívne podieľa na uskutočňovaní „Veľkého resetu“, predstavuje hrozbu pre ľudstvo.

Joe Biden bude presadzovať prijatie „Veľkého resetu“ WEF na národnej aj medzinárodnej úrovni, s ničivými ekonomickými a sociálnymi dôsledkami. Svetové ekonomické fórum (WEF) 2021, naplánované na leto 2021, sa zameria na implementáciu „Veľkého resetu“ . 

Pokiaľ nedôjde k významnému protestu a organizovanému odporu na národnej i medzinárodnej úrovni, bude Veľký reset  zakotvený do domácich aj zahraničných programov zahraničnej politiky administratívy Joea Bidena-Kamaly Harrisovej.

Je to to, čo nazývate imperializmus s „ľudskou tvárou“.

O autorovi:

Michel Chossudovsky je emeritný profesor ekonómie na Ottawskej univerzite, zakladateľ a riaditeľ Centra pre výskum globalizácie (CRG) v Montreale, redaktor globálneho výskumu. Pôsobil ako profesor v západnej Európe, juhovýchodnej Ázii, Tichomorí a Latinskej Amerike, ako ekonomický poradca vlád rozvojových krajín a pôsobil ako konzultant pre niekoľko medzinárodných organizácií.

Je autorom jedenástich kníh vrátane kníh Globalizácia chudoby a Nový svetový poriadok (2003), Americká vojna proti terorizmu (2005), Globálna hospodárska kríza, Veľká depresia dvadsiateho prvého storočia (2009).

K scenáru III. Svetovej vojny: Nebezpečenstvo jadrovej vojny (2011), Globalizácia vojny, Dlhá americká vojna proti ľudskosti (2015).

Je prispievateľom do Encyclopaedia Britannica. Jeho práce vyšli vo viac ako dvadsiatich jazykoch. V roku 2014 mu bola udelená Zlatá medaila za zásluhy Srbskej republiky za spisy o agresívnej vojne NATO proti Juhoslávii. Je zastihnuteľný na adresecrgeditor@yahoo.com

Záverečná poznámka autora:

Pre úplné pochopenie toho, čo sa vo svete deje, je nutné si článok viackrát prečítať. Ak máte dojem, že Vám článok prevzatý z nižšie uvedenej adresy niečo pripomína, nemýlite sa. Aj Slovensko je súčasťou tohto diabolského plánu. Myslíte si, že súčasní slovenskí politickí predstavitelia nie sú spriahnutí s predstaviteľmi tvorcov tohto diabolského plánu?

Svet čelí globálnemu sprisahaniu finančných a mocenských elít s centrálou v USA. Je čas, aby všetky postihnuté štáty sveta prostredníctvom zdravých národných síl vystúpili dôrazne proti plánovanému zotročeniu ľudstva. Ak to neurobíme, naše deti nám to neodpustia...

Známka 1.3 (hodnotilo 128)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 966