Přijdou brzy do vašeho sousedství v USA?

Pěšáci, požadující změnu režimu, pochodující jako bojovníci za sociální spravedlnost

Robert Bridge

30.9.2020 Komentáře Témata: USA, Trump 1291 slov

Získá „Trumpův režim“ pachuť taktiky barevné revoluce, kterou Amerika v minulosti použila proti „neliberálním“ zahraničním vládám, které se odmítly zařadit do neoliberální globalistické linie? Je to velmi pravděpodobné.

Navzdory velkému úsilí mainstreamových médií situaci bagatelizovat je stále větší počet Američanů vystavován agresi, zastrašování a pouličnímu násilí, které, jak se zdá, orgány nejsou schopny nebo ochotny potlačit. To není náhoda.

Řada akcí, které politická levice uskutečňuje od roku 2016, naznačuje, že současný chaos, který je v ulicích Ameriky, není žádné obyčejné lidové hnutí ve jménu „sociální spravedlnosti“, ale spíše pečlivě koordinovaný plán na vypuzení Trumpa v případě, že se demokratům nepodaří dostat Bidena do prezidentského úřadu. Skutečně, pro organizátory tohoto převratu je 4. listopad mnohem důležitější, než to, co se stane v den voleb.

K prvnímu náznaku problémů došlo v roce 2016, kdy nikdo jiný, než George Soros, začal během místních zákonných voleb utrácet za královské výkupné. Jak poznamenal deník Daily Signal, „(r)adikální aktivisté v oblasti sociální spravedlnosti poslouží jako nejvyšší státní zástupci pro tři hlavní předměstí Washingtonu, D.C. - včetně dvou nejbohatších okresů v USA - neboť politický akční výbor George Sorose nalil 2,1 milionu dolarů do běžně spících místních etnických skupin.“

Pouze šílení konspirační teoretici, jako je Newt Gingrich, zjevně vidí určité souvislosti mezi radikálními státními zástupci, podporovanými Sorosem, a jeho dalším oblíbeným projektem na podporování skupin „sociální spravedlnosti“, jako jsou hnutí Black Lives Matter a Antifa, která se občas dostanou do situace, kdy potřebují soudní systém, který jim bude nakloněný. A pokud se místním soudům někdy nepodaří chycené gaunery a kriminálníky zprostit viny a pustit je, Hollywood ne jednou předvedl až zneklidňující ochotu zaplatit kauci. Jediná věc, kterou rabující osoby a „mírumilovní demonstranti“ nyní potřebují, je vládní příkaz, který bude požadovat po lidech, aby nosili roušky na veřejnosti za účelem ochrany identity, a aby vlastníci nemovitostí pochopili, že budou stíháni, když se budou brát za svá práva, vycházející z 2. dodatku Ústavy.

Na oslavu jakkoliv posraného představení „Vytvořme znovu skvělou Ameriku“ jsem se rozhodla darovat 100 000 dolarů, abych pomohla protestujícím v celé zemi.

Nyní, když už radikálové mají institucionální podpůrnou strukturu, se odehrává zvláštní, přesto však ne zcela neočekávaná věc. Ačkoli ve Spojených státech docházelo k policejní brutalitě ještě dlouho předtím, než se Trump stal prezidentem, a má dopad na bělochy i černochy, „mírumilovní demonstranti“ si vybíjejí vztek především na republikánech, které si levice začala spojovat s „bílými rasisty“ a „fašismem“. Tato démonizace pravice, kterou mainstreamová média ráda zdůrazňují, dokud je Trump u kormidla, dává levicovým skupinám nezbytnou legitimitu, kterou potřebují k provádění svých činností.

Jako příklad uveďme způsob, jakým si členové hnutí Black Lives Matter agresivně dobírali republikány, když odcházeli z republikánského národního shromáždění, kde Trump přijal nominaci na prezidenta. Když senátor Rand Paul a jeho manželka Michele kráčeli po chodníku, rozvášněný dav zběsile volal „řekni její jméno!“ v souvislosti s Breonnou Taylorovou, 26letou černoškou, kterou v březnu zastřelila policie v jejím domě během zpackané razie. Očividně rozběsněnému davu nevadilo, nebo to vůbec nevěděli, že Paul se zasloužil o legislativu, která zakazuje policistům vstoupit bez varovného zaklepání, jako tomu bylo právě v případě, kdy byla zastřelena paní Taylorová.

Právě nás napadl rozvášněný dav, čítající přes 100 lidí, jeden blok od Bílého domu. Děkujeme policejnímu oddělení @DCPoliceDept, že nám doslova zachránili život před tímto poblázněným davem.

Pro ty, kteří se zabývají shodami okolností, uvádím další podivnou shodu náhod. Celá řada demokratů volá po přesně takovém trýznění a pronásledování Trumpových příznivců, k jakému nyní dochází v celé zemi. Například v červnu Maxine Watersová nabádala své příznivce, aby „vytvořili dav a vyštvali je pryč“. Nedávno Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na viceprezidentku, uvedla v rozhovoru se Stephenem Colbertem: „Oni (protestující) nepřestanou před listopadovými volbami, a nepřestanou ani po volbách... Nevzdají to, což by neměli, a my také ne.“

Čtení takových komentářů téměř nutí člověka k závěru, že demokraté, přinejmenším radikální progresivní křídlo Demokratické strany, si nedělají iluze o tom, že by měl Biden skutečné šance uspět a porazit Trumpa. Koneckonců, pokud by se jeho vítězství jevilo jako jisté, nebylo by třeba takovýchto výhrůžek. Jinými slovy, největší obavy demokratů nejsou ze skutečných výsledků voleb, které velmi pravděpodobně dopadnou nepříznivě, ale spíše z reakcí na výsledky. V tomto bodě jsou vnější okolnosti vším. Proto mainstreamová média, která drží basu s levicově nakloněnými volebními agenturami a fakultami, formují liberály - stejně jako to v roce 2016 udělali s naprosto nepřesnými předvolebními průzkumy - a vedou je k tomu, aby věřili, že Biden prostě nemůže prohrát. Není třeba mít vystudovanou teorii revolucí, abychom dokázali předpovědět, jak tito demonstranti z hnutí Black Lives Matter/Antifa, z nichž mnozí byli příliš mladí na to, aby mohli volit v roce 2016, budou reagovat na zprávy o tom, že další čtyři roky bude u moci „bílý rasista“. Určitě ne klidně a racionálně, to je jisté. Koneckonců, mluvíme o celé generaci, která promovala z oboru „probuďte se“ s marxistickou specializací v „americkém imperialismu“, a jejich vedlejším oborem byla „masová destrukce“.

Věděli jste, že:

Podle Princetonské studie bylo 91% výtržností a veřejných nepokojů v Americe, k nimž došlo od konce května, spojeno s Black Lives Matter.

To znamená, že 9 z 10 těchto veřejných nepokojů podporovala Demokratická strana a její systém na shromažďování fondů - ActBlue.

Kdy začne Joe Biden zapírat, že domácí terorismus patří k jeho základně?

Zde je vidět zmanipulování scény na plnohodnotnou „barevnou revoluci“, která propukne 3. listopadu, nebo krátce po tomto datu. Pokud někdo potřebuje ještě další důkazy, vzpomeňte si na výmluvný výrok Hillary Clintonové, že „Joe Biden by za žádných okolností neměl přiznat porážku“, protože vyhraje, „když necouvneme ani o píď“. Jinými slovy, volby nemají nic společného se sčítáním hlasů nebo dokonce s hlasovacími lístky, zasílanými poštou, ale spíše s tím, která strana má podle logiky Hillary Clintonové větší výdrž.

Jak jsme mohli vidět v jiných zemích, kde americké ministerstvo zahraničí připravilo půdu pro operace, zaměřené na změnu režimu, proti vládám a lídrům, kteří se jim nelíbili, jako například na Ukrajině nebo v poslední době v Bělorusku, nebude to „loutkáře“ stát téměř žádné úsilí. Zmobilizují „skupiny sociální spravedlnosti“, jako BLM a Antifa, aby hromadně vystoupily na protest proti výsledkům listopadových voleb. A jelikož mluvíme o domácí operaci, není nutné, aby nevládní organizace, které tajně pracují v zákulisí, povolaly místní obyvatele do akce. Zabití George Floyda rukou bílého policisty bylo to jediné, co bylo třeba k tomu, aby se zmobilizovala média a mladí levicoví radikálové proti „systémovému rasismu“, což je jen další způsob, jak říci „bílá nadřazenost“, což je pouze jiný způsob, jak říci „Donald Trump“.

Vrátili se domů supi, kteří chtějí změnu režimu v Americe? Bohužel, takovéto chmurné vyhlídky jsou každým dnem více a více pravděpodobnější, protože 3. listopadu budou prezidentské volby, které nebudou mít v dějinách USA žádný precedens. To bude den, kdy americká revoluce může oběhnout celý kruh.

Coming Soon to a U.S. Neighborhood Near You? Regime-Change Foot Soldiers Parading as Social Justice Warriors vyšel 22.9.2020 na Strategic Culture Foundation. Překlad v ceně 456 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 59)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 393