Udělejme ze symbolu konformity symbol odporu

David Dvořák

15.9.2020 Komentáře Témata: Covid teror 1314 slov

Dejte do bubnu všechny možné i nemožné opatření proti COVID-19, pak k němu postavte cvičenou opici a ... a garantuji vám, že rozdíl mezi vyhlašovanými opatřeními nepostřehnete.

Na úvod - netvrdím, že COVID-19 nemůže mít těžký a v některých případech fatální průběh. Ovšem právě v dnešní situaci by měla platit fakta a nikoliv dojmy. Na dojmy jsme dali v březnu 2020, protože statistická data (fakta) nebyla k dispozici. Dnes jsme v jiné situaci. Máme data nejen z naší země, ale taky např. ze Švédska, kde opatření nevyhlašovali.

Tak se opět podívejme na data ... kdo nechce číst moje blbé dřisty, tak zde má opravdu věcný rozhovor s prof. Pirkem.

Žiji se zdravotní sestrou a když v březnu začala rouškománie, tak nevěřícně kroutila hlavou. Rouška? ... ano, ale po 30 minutách další a pak zase další, mít ji celý den před čumákem, tak se fakt jedná o osobní Petriho mistku. Když pak vyšlo najevo, že má být nasazena i při jízdě ve vlastním autě, tak ... reakce už se komentovat snad ani nedá.

Teď se podívejme na aktuální fakta. Co třeba taková prospěšnost roušek? ... vždyť k názoru odborníků, že rouška pomáhá se dospělo tak, že se v mainstreamu nepřipouští názory, taktéž lékařských odborníků, ale s opačným postojem. Těch nekorektních faktů je celá řada. Už i slovenský premiér České republiky připustil to, co bylo publikováno na konspiračních webech, které konspirativně čerpaly z dat Českého statistického úřadu. Cituji premiéra: "Druhá taková zpráva by byla, že do půlky července za stejné období v porovnání s rokem 2019 v Čechách zemřelo o 545 lidí méně". Jak vidíte, fakta říkají, že žádná pandemie, cynik by dodal, že nám to upevnilo zdraví ve státě.

Začíná být ovšem legitimní otázka, proč mainstream tak usilovně vytváří apokalyptické vize. Stejně jako prof. Pirk jsem přesvědčen, že cílem je něco jiného a vyvolávaná hysterie má jen odvrátit pozornost.

Úplně nejdříve by měl každý popřemýšlel, zda se náhodou lépe neovládají lidé, kteří mají strach. Kdo je na pochybách, může téma konzultovat s nějakým starším Němcem. Dále, není nikomu divné, že se nevyvolává hysterie na základě počtu mrtvých nebo alespoň hospitalizovaných, ale ze všech stran se tlačí jen pozitivně testovaní vč. těch, kteří jsou bezpříznakoví? Nebude to třeba proto, že panika se těžko vyvolává, když mrtvých je 0,00456%? .. a hospitalizovaných je 0,00288% populace? (Aktuální data k 13.9.2020 - 456 úmrtí, 288 hospitalizovaných).

Předevčírem jsem se po delší době díval na zprávy naši-vaší, ale hlavně jejich, ČT09. Prvních 17 minut COVID. Ze všech možných úhlů záběry na připravená (ale prázdná) odběrová místa. Takže mainstream v hlavní zpravodajské relaci věnuje celých 17 minut nejcennějšího času informováním o přípravě na hrůznou pandemií, která ani zdaleka podle statistiky pandemií není. Já jsem ovšem vytrénovaný z dob bolševika a trpělivě jsem čekal, co ve zprávách nebude. A o to totiž jde. Věc se má tak, že z důvodu COVIDU se na pořad informování nedostalo pár zajímavých událostí - třeba to, že za naprostého nezájmu se v posledním týdnu v srpnu konala schůzka Evropské komise, kde, jak upozorňuje Klaus, se neprojednávalo ukončení migrace, ale pravý opak ... bylo to o ... citace : „nových mechanismech solidarity uvnitř EU a o novém stupni odpovědnosti členských států EU“. Dále jsme pak byli ochuzeni o informaci, že v Berlíně někdo vystavil 13 tisíc (!) bílých netknutých židlí a současně se tak nějak spontánně objevuje heslo “Wir haben Platz!” (“My máme místo!”). A co čert nechtěl, takřka ihned následuje vypálení jednoho uprchlického tábora v Řecku. Samozřejmě mainstream nebude naše jemné duše trýznit zprávou, že si ten tábor vypálili sami migranti a navíc bránili hasičům v hašení. Znáte to ... my máme maso ... migranti patří na židli ...Pěkně to shrnul europoslanec I. David.

A co by jste řekli na to, že kvůlivá COVIDU se nedostala na přetřes další věc ... fakt se nikdo nepozastavil nad tím, že Orbán z ničeho nic zavřel hranice? Důvodem je samozřejmě COVID ... ale má to háček ... něco k tomu si můžete přečíst zde.

A co takhle zpráva, že loutka Petříček se sešel s nějakým běloruským euro-hujerem z opozice ... co asi tak projednávali? ... třeba to, jak co nejrychleji dostat Bělorusko na úroveň Ukrajiny? ... nebo jak ještě více peněz z našich daní přesunout nějaké neziskovce na "rozjebání státu"? ... jak trefně tuto činnost pojmenoval poslanec Foldyna. A když jim tedy leží na srdci blaho obyvatel, proč tedy nenavštěvují a finančně nepodporují právo Katalánců ...

Není vám taky nápadné, že ani nediskutujeme o ruské vakcíně, která se už úspěšně používá, ale trpělivě čekáme na okamžik až bude k dispozici "ta správná" vakcína?. Sice se její testování krátce přerušilo (z důvodů nepříjemných vedlejších účinků) ... oficiálně z "rutinních důvodů". A co takhle rutinní zpráva, že WHO přiznalo autorství za propuknutí obrny v Africe ... citace: "vakcíny prosazované oligarchou Billem Gatesem a podobnými globalistickými technokraty"

A poslední - uvědomte si všichni, jakým způsobem instalovali u našich sousedů no-name, ale zato echt sluníčko do úřadu prezidenta. Napřed regulérní kandidáti a normální kampaň. Pak se jeden před závěrečným finišem vzdal a .... a loutkovodiči vyrukovali se sympatickou, perfektně nalíčenou, upravenou a boty-kabelka ladícím ... no-name sluníčkem. Než vůbec mohli začít diskuzi, kde se ta osoba v politice vůbec vzala, tak si ji zvolili. Naprosto neznámou právničku obhajující něco proti někomu ohledně příměstské skládky. Fakt, perfektní průprava na nejvyšší státní post. Kvalifikaci má ... však posuďte sami.

Teď k opatřením - víte, že je 24 výjimek z nošení roušek? A to není zdaleka vše, ten virus je vůbec zajímavý ... víte, že třeba o půlnoci nastupuje nová odpočatá směna toho viru? ... ale jen do 06.00, pak jde asi na kutě po noční ... jiné vysvětlení, proč zavřít o půlnoci a otevřít v 6 ráno nemám. Do školních tříd se COVID bojí, ale zato na chodbách je zřejmě velmi nebezpečný... Zkrátka - v úvodu jsem vydávaná opatření ironicky přirovnal k činnost cvičené opice a za současného stavu si fakt nejsem jistý, zda si z nás dělají srandu nebo to je banda tupců s IQ-tykve, kteří to myslí smrtelně vážně.

Takže, pokud chcete, aby se přestalo s buzerací a vmanipulováváním do nové nesvobody, doporučuji zašvejkovat si a dělat to, co elitám vadí, tedy pojmout nošení roušky jako referendum o EU. Pokud z něčeho totiž mají odtržené elity strach, pak to je z projevení názoru jejich poddaných. A garantuji Vám, že pokud by se objevilo přes 50% roušek s nápisem nebo jiným symbolem vyjadřující "CZEXIT", pak se velmi rychle dozvíme, že např. ty roušky fakt až tak moc nezahrání nebo přijdou s něčím jako ... dobrá, budeme už vydávat jen smysluplná a zdůvodněná DOPORUČENÍ.

Závěrem - zcela jistě všichni znají heslo "Rozděl a panuj", ale je třeba si i uvědomit, že tohle právě intenzívně probíhá. Celkem slušný blog na toto téma najdete zde. Dále, je nejvyšší čas začít diskutovat, kam jsme to vlastně "dotáhli". Ono totiž už vznikla i petice proti cenzuře - ne proti nebezpečí nastolení cenzury, ale proti praktikované cenzuře. Najděte si na netu rozhovor s vývojářem Vávrou. Jo, jo, demokracie a hlavně svoboda ... Nedejte se vysmát ... porovnejte si zpravodajství o běloruských protestech a o tom, jak (ne)referují o řezání Žlutých vest (naposledy jim dopřáli trošku slzáku). Učebnicový příklad farizejství a dvojího metru. A co takhle fakt, že jsme se dobudovali do stavu, kdy za pět čmajznutých housek dostanete 2 roky basy, stejně jako imigrant, který znásilnil nezletilou. Bezdomovec měl hlad, majiteli vznikla škoda, která je pod jeho rozlišovací schopností, ovšem v druhém případě má děvucha "obohacující zážitek" na celý život. A trest stejný ... to jsme to dopracovali ...

P.S. Můj první návrh na toto téma najdete zde.

Poznámka editora

Mně se ten nápad líbí. Udělejme z nástroje konformity nástroj odporu. Kdyby se to podařilo a takové CZEXITové náhubky nosilo více lidí, vládní pazgřivci by se rychle chytli za nos a bylo by zajímavé pozorovat, co by vymysleli. Můj názor je, že by to zakázali pod nějakou hloupou záminkou - podobně jako zakázali na SPZ přeškrtnout symbol EU pod primitivní záminkou, že značka je platná jen když je nedotčená jako panna. Ale aspoň by se odkopali.

Známka 1.3 (hodnotilo 102)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 508