Listopadové volby jsou o bělošství, o ničem jiném

Paul Craig Roberts

12.9.2020 Komentáře Témata: USA 1356 slov

Tucker Carlson poukázal na několik obludných lží, které demokraté a presstituti vyslovují s vážnou tváří - https://video.foxnews.com/v/6186424701001#sp=show-clips. Tyto neskutečné lži odhalují velkou míru kolapsu v morální struktuře naší společnosti. Takové do očí bijící lži ukazují, že moc je pro demokraty jedinou politickou ctností, a že moc vytlačila morální zásadovost, z níž dnes nenajdeme v demokratické straně ani špetku, kromě Tulsi Gabbardové, k jejíž poctivosti se demokraté staví odmítavě. Politici mají neustále sklony k přehánění, nadměrným slibům a odchylování se od pravdy, ale v současnosti se lži staly tak fantastickými, že silně pochybuji o tom, že by jim uvěřili i přihlouplí Američané. Například před pár dny demokraté a presstituti, stojící před hořícími budovami, tvrdili, že neexistují žádné důkazy o násilí nebo výtržnostech, že jde jen o mírové protesty. Tvrdě kritizovali prezidenta Trumpa za lži a za to, že označuje pokojné protesty za veřejné nepokoje. Poté náhle změnili tón. Ano, dochází k násilí, nepokojům a žhářství, ale to všechno je Trumpova chyba. To jsou přeci Trumpovi příznivci, kteří drancují a zapalují obchody, a rasističtí Trumpovi příznivci pak svádí vinu na černochy.

Demokraté vědí, že polovina americké populace je hloupá. A právě na tyto hloupé voliče demokraté spoléhají, že je přivedou k vítězství. Presstituti si zase myslí, že jsou hloupí všichni. To je důvod, proč je nikdy nenapadne, že když všichni do jednoho tvrdí totéž na všech televizních a rozhlasových stanicích a ve všech novinách, hodinu po hodině, den za dnem, tak se provalí, že jsou ministerstvem propagandy, a nikoli zpravodajskými médii.

Presstituty nenapadne ani to, že když strávili čtyři roky vznášením jednoho absurdního obvinění vůči Trumpovi za druhým, nevypadá špatně Trump, ale oni. Každodenní urážky, jimiž presstitutní média častují Američany, kteří volili Trumpa, jsou ukázkou toho, že presstituti jsou nepřátelé amerického lidu. A oni jsou. Nejhorší nepřátelé Ameriky nejsou v Teheránu, Moskvě, ani v Pekingu. Nejhoršími nepřáteli Ameriky jsou CNN, MSNBC, Fox News s výjimkou Tuckera Carlsona, americký veřejnoprávní rozhlas, New York Times, Washington Post a zbytek tiskových prostitutů.

Americká média jsou rasistická vůči bělochům, a to je v každém případě protiamerické. Média tvrdí, že je rasistické nebýt proti bílým lidem, protože bílí lidé jsou rasisté. Presstituti nově vymezili, co je protiamerické - to jsou všichni, kteří se staví proti vyvlastňování majetku bílým Američanům, zbavování jejich práv a sebeúcty. A ohledně jejich požadavku, že „bělošství musí být zlikvidováno“, nelze vyjednávat.

Pokud jste Američan bílé pleti, jste součástí většiny, která se stále zmenšuje. Opravdu, ztratili jste velkou část své síly v Američanech s vymytými mozky, kteří věří, že jste pro společnost rasistický mor. Někteří z vašich bílých spoluobčanů si nejen přejí, aby vám byl zabaven majetek v zájmu „barevných lidí“, ale přejí si také vaši smrt a neváhají tento názor vyjádřit. Jelikož je namířen proti bělochům, nelze jej považovat za projev nenávisti nebo trestný čin z nenávisti.

Útoky proti bílým lidem se neomezují pouze na USA. Například v Anglii vzniklo nové černošské hnutí, jehož vůdce tvrdí, že cílem je udělat z bílých lidí jejich otroky. Zkuste si představit to pozdvižení, kdyby vzniklo podobné bílé hnutí, které by tvrdilo, že barbarské chování černých plenitelů znamená, že černoši musí být opět uvrženi do otroctví.

Listopadové volby budou o bělošství. Trump hájí bílé Američany, což je důvod, proč ho demokraté a presstituti nenávidí. Nenávidí také ty, kteří ho volili. Demokratická strana je protibělošská strana. Demokraté a presstituti dotáhli tento postoj až tak daleko, že odmítají odsuzovat výtržnosti, rabování a vypalování měst, a stejně tak odmítají bránit podnikatele a firmy před rabováním a ničením, nežalují jedince, kteří jsou zodpovědní za hromadné ničení majetku, a dokonce je odmítají i kritizovat. Místo toho jsme slyšeli ospravedlňování rabování, výtržnictví a zapalování, a dokonce vyšla i kniha - Na obranu rabování (In Defense of Looting) - kterou americký veřejnoprávní rozhlas (NPR) vychválil - https://www.paulcraigroberts.org/2020/08/31/npr-supports-looting/. Na straně obžalovaných jsou bílí Američané, kteří musí bránit svůj majetek a životy, nikoli ti, kdo rabují nebo dělají výtržnosti.

Jste-li bílí Američané a volíte demokraty, kteří budou špatně spravovat vaše město, jste příliš hloupí na to, abyste se ospravedlnili. Jste tak stupidní, že jste přímou hrozbou pro bělošské etnikum.

Dnes jsou bílí Američané démonizováni mnohem hůře, než Židé v nacistickém Německu. Ale situace v Americe je mnohem výjimečnější, než byla v Německu před 80 nebo 90 lety. V nacistickém Německu Židé nedémonizovali sami sebe, ale v USA jsou dnes bílí Američané démonizováni svými bílými spoluobčany. Lidé, kteří démonizují vlastenecké bílé Američany, jsou bílí liberálové, volící demokraty.

Tito bílí liberálové jsou zřejmě příliš hloupí na to, aby pochopili důsledky démonizování bílých Američanů. Vražda kvůli hlouposti je však stále vražda.

Amerika zašla až tak daleko, že v dnešní době není možné vést na amerických univerzitách jinou debatu, než o tom, „kdo nejvíce nenávidí bělochy s největším ospravedlněním“. Ani na takových univerzitách, jako je Harvard, Princeton, Yale, Stanford, Berkeley, nebo v místních vysokých školách není možné o těchto problémech debatovat, není povolen dokonce ani umírněný projev uznávaných Američanů. Liberálně progresivní levice zaujímá dnes takovou pozici, že buď musíte s nimi souhlasit, nebo vás „zruší“.

Nezruší vám jen přednášku na vysoké škole, ale také váš přístup na Facebook, Twitter, Google a Apple. Váš web se přestane zobrazovat ve vyhledávači Google. Pokud je vaše živobytí závislé na zaměstnavateli, budete propuštěni. Před vaším domem nebo školou, kam chodí vaše dítě, se může objevit rabující dav. V některých případech přijde o práci i manžel či manželka, neboť gang odsoudí i je. Dokud bílí Američané neuvedou své protibělošské postoje, nemají svobodu projevu. Jedinou svobodu, kterou mají, je odsuzování a kritika bílých. Zločinecká banda se zatím bezúspěšně pokusila ukončit i program Tuckera Carlsona na televizní stanici Fox News. Opravdu, dokonce došlo k tomu, že známé bílé korporace stáhly svou reklamu z Carlsonova pořadu. Tak mocné je hnutí proti bílým. Ukazuje se, jak slabá je pozice bílých Američanů, kteří nejsou sebenenávistnými bělochy. Hloupí bílí Američané nadále podporují korporace, popírající svobodu projevu. To je neuvěřitelná stupidita a sebedestrukce.

Výraz „být zrušen“ dnes získal nový význam. Pokud jste podporovatelem Trumpa, zruší vás tím, že vás zabijí. Na takovou popravu se můžete podívat zde:.

Pokud se bílí Američané neprobudí, nebudou realisté, a nenajdou dostatečnou důvěru, aby se začali bránit, budou zničeni. To platí pro všechna bílá etnika v Evropě, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu a v Jižní Africe. Bílí lidé tvoří malé procento světové populace. Jsou v menšině.

Choromyslná vláda ve Švédsku přivedla na své území obrovské množství nebílých lidí, aby předvedla, jak moc podporuje multikulturalismus. Jedním z důsledků je, že velké procento etnických švédských žen, tedy bílých žen, se bojí vycházet ven ze svých domovů. Proč? Protože jsou znásilňovány na veřejnosti. Švédští muži jsou zcela zastrašeni nebo se bojí, že by byli zatčeni za zločin z nenávisti, kdyby napadli černého sexuálního násilníka, takže do ničeho nezasahují. Švédští policisté, kteří poukázali na to, že švédské ženy nemají žádnou ochranu ze strany vlády, a že 90% všech znásilnění spáchali černoši, byli postaveni mimo službu a poté propuštěni kvůli rasismu. Ženy, které byly znásilněny, se bojí ohlásit znásilnění, protože mohou být obviněny, nebo dokonce zatčeny, za projev nenávisti. Když si ve Švédsku bílý Švéd stěžuje na nevhodné chování černochů, demonstruje tím rasismus a dostane vyšší trest, než zločinec, který je černoch. Samozřejmě, že to švédská vláda popře, ale fakta, která uvádím, jsou publikována v jejich tisku.

Stejná situace, jen v menší míře, je v Norsku, Německu, Itálii a ve Spojeném království, a prakticky v celé Evropě, s výjimkou Maďarska a Ruska. V Kanadě, Austrálii a na Novém Zélandě je také prakticky nemožné, aby bílý občan řekl něco nevhodného o preferované menšině a nedostal se do potíží.

Pokud by Spojené státy a evropské země měly vzdělanou a uvědomělou populaci, nikoli indoktrinovanou s vymytými mozky, okamžitě by vznikla opozice, která by zabránila decimování bílé civilizace. Není však nic, co by ubránilo západní bílou civilizaci, kromě zmačkaných papírových sáčků, po nichž šlapou i nevzdělaní hloupí barbaři.

Pád Západu bude mít mnohem větší důsledky, než měl pád Říma.

The November Election Is About Whiteness, Nothing Else vyšel 3.9.2020 na paulcraigroberts.org. Překlad v ceně 533 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 99)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 925