Budou mít Hillary a demokraté občanskou válku, kterou se snaží vyprovokovat?

The Saker

8.9.2020 Komentáře Témata: USA, Trump 1480 slov

Pokud jste tohle ještě neviděli, tak se podívejte na video s Hillary Clintonovou, ve kterém uvádí, cituji, že „Joe Biden by neměl za žádných okolností přiznat porážku“:

„Žádných“ znamená „žádných“. To by zahrnovalo (jistěže hypoteticky) i takový případ, že by Trump získal naprostou většinu hlasů a hladce by vyhrál. Opět opakuji, že „žádných“ znamená „žádných“.

Přímým důsledkem by bylo, že by demokraté měli znovu získat Bílý dům všemi možnými způsoby a za všech možných okolností.

To je také přímá výzva k sabotování americké demokracie, která je i přes své vady jedinou možností, založenou na právním řádu, kterou mají v současné době obyvatelé USA k dispozici.

Bude to mít za následek občanskou válku?

To je spíše nepravděpodobné, protože pro občanskou válku musíte mít alespoň dvě důvěryhodné strany, které mohou koordinovat útoky a obranné operace, a to přinejmenším v regionálním měřítku. Tohle v USA nevnímám.

Ale nevidím možnost, jak lze zabránit místnímu/regionálnímu násilí (někdy krutému) a politickému chaosu.

Již víme, že demokraté nikdy nepřijmou Trumpovo vítězství.

Víme také, že příznivci Trumpa budou tvrdit, že ohledně hlasování poštou se nedá poštovnímu úřadu USA důvěřovat (naprosto s nimi souhlasím, poštovní úřad USPS je jednou z nejhorších poštovních služeb v jakékoli rozvinuté zemi na planetě).

Pak zde máme následující problém: jelikož jsou policejním útvarům „snižovány finanční zdroje“ a policisté hromadně odcházejí (rozhodně jim to nemůžu dávat za vinu!), běžní občané se budou muset ve stále větší míře chránit sami, což pro mnoho z nich není problém, ale potíž je v tom, že tito občané jsou poté obviněni, zatímco grázlům z Black Lives Matter a/nebo Antify to projde beztrestně, přestože zaútočili jako první.

V některých amerických státech (jako je Florida, díkybohu za to!), budou místní šerifové stát za svými občany a místní oddělení nebudou stíhat nikoho, kdo použil smrtící sílu na svou obranu v případě užšího seznamu násilných zločinů (včetně domácího násilí, přepadení řidiče auta, znásilnění, atd.). Jen si poslechněte, jak o tomto výčtu hovoří šerifové z Floridy:

Žiju na Floridě už 18 let a mohu upřímně říci, že nedoporučuji nikomu z hnutí Black Lives Matter/Antifa, aby se pokusili o rabování nebo výtržnosti na Floridě, protože jinak narazí na sílu a takový právní systém, který rozhodně upřednostňuje občany dodržující zákony, a to i v případě sebeobrany.

Ale co státy na severu?!

Pokud se nemýlím, tak dosud většina nepokojů proběhla ve státech na severu (Atlanta je sice na jihu, ale to není skutečné „jižanské město“, protože je ovládáno sympatizanty Black Lives Matter/Antify; totéž lze mimochodem říci i o Miami na Floridě).

To zřejmě není náhoda. A nemá to nic společného s „jižanským rasismem“ (podle mých zkušeností jižané nejsou rasističtější, než seveřané), ale mnohem více s kulturou sebeobrany, zakořeněnou v zemi, díky níž se jižané mnohem pravděpodobněji „semknou kolem vozů“ a budou jednat společně.

Nikdy jsem nevěřil (poněkud hloupým) argumentům, že „zbraně ochrání lidi před tyranií“ (tyrani obvykle mají vyškolené a profesionální jednotky, které dokážou z jakýchkoli ozbrojených civilistů udělat fašírku!), ale doopravdy věřím tomu, že ozbrojení občané mohou velmi efektivně zastavit skupiny gaunerů, dělajících výtržnosti (jen si vzpomeňte, jak během nepokojů v Los Angeles ubránili Korejci sebe i své obchody).

Naštěstí jsou jižanské státy mnohem věrnější Ústavě USA, než ty seveřanské, které „okleštily“ 2. Dodatek „o tisíc (legislativních) škrtů“ (samozřejmě, že existují výjimky).

Není to všeobecně známo, ale přibližně v 25% - 30% případů ozbrojených loupeží nefungují těmto násilníkům zbraně, nebo mají jen napodobeniny. Jejich munice je také často k ničemu (buď je ve špatném stavu, nebo zcela nedostatečná). Proč? Protože kriminálníci jsou příliš hloupí a nechtějí investovat do kvalitních střelných zbraní a výcviku. Výsledkem je, že pokud se grázlové z Black Lives Matter/Antify pokusí zaútočit na rezidenční čtvrť nebo nějaké malé městečko na jihu, může je „přivítat“ skutečně kompetentní palebná síla.

Myslím si, že je zcela jasné, že americký „deep state“ a Demokratická strana využívají Black Lives Matter/Antifu jako pěšáky pro vytvoření chaosu a přípravě na ještě horší násilí, pokud by Trump vyhrál ve volbách. Existují také určité náznaky, že vedení Demokratické strany chce zabránit tomu, aby se v debatách utkal Joe Biden (naprosto senilní) s Trumpem.

Zde je výňatek z článku na webu ZeroHedge: „Nemyslím si, že by měly být nějaké debaty,“ řekla Pelosiová ve čtvrtek, den poté, kdy prezident Trump požadoval, aby Biden podstoupil test na drogy předtím, než se utkají. „Oficiálně bych s ním nepovolila rozhovor - ani debatu, pokud jde o prezidentství Spojených států,“ dodala. Pelosiová uvedla, že Trumpovo chování bylo „hanebné“, když „pronásledoval“ Hillary Clintonovou během debaty v roce 2016, neboť kráčel vedle ní, a že pravděpodobně bude „jednat způsobem, který snižuje důstojnost prezidenta“.

Zpráva je jasná: Trumpa neuznáváme jako legitimního oponenta a pokud by zvítězil, bude to kvůli vměšování Číny a/nebo Ruska a/nebo kvůli „republikánské šikaně“ (ať už tím budou mínit cokoli). Rozhodující faktor: za žádných okolností nepřijmeme další porážku.

Nevím, jak vám, ale mně to připadá jako pobuřování. Wikipedie definuje tento pojem takto:

Pobuřování je neskrývané chování, jako např. proslov a organizování, které směřuje ke vzpouře proti zavedenému řádu. Pobuřování často zahrnuje podvracení ústavy a podněcování k nespokojenosti se zavedenou autoritou nebo k odporu. Pobuřování může zahrnovat jakékoli občanské nepokoje, i když nejsou zaměřené na přímé a otevřené násilí proti zákonům. Štvavé výroky v písemné podobě jsou hanobením státu. Buřič je ten, kdo se zabývá nebo podporuje účast na pobuřování.

Nevidím žádné důkazy o tom, že by se Trump a/nebo vedení Republikánské strany provinili pobuřováním, přinejmenším ne uvnitř své vlastní země - mimo zemi je to ovšem něco jiného, v současné době jsou jedinou nejpodvratnější silou na planetě. Vlastně bych mohl tvrdit, že navzdory všem mnoha zásadním rozdílům Trump čelí situaci, která je podobná tomu, čemu čelí Lukašenko v Bělorusku. Největší rozdíl je v tom, že Trumpa nepodporuje Putin. Ve skutečnosti za ním nestojí nikdo (kromě bona fide cvoků, jako je Jair Bolsonaro a Iván Duque Márquez, nebo laciní prostituti, jako je Andrzej Duda nebo Dalia Grybauskaitéová).

Zato vidím drtivé důkazy o tom, že gang kolem Clintonové & „deep state“ USA & (pseudo) „liberální elity“ mají vinu na pobuřování. V důsledku toho, že vsadili na gaunery, provádějící výtržnosti, se dějí takové věci, které by byly před rokem nemyslitelné.

Příklad: americký senátor a jeho manželka byli přímo před Bílým domem málem zlynčováni davem. Je to vůbec možné? Ano, je, přesvědčte se sami:

Přátelé, tohle není Afghánistán nebo nějaká Středoafrická republika. A senátorské křeslo je jedním z nejvyšších možných úřadů, jakého může muž či žena dosáhnout. Přesto v hlavním městě této země, přímo před Bílým domem, policisté nebyli schopni ochránit senátora před lůzou. Mainstreamová média to však prezentovala takto: „Protestující konfrontovali Randa Paula před Bílým domem poté, co skončilo republikánské shromáždění“. Odkdy se kriminální gauneři, kteří se pokoušejí zlynčovat senátora a jeho manželku, nazývají „protestující“?! A nenaznačuje slovo „konfrontovat“, že si senátor Paul nějak zasloužil „konfrontaci“?

Dokážete si představit, co by asi prohlásila média, kdyby se tohle stalo černému senátorovi?

Neukazuje takovýto druh mainstreamového „zpravodajství“, že se politický systém této země hroutí?

Závěr

Nevnímám to tak, že by v USA mělo dojít k občanské válce. Ale domnívám se, že se tato země může rozpadnout na různé zóny, zjednodušeně řečeno, a že k tomu pravděpodobně dojde. V některých regionech bude udržován zákon a pořádek, k čemuž je zapotřebí síla, zatímco v jiných se objeví něco nového: Francouzové to nazývají „des zones de non-droit“, v překladu „oblasti bezpráví“, kde nebude policie a pořádkové složky (buď proto, že je političtí lídři odmítnou angažovat, nebo proto, že se budou muset pod palbou stáhnout). Pro takové zóny je typické, že mají paralelní „černou“ ekonomiku, díky níž gangy, které tyto zóny ovládají, velmi bohatnou (jako tomu bylo např. v Rusku v 90. letech). Nakonec mnoho lidí z těchto zón uprchne a bude hledat útočiště v bezpečnějších oblastech v zemi (tento proces již začal v New Yorku).

Do voleb nyní zbývá něco málo přes dva měsíce, a já se domnívám, že lze s jistotou říci, že situace se velmi rychle zhorší, a že bude mnohem hůře. Do 2. listopadu bude země tak říkajíc „připravená“ na masivní výbuch násilí, po němž budou následovat měsíce chaosu.

Hodně lidí bude pravděpodobně volit Trumpa, protože budou (mylně) věřit, že on je jediný politik, jenž se postaví proti tomu, co chtějí rozpoutat demokraté proti většině „ubožáků“, kteří chtějí zachovat svou zemi a tradice. V jádru je tento konflikt, jehož jsme nyní svědky, konfliktem ohledně identity, což je něco, na čem většině lidí velmi záleží. Dříve či později dojde k potlačení pokusů demokratů proměnit USA v jakousi obézní, transgenderovou a liberální říši Wakanda (tj. fiktivní království několika kmenů, pozn. překl.), řízenou podvodníky, šílenci a gaunery.

Demokraté nebudou mít svoji občanskou válku - ale čeká je zpětný úder za to, že chtěli zničit Spojené státy.

Will Hillary and the Dems get the civil war they are trying to provoke? vyšel 31.8.2020 na ICH. Překlad v ceně 554 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 118)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 8 231