Roušky jako symbol podvolení

Jan Vítek

3.9.2020 Komentáře Témata: Společnost, Covid teror 1183 slov

První dvě dobré zprávy o Covidu-1 přichází z Paříže. Úmrtí ve Francii a ostatních evropských zemích klesly téměř na nulu.

Nové případy onemocnění se týkají téměř vždy mladých, zdravých lidí, které lze úspěšně léčit.

„Politici a media se chovají nezodpovědně, když straší lidi,“ dodal Prof. Jean-Fracois Toussaint z Univerzity Paris-Descarts, který ty dvě dobré zvěsti oznámil v rozhovoru s francouzskou televizí.

To bylo minulý týden Jak to, že dodnes se výsledky jeho výzkumu neobjevily na prvních stránkách všech evropských novin a všech obrazovek? Místo toho čteme a slyšíme, že situace se zhoršuje, nastupuje druhá, ještě hrozivější vlna smrtonosného viru, a proto víc roušek, víc odstupů, víc karantén a méně osobní svobody.

Vysvětlení spočívá v tom jestli jste si toho ještě nevšimli, že dnes žijeme pod psychickým útlakem, který s přispěním stádovitého chování se bude stále zvyšovat. Čím dál víc je zřejmé, že viro-pandemie strachu a paniky není nic jiného nežli spiknutí mocných proti bezbranné široké veřejnosti s cílem nastolit nový světový řád.

Čtenářům, kteří jsou indoktrinováni jedině správným myšlením natolik, že každého, kdo vyjadřuje názory, které se liší od těch „normálních“, označkují za „konspiračního teoretika“, radím ať dál nečtou, aby se zbytečně nerozčilovali. Ale ještě než odejdou, chci jim říct, že to, o čem bude řeč, není spiklenecká teorie, a spiklenecká skutečnost.

Začněme otázkou, kdo jsou ty mocné plutokratické síly, které chtějí nastolit celosvětový technokratický a totalitární řád? První věc, kterou si musíme uvědomit je, že uznávaní vůdci společnosti jako jsou slavní lidé, ekonomové, vědci a politici jsou v drtivé většině loutky---když nemluví a nejednají v souladu s cíli skutečných vládců, zmizí z radaru a jsou nahrazeni poslušnými trubadúry. OK, kdo tedy má v rukách otěže? Ten, kdo má moc vytvořit neomezené množství bohatství pro sebe a pro svoje společníky pouhým poklepáním na klávesnice počítačů—americká Federální banka spolu s jí podřízenými centrálními bankami.

Odosobnění banksteři tvoří hnací sílu, která nás žene do globální totalitární společnosti. Ty nejbohatší a nejvlivnější světové instituce, jmenovitě banky, media a Wall Street jsou ve značné míře doménou „rasy, kterou neradno ani jmenovat, tím méně kritizovat.“

Národní a centrální banky jako jsou Anglická banka a americká Federální banka patří soukromým vlastníkům, banksterům, kteří si z nich udělali dojnou krávu. Naplnilo se přání Mayera Amschela Rotschilda, zakladatele bankéřské dynastie, který řekl:

„Dejte mi pravomoc razit peníze a je mi lhostejné, kdo vládne.“

Tito skuteční vládci světa mají tři cíle:

1. Vytvořit společnost bez oběživa, která učiní z obyvatelstva oběti bankovních šejdířů.

2. Prosadit povinné očkování, které z lidí učiní kasa cink velkých farmaceutických koncernů a vystaví je riziku změn v jejich ADN..

3. Zavést všeobecné nošení roušek jako symbol podvolení.

Ve společnosti bez bankovek a mincí banky si za každou transakci vezmou poplatek, z něhož největší část představuje bezpracný zisk. Všechny výdělky a příjmy dostanete jenom bankovním přesunem—před berňákem tudíž neulejete ani korunu. Vaše uložené peníze banky použijí k výnosným finančním spekulacím, ale vás nechají zaplatit za to, že jste jim je svěřili. Tomu se říká negativní úroky, což je zdvořilý výraz pro plundrování vašeho konta.

A v případě finanční krize, jež je na spadnutí, banky budou mít právo vzít vaše úspory a udělat z nich záchranný pas, aby se nepotopily.

Shrnuto a podtrženo: banky budou mít absolutní peněžní moc nad vámi a vaším životem.

Drakonická opatření v rámci pandemie paniky a strachu mají přimět co nejvíce lidí k tomu, aby se dali očkovat proti Covidu-19. Vakcinační osvědčení bude vstupenkou do normálního života. Očkování bude dobrovolné, pokud zákonodárci nerozhodnou jinak. Ale i při povinné vakcinaci bude každý možnost ji odmítnout. JENŽE pak začne nepřímé donucování—nemáte osvědčení, sorry, ale nevezmeme vás do letadla, nepustíme do kina, do restaurace, zkrátka stane se z vás vyvrhel.

Když se necháte očkovat, raději nemyslete na to, co všechno vám mohou vpíchnout. Vakcíny byly vyvíjeny ve spěchu být první a předehnat konkurenci, a je známo, že jejich zkoušky nebyly vždy rigorózní. Pomiňme různé chýry o nanočipech, které z nás učiní roboty. Stačí, když budeme mít na vědomí, že mohou obsahovat různé všivé látky, které by mohly vyvolat vážná onemocnění anebo změnit naše ADN. Všechna zdravotní rizika a výdaje za případnou léčbu jsou na nás, výrobci za nic neruší, natož aby nesli odpovědnost, jim patří všechen zisk.

Chce se po nás, abychom věřili, že není žádná léčba proti koronaviru a že naše spasení závisí na vakcíně. To je lež. Ve světě je víc nežli několik léků, které se osvědčily, ale ani jeden nebyl přijat a doporučen medicinskými autoritami, jak národními tak mezinárodními. Jací lidé by mohli zavrhovat léčbu, která by mohla pomoci milionům nemocných? Jen monstrosní osobnosti a svým způsobem zločinci. A to právě jsou všichni, kdo předstírají, že nemáme žádný lék.

Rouška je symbolem poslušnosti, konformity a podrobení jednotlivců. Její účinnost proti nakažení Coronavirem je právem zpochybňována, protože není vědecky nevyvratitelně prokázána. Protesty lidí v Německu a v Americe, kteří odmítají nosit roušku se setkávají s represí, protože dokázat, že vůle státu vítězí je úhelným kamenem výchovy mas pro nový světový řád.

Ekonom a geopolitik Peter Koenig vysvětluje:

„Nucené nošení masek je důležitou součástí Velké transformace nebo Velké přestavby, kterou Mezinárodní měnový fond a Světové ekonomické fórum hodlají vyhlásit ve švýcarském Davosu příští rok v lednu. Je to agenda převýchovy pomocí rituálů. Nošení masek je rituálním přijetím poslušnosti. Čím rychleji a snáze přijmete masku, tím rychleji a snáze se stanete společensky přijatelným. Stejný smysl a cíl má dodržování odstupu.“

Naši skuteční vládci jsou již nesmírně bohatí, tudíž peníze nejsou to, co je motivuje. Po čem žízní je moc, absolutní moc nad lidmi a jejich životy. Jejich záměrem je vytvořit neofeudální dvouvrstvou společnost, v níž budou tvořit horní vrstvu, báječně bohatou s neomezenou mocí nad zbídačenou spodní vrstvou. Uzamykaní hospodářské činnosti slouží ke zničení nezávislé střední třídy a jejich podniků, aby se stala závislá na svých pánech jako ti bídnici, kteří žijí ze své práce. Příkladem budiž majitelé restaurací, kteří se pokoušejí přežít zavedením odstupů mezi stoly během krátkého období „normálu“, nežli přijde další uzavírka, která je smete do bankrotu.

Jak je možné paralyzovat strachem miliardy lidí s vykonstruovanou pandemií, aby se vzdaly svých základních práv a staly se z nich poslušné ovce? Takzvaným obyčejným lidem se neříká nadarmo „masy“ –jsou většinou naivní, hloupý a snadno manipulovatelní. Místo toho, aby se snažili porozumět tomu, co se ve světě děje, maří čas sledováním televizních šou, seriálů, života celebrit a hraním počítačových her. Když vlastníte jejich oblíbená media, můžete ovládnout jejich omezené myšlení. Působivou a umnou propagandou lze dovést masy, představující asi sedmdesát procent obyvatelstva, aby udělaly vše, co chcete.

Je málo důvodů k optimismu. Snadnost, s níž strůjci Nového světového řádu přiměli masy, aby se dobrovolně izolovaly ve svých domovech, nosily roušky a poslušně dodržovaly odstupy a uzavírky, je povzbudí, aby přitáhli uzdu a změnili zatím dočasná omezení na trvalá. Svobody, kterých jsme se tak lehkomyslně a bez odporu vzdali, budeme velice těžko a dlouho nabývat zpět, pokud se to vůbec kdy podaří.

Známka 1.3 (hodnotilo 136)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 868