Trump se mýlí

Biden nemá vymytý mozek, je perfektní loutka!

Andrew Korybko

21.7.2020 Komentáře Témata: USA, Trump 1094 slov

Trumpovo nedávné tvrzení, že Bidenovi „vymyli mozek“ nejradikálnější členové jeho strany, je mylné, protože očividně senilní kandidát není schopen přemýšlet sám za sebe, což je vlastně důvod, proč byl vybrán jako vůdčí člen strany. Je totiž předurčen být loutkou, uskutečňující požadavky „deep state“ ohledně zahraniční politiky a radikálních demokratů ohledně domácí politiky v případě, že vstoupí do funkce prezidenta. To by Demokratické straně umožnilo překlenout ideologický rozpor v rámci organizace a prezentovat Bidena podobně jako Obamu - jako prázdné plátno, na které může každá frakce namalovat svá politická přání.

Má vymytý mozek nebo je hlupák?

Trump minulý týden prohlásil, že Bidenovi „vymyli mozek“ nejradikálnější členové jeho strany, ale v tom se mýlí, protože vůdce opozice je od samého začátku loutkou demokratů a také „deep state“. Kandidát demokratů je očividně senilní a neschopný přemýšlet sám za sebe, proto byl vybrán, aby je letos v listopadu zastupoval. Jelikož nemá svou vlastní osobní působnost, je předurčen k tomu, aby splňoval požadavky „deep state“ ohledně zahraniční politiky a radikálních demokratů ohledně domácí politiky v případě, že bude zvolen do funkce prezidenta. Toto byl po celou dobu jejich plán, protože to umožní demokratům překlenout vnitroorganizační ideologický rozpor a prezentovat Bidena jako Obamu - jako prázdné plátno, na které může každá frakce namalovat svá politická přání. Pokud chce Trump znovu vyhrát volby, musí se vší jistotou poukázat na Bidena jako na „mandžuského kandidáta“, kterým skutečně je, nikoli jen chodit kolem horké kaše a prohlašovat o něm, že má „vymytý mozek“.

Perfektní loutka

Členové amerických stálých vojenských, zpravodajských a diplomatických aparátů („deep state“) prahnou po tom, aby byl prezidentem Biden, protože jim to umožní zvrátit většinu Trumpových rozhodnutí (pokud ne všechna rozhodnutí) v rámci zahraniční politiky. Mezi nejdůležitější patří tzv. „obchodní válka“, íránská dohoda a Pařížská dohoda. Pokud by všechny tři byly zvráceny, mohlo by to výrazně „resetovat“ americkou zahraniční politiku a vrátit ji do stavu před Trumpem, kdy USA byly podřízeny globalistickým zájmům na úkor národních zájmů. Na vnitrostátní úrovni by levicoví rasisté z hnutí „Antifa“ a dalších radikálních politických sítí, které vedou přetrvávající hybridní válku teroru v Americe, vnutili zbytku země „liberální“ totalitní dystopii, jež by svrhla americkou revoluci - což je přesně to, před čím Trump varoval během svého nedávného projevu pod horou Mount Rushmore. To, k čemu v současné době dochází, kdy jsou strhávány sochy, je zacíleno na přepsání historie podle jejich ideologické vize, zatímco odzbrojení Američanů a vzdorování policii vnutí mnoha jejich městům demokraty řízenou „vládu ulice“, zaměřenou proti všem ideologickým oponentům.

Osobní vendeta

Tato predikce je založena na skutečnosti, že mnoho členů „deep state“ již podpořilo Bidena, přičemž nesourodé frakce demokratů se zatím sjednocují v rámci tzv. „Sjednocené pracovní skupiny Biden-Sanders“. Jejich „mandžuský kandidát“ sotva zamumlá větu, v níž by nebyla nějaká hloupost - tak špatné je pokročilé stadium jeho senility. Přesto bude jejich loutkou, neboť veřejně podepíše veškerá rozhodnutí, která mu podstrčí, čímž je bude „legitimizovat“. Vzhledem k tomu, že již nemá žádnou skutečnou působnost, mohli bychom ho označit za „palácové rukojmí“, ačkoli Trump měl skutečně pravdu v tom, že pravděpodobně nebude bojovat proti jejich agendě, dokonce i když s ní nebude souhlasit. Předtím, než Biden začal ztrácet duševní schopnosti, zarputile chránil reputaci své rodiny, když on a jeho syn byli zapojeni do korupčního skandálu na Ukrajině, o čemž už dnes nelze pochybovat, neboť v květnu letošního roku byly zveřejněny hlasové nahrávky. Takže věděl, v čem se angažuje, nechal se využít ze strany „deep state“ a ochotně s tím souhlasil, aby to Trumpovi oplatil jako součást osobní vendety proti němu.

Vzpomeňme si na starého Trumpa!

Prezident Trump se proto musí vrátit ke svému charakteristickému stylu poukazovat na věci, bez ohledu na to, jak neuměle to udělá, jinak bude riskovat oslabení morálky a ztrátu podpory tzv. „tiché většiny“. Voliči, kteří sedí na dvou židlích, a „umírnění demokraté“ by totiž mohli být nalákáni Bidenovou senilitou, neboť si tak mohou snadno představit, že vykoná jejich politické žádosti - a to na základě několika relativně méně radikálních prohlášení, která přednesl během posledních pár měsíců ze své základny, jak to mnozí posměšně nazývají - což stojí v ostrém kontrastu s nejnovějšími prohlášeními např. AOC, Ilhan Omarové a Bernie Sanderse. Je třeba si uvědomit, že Biden nemá jen „vymytý mozek“, ale je loutkou temných sil „deep state“ a pouličních zločinců, kteří jsou ovládáni demokraty, takže přesvědčení voličů, že Biden bude řídit „vládní výbor“ země, je zcela mylné a ovlivněné čistě osobní nenávistí k Trumpovi.

Bidenův převrat

Trump zřejmě spoléhá na nedávné tvrzení bývalého guvernéra Judda Gregga za stát New Hampshire, že pokud bude zvolen Biden, mohlo by dojít k jeho svržení během převratu na základě 25. dodatku Ústavy. Prezident Trump však musí jít ještě dále a poukázat na to, že samotné zvolení Bidena bude převratem, jelikož nikdo nebude mít zapotřebí nahradit loutku, jako je on, někým jiným, kdo bude mít alespoň o trochu osobnější působnost. „Vládní výbor“, kterému by Biden předsedal, by nezahrnoval žádnou „umírněnou“ politiku, a to ani na zahraniční nebo domácí frontě, protože v zákulisí neexistuje žádný „umírněný“ vliv. „Názorově umírnění politici“ v Demokratické straně jsou spíše manipulováni, aby přemýšleli jinak, na základě osobní nenávisti k Trumpovi, takže fungují jako „užiteční idioti“ plánovačů převratu. Revoluce mají tendenci „pojídat své vlastní lidi“ a ničit všechny „umírněné“ vlivy, které jim pomohly k realizaci, což znamená, že „umírnění demokraté“ prohrají, stejně jako „trumpisté“.

Závěrečné myšlenky

Tvrdit, že Biden je obětí konspirace vymývání mozků, nepomůže získat hlasy „umírněných demokratů“, protože sám Biden je ztělesněním výše zmíněného spiknutí. Trump musí hovořit o Bidenově loutkovém statusu přímo a především odhalit vlivy „deep state“ a levicových rasistů, které Bidena ovládají. Tvrdit, že má „vymytý mozek“, bude mít za následek pouze to, že voliči, kteří uvažují o jeho zvolení, budou mít pocit, že nějaká „umírněná“ síla by mohla „osvobodit jeho mysl“. Trump velmi dobře ví, že Amerika se zmítá uprostřed stále se zintenzivňující hybridní války, když zvážíme, co řekl pod horou Mount Rushmore. Musí přednést každé své slovo a prezentovat každý svůj čin jako součást praktického a přímého vůdcovství, a ukázat tak, že dělá vše, co je v jeho silách, aby pomohl své zemi zvítězit v tomto nekonvenčním konfliktu. Existují různé politické taktiky, které se bude snažit použít během tohoto boje, jako jsou například určité politické a ekonomické sliby, kterými osloví co největší počet voličů. Jedna věc, kterou však nesmí za žádnou cenu udělat, je „ztichnout“ a držet se zpátky ze strachu, že když půjde naplno proti Bidenovi, odradí „umírněné demokraty“.

Trump’s Wrong: Biden Isn’t Brainwashed, He’s The Perfect Puppet! vyšel 18.7.2020 na orientalreview.org. Překlad v ceně 437 Kč Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 62)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 931