Zprávy ze západního pavilonu blázince

Michal Brand

Lhaní je znásilnění

Když muž zalže v čemkoli ženě a bude s ní mít potom sex, pak je to znásilnění. Říká to nový multikulturní alias neobolševický návrh zákona v neomarxisticky vyspělé Austrálii. Takže například když muž během balení ženě řekne, že pravidelně cvičí a chodí do fitka, a přitom cvičí jen nepravidelně a do fitka chodí jen občas, pak ji znásilnil. Myslíte, že takový nesmysl není možný? Že tady šířím prolhanou ruskou imperialistickou propagandu? Ale miláčkové, to je fakt: How lying about yourself to woo a prospective lover on Tinder or at a bar could soon land you before the courts on sexual assault charges

Tedy znásilnění to je samozřejmě pouze v případě, že jde o bílého muže jiného vyznání než muslimského. Pokud by šlo o muslima, pak o znásilnění rozhodně nešlo, ať se stalo cokoli. Jednak je lhaní nevěřícím základ muslimské víry a proto muslim smí lhát nevěřící ženě, protože to je jeho náboženská svoboda, kterou mu nesmíme upírat. A jednak když muslimové znásilňují desítky let bílé, nemuslimské dívky po tisících, jako například ve Velké Británii, včetně brutálních znásilnění dívek přibitých za jazyk ke stolu nebo znásilněných uraženým hrdlem lahve, pak je potřeba celou věc zametat pod koberec, protože by to mohlo vzbuzovat nějaké odporné a ničím nepodložené rasistické a xenofobní předsudky mezi hloupými a nevzdělanými lidmi, kteří podléhají populismu a nechápou ve své omezenosti, že jde o roztomilé multikulturní obohacení.

Neobolševická multikulturní chátra prostě nedá pokoj, dokud nerozvrátí vše pozitivní – včetně jakýchkoli pozitivních a přirozených vztahů mezi muži a ženami. Tento zákon totiž způsobí jediné – muži se budou ženám vyhýbat (kdo by taky chtěl za pokec se ženou jít do basy na pět let s nálepkou sexuálního násilníka, kteří to ve vězení nemají vůbec lehké, s výjimkou pachatelů muslimského původu, kteří jsou jako sexuální násilníci ve vězení mezi svými a jsou za hrdiny; no, konec eufemismů, ne-muslimští sexuální násilníci to mají ve vězení sakra těžké a zažívají deno-denní týrání a bití od spoluvězňů). Muži raději nebudou říkat vůbec nic, protože cokoli, co řeknou, může být kdykoli použito proti nim – klidně i po třiceti letech, jak víme z #MeToo a dalších podobných štvanic/aktivit, které jsou negací spravedlnosti a práva. Postačí, když dotyčný muž bude úspěšný a bohatý a dotyčná žena bude klidně po třiceti letech potřebovat prachy nebo si vyléčit svůj mindrák ze zpackaného života, ze svého vlastního životního selhání, a vše „vyřeší“ obviněním ze „znásilnění“, které jí „způsobilo trauma“. (Klidně i po 40 letech manželství - „Než si mě vzal, tvrdil, že má rád zahradničení a přitom vůbec neví, kdy se sází tulipánové cibulky, pane soudce! Znásilnil mě! 40 let manželství mě znásilňoval! Mám trauma! On za všechno může!“)

Odnesou to i ženy. Muži se jim budou vyhýbat. Muži nebudou se ženami mluvit. Vše, co ženy přirozeně hledají a požadují od mužů, budou dostávat tisíckrát, milionkrát méně. Blahopřeji... jediné, co naleznou budou tyhle kreatury https://tinyurl.com/wvaa7bh & https://tinyurl.com/v8kvwaz & https://tinyurl.com/sobfkos & https://tinyurl.com/rygkxnv & https://www.youtube.com/watch?v=yDdckkn08VU

Vězení jsou rasistická

Vzdělaní, inteligentní, nezaprdění, neburanští, komunismem nezdeformovaní studenti Brown University v USA požadují zrušení všech věznic. Věznice jsou totiž výrazem rasismu podle těchto milých, inteligentních, o budoucnost se starajících mladých pokrokových soudruhů neomarxismu/multikulturalismu. Typičtí voliči Demokratické strany, u nás potom Pirátů, Zelených, STAN a Top09. A samozřejmě spícího Karla.

Ano, ano. Věznice jsou typickým příkladem trapné západní civilizace, založené na útlaku, rasismu a patriarchátu, jak správně upozornila již mladá soudružka Gréta Thurnberg spolu se svými spolubojovnicemi ve svém neokomunistickém manifestu. Brown University Students Push To Abolish ‘Racist’ Prison System In ‘Name of Justice’

Ideologové neomarxismu musí jásat. Jejich teorie a praktický návod na destrukci civilizace prostřednictvím různých do společnosti nezačleněných a nezačlenitelných skupin nachází věrné následovníky a praktické realizátory. Následky hromadného propuštění kriminálníků jsme si v malinké verzi vyzkoušeli na vlastní kůži ve slavné Havlově amnestii, kdy propustil z vězení na 20 000 kriminálníků, zlodějů, násilníků, vrahů, sexuálních násilníků a to jen aby měl pro západní propagandu dostatečný počet „politických vězňů komunistického režimu“, protože kdyby dal amnestii těm asi 3 lidem, co byli političtí, tak by to nevypadalo na strašlivý útlak. A pak to tedy stálo za to. A to si ani Venca H. netroufl otevřít ty nejhorší věznice jako například Leopoldov, toho se bál i Venca. Ale i tak to byla čóro. To dnešní moderní, inteligentní a vzdělaná univerzitní mládež se jistě nelekne ani propouštění masových nebo sériových vrahů, kteří jsou přeci nebohé oběti strašlivého rasistického a patriarchálního útlaku naší odporné civilizace.

Už se těším po Pátcích pro klima na Čtvrtky pro vrahy. A třeba Středy pro úchyly. A pak i Úterky pro nakažlivé choroby (dnešní boj proti nim je samozřejmě důkaz prohnilosti naší civilizace založené na takových odporných a reakčních principech, jako je soutěživost, invence, úsilí a samozřejmě patriarchální „útlak“).

Darovanému spermatu na AIDS nekoukej

Když už mluvíme o ošklivých nakažlivých chorobách, nelze vynechat pozitivní, přímo HIV pozitivní zprávu z Nového Zélandu. Novozélandská společnost je již tak multikulturně vyspělá, že nabízí ženám k oplodnění darované sperma od mužů s AIDS. Já myslím, že Nový Zéland rozhodně patří mezi hlavní kandidáty na titul země, která trumfne Sovětský Svaz s jeho „Země, kde zítra již znamená včera“. Nový Zéland by se mohl brzy pyšnit titulem „Země, kde zítra již znamená předevčírem“. Ale kandidátů je hodně – Británie, Švédsko, Holandsko, Norsko, Belgie, Francie, peleton favoritů nyní ostře dotahuje i Německo a Itálie. Novozélandská spermabanka boří mýty. Jako první má HIV pozitivní dárce

Důvodem k této aktivitě je, aby se nemocní AIDS necítili vyloučeni a osamoceni. Možná časem zavedou i krevní transfúze krve od nemocných s AIDS, protože i v této oblasti je nutné bořit hranice a zajistit, aby se nebozí AIDS-nakažení necítili nějak vyloučeni z možnosti darovat krev. Možná by bylo dobře v budoucnu zatajit tuto drobnou informaci, že dárce krve je nositelem viru HIV, protože by se mohli najít nějací oškliví, rasističtí, xenofóbní neonacisté, kteří by nechtěli krev od dárců s virem HIV. Také by bylo vhodné zrušit různé neonacistické, xenofóbní zákony a nařízení, které omezují lidská práva různých nemocných menšin. Například je naprosto jasná diskriminace, že v pohostinství nebo v potravinářských provozech nemohou pracovat nemocní lidé. Je nutné bojovat proti této diskriminaci. Je nutné zajistit, aby i například nemocný s tuberkulózou mohl prodávat v rychlém občerstvení, aby například nemocný s ekzémem mohl pracovat na kojeneckém oddělení na přebalování miminek. Koneckonců, jak již před lety prohlásila Theresa May – i odsouzení pedofilové musí mít právo adoptovat cizí děti, protože jinak by to byla diskriminace a porušení jejich lidských práv. Zprávy z blázince.

Vzorně převychovaný muslim ubodal svoje převychovatele

Jak řekl muslimský starosta Londýna, terorismus k životu v moderním městě patří https://tinyurl.com/uya3lmv . Proto také třeba Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc a další města v České republice jsou buranská, zaostalá města, protože nemají žádné multikulturně obohacující muslimské teroristické útoky. Natožpak teroristické útoky prakticky na denním pořádku, jako má moderní, pokrokový Londýn, Malmö, Paříž, Marseille atd. Moderní Londýn zažil před několika jeden z dalších teroristických útoků. Navíc je podle muslimského starosty Londýna diverzita tou nejsilnější stránkou Londýna. V čase 3:25 a dále - https://www.youtube.com/watch?v=fPSEZ4PC4fY Diverzitou se samozřejmě myslí dostatečný počet neintegrovatelných muslimů. Jeden z nich, muslim Usman Khan, jmenovec muslimského starosty Londýna, byl v roce 2012 odsouzen za terorismus, kdy se podílel na přípravě bombového útoku na Londýnskou burzu, Westminsterské opatství, britský parlament. Také tehdy společně se svými spolu-teroristy sháněl peníze na výcvikový tábor v Pákistánu pro muslimské teroristy s britským pasem a měl společně se svojí skupinou muslimských teroristů připravený seznam osob k likvidaci (včetně Borise Johnsona, tehdejšího, ještě ne-muslimského starosty Londýna) jak píše např. The Guardian https://tinyurl.com/uvlqt2b a BBC https://tinyurl.com/r4pjbww V roce 2018 byl z vězení propuštěn. Pak navštěvoval kurz „deradikalizace zradikalizovaných muslimů“ nebo jak popsat sluníčkáři organizovaný kurz pro muslimské teroristy „Learning Together“, tedy „Učíme se spolu“.

Khan zřejmě původně očekával nějaký ten kurz, jaké probíhají v muslimských výcvikových táborech pro teroristy, které jsou vlastně také „Learning Together“ (organizovaný Univerzitou Cambridge). A byl tedy asi značně zklamán, že to je o nějakých pomatených představách sluníčkářů o všeobecném dobru. (A později dal své zklamání z kurzu jednoznačně najevo.)

Ale po určitou dobu se Khan tvářil, jak je ze sluníčkového kurzu nadšen a napsal dokonce báseň o úžasném sluníčkovém kurzu. Ve své básni terorista Khan děkuje organizátorům kurzu za to, že mu dali (zřejmě zadarmo) zabezpečené PC, na kterém se zřejmě domlouval se svými kolegy teroristy, protože jinak by asi nezdůraznil, že sluníčkářskému programu děkuje za „secure“ laptop (zabezpečený notebook), který, jak vděčně děkuje, mohl využívat ke komunikaci, i když ji měl zakázanou soudně. Viz https://tinyurl.com/sh5qdhc a https://tinyurl.com/uslepp7 Chápete? Sluníčkáři z Cambridge University mu ještě obstarali notebook, aby mohl nerušeně a nekontrolovaně komunikovat s teroristy, i když to měl soudně zakázané. Tedy vlastně, pardon, zřejmě aby mohl komunikovat s náhle zradikalizovanými muslimy, kteří byli jen o chviličku dříve slušní, tišší a zdravili sousedy.

Sluníčkový kurz „Učíme se spolu“ dokonce Khana použil jako vzorový příklad deradikalizovaného teroristy, báječně znovu-integrovaného muslima (https://tinyurl.com/uslepp7).

Ovšem vrcholný surealismus celého příběhu teprve přijde. Khan na londýnském mostě zavraždil dva mladé lidi. Oba zavraždění byli -- a tady přichází naprosto absurdní pointa -- organizátoři zmíněných cambridgských sluníčkových kurzů pro „bývalé“ teroristy. Khan byl pozván na další „event“ této sluníčkové aktivity, event, který se měl konat na severní straně onoho osudného mostu. Cestou tam potkal Khan dva sluníčkáře z Cambridge University, které znal právě z oněch sluníčkových kurzů, do kterých chodil a které oni organizovali. A tak je oba ubodal nožem.

Jen polský kuchař (a bílý britský vrah propuštěný na vycházku) zachránili před dalším terorem potenciální další nevinné oběti vzorného a přímo vzorového absolventa sluníčkového kurzu „Učíme se spolu“ a amatérského básníka (poem ve stylu „Děkuji vám za počítač, který mi umožňuje domlouvat se s kolegy džihádisty“). Chápete? Sluníčka organizují kurzy pro teroristy, zajišťují jim počítače k soudem zakázané komunikaci (navíc zřejmě komunikaci s kolegy džihádisty, protože u Khana doma se našly poznámky k správnému organizování muslimské teroristické buňky psané cizí rukou) a pak ho pozvou na další sluníčkářskou akci. A on ubodá k smrti dva sluníčkáře, orgnizátory celé akce, cestou na sluníčkářskou akci, kam byl sluníčkáři výslovně pozván jako vzor „integrace“. Zprávy z blázince.

Dovětek: Otec Jacka Merritta, jednoho ze dvou zavražděných, pro The Guardian prohlásil: „Jack, na rozdíl od nás mnohých, nechodil jen tak do práce. Žil a dýchal [jen volný překlad] pro svou snahu učinit svět lepším pro všechny lidi, zejména ty, kteří to potřebují“. Jako například pro nenapravitelné muslimské teroristy. Jack Merritt pro to žil a dýchal.

Vlastně to připomíná známou bajku o ženě a jedovatém hadu. Jednou v zimě, kdy už začínalo mrznout, nalezla jedna dobrá žena téměř zmrzlého jedovatého hada. Se svým dobrým srdcem se nad hadem slitovala a vzala si jej k sobě domů. Aby žena hada rozehřála, ulehla s ním do postele u roztopených kamen. Had se po chvíli opravdu rozehřál, znovu získal sílu a pohyblivost a ženu uštknul. Když žena umírala, zeptala se hada: „Proč jsi mne uštknul? Hřála jsem tě, zachránila jsem tě před umrznutím...a ty jsi mne zabil! Proč?“ A had jí odpověděl: „Protože jsem had“.

Pozn.: Tato bajka samozřejmě s ničím nesouvisí. A s tamtím už vůbec ne.

Americká armáda cvičí muslimy nenávidějící USA

Na americké vojenské základně v Pensacola na Floridě jsou cvičeni vojáci jednoho z nejtotalitnějších a nejbrutálnějších režimů na světě – ze Saudské Arábie. Ta je jedním z nejvěrnějších spojenců USA. Zejména proto, že Saudská Arábie nakoupí za 300 miliard dolarů od USA zbraně, které Saudská Arábie nutně potřebuje, aby mohla dále páchat genocidu v Jemenu a šířit tak lidská práva a demokracii. Nebo tak nějak to jistě bude. Jeden ze saudsko-arabských vojáků cvičených na této floridské americké základně jednou večer uspořádal večírek, kde pouštěl svým přátelům videa s masovým vražděním. (Zprávy neříkají s jakým masovým vražděním, ale troufnu si tipnout, že šlo o reklamní videa Islámského státu s vraždami nevěřících nebo málo věřících.) A druhý den šel a zastřelil 2 Američany a 8 dalších zranil (zřejmě především americké vojáky, ale to není podstatné v této kauze).

https://tinyurl.com/qs4up5w

Podle jednoho ze strýců dotyčného muslimského teroristy – nevím, jestli se to může napsat, protože americká multikulturní policie zatím prověřuje, zda šlo o terorismus nebo jen o folklórní představení nebo co – ale risknu to, tak tedy jeden ze strýců muslimského teroristy o něm prohlásil, že je „naprosto šokován“, protože jeho synovec al-Shramrani byl „velice slušný, milý ke své rodině a ke své [tedy muslimské] komunitě“. https://tinyurl.com/ws2jpby Navíc jistě zdravil sousedy.

Muslimský terorista měl komplice, který z dotyčné vojenské základny zmizel a FBI po něm pátrá. Zřejmě se náhle zradikalizovali oba dva. Jistě šlo také o milého, hodného chlapce, který měl rád svou muslimskou komunitu.

Al-Shamrami svoji střelbu zdůvodnil křivdami, které prý jsou páchány na muslimech. Pocit ukřivděnosti je silný hnací motor nenávisti. Však to známe z mnoha jiných případů, kdy někdo svoji bídu svádí na všechny ostatní než by pořádně zabral sám.

Další ze saudsko-arabských studentů školy amerického vojenského námořnictva celý teroristický útok natáčel mobilem a dva další pak útok sledovali z auta. https://tinyurl.com/r9ubo2f Takže o teroristickém útoku věděli předem a fakticky na něm spolupracovali. Asi se také nějak zradikalizovali nebo co.

O terorismus ale zcela jistě nešlo, protože „muslim nemůže být terorista a islám neprodukuje žádné teroristy“, jak řekl Erdogan, prezident Turecka, jednoho z vojensky nejsilnějších členů NATO a žhavého kandidáta na přijetí do EU. https://tinyurl.com/wtedshh Zprávy z blázince, vždyť to říkám.

Zakleknout na kolena, Švédi!

Švédsko je příkladná země, kde báječně funguje integrace muslimských přistěhovalců. Muslimští migranti tak ve Švédsku dnes dřou do úmoru, aby vydělali Švédům na důchody a povznesli jejich zaostalou zemi technologicky a ekonomicky. V dnešním opravdu multikulturním Švédsku, jehož největší síla je jistě také v diverzitě, jako v případě Londýna, je život čím dál roztomileji multikulturně diverzifikovaný. Nedávno například jeden arabský, muslimský imigrant natočil a zveřejnil video, ve kterém poslal Švédům vzkaz vpravdě multikulturní, typicky muslimsky mírumilovný, tolerantní a kulturně na výši (na výši kultury arabských imigrantů). Abych Tě, milá čtenářko a milý čtenáři, snad neochudil o žádnou podnětnou myšlenku z tohoto poselství, uvedu doslovný překlad. Vzkaz nebo přímo poselství arabského přistěhovalce Švédům zní takto: „My Arabi jsme tady, abychom se zmocnili vaší zkurvené země, tak dolů na vaše zkurvená kolena a hulte mi čůráka, vy malé švédské zkurvené kurvy.“ Uvedené poselství arabského přistěhovalce Švédům je zde https://www.liveleak.com/view?t=kNCn6_1521444054 Pro jistotu, pokud by „demokraticky“ zmizelo, pak ještě zde https://youtu.be/_k2xmgfujYA

Myslím, že je to hezký příklad mezi-kulturního a mezi-náboženského dialogu, o který prý usilují muslimští přistěhovalci a po kterém volá „papež“ František. (Ještě štěstí, že to neřekl „papeži“ Františkovi, který mezi-náboženský dialog přímo miluje. Místo mytí nohou nelegálním migrantům mohlo být multikulti show, jakou si snad ani raději nepředstavovat. Zejména ve světle proslulého Františkova výroku, že muslimští krimigranti oplodní neplodnou Evropu a ta se pak bude blaženě usmívat, což v kontextu s nelegální migrací „uprchlíků“ mužů ve vojenském věku a ve věku nejvyšší hladiny mužských pohlavních hormonů evokuje možné podvědomé submisivní až masochistické zaměření Františka. Tak to by tedy bylo show, kdyby ten vzkaz Švédům „hulte mi čůráka, vy malé švédské zkurvené kurvy“ viděl František. A to i přesto, že kardinál Bergoglio, alias „papež“ František ani není ze Švédska.)

Jeden Švéd, zcela očividně nějaký xenofóbní, rasistický neonacista k tomu poznamenal na Facebooku „odporné arabské sračky, zmizte odsud“. Vzápětí ho někdo udal švédské policii, která ho vyšetřovala a vyslýchala ohledně jeho vztahu k socialistickému zřízení. Pardon, ohledně jeho vztahu k migraci. A švédský rasista byl soudem odsouzen za „hate speech proti chráněné skupině“ k pokutě 22 tisíc švédských korun (cca 53 tisíc korun českých).

Z toho tedy vyplývá, že když Švéd neposlechne arabského migranta a nezaklekne na svoje zkurvená švédská kolena, aby arabskému přistěhovalci jako malá švédská zkurvená kurva vykouřil jeho čůráka, pak je to zločin z nenávisti. Zprávy z blázince.

Vyspělé západní země, nezdevastované morálně a kulturně komunismem. Západ, který nám zaprděným buranským čecháčkům musí být vzorem. Blázinec, kterým se prý musíme chtít také stát.

Známka 1.1 (hodnotilo 90)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 5

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 6 101