Reakce na Argumenty proti genderové teorii chybí

Jan Lindovský

23.10.2019 Komentáře Témata: Společnost, Genderové běsnění 1137 slov

Celá tato gender šaškovina, stejně jako multi-kulti, imigranti, éčka v potravinách, chematrails, propagace všech možných úchylek dávaných za vzor chování, LGBT pride parade, změna významu slov, relativismus, atd. je součástí stejné agendy a má jeden cíl a to ovládnutí lidstva a depopulaci nepotřebných konzumentů. U všech těchto úchylek se předpokládá, že se jejich nositelé už dál nebudou rozmnožovat. Je to také možná test přežití a pomoc přirozenému výběru.

Pro přežití v jakémkoli prostředí je důležitá síla a rozum.

To, že tady jsme, je důsledek přirozeného výběru všech našich předků. Kdysi platil zákon přírody, že přežije jen silnější. S rozvíjením rozumu toto už nemuselo platit a přežili nejen silní ale i ti chytřejší.

Dnešní společnost je ať si to přiznáme, či ne, degenerovaná. Co bylo v historii válek. Do válek rukovali a nechávali se zabíjet ti nejsilnější a nejzdravější muži, tedy byl ničen ten nejkvalitnější genofond národů. Doma zůstali staří, nemocní, tělesně a duševně postižení. Ti pak zajišťovali genetické linie rodin. Také se ve válkách znásilňovalo. To pak částečně kompenzovalo úbytek kvalitních místních genů a doplňovalo genofond národa kvalitními geny národů cizích.

Genetici vědí, že genetika je nevyzpytatelná, kde pozitivní vlastnosti se sčítají a negativní násobí. Jakákoli negativní vlastnost na tělesné či duševní úrovni se může projevit zesíleně v kterékoli následující generaci.

Pak přišel humanismus a medicína, zachraňoval se kdejaký potrat a léčily se nemoci, které přirozeně vyřazovaly slabší kusy z dalšího rozmnožování. Jedincům, jejichž genetická výbava byla narušena, a kteří by byli z dalšího pokračování jejich linií vyřazení, bylo umožněno dále tyto genetické poruchy šířit. Toto taktéž zasáhlo do genetické výbavy národů.

No a teď ten nešťastný gender.

Kdyby Pán Bůh, nebo stvořitel, nebo příroda (vyberte podle svého) chtěli, tak by stvořili hermafrodity, nebo nějaký jiný druh. To že tady jsme, a forma jací jsme, je výsledkem, který se pro přežití na Zemi nejvíce osvědčil. Pro další vývoj člověka je stejně důležité jak tělesné tak duševní zdraví. Pokud někdo cítí, že je v nesprávném těle, znamená to jen to, že je někde chyba a jeho geny nejsou vhodné pro další šíření a jeho genetická linie zde končí. Tak to moudrá příroda zařídila.

Pro přežití je nutné zdravé tělo a také zdravý rozum. Tělo jsme si vysvětlili. Rozum nesprávně použitý však může člověka také dovést do slepé uličky samozničení. Pokud začnete věřit zhoubným ideologiím, které byly vymyšleny k vašemu ovládnutí a jsou jen účelovou manipulací, dokáže to dovést ke zmaru vás, vaši rodinu i celou společnost. V současnosti jsme ve fázi aktivní implementace gender ideologie do celé společnosti. Chová se to jako psychický virus, který zahubí svého hostitele stejně spolehlivě jako virus nemoci. Pokud je už někdo infikován léčba je těžká, někdy nemožná. Pomůže jen léčba šokem poznání pravdy, nebo když to nepomůže pak už jen kalašnikov.

Jak říká klasik: některé ideologie jsou tak idiotské, že jim může porozumět jen inteligent. Proto po neúspěchu marxismu tzv. neomarxismus si vytyčil jako taktiku ovládnutí společnosti dlouhý pochod institucemi. Dnes všude kolem pozorujeme výsledky.

Když pojede blbec do Afriky a nic o ní neví, tak ho první noc sežere lev. Když tam pojede člověk chytrý, předem se seznámí s riziky a zařídí se tak aby přežil. V dnešní společnosti žijeme všichni v takové Africe. Jen hrozby jsou skrytější, ale stejně nebezpečné. Pořád vám někdo usiluje o vaše peníze, o vaše těla o ovládnutí vašich myslí a o vaše duše. Máme však všichni, zdůrazňuji všichni, možnost obrany. Máme rozum. Všechny informace, které potřebujeme k přežití máme k dispozici všude kolem nás, jen je správně vyhodnotit. Existují knihy, a nejmocnější prostředek - internet. Vše je k dohledání. Je tam spousta dezinformací, magorů, polopravd, manipulací a trolů, ale je tam i pravda. Jen ji musíte nalézt. Máte rozum, tak ho používejte. Jste odpovědní za sebe, za vaše děti, za vaše rodiny a v konečném důsledku za celou společnost. Musíte se rozhodnout a musíte se rozhodnout správně. Nikdo jiný to za vás neudělá.

Kdysi, když muži byli Chlapi a ženy Ženami, kdy Chlap a Žena žili spolu milovali se a měli rodinu, kdy všichni byli pevně ukotvení ve své rodině, obci, městě, společnosti, byl Chlap ochoten se bít a nechat se zabít za tyto hodnoty, když mu je chtěl někdo vzít. Kdyby mu nějaký buzerant začal vykládat něco o výhodách genderu, pravděpodobně by tento idiot strávil zbytek života v kotrmelcích.

Taktéž Žena věděla přesně kde je její místo a byla šťastná za svůj úděl Ženy, Manželky a Matky a dnešní feministickým názorům by se od srdce vysmála a s nějakou feministkou by byla brzy hotova.

A o to těm zmrdům jde, rozvrátit rodinu je prvotní cíl. A jdou na to přes nejslabší články a to přes děti. Chceš-li zničit svého nepřítele, vychovávej mu děti a zkaz mu ženy. Největším úspěchem feminismu bylo, že ženy uvěřily, že jsou rovné mužům a to ve všem. Nadneseně by se dalo říci, že neštěstí žen začalo, když začaly nosit kalhoty. Nechci zpochybňovat schopnosti žen, ale příroda určila oběma pohlavím své přirozené role a záměna těchto rolí nemůže přinést nic dobrého. Každé takové feministické fifleně bych naordinoval povinnou praxi v kamenolomu, uhelném dole nebo ve slévárně. Když už máme rovnoprávnost, tak ať ví, o čem mluví.

Totéž by prospělo těm duševním gigantům z evropských hodnot, nebo všem aktivistům neziskových organizací placených Sorošem.

Když rozvrátí rodinu, ostatní společenské instituce už nemají na čem stavět a rozpadnou se samy.

Stará taktika aplikovaná na dnešní společnost - rozděl a panuj. Co funguje rozmrdat, co fungovat nemůže propagovat a zavést, a to pod sankcemi O všech těchto věcech se psalo už dávno v nějakých záznamech či zápisech, ale ty byly přece podvrženy ...

Celé to blbnutí už klasik popsal přiléhavě : Vymknutá z kloubů doba šílí ...

Ono to vypadá jako za bolševika v posledním tažení. Také všichni věděli, že to nefungovalo, nefunguje a fungovat nemůže a že se něco musí změnit. Každá totalita chtěla zahnat lidi klackem do ráje. Naštěstí to nikdy dlouho nefungovalo. Pravda, totalitáři neměli nikdy takové možnosti jako dnes. Silové prostředky, propagandistické prostředky ovládání mysli, řízení davů, řízení sociálních super-systémů atd. Ovšem i občané jsou vyspělejší (aspoň někteří) a vidí jim do karet. A internet, proto usilují všemožně o jeho regulaci (cenzuru).

No a také funguje fenomén sté opice. To je naše naděje a jejich největší hrozba. Proto se snaží jen o to, aby těch opic nikdy nebylo toto kritické množství.

A na závěr tři citáty z Pjakina (DVTR a KSB)

Lidem je formováno zkreslené vnímání skutečnosti a ti pak zdánlivě pracují pro své zájmy a přitom se stávají součásti nadřazenějších scénářů, takže ve výsledku svou čestnou prací realizují plány někoho jiného, které jsou zaměřené proti nim samotným.

Každý v míře svého chápání pracuje pro sebe a v míře svého neporozumění na toho, kdo toho ví a chápe více.

Mnohé věci jsou nám nepochopitelné ne proto, že náš rozum je slabý, ale proto, že jejich podstata nezapadá do okruhu našich pojmů.

Známka 1.1 (hodnotilo 59)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 4 235