Nedržme už Babiše u vesla - začíná být pro nás nebezpečný

Maru

21.10.2019 Komentáře Témata: Česká republika, Invaze kobylek do Evropy 2161 slov

Ano, Chvilkařům a Kavárně navzdory držíme Babiše přes všechny jeho průšvihy u moci a bavíme se jejich běsněním.

Ale Babiš teď již zachází opravdu příliš daleko. Pod jeho soft vedením směřujeme k budoucnosti islamizovaného zemského státu Německa.

Babiš se pyšní Českou republikou jako bezpečnou zemí. Zeptejme se ho tedy, proč nyní nechává svého ministra vnitra tuto bezpečnost likvidovat? Proč se teď zavádí legislativa, která nám znemožní odsunout migranty, kteří páchají zločiny, zpět, do zemí jejich původu? A je úplně jedno, zda budou mít azyl nebo ne.

Netvrdil snad, že si o tom, kdo zde s námi bude žít, budeme rozhodovat sami?

A teď se má najednou dávat přednost bezpečnosti zločinců před bezpečností řádných občanů České republiky?

Zde už Babiš se svým soc. dem. mouřenínem zašel příliš daleko.

A jak je vůbec možné, že v ČR dáváme azyl např. Čečenci, který již před udělením azylu spáchal trestné činy? Navíc když v Čečně žádná válka není. A jak dlouho zde budeme takového Čečence držet v režimu strpění, když v Čečně žádná válka není?

Dokud mu bude v  Čečně hrozit trestní stíhání? Tedy napořád? A co když se dopustil zločinů proti lidskosti a je stíhán právem?

A neměl náhodou ten Čečenec zažádat o azyl v prvním státě Schengenu? Neměli jsme ho vrátit do prvního státu vstupu podle platné Dublinské dohody? Proč dáváme azyl Iráčanům a dalším? Kudy vstoupili do EU, jak se k nám dostali – to sem všichni dorazili letecky?

Jak vlastně dělá ministr vnitra v Babišově vládě svou práci?

A nyní by nám zde chtěli nechávat ještě i zločince bez uděleného azylu do nekonečna v jakémsi režimu strpění? Přejímá snad také Polsko či Maďarsko tuto legislativu?

O tom by se dalo jistě s úspěchem pochybovat.

Kdo prověřil, že migranti nejsou skutečnými zločinci, kteří prchají před spravedlivým trestem – vždyť u nás také páchají trestné činy - snad ne neziskovky a OSN?

Co asi udělají hordy afrických zločinců, až se dozvědí, že u nás mohou klidně vraždit a loupit a ve vězení jim bude pořád lépe než v Africe a nikdy je nikdo nevyhostí? Budou u nás trvale žít bez azylu a zcela pravdivě tvrdit, že jim v jejich zemích hrozí stíhání a pronásledování?

A my si je sem všechny za asistence Babišova soc. dem. mouřenína nasáčkujeme!?

Proč nejednáme s migranty jako Maďarsko? Vždyť teď EU dokonce zakazuje vracet podle Dublinu migranty do Maďarska. Není to to, co právě potřebujeme? Aby EU zakázala ostatním zemím vracet k nám migranty?

V lednu 2019 nám Německo nacpalo zpět 19 migrantů, celkem k nám bylo vráceno 25 migrantů.

V únoru 2019 nám Německo nacpalo zpět 14 migrantů, celkem k nám bylo vráceno 30 migrantů.

V březnu 2019 nám Německo nacpalo zpět 3 migranty, celkem k nám bylo vráceno 19 migrantů.

V dubnu 2019 k nám Německo nacpalo 13 migrantů, celkem k nám bylo vráceno 19 migrantů.

V květnu 2019 k nám Německo nacpalo 11 migrantů, celkem k nám bylo vráceno 22 migrantů.

V červnu 2019 k nám Německo nacpalo 19 migrantů, celkem k nám bylo vráceno 23 migrantů.

Červenec se Ministerstvu vnitra někam vypařil.

V srpnu 2019 nám Německo nacpalo zpět 23 migrantů, celkem k nám bylo vráceno 36 migrantů.

Údaje za červenec, září a říjen ostudně chybí.

Celkem nám letos evropské státy nacpaly zpět 174 migrantů + ještě nějaké další, které pan Hamáček opomněl zapsat na web.

A kromě těchto vrácených migrantů jsou zde ještě migranti, kteří proniknou do ČR a žádají zde o azyl a ochranu.

V lednu bylo žádostí 194, z toho opakovaných 27.

V únoru bylo žádostí 434, z toho opakovaných 64.

V březnu bylo žádostí 619, z toho opakovaných 86.

V dubnu bylo žádostí 778, z toho opakovaných 119.

V květnu bylo žádostí 944, z toho opakovaných 150.

V červnu bylo žádostí 1065, z toho opakovaných 171.

Červenec se Ministerstvu vnitra někam vypařil.

V srpnu bylo žádostí 1383, z toho opakovaných 225.

Údaje za červenec, září a říjen ostudně chybí.

Azyl a ochrana byly uděleny jen v desítkách případů.

Pokud by se však Hamáčkovi podařilo prosadit novou legislativu, museli bychom si na našem území - azyl neazyl – nechat všechny, kdo by tvrdili, že jim v zemi původu hrozí pronásledování.

Dá se předpokládat, že to budou tvrdit všichni, kdo žádají o azyl a ochranu - .tedy 4575 migrantů+ ještě nějací další, které pan Hamáček opomněl zapsat na web – a to jen za necelý rok 2019.

Podle OSN Globálního zákona pro migraci – který se nám, ač jsme ho nepodepsali, rozhodnutím Evropského soudu dere do legislativy zadními vrátky – mají tito migranti právo na slučování rodin. Můžeme tedy jejich počet – když budeme hodně skromní – rovnou vynásobit pěti.

Hamáčkův legislativní návrh by nám pak jen v tomto roce dopomohl k nejméně k 22.875 migrantům.

A to kromě vrácených migrantů a migrantů žádajících v ČR o azyl, zde máme ještě nelegální migranty, kteří se v ČR pohybují, aniž by je někdo zařadil do statistik.

Neměli bychom tedy konečně začít chránit naše hranice, přestat poskakovat, jak Německo píská, a nepřizpůsobovat naší legislativu za každou cenu té německé, pane Hamáčku a Babiši?

Vždyť své občany před těmito zločinci chrání i některé africké země.

Nedávno uzavřela před podobnými „uprchlíky“ hranice i Uganda, která byla doposud vzorovou zemí s otevřenými hranicemi. A také Nigérie, kde zločinecké hordy (migrantů placených přes mobil či MasterCard Organizací spojených národů, která požaduje, aby nebyli drženi v uprchlických táborech) přepadají a unáší vesničany a pasažéry vlaků a chtějí po vládě vysoké částky za jejich propuštění a také unášejí těhotné dívky a pašují je do tzv. továren na děti a narozené děti pak prodávají.

Samozřejmě, že tyto státy nyní čelí silnému nátlaku nadnárodních organizací - No fuj, ti xenofobové a rasisté/fašisté/odpůrci volného obchodu! - a Nigérie se pod tímto tlakem rozhodla hranice opět otevřít - ale s podmínkami.

Nigerijský stát Ekiti zavádí pro všechny zločince, kteří spáchají znásilnění, chemickou kastraci, protože i tam spolu s volným pohybem migrantů neúnosně narůstá počet znásilnění a dalších násilných zločinů.

Generální prokurátorka a komisařka pro spravedlnost Ekiti, Wale Fapohunda, uvedla, že změna zákona by mohla zahrnovat „lékařskou kastraci, povinný psychiatrický test a vyloučení pachatelů z vládních sociálních programů.“

„Vyzýváme shromáždění, aby urychleně a komplexně zvážilo pozměňovací návrh k tomuto návrhu zákona, protože má poskytnout právní rámec nulové toleranci guvernéra Kayode Fayemiho pro všechny formy násilí na základě pohlaví,“ uvedla.

„Rostoucí množství případů znásilnění a obtěžování malých dětí na Ekiti vyžaduje naléhavou pozornost.“

První dáma, paní Fayemiová, která také vystoupila, uvedla, že její kancelář je od roku 2018 zavalena stížnostmi na všechny formy násilí, páchaného zejména proti ženám.

Řekla, že změna zákona se stává nezbytnou, aby poskytla obětem násilí hlas a aby se pachatelé zodpovídali ze svých činů.

První dáma dodala, že nejhorší formou nespravedlnosti v jakékoli společnosti je, když jsou pachatelé propuštěni bez opodstatněných důvodů.

„Tento zákon nevyjadřuje mou vůli, ale vůli mužů a žen Ekiti. My ho pouze prosazujeme. Je to ochrana nás, naší rodiny a společnosti před všemi formami diskriminace, abychom mohli všichni žít životem v úctě a důstojnosti.“

„Násilí páchané na ženách na Ekiti neustále roste. Vyzýváme Parlament, aby tento zákon urychleně schválil.“

Z výše uvedeného vidíme, že masová migrace má všude stejný průběh. Do otevřených hranic se nahrnou především úchylové, zločinci a násilníci.

Mimochodem všimli jste si, jaký rozdíl je mezi reakcemi afrických politiků na toto násilí a reakcemi politiků EU, která se neustále pokrytecky a velkohubě zaštiťuje ochranou lidských práv?

Politici těchto afrických států se snaží CHRÁNIT občany svých zemí – pane Hamáčku, Petříčku a Babiši – a netvrdí jim – jako vyspělá Evropa se svými HODNOTAMI a Chartou lidských práv – že si na tyto zločiny musí zvykat.

Otevřené hranice, prosazované OSN a jejími neziskovkami, působí i v Africe bezpečnostní a zdravotní katastrofu.

Stoupá počet lidí prchajících před různými ozbrojenými (většinou muslimskými) bandami, politika otevřených hranic nahrává mafiím a zločincům. OSN každým rokem hlásí vyšší a vyšší počty uprchlíků a požaduje stále více peněz. Ale je to právě OSN a její politika volného pohybu migrantů a otevřených hranic, která se na rostoucích počtech lidí bez domova spolupodílí.

Zároveň se jako další důsledek této politiky šíří nákaza TBC, HIV a malárie.

A OSN Světová zdravotnická organizace za této situace vytrubuje, že proud uprchlíků evropské občany nijak zdravotně neohrozí, zatímco se Big Pharma, zastoupená touto organizací, těší na vzrůstající zisky …

Babiš až dosud představoval menší zlo, ale teď již tomu tak není.

Musíme se ho zbavit, protože pod jeho vedením se stále více připoutáváme k islamizovanému (a nyní i fašizujícímu) Německu.

To za Babiše byli podřízeni čeští vojáci německému Wehrmachtu a Babiš se podílel na vládě, když bylo německé policii dovoleno zasahovat na našem území.

To za Babiše šaškují naši vojáci v Pobaltí a v Afganistánu, místo aby chránili Českou republiku.

To za Babiše chce Hamáček postavit české domobrany mimo zákon.

To za Babiše se spolčují dva bývalí kovaní komunisté – zjevný politický aktivista, předseda Ústavního soudu Rychetský a ombudsmanka Šabatová s nejvyšším státním zástupcem Zemanem - aby si s českou Ústavou vytřeli za*ky a zavedli nám zde po třiceti letech opět „mírnou svobodu slova v mezích zákona“.

To za Babiše řádí politické neziskovky v českých školách.

To za Babiše ničí inkluze kvalitu českých škol.

To za Babiše se protlačuje OSN Istambulská dohoda, která dovolí nestíhatelnému nadnárodnímu orgánu odebírat bez soudního rozhodnutí české děti rodičům.

To za Babiše byl podepsán OSN Globální zákon pro uprchlíky, který považuje za uprchlíky i lidi, kteří prohlásí, že prchají před klimatickými změnami.

To Babišova vláda (ministr Brabec) se spolupodílela na kůrovcové katastrofě českých lesů .(57:42), kterou se teď snaží zastavit.

To za Babiše se v reformě penzí marginalizuje průběžný penzijní systém a zvažuje se přesunutí zátěže na soukromé spoření.

Jen pro příklad si to rozeberme.

Předpokládejme, že lidé mají do penze odpracovat 35 let, chtěli by si našetřit na penzi 18.000 Kč měsíčně a zároveň by předpokládali, že ji budou brát 20 let.

Na penzi tedy potřebují našetřit 20 x 12 x 18.000 =4.320.000 Kč

Pokud budou pracovat 35 let tj. 35 x 12 měsíců =420 měsíců, musí každý měsíc ušetřit částku 4.320.000/420=10.286 Kč. Jeden každý.

Manželé by museli po 35 let každý měsíc odkládat na penzi 20.572 Kč.

Ano, bude prý jakási základní penze hrazená státem. Předpokládejme tak 4.000 Kč. A jakási zásluhová penze podle toho, kolik kdo odváděl na daních. Je otázkou, zda někdo ocení i rodiče, kteří sice nebudou odvádět vysoké částky na daních, ale vloží veškeré své příjmy a čas do výchovy dětí a vychovají z nich přínosné členy společnosti. Zatím se na toto hledisko kašle a vysokými penzemi jsou odměňováni lidé, kteří se celý život starali jen sami o sebe a o svůj byznys.

I kdybychom snížili předpokládanou částku pro manželský pár na polovinu – tedy na 10.286 Kč měsíčně, není to pro většinu rodin únosné.

Mnozí platí hypotéky a během života se jistě stane, že budou někdy nezaměstnaní, špatně placení, na částečném úvazku, nemocní či zranění a na tak vysokou spořící částku prostě nebudou mít peníze.

Navíc musí počítat s inflací, s finančními krizemi, s bankroty bank, s nárůstem jen částečných pracovních úvazků, s marginálními (a možná i negativními) úrokovými sazbami bank atd.

Na tomto příkladu vidíme, že přenášet hlavní zátěž financování důchodů na soukromé spoření, je zcela nezodpovědné a zločinné jednání.

A přitom by stačilo zdanit banky a miliardáře, zabránit rozkrádání veřejných financí a úniku peněz do zahraničí, znárodnit strategická odvětví státu, přestat financovat politické neziskovky, greténské projekty, vojenské eskapády a EU a bylo by peněz dost.

ANO s ČSSD a KSČM prostě poslušně plní OSN Agendu udržitelného rozvoje 2030 stejně, jakoby ji plnili Piráti, KDU-ČSL, ODS, TOP09 a STAN . A Babiš se dokonce chlubí, jak je Česká republika v plnění SDG (cílů udržitelného rozvoje Agendy 2030) úspěšná.

Čí program to ale vlastně plní – Gatese, Rockefellerů, Sorose a Rothschildů?

Občané České republiky pro takový program ve volbách nehlasovali.

Je prostě na čase přestat Babiše podporovat.

Stává se pro český národ čím dál více nebezpečnou osobou.

Po uzávěrce píše autor

Dobrý den,

narazil jsem dnes na článek v Aeronetu, ve kterém je názorně vidět, pokrytectví ANO. Šlo o hlasování ve sněmovně. Členka Trikolóry navrhla procedurální změnu a usnesení, kterým se na příští středu mělo svolat jednání k předkládané novele azylového zákona (institut strpění) a současně se měla vyzvat sněmovna k usnesení, že poslanecká sněmovna vyzývá vládu, aby předkládanou novelu ministerstvo vnitra stáhlo a vůbec neprojednávalo.

O tomto návrhu se hlasovalo. Téměř celé ANO se zdrželo stejně tak jako většina poslanců kromě SPD. Tím, že se poslanci zdrželi hlasování,,zablokovali přijetí návrhu.

Článek obsahuje výsledky hlasování, které jsou velmi zajímavé a ukazují pokrytectví ANO.

Prosím tedy, zda ho nelze přejmout nebo alespoń dopsat k mému článku doplnění, které na tento článek v AE poukáže.

Známka 1.3 (hodnotilo 112)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 109