Prague Pride? Demagogie, lži a pokrytectví Sorosovy mafie

Valentin Dobrotivý

15.8.2019 Komentáře Témata: Politická korektnost, LGBT 996 slov

V sobotu Prahou prošel další "průvod hrdosti", který zakončuje týdenní festival Prague Pride, pořádaný tzv. LGBT(Q...) komunitou. Samotný festival je téměř neznámý; česká laická veřejnost vždy zaznamená až zmíněný průvod, pořádaný od roku 2011. Otázkou dodnes zůstávalo, zda se jedná o decentní akci ubohých, zasmušilých homosexuálů, dnes a denně nelítostně šikanovaných a tvrdě perzekvovaných pro svou odlišnou sexuální orientaci. Nebo zda se jedná o drzou provokaci mocné, nedotknutelné páté kolony, využívané v cizím zájmu při rozvracení a vydírání původní, většinové společnosti. Kde je tedy pravda?

První možnost okamžitě zamítne každý soudný člověk, který se neživí jako placený troll ve službách globálního politicko-finančního impéria strýčka Sorose. Homosexuálové v ČR nezažívají žádnou nelítostnou šikanu a kruté pronásledování ze strany státu nebo občanů. Nikdo vás tu za homosexualitu nebude odvolávat z pozice veřejného činitele či státního úředníka; nikdo vás tu nebude vyhazovat z armády. Nikdo vás tu za otevřenou náklonnost ke stejnému pohlaví nezlynčuje, neukamenuje, ani nezavře do vězení. Kdyby ano, měla by akce Prague Pride decentní formu tichého, skromného, ilegálního shromáždění zakřiknutých a roztěkaných účastníků.

Místo toho tu máme docela opačnou situaci. Vychechtaní, bezstarostní, halasní exhibicionisté a fetišisté se okázale baví za velkého zájmu angažovaných novinářů a pod pečlivou ochranou státních bezpečnostních složek. Tisíce duševně chorých jedinců s dráždivou touhou veřejně exhibovat a otevřeně provokovat většinovou společnost. Jejich jednání je útočné, agresivní, zastrašující. Nemá pranic společného s oficiálně proklamovanou láskou a tolerancí. Normálním, slušným lidem nemocní devianti pyšně demonstrují svou aroganci, svou moc, svou nadřazenost... a svou nedotknutelnost.

Každý rozumně myslící člověk z většinové společnosti si musí položit otázky: Co se to děje? Kde se stala chyba? Odkdy si sexuální úchylka zaslouží takovouto megalomanskou pozornost? Kdy přijdou na řadu okázalé průvody jiných deviantů? Kdy nám pedofilové, zoofilové či nekrofilové kromě své "lásky" budou pyšně demonstrovat i svou aroganci, svou moc, svou nadřazenost... a svou nedotknutelnost? I pedofilové, zoofilové či nekrofilové přece čelí ve svém okolí nepochopení a netoleranci. I oni přece čelí negativním, generalizujícím stereotypům a předsudkům. I oni musí svou odlišnou orientaci tajit před svými příbuznými a přáteli. I na ně přece platí pokrytecký slogan tzv. LGBT(Q...) komunity, že "všichni mají právo milovat koho chtějí, a způsobem, kterým oni chtějí". Připravíme tedy i pro ně teatrální show?

Prague Pride a vůbec celá tzv. LGBT(Q...) komunita se mimo jiné snaží většinové společnosti vnutit názor, že homosexualita a vztah mezi stejnými pohlavími jsou zcela normální. Že jsou rovnocenné s heterosexualitou a přirozeným vztahem muže a ženy. Až tuto lživou demagogii bude opět nějaký placený troll šířit v internetové diskuzi, televizní debatě nebo na akademické půdě, odpovězte mu následovně:

"Když se početná skupina homosexuálů hypoteticky sebere a přesídlí na neobydlenou, ale jinak rajskou planetu, kde je nebudou obtěžovat žádná pravidla a ústrky od heterosexuálů - jak dlouho taková homosexuální civilizace přežije v ráji a blahobytu bez přirozeného vztahu muže a ženy? Stejný příklad platí i pro hypotetické přesídlení početné skupiny neoplodněných lesbických žen. I ony by nám mohly názorně demonstrovat, jak dlouho přežijí na neobydlené, ale jinak pro život hojně obdařené planetě bez jediného mužského protějšku. Samozřejmě v přirozených, standardních podmínkách, bez vědeckofantastických abnormalit a zásahů zvenčí. Jde přeci o potvrzení nebo vyvrácení argumentu, že vztah mezi stejnými pohlavími je zcela normální a rovnocenný s přirozeným vztahem muže a ženy."

Výsledek pokusu nikoho nepřekvapí. Homosexualita je prokazatelně nenormálnost, úchylka. Vztah mezi stejnými pohlavími není v žádném případě totožný s přirozeným vztahem muže a ženy. Homosexualita má přímý destruktivní vliv na budoucnost lidské civilizace; vede k jejímu okamžitému zániku. Pro dnešní placené trolly je samozřejmě velmi snadné prezentovat homosexualitu jako normalitu ve světě, který homosexuálům poskytuje všechny výhody tradiční, přirozené, smíšené heterosexuální společnosti, na které parazitují. Ve vlastním světě by však homosexuálové i lesby vyhynuli jako dysfunkční devianti ještě během původní, první generace.

Jaký je tedy smysl celé homosexuální politiko-ideologické agendy tzv. LGBT(Q...) komunity a každoročně se opakujícího divadla zvaného Prague Pride? Proč se v jiných evropských městech pořádají identické duhové průvody? A proč se využívají jako lakmusový papírek pro zjišťování údajné míry svobody a demokracie v dané zemi? Vždyť je to nesmysl. Tyto drzé demonstrace síly, nadřazenosti a nedotknutelnosti nemají se svobodou a demokracií pranic společného. Naopak. Nápadně připomínají pompézní vojenské přehlídky okupačních vojsk na dobytých územích, před zraky pokořených domácích obyvatel. Skutečnost je dokonce mnohem tragičtější. Nemocní devianti v evropských městech zastrašují většinové obyvatelstvo pod oficiálním patronátem zkorumpovaných domácích politiků a s plnou podporou zkorumpovaných domácích masmédií. To vše v systému, který se ironicky nazývá "demokratický". Odkdy znamená demokracie nadvládu privilegovaných menšin nad porobenou většinou, tot' otázka.

Co dodat závěrem? Věřím tomu, že obyčejný homosexuál má stejné starosti jako obyčejný heterosexuál. Chodí do práce, snaží se uživit. Nemá potřebu se někde předvádět, exhibovat, vyčleňovat se. Nemá potřebu nechutně provokovat své okolí, dělat ze sebe nadřazenou, privilegovanou bytost a ostentativně upozorňovat na svou úchylku. Stejně jako tyto potřeby nemají (zatím) skrytí pedofilové, zoofilové, nekrofilové a jiní sexuální devianti. Možná za své touhy opravdu nemůžou. Ale uvědomují si je a v rámci tolerance ke svému okolí je neprojevují veřejně... ...a v případě soudně uvažujících pedofilů ani soukromě.

Průvod Prague Pride má však s homosexualitou společné jen vnější znaky. Jeho organizátoři homosexuální komunitu samozřejmě nezastupují a nikdy nezastupovali. Ve skutečnosti se jedná o jeden ze stovek projektů vzešlých z dílny globálního politiko-finančního impéria strýčka Sorose. Funguje jako organizovaná nátlaková skupina k zastrašování a vydírání volených zástupců lidu a státních úředníků. Ovšem šikovně, mimo legislativní rámec oficiální politické soutěže. Navzdory tomu je takový politický projekt placený přímo z našich peněz (ano, z peněz zlých "normálů"), a tyto penězovody si Sorosova mafie pečlivě hlídá.

Ironicky si v údajné demokracii platíme nemocné, exhibující devianty z vlastních kapes. Defilujícím okupantům nedobrovolně, proti naší vůli odvádíme povinný desátek. Oni nám za odměnu se smíchem na rtech demonstrují každoročně svou nadřazenost a svou nedotknutelnost. Reprezentanti ilegálního politického hnutí, sdruženi v neziskovkách a parazitující na veřejných penězích, se skvěle baví za poklonkování zkorumpovaných novinářů a politiků. Pompézní přehlídce zvrhlosti musí bezmocně přihlížet porobené obyvatelstvo. Ať žije liberální demokracie; ať žije otevřená společnost.

Známka 1.1 (hodnotilo 124)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 455