Vražedný útok v El Pasu: Přímý důsledek liberální demokracie

Valentin Dobrotivý

6.8.2019 Komentáře Témata: Terorismus, USA 1851 slov

V americkém městě El Paso se o víkendu stala tragédie, při které ozbrojený mladík postřílel dvacítku zcela náhodných lidí, mnoho dalších svou střelbou zranil. Mladík se údajně odvolával na nutnost Američanů bránit se invazi hispánských přistěhovalců. Útok by v případě potvrzení takových závěrů připomínal nedávnou tragédii na Novém Zélandu či mnohem starší tragédii v Norsku. Ve všech třech případech si mladý, cynický útočník ozbrojený puškou hraje svou reálnou počítačovou hru a dělá vládnoucímu systému užitečného idiota. Jako člověk narozený za Železnou oponou, v tom "odporném, nelidském komunismu", jen nechápavě kroutím hlavou nad tím, do jak skvělého a humánního světa nás Havel a spol. před třiceti lety sprostě zatáhli. Režimní odborníci nám však budou v televizi vysvětlovat, že tito mladí střelci jsou jen primitivní rasisté či přívrženci Trumpa, nebo naopak produkty značně liberálního zákona o zbraních. Že je nutné ještě silněji utahovat šrouby systému a ještě efektivněji potírat odlišné názory.

To je samozřejmě velký nesmysl, který ovšem budou vedle režimních masmédií šířit i Sorosem placené nepřátelské skupiny typu Antifa. Všichni tři střelci pouze využili nabízené možnosti stát se údajnými hrdiny. Hrdiny ovšem jen pro stejně cynické a zbabělé mladíky jako byli oni samotní. V čem spočívá odvaha nebo hrdinství střílet s puškou na bezbranné civilisty? Vždyt' je to největší ubohost a zbabělost. Proč tito mladíci nešli do vyhlášených čtvrtí, obývaných nepřizpůsobivými menšinami, a nebojovali tam s po zuby ozbrojenými drogovými gangy? Protože to už vyžaduje mít charakter a hlavně koule. Tak jako vyběhnout ve válce na rozkaz velitele ze zákopu a běžet proti štěkajícím nepřátelským kulometům. Střílet automatickou puškou na neozbrojené děti, ženy a starce je naopak tzv. bezrizikový job pro neubožejší a nejzbabělejší lůzry. Kteří si svou zbabělost a ubohost samozřejmě v zrcadle a před kamarády omluví "vyššími zájmy". Ano. Klasické jednání dnešních západních politiků. Které se podobně projevuje nejen při Západem organizovaných barevných revolucích a vojenských dobrodružstvích po celém světě. Mající za posledních 25 let na svědomí životy statisíců nevinných obětí. Jaké jsou tedy skutečné příčiny zcela zbytečných, zbabělých vražedných útoků na současném Západě?

První příčina. Neexistence kázně. Na dnešním Západě rodič nesmí vychovávat své dítě. Tělesné i jiné účinné tresty jsou dlouhou dobu přísně zakázány. Rozumově nevyzrálé dítě se stalo pánem a rodič musí poslouchat. Pokud by rodič nechtěl poslouchat a své dítě by chtěl vychovávat, nastávají pro rodiče krušné časy. Sociální pracovníci, policejní vyšetřování, ostrakizace, odebrání dítěte. To samé platí pro učitele a profesory. Rozumově nevyzrálí žák a student jsou nyní na Západě páni; učitel a profesor je musí poslouchat a přizpůsobit se. Pokud ne, hrozí jim rychlý vyhazov a konec kariéry. Co vyroste z této rozmazlené mládeže, která nikdy nepoznala mantinely, ve kterých se nejen v dospělosti musí pohybovat? Kázeň je na Západě téměř vyhynulý pojem. Je to velká chyba a jedna z příčin rychlého zhrubnutí a zcyničtění západní mládeže.

Druhá příčina. Neexistence povinné vojenské služby. Co zanedbali rodiče a škola, velmi účinně dohnala vojenská služba. Na vojně jsem osobně byl. Nečerpám tedy jen z vyprávění nebo sledování kultovního, leč značně zromantizovaného seriálu Chlapci a chlapi. Vojna byla sociálním projektem, ve kterém se sešli pod jednou střechou mladíci všech sociálních tříd, ze všech koutů republiky. Museli se spolu naučit žít a spoléhat se nejen sami na sebe, ale hlavně jeden na druhého. Bez pomoci starostlivé maminky, bez pomoci starostlivého tatínka. Armáda vyndala dětem dudlík z pusy. Ukázala jim, že v životě existují daleko horší a závažnější problémy, než je nemít nejnovější džíny nebo neusínat ve vyhřáté posteli s načechranou peřinou. Velký kolektiv zcela rozdílných mužských typů se najednou dostal do zcela neznámého prostředí. Ve kterém musel 24 hodin denně, sedm dní v týdnu čelit nevyzpytatelným nástrahám bizarního vojenského systému. Pod přísným dohledem "gumáků" a zejména "mazáků". Posledně jmenovaní měli hlavně koncem 80. a začátkem 90. let celkem volné ruce k tomu, aby nováčkům v přijímači a později na útvaru jejich první rok, respektive půlrok na vojně dostatečně "zpříjemnili".

Jak se ovšem říká, co vás nezabije, to vás posílí. Na vojně to platilo dvojnásobně. V civilu zapřisáhlí nepřátelé se stávali tváří v tvář stejnému nebezpečí a stejně tvrdým podmínkám nerozlučnými kamarády; nebo se alespoň naučili sami sebe tolerovat jako lidské bytosti. Chytří filozofové tvrdí, že člověk musí poznat nesvobodu, aby si mohl uvědomit a vážit svobody. Na začátku vojny přišel člověk téměř o všechny svobody, leckdy i o samotný titul člověka. Musel si v kolektivu cizích lidí, bez pomoci nejbližších, vydobýt své místo na zemi. Čestně, poctivě. Nečestné a nepoctivé semlel v uzavřeném chlapském kolektivu tvrdý systém vlastních nepsaných zákonů a pravidel. Ne nadarmo pak mladík odcházel do civilu jako dospělý člověk, který si vážil sebe i své svobody. A který si vážil i maličkostí, o kterých před vojnou ani neuvažoval. Povinná vojenská služba upevnila v člověku charakter, smysl pro povinnost a disciplínu, zodpovědnost. Co nebo kdo upevňuje tyto hodnoty v dnešní západní mládeži? Co z nich vychovává plnohodnotné členy lidské společnosti? Zvrácený šoubyznys? Zvrácené hollywoodské filmy? Zvrácené videohry? Zrušení vojenské služby je velká chyba a další z příčin nevyzrálosti západní mládeže, jejího nerespektování základních společenských pravidel a její neuctivosti k lidem.

Třetí příčina. Západní politika. Jako člověk vyrůstající v 70. a 80. letech mohu velmi dobře porovnávat tehdejší režimní úlety spíše lokální úrovně (import tisíců slovenských cikánů do českých měst a obcí) a dnešní katastrofální globální politiku Západu (import milionů imigrantů do Evropy z těch koutů planety, které ten samý Západ svou idiotskou, agresivní zahraniční politikou rozvrátil, zničil a přivedl do totálního chaosu). V tomto případě se nedivím nikomu, že stejně jako já nevěřícně kroutí hlavou nad smyslem západní politiky. Nad jednáním volených zástupců lidu, kteří se nezodpovídají nám, občanům a voličům, ale bezohledným globálním zločincům schovaným za oponou. Stejně jako kdysi ve feudalismu nebo v totalitních státech, není ani dnešní západní občan schopen výrazněji ovlivnit chod veřejného dění. Může jen s hrůzou přihlížet tomu, co si elity s jeho národem a zemí usmyslí.

Ruku v ruce se západní politikou jde i demagogie. Zanedlouho opět začne na České televizi režimní propagandistické divadlo v souvislosti s výročím okupace Československa vojsky Varšavské smlouvy v roce 1968. Kolik stejně srdceryvných a demagogických seriálů, dokumentů a filmů nám Česká televize za naše peníze natočí a odvysílá k tématu Nezvaná, nekontrolovaná migrace do Evropy? Vzhledem k tomu, že je Česká televize poplatná pouze západním zločincům za oponou a nikomu jinému, je výsledek známý předem. Neobjeví se žádný pořad, který bude hlasitě varovat před zlovolným narušením národní svébytnosti. Neobjeví se žádný pořad, který bude vyzývat k obraně vlasti před nezvanými cizími narušiteli. Neobjeví se žádný pořad, který bude spolupráci s nepřítelem a omlouvání či dokonce schvalování nelegální invaze nazývat odpornou kolaborací, zradou, zbabělostí. Jasný důkaz zvrácenosti, prolhanosti, demagogie a pokrytectví současného Západu.

Podobně na hlavu postavené to máme se současnými vojsky obdobné Varšavské smlouvy, zvanými NATO. Nejdůležitější činností pro NATO v roce 2019 je bránit pobaltské státy před údajně zuřivě útočícím Ruskem. Že by vojáci NATO měli bránit hranice Evropy před valícími se imigranty? Nesmysl. NATO je založené k obraně Evropy a kromě útočících ruských vojsk se do Evropy nelegálně, nepřátelsky nikdo dostat nechce. V USA je obraz obdobný. Nejdůležitějším úkolem americké armády je bránit Izrael na Blízkém Východě, jinak bude vymazán z mapy a celý svět to zarmoutí. Je nesmysl stáhnout americké vojáky domů a poslat je hlídat hranici s Mexikem. Do USA se nelegálně, nepřátelsky nikdo přece dostat nechce... Mezitím se den za dnem radikálně mění západní města, která kdysi dávno měla strukturu obyvatel jako česká města. Co proti tomu může udělat západní většinová společnost v údajně demokratickém systému? Nic. Zhola nic. Dnešní západní občan není schopen ovlivnit chod veřejného dění. Může jen s hrůzou přihlížet tomu, jak nikým nevolené zločinecké elity schované za oponou s úsměvem na rtech znásilňují jeho národ a zemi, jeho kontinent. Zvrácenost, prolhanost, demagogie a pokrytectví současného "demokratického" Západu je velkou chybou. A příčinou, která přivádí k nepříčetnosti nejen většinu západních občanů, ale značně radikalizuje i část západní mládeže. Které bez prodělané povinné vojenské služby chybí jakýkoliv vztah k státu, k autoritám, ke společnosti. Důsledkem zvrácené západní politiky jsou zbytečné, nic nerespektující, zbabělé hurá-akce mladých, po vzoru videoher a hollywoodských filmů.

Všechny tři příčiny mají jednoho společného jmenovatele. Liberální demokracii. Liberální demokracie vytvořila zvrácený systém, který nemá nic společného se zodpovědnou správou národa a země. V liberální demokracii je vše podřízeno zisku. Padly všechny morální bariéry, aby mohl být profit vytvářen z jakékoliv obscénosti a zrůdnosti. Vše je povoleno. Naopak, stará rodičovská a školní výchova, stejně jako výchova na vojně, byly ze života západní mládeže důmyslně odstraněny. Máme tu nastupující generace nevyzrálých, rozmazlených, sobeckých, bezohledných, zbabělých, cynických bytostí. Bytostí, které nemají zájem měnit současný neutěšený stav věcí k lepšímu. Kteří nemají odvahu ani chut' bránit se zločincům za oponou. Významné procento současné západní mládeže si často neváží ani sebe, ani jiných lidí, ba ani samotného lidského života. Život jako takový berou otupěle, bez emocí. Emoce jim dokáže přivodit jen pohled na cizí utrpení a krev. Vzít si pušku a jít střílet nevinné, neozbrojené civilisty je pro ně jako jít si zahrát videohru. Že nic nevyřeší a budou za užitečné idioty? No a? Hezky jsem se pobavil a objevím se v televizi.

Systém je za tyto ubožáky vděčný. Režimní psychologové a odborníci nám vyvětlí, že tito mladí střelci jsou jen primitivní rasisté či přívrženci Trumpa, nebo naopak produkty značně liberálního zákona o zbraních. Že pro jejich úplnou eliminaci musíme ještě více bojovat za otevřenou, multikulturní společnost, ve které smí být ozbrojení jen neběloši. Že musíme ještě více potlačovat jakékoliv názory pochybující o dobru liberalismu a multi-kulti. Užitečný idiot místo vysněné slávy umožní systému ještě více utáhnout smyčku kolem krku obyčejných, slušných, poctivých lidí a získat ještě více privilegií pro menšiny a imigranty.

Stále častější vražedné útoky jsou přímým důsledkem současného, zvrhle nastaveného politického systému. Jedná se o jeden z mnoha symptomů pokračujícího úpadku západní společnosti. Odpovědnost za tento úpadek nesou zločinci za oponou, které si občané paradoxně nevolí. Až se budou obyčejní lidé v Americe ptát, proč narůstá počet cynických masových vrahů, odpověd' je překvapí. Není to kvůli primitivnímu rasismu, Trumpovi či volně prodejným zbraním. Děje se to ze stejného důvodu, kvůli kterému Západ podniká naprosto nesmyslné, zbytečné války a vytváří ve světě chaos. Děje se to ze stejného důvodu, kvůli kterému se na Západ zcela beztrestně valí miliony nelegálních imigrantů. Děje se to ze stejného důvodu, kvůli kterému se na Západě zcela bezostyšně prochází odporné gay průvody s obří podporou západních masmédií. I když je ve všech třech případech drtivá většina občanů znechucená a striktně proti, nemá k dispozici žádné prostředky jak se účinně bránit. Jak odtranit nevolené zločince a nastavit systém znovu do normálu.

Liberální demokracie neznamená ani vládu lidu, ani vládu většiny. Liberální demokracie je zvrácený systém. Byl vytvořený tak, aby obyčejný občan neměl možnost ovlivnit veřejné dění. Liberální demokracie nemá s demokracií nic společného. Znamená neomezenou vládu neodvolatelné, nejužší kasty zločinců. Podnikající soustavné, krajně nepřátelské kroky vůči původnímu bílému obyvatelstvu v Evropě i Americe. Co dodat? Na vraždící mladíky si prý máme zvykat. Jako na barevné revoluce, imigranty, gaye a placené trolly v diskuzích. Liberální demokracie z nás všech dělá postupně cyniky. Jako starý zapřisáhlý antikomunista tedy dodám - zlatý komunismus. A zcela vážně popřeji upřímnou soustrast rodinám všech zbytečně zemřelých.

Známka 1.3 (hodnotilo 70)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 5

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 4 328