Tenkrát v Americe – série podezřelých úmrtí senátorů a policistů

Deep State zametá stopy?

Vladimir Prochvatilov

26.6.2019 Komentáře Témata: USA 1253 slov

Zatímco Donald Trump a Melanie cestují po světě v rámci vládních návštěv, v Americe se dějí události, které mohou vážně ovlivnit osud hlavního politického protivníka a Trumpova soupeře v prezidentských volbách 2016, Hillary Clinton.

[...]

Dne 5. června 2019 byl nalezen ve svém autě s prostřelenou hlavou zástupce náčelníka policie New Yorku, Steven Silks. The New York Times píše, že se sám střelil do hlavy. V původní zprávě policejního úřadu New Yorku nebylo o sebevraždě Silkse ani slovo: „Důstojník byl nalezen sedící v autě se střelným zraněním hlavy. Byl dopraven do nemocnice Elmhurst služebním vozidlem newyorské policie, kde byl později prohlášen za mrtvého“.

[...]

O Stevenovi Silksovi bylo známo, že byl životní optimista, maratónec a horolezec. Verze o sebevraždě jednoho z nejlepších policejních důstojníků New Yorku nevypadá příliš přesvědčivě, když si uvědomíte, že Silks se chystal odejít do důchodu po 38 létech, které věnoval policejní službě a dokonce stačil odevzdat svoji penzijní dokumentaci na newyorské policii 4. června večer, těsně před svojí smrtí.

[...]

Stejně podivně vypadá i předčasný odchod Joea Calabrese, policisty z oddělení vyšetřování vražd, který vyšetřoval smrt svého nadřízeného. Veterán newyorské policie, detektiv Joseph Calabrese zmizel beze stopy hned následující den po smrti Silkse. Jeho tělo bylo nalezeno u pláže Plumb. Sloužil u policie 37 let. Podle oficiální verze se Calabrese zastřelil. Odpověď na otázku, proč by detektiv, který se rozhodl k sebevraždě zastřelením, opouštěl své vozidlo a plahočil se v horku pěšky na pláž k oceánu, oficiální verze vyšetřování nedává.

…Vraťme se trochu nazpět. Dne 6. listopadu 2016, v předvečer prezidentských voleb v USA, celá řada amerických médií informovala s odkazem na zdroj ve správě newyorské policie, o tom, že v průběhu vyšetřování trestného činu, který se týkal svedení patnáctileté dívky kongresmanem Anthony Weinerem, manželem osobní asistentky Hillary Clintonové, Humy Abedinové, byl při domovní prohlídce byl nalezen notebook s dostatečným množstvím důkazů, aby dokázaly odeslat Hillary a její tým na doživotní dovolenou.

Detektivové newyorské policie a jejich náčelník James P. O´Neill prohlásili, že jestli FBI a ministerstvo spravedlnosti nevydají včas obžalovací rozhodnutí proti Clintonové a jejím spolupachatelům, potom policie New Yorku zveřejní obsah notebooku. „To, co je v e-mailech, je ohromující. Doslova jsem zvracel…“, - řekl náčelník newyorské policie. „Máme kopie všeho. Pošleme je na WikiLeaks nebo já osobně uspořádám vlastní tiskovou konferenci“, - řekl James P. O´Neill.

Tyto výroky newyorských policistů vysvětlují, proč ředitel FBI, James Komi znovu otevřel vyšetřování zneužití tajných informací Hillary Clintonovou, což bezprostředně snížilo její rating.

Na amerických pravicových konzervativních fórech psali o zesnulém Stevenu Silksovi jako o „náčelníkovi policie, který předal Weinerův notebook FBI a prohlédl si jeho obsah“. Na sítích uživatelé hovořili o reakci policistů na obsah notebooku Humy Abedinové takto: „ Někteří důstojníci byli šokováni, jiní brečeli a bylo jim špatně z toho, co viděli. Dva z nich byli zastřeleni (spíš to vypadalo jako přepadení). Bude (Silks) vyzván, aby svědčil?“

Teď už Silks svědčit nebude.

Dne 7. června 2019 byla bývalá republikánská senátorka za stát Arkansas, Linda Collins-Smith nalezena zavražděná ve svém domě ve městě Pocahontas, stát Arkansas. Ověřený zdroj ve vyšetřování informoval CD Media, že disponuje údaji o tom, že Linda Collins-Smidtová zamýšlela zveřejnit informaci „o činných soudcích ve státě Arkansas, kteří odebírali děti chudým ženám prostřednictvím oddělení služby ochrany dětí v tomto státě a prodávali je bohatým lidem“. Na základě informací zdroje se Collins-Smith domnívala, že zločinci využili nelegální migranty k páchání trestných činů včetně vražd matek ukradených dětí. „Collins-Smith disponovala informacemi o síti obchodu s dětmi, kterou řídila vláda Arkansasu“, - píše také portál thefreethoughtproject.com.

Podle bývalé tiskové tajemnice Lindy Collins-Smithové její sousedé vypověděli, že slyšeli střelbu (střelbu, nikoliv jeden výstřel!) 6. června, to znamená v den smrti Silkse. A na v USA populárních audiostránkách Blog TalkRadio blízcí přátelé Lindy Collins-Smithové řekli, že měla za několik dní svědčit proti Hillary Clintonové před velkou státní porotou.

Dne 6. června 2019 „byl bývalý republikánský senátor státu Oklahoma, Jonathan Nichols, který disponoval informacemi ohledně kruhové kauce (skupinová solidarita; tj. skupinová, společná odpovědnost. To znamená, že za porušení povinnosti jednoho ze skupiny odpovídá celá skupina lidí.) skupiny vysoce postavených pedofilů, nalezen mrtev se střelným zraněním ve svém domě ve městě Norman, stát Oklahoma“, - informoval portál CD Media, jehož zdroj se domnívá, že vraždy obou bývalých senátorů spolu souvisí.

[...]

Linda Collins-Smith a Jonathan Nicols byli v roce 2006 mezi skupinou autorů návrhu zákona, který ukládal trest smrti za opakované znásilňování dětí. Nejvyšší soud ale jejich návrh zákona zamítl.

Portál Abel Danger Global věnoval těmto zlověstným úmrtím článek s názvem „Deep State zametá stopy?“ (Deep State „Cleaning House?“), v němž píše: „Pozorujeme poslední smrtelné záchvaty amerického impéria, které se hroutí před našima očima s každou novou smrtí“.

Uznávaná publicistka a spisovatelka Dianna West, jejíž sloupek publikuje 120 amerických novin a médií, se ptá, zda existuje souvislost mezi úmrtími republikánských senátorů a newyorských policistů „Odpověď se stáčí k pochmurnému podezření a několika nezvratným faktům, která svědčí o tom, že jedno nebo několik z těchto čtyř úmrtí mohla mít vztah k činnosti těchto lidí proti pedofilům a obchodování s lidmi nebo k jejich krokům proti korupci úřadů…“, - píše Dianna West. „Znepokojení, - píše, - vyvolává především několik desetiletí trvající pozorování trestné činnosti rodiny Clintonů, která v sobě přímo zhmotňuje auru mnoha a mnoha nevyřešených vražd a podivných úmrtí, které se odehrály zrovna kolem Clintonových a jejich skandálů. Šok z toho, že ne jeden, ale dva vysoce postavení policisté spáchali údajně sebevraždu během 24 hodin v New Yorku, mě donutil přemýslet…o prohnilé věci s notebookem Anthony Weinera…“.

„Když se obrátíme k vraždě Collins-Smidt v Arkansasu a k násilné smrti Nicolse v Oklahomě, tak je to víc než podezřelé“, - pokračuje Dianna West a vykresluje podobnost s tragickou smrtí senátorky státu Georgia Nancy Schaefer, která odhalila skutečnost, že státní služby oddělení ochrany dětí tyto děti zneužívaly a obchodovaly s nimi a pachatele obvinila. V roce 2010 byli senátorka a její manžel nalezeni zastřelení. Policie toto uzavřela jako sebevraždu.

Co se stalo během 48 hodin na počátku června, kdy byli téměř současně nalezeni dva zavraždění republikánští senátoři a dva policejní důstojníci?

Jak je známo, vyšetřování FBI ve věci notebooku Anthony Weinera bylo zameteno pod koberec hlavně kvůli vyšetřování, které bylo zahájeno proti Donaldu Trumpovi. Poté, co zvláštní státní zástupce Müller nevznesl vůči prezidentovi žádná obvinění, rozvázaly se Trumpovi ruce a nikdy se netajil tím, že je připraven odhalit pravdu o manželech Clintonových.

Lze předpokládat, že smrt dvou senátorů, kteří mohli odhalit informace, nebezpečné pro klan Clintonových a dvou policistů, kteří neskrývali své přání horlivě vyšetřovat zločiny organizátorů a účastníků uzavřeného kruhu pedofilů, odklonila hrozbu odhalení od této proslulé rodiny. Avšak rozhořčení americké veřejnosti je příliš velké. Sociální sítě byly doslova rozžhavené hněvem.

Ruská analytička, Taťána Volkova konstatovala ve svém blogu: „Otázkou je, jak tato podezřelá úmrtí souvisejí s návštěvou Trumpa v Londýně. Deep State, který zůstal bez dozoru, rozhodl o hlavních vyšetřovatelích a potenciálních svědcích z vlastní iniciativy nebo se to stalo na příkaz z Buckinghamského paláce? Jako podmínka pro spolupráci s Trumpem bylo určeno zastavit vyšetřování pedofilního skandálu kolem Demokratické strany?“

Americké impérium se noří do hluboké politické a morální krize.

Однажды в Америке – серия странных смертей vyšel 18. června 2019 na fondsk.ru. Překlad v ceně 521 Kč Zvědavec.
Některé odkazy v článku jsou v EU nefunkční. Poděkujte GDPR.

Známka 1.1 (hodnotilo 131)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 398