Váleční zločinci – Trump, Mayová, Macron

Michal Brand

14.4.2018 Komentáře Témata: Sýrie, Rusko-americký konflikt 1240 slov

Koalice ke všemu ochotných – USA, Británie a Francie zahájily útok proti Sýrii. Prý odvetný. Za údajný útok údajně chemickými zbraněmi.

Údajný útok chemickými zbraněmi v Dumá se přitom zřejmě vůbec nestal. Videa natočená Bílými přilbami, propagandistickou složkou Islámského státu ukazují údajné oběti - ale nic nesedí, tvůrci záminky k válečnému zločinu NATO naplánovanému jako přímá vojenská pomoc NATO ve prospěch islámských teroristů v Sýrii ukazuje, že si teroristé špatně nastudovali informace o příznacích útoku chlórem a namaskovali údajné oběti takového útoku jen nedbale. (Detailní a fundovaná analýza zde.)

Západní a teroristická propaganda se dlouho nedokázaly ani jasně vyjádřit, jaká chemická otravná látka vůbec měla být použita k údajnému útoku. Nejprve mělo jít o sarin, ale údajné oběti tak očividně nesplňovaly ani ty nejzákladnější příznaky otravy sarinem a celá komedie „záchranáři zachraňují holýma rukama a bez masky oběti z místa, kde je sarin“ byla tak trapná, že válečná teroristická propaganda od této verze rychle ustoupila. A přešla rychle na oblíbený model „lžeme tak rychle a tak nesmyslnými kombinacemi, které se navzájem vylučují, až jsou všichni uondáni a naprosto ztratí přehled“. Model propagandy a lhaní založený na tom, že nelze ani logicky vyvracet nesmysly, které se samy navzájem vylučují, ale jsou všechny bez rozdílu prezentovány jako pravda.

Je to model známý i z kauzy Skripal, další lži propagandy „Západu“. Toho Západu, kam se po pádu komunismu přestěhovaly a luxusně zabydlely ty nejhorší orientální despotické manýry, ta nejhorší pošlapávání základních principů slušného fungování lidského společenství v mezinárodním měřítku, ta nejhorší licoměrnost žvanění o lidských právech, svobodě a demokracii při souběžném a neustálém nejhrubším porušování lidských práv, svobod i principů demokracie.

Nejnovější verze kauzy Skripal zní, že Skripal a jeho dcera přežily, protože jim život nezachránilo britské zdravotnictví „nejvyspělejší na světě“, ale britská mlha.

Přeběhlík Mirzajanov prohlašuje, že Novičok mohl v britském počasí použít prý jedině idiot, protože ve vlhkosti se rychle rozkládá. Dále prohlašuje, že když Skripalovým někdo namazal Novičokem kliku u dveří Novičokem, ale Skripalovi šli nejdříve na oběd do restaurace, tak během těch několika hodin vyspělá britská mlha rozložila Novičok na klice.

A díky tomu se Skripalovi neotrávili, když na tu kliku sáhli při odchodu do restaurace, ani když se na ně Novičok vyvalil z tajného zařízení z kufru Julie Skripalové, ani když se na ně vyvalil Novičok z klimatizace auta a dokonce ani když jim někdo stříknul Novičok do obličeje v parku. To už je asi tak desátá zaručená verze událostí – tentokrát tedy Skripalovi vybalili kufr, odjeli do restaurace, najedli se, sedli si na lavičku v parku, zkolabovali, vrátili se domů, sáhli na kliku, přiotrávili se, odešli do parku, rozdali dětem chleba na krmení kachen, sedli na lavičku, zkolabovali. Nebo tak nějak. A Novičok se zcela rozložil, takže nikoho neotrávil. Otrávil jen morčata, která pošla žízní.

Ale zároveň se Novičok vůbec nerozložil, takže ho na klice bylo enormní množství, jak tvrdila předchozí verze, a také ho do krve Skripalových přešlo tolik, že byl zcela bezpečně identifikován i po minimálně 18 dnech, kdy prý teprve mohly být odebrány vzorky krve, resp. minimálně něco přes měsíc, kdy byly vzorky krve analyzovány. Bojové otravné látky je velice obtížné detekovat při jejich bojovém nasazení – vyžaduje to znalosti, schopnost z minimálního množství určit látku. Z množství hluboko pod smrtelným. Takové množství bylo nalezeno všude možně – na klice, doma, v autě, v parku, na lavičce. Ale nikomu se nic nestalo. Jen ta morčata chcípla žízní. Novičok se rozložil, takže nikoho neotrávil, ale zároveň se vůbec nerozložil a byl v enormním množství úplně všude. Obě varianty pak prý platí zároveň.

Další verze západní a teroristické propagandy tak zněla „chlór“ a „nebo možná směs chlóru a sarinu“ a „nebo možná směs chlóru a neznámé nervově paralytické látky“. Namíchat směs nervově paralytické látky a chlóru by mohl jedině idiot. S největší pravděpodobností by chlor jako silné oxidační činidlo neutralizoval nervově paralytickou látku a sám sebe ve vzájemné chemické reakci. Chlór je mezi sloučeninami, které se používají při dekontaminaci od jiných bojových chemických látek.

Už zbývá jen, aby idiotská propaganda přišla s verzí „chlór, novičok, pohanka a chlupy ze Skripalových morčat“.

Solidní a seriózní rozbor jak zoufale nesedí teroristická a NATO propaganda ohledně útoku chemickými zbraněmi, ke kterému zřejmě nikdy nedošlo, je zde a zde .

Připomeňme si, že před měsícem byly zveřejněny informace o skladech chemických zbraní Islámského státu a jeho různých dceřiných společností pod různými jmény. (Západní zločinná podpora islámských teroristů prostě potřebuje být trochu maskována – tak se stále mění jména a AlKajda je na chvíli přejmenována na AnNusru a vyhlášena jako samostatná skupina demokratické opozice, než se provalí, že je to stará „dobrá“ AlKajda atd.) Tyto sklady chemických zbraní (vyrobených v Německu, Británii, Francii – objeveno i s dodacími listy) objevily ruské jednotky bojující v Sýrii proti islámským teroristům podporovaným USA a Británií a dalšími zločinnými pro-teroristickými režimy. Ruská armáda zveřejnila tyto informace a upozornila celý svět, že podle informací ze Sýrie (zřejmě od zajatých teroristů) plánují islámští teroristé s podporou „demokratického“ Západu útok pod falešnou vlajkou, útok chemickými zbraněmi jako záminku k vojenské intervenci NATO na pomoc islámským teroristům. (I zde)

Ruští specialisté v Dumá nenašli žádné stopy po jakémkoli použití jakýchkoli chemických zbraní. Nenašli se žádné oběti, natožpak stovky obětí. Podle sdělení Červeného půlměsíce, žádné oběti žádné chemické otravy nebyly v Dumá nalezeny.

Syrská vláda vyzvala mezinárodní společenství k vyslání odborníků přímo na místo a k vyšetřování přímo na místě. Ale „Západ“ i teroristé zřejmě až příliš dobře vědí, že k žádnému použití chemických zbraní v Dumá nedošlo. Proto bez vyšetřování zahájily další zločinný akt ozbrojené agrese. Adolf má své následovníky.

Také prý mají USA k dispozici vzorky krve a moči. Údajně od obyvatel z Dumá. Údajně tyto vzorky obsahují stopy chlóru a „neznámé nervově paralytické látky“. Co se týče obsahu chlóru, pokud vůbec tyto vzorky existují a nejde o zcela otevřené lhaní USA, dokazuje to fakt, že v Dumá vodu pro pitné účely dezinfikují chlórem (SAVO apod.) – to je prostě způsob dezinfekce vody v krizových situacích. Chlór pak samozřejmě je přítomen i v moči. A „neznámá nervově paralytická látka“??? Jak mohou vědět, že je nervově paralytická, když ji vůbec neznají?

USA prý mají – zřejmě nějaké další - důkazy, ale jsou tajné, takže je nemohou zveřejnit. USA také možná mají důkazy, že Putin osobně zastřelil Abrahama Lincolna, potopil Titanic. A pak ještě Putin osobně Novičokem a pohankou vyhubil dinosaury. Důkazy jsou ale tajné, tak je USA nemohou zveřejnit. Ale bombardovat Moskvu by USA rády začaly co nejdříve.

Dokonce i Emanuel Macron prý má důkazy. Zřejmě mu je dodala jeho kosmetička. Nebo ta paní, co ho adoptovala, když on sám nenašel nikdy dost odvahy začít žít vlastní život jako dospělý muž. „Odvahu“ bombardovat a vraždit nevinné lidi na základě vylhaných obvinění ale zřejmě našel v pohodě.

Není to k smíchu.

Není to už ani k pláči.

Je to na zvracení.

Kdy budou Islámský stát a AlKajda přizvány do NATO? Už je stejně podporujeme – i vojensky, tak co?

V jednom filmu české klasiky je hláška „Slezte z toho lustru, Donalde“. Já bych spíše zvolil parafrázi hlášky z filmu Pelíšky – „Víš co, Donalde? Jdi do prdele!

Ale ona už to vážně není legrace. Doufám jen, že tím tito naši „spojenci“, váleční zločinci a spolubojovníci islámských teroristů nezačínají třetí světovou válku.

Buďto oni skončí takto, nebo my všichni skončíme takto.

Známka 1.1 (hodnotilo 105)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 5

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 585