Agent CIA doznává na smrtelné posteli: „Vyhodili jsme do vzduchu WTC 7 při 9/11“

Baxter Dmitry

20.7.2017 Komentáře Témata: 11. září, Konspirace 1301 slov

79letý agent CIA ve výslužbě Malcolm Howard přišel po svém propuštění z nemocnice v New Jersey v pátek s řadou překvapivých tvrzení a řekl, že mu zbývá jen několik týdnů života. Pan Howard tvrdí, že byl zapojen do „řízené demolice“ budovy Světového obchodního centra 7, třetí budovy, která byla zničena při 9/11.

[...]

Pan Howard, který pracoval pro CIA po 36 let jako operativec, tvrdí, že byl agentem CIA najat na práci na projektu, kvůli svým stavbařským zkušenostem a dřívější kariéře v demoličních pracích.

Vyškolen jako inženýr se pan Howard stal expertem na výbušniny, poté, co byl zrekrutován na počátku 80. let CIA. Pan Howard říká, že má rozsáhlé zkušenosti v umísťování výbušnin, od věcí velkých jako zapalovač po velké „80 patrové budovy“.

Tento 79letý rodák z New Jersey říká, že pracoval na operaci CIA, s názvem „Nové století“ (New Century), od května 1997 do září 2001, a říká, že během této doby CIA „dostávala rozkazy shora“. Pan Howard říká, že byl součástí buňky 4 operativců, pověřených zajištěním že celá demolice bude úspěšná.

Pan Howard říká, že operace Světového obchodního centra 7 je mezi jeho demolicemi unikátní, protože je to jediná demolice, u které „jsme museli předstírat, že o demolici nejde“. Tvrdí, že neměl problém, aby mu v té době tento podvod prošel, protože „když jste vlastenec, nezpochybňujete motivaci CIA nebo Bílého domu. Předpokládáte, že to má vyšší účel pro vyšší dobro. Berou dobré loajální lidi, jako já, a láme mi srdce, když slyším všechny ty hloupé kecy.

Ale dokonce i on připouští, že nyní, když se ohlédne, „nebylo něco v pořádku“.

Nic dobrého z toho nevzešlo - to není Amerika, kterou jsme si představovali.

Při vysvětlování, jak byla budova sundána, pan Howard říká: „Byla to klasická řízená demolice, pomocí výbušnin. Jako výbušninu jsme použili super jemný vojenský nano termit. Problémem bylo dostat tisíce kil výbušnin, roznětek a zápalných mechanismů do budovy bez toho, aby to vzbudilo přílišný zájem. Ale téměř každá kancelář budovy 7 byla pronajata CIA, tajnou služnou, nebo armádou, což věc usnadnilo.

Pan Howard vysvětluje, že WTC 7 byla „nacpána výbušninami ve strategických místech“ měsíc před dnem, který změnil běh americké historie. 11. září, zatímco severní a jižní věž hořely, byly ve WTC 7 odpáleny roznětky, a výbuchy nano termitu zrušily budovy zevnitř, zničily ocelovou infrastrukturu, odstranily výztuhy a umožnily, že požáry v kancelářích prohořely do zbytku budovy a zbyla po nich jen skořápka.

WTC 7 se zřítila do svého půdorysu v 17:20. Sedm hodin po zničení WTC 1 a 2. Budova šokovala svědky tím, že se sesula rychlostí volného pádu, což naznačuje, že se při svém pádu nesetkala s žádným odporem.

Pan Howard a jeho kolegové odvedli svoji práci.

Když budova spadla, byl to fofr. Vše šlo přesně podle plánu. Bylo to tak plynulé. Nikdo nebyl ve WTC 7 zraněn. Oslavovali jsme. Sledovali jsme opakování demolice, pili jsme whiskey a kouřili doutníky, a pak z ničeho nic se stala ta nejpodivnější věc. Všichni jsme se začali bát, že to vypadalo až příliš plynule. Dívali jsme se na záznam stále dokola a začali jsme se stávat paranoidními. Vypadalo to jako řízená demolice. Pomysleli jsme si, do prdele, lidi to budou zpochybňovat. A pak jsme slyšeli, že lidi z ulice oznamují, že slyšeli během odpoledne výbuchy. Když nám bylo řečeno, že BBC svoji zprávu zpackala a oznámila světu, že budova se zřítila 20 minut předtím, než spadla skutečně… V tu chvíli jsme si skutečně mysleli, že je to podělané.“

Podle oficiální zprávy o 9/11, vydané vládou, se WTC zřítila v důsledku „nekontrolovaných požárů“, které byly způsobeny troskami z WTC 1 a 2, které byly zasaženy civilními letadly. Pokud by byla oficiální báchorka pravdivá, WTC 7 by byla první vysokou budovou na světě, která se kdy zřítila v důsledku nekontrolovaných požárů, a byla by jediným ocelovým mrakodrapem na světě, který se kdy zřítil do sebe, v důsledku „požárů v kancelářích“.

Hlasatelka BBC hlásí pád budovy WTC7 o dvacet minut dříve, než spadla. V pozadí je vidět stojící budovu

Pan Howard a jeho kolegové se báli, že veřejnost oficiální báchorku prohlédne a povstane proti vládě, a bude požadovat pravdu.

„Bylo tam tolik otevřených věcí, tolik zanechaných důkazů. Mysleli jsme si, že veřejnost na to přijde. Mysleli jsme si, že dojde k povstání veřejnosti, které nebudou moct média ignorovat. Budou financovat vyšetřování a požadovat vysvětlení, proč jim bylo lháno. Mysleli jsme si, že na místě najdou chemické složky, které dokážou, že budova 7 byla vyhozena do vzduchu.“

„Mysleli jsme si, že dojde k revoluci. Šlo by to až k prezidentovi, k prezidentovi Bushovi. Že bude vytažen z Bílého domu.“

„Ale nic z toho se nestalo. Téměř nikdo nic nezpochybňoval. Média umlčela každého, kdo se opovážil zpochybnit cokoliv, co mu bylo řečeno.“

Sledujte peníze

Pan Howard tvrdí, že „přímo nevěděl nic“ o zničení jižní a severní věže WTC, a vysvětlil, že „operace CIA jsou velmi specifické“ a že je běžné, že se pracuje na větších projektech za chápání jen malých kousků skládačky.

(9/11: Larry Silverstein navrhl nové WTC 7 den před útoky).

Ale pro ošetřovatele snažící se pochopit celou skládačku a zjistit, kdo stál za tímto nejničivějším útokem na americké půdě v historii, má jednu radu.

„Sledujte peníze.“

„Když chcete zjistit, kdo za něčím stojí, sledujte peníze. Dívejte se na obchody, které byly provedeny těsně před 9/11. To jsou ti chlápci, kteří věděli, co přijde. Synové agentů CIA, vládní představitelé. Blízcí příbuzní nejmocnějších mužů v Americe. Cheney, Rumsfeld. Ti všichni zbohatli. Nebyly to jen kontrakty přidělené jejich přátelům ve stavebnictví a války a úplatky.“

„Bylo to obchodování s vnitřními informacemi.“

Mnoho zemí, včetně Británie, Francie, Německa, Itálie, Japonska a Monaka, zahájilo po útocích 9/11 vyšetřování obchodování s vnitřními informacemi, a věřilo, že pokud dokážou prokázat, že operativci Al-Kajdy měli z obchodů na akciovém trhu prospěch, mohou prokázat, že za útoky byly teroristické organizace.

A všechny důkazy ukazovaly na silné obchodování s vnitřními informacemi kolem 9/11.

Italský ministr zahraničí, Antonio Martino, řekl: „Myslím, že existují teroristické státy a organizace, které stojí za spekulacemi na mezinárodních trzích.“ Prezident německé centrální banky, Ernst Welteke, řekl, že jeho vyšetřovatelé našli „téměř nepopiratelný důkaz o obchodování s vnitřními informacemi“.

Dokonce i CNN oznámila, že regulátoři spatřili „čím dál jasnější známky toho“, že někdo „manipuloval s finančními trhy před teroristickými útoky, v naději, že z toho bude mít prospěch“.

Pan Howard říká, že seriózní studie toho, kdo profitoval na akciovém trhu v důsledku 9/11, by „americkou oligarchii stála srdce“.

Existuje jen jedna organizace, která má dosah po celém světě, a dovolte mi vám nyní říct, že to není, a nikdy nebyla, Al-Kajda.

Je to CIA.

Nikdy nemohlo proběhnout skutečné vyšetřování. Celá stínová vláda, jak jim nyní říkáte, do toho byla zapletena.

Tento 79letý muž, trávící své poslední týdny doma, řekl, že neočekává, že bude po svém doznání zatčen, protože „pak by museli jít po všech ostatních. Použijí k útoku na mne jen média. Ta jsou všechna na výplatní listině, aby se kolem 9/11 ututlalo vše.

Poznámka – Prosím přečtěte si komentáře níže, které naznačují, že autor tohoto článku má pochybnou pověst kvůli „podvodným zprávám“. Poznámka editora: Opravdu v diskuzi je několik zpochybňujících komentářů. Jeden tvrdí, že jde o fake news, druhý, že stránky jsou placenou propagandou Ruska, aniž by to nějak doložili. Může být. Ale podobné komentáře známe i z českých zdrojů a víme, kdo je píše a proč. A dehonestujících komentářů je v tom množství stovek reakcí málo na to, aby to působilo přesvědčivě.

CIA Agent Confesses On Deathbed: ‘We Blew Up WTC7 On 9/11’ vyšel 13. července 2017 na newswire.com. Překlad v ceně 473 Kč Zvědavec.

Známka 1.4 (hodnotilo 222)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 35 840