G20 – je Západ řízen psychopaty?

Peter Koenig

14.7.2017 Komentáře Témata: Nový světový pořádek 1868 slov

„Vítejte v pekle!“ to je slogan, kterým protestující proti G20 zdravili samozvané vůdce světa na jejich summitu 7. a 8. července 2017 v německém Hamburku, kde pod záštitou madam Merkelové debatovali o kalamitách stíhajících naší planetu a o tom jak je vyřešit. Vůbec nevadí, že utrpení Matky Země většinou způsobili ti, kteří reprezentují Západ a kteří nyní předstírají, že věci napraví.

Jaká arogance a pokrytectví!

V průběhu summitu policie agresivně vystoupila proti demonstrantům, většinou pokojným a neozbrojeným, i když někteří z nich se projevovali násilně a skrývali tváře v kapucích, jak diktuje zaběhnutá tradice, aby je policie nemohla snadno identifikovat. Mnoho lidí bylo zraněno, několik hospitalizováno. A to schůzka právě začínala.

Hned na začátku summitu vyšiloval hlavní psychopat Donald Trumf, když se opakovaným zdůrazňováním „Amerika na prvním místě“ snažil ospravedlnit rozhodnutí, že USA odcházejí od Pařížské klimatické dohody. Jako laciný pokus zasáhnout Rusko pod pás nabídl Evropě prodávat plyn, aby už Evropa nebyla „rukojmím“ Ruska. Opět příkladná arogance. Zdá se, že Donald ani nemá ponětí o tom, co dělá, snad s výjimkou toho, že se domnívá, že svět je jeho loutkou. Ovšem podstatná většina Evropanů raději bude nakupovat plyn a ropu z Ruska, než aby se ocitla v krvavých a nemilosrdných drápech Spojených států amerických a těch temných sil, které tahají Washingtonem na špagátech.

Uvidíme, jak se šéfpsychopatovi podaří postavit své evropské, australské a kanadské vazaly –psychopaty do latě, aby tancovali, jak píská.

Před summitem se uskutečnily „neformální“ rozhovory mezi podivným párem - Donaldem Trumpem a Angelou Merkelovou. Zdá se, že se zaměřili na Severní Koreu, Sýrii a Ukrajinu – země, které USA mají v úmyslu destabilizovat a usilovat o „změnu režimu“, tedy přesně o ty zásahy do záležitostí svrchovaných států, kterým se chtěl Trump, jak prohlašoval během své prezidentské kampaně, v budoucnu vyhnout. To všem skuteční vládci Washingtonu nepřipustí. A Trump není dostatečně mužný na to, aby se postavil za to, co při své kampani deklaroval. Berme to tak, že by mohl ztratit práci, nebo ještě něco horšího.

G20 ani G7 nikdo nevolil. „G“ znamená Grand nebo Veliký. Tak vidí oni sami sebe. U těchto samozvaných megalomanů to každý považuje za danou věc, za samozřejmost. Zdá se, že ani nikdo jiný jejich legitimitu nezpochybňuje. Lidé protestují jen proti tomu, co velké „G“ prosazuje. To, že skupina G20 staví oficiální orgán Organizaci spojených národů na vedlejší kolej, jakoby nebylo důležité. Možná i proto, že sama OSN se stala loutkou v rukou neviditelných Pánů, manipulovaných Spojenými státy. Copak je nějaký mezinárodní soud požene k odpovědnosti za zločiny, které spáchali během uplynulého století či v ještě delším období a které páchají nadále. Skupina G7, schovaná v G20, je agresivní hnací silou válek, ničení, nemilosrdného zabíjení a neustálého chaosu.

G7 – Kanada, Francie, Německo, Itálie, Japonsko, Spojené království a USA – všechny tyto západní země (Japonsko respektuje plán hry Západu) jsou také hlavními tvůrci terorismu. Financují, krmí, trénují a vyzbrojují takové proslavené islamistické teroristické skupiny jako ISIS ( IS), Al-Káida, Al-Nusrá a další, které zapadají do modelu jejich momentální válečné strategie (sic).

Je doslova k neuvěření, že tématem číslo jedna jinak dosti rozplizlé agendy Hamburku je zrovna boj proti celosvětovému terorismu. Jde doslova o vrchol pokrytectví: vy teroristy zrodíte, financujete je a pak s nimi bojujete. Jak dlouho ještě lidé budou snášet tyhle lži?

Připomíná to výrok bývalého významného německého kancléře Helmuta Schmidta, který učinil krátce před svou smrtí v rozhovoru o terorismu pro německý list Die Zeit 30. srpna 2007: „Mám dojem, že všichni teroristé, ať už mluvíme o německé RAF, italských Brigate Rosse, nebo o francouzských, irských, španělských a arabských skupinách, jsou ve svém nerespektování lidských hodnot ještě relativně zdrženliví. Některé formy státního terorismu jsou daleko horší.“ Když se ho novinář zeptal: „Myslíte to vážně, koho tím míníte?“ Schmidt: “Nechme to jen tak. To co říkám, myslím doopravdy.“

(http://www.zeit.de/2007/36/Interview-Helmut-Schmidt/seite-7 – v němčině).

Jenom západní megalomanští psychopaté si mohli vymyslet zformování a jmenování se do aliance, jejímž konečným cílem je vytvoření nového světového řádu (NWO), někdy též nazývaného jako Jediný světový řád, který znamená tichou anglo-sionistickou vládu. Právě tam nás vedou, směrem k vojenskému útlaku a finančnímu podřízení se malé sionistické finanční a vojenské elitě.

Ještě je čas, abychom se probrali a vzali život do vlastních rukou, abychom odvrhli a ignorovali mainstreamovou propagandu a po krvi žíznící média, abychom se zbavili podvodného soukromého měnového systému založeného na imitaci dolaru.

Alternativy ještě existují. Musíme je znát a pak si z nich vybrat. Je jen na nás, abychom za sebou nechali utlačovatelský Západ. Každý z nás musí spatřit světlo, třeba jen malou jiskru, která nám napoví, že v životě, který prožíváme posledních sto let, je cosi zásadně špatného, a že mír je doslova nadosah a přitom jsme vtahováni do jedné války za druhou, do krvavých konfliktů a znovu do válek. Krmí nás tím, že konflikt a agrese jsou zcela normální, protože vždy je provokují ti „druzí“ – většinou ti na východě. Ano, věřme tomu. Bude to pohodlné, zatímco přiznat si, že jsme celý nebo skoro celý život žili ve lži, v nehorázné lži, by bylo nepohodlné. Přiznejme si to, postavme se čelem spravedlnosti, abychom zachránili sebe a civilizaci – možná i lidstvo.

Co a kdo jsou oni G20?

Je to rozšířená G7, ve svých nečestných záměrech přikrytá třináctkou dalších makléřů ekonomické moci, často také nazývaných jako „prahové země“, tedy Ruska, Číny, Brazílie, Indie, Indonésie, Argentiny, Mexika, Jižní Afriky, Austrálie, Jižní Koreje, Turecka a EU. Španělsko je stálým pozorovatelem. Přirozeně v Hamburku nemohly chybět klíčové světové (západní) finanční a politické instituce jako MMF, Světová banka, Federální rezervní fond a OSN s jejími regionálními agenciemi.

G20 ovládá dvě třetiny světové populace, 90 % světové ekonomické produkce a 80 % světového obchodu. Agenda Hamburku byla polotajná, s výjimkou těch témat, které by mohly zajímat širší veřejnost jako boj proti terorismu. Ovšem pod rouškou tématu „bezpečnost a terorismus“ se pod vedením Trumpova týmu diskutuje jak si podmanit renegáty Írán, Venezuelu a Bolívii a samozřejmě nejvýchodnější výspu nové osy zla Severní Koreu. Naštěstí u stolu sedí také Rusko a Čína a Trump se svou arogantností si bude muset dát pozor, aby se na summitu nestal terčem smíchu.

NATO, ekonomika a terorismus si v něm podávají ruce. Bez terorismu by nebyly války. Bez válek by se nevyráběly zbraně a bez vojensko-bezpečnostního průmyslového komplexu by se ekonomika západního světa dostala do mrtvého bodu. Hospodářská produkce Spojených států z více jak 50 % spočívá na výrobě zařízení pro vojensko-bezpečnostní sféru a přidružené služby. Evropa, pokud si zachová postavení amerického vazala, bude následovat. Proto je terorismus nutností. Mír není alternativou.

Budou síly NATO v dohlednu čelit Korejcům? Proč ne. NATO zní dobře; koalice ochotných pod vedením Washingtonu se schová pod emblém NATO. Ve světě bezpráví beztrestnost nezná hranic.

Věděli jste, že na opačném konci zeměkoule přední vazal Washingtonu prezident Kolumbie, neokon, požádal NATO o podporu v boji proti „kriminalitě“ – tedy proti FARC (pozn. překladatele: FARC - Revoluční ozbrojené síly Kolumbie - lidová armáda), s nimiž podepsal tzv. mírovou dohodu, částečně je coby součást dohody odzbrojil, a FARC tak podvedl. Prezident Santos, nositel Nobelovy ceny, (udělené také Obamovi a Kissingerovi!) a jeho washingtonští řídící chtějí zcela zlikvidovat toto významné rolnické hnutí, které jako jediné čelí americké hegemonii nad Kolumbií a drogovým kartelům podporovaným Washingtonem.

Vůbec nezáleží na tom, že NATO nemá nic společného s Jižní Amerikou, ani s Asií, ani s Blízkým východem. Surový stroj na zabíjení v podobě NATO je v procesu podmaňování připraven udělat svou práci kdekoliv na světě, zatímco většina lidí jen zavírá oči a uši a mlčí. Stejně nelegitimní jako G20 a G7 je i NATO považováno za samozřejmost. Ale vězte – je to kriminální instituce na zabíjení národů a na podřizování si suverénních zemí. Současný plán Washingtonu spočívá v kontrole Ruska prostřednictvím agresí NATO na východní hranici Evropy a Číny cestou soustavných provokací a ohrožováním svrchovanosti Severní Koreje.

Proto se G20 nemůže nezmínit o výsadní úloze NATO při řešení vojenských konfliktů a samozřejmě i v boji proti terorismu. Rusko a Čína tohle ale určitě nespolknou.

Po projednání témat podpůrných mechanismů jako jsou války a černá propaganda – Goebbels by byl na takovou hrdý – budou středobodem jednání ekonomika a finance. Např. jak urychlit finanční globalizaci, aby byla v co nejkratší době dosažena „celospektrální finanční a měnová dominance“. Západní ekonomika běží naprázdno – její hlavní tažnou silou je chamtivost a okamžitý zisk pro několik vyvolených. Privatizace veškerého státního majetku je součástí konečného řešení. O lidi vůbec nejde. Lidé, to je jen položka, která také potřebuje konzumovat, aby stále tenčí vrstvě elity s její neukojitelnou žravostí naplnila pochybný cíl spotřebovávat více a více. Lidé budou brzy přežívat ve vyčerpaném prostoru, okradeni o sociální infrastrukturu a důstojné životní podmínky.

Zbývá zotročení dluhem. Aby přežili, lidé se mohou upsat dluhové službě, která se postupně přemění v čekárnu smrt. Stejně jako zadlužené země, které pro likvidaci dluhu musí souhlasit jen s minimálními příděly na přežití. Řecko zakusilo tento skalpel, který likviduje lidi i naději na přežití. A solidarita chybí.

Umírající šelma rozdává rány napravo, nalevo, nahoru i dolů. Je zoufalá, sama v čekárně na smrt, ale když už musí zemřít, tak ať zemřeme všichni s ní, stejně jako pes nakažený vzteklinou se ve smrtelné křeči nevzdává. A nevzdává. A nevzdá se až do poslední chvíle, dokud nás všechny smrt nepohltí. Právě takovému riziku čelíme. Jadernému holocaustu, kde, jak řekl V. Putin už několikrát, nikdo nepřežije. G20 to ví také.

Nezapomínejme ale, že to, co G20 dělá a rozhoduje, postrádá legitimitu, protože sama G20 je nelegitimní. Policie v Hamburku nemá právo potlačovat hnutí proti nelegitimní síle šílených diktátorů, kteří si stvořili kamarilu nelegitimních gangsterů.

Tvrdý postup policie v Hamburku řízené Merkelovou k potlačení nesouhlasu je jen varováním před tím, co přijde, když bude Evropa plně militarizována. Leckdo možná neví, že současné době Bundeswehr staví ve spolupráci s NATO „město duchů“ za stovky milionů eur v jednom z nejmodernějších německých vojenských táborů v Sasku-Anhaltsku nedaleko Hamburku. Počínaje rokem 2018 bude toto umělé město připraveno pro vojenské síly NATO a EU k nácviku války v městských podmínkách tak, aby se potlačovaly možné převraty a protesty proti neofašistickým ekonomickým opatřením à la Řecko, které budou vnucovány evropským zemím. Merkelová a lídři NATO (sic) předpokládají, že se lidé jen tak nenechají.

Proto tyto přípravy na potlačení možného nesouhlasu v evropských městech. Policie a armáda se nebudou ostýchat zabíjet vlastní bratry. Viděli jsme, jak se to dělá a jak to bylo prováděno v průběhu posledních sedmi let na celém národě, na krásném Řecku, zemi, jež nám dala filozofy, matematiky a vědce, které stále chválíme a obdivujeme – a také skutečnou koncepci demokracie, kterou Západ použil a zneužívá ke klamání a podvodům. Dnes z toho zbývá jen sen a silný slogan, který používá nejvíce nedemokratický tyranský národ a jeho vazalové k obviňování těch, kteří se nechtějí podřídit jejich diktátu.

Země G20 budou hrát svou hru tak dlouho, dokud jim to bude dovoleno. Většina z nich si uvědomuje, že to může být jejich konečná hra a že budoucnost leží na východě, že Západ je pasé a že je jen otázkou času, kdy Západ skončí sebevraždou z chamtivosti, agresí a lží.

G20 – Is the West Governed by Psychopaths? vyšel 7. července 2017 na ICH. Překlad v ceně 751 Kč Zvědavec.

Známka 1.4 (hodnotilo 119)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 0

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 1

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 948