Manipulují naše děti a když se na to přijde, hrozí žalobami

Vladimír Stwora

Už v Písmu se píše „nechte maličkých přijíti ke mně“. O nutnosti indoktrinovat děti dokud jsou maličké, věděli nejen církevní otcové různých církví, také diktátoři a různí ideologové, naposledy v minulém století na to kladli důraz Stalin i Hitler. A samozřejmě dnešní multikulti ideologie, pod jejímž pláštíkem se skrývá islamizace, se také nejlépe očkuje do čistých duší malých dětí. To současní politrukové v tzv. neziskovkách dobře vědí. Své „obohacování“ ovšem skrývají pod vznešenými pojmy „poznávání jiných kultur, porozumění a sblížení“ a když se na to přijde, hrozí žalobami. Jednu takovou zkušenost jsem učinil nedávno.

Psali jsme tady počátkem března o podivné propagaci islámu ve školce v Brně Slatině. Článek měl vysokou čtenost a dalo se čekat, že potrefené husy se ozvou. A taky se ozvaly. Přišel mi email, který si dovolím ocitovat:

Dobry den,

muzu vedet, kdo vam zaslal fotografie ke clanku, ktery jste nedavno zverejnil zde:

http://www.zvedavec.org/prispevky/2017/03/7199-vyuka-islamu-v-ceskych-skolkach.htm

V poznamce mate, ze je vam nekdo poslal e-mailem – muzete mi prosim e-mail dotycenho poslat? Zaroven proc k temto fotkam pisete lzivy text, ktery nema s temito fotografiemi nic spolecneho? Neslo o zadnou vuyku islamu ve skolkach, to jste si cele vymyslel.

Tyto fotografie jsou pouzite bez souhlasu autora a rodicu zverejnenych deti, vase fotografie s detmi ve skolce se stave obeti nechutne propagandy a mnozi se pod nimi agresivni a nasilne komentare. Cisty hyenismus.

Takze poprosim o zdoj techto fotografii.

Predem dekuji

K.P.

Odpověděl jsem:

Vážená paní,

Ten email s fotografiemi koluje internetem, je tedy úplně jedno, kdo mi to poslal. Dotyčný určitě není autorem. Navíc zdroje svých zpráv zásadně neprozrazuji. Tvrdíte, že nešlo o výuku islámu. Jak to víte? Jestli máte důkazy, pošlete mi je a já uveřejním opravu. Jinak, prosím, držte pusinku.

To jsem neměl psát. Paní K.P. vzápětí reagovala:

Ano pane Vladimire, jsem blizka kamaradka maminek deti na fotografiich, googlem image reverse searchem jsem si prohledala fotky a odkazuje to jenom na vas server. Je jiz podano trestni oznameni na PCR. Rodice o akci predem vedeli a SOUHLASILI. Jedna se o akci Edison, kdy se deti seznamuji s KULTUROU jinych zemi (tradicni tanec, jazyk, obleceni). Budte si jist, ze v Iraku takto tanci, mluvi a chodi oblekani i mistni krestane nebo Yazidi. Jak muzete vedet, zda pan na fotkach neni zrovna iracky Yazidi? Lzete, manipulujete a pouzivate k tomu fotografie malych deti.

Svuj zdroj si nechte tedy, brzy vas bude kontaktovat primo Policie, takze si to drzeni pusinky muzete nasledne nechat primo pro ne, uvidime, jak na to budou reagovat oni.

Diky zneuzitim fotografii nezletilych vam muzou “sundat” i cely web.

Tak hodne stesti ve vasi odporne propagande. Byt Vami, tak se propadnu hambou.

Je tady nějaká nejasnost. Proč dívce žijící v Manchesteru vadí, co se stalo před rokem v brněnské školce? Blízká kamarádka maminek? Zkusme si představit ten dialog:

Kamarádka z Brna: Ahoj. Tak si představ, děti tady měli akci Edison ve školce. Bylo to fajn, přišli tam studenti z různých zemí.

Kamarádka z Manchesteru: No, to je fajn, že jste měli Edison. A kdy to bylo?

Kamarádka z Brna: Před rokem.

Kamarádka z Manchesteru: Aha. A v čem je problém?

Kamarádka z Brna: Někdo vyšťáral fotky z té akce na rajce.net a zveřejnil je.

Kamarádka z Manchesteru: A jeje.

Kamarádka z Brna: Nechutná propaganda, množí se pod nimi agresivní komentáře.

Kamarádka z Manchesteru: A kde to vyšlo?

Kamarádka z Brna: Tam a tam.

Kamarádka z Manchesteru: Tak víš co? Já tam pošlu vyhrůžný dopis, jo?

Kamarádka z Brna: Ano, udělej to. Já nemám čas. Musím šít hidžáb, holky mají příští týden arabskou módní přehlídku.

Povídali, že mu hráli. Ta manchesterksé slečna patrně pracuje jako dobrovolnice pro AIESEC (budu o nich psát dále). Vykonává práci užitečného idiota, pokud jde o to, nakopnout gadžovi prdel, tak ráda i zadarmo.

Co se zneužití fotografií týče, Kamila asi neví, že existuje §89 Občanského zákoníku, podle kterého lze “podobiznu … bez svolení člověka pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též … pro tiskové, rozhlasové, televizní nebo obdobné zpravodajství”.

Také jsem si trošku zagooglil. Vlastně zaduckoval (nepoužívám Google už roky). A nestačil se divit. První, co jsem našel, byl facebookový profil paní KP. Jen pro zajímavost, píše o sobě, že hovoří česky, slovensky, anglicky a „gypsy“. Copak je to za jazyk gypsy? A kdo z našinců ten jazyk ovládá?

Nicméně pojďme k jejím záznamům v timeline. Ona o tom psala. Používám minulý čas, protože ten záznam už je pryč. Naštěstí jsem si udělal printscreen včas, tak se můžete podívat, co tam bylo:

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení
[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení
[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Jinými slovy ona se tam nabonzovala sama. :-) Postupně vyšlo najevo, že vadil ani ne tak Zvědavec, jako fakt, že ten článek včetně fotek převzal neoficiální profil prezidenta Zemana na FB. Podotýkám, že nejde o skutečný, autorizovaný profil Miloše Zemana, někdo dělá ty stránky a je možné, že o tom prezident ani neví. Ale skutečnost, že se jeho jméno objevilo ve spojení s tím projektem, vytočilo multikulturalisty do běla.

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Zdá se, že celou tu kauzu kolem brněnské školky rozkryla FB skupina Bubáci v Evropě.

[...]

Podle nich se fotky z akce Edison objevily poprvé na http://zsjihomoravske.rajce.idnes.cz/EDISON_2015_09_14-18/ (už tam nejsou). Původně bylo album zaheslováno, později bylo otevřeno pro všechny bez hesla. Jde tedy o fotky z veřejného zdroje.

Multikulti projekt „obohacování“ našich nejmenších probíhal pod hlavičkou Edison 2015, který zajišťuje podivná studentská organizace AIESEC pod záštitou ministerstva školství. Tedy oni to tvrdí. Skromně zapomněli říct, že záštita už není platná, viz článek v Lidovkách. Abyste se o této organizaci dozvěděli něco více, musíte si kliknout na anglickou verzi. Dozvíte se, že je to „neziskovka“, která úspěšně škodí školí ve 126 zemích světa, že má 70 tisíc pracovníků a dobrovolníků. Dozvíte se spoustu omáčky a nic neříkajících šplechtů. Jen jedno se nedozvíte. Odkud bere tato „neziskovka“ prostředky na svou činnost. Nějaké korporatní partnery jmenuje, ale pochybuji, že to jsou hlavní tahouni.

Sedmdesát tisíc! To je dvakrát víc, než má podnik Škoda. Jenomže Škoda produkuje hodnoty. Vyrábí automobily. Tenhle AIESEC neprodukuje nic, jen tlachy. Ale těch 70 tisíc jinak nezaměstnatelných nemakačenků (absolventi různých současných humanitních směrů) musí někdo živit a platit. Ano, někteří jsou dobrovolníci. Ale co ten zbytek? Pokud jsou ve 126 zemích světa, to už vyžaduje nějakou koordinaci a management. A techniku. A překladatelé. A komunikační linky. Kdo to všechno platí, když (znovu připomínám) oni neprodukují žádné směnitelné hodnoty. Par desítek milionů od korporačních partnerů nebude stačit ani na kanceláře.

O kauze psaly i Lidovky v článku Vnucujete žákům islám a nemáte záštitu ministerstva, útočí extremisté na školy z 23.března. Samozřejmě článek je podán tak, jak se od mainstreamu sluší. Ti, kterým se projekt plíživé islamizace nelíbí, nejsou vlastenci nebo jen zneklidněni rodiče, ale extremisté. Mimochodem, to slovo se v článku vyskytuje čtyřikrát a je tam zmíněn i zloduch nejvyšší, extremista Adam Bartoš. Vše je podáváno do ztracena, k ukolébání veřejnosti a otupení kritiky; akce AIESEC kontrolovala podle Lidovek i Česká školní inspekce a zjistila, že „projekt je bez závad“. Pochopitelně. Ve chvíli, kdy byl ve třídě přítomen kontrolní orgán, si AIESEC dávali zatracený pozor. Lidovky dále píšou:

Posláním projektu EDISON je podle jejích zástupců „mezikulturní porozumění jednotlivých kultur a jejich sblížení“. „Žádná kultura zde není upřednostňována a náboženství nehraje ve výběru zahraničních prezentujících žádnou roli. Jako organizace věříme ve svobodu vyznání a nediskriminujeme nikoho na základě víry,“ stojí v oficiálním prohlášení organizace.

Mám z toho všeho špatný pocit. V této zemi zjevně funguje a je akční typická pátá kolona pracující na nenápadné indoktrinací našich dětí. Když náhodou na veřejnost proniknou fotky z jejich akce (ne nadarmo je obrázek lepší než 1000 slov), začnou vyhrožovat soudy a žalobami. Prý kvůli „poškození dobrého jména“. Kdo je sem vlastně pozval? Kdo je pozval do 126 zemí světa? Nikdo neví, kdo za AIESEC ve skutečnosti stojí, kdo je financuje. Soros skromně není uveden. České sponzory mají na české verzi svých stránek uvedeny, o těch zahraničních cudně mlčí. Proč?

Další zdroje

Známka 1.1 (hodnotilo 223)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

25

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 54 čtenářů částkou 8 763 korun, což je 25 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 0

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 0

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 2

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 1

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Výběr peněz z účtu = problém 11.04.24 14:25 Česká republika 3

Tolik podniků v Německu ještě nezkrachovalo11.04.24 06:13 Německo 0

Louisiana se stala prvním státem USA, který odmítl předat moc WHO-WEF10.04.24 20:12 USA 3

Zelené plány - vypínání plynu10.04.24 13:05 Německo 3

Měnové kurzy

USD
23,72 Kč
Euro
25,21 Kč
Libra
29,50 Kč
Kanadský dolar
17,17 Kč
Australský dolar
15,21 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,78 Kč
100 maď. forintů
6,38 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,19 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 742,95 Kč
1 unce stříbra
671,78 Kč
Bitcoin
1 493 871,38 Kč

Poslední aktualizace: 16.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 16 396