Válka mezi USA a Ruskem by mohla být dříve, než si myslíme

Joachim Hagopian

24.10.2016 Komentáře Témata: Rusko-americký konflikt 3615 slov

Právě teď jsou americká mainstreamová média posedlá údajným Donaldovým sukničkářstvím a telenovelou o osahávání žen, což je jen chlípná zábavná kamufláž paní Clintonové a mainstreamových médií, pečlivě navržená tak, aby zakryla mnohonásobné vypleňování Hillary a Billem Clintonovými, a hlavní zločinnou roli Clintonové coby silného ozbrojeného zastrašovatele dřívějších obětí.

Mezitím virtuální média na Západě, podléhající informačnímu embargu, stěží upozornila na to, že minulý víkend došlo přinejmenším k půl tuctu změn v mezinárodním vývoji, jež jsou ve vysokém stupni pohotovosti, a všechny silně poukazují na extrémní nebezpečí jaderné války proti Rusku a jeho východní alianci, která může vypuknout kdykoliv. Opět platí, abyste nevěnovali pozornost americkým podvodníkům, skrývajícím se za oponou, jako z „Čaroděje ze země Oz“, a jejich horečnatému postrkování západní propagandistické mašinérie, odvádějící pozornost jakoby formou kouzelnického triku za účelem úmyslného zamlčování faktu, že mnoho nezveřejněných hlavních světových událostí, k nimž nyní dochází, předpovídají začátek III. světové války, k němuž by potenciálně mohlo dojít v řádu dnů.

Aktuální úroveň ohrožení každého lidského života na této planetě dokonce převyšuje říjnovou kubánskou raketovou krizi před 54 lety, jelikož Země je dnes ve větším ohrožení zničením ze strany člověka, než kdykoliv předtím v historii lidstva. Přesto neokonzervativní šílenství Obamy, Hillary a jejich přisluhovačských mainstreamových médií (MSM) brání tomu, aby Američané znali tuto strašlivou pravdu, že se USA velmi pravděpodobně chystají rychle provést řadu akcí pod falešnou vlajkou, které by mohly zažehnout globální válku mezi USA-NATO a východními mocnostmi: Ruskem, Čínou a Íránem.

A na základě alarmujících, překotných žhavých událostí, by mohla dokonce vypuknout ještě před plánovanými prezidentskými volbami 8. listopadu, což je zhruba za tři týdny. Nenechte se zmýlit – tato naprostá smršť destabilizace vývoje událostí, které by spustily III. světovou válku, zhroucení globální ekonomiky a případné nastolení stanného práva, načasované zároveň s prezidentskými volbami v USA, o čemž mnozí nezávislí novináři, včetně mě, píší již několik měsíců, se odehrává právě v tomto okamžiku.

Uvedu zde jen některé z těchto znepokojivých, mimořádných zpráv a anomálií, k nimž došlo během minulého víkendu, a které se jaksi podezřele neobjevily v hlavních titulcích žádných mainstreamových médií:

FAA zavádí bezletovou zónu nad částí státu Montana

Na základě vyhlášení agenturou FAA (Agentura ministerstva dopravy USA s pravomocí regulovat všechny aspekty civilní letecké dopravy nad územím USA, pozn. překl.) v sobotu vstoupila v platnost bezletová zóna nad vybranými částmi státu Montana, platící po větší část dne - od 15:00 do půlnoci.

FAA potvrdila, že americké vojenské rakety budou odpáleny v souvislosti s „vesmírnými operacemi“, avšak jediné řízené střely v Montaně jsou řízené střely, vyzbrojené nukleárními hlavicemi. Podle NewsPrepper.com jsou raketová sila v Montaně vyzbrojena vícenásobnými nezávisle naváděnými návratovými moduly (MIRV), přičemž každý z nich obsahuje 100 kilotun vážící jadernou hlavici. Během půl hodiny po startu je každá jednotlivá raketa schopna zničit osm velkoměst kdekoli na světě.

Podstatnou otázkou je, co vlastně měla vláda v sobotu v úmyslu s jadernými střelami v Montaně?

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Seskupování amerických vojenských letadel a lodí na ostrově Diego Garcia

[...]

Minulý pátek oznámila americká odlehlá vojenská základna na ostrově Diego Garcia v Indickém oceánu (viz obrázek níže), americký vojenský soukromý kontraktor, který v devítidenních cyklech provádí na ostrově průběžnou údržbu vojenského vybavení, enormní, nebývalé nahromadění amerických vojenských bombardérů – jak typů B-1, tak B-2. Některé byly natřeny černou, nevýraznou barvou. Na podobnou notu zmíním, že minulý týden byly americké vzdušné síly přichyceny při tom, jak maskují své válečné letouny za ruské, které budou pravděpodobně použity při operacích pod falešnou vlajkou za účelem obvinit Rusko za agresi, kterou by nespáchalo. Civilní kontraktor z Diego Garcia uvedl, že na ostrově došlo k mnohem větší aktivitě, než kdykoli před tím – počínaje dobou, kdy tam začal pracovat, tedy celých devět let. Také uvádí, že v rámci nejpřísnějších bezpečnostních opatření vláda zablokovala přístupové cesty, a že je na ostrově seskupeno tolik vojenských letounů, že letadla jsou nyní zaparkována na zablokovaných silnicích.

Bylo spatřeno více, než tucet tankerů, určených k doplňování paliva, a letouny vzlétávají průměrně každých 15 minut. Také zpozoroval, že tam vzniklo stanové městečko, které zahrnuje dočasná kasárna a hangáry pro osazenstvo jak amerických vzdušných sil (US Air Force), tak vojenského námořnictva (US Navy). Jeho spolupracovník, bývalý člen Air Force, uvažoval nad tím, že velmi přísná bezpečnostní opatření a náhlé množství tolika aktivit jsou charakteristické pro přísně tajné přesuny jaderných zbraní. Ještě jsem si vzpomněl, že očitý svědek si také povšiml, že poblíž pobřeží bylo 6 - 8 plavidel amerického válečného loďstva, a že na ostrovních docích pilně vykládali bezpočet palet s bombami. Očividně záludný Obama má evidentně v úmyslu něco velkého proti svým nepřátelům v této studené válce, potenciálně zahrnující jaderné velmoci Rusko a Čínu.

DEFCON (Stav obranné pohotovosti) - úroveň varování 3. stupně

Dokonce i nedělní vydání britského bulvárního plátku Daily Star vydalo článek s titulkem „Výstraha před americkým jaderným útokem ‘přešla na 3. úroveň‘, neboť ruská hrozba ‘překročila hranice studené války‘.“ Ačkoliv v polovině článku se Daily Star tiše vzdaluje od senzačního titulku, když tvrdí, že americká vláda oficiálně nezveřejnila žádné veřejné oznámení, že stav obranné pohotovosti (DEFCON) v USA je v současné době na 3. stupni, odkazuje titulek této „mimořádné zprávy“ na webové stránky defconwarningsystem.com, zabývající se „konspiračními teoriemi“.

V každém případě pouze třikrát v historii Spojených států Washington vydal varování DEFCON 3. stupně, tedy oficiální výstražný index atomové války, naposledy k tomu došlo 9/11. Tato konkrétní úroveň „stavu obranné pohotovosti“, kterou vytvořili náčelníci štábu, znamená připravenost na jaderný útok, kdy je US Air Force připraveno k provedení jaderného úderu do 15 minut. Stupeň 3 také požaduje, aby vstoupil v okamžitou platnost federální plán, který bude udržovat kontinuitu služeb státní správy v reakci na bezprostřední hrozbu jakékoliv vnitrostátní nouze nebo krize. Ačkoli věrný formalitám, nejvíce tajnůstkářský americký prezident v historii Barack Obama se spolu s neokonzervativci rozhodl, že veřejně nesdělí tuto 3. úroveň vážného nebezpečí, jemuž Američané čelí, připouštějící, že USA jsou na pokraji jaderné války s Ruskem. Již řadu let se síly (které vůbec neměly být) tajně připravovaly na tento okamžik nukleárního rozhodujícího boje.

[...]

Tento výstražný pětiúrovňový systém má rozmezí od úrovně 5, která neznamená absolutně žádnou hrozbu, až po stupeň 1, což představuje totální jadernou válku, která by vypukla do jedné hodiny. Navzdory washingtonské úřední mlčenlivosti existuje reálná šance, že by mohlo dojít k vyhlášení úrovně 2, která by znamenala urgentní připravenost pro nasazení ozbrojeného útoku do šesti hodin. Jednalo by se s největší pravděpodobností o nukleární výměnu s jedním nebo více protivníky (Rusko a Čína), v jejímž důsledku by došlo k vzájemně zaručenému zničení (MAD), což je po dlouhou dobu nedílnou součástí americké bezpečnostní politiky státu a strategické vojenské doktríny. Během první studené války MAD zabránilo oběma stranám, aby stiskly tlačítko od atomových zbraní, a to kvůli principu zastrašování, jež motivovalo obě strany, aby se neodvážily zapojit do tohoto šíleného sebevražedného chování. Nicméně ti, kteří tahají za loutky, a neokonzervativní šílenci, kteří v současné době volají po výstřelech, jednají na základě pocitu, který je mimo chápání, pocitu falešného bezpečí, kdy věří, že když budou v bezpečí uchráněni ve svých luxusních podzemních bunkrech, budou schopni přežít nukleární katastrofu na zemském povrchu.

Obama se minulý pátek setkal se zahraničními politickými poradci kvůli syrské krizi

Obama se minulý pátek setkal se svými špičkovými bezpečnostními poradci, aby posoudili a zvážili všechny jeho vojenské i nevojenské možnosti v Sýrii i mimo ni. Zcela zřejmě v souvislosti se všemi bezprecedentními aktivitami, které byly zaznamenány hned po tomto setkání, chronicky slabý vůdce, který byl posledních osm let našim nejvyšším velitelem vojsk, závodí s časem voleb, silně ovlivněný radikálními neokonzervativci, toužícími po „preventivním úderu“, aby přepsal svůj odkaz. Putin. Mějte na paměti, že Barack Hussein Obama je mančurianským loutkovým prezidentem, který poslušně vykonává rozkazy svých globalistických pánů, které vedou k naprostému zničení Ameriky. Takže zůstává zásadní otázka: Plánuje se vzepřít ruským varováním a napadnout Assadovy jednotky, jak to již záludně učinil 17. září, a tím zahájit válku přímo proti Rusku? Na základě toho, co se dělo během víkendu, to vypadá, že by mohl.

CIA koordinuje kybernetické útoky proti Rusku

Není také pochyb o tom, že se Obamův program na jednání, které proběhlo minulý pátek, týkal tajné kybernetické operace proti Rusku. Jako součást americké odvety Putinovi, který se údajně naboural do emailů demokratů a H. Clintonové, zatímco se údajně snažil změnit výsledky voleb ve prospěch Trumpa - což jsou všechno nepodložené, velké lži, za nimiž stojí stát – zaprodanec mainstreamových médií NBC News právě oznámil, že CIA koordinuje spuštění kybernetických útoků proti Rusku. Všechny hlavní mocnosti se zapojily do hackerské a kybernetické války, takže opravdu nejde o nic jiného, než o snahy vykolejit ruský zpravodajský aparát a ekonomickou infrastrukturu, což se právě odehrává na maximální úrovni.

Tato hra „oko za oko, zub za zub“, kterou impérium právě hraje, je vážný a riskantní podnik. Důsledky mohou mít bumerangový efekt, který se projeví buď jako akce pod falešnou vlajkou nebo jako skutečné narušení kybernetické bezpečnosti, což by mohlo znamenat pohromu pro americkou armádu a ekonomickou infrastrukturu. Jednoho rána se můžeme probudit a zjistit, že nemůžeme vybrat hotovost z místního bankomatu nebo dokonce ani čerpat pohonné hmoty. Nebo když bude nesouměrné vedení války eskalovat do útoku pomocí EMP (elektromagnetický impuls), můžeme po celé měsíce zůstat bez elektrického proudu, což by podle odhadů mělo během prvního roku za následek smrt 90% americké populace. V sázce je stále víc a víc, avšak zdá se, že naši despotové, kteří stojí ve vedení, hází veškerou opatrnost za hlavu. Pokud jejich eugenický plán počítá s tím, že 90% z nás zemře, potom to vysvětluje jejich nezodpovědné a vražedné chování, pokud vezmeme v úvahu jak prostředky, tak motiv.

USA nyní válčí v Jemenu a další náznaky eskalujícího násilí a konfliktů na jiných globálních místech nepokojů

[...]

Agrese v Jemenu, k níž došlo tento týden ze strany amerických námořních torpédoborců, odpalujících řízené střely na jemenské území, může být snadno vyložena jako další jasný úmyslný čin války proti Jemenu, i jeho šíitskému spojenci Íránu.

Opět bez potvrzení jakýchkoliv důkazů o tom, že by se prohlášení zakládala na pravdě, Spojené státy zcela podvodně tvrdí, že hutští rebelové vypálili dvakrát během minulého týdne raketu na jeden námořní torpédoborec. Z tohoto důvodu bylo z torpédoborců vypáleno pět raket na údajné hutské radarové stanice.

Konflikt na Ukrajině se v tyto dny znovu rozhořel, a to není náhoda či nějaká nahodilá událost. Doněčtí bojovníci za svobodu tento týden sestřelili vrtulník, na jehož palubě byli armádní instruktoři NATO. S nedávno dodanou zásilkou nových těžkých zbraní a dokonce i s americkými odstřelovači zahájila americká loutková vláda v Kyjevě další útok na Doněckou lidovou republiku těžkou minometnou palbou. USA zesilují boje globálně na všech frontách v místech nepokojů ve zřejmém zahájení světové války tohoto století.

Ještě dalším znamením, že Západ má v plánu vést globální válku proti východním mocnostem, je nedělní článek zpravodajské agentury FARS, v němž se uvádí, že společnost WikiLeaks zveřejnila nejnovější emaily, které obdržela Hillary, na jejichž základě vyplývá, že Izrael zvážil návrhy na zlepšení svých vztahů s vládnoucí královskou rodinou Saúdské Arábie kvůli použití saúdské letecké základny, z níž by mohla být nasazena trysková letadla izraelského vojenského letectva za účelem napadení Íránu. Článek se také v souvislosti s touto záležitostí zmínil, že americký deník The New York Times v roce 2010 prozradil, že Saúdská Arábie je připravena odvolat své letectvo, aby izraelská vojenská letadla mohla bezpečně proletět saúdským vzdušným prostorem, a Izraeli tak bylo umožněno zaútočit na íránské jaderné a vojenské objekty.

Informační válečná propaganda na mnoho způsobů

Ve stejné době, kdy NBC oznamuje hackerský útočný plán CIA, poslíček Biden se objevil v pořadu NBC a předal v pořadu Meet the Press (Setkání s tiskem) zprávu jak Americe, tak Putinovi. Tato tzv. protiopatření proti vykonstruované agresi Putina jsou prováděna mnoha různými způsoby. Jedno z těchto protiopatření, jež právě proběhlo, bylo lehkovážnou, přímou pohrůžkou řinčícími šavlemi, kterou nedávno pronesli členové ministerstva zahraničí i ministerstva obrany.

Samozřejmě další známou, a často používanou rezervou impéria, je zapojení se do ekonomického terorismu prostřednictvím takových vazalských přívěsků impéria, jako jsou OSN a EU. V Londýně došlo nedávno ke schůzce mezi britským ministrem zahraničních věcí Borisem Johnsonem, válečným štváčem, který zastupoval Spojené království, a jeho americkým protějškem, ufňukaným Kerrym, aby diskutovali o posledním kole počátečního navýšení ekonomických sankcí proti Sýrii a Rusku kvůli jejich údajnému „pochybení v Aleppu“. Znovu se pokrytecky schovávají za své opotřebené, falešné humanitární výmluvy, když ve skutečnosti to jsou právě Putin a Assad, kteří dělají světu laskavost ničením teroristů, které Amerika podporuje. Možná nejprovokativnější událostí ve vývoji, vedoucí k válce Západu s Ruskem, je, že Velká Británie, americký posluhovač číslo 1, dala minulý týden stíhacím pilotům Královského letectva zelenou ke střelbě na ruská letadla v Sýrii.

Oproti tomu zločinná tajná společnost ve Washingtonu už nemluví o tom, když ti stejní teroristé, které Amerika podporuje, denně ostřelují a zabíjejí civilisty v západním Aleppu. Minulý čtvrtek bylo zabito pět dětí ve vybombardované škole. Ani nevřeští, když jejich teroristé opakovaně používají chemické zbraně proti syrskému lidu. Právě před dvěma měsíci došlo v Aleppu k úmrtí pěti civilistů zadušením. Vzpomínáte si na Obamovu povýšenou, falešnou řeč v srpnu 2013 poté, co jeho teroristé zabili všechny děti v syrském městě Ghouta? Nebo když saudská proudová letadla denně páchají hrůzné válečné zločiny století na nevinných civilních obětech v Jemenu, kde jde nejnověji o 10 000 obětí. Namísto toho, aby americké impérium uznalo humanitární povinnost chránit nevinné lidi v nejchudší zemi na Středním východě, tak se USA nyní přímo zapojily do války, a jejich nedávné raketové útoky zabily další obyvatele Jemenu. Do očí bijící kriminalita impéria nemůže být ignorována.

Viceprezident Biden na NBC v pořadu Setkání s tiskem: Obama vyhrožuje Putinovi jadernou válkou

Poslední, samolibě doručená zpráva Putinovi o zlověstném jaderném Armagedonu vyšla z úst viceprezidenta Joe Bidena v nedělním rozhovoru v pořadu Setkání s tiskem (Meet the Press). Poslední položená otázka zněla, co bude Obama dělat ohledně Putinovy manipulace s výsledky amerických voleb? To je jasná lež, kterou vytvořila Amerika bez jakýchkoli podpůrných důkazů. Ačkoli se Biden vyhýbal této sporné otázce a odpověď jen mlhavě naznačil, ostatně tím jsou kariérní politici notoricky známí, a nepřímo poukázal na to, že Obama implicitně Putinovi vyhrožuje. Na základě interpretace, kterou dešifroval Eric Zuesse, velmi prozíravý historik a geopolitický spisovatel, znamená tato hrozba nukleární válku, kterou Putin a Rusové nyní berou velmi vážně.

Hillary opakovaně uvedla, že jejím naléhavým požadavkem číslo jedna je válka jak proti Rusku, tak proti Íránu. Na druhou stranu Trump dal jasně najevo, že bude spolupracovat s Putinem jako s partnerem, aby vymýtil teroristické hrozby po celém světě. A bez teroristů nebude žádná další válka proti teroru, žádný terorismus, žádný další důvod pro vytváření drakonických zákonů ve jménu národní bezpečnosti, které zabíjejí to, co zbylo z naší smrtelně zraněné ústavy. A s Putinem, jako spojencem, který nesnáší globalismus, stejně jako terorismus, nebude existovat žádný další důvod pro tyranii jedné světové vlády. S přihlédnutím k tomuto je velmi snadné pochopit, proč jsou Obama a Hillary tak nažhavení a odhodlaní riskovat životy nás všech jen kvůli zájmům Nového světového pořádku

Sobotní konference dvaceti států o Sýrii skončila bez jakékoliv dohody

Jednání o Sýrii ve švýcarském Lausanne, jehož se zúčastnilo 20 zemí, skončilo bezvýsledně (jinak než kdyby byly otevření vůči jednání v nějaké hypotetické budoucnosti). Amerika a její spojenci versus Rusko a jeho spojenci jsou na mrtvém bodě, zcela v rozporu mezi sebou, neboť americké impérium není ochotno pokračovat v diplomatických kontaktech s Ruskem, aby tak zabránilo větší válce. Letecký útok koalice, vedené USA, na syrské vojáky, k němuž došlo minulý měsíc, tomu skutečně nasvědčuje. V tuto chvíli Rusko nevěří Západu, a to z dobrého důvodu.

Ruská připravenost pro jadernou válku

V reakci na studenou válku, která se v posledních týdnech přiblížila „bodu varu“, a v naprostém protikladu k Americe, Rusko je zaneprázdněno přípravou svých občanů na případnou jadernou válku. Moskva nařídila všem ruským občanům, diplomatům a studentům, kteří cestují, pracují nebo studují v zahraničí, aby se okamžitě vrátili zpět domů. Členům ruského diplomatického sboru bylo pohroženo pokáráním a přeřazením na nižší pracovní pozici, pokud odmítnou dodržovat směrnici Kremlu. Navíc 40 milionů ruských občanů, což je téměř jedna třetina celkového počtu obyvatel, právě dokončila obranný výcvik v přípravě na bezprecedentní masivní jadernou válku. Moskva také, na rozdíl od USA, vybudovala pod městem podzemní zařízení pro ubytování 12 milionů obyvatel, které má sloužit jako bezpečné útočiště. Rusko bere, opět na rozdíl od Ameriky, v současné době extrémní hrozbu jaderné války se Západem velmi vážně. Dokonce i v mainstreamových médiích, ve zpravodajství ABC News, běžela reportáž, jak se Rusové připravují na to, že v zimě dojde k jaderné válce. V ostrém kontrastu Washington, ani jeho propagandistické děvky v tisku neupozornily Američany, kromě kritizování Putina a volebních událostí, že jsou v současné době ve vážném nebezpečí. Ve skutečnosti jde o informační embargo v mainstreamových médiích, zatímco ruská média sdělila svým občanům, že jaderná válka je „na spadnutí“. Mezitím, jako další známka toho, že plní své povinnosti, nařídil Putin v reakci na jaderné střely NATO, aktivované v Rumunsku a Polsku, pohotovost jaderných raket v Kaliningradu, což je ruská enkláva mezi Polskem a Litvou, členy NATO.

Propagandistický trik, že „Rusové přijdou“: Údajná „ruská invaze“ USA přes Aljašku

Britský bulvární plátek the Daily Star (citovaný zpravodajskou webovou stránkou The Inquisitr) zveřejnil 16. října článek s titulkem „Rusové přijdou, tvrdí bývalý velitel vojenského námořnictva: Třetí světová válka začne invazí na Aljašku“.

[...]

Není pochyb, že anonymní zdroj článku “Rusové přijdou“, publikovaného plátkem the Daily Star, není nic jiného, než součást propagandy bleskové války, kterou hlásí Clintonová a Obama, a jež falešně obviňuje Putina za všechno, co se v našem světě pokazilo, doposud další propagandy, použité k ospravedlnění války USA proti Rusku. To pronesl, podle článku, publikovaného v The Inquisitr, nejmenovaný „vysoce postavený, bývalý velitel amerického námořnictva USA Navy“, který varoval před tím, že nechráněná část největšího amerického státu Aljaška, kde je nejbližší bod, oddělující Ameriku od Ruska, pouhých 50 mil, je pro Putina plánovaným určeným cílem, kde ruské ponorky provedou invazi do našeho 50. státu a budou dál pokračovat směrem na jih ke kontinentální části USA. Bývalý námořní důstojník uvedl toto:

„Ve vojenském námořnictvu máme pocit, že Obama učinil z Aljašky bezbrannou oblast, která poslouží jako přední základna pro operace, až začne 3. světová válka.“

[...]

V bulvárním propagandistickém článku, citujícím nejmenovaného bývalého námořního důstojníka jako svůj zdroj, se také prohlašuje, že ruští vojáci, kteří jsou na Aljašce převlečení za „členy pracovní skupiny, pracující na dálnici“, doslova pokládají základy pro invazi a budou použiti k zajištění mostů a narušení komunikace během invaze. V článku se dále uvádí, že ostatní nejmenované zdroje vydaly nezávisle na sobě prohlášení, že Rusové se přestěhovali do místní oblasti, kde žijí v opuštěných motelech a vojenských základnách.

Závěr

Rozhodující faktor je ten, že Západ a jeho terorističtí spojenci prohrávají válku v Sýrii. Syrská arabská armáda vyhrává bitvu o Aleppo, postupuje vpřed ve východní části druhého největšího syrského města. Nejen, že legitimní prezident Sýrie Bašár al-Assad zůstane u moci, ale nenaplní se ani americký sen o vyhlášení bezletové zóny pod americkou kontrolou. Putin dal neokonzervativním zrádcům šachmat, když nasadil protiletadlové a protiraketové pokročilé obranné systémy S-400 a S-300 a slíbil, že sestřelí jakékoliv neidentifikovatelné letadlo nad syrským územím. Budou to vyškolené syrské jednotky, které stisknou spoušť.

Amerika si uvědomuje, že dlouholetá investice do teroristů a terorismu se ztrácí, neboť město Raqqa bude poslední baštou ISIS, která bude zničena, jakmile bude osvobozeno Aleppo. Mosul, druhé největší město v sousední zemi, bude dalším místem, které irácké síly získají zpět. Teroristé a jejich západní podporovatelé a stoupenci ze států Perského zálivu prohrávají. S vědomím, že americké impérium jako unipolární hegemonická hlava světa rychle ztrácí na síle, washingtonští šílenci nyní jednají agresivně s divokou nevázaností. Doufejme, že nejsou tak nepříčetní, aby stiskli tlačítko.

Nejvýstižnější metaforou pro současné, geopolitické šachovnicové drama, odehrávající se v Sýrii, je tyran v sousedství, který po mnoho let vždy dosahuje svého, neboť šikanuje a terorizuje své drobnější sousedy, dokud si je nepodrobí.

Ale jednoho dne se tyran konečně setká se svým rovnocenným soupeřem - úctyhodným vyzyvatelem, který je ochoten se mu postavit a bojovat s ním jednou provždy. Tyran se vždy chlubil svou silou a mocí, kterou měl nad všemi ostatními díky častému projevu násilí, které brutálně a opakovaně demonstroval. Nakonec je však tyran na vážkách, neboť musí čelit realitě, že jeho lstivost a síla neodpovídají jeho falešnému siláckému vystupování.

Tyran si uvědomí, že nemůže ve skutečnosti porazit svého úctyhodného soupeře, který byl schopen ho přelstít a přechytračit. Vzhledem k tomu, že tyran ví, že křepčení je u konce, rychle vyčerpá všechny své možnosti. Není schopen čelit veřejnému ponížení, že on je nakonec ten slabší, sesazený soupeř, a to ho bude stále více znepokojovat, bude psychicky labilní a zoufalý.

Dříve, než s fňukáním odejde a uzná porážku, rozhodne se, že ještě naposledy ukáže svůj obrovský vztek, kdy se ukáže jako král na vrcholu, uplatní veškerou svou sílu a zastrašování, pohrozí, že zabije každého v okolí. A to je právě to, co se nyní děje, kdy tyran světa – impérium Spojených států – konečně dostává to, co si zaslouží. Jediný problém je, že psychicky vyšinutý tyran vlastní zbraně hromadného ničení, které můžou ve skutečnosti zničit celou globální obec. Protože ví, že jeho dny jako hlavního šéfa jsou u konce, a cítí, že nemá co ztratit, protože stejně prohrává a jde ke dnu, bude tyran pokračovat ve své hrozbě, že spolu s ním bude svržena i celá planeta? To je velká otázka.

War between US and Russia Could Be Sooner than Later. “The Danger of a Nuclear War” vyšel 18. října 2016 na Global Research. Překlad v ceně 1322 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 276)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 0

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 1

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 22 538